achtergrond

Geenstijl

Grote GS Tweede Pinksterdag-essaywedstrijd (DISCUSS!)

Oei!

De Leeuwin van het Mediapark (a.k.a. Zij Die Terugvocht Tegen Het Establishment a.k.a. De Hinderlijk Drammende Millennial Die Een TV-Talkshow Mocht Presenteren Al Weet Niemand Waarom (Niet Te Verwarren Met Splinter Chabot) heeft op deze schitterend zonnige en bijna zomerse Tweede Pinksterdag even een bommetje op de Twitters gedropt. En wij weten niet wat we daarvan moeten vinden. Het is ook niet altijd makkelijk, altijd maar weer wat moeten vinden. We zijn de Volkskrant niet hè?

Daarom, en omdat er verder toch geen nieuws is voor wat sappige content, mag u bepalen wat we er van moeten vinden in deze skitterende GS-essaywedstrijd.

Opdracht: leg in een essay van ten minste 14 woorden uit wat we hiervan moeten vinden, waarom we dat moeten vinden, hoe we dat moeten vinden en hoe we dat weer kunnen koppelen aan Israël-Palestina, Wappie Baudet, corona, de klimaatopwarming, de Koude Lente van 2021 (never forget), Rudy Bouma, D66-Amsterdam, kattengifjes, Jan Roos naakt, de islam, Haaksbergen en snoeiharde anale seks met lelijke linkse vrouwen die natuurlijk weer geen nee konden zeggen (duh). 

De beste essays winnen een gratis lidmaatschap op een publieke omroep naar keuze en mogen een mooie kleurplaat uitzoeken in Google. 

Succes, wij zijn even een clematis halen bij het tuincentrum. Daarna naar de IKEA, voordat de snelwegafrit weer is afgesloten.

DISCUSS!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.