Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het Ultieme Dit Moet Gebeuren Zodat Nederland Naar De Tweede Ronde Op Het EK Gaat Topic

Het is eigenlijk heel simpel

hup holland hup

Zo. De loting is geweest en de laatste tickets zijn in de voorverkoop. Voor het eerst sinds 2014 doet Nederland weer mee aan een groot voetbaltoernooi en dat willen we weten ook. Daarom gaan we nu serieus aan de voorpret beginnen. Want er zijn al wel oranje jurkjes, oranje tompoezen, oranje bierkratjes, oranje wuppies, oranje bretellen, oranje sinaasappels, oranje slingers, oranje badjassen, oranje slipjes en oranje schminkpotloden.

Maar er was nog geen Het Ultieme Dit Moet Gebeuren Zodat Nederland Naar De Tweede Ronde Op Het EK Gaat Topic. En hoe moet je dan de getapte jongen uithangen als in de kroeg de gespreksonderwerpen op zijn en iemand uit wil leggen hoe cruciaal de wedstrijd tegen Oekraïne is? Daar heb je natuurlijk een uitgebreid overzicht voor nodig, en daarom is er nu dit topic. 

Onderstaand schema werkt eigenlijk even onoverzichtelijk als ingewikkeld: voor alle 729 mogelijke combinaties van uitslagen in groep C hebben we uitgerekend of het Nederlands Elftal de tweede ronde haalt of niet. Omdat we nog niet weten welk land zich als vierde via de play-offs voor de groep van Oranje plaatst, hebben we dat land even 'Land 4' genoemd. Hoe dan ook. Alle scenario's. Na de breek.
UPDATE 13 november 2020: Oh ja. Het EK is uitgesteld tot 2021. Maar, nog veel belangrijker: 'Land 4' is bekend. Het is Noord-Macedonië. Het topic is geüpdatete.

masters

Oostenrijk wint van Noord-Macedonië, Nederland wint van Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is sowieso groepswinnaar en door naar de tweede ronde. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet toe.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: bij een overwinning van Oostenrijk of een gelijkspel eindigt Oranje als tweede en gaat het sowieso door, bij een overwinning van Oekraïne draait het om het doelsaldo (of eventueel fair play punten) tussen Nederland en Oostenrijk. Als dat van Oranje beter is, gaat het sowieso door naar de tweede ronde, anders eindigt het als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje vrijwel zeker van de tweede ronde. Als Oekraïne niet van Oostenrijk wint, eindigt Nederland sowieso als nummer 1 of 2 en anders kan Nederland alleen met een slechter (onderling) doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk en Oekraïne als derde eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is Oranje sowieso door als Oostenrijk niet van Oekraïne verliest. Als dat toch gebeurt eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint: dan hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oekraïne evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling resultaat (en eventueel doelsaldo en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is sowieso groepswinnaar en door naar de tweede ronde. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet toe.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Als Oranje tegen Noord-Macedonië wint of gelijkspeelt, is het sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest en Oekraïne wint niet van Oostenrijk, dan eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.  Als Nederland verliest van Noord-Macedonië en Oekraïne wint van Oostenrijk, dan hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint of gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het uitgeschakeld als Oekraïne van Oostenrijk wint. Als dat niet gebeurt, eindigt Oranje als derde in de groep met 3 punten en is afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is vrijwel zeker van de tweede ronde. Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje groepswinnaar. Bij een nederlaag eindigt Oranje als tweede in de groep, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint. Dan zou Nederland met een slechter onderling doelsaldo dan Oostenrijk en Oekraïne als derde kunnen eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een gelijkspel of overwinning tegen Noord-Macedonië gaat Oranje sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne wint en Nederland heeft een beter doelsaldo (of aantal fair play punten) dan Oostenrijk, eindigt Nederland als tweede. Anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje sowieso door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel eindigt Nederland als tweede als het een beter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië en als derde als het een slechter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië. Als het doelsaldo exact gelijk is, worden er na een gelijkspel strafschoppen genomen. Als Noord-Macedonië boven Oranje scoort, eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedon verliest, eindigt het als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

champs

Oostenrijk wint van Noord-Macedonië, Nederland speelt gelijk tegen Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: bij een overwinning van Oekraïne of een gelijkspel eindigt Oranje als tweede en gaat het sowieso door, bij een overwinning van Oostenrijk draait het om het doelsaldo (of eventueel fair play punten) tussen Nederland en Oekraïne. Als dat van Oranje beter is, gaat het sowieso door naar de tweede ronde, anders eindigt het als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Als Oranje wint van Noord-Macedonië, is het vrijwel zeker door naar de tweede ronde. Als Oostenrijk en Oekraïne niet gelijkspelen, eindigt Nederland als tweede en anders zou Nederland op basis van doelpunten (of doelsaldo en/of fair play punten) achter Oostenrijk en Oekraïne als derde kunnen eindigen, maar dan wel met een erg hoog aantal punten voor een nummer 3 (5) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië eindigt het als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland verliest van Noord-Macedonië, is het uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje moet winnen van Noord-Macedonië om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk van Oekraïne wint, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oekraïne eindigen en als nummer twee naar de tweede ronde gaan. In alle andere gevallen eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië eindigt Oranje als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Bij een nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne of Oostenrijk wint, eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland verliest van Noord-Macedonië en Oekraïne en Oostenrijk spelen gelijk, hebben Nederland, Oostenrijk en Noord-Macedonië evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2 of 3.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd van Oekraïne tegen Oostenrijk. Nederland is door naar de tweede ronde als Oostenrijk wint of als Oostenrijk gelijkspeelt en Nederland in alle groepswedstrijden meer doelpunten scoort (of minder fair play strafpunten haalt) dan Oekraïne. Anders eindigt Nederland met 3 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als Oostenrijk van Oekraïne wint kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) als derde boven Oekraïne eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje van Noord-Macedonië wint, eindigt het als tweede in de groep, behalve als Oostenrijk van Oekraïne verliest. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het afhankelijk van de wedstrijd van Oekraïne tegen Oostenrijk. Als Oostenrijk niet wint en Nederland heeft een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Noord-Macedonië, eindigt Nederland als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Oostenrijk wint, hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oekraïne evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderlinge doelpunten (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld.

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als die gelijk eindigt, of als Oekraïne wint terwijl Nederland een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Oekraïne heeft, gaat Nederland alsnog als nummer twee door naar de tweede ronde. Anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne wint, is Nederland uitgeschakeld. Anders eindigt Nederland met 3 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het vrijwel zeker uitgeschakeld: als Oekraïne gelijkspeelt tegen Oostenrijk, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oekraïne als nummer 3 eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne verliest van Oostenrijk, eindigt Oranje ook als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk verliest van Oekraïne, is Oranje sowieso uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje van Noord-Macedonië wint, eindigt het als tweede in de groep, behalve als Oostenrijk van Oekraïne verliest. Dan kan Nederland bij een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oekraïne nog met als derde in de groep eindigen met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is Nederland vrijwel zeker uitgeschakeld: als Oekraïne van Oostenrijk wint is Oranje uitgeschakeld, en als Oekraïne gelijkspeelt en op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Nederland eindigt ook. Anders eindigt Oranje met een zeer klein aantal (2) punten als nummer 3. Bij een nederlaag tegen Noord-Macedonië kan Nederland nog derde worden op basis van doelsaldo (of fair play punten) als Oekraïne van Oostenrijk verliest, maar Nederland heeft dan het minimaal aantal punten (1) voor een nummer 3. 

kampioenen

Oostenrijk wint van Noord-Macedonië, Nederland verliest van Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje vrijwel zeker van de tweede ronde. Als Oekraïne niet van Oostenrijk verliest, eindigt Nederland sowieso als nummer 1 of 2 en anders kan Nederland alleen met een slechter (onderling) doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk en Oekraïne als derde eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is Oranje sowieso door als Oekraïne niet van Oostenrijk verliest. Als dat toch gebeurt eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als als Oekraïne van Oostenrijk wint: dan hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Oranje moet winnen van Noord-Macedonië om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne van Oostenrijk wint, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oostenrijk eindigen en als nummer twee naar de tweede ronde gaan. In alle andere gevallen eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië eindigt Oranje als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Bij een nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint eindigt het als derde met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel kan Nederland nog als derde eindigen als het op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Noord-Macedonië komt, maar met het minimaal aantal punten (1) voor een nummer 3. Bij een nederlaag is Oranje sowieso uitgeschakeld.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als groepswinnaar door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel gaat Nederland door als nummer 2, behalve als Oekraïne van Oostenrijk verliest. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als Oekraïne van Oostenrijk wint. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Oranje moet winnen van Noord-Macedonië om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne van Oostenrijk wint, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oostenrijk eindigen en als nummer twee naar de tweede ronde gaan. In alle andere gevallen eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Noord-Macedonië als derde eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Bij een nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint van Noord-Macedonië eindigt het als derde met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel of een nederlaag is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne. Als die niet gelijkspelen, eindigt Oranje als tweede als het een beter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië en als derde als het een slechter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië. Als het doelsaldo exact gelijk is, worden er na een gelijkspel strafschoppen genomen. Als Oekraïne en Oostenrijk ook gelijkspelen, dan hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als Oekraïne van Oostenrijk wint. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Oranje moet winnen van Noord-Macedonië om kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk van Oekraïne wint, eindigt Nederland as tweede in de groep en is het door naar de tweede ronde. Als Oekraïne van Oostenrijk wint, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oostenrijk eindigen en als nummer twee naar de tweede ronde gaan. Als dat niet lukt, of als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oekraïne en Oostenrijk gelijkspelen, eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel of nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint van Noord-Macedonië eindigt het als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint. Dan hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oekraïne evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4. Bij een gelijkspel of een nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

helden

Oostenrijk speelt gelijk tegen Noord-Macedonië, Nederland wint van Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...
... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is sowieso groepswinnaar en door naar de tweede ronde. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet toe.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne of Oostenrijk wint, eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland verliest van Noord-Macedonië en Oekraïne en Oostenrijk spelen gelijk, hebben Nederland, Oekraïne en Noord-Macedonië evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2 of 3.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel gaat Nederland door als nummer 2, behalve als Oostenrijk van Oekraïne verliest. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is sowieso groepswinnaar en door naar de tweede ronde. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet toe.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, gaat het alsnog door naar de tweede ronde als Oostenrijk niet van Oekraïne wint. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel gaat Nederland door als nummer 2, behalve als Oostenrijk van Oekraïne verliest. Dan hebben Nederland, Oekraïne en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2 of 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne wint niet van Oostenrijk, eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne wint van Oostenrijk, is Oranje uitgeschakeld. 

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...
... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje eindigt sowieso als nummer 1 of 2 in de groep en gaat door naar de tweede ronde.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als groepswinnaar naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland vrijwel zeker door. Als Oostenrijk niet van Oekraïne wint, eindigt Nederland bij de eerste twee en anders zou Nederland op basis van doelpunten (of doelsaldo en/of fair play punten) achter Noord-Macedonië en Oostenrijk als derde kunnen eindigen, maar dan wel met een erg hoog aantal punten voor een nummer 3 (5) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk wint niet van Oekraïne, gaat Nederland alsnog door naar de tweede ronde. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Oranje van Noord-MacedoniëNoord-Macedonië verliest, eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

toppers

Oostenrijk speelt gelijk vs. N-Macedonië, Nederland speelt gelijk tegen Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...
... En Nederland wint van Oostenrijk: Als Oranje tegen Noord-Macedonië wint of gelijkspeelt, is het sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest en Oostenrijk wint niet van Oekraïne, dan eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.  Als Nederland verliest van Noord-Macedonië en Oostenrijk wint van Oekraïne, dan hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd van Oekraïne tegen Oostenrijk. Nederland is door naar de tweede ronde als Oekraïne wint of als Oekraïne gelijkspeelt en Nederland in alle groepswedstrijden meer doelpunten scoort (of minder fair play strafpunten haalt) dan Oostenrijk. Anders eindigt Nederland met 3 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als Oekraïne van Oostenrijk wint kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) als derde boven Oostenrijk eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje moet winnen van Noord-Macedonië om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk van Oekraïne wint, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oekraïne eindigen en als nummer twee naar de tweede ronde gaan. In alle andere gevallen eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Noord-Macedonië als derde eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Bij een nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, gaat het alsnog door naar de tweede ronde als Oekraïne niet van Oostenrijk wint. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne. Als die niet gelijkspelen, eindigt Oranje als tweede als het een beter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië en als derde als het een slechter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië. Als het doelsaldo exact gelijk is, worden er na een gelijkspel strafschoppen genomen. Als Oekraïne en Oostenrijk ook gelijkspelen, dan hebben alle teams 3 punten en eindigt Nederland afhankelijk van gescoorde doelpunten (of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als de wedstrijd tussen Oekraïne en Oostenrijk een verliezer kent en Oranje heeft een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan die verliezer, kan Oranje nog als derde in de groep eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne niet van Oostenrijk wint, eindigt Nederland als tweede in de groep. Als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oekraïne wint van Oostenrijk, eindigt Nederland met 4 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het vrijwel zeker uitgeschakeld: als Oekraïne van Oostenrijk verliest, kan Oranje op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oekraïne als derde eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld. 

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...
... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, gaat het alsnog door naar de tweede ronde als Oekraïne niet van Oostenrijk wint en een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Nederland heeft. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië, gaat Oranje door als Oostenrijk gelijkspeelt tegen Oekraïne en minder doelpunten voor (of fair play punten) dan Nederland heeft. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het vrijwel zeker uitgeschakeld: Oranje eindigt als laatste  als Oekraïne wint en Nederland een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk heeft, of als Oekraïne gelijkspeelt tegen Oostenrijk en een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Nederland heeft. Anders is Nederland derde in de groep, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. 

... En Nederland verliest van Oostenriijk: Oranje moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne niet van Oostenrijk wint, eindigt Nederland als tweede in de groep en is het door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oekraïne wint van Oostenrijk, hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als Oekraïne verliest van Oostenrijk, of als Oekraïne gelijkspeelt tegen Oostenrijk maar een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) heeft dan Nederland, eindigt Nederland als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Oranje verliest van Noord-Macedonië kan het ook nog als derde eindigen als Oekraïne van Oostenrijk verliest en een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) heeft, maar Nederland heeft dan het minimum aantal punten (1) voor een nummer 3. Anders is Nederland sowieso uitgeschakeld.

kanjers

Oostenrijk speelt gelijk tegen Noord-Macedonië, Nederland verliest van Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Als Oranje wint of gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het uitgeschakeld als Oostenrijk van Oekraïne wint. Als dat niet gebeurt, eindigt Oranje als derde in de groep met 3 punten en is afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Als Oranje van Noord-Macedonië wint, eindigt het als tweede in de groep, behalve als Oekraïne van Oostenrijk verliest. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het afhankelijk van de wedstrijd van Oekraïne tegen Oostenrijk. Als Oekraïne niet wint en Nederland heeft een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Noord-Macedonië, eindigt Nederland als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Oekraïne wint, hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderlinge doelpunten (en eventueel doelsaldo en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint van Noord-Macedonië eindigt het als derde met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel of een nederlaag is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel gaat Nederland door als nummer 2, behalve als Oekraïne van Oostenrijk verliest. Dan hebben Nederland, Oekraïne en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2 of 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk wint niet van Oekraïne, eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk wint van Oekraïne, is Oranje uitgeschakeld. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Oranje moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk niet van Oekraïne wint, eindigt Nederland als tweede in de groep. Als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oostenrijk wint van Oekraïne, eindigt Nederland met 4 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het vrijwel zeker uitgeschakeld: als Oostenrijk van Oekraïne verliest, kan Oranje op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oostenrijk als derde eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint van Noord-Macedonië eindigt het als derde met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel of een nederlaag is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oostenrijk wint is Oranje door, anders eindigt Nederland met 4 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk wint niet van Oekraïne, eindigt Oranje als derde met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk wint van Oekraïne, is Oranje uitgeschakeld.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Nederland moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne niet gelijkspeelt tegen Oostenrijk, gaat Oranje door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oekraïne speelt gelijk tegen Oostenrijk, dan hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oekraïne evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2 of 3. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië en Oostenrijk verliest van Oekraïne, kan Oranje op op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oostenrijk als derde eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. In alle andere gevallen, of als Nederland verliest, is het sowieso uitgeschakeld. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje is sowieso uitgeschakeld. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet meer toe.

bazen

Oostenrijk verliest van Noord-Macedonië, Nederland wint van Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje is vrijwel zeker van de tweede ronde. Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje groepswinnaar. Bij een nederlaag eindigt Oranje als tweede in de groep, behalve als Oekraïne van Oostenrijk wint. Dan zou Nederland met een slechter onderling doelsaldo dan Oostenrijk en Oekraïne als derde kunnen eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als die gelijk eindigt, of als Oostenrijk wint terwijl Nederland een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Oostenrijk heeft, gaat Nederland alsnog als nummer twee door naar de tweede ronde. Anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne. Als die niet gelijkspelen, eindigt Oranje als tweede als het een beter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië en als derde als het een slechter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië. Als het doelsaldo exact gelijk is, worden er na een gelijkspel strafschoppen genomen. Als Oekraïne en Oostenrijk ook gelijkspelen, dan hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het uitgeschakeld, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje eindigt sowieso als nummer 1 of 2 in de groep en gaat door naar de tweede ronde.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, gaat het alsnog door naar de tweede ronde als Oostenrijk niet van Oekraïne wint en een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Nederland heeft. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne wint is Oranje door, anders eindigt Nederland met 4 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne wint niet van Oostenrijk, eindigt Oranje als derde met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne wint van Oostenrijk, is Oranje uitgeschakeld.

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Oranje eindigt sowieso als nummer 1 of 2 in de groep en gaat door naar de tweede ronde.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, gaat Nederland alsnog door, behalve als Oostenrijk van Oekraïne wint en een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Nederland heeft. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje vrijwel zeker van de tweede ronde. Als Oostenrijk niet van Oekraïne wint, eindigt Nederland sowieso als nummer 1 of 2 en anders kan Nederland alleen met een slechter (onderling) doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk en Noord-Macedonië als derde eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oostenrijk verliest is Nederland door, anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Ook als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne niet wint eindigt Oranje als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-MacedoniëNoord-Macedonië verliest en Oekraïne van Oostenrijk wint hebben Nederland, Oekraïne en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4.

toffe jongens

Oostenrijk verliest van Noord-Macedonië, Nederland speelt gelijk tegen Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...
... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een gelijkspel of overwinning tegen Noord-Macedonië gaat Nederland sowieso door naar de tweede ronde. Als Nederland verliest, is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oostenrijk wint en Nederland heeft een beter doelsaldo (of aantal fair play punten) dan Oekraïne, eindigt Nederland als tweede. Anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. 

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oostenrijk wint, is Nederland uitgeschakeld. Anders eindigt Nederland met 3 punten als nummer 3 en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het vrijwel zeker uitgeschakeld: als Oekraïne gelijkspeelt tegen Oostenrijk, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oostenrijk als nummer 3 eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk verliest van Oekraïne, eindigt Oranje ook als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oostenrijk wint van Oekraïne, is Oranje sowieso uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Nederland moet winnen van Noord-Macedonië om kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne van Oostenrijk wint, eindigt Nederland as tweede in de groep en is het door naar de tweede ronde. Als Oostenrijk van Oekraïne wint, kan Nederland op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oekraïne eindigen en als nummer twee naar de tweede ronde gaan. Als dat niet lukt, of als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oekraïne en Oostenrijk gelijkspelen, eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Bij een gelijkspel of nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als groepswinnaar door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland vrijwel zeker door. Als Oekraïne niet van Oostenrijk wint, eindigt Nederland bij de eerste twee en anders zou Nederland met een slechter onderling doelsaldo dan Noord-Macedonië en Oekraïne als derde kunnen eindigen, maar dan wel met een erg hoog aantal punten voor een nummer 3 (5) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne wint niet van Oostenrijk, gaat Nederland alsnog door naar de tweede ronde. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië, gaat Oranje door als Oekraïne gelijkspeelt tegen Oostenrijk en minder doelpunten voor (of fair play punten) dan Nederland heeft. Anders eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het vrijwel zeker uitgeschakeld: Oranje eindigt als laatste als Oostenrijk wint en Nederland een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oekraïne heeft, of als Oostenrijk gelijkspeelt tegen Oekraïne en een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Nederland heeft. Anders is Nederland derde in de groep, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Nederland moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk niet gelijkspeelt tegen Oekraïne, gaat Oranje door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oostenrijk speelt gelijk tegen Oekraïne hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2 of 3. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië en Oekraïne verliest van Oostenrijk, kan Oranje op op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Oekraïne als derde eindigen, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. In alle andere gevallen, of als Nederland verliest, is het sowieso uitgeschakeld.

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning of gelijkspel tegen Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, gaat Nederland alsnog door, behalve als Oekraïne van Oostenrijk wint en een beter doelsaldo (of minder fair play strafpunten) dan Nederland heeft. Dan eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 2 in de groep door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Oranje afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als die in een gelijkspel eindigt, is Nederland door naar de tweede ronde. Anders eindigt Oranje als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland verliest, is het ook afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als die in een gelijkspel eindigt hebben Nederland, Oostenrijk en Oekraïne evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling gescoorde doelpunten (en eventueel doelsaldo en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4. Anders eindigt Nederland als derde in de groep, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oekraïne van Oostenrijk wint en een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Nederland heeft, gaat Nederland door, anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als Oekraïne van Oostenrijk verliest, of gelijkspeelt en een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Nederland heeft, eindigt Oranje als derde in de groep, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland verliest van Noord-Macedonië is het uitgeschakeld, behalve als Oekraïne van Oostenrijk verliest en en slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Nederland heeft, maar dan eindigt Nederland als derde in de groep met het minimaal aantal punten (1) voor een nummer 3. 

bloem der natie

Oostenrijk verliest van Noord-Macedonië, Nederland verliest van Oekraïne

Oekraïne wint van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje sowieso door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel eindigt Nederland als tweede als het een beter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië en als derde als het een slechter doelsaldo heeft dan Noord-Macedonië. Als het doelsaldo exact gelijk is, worden er na een gelijkspel strafschoppen genomen. Als Noord-Macedonië boven Oranje scoort, eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest, eindigt het als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Als Nederland van Noord-Macedonië wint, eindigt het als tweede in de groep, behalve als Oekraïne van Oostenrijk verliest. Dan kan Nederland bij een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk nog als derde in de groep eindigen met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is Nederland vrijwel zeker uitgeschakeld: als Oostenrijk van Oekraïne wint is Oranje uitgeschakeld, en als Oostenrijk gelijkspeelt en op basis van doelsaldo (of fair play punten) boven Nederland eindigt ook. Anders eindigt Oranje met een zeer klein aantal (2) punten als nummer 3. Bij een nederlaag tegen Noord-Macedonië kan Nederland nog derde worden op basis van doelsaldo (of fair play punten) als Oostenrijk van Oekraïne verliest, maar Nederland heeft dan het minimaal aantal punten (1) voor een nummer 3. 

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Als Oranje wint van Noord-Macedonië eindigt het als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi, behalve als Oekraïne van Oostenrijk wint. Dan hebben Nederland, Noord-Macedonië en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4. Bij een gelijkspel of een nederlaag tegen Noord-Macedonië is Nederland uitgeschakeld.

Oekraïne speelt gelijk tegen Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië gaat Oranje als nummer 1 of 2 door naar de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië eindigt Nederland als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Oranje van Noord-Macedonië verliest, eindigt Nederland als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Nederland moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk niet van Oekraïne wint, eindigt Nederland als tweede in de groep en is het door naar de tweede ronde. Als Nederland van Noord-Macedonië wint en Oostenrijk wint van Oekraïne, hebben alle teams 4 punten en eindigt Nederland afhankelijk van doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 1, 2, 3, of 4. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als Oostenrijk verliest van Oekraïne, of als Oostenrijk gelijkspeelt tegen Oekraïne maar een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) heeft dan Nederland, eindigt Nederland als derde, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Oranje verliest van Noord-Macedonië kan het ook nog als derde eindigen als Oostenrijk van Oekraïne verliest en een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) heeft, maar Nederland heeft dan het minimum aantal punten (1) voor een nummer 3. Anders is Nederland sowieso uitgeschakeld.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje is sowieso uitgeschakeld. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet meer toe.

Oekraïne verliest van Noord-Macedonië...

... En Nederland wint van Oostenrijk: Bij een overwinning op Noord-Macedonië is Oranje vrijwel zeker van de tweede ronde. Als Oostenrijk niet van Oekraïne verliest, eindigt Nederland sowieso als nummer 1 of 2 en anders kan Nederland alleen met een slechter (onderling) doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Oostenrijk en Noord-Macedonië als derde eindigen, maar dan wel met het maximaal aantal punten voor een nummer 3 (6) en dus zeer waarschijnlijk een plaats in de tweede ronde. Bij een gelijkspel tegen Noord-Macedonië is Nederland afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oostenrijk wint is Nederland door, anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Ook als Nederland van Noord-Macedonië verliest is het afhankelijk van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Oekraïne: als Oekraïne niet wint eindigt Oranje als derde in de groep met 3 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland van Noord-Macedonië verliest en Oekraïne van Oostenrijk wint hebben Nederland, Oekraïne en Oostenrijk evenveel punten en eindigt Nederland afhankelijk van onderling doelsaldo (en eventueel onderling resultaat en/of fair play punten) als nummer 2, 3 of 4.

... En Nederland speelt gelijk tegen Oostenrijk: Oranje moet van Noord-Macedonië winnen om een reële kans te houden op de tweede ronde. Als Oostenrijk van Oekraïne wint en een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Nederland heeft, gaat Nederland door, anders eindigt Oranje als derde in de groep met 4 punten en is het afhankelijk van de andere nummers 3 in het toernooi. Als Nederland gelijkspeelt tegen Noord-Macedonië is het vrijwel zeker uitgeschakeld: alleen als Oostenrijk van Oekraïne verliest, of gelijkspeelt en een slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Nederland heeft, eindigt Oranje als derde in de groep, maar met een zeer klein aantal punten (2) voor een nummer 3. Als Nederland verliest van Noord-Macedonië is het uitgeschakeld, behalve als Oostenrijk van Oekraïne verliest en en slechter doelsaldo (of meer fair play strafpunten) dan Nederland heeft, maar dan eindigt Nederland als derde in de groep met het minimaal aantal punten (1) voor een nummer 3.

... En Nederland verliest van Oostenrijk: Oranje is sowieso uitgeschakeld. De laatste wedstrijd tegen Noord-Macedonië doet er niet meer toe.

Disclaimer: Er zal wel ergens een fout in dit topic zitten. Mail uw verbeteringen naar hetultiemeektopic@geenstijl.nl en we maken er samen een feestje van.

Reaguursels

Inloggen

Wat moet gebeuren is dat cillisen uit de selectie verdwijnt

SicSeb | 05-12-19 | 15:56

Na het maken van dit artikel heeft iemand RSI denk ik, tenzij tevens een spraakprogramma gebruikt is.

Gaat het niet dan? | 05-12-19 | 12:30
-weggejorist-
Kobus Kloothamer | 05-12-19 | 11:11

ik hoop op mooi weer zodat ik met mijn buren buiten in hun tuin de wedstrijden kan kijken onder het genot van mooi vlees van de BBQ en een koude kletser.

Fedde71 | 05-12-19 | 10:55

Nu op Ziggo live de Nederlandse handbalmeisjes kijken. Veel leuker dan die opgeklopte "Nederlandse" Oranje voetbalhype.

e_abbastanza | 05-12-19 | 10:24

Dagje vrij gisteren ?

Kamervraag | 05-12-19 | 09:20

Dan lees ik nog liever over dat WWF of MFM-worstelen

Hemmenaar7 | 05-12-19 | 09:17

Volgens een Belgische collega is het heel simpel. Wordt NL tweede in de poule en BE eerste, dan wordt het in de Achtste finale een "Slag der Lage Landen" met ongeveer 18 Nederlandstaligen op het veld.
Voor la Belgique een unieke kans om voor eens en altijd af te rekenen met een groter en arrogant buurland. Zeg maar NL-Dui in 1988 maar dan zonder grappen over gestolen fietsen. Een belangrijke vraag is of de onuitstaanbaar lekkere Lena de 34 jaar oudere lul van Herman Brusselmans afbijt bij een Belgische overwinning.
Onze selectie is overigens lang niet zo goed als die van de Belgen, Fransen en Duitsers. De Belgen zetten gewoon Lukaku, Mertens, Hazard en De Bruyne in de aanval, van achteruit ondersteund door Witsel en Tielemans... de verdediging is minder imposant maar met Courtois op goal en Vertonghen en Alderweirald erbij niet zwak te noemen. Bovendien is Kompany er niet bij en bij Anderlecht weten ze dat dit helpt.
Grappig detail: de grootste 2 partijen van Vlaanderen N-VA en Vlaams Belang zijn Vlaamsnationalistisch en weigeren blij te worden van overwinningen in de tricolore, dus die moeten zich bij een Belgische verovering van Europa inhouden. Als Belgie kampioen wordt zul je vooral veel linkse Belgicisten en Franstaligen uitbundig zien juichen. Ingewikkeld 'land'.
Oh was Hakim Ziyech maar een Nederlander... zou toch schelen.

drs. Levi Samsonov | 05-12-19 | 08:52 | 3

18 Nederlandstaligen. Klopt sommige verdomme het om Nederlands te praten, zoals Hazard.

Psycho3 | 05-12-19 | 09:28

@Joris von Loghausen | 05-12-19 | 09:30: Oh jee een taal-deskundige.

Psycho3 | 05-12-19 | 10:09

Staat Halbe ook opgesteld???

Leffe Blonde | 05-12-19 | 06:47

Ehhh, is er ten tijde van dat zwarte voetbal spelletje ook F1? Want tenslotte ben ik blank... ehh wit?? Ik weet het allemaal niet meer als man... sorry mens,,,Stem D66!!

Overrijp | 05-12-19 | 02:25

Volgens S.Simons moet er snel een quotum komen, want er zijn te veel gekleurde spelers in het team.
Dat doet denken aan de Romeinen en hun gladiatoren......

Elder of Z. | 05-12-19 | 01:36 | 1

Heb al maanden niets meer over S.S. gelezen, die heeft vast weer een rijke blanke vent gevonden om leeg te zuigen.

Rest In Privacy | 05-12-19 | 02:23

Koeman roept “Sieg heil” na de overwinning op Oostenrijk of veegt z’n reet af met het shirtje van een Oostenrijker: Nederland is uitgeschakeld. Sowieso, en mag de komende 2 toernooien ook niet meer meedoen. Iedereen over de zeik (behalve Van Basten.)
Kan ook nog, hè!

Stormageddon | 04-12-19 | 23:39 | 1

Vergeet niet te vermelden dat hij ook nog wat spelers in hun haren spuugt

pejoar | 05-12-19 | 00:20

Als het Nederlands elftal niet gewoon minstens 7 punten haalt tegen deze wat mindere voetballanden heeft het helemaal niets te zoeken in de volgende ronde.
Punt.

Mr. Happy | 04-12-19 | 23:16

Ja doei, ik ga tegen die tijd gewoon tv kijken en zien wie er wint

Risingson | 04-12-19 | 22:22 | 1

ik kijk pas bij de laatste 8

pejoar | 05-12-19 | 00:20

Wat doet de toto per ingelegde euro als land 4 de groepswinst pakt?

Rest In Privacy | 04-12-19 | 22:16

Laten we eerst eens zonder tegengoal de rust halen.

van heinde en verre | 04-12-19 | 22:03

lange halen snel thuis. gewoon winnen en dit verhaal was mij te lang.

Schepvogel | 04-12-19 | 21:55

kein geloel!!,fussballen!!

bowlfabriek | 04-12-19 | 21:24 | 1

Gutentag Herr Happel, wie geht's Ihnen? Ich hoffe es geht Ihnen gut auf den ewigen Fussbalfelder.

Nelis SplitBloes | 04-12-19 | 22:59

We zijn bruin, wit, getint
Maar vooral prachtig Oranje
We zijn 1 volk als Oranje wint
We winnen de finale van Spanje!
(Vast een kuthit aan het schrijven)

Rest In Privacy | 04-12-19 | 21:09 | 2
-weggejorist-
janleuk | 04-12-19 | 21:19

Net binnen: Ronaldo zal door een blessure voorlopig niet meer inzetbaar zijn in het GS team. Een woordvoerder van GS heeft verklaard dat het herstel van Ronaldo naar verwachting enkele weken kan gaan duren wegens zware RSI en blaren op de vingers

Olleke | 04-12-19 | 20:59 | 2

God straft meteen. Had z'n krijsende zuster maar niet zo moeten gaan afgeven op 'onze' Virgil.

janleuk | 04-12-19 | 21:03

Ronaldo is de linksbuiten van Geenstijl.

Rest In Privacy | 05-12-19 | 01:45

Noeste arbeid Ronaldo, hou ik van.
Zal vast wel een paar wedstrijdjes gaan bezoeken maar laat me graag verrassen.

Berbaar | 04-12-19 | 20:55 | 3

Ik gun u een bloedeloze 0-0 in de poule des doods, waar iedereen zijn krachten spaart voor de 7-0 tegen land 4.

de Voorzittert | 04-12-19 | 20:56

@de Voorzittert | 04-12-19 | 20:56:
Het zal wel meer dan 1 wedstrijdje worden, vrees ik.
Een 0-0 kan altijd gebeuren, maar er is een bar in de skybox dus ik vermaak me wel ;)

Berbaar | 04-12-19 | 21:12

@Berbaar | 04-12-19 | 21:12:

Vanwaar die eeuwige behoefte om op te scheppen over je luxe? Komt dat door je kleine piemeltje of gebrek aan intellectuele capaciteiten?

Rest In Privacy | 05-12-19 | 01:48

Samenvatting, iemand?

JJMS | 04-12-19 | 20:55 | 1

1. Nederland
2. Oekraïne
3. Oostenrijk
4. nr. 4

janleuk | 04-12-19 | 21:01

Eerst wordt elk nationalistisch trotse trekje er bijkans uitgeslagen door die linkse deugmeute.
Tot dat het voetbal weer begint. Dan mag ik weer met oranje wortels op mijn kop rondhossen zonder voor nazi te worden uitgemaakt.
Dan zijn we zgn één en mogen we de mof weer uitlachen. of eender wie.
Maar wee je gebeente als je een nederlands vlaggetje op je jasje hebt. of op je auto, of de rest van het jaar trots bent op je land.
fuck off met die vieze hypocriete bende.

Cousin Eddie | 04-12-19 | 20:55

Die poulewedstrijden zijn voor de katzekut. Iedereen en zijn moeder gaan door naar de volgende ronde. En de poule des doods dan? Die gaan allemaal door. Op land 4 na.

En Nederland? Die vliegt er in de tweede ronde direct uit tegen groepswinnaar België of nummer drie poule des doods: Duitsland. Dit EK wordt een fiasco.

de Voorzittert | 04-12-19 | 20:52

Over voetbal gesproken. Iemand interesse in Ziyech's wedstrijdshirt gedragen tijdens Lille - Ajax ? Dat 'leuke' kereltje heeft het te koop gezet op Ebay.
www.telegraaf.nl/sport/424067506/veld...

janleuk | 04-12-19 | 20:51 | 1

Tsja.. geld of een stukje nylon?

Turbulentie? | 04-12-19 | 20:57

Misschien ga ik wel kijken en bak ik een tegeltje.

Rest In Privacy | 04-12-19 | 20:44

Half acht begonnen met lezen en net klaar . Begrijp het nog niet helemaal dus begin effe opnieuw. M'n volgende reactie zal ongeveer rond tien verschijnen.

janleuk | 04-12-19 | 20:44

Waarom doet Turkije eigenlijk niet mee aan de Azië cup? Turkije is meer Azië dan Europa.

VanBukkem | 04-12-19 | 20:41 | 2

Omdat Erdogan gedreigd heeft met 3 miljoen nieuwe bewoners

Olleke | 04-12-19 | 20:44

Genoeg redenen omdat kut land te boycotten uit Europesche instituten, dus geen enkele reden om het totale onzin argument over geografische ligging te bezigen. Rusland ligt voor een groter percentage in Azie, Israel, Cyprus, Georgie, Azerbaycan, Armenie en Kazakhstan liggen voor 100% in Azie en zijn toch lid van de UEFA. Dit soor onzin leidt een beetje af van het werkelijke probleem met dat land en dat is in de laatste plaats de geografische ligging.

TheOracle2 | 05-12-19 | 16:05

Het UK doet mee met vier landen. Moeten wij ook doen. Sturen we gewoon Jong Oranje als Sealand. FC Groningen als Friesland. En FC Emmen als Backcornerland. Met heel veel Finnen erin. Ik verzin wel wat vlaggen.

Piet Karbiet | 04-12-19 | 20:33

Eigenlijk moeten alle landen gewoon een nummer hebben, de namen van landen klinken vaak zo nationalistisch.

Mr_Natural | 04-12-19 | 20:32 | 1

Wat een uitstekend inclusief idee. Laten we ze ook allemaal meteen met hetzelfde shirt spelen? (Blauw met gele ster erop geborduurd). En natuurlijk wint iedereen en kent het toernooi geen verliezers. Anders gaan de verliezers weer allerlei rechtzaken starten naderhand. Dat moet je voor zijn.

de Voorzittert | 04-12-19 | 20:55

Gaap, Nederland speelt de finale en wordt weer tweede.
Een trauma is het al niet meer, alles went.

snapal | 04-12-19 | 20:32 | 3

Finale? niet met Koeman, die doet al in zijn Gronings broekje van N ierland,

joppo0 | 04-12-19 | 20:38

@joppo0 | 04-12-19 | 20:38: Was het Koeman niet die z'n reet afveegde een een shirt van een tegenstander?

straatsurfer | 04-12-19 | 20:44

Wanneer moeten ze?

Turbulentie? | 04-12-19 | 20:32

Ik haak even af bij dit topic, ik lees het wel als het zover is.

Zapata10 | 04-12-19 | 20:29

Wedden dat ik een ban krijg als ik zoveel tekst plemp?

ristretto | 04-12-19 | 20:29 | 3

Niet waar, als het de moeite waard is, blijft het staan, zo is GS wel.

snapal | 04-12-19 | 20:34

Ik vond het ook aan de lange kant. Ik heb tijdens het naar beneden scrollen twee keer mijn muiswieltje moeten vervangen. Toen ik uiteindelijk niet de naam Feynman maar Ronaldo zag staan was ik met stomheid geslagen.

keestelpro | 04-12-19 | 20:36

Na 8 jaar mag Ronaldo weer eens losgaan, en dan krijg je dit. We organiseren bijna het songfestival vaker dan dat we op toernooien meedoen

Olleke | 04-12-19 | 20:38

Ik hoor het na afloop wel...

Thijsz | 04-12-19 | 20:28

Zolang spelers zich als aangeschoten wild gedragen na minimaal contact kun je het gewoon jankbal noemen

Olleke | 04-12-19 | 20:26 | 1

Voor dat aanstel gedrag zouden ze eens kaarten moeten gaan trekken... wedden dat wedstrijden snel klaar zijn wegens te vewl uitgestuurde spelers? Man man wat een aanstellers zijn t... stelletje jankers en elkaar proberen een kaart aan t smeren is helemaal een nsb mentaliteit. Voetbal is allang niet leuk meer. Gaat alleen nog maar om de knaken.

Swaffelkaffert | 04-12-19 | 21:33

Dat ga ik niet allemaal lezen. Waar ging het over?
Voor de zekerheid; ik zou haar doen.

SterF... | 04-12-19 | 20:23

Cyprus hoort eigenlijk bij Turkije, dus ja.

VanBukkem | 04-12-19 | 20:45

Die zorgen altijd voor vuurwerk op het veld?

Rest In Privacy | 04-12-19 | 20:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Volgens moet Nederland gewoon winnen en de anderen verliezen. Toch?

Prutskip | 04-12-19 | 20:17

Er zal wel ergens een fout inzitten..
Als de redactie wilt dat iedereen het leest, dan moet je er juist een foutje inzetten, de eerste die het vindt krijgt een vrijkaartje.

snapal | 04-12-19 | 20:15
-weggejorist-
straatsurfer | 04-12-19 | 20:13 | 1

Dus wanneer de winnaar van groep B verliest van de nummer 3 van groep G dan gaat de nummer 2 van groep B door naar de 3e ronde waar de beste nummer 4 speelt tegen de winnaar van groep E. En die gaat dan door naar de Finale.

merkdolden | 04-12-19 | 20:13 | 1

Jij snapt er echt helemaal niks van hè?

Mr_Natural | 04-12-19 | 20:20

De sportkatern op de Geenstijl hoeft niet wat mij betreft.

oplichter | 04-12-19 | 20:12

Weten jullie wie ook een heel lang verhaal schreef?

Eierbal-is-fijn | 04-12-19 | 20:09 | 5

Adam (van Eva)

keestelpro | 04-12-19 | 20:17

Slavin Scheherezade, anders werd zij net als haar 1001 maagdelijke voorgangsters vermoord door kalief Shahryar, opdat zij niet vreemd gingen. Eigenlijk weten we al heel lang wat de islam is.

Piet Karbiet | 04-12-19 | 20:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Loop wel naar de lokale shisha lounge! 7 van de tien keer klopt het als een bus.....

niv01 | 04-12-19 | 20:09 | 1

Denk dat u bij de lokale Chinees beter terecht kunt. Die bellen gewoon even.

Ommezwaai | 04-12-19 | 20:29

En ze kunnen ook nog van het veld lopen als het publiek homo-onvriendelijke teksten bezigt.

Rest In Privacy | 04-12-19 | 20:04 | 9
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Sinister-President | 04-12-19 | 20:03 | 2

De UEFA kondigde net een nieuwe opzet aan van het kwalificatietoernooi voor het WK van 2022 in Qatar. De 55 deelnemende landen zullen in 10 groepen worden onderverdeeld. De 10 poulewinnaars plaatsen zich direct voor het eindtoernooi. De 10 nummers 2 gaan de play-offs in, samen met twee teams afkomstig uit de Nations League (2020-2021). Deze 12 landen gaan 3 trajecten in, met een halve finale en een finale, beide gespeeld over één wedstrijd. De 3 winnaars van de finale plaatsen zich eveneens voor het WK. De wedstrijden worden in voormalige kolonies in Afrika gespeeld.
...
Bent u er nog? Zo komt je nooit aan een potje voetbalhomohaat toe. Jezus.

Piet Karbiet | 04-12-19 | 20:02 | 1

Interessant, 5,5 teams per groep. Doen er dan 5 landen en een jostielftal per groep mee?

Olleke | 04-12-19 | 20:14

Dit land is stuk. Toch ?!

grapo | 04-12-19 | 20:02

Doet Azerbeidzjan ook mee, netzo als bij het songfestival? Of mogen er alleen echte Europese landen meedoen?

VanBukkem | 04-12-19 | 20:00 | 5

@Olleke | 04-12-19 | 20:15: Heel europa: 10.180km2. Europees Rusland: 4.000km2, oftewel Europa bestaat voor 40% uit Rusland. Hoort dus niet bij die andere twee in het rijtje thuis

Grachus | 04-12-19 | 21:06
▼ 2 antwoorden verborgen

We worden kampioen. Klaar.

wilderst | 04-12-19 | 19:59 | 2

Guten Abend.

Mr_Natural | 04-12-19 | 20:03

Ik weet niet. In 1988 waren we een angstgegner met ausputzer Marco von Bästen maar die is ausrangiert.

keestelpro | 04-12-19 | 20:30

Wat nou als er een wedstrijd wordt afgelast?

Rest In Privacy | 04-12-19 | 19:57 | 1

Dan speelt de winnaar van Groep F een extra wedstrijd tegen de nummer 3 van Groep A, behalve wanneer nummer 3 van Groep C verliest van de nummer 2 van Groep B.

Mr_Natural | 04-12-19 | 19:59

Ik ga het na spelen met fifa 13. Met marco van basten. Dat zal ze leren.Voor mij blijft hij een goeie voetballer.En ik stel voor publiek bij eerste wedstrijd een marco van basten shirt aan.Laat mij niet opdringen dat de man om een dom grapje afgebrand moet worden.

tweetybird | 04-12-19 | 19:56 | 1

Zo is dat.

Papa Jones | 04-12-19 | 20:18
-weggejorist-
Willibald von Klúúúk | 04-12-19 | 19:56

Ik haak af....

Swaffelkaffert | 04-12-19 | 19:56

En het enige dat echt telde was een setje foto's van nauwsluitende oranjejurkjes maatje S en M (V/V) met een leuke kop er op. Zo veel verspilde energie heb ik lange tijd niet waargenomen.

Joffri | 04-12-19 | 19:55

Wat een werk allemaal dit, knap hoor!

Rest In Privacy | 04-12-19 | 19:52

De helft korter had ook gekund. Alle scenario’s zijn andersom exact hetzelfde.

Superior Bastard | 04-12-19 | 19:52

Memphis moet z'n linkerbeen effe laten checken.
Ziet er niet gezond uit. Gangreen?

RickyLaRue | 04-12-19 | 19:52 | 1

Mijn vrouw had ook ooit zo'n been. Heeft klauwen met geld gekost om die spataderen te verwijderen.

keestelpro | 04-12-19 | 19:56

Ik wil niet lullig doen over dit artikel hoor, er is een hoop moeite in gestoken, maar als je ziet met welke landen we opgescheept zitten wordt het wordt pas interessant na de poulefase.

Papa Jones | 04-12-19 | 19:52

De details lezen we later wel.

Mr_Natural | 04-12-19 | 19:51 | 2

We weten allemaal dat GS redacteur een luizenbaantje is maar Ronaldo gooit er echt met de pet naar. Beknopt en bondig oké maar dit is gewoon lapzwanzerij.

keestelpro | 04-12-19 | 19:59

Ik hou van lange topics, maar eh... Lol

Rest In Privacy | 04-12-19 | 19:49

Leuk dat die jongens ook mee mogen doen met een groot toernooi. Benieuwd of ze net zo ver gaan komen als onze nationale trots, de Oranje Leeuwinnen.

Zenzeo | 04-12-19 | 19:49 | 2

Daar zijn er inderdaad een paar bij die wat betreft mannelijheid niet onderdoen voor die flikker van een Daley Blind of dat blije ei Frenkie de Jong.

miko | 04-12-19 | 22:28

Om vervolgens weer een finale te verliezen? Hoe dan ook, het blijft een troostprijs. Het WK winnen, dan ben je pas echt kampioen!

Kukooo1 | 04-12-19 | 22:29

Ik moest dit wel vier keer lezen voor ik het snapte.

keestelpro | 04-12-19 | 19:49 | 2

Dat is sneller dan normaal toch?

Mr_Natural | 04-12-19 | 19:51

@Mr_Natural | 04-12-19 | 19:51:
Ik snap er eigenlijk nog steeds niks van.
Wat ik wel weet is dat Nederland gewoon door gaat naar de 32e finale.

keestelpro | 04-12-19 | 19:53

Dit is veuls te lang. Ik wacht wel tot de eerste wedstrijd is geweest en lees dan het bijpassende stukje.

Schadenfreude | 04-12-19 | 19:47

Krijg jij betaald per letter Ron? Tering wa'n lap tekst!

keestelpro | 04-12-19 | 19:47

Weet je wie er ook uit Oostenrijk kwam en nee dat is niet Marco van Basten.

merkdolden | 04-12-19 | 19:44 | 23

Mohamed Mahmoud, IS leider. De grond is wel goed in Oostenrijk om fascisten te laten groeien en dan naar andere landen uit te waaieren.

miko | 04-12-19 | 20:33
▼ 20 antwoorden verborgen

Ik wacht wel op de samenvatting.

obominotie | 04-12-19 | 19:44

Hulde voor het vele werk, nooit eerder zag ik zo n uitgebreide analyse over een uitgemaakte zaak.
Zelf had ik alleen maar de vraag wie de tegenstander wordt in de knock out fase.

snapal | 04-12-19 | 19:44

Gewoon 4 keer winnen.

sprietatoom | 04-12-19 | 19:43 | 2

Nee, we hoeven alleen maar de laatste wedstrijd te winnen.

Graaisnaaiert | 04-12-19 | 20:17

Voebaltopics moet je gewoon kort en bondig houden, en vooral niet te ingewikkeld maken. Twee alinea's max.

VanBukkem | 04-12-19 | 19:42

Mooi beknopt betoog. Daar is internet voor uitgevonden. En het wordt een makkie in de eerste ronde, ondanks Koeman.

Rest In Privacy | 04-12-19 | 19:42

Ik print hem even uit Ronaldo en dan lees ik het later op het toilet.
Heb nogal last van obstipatie dus dat komt helemaal goed.

Piet Karbiet | 04-12-19 | 19:42
-weggejorist-
Verbraak79 | 04-12-19 | 19:42 | 1
-weggejorist-
Mercyseat | 04-12-19 | 19:37 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Bedankt. Mand

Tettentettentetten | 04-12-19 | 19:36

Als ik het allemaal zo lees is land 4 een gevaarlijke outsider.

Mr_Natural | 04-12-19 | 19:36 | 7

Tsjechoslowakije heeft ook een goede ploeg. Net als de DDR.

Rest In Privacy | 04-12-19 | 20:21

Eurazië heeft ook best een goed team, spelen al samen sinds 1984.

Mr_Natural | 04-12-19 | 20:23
▼ 4 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen