achtergrond

Geenstijl

Trump voor de tweede keer impeached door Huis

Molotov-missie van de Democraten neemt eerste horde

Trump is voor de tweede keer (historische president!) impeached door het Huis van Afgevaardigden, het clubhuis van rancuneuze haatheks Nancy Pelosi. De stemming gaat nu richting de Senaat voor het laatste woord.

Moet Donald Trump, die binnen een week vreedzaam vervangen wordt door Joe Biden, nog worden afgezet vanwege de gebeurtenissen van vorige week in Washington? Wordt het land daarmee verenigd en verbeterd, of is het een rancuneuze wraakactie van Wokelinks, de MSM, Big Tech-oligarchen en vooral: de Democraten. Die, zoals Trumper Jim Jordan (R., Ohio) hierboven in herinnering brengt, al binnen 19 minuten na de inauguratie van Trump in 2017 verklaarden dat The campaign to impeach President Trump has begun? De verdiensten van Trump die hij opsomt mag je zelf goed/afkeuren volgens de true/false checklist, wij salueerden met een snik bij het statement over hoe de woke cancel culture van ziek links bezit heeft genomen van een land (en een westerse mentaliteit als geheel) die ooit binnen één generatie begon met dertig meter over een strand 'vliegen' en eindigde met een man op de maan. 

De Senaat komt op 19 januari bijeen, een dag voor de inauguratie van Biden. De daadwerkelijke impeachment zou dan pas ná het aftreden van Trump plaatsvinden. Jep, de Dems willen echt heel graag hun gram halen tegen een president die ondanks zijn vele fouten vier jaar lang een onverzettelijke damwand vormde tegen het gifmeer van de woke wateren. Ga maar vast zandzakjes vullen.

"There must be no violence, no lawbreaking, and no vandalism"

Deze vredelievende mensen willen het land genezen

Matt is right

And we haven't seen the worst of it yet

Wat identiteitspolitiek doet

The Cultural Revolution is an analogy we need to hear more often. My sense is few people are familiar, but many parallels are striking—far more than with early 20th century revolutions or movements.

Christopher F. Rufo ⚔️
Christopher F. Rufo ⚔️
@realchrisrufo

One Chinese-American parent compared the training to the Cultural Revolution: "Growing up in China, I had learned it many times. The outcome is the family will be ripped apart; husband hates wife, children hate parents. I think it is already happening here.”

403
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.