achtergrond

Geenstijl

Nog geen half jaar cel voor kalifaatkip en Ebru-bedreigster Xaviera Swagemakers

Da's een tribunaal van niets

Nog meer terreurnieuws; na Soumaya Sahla nu Xaviera Swagemakers. Kalifaatkip van origine uitgebroed in Apeldoorn keerde vijf jaar geleden terug en is dan vandaag pas reeds uiteindelijk veroordeeld wegens in het bezit zijn van een ISIS-lidmaatschapskaart én het bedreigen van Ebru Umar en Brenda Stoter Boscolo (koopt dat boek). Uitspraak: 860 dagen gevangenisstraf - 720 dagen voorwaardelijk wegens 1,5 jaar logeren in Turkse cel en mega lange duur rechtszaak = pak 'm beet net aan 5 maanden voor schut + 480 uur schoffelen wegens die bedreigingen. Met de toevoeging van de rechtbank dat Swagemakers ook al een lange intensieve behandeling heeft ondergaan. Da's een tribunaal van niets. Laatste woord aan het slachtoffer dan maar: "Dankzij jou heb ik mijn huis in Amsterdam moeten verkopen, moet ik proberen mijn adres in Rotterdam geheim te houden en ben ik in therapie gegaan. Mijn angsten en vooral mijn emoties heb ik opgesloten, mijn leven is volledig aangepast aan wat mij in het verleden is aangedaan. Mijn toekomst, elke stap die ik zet, is voorzichtig, waar het daarvoor in volledige vrijheid was. Ik leef met de rem erop, terwijl dat voor iemand in mijn positie helemaal niet zou hoeven."

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

StamcafÉbru! Boze Niet-Blanke Vrouw is het ZAT (en noemt alle namen)

Zo, pak maar een borrel, Ebru zat in de mail en die wil ff wat doelwitten onder enkele rugnummers schilderen. We heffen het glas voor Ons Oebroe!

@Van Rossem | 02-11-22 | 22:22 | 0 reacties

Staatsomroep boos op IS-bestrijdende F16’s

Afgelopen woensdag kwamen de Nederlandse F16's terug uit Jordanië van het glorieuze vrijheidsbommen gooien op patatjihadi's uit Zoetermeer, Den Haag en Amsterdam. Bij de Staatsomroep ging het over het belang van gebitsonderhoud bij honden. Iedereen boos.

@Van Rossem | 04-01-19 | 11:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.