Cuisine Nouveau Normale: de 3D-geprinte steak
DE NWO VERTELT ONS VIA HET WEF HOE ISRAEL WIL DAT U EET NOU TOEVALLIG
Oorspronkelijk een France24-filmpje van 5 maanden geleden, maar nu speciaal voor The Great Reset door het World Economic Forum in de herhaling gegooid. We gaan voortaan namelijk alles anders doen. Je print wat spier, bloed en vet door elkaar en daar is-ie. Toegeven, we hoeven niet perse gezien hoe het geprint wordt. Maar we hoeven ook niet perse te zien hoe een koe ge-murked wordt. En stel nou dat het de 'echte' smaak gewoon echt benadert of uiteindelijk zelfs evenaart, valt de zaak voor echt koeienvlees dan eigenlijk nog wel met een rein geweten te maken? Je doodt dan immers toch iets dat niet dood wil voor iets dat je eigenlijk niet nodig hebt. Maar daar heeft u vast ook een mening over.
Maar zou u haar eten?
Als het gewoon écht nagenoeg even lekker is
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES
Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Koreaanse kaasmaïshond met knakworst
WAT ETEN WE VANDAAG?
Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?
Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?
Vlees VERDWIJNT van uw bordje
Daling van maar liefst 1,47%, vleesconsumptie HISTORISCH LAAG
Hiero StamCafé. Gehaktballenkaart van Nederland
Morgen BIEFSTUKKEN inslaan voor De Week Zonder Vlees