Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het Dit Moet Gebeuren Zodat Nederland Naar De Tweede Ronde Op Het EK Gaat Topic UPDATE!

TLDR: Tweede ronde here we come

Het is eigenlijk heel simpel. Dankzij Denzel Dumfries' doelpunt staat Oranje al met één been in de tweede ronde van het EK. Als Nederland wint van Oostenrijk is het door, met een gelijkspel zijn de boys van De Boer er bijna en zelfs na een nederlaag tegen Oostenrijk maakt het in de kleur van het Huis van Oranje-Nassau gehulde elftal (7,4 op de schaal sportverslaggeverssynoniemenscrabble, red.) nog prima kans op de knock-outfase. Maar waarom zou je simpel doen als het ook ingewikkeld kan? Daarom hadden wij in voorbereiding op dit EK al 729 verschillende scenario's voor de groepsfase uitgewerkt. En nu de eerste speelronde erop zit is het tijd voor een update van Het Ultieme Dit Moet Gebeuren Zodat Nederland Naar De Tweede Ronde Op Het EK Gaat Topic. Alle info om uw collega's op de zoom bij de koffieautomaat mee te vervelen na de breek. 

Als Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is sowieso groepswinnaar en door naar de tweede ronde. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet toe.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: bij een overwinning van Oostenrijk of een gelijkspel eindigt Oranje als tweede en gaat het sowieso door, bij een overwinning van Oekraïne draait het om het doelsaldo (of eventueel fair play punten) tussen Nederland en Oostenrijk. Als dat van Oranje beter is, gaat het sowieso door naar de tweede ronde, anders eindigt het als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje vrijwel zeker van de tweede ronde. Als Oekraïne niet van Oostenrijk wint, eindigt Nederland sowieso als nummer 1 of 2 en anders kan Nederland alleen met een slechter (onderling) doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk en Oekraïne als derde eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Sterker nog, in groep B, D, E of F hoeft nog maar één wedstrijd in gelijkspel te eindigen en Nederland is in dit scenario zeker geplaatst. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is Oranje sowieso door als Oostenrijk niet van Oekraïne verliest. Als dat toch gebeurt eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint: dan hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oekraïne evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling resultaat (en eventueel doelsaldo en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4.

Als Oekraïne gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is sowieso groepswinnaar en door naar de tweede ronde. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet toe.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Als Oranje tegen Noord-Macedonië wint of gelijkspeelt, is het sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest en Oekraïne wint niet van Oostenrijk, dan eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland verliest van Noord-Macedonië en Oekraïne wint van Oostenrijk, dan hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint of gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het uitgeschakeld als Oekraïne van Oostenrijk wint. Als dat niet gebeurt, eindigt Oranje als derde in de groep met 3 punten en is afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

Als Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is vrijwel zeker van de tweede ronde. Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje groepswinnaar. Bij een nederlaag eindigt Oranje als tweede in de groep, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint. Dan zou Nederland met een slechter onderling doelsaldo dan Oostenrijk en Oekraïne als derde kunnen eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een gelijkspel of overwinning tegen Noord-Macedonië gaat Oranje sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne wint en Nederland heeft een beter doelsaldo (of aantal fair play punten) dan Oostenrijk, eindigt Nederland als tweede. Anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje sowieso door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel eindigt Nederland als tweede als het een beter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië en als derde als het een slechter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië. Als het doelsaldo exact gelijk is, worden er na een gelijkspel strafschoppen genomen. Als Noord-Macedonië boven Oranje scoort, eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, eindigt het als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

BONUS: de tegenstanders

Als Nederland eerste wordt in de groep speelt Oranje in de tweede ronde tegen de nummer 3 uit groep D (Engeland, Schotland, Tsjechië en Kroatië), groep E (Spanje, Zweden, Polen en Slowakije) of F (Duitsland, Frankrijk, Portugal en Hongarije). Welke tegenstander het wordt, is afhankelijk van welke nummers 3 doorgaan en te vinden in het schema bij artikel 21.05 in dit document

Als Nederland tweede wordt in de groep speelt Oranje in de tweede ronde tegen de nummer 1 uit groep A met Italië, Turkije, Wales en Zwitserland.

Als Nederland derde wordt in de groep en doorgaat speelt Oranje tegen de nummer 1 uit groep E (Spanje, Zweden, Polen en Slowakije) of F (Duitsland, Frankrijk, Portugal en Hongarije). Welke tegenstander het wordt, is afhankelijk van welke nummers 3 doorgaan en te vinden in het schema bij artikel 21.05 in dit document

Reaguursels

Inloggen

Alles winnen is het beste voor het moraal, dus doe dat maar. Overigens vind ik dat Frank de Boer helemaal niet slecht doet. Uiteindelijk blijkt Dumfries als wingback uiterst effectief.

Nu de linker wingback nog. Waarom Berghuis niet? Geweldig linkerbeen en in Oranje absoluut bereidt om mee te verdedigen.

Kun je meteen Blind vervangen voor De Ligt. Topverdediging.

van heinde en verre | 15-06-21 | 12:47

De politie komt tegen Oostenrijk het veld op om Promes te arresteren. Het hele elftal moet ook mee ivm verdenking van medeplichtigheid. Dag EK.

Toverkol | 15-06-21 | 11:13

Dit moet gebeuren; ook bij 2 punten voor niet gaan relaxen, maar doorwerken voor de volgende goal. Met 2 punten tegen heeft de andere ploeg niets te verliezen, dus die gaan ervoor. Ff de psychologie meenemen in de briefing.

Harry.Langezwaal | 15-06-21 | 09:39

Als m’n tante kloten had gehad, was ze m’n oom geweest.

Dubbelepunthoofd | 14-06-21 | 22:26 | 2

Klopt niet voor je aangetrouwde tantes, tenzij de bijbehorende oom niet zo kieskeurig is.

Zeurders | 15-06-21 | 07:09

Met al die genderlozen weet je het helemaal niet meer tegenwoordig.

Toverkol | 15-06-21 | 11:11

Het is te makkelijk om de wereld in te delen in winnaars en verliezers. Wie wint verliest meestal ook iets, en omgekeerd. Je kunt de voorronde verliezen, en daarmee veel tijd voor jezelf winnen. Ik bedoel maar.

Sinaslolly | 14-06-21 | 21:45 | 7

@Zenzeo | 14-06-21 | 22:57: Dat heet de wet van de sterkste en is heel normaal. Niks door de mens uitgevonden.

yawni | 14-06-21 | 23:02

Wie heel graag wil winnen, en daarvoor enorm zijn of haar best doen, betaalt daar altijd een prijs voor. De winst hier gaat gepaard met een verlies elders: tijd, energie, een mislukte relatie whatever. Iemand anders als loser bestempelen getuigt inderdaad van een beperkte kijk op het leven.

Sinaslolly | 14-06-21 | 23:06

@yawni | 14-06-21 | 23:02: & @Zenzeo De strijd om het bestaan hebben we in beginsel allemaal gewonnen en zullen we uiteindelijk ook allemaal verliezen. Dan zijn de zaken weer in evenwicht.

Sinaslolly | 14-06-21 | 23:12
▼ 4 antwoorden verborgen

Dankzij dit topic kan ik ook meepraten, dank! Ik begrijp het helemaal.

letopuwzaak | 14-06-21 | 21:44 | 1

Mooie sport hè, walking football?

geenjagergeenneeger | 15-06-21 | 12:48

Als als als...
Nederland moet gewoon winnen de komende twee potjes. Dat is gezien de wedstrijd van gisteren nog geen gelopen race. Oostenrijk kan nog wel eens lastig worden.
Wat de andere landen doen zal wel.

Punt is, ik heb steeds meer het vermoeden dat Oekraïne toch wel een beetje geïntimideerd was door het 'Grote Oranje'. Oekraïne speelde als nog niet goed, alleen als je zó makkelijk kan scoren, dan moeten ze toch het gevoel hebben dat er meer in had kunnen zitten. Dat moet ze vertrouwen geven tegen Noord-Macedonië.
Oostenrijk zal zelfde gevoel hebben, toch goed begonnen, geen sterk oranje gezien dus die gaan met een beter gevoel de wedstrijd in.
Kortom, Oranje moet winnen. Al was het alleen maar om in de tweede ronde landen als Frankrijk en Duitsland te ontlopen.

Harvey2Face | 14-06-21 | 21:31 | 3

Nou, Oostenrijk geeft zich meestal vrij snel over, hoor. Helpen waarschijnlijk mee door in eigen doel te scoren.

skoftig | 14-06-21 | 21:34

@skoftig | 14-06-21 | 21:34:t
Je moet dan ook nog eens opletten dat je niet bij die psychiater op de bank belandt.

Basil Fawlty | 14-06-21 | 21:56

Nederland wint poule, Duitsland wordt derde = Nederland tegen Duitsland, na de goal fluit de scheidsrechter af, VAR overrules omdat de duitser z'n arm had uit gestoken,

Rest In Privacy | 14-06-21 | 23:57

Die vrouw rechts onderaan de foto kijkt behoorlijk misprijzend , wat zou haar toch zo irriteren ?

Hurdy Gurdy Man | 14-06-21 | 21:16 | 2

en ze doet haar ring af.

skoftig | 14-06-21 | 21:30

Haar zoontje loopt raar te doen denk ik.

Lorejas | 14-06-21 | 21:58
-weggejorist-
Demanvan9miljoen | 14-06-21 | 21:06 | 1

Het wordt niet makkelijk, maar ook niet lang tegen Oostenrijk.
Zij varen hun eigen Kurz

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:59 | 1

Muv Arnautovic, Alaba en Sabitzer is het een stel houthakkers uit een Tirolerfilmpje.

Toverkol | 15-06-21 | 11:16

O jee is het al begonnen... Sla lekker over... Paupers zonder enige ruggengraat.. Meelopers noemt men dat...

niv01 | 14-06-21 | 20:59

Begrijp ik hieruit dat wanneer Nederland en van Oostenrijk en van Macedonië verliest, dat we dan van die tokkievlaggen af zijn ?

Karel Kruizenruiker | 14-06-21 | 20:58

De laatste keer dat ik voetbal keek was het jaar dat ik ook voor het laatst een film heb gezien Grease geloof ik het zal er allemaal niet beter op geworden zijn.....

Smoelensmid | 14-06-21 | 20:57 | 2

U hebt de beschikking over lachgas, probeer het dan eens.

Earl_of_Doncaster | 14-06-21 | 21:00

Goh, hadden ze toen al Tv dan?

Toverkol | 15-06-21 | 11:17
-weggejorist-
Demanvan9miljoen | 14-06-21 | 20:54 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Laten we niet moeilijk doen.
Geef die cup gewoon aan Italië en we krijgen ‘m weer terug met rente.

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:54 | 1

Is het niet eerder zo dat Rutte er nog een paar miljard bij doet???

Leffe Blonde | 14-06-21 | 21:05

Was het niet makkelijker geweest om een topic te maken over hoe Nederland níet in de volgende ronde komt? Ben je in 3 regels klaar.

Mr_Natural | 14-06-21 | 20:53

Ik zie Nederland ver komen maar denk toch dat Brazilië een maatje te groot is.

ditotje | 14-06-21 | 20:53

Noord Macedonië is nog niet zo maar gewonnen.
Tussen die 2miljoen herdertjes, olijfboertjes en melkmeisjes zit vast een berg voetbaltalent

zuurtjeregen | 14-06-21 | 20:52

Wat een gezwets, het team heeft pas één wedstrijd gespeeld. Zullen "we" ze eerst gewoon ff de rest van de wedstrijden binnen de pool laten spelen? Bovendien, corona is nog niet voorbij, daar is jullie professionele expertise ook nog bij benodigd...kom op hé

Nederlanddraaitdoor | 14-06-21 | 20:52

Met Engeland, Schotland én Wales heeft de UK de grootste kans om te winnen.

Deksmaat | 14-06-21 | 20:49 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Uiteindelijk wint er een Europees land, wat een machtig continent zijn we toch.

Mr_Natural | 14-06-21 | 20:49 | 2

Doet Israël ook mee, of is dat alleen bij het EuroVisie Songfestival?

TheseDays00 | 14-06-21 | 21:07

Turkije?

Toverkol | 15-06-21 | 11:19
-weggejorist-
Demanvan9miljoen | 14-06-21 | 20:47

Wacht maar tot het Nederland - Argentinië wordt. ...... wat zegt u? Eekaa?

Graaf_Slis | 14-06-21 | 20:43
-weggejorist-
Demanvan9miljoen | 14-06-21 | 20:42

Wanneer moet het Nederlands elftal weer voetballen dan? Ik hoop niet te snel want ze hebben gisteren ook al anderhalf uur op één dag gewerkt. Ze hebben wel even tijd nodig om weer bij te komen natuurlijk.
Het is maar goed dat ik niet in de voetballerij zit. Ik zou dat hele EK binnen een week ingepland hebben. En dat is nog royaal. Iets fittere mensen werken zelfs wel eens 40 uur per week. Dat zijn zo'n 25 wedstrijden per week.
Hoe zit dat eigenlijk met die salarissen van die voetballers? Is dat inclusief overwerken?

Leptob | 14-06-21 | 20:38 | 1

Ik heb Slowaakse, Tsjechische, Poolse, Russische elftallen zien spelen. Maar hoe hoger de uitkeringen in een land, hoe meer de teams een WK melange lijken.

Madame Poitiers | 14-06-21 | 20:43

Als Oekraïne zo makkelijk 2 keer scoort tegen Nederland, hoe moet dat dan tegen Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal en/of Engeland?

Mr_Natural | 14-06-21 | 20:35 | 2
-weggejorist-
Demanvan9miljoen | 14-06-21 | 20:44

Goede vraag. We zijn er nog lang niet.

Amsterdamsko | 14-06-21 | 20:44

Als Oranje nou de boot ingaat, doen ze dan nog een rondje door de Amsterdamse grachten?
M’n schoonmoeder wil dan graag kaartjes bestellen om te gaan kijken.

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:33 | 1

Ze mogen meevaren met de Gay Pride.

Madame Poitiers | 14-06-21 | 20:45

Heb een keer een EK gezien. Bij de Duitsers speelde ene Lothar. WOEST was ik op hem. Hij moest kapot. Dat was nou een emotie.

RickTheDick | 14-06-21 | 20:33 | 8

Ik was toen fan van die deutsche Mannschaft en in het bijzonder van Lothar Mattheus. Zijn Schwalbes inclusief doorrollen waren ongeëvenaard

thanseeuwen | 14-06-21 | 20:58

@Mr_Natural | 14-06-21 | 20:54:

Dat was vroeger een zeer irritante reaguurder op GS, die heeft mij nog een permaban aangenaaid.

Rest In Privacy | 14-06-21 | 21:05

Horst Hrubesch met als bijnaam: das Ungeheuer.
Lol!

Basil Fawlty | 14-06-21 | 21:53
▼ 5 antwoorden verborgen

Nederland moet niet gaan rekenen net als van die goedkope geslaagden wel eens rekenen, maar zorgen dat het zoveel mogelijk, zo niet alle wedstrijden vanaf nu wint.

Jan, Leiden | 14-06-21 | 20:32

Nederland wordt vierde. Net niet dus. Wel een mooie rondvlucht voor het behaalde resultaat met Bezos.

Sexopolis | 14-06-21 | 20:32 | 3

Nederland wordt gewoon eerste ! Let maar eens op stelletje negatieve sukkels hier

geenhakbar | 14-06-21 | 20:34

@geenhakbar | 14-06-21 | 20:34: Met dat eindeloze tikkie terug word je geen eerste meer. Wanneer houdt Oranje daar eens een keer mee op? Gewoon recht door zee en beuken. Dan wordt het tenminste ook weer een beetje leuk voor de supporters.

Alexander des Burgus | 14-06-21 | 20:44

@Alexander des Burgus | 14-06-21 | 20:44: ik had gisteren een zelfde conclusie. Altijd maar weer dat tikkie tikkie voetbal. Dat gaat gewoon BTW langzaam, tegen ploegen als Oekraïne, Noord-Macedonië niet je gewoon druk op de ketel houden. Prima als er dan in de eerste helft niet gescoord wordt zoland ze dan maar moe worden. Uiteraard moet NL dan wel zelf ook fit zijn... Ik vraag mij af hoe het daarmee gesteld is...

Trouwens waar ze ook gehakt van moeten maken zijn die achterlijke korte corners. Dat heeft nog nooit enig resultaat opgeleverd, en toch blijft Nederland er halsstarrig er aan vasthouden. Gaan ze ook zeker van die half tamme vrije trappen nemen... Drie er achter is twee te weinig voor het goal...

Harvey2Face | 14-06-21 | 21:49

Verhaal had minimaal 3/4 korter gekund.
Het interesseert me (als voetbalfan) écht geen reet wat dit stelletje bij elkaar geraapte, over t paard getilde, en ver overrated kutvolk presteert.
Wordt er al geknield voor t begin van n wedstrijd?
#driewerfkots

SaintNickje | 14-06-21 | 20:31 | 1

Hetzelfde hier. Voor de eerste keer dat ik een pleuris hekel heb aan het Nederlands elftal. Dat de wokies er maar snel uit mogen liggen.

yeps | 14-06-21 | 20:54

Als zelfs Noord-Macedonië meedoet aan dit toernooi dan vraag ik me af welk Europees land NIET meedoet. Noord-Macedonië: nooit geweten dat dit land bestond.

Amsterdamsko | 14-06-21 | 20:27 | 5

Pas een paar duizend jaar....

De paus | 14-06-21 | 20:51

Weet je wie uit Macedonie wel altijd alles won?

skoftig | 14-06-21 | 21:26

Er is zelfs ook nog een Zuid-Macedonie.

Toverkol | 15-06-21 | 11:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Leuk, GS, maar wat heeft jullie voorkeur?

Gumush | 14-06-21 | 20:26

Rekenen is niet het sterkste punt van Ronaldo? Als Oostenrijk van Nederland wint en Macedonië verliest van Oekraïne, hetgeen helemaal niet zo ondenkbaar is, dan is alles gelijk en heeft Nederland niet het beste doelsaldo.

Gezien dat Oekraïne bijna elke aanval dat ze een keer counterden gevaarlijk was hun 2,5 b spits door een 5 mans verdediging

Epistulae_Morales | 14-06-21 | 20:26 | 1

Potver!
Nu heb ik m’n broek volgescheten!
Daar had geen rekening mee gehouden.
*Kuchautisthatsjoe*

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:29

Ik denk dat Frankrijk er uitvliegt, samen met Duitsland en dat het NL XI tal wereldkampioen wordt.

de Jager59 | 14-06-21 | 20:26 | 1

De wereldkampioen voetbal meestal uit Europa.

Mr_Natural | 14-06-21 | 20:28

Ik zat net in de bus naast Máxima en zag haar GeenStijl lezen. Ze keek bij deze analyse net zo gefronst zuinig als naar haar echtgenoot tijdens de wedstrijd tegen Oekraïne.

Nuuk | 14-06-21 | 20:25

Als Nederland kampioen wordt, kniel ik trouwens ook niet.

skoftig | 14-06-21 | 20:25

Ik zeg Italië.
In het jaar dat die Grieken kampioen werden, wonnen ze eerst het Eurovisie Songfestival.
Een land aan puin heeft soms wat steun nodig.
Nu is de beurt aan Italië.

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:24 | 1

Een land in puin. Volgens Hamer zijn we een geduchte outsider.

VampyreOfTimeMemory | 15-06-21 | 02:56

Of we nou 1e, 2e of 8e worden. Die rondvaart komt er.

TheGreatMachine | 14-06-21 | 20:21

Als we morgen het Europees kampioenschap gaan vieren, troeven we iedereen af.

Mr_Natural | 14-06-21 | 20:17

Nederland kan beter zorgen dat het eerste wordt in z'n groep, want anders wachten de Italiaanse bal- en pasta-kunstenaars.

WalterSobchack | 14-06-21 | 20:17 | 1

Rustig aan, het zijn niet allemaal heaumeaus.

skoftig | 14-06-21 | 20:20

We wachten af.. het is typisch nederlands om het elftal of de coach de grond in te trappen of ineens denken dat we kampioen kunnen worden, er lijkt geen middenweg te zijn..
Member euro 2008? prachtige groepsfase en hard onderuit tegen rusland

timmey | 14-06-21 | 20:16 | 2

We hadden hiddink trouwens toen ongewenst vreemdeling moeten maken.

timmey | 14-06-21 | 20:21

Er zojn inderdaad maar weinig mensen die denken dat we 6e worden.

Toverkol | 15-06-21 | 11:44

Dat onze koningin zo vuil kan kijken - 'k wist het niet.

J.P.Drapeau | 14-06-21 | 20:15 | 3

Ze lijkt meer op Bea dan Willempie op zijn moeder lijkt.

Rest In Privacy | 14-06-21 | 20:19

Ik wel, ik zal het nooit vergeten: "Nou dan niet, dan neem ik die vette zuiplap daar in de hoek wel"

skoftig | 14-06-21 | 20:21

Ik vond het het mooiste beeld van de avond. De huwelijksstatus in 1 beeld. Hij wil gewoon lol maken als Henk van de var op de hoek en zij wil koste wat kost het sprookje met gratis kleding, wijn en inwoning blijven voortzetten, zoals in het contract staat.
Dus.. doe. Normaal!

Epistulae_Morales | 14-06-21 | 20:59

Gewoon vanaf nu alles verliezen, dan is die onzekerheid ook over.

skoftig | 14-06-21 | 20:09 | 8

@Mr_Natural | 14-06-21 | 20:15:
Als je alles verliest win je niets, niet verliezen alleen is niet genoeg, maar als je alles wint verlies je niets. Zo gaat dat in de sport.

RickTheDick | 14-06-21 | 20:16
▼ 5 antwoorden verborgen

Een hele boel verbrande turf.

Deksmaat | 14-06-21 | 20:06

Misschien kan Aad de Mos het even uitleggen.

Rest In Privacy | 14-06-21 | 20:06

Dude, het is maar een spelletje.

All_yall | 14-06-21 | 20:06

Goede analyse van Geenstijl. Kwam onderstaande analyse ook nog tegen op Youtube. Wordt het allemaal vrij eenvoudig uitgelegd. Ik denk dat de cup voor ons is.

youtu.be/qQtT4BraCsU

Lorejas | 14-06-21 | 20:05

Voer voor autisten.
Dank Ronaldo, ik zie het wel.
De bal is rond.
Je weet het toch; voetbal is 90 min. achter de bal aanrennen en op het eind hebben de Duitsers gewonnen.

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:05 | 2

Beetje goedkoop om autisten weer op de korrel te nemen. Ook al omdat 88.2% van de landen die de eerste wedstrijd met 3-2 winnen kampioen worden. De laatste keer dat dat niet gebeurde was in 1964.

skoftig | 14-06-21 | 20:14

@skoftig | 14-06-21 | 20:14:
Klopt, dat kwam omdat in 74% vd wedstrijden het aantal gele kaarten gemiddeld op 3 stond na 20 minuten spelen.
En wist je dat de meeste teams wonnen na eerst op gelijk spel gestaan te hebben?
Bizar toch?

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:21

In de achtste finale zal Portugal weer eens een maatje te groot blijken te zijn.

button_straddle | 14-06-21 | 20:04 | 3

En dat is dan nog een van de kleinere landen.

Mr_Natural | 14-06-21 | 20:05

Ik denk Franz op de goal en Ton Eliaz in de spits, twee zwaargewichten en een maatje te groot voor Portugoal.

Ruimedenker | 14-06-21 | 20:10

Gewoon alles winnen.

RickTheDick | 14-06-21 | 20:03 | 7

@Super Vaagstra | 14-06-21 | 20:04: Dalai Lama?

All_yall | 14-06-21 | 20:18

@Super Vaagstra | 14-06-21 | 20:04:
Peter?

Montgomery Burns | 14-06-21 | 20:38
▼ 4 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland