Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

The OG Ophef: dit signeerde Jared Taylor in zijn boek voor Thierry Baudet

Nu heeft zelfs Jared Taylor iets uit te leggen!

strijders

Deze foto komt uit het boek "White Identity. Racial Consciousness in the 21st Century" van Jared Taylor. "Niet leverbaar" bij Bol omdat het een racistisch manifest is, van een white supremacist. "As one revolutionary to another", schrijft de auteur aan de ontvanger. Het boek op de foto is eigendom van Thierry Baudet, die Taylor zelf vroeg om het boek te signeren na hun dinertje in het Ambassade Hotel in oktober 2017. Taylor was in Nederland voor een kaalkopjescongres van de identitaire Vinexsplenglers van Erkenbrand.

Het was al langer bekend dat bij het vijf uur durende diner Freek Jansen en zijn toenmalige vriendin Carola Dieudonné aanwezig waren als entourage van Baudet, maar in het nieuwe Baudetboek van Harm Ede Botje en Mischa Cohen staat nu ook onthuld dat in Taylors gezelschap "twee Erkenbranders, onder wie Fausto Lanser" waren meegekomen. De andere was mogelijk Milan Bruynzeel, een van de oprichters van Erkenbrand. (Relevant citaat na de breek.)

Maar het was Freek Jansen die het etentje op poten had gezet. Hij was destijds stagiair van Baudet bij Forum voor Democratie. Over zijn 'lidmaatschap' van het hevig in de Forumperikelen teleurgestelde Erkenbrand ("Forum voor Democratie is ten prooi gevallen aan de liberale, Fortuynistische en zionistische vleugels, die niets minder dan een coup hebben gepleegd") wordt al jaren gespeculeerd.

Tijdens het diner in 2017 probeerde Jansen indruk te maken op Taylor, vertelt onze nieuwe bron. Op een opmerking dat de wereldbevolking uit 7 miljard mensen bestaat, reageert hij met "That is, if you count the Africans." Dit en meer opmerkingen (die we om bronbeschermende redenen niet allemaal letterlijk citeren) die werden gemaakt, kun je in bepaalde context als harde of ironische grap zien, maar tijdens het dineren met openlijke racisten en supremacisten komen ze wel in een ander daglicht andere duisternis te staan. 

Na afloop legde Baudet zijn versie van Taylors boek op de receptiedesk, voor de ogen van een zwarte hotelmedewerker waarvan vermoed wordt dat die een bron was voor de originele (en nog steeds irritant onleesbare) Correspedant-roman die over het diner verscheen. “Jared, don’t go before you sign this”, zei Baudet, en aldus geschiedde: "As one revolutionary to another", schreef Jared Taylor aan Thierry. NOU. Leg maar uit, Jared, waarom je destijds met een volslagen waanzinnige dineerde!

Update: Naar aanleiding van dit topic, krijgen we bevestiging van zowel de aanwezigheid van Milan bij het diner als de aanwezigheid van Freek bij meerdere Erkenbrand-bijeenkomsten.

Aan andere media: Geen hergebruik van deze foto zonder toestemming!

Fausto Lanser (Erkenbrand) over de Forumrel:

Reaguursels

Inloggen

Nou, zo he? Ga lekker die citaten van op maroc.nl plempen, jongun.

Piet Karbiet | 26-11-20 | 07:38

De Correspondent als bron?
Die staat toch bekend als extreem links?
Wat ik uit de epistel vooral begrijp is de mening dat het dineren met Jared Taylor buiten proportie verwerpelijk is en dat de fantasie van de schrijfster zo levendig is als was ze er zelf aanwezig. Je hoort de glazen klinken.
En in haar wens om de boze alt-right Onkels met de pen te verpletteren, voert ze zelfs retweets van Paul Joseph Watson als bewijs voor de slechtigheid van Thierry aan.
Toch komen we niet te weten wat ze gegeten hebben en missen zo de belangrijkste bewijzen, want je bent wat je eet.
Frikandel? Want daarvan weet je ook niet wat erin zit en kan je van alles verzinnen.
De FvD mag nog blij zijn met de magere oogst. Bij de AFD in Duitsland vinden ze steeds hele nesten van Nazi's. Met eieren. Een ware plaag.

MistaRazista | 26-11-20 | 02:53

Baudet&Hiddema in Breda Chassé-theater gezien in het begin.
Zijn pleidooi om de partijdige media aan te pakken was voor mij het belangrijkste argument om lid te worden. (Net boven de 12000) Al sinds de PCM (PvdA)-machtsovername van ons krantenland was ik van mening dat de rot in onze democratie niet langer bij de politiek, maar haar controlerende macht, de journalistiek lag. sevenxseven.wordpress.com/2009/06/23/...

Een politicus is zo betrouwbaar als een schorpioen, hij kan jou wel beloven niet te steken, maar steken, dat zit in zijn aard. De journalist behoort ons voortdurend te informeren over het steekgedrag van iedere politicus, al zeker als deze journalist objectief pretendeert te zijn. Maar vandaag de dag zijn journalisten oftewel zo partijdig dat ze schorpioenen zijn geworden, of zo afhankelijk dat je ze hoernalisten noemen kan.

Uiteraard is hier niks van gekomen. Als de gehele media je vijand is, is er niemand om je te vertegenwoordigen. De SP kampt al jaren met dit probleem.
En sinds corona is niet enkel de pers, maar ook het parlement zo'n beetje gelijk geschakeld, dus geef het maar op.
Komende maart gewoon Bosma, die maakt tenminste wel waar wat door Baudet beloofd was qua media. Laat ik dat lidmaatschap nog een jaar staan om te zien wat er van de puinhopen te redden valt.

Heb ik echter nog wel een kanttekening: De wijze waarop dit hele proces verlopen is deze week is wel zo lelijk. Wat waarschijnlijk op subtiele en afgeschermde wijze had kunnen voltrokken is niet enkel in de media uitgevochten, het is , naar mijn idee gezien dat boek wat ineens uit kwam, op een heel smerige wijze georkestreerd.
En daar heb ik geen goed woord voor over.
Schande.

Abject | 26-11-20 | 01:01

Het begint een beetje zielig te worden al die verongelijkte Baudet aanhangers hier.

Grote Smurf | 26-11-20 | 00:01

Ondertussen is er nog nergens, door niemand, op enig moment ook maar één kwaliteit van Jansen genoemd, die het zou rechtvaardigen om het zover te laten komen. Opmerkelijk, niet?

borderlijntje | 25-11-20 | 23:44

Niet teveel aftrekken he Bart, is niet goed voor je.

Godmiljaar | 25-11-20 | 23:14

Ooit maakte de EO het legendarische programma “40 dagen zonder Sex”. Wellicht kan GeenStijlTV daar een opvolger van maken met de titel “40 uur zonder FVD topic”. Bent u net als mij ook zo benieuwd of Van Rossem dat kan volhouden?

Mark zit te Dutten | 25-11-20 | 22:53

Misschien een naieve vraag, maar hoe komt dat Rossem figuur aan een foto uit een boek van Thierry Baudet? Of is dit soms een zelf verzonnen dingetje? Beetje ziekelijke obsessie is dit aan het worden.

jacobh-59 | 25-11-20 | 22:51

Maak het Forum maar kapot, van Rossem. Dan kan het partijkartel Europa het laatste zetje over de afgrond geven.

du Roi Soleil | 25-11-20 | 22:16
-weggejorist-
jgrotius | 25-11-20 | 22:12

Nog even en we vinden een beeltenis van Hitler in de oor van de kat van Baudet.
En wie heeft er ooit in Europa met snorremans gedineerd?
Dit zegt mij allemaal niet zo veel.
Wat er wel toe doet zijn de open grenzen die niet voor iedereen open had moeten zijn laat staan de overbevolking. Als het allemaal wat te druk wordt en als het ware onze vrijheden en cultuur onder de voet gelopen wordt met medewerking van de politiek krijg je een tegen reactie. Iets van de wet van de natuur. Daar zitten ook wat foute types tussen. Actie geeft reactie. Ik heb ook wat boeken die door de schrijver gesigneerd zijn. Verder lees ik het en daarmee af. Zo heb ik ook een stuk of 10 bijbels en een paar korans. Gewoon omdat je nou eenmaal "alles wil weten waar het om gaat. Ik denk dat een type als Baudet misschien wel 100 van dat soort boeken heeft die wellicht over natuurkunde dan wel biologie gaan. So What? Ik had een ontmoeting met Jezus, maar hij viel me wat tegen. wel handig om water in wijn te veranderen, maar dat was het wel.

dijkbewaker | 25-11-20 | 22:10 | 3

Het nivo is idd ernstig gedaald hier.

drs. P | 25-11-20 | 22:19

@drs. P | 25-11-20 | 22:19: Zeker als men het woord niveau niet meer gebruikt. Potdorie nogeens aantoe.

Verbandmeester | 25-11-20 | 23:03

Dijkbewaker. C’est ça. Ik heb “De avonden”gesigneerd... ben ik nu een homo met pedofiele neigingen?

J.Cash | 26-11-20 | 00:41

Hieronder schreef ik al dat ik dit topic, zoals wel meer in deze reeks, wat overtrokken vind. Zeker gelet op het feit dat hier net wordt gedaan of er nieuws gebracht wordt. Dit is allang geen nieuws meer. Ik vind het echt een non-topic. Disclaimer: ik ben geen fan van Baudet, van niemand overigens. Ik stem(de) niet op hem noch op FvD. Ik ageer alleen tegen het doorgeslagen offensief hier vandaag op GS.

Maar zelf vind ik het volgende nog wel interessant. Volgens mij is dit helemaal geen foto van een echt door Taylor gesigneerd en aan Baudet gegeven boek. Dat denk ik om een paar redenen, waarvan ik sommigen nog niet hard kan maken, maar misschien kan iemand daarbij helpen:

- Het etentje was op 12 oktober 2017. In het boek staat 13 oktober. Het was weliswaar waarschijnlijk laat, maar zou iemand dan de moeite nemen om te kijken of het echt 1 uur 's nachts is en dus de volgende dag? Zou kunnen hoor, dus dat is een zwak punt.
- Wie van alle mensen die ooit een boek signeert neemt de moeite om de datum erbij te zetten? Het gaat toch om de opdracht/boodschap? Nogmaals, ook dit zou kunnen, maar bedenk ook daarbij dat het 1 uur 's nachts was ongeveer.

De echte vragen volgen nu:
- Welke Amerikaan vergeet de "o" in revolutiOnary? Geen enkele. Toch staat die er niet bij. Ik heb ook wel eens straalbezopen een briefje geschreven, dan wordt het handschrift niet beter. Maar ik vergeet niet opeens letters. En als ik straalbezopen ben, sla ik de datum weer over omdat die niets toevoegt zeg maar. Dan wil je er vanaf zijn. Let wel, hij schrijft Thierry met dubbel "r" zoals het hoort. Zo helder is hij dus wel en dat heeft hij waarschijnlijk na moeten vragen. Maar iets wat in je eigen taal altijd met dus die "o" geschreven hoort, vergeet hij opeens?
- Wie heeft dit boek en kan checken of die titel op het vervolgblad zo staat? Ik heb wat inkijk-exemplaren opgezocht, maar die titel staat nergens zo op het vervolgblad weergegeven. Op het vervolgblad staan zaken als de uitgever, wie er aan meegewerkt hebben en aan wie het is opgedragen, maar niet dit.
- "as one (...)to another"? Het is toch: "from one (...) to another"?
- Het lettertype van de titel komt niet overeen met het lettertype uit het boek zoals je dat overal kunt vinden.

Kortom, laten we dan ook diepgravend en journalistiek ONDERZOEK doen. Dit topic vind ik sowieso al een losse flodder, maar ik raak er steeds meer van overtuigd dat zelfs de aanleiding (de foto) niet authentiek is.

breakingnews | 25-11-20 | 22:01 | 3

En lelijk die lijmresten. Dat is geen hardcover.

Deflatiemonster | 25-11-20 | 22:05

Tegen massa immigratie zijn, tegen verlies van souvereiniteit aan de eu, tegen die ridicule energie omslag zijn, dat is in dit linkse landje idd revolutionair. Een compliment dus.

drs. P | 25-11-20 | 22:22

@drs. P | 25-11-20 | 22:22: Een revolutionair ben je pas als je burgeroorlogen met veel onschuldige slachtoffers accepteert om zelf in het zadel de baas te kunnen spelen.

Sans Comique | 26-11-20 | 06:23

Waarom hebben idioot veel van die Baudet fans toch van die vergezochte namen?

Een mensen-met-freaky-namen-complot.

vander F | 25-11-20 | 21:59

Goede zaak is het, dat GS nu eens tot de bodem gaat bij het uitzoeken van de dubieuze zoektocht van Baudet naar het randje van alt-right.

Beste_Landgenoten | 25-11-20 | 21:58 | 1
-weggejorist-
drs. P | 25-11-20 | 22:40

Gewoon 1 groot misverstand. Thierry had begrepen dat er spiNazi bij het eten zou zijn. Groot zijn verbazing toen Jared kwam opdagen.

TheGreatGrumbler | 25-11-20 | 21:57

Wat betekent OG?

M3nn0123 | 25-11-20 | 21:41 | 2

Open gulp.

jgrotius | 25-11-20 | 22:02

Orinal Gangster.

chicago river | 25-11-20 | 22:43

Fascisten onder mekaar, het verbaast me ook niets.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 21:33 | 14

@theoisdood Dat waren de nazi kopstukken ook niet. Afgezien van Hitler afkomstig uit goede milieus, academisch geschoold.

Otto Normal | 25-11-20 | 22:43
▼ 11 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Evilette | 25-11-20 | 21:30

Ik was 30 jaar geleden al tegen massa immigratie. Sommigen vonden me een nazi.

drs. P | 25-11-20 | 21:29

Te verwachten valt dat Thierry gewoon doorgaat met de randfiguren, ze zijn nu écht los en hun "gedachtegoed" en grote en kleine memes zullen steeds meer mensen beïnvloeden.

Ik voorspel dat Terbie dingen gaat citeren van Lee Kuan Yew, de leider van Singapore, die bepaald geen PC conditionering had voor het spreken over zijn "multiraciale" land.

Thanks Bucko!

Schwanzeleber | 25-11-20 | 21:29 | 1

Wat vind je van Rutte die buigt voor Erdoman?
Dat is normaal vind je ?

Rest In Privacy | 25-11-20 | 21:42

Nou, dan zal ik het ook maar opbiechten: ik heb een cavia die Blondi heet. Nu zal de bridgeclub me wel niet meer als lid kunnen handhaven.

JvanDeventer | 25-11-20 | 21:28 | 1

Noem het de Cavia van Odin en je kan er zo een speech over houden.

Vage_eddie | 25-11-20 | 21:38

Oud nieuws.
Wat moeten we er mee???

Rest In Privacy | 25-11-20 | 21:19

Is die Fausto Lanser de man met het oranje petje en de zonnebril?

Usumani | 25-11-20 | 21:19

De geschreven tekst in dat boek, vind ik nog niet zo schokkend.

3 jaar geleden, toen de ophef over het etentje ontstond, ben ik me gaan verdiepen in Jared Taylor. Wie is deze racist waar Baudet mee heeft gegeten? Jared Taylor speelt het spel van identity politics op een manier waar Jordan Peterson voor waarschuwt:

twitter.com/i/status/9957482618844078...

Als identity politics de regels bepaalt dan moet iemand de belangen van blanken behartigen. Taylor heeft zich opgeworpen om dat te doen. Als je hem wat langer aanhoort, wordt duidelijk waar de schoen wringt: hij wil geen vrienden zijn met zwarten, zijn dochters moeten met blanken trouwen en zijn ideaal is een blanke etnostaat op Europese leest geschoeid.

Sommigen denken dat hij een soort KKK grandwizard is, maar dan onderschat je hem. Hij is welbespraakt, hij heeft gevoel voor humor, hij is zeer intelligent, afgestudeerd aan Yale, spreekt vele talen vloeiend (o.a Japans) en hij heeft een enorme feitenkennis van wetenschappelijk onderzoek over raciale verschillen en misdaad. Soms wordt hij van antisemitisme beschuldigd, maar daar heeft hij niets mee.

Hij is recentelijk van YouTube afgegooid, dus hij heeft nu alleen een kanaal op Bitchute. Als je Thierry's fascinatie voor hem wilt begrijpen dan moet je het kanaal van Jared Taylor bezoeken.

www.bitchute.com/channel/5Q4sa6rObtGx...

ED-209 | 25-11-20 | 21:10 | 5

@kokkie klaphaak | 25-11-20 | 22:02: Veelzeggend inderdaad.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 22:07

Je zorgen maken over je eigen achtergrond die langzamerhand een minderheid begint te worden heet tegenwoordig "racisme" , zo laag is de lat al gelegd. Taylor is geenzins een "racist" maar een rasrealist.. Helaas schiet ook GS in het welbekende politiek-correcte reflex..

Hissam | 25-11-20 | 22:11

@kokkie klaphaak | 25-11-20 | 22:02: Doe je dat ook bij die Che vlaggen en t-shirts?

Shadowzz | 26-11-20 | 00:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Twan Huys heeft in 2012 van gedachten gewisseld met Willem Holleeder. Is hij nu een crimineel?

intrigant | 25-11-20 | 21:09 | 2

Sowieso

IkWilOokWatZeggen | 25-11-20 | 21:31

Nee. Twan Huys is oliedom.

theo-is-dood | 25-11-20 | 22:10
-weggejorist-
Frau Merkel | 25-11-20 | 21:07

Weet iemand een voorbeeld van het handschrift van Jared Taylor te vinden?

omanders | 25-11-20 | 21:02

Omdat Andere Tijden zo leuk is, de tweets van Van Rossem uit 2017 over dit voorval:

* Ik ben ook wel geïnteresseerd. Ik vind alleen de verontwaardiging wat overdreven.

* Ik vind het niet slim dat Baudet met zo'n racistische dwaas gaat eten. Maar ik ben niet overtuigd van de kwaadwillendheid, omdat de Corrie alleen het feit dat ze samen aten heeft, niet de inhoud van de gesprekken, noch de toepassing daarvan in of uitwerking op Baudets politiek.

En als reactie op Livestro, zeg maar Lincoln Project van 2017, die tweet 'Nijman's eer heet trouw':
* Grappig. Hoewel in het topic een aantal duidelijke verwerpingen tegen Taylor en rassenleer staan geschreven, acht deze @NRC-columnist een SS-vergelijking toch op zijn plek. En ondertussen is Pechtolds Penthouse al weggewuifd & afgedaan. Want Pechtold, die Deugt. En Baudet, die mág niet deugen. Zelfde patroon zie je met dat zogenaamde nepnieuws. Allemaal Ollongren klakkeloos overschrijven. Niemand die weet wat er precies is gebeurd, wie er is beïnvloed, hoe, en wat de effecten & uitkomsten waren.

En uit een langere thread:
* En dat is weer allemaal de schuld van de zelfopgelegde deugkaders van 'partijkartel' & 'kartelmedia' - kaders die ze zelf gretig handhaven. Wekker afwijzen, "bewijst" je racisme. Maar Baudet niet hard genoeg afwijzen, betekent SS-vergelijkingen over je afroepen.

JohnLocke | 25-11-20 | 21:02 | 2

Tja, Twitter. Het werkt vaker tegen dan voor je.
Scherp!

DrumPiet | 25-11-20 | 21:05

@DrumPiet | 25-11-20 | 21:05: Cernovich, een Amerikaanse twitteraar waar Nijman mij vaak aan doet denken qua stijl, politiek en retoriek, zei ooit: "De enige mensen die je oude tweets lezen zijn oppo-research-mensen. Verwijder daarom je oude tweets". Een aanrader om te volgen trouwens, die Mike Cernovich.

JohnLocke | 25-11-20 | 21:09

Dat Rutte buigt als een knipmes voor potentaat Erdootje daar is weer helemaal niks mis mee.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 21:00

Tot zover Henk van der Meyden.

DrumPiet | 25-11-20 | 20:53

Kijk, hoe Baudet zich de laatste tijd en misschien al wel langer gedraagt, vind ik ruk. Hij (en/of de FvD) had in eerste instantie met een ferm en duidelijk statement moeten komen en de boel tot de bodem uitzoeken.

Maar GS begint steeds meer te lezen als het boek dat Nijman graag had willen schrijven over Baudet. Is dat het, dat die Botje en Cohen hem voor zijn geweest of zo? Ik wil nog wel meegaan in 10 "breeks" per dag omdat Baudet weer wat heeft getwitterd, hoewel ik dat al ver vind gaan, maar als het relevant is: ok.

Om nu opnieuw dat dinertje uit 2017 te gaan herkauwen, wat dus door iemand (die Freek) was gearrangeerd en waar Baudet zich waarschijnlijk niet eens op heeft ingelezen, vind ik allemaal een beetje flauwtjes. Kom met nieuws of hou je (net als Baudet nu zou moeten doen) even stil. En dat die Jansen niet klopt, dat geloof ik wel. Dat die Taylor aan iedereen die hij tegenkomt een boek weggeeft ook wel, hij moet er toch vanaf. En dat je dan een zinnetje erin schrijft dat gebeurt stelselmatig. Maar presenteer dit niet als wereldnieuws of zo. Hij schrijft niet van: "Nazi's onder elkaar, op de volgende 6 miljoen".

In een van de eerdere topics hierover kwam geregeld het woord hallucinant voorbij. Dat gevoel krijg ik bij de bijna-slotzin van dit topic: " NOU. Leg maar uit, Jared, waarom je destijds met een volslagen waanzinnige dineerde!". Dat raakt toch kant noch wal beste schrijver dezes?

Over dat etentje in 2017 schreef GS destijds dat het dom was om te doen. Dat denk en vind ik ook. Maar GS nam het nadien in meerdere topics (zijdelings) op voor het recht van Baudet om met wie dan ook te dineren. Ik ken Baudet niet, maar hij lijkt mij iemand die als hij van een goede bekende hoort dat er een heel interessant iemand komt om mee te eten, niet eens gaat informeren naar de achtergrond van die persoon. En dat hij er met die soort van onbevangen intentie is gaan zitten. Daarnaast is het duidelijk dat hij het soort persoon is die met iets te duidelijke termen zaken benoemt, die hier op GS dagelijks voorbij komen en de mening van de redactie lijkt te zijn. Kijk alleen al naar de 500 asielzoekers per week topics, die worden geschreven in de exact dezelfde trant als "vreemde volkeren onze landen binnendringen", "vreemdelingen ons onze vrouwen ontnemen" en "Europa zal eindigen als een verlengstuk van Afrika". Overigens allemaal zaken die hoe je het ook benoemt vroeg of laat ook zullen gebeuren zoals elk weldenkend mens kan zien aankomen. Ik noem SJW, Zwarte Piet, petities om cartoons strafbaar te stellen, begaanbaarheid van complete wijken door blonde vrouwen, etcetera. Dat is de teneur van heel veel stukken op GS en is ook langzamerhand werkelijkheid aan het worden. Los van dat ik van de hele Erkenbrand nog nooit gehoord had en dat ook zo wilde houden, zou ik bij dat soort uitspraken denken dat het eigenlijk de JFVD van GS is.

Tot slot geloof ik op geen enkele manier dat Baudet een racist is of een antisemiet. Het is een onhandige lul en hij heeft wat persoonlijkheidstrekjes die je niet kunt hebben op dit soort posities. Althans niet als je die positie wilt behouden, reden waarom hij ook al eerder had moeten terugtreden en zich op de achtergrond meer met andere zaken bezig had moeten houden. Daarbij het bestuur overlatend aan iemand die kan besturen.

breakingnews | 25-11-20 | 20:46 | 12

@drs. P | 25-11-20 | 21:23: Tuurlijk, en dan vooral bij mensen die de Holocaust ontkennen.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 22:08

@Kuifje-naar-Brussel | 25-11-20 | 22:08: U bent weer uit uw spelonk gekropen. Jared Taylor is getrouwd met een Joodse vrouw hè, wist u dat? Hij ontkent de Holocaust op geen enkele manier. Dit topic gaat over Baudet en Jared Taylor. Ga nu maar weer verder lezen in het VVD-programma voordat u weer verdere onzin ventileert.

breakingnews | 25-11-20 | 22:36
▼ 9 antwoorden verborgen

Vanavond om 22:16 op RTL4 is Thierry te gast in het praatprogramma van Beau.

frickY | 25-11-20 | 20:45 | 2

Je kan dan net zo goed naar een aflevering van Calimero gaan kijken. Zij zijn links en ik ben boreaal en dat is niet eerlijk.

frank123 | 25-11-20 | 20:54
-weggejorist-
Q-Bert | 25-11-20 | 20:45

Ik heb gedichtjes in m'n poesie album staan die spannender zijn dan dit.
En nee, jullie mogen ze niet lezen.

Mr_Natural | 25-11-20 | 20:35 | 3

Gaat het over een bruine paal ? ;)

Q-Bert | 25-11-20 | 20:39
-weggejorist-
Veelteveel | 25-11-20 | 20:34 | 2

Weet je wie ook gegeten heeft met Taylor?

Tom Hagen | 25-11-20 | 20:33

@coitus reservatus | 25-11-20 | 20:33

Bovendien staat in die wikipagina dat zelfs certified mafkezen als het SPLC erkennen dat Jared Taylor geen antisemiet is. Ik citeer het in het artikel gepaste wikipedia-artikel:

"The Southern Poverty Law Center (SPLC) comments that Taylor is unusual among the radical right in "his lack of anti-Semitism."[54] Scholar Kathleen R. Arnold states that "unlike many other white supremacists, Taylor is not anti-Semitic, and in fact encourages Jews to join his fight... however many within the white supremacist/anti-immigration movement disagree with Taylor... and he has been under tremendous pressure to break ties with the Jewish community."

In de media wordt toch de hele tijd gesproken over Baudets antisemitisme?

omanders | 25-11-20 | 20:51

Dat boek waarschijnlijk wel.

Super Vaagstra | 25-11-20 | 21:23

Ik dat boek niet verder gelezen als de titel, waar niks mis mee is. Net als u. Maar mocht hij halverwege n-bombs droppen heeft u een punt. Als hij openlijk over de blanke identiteit praat valt het wel mee lijkt mij.

coitus reservatus | 25-11-20 | 21:38

Als Baudet nou gewoon uit de kast komt als bruinhemd, waar het op begint te lijken met zijn dubieuze vrindjes, kunnen we weer overgaan tot de orde van de dag. Kan ie zijn eigen beweging oprichten wat zeer marginaal zal blijken te zijn en kunnen de grote mensen zich weer met serieuze zaken bezighouden.

brutus68 | 25-11-20 | 20:32 | 10

@Red shirt | 25-11-20 | 21:17:

Ik doe een gooi “Camicie rosse” (1952) 8-)). Wel erg vroeg, hè. Maar een rood shirt duidt toch wel op een Garibaldi-interesse?
Benieuwd. Evocatus
.

Evocatus | 25-11-20 | 23:25

@Red shirt | 25-11-20 | 21:26

Heb heel veel van zijn toespraken gelezen en gezien en weet de weg op zijn officiële webstek. Inderdaad hij kan heel grappig humoristisch uit de hoek komen. Maar strijk je hem tegen de haren in dan ben je de sigaar, want hij komt met zijn repartee meestal feitelijk zeer goed uit de hoek.
Bijzonder persoon. Evocatus

Evocatus | 25-11-20 | 23:34

@Evocatus | 25-11-20 | 23:34:
repartee = natuurlijk “weerwoord”
En dat als gecertificeerd taal-nazi. Evocatus
.

Evocatus | 26-11-20 | 00:05
▼ 7 antwoorden verborgen

Sneu.....

dekeerldatisdeboer | 25-11-20 | 20:31

Best jammer dit hele gedoe.
Bart ziet FVD blijkbaar als concurrent die bestreden dient te worden.

Dit terwijl ze beide politiek gezien min of meer hetzelfde willen.

Door het gebash van Bart zijn we dus nu gewoon weer terug bij voor het FVD tijdperk waar er geen enkel tegengeluid is tegen het partijkartel.
Moeten we weer helemaal bij 0 beginnen.

Horen jullie ook de champagnekurken ploppen bij de VVD?

Q-Bert | 25-11-20 | 20:30 | 4

Ach gut, er is maar één schuldige hier laatste week en dat is Baudet zelf. Met een ego die hij zelf maar net kan dragen heeft hij vakkundig de hele partij om zeep geholpen. Hij schiet van ene hoek naar de andere van de ene uitspraak naar de andere. En allemaal trial by media. Nu weet ik heus wel dat meeste media bevooroordeeld zijn tov hem en FVD. Maar hij is gewoon een idioot gebleken die niet in staat is als leider iets van de partij te maken. Hij heeft veel voor de partij gedaan en groot conservatief denker, maar rol als partijleider / manager / voorzitter is echt niet aan hem besteed....

Eerst aftreden en nu weer partijleider willen worden...
Het is een grote klucht...

iustus | 25-11-20 | 20:44

*u*
@Kinkfactor | 25-11-20 | 20:54:
Zeg maar jij hoor!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-11-20 | 21:08
▼ 1 antwoord verborgen

Weet GS of dit echt is? Jared Taylor die zichzelf een revolutionair noemt?

omanders | 25-11-20 | 20:30

Zolang FvD niet het politieke partij programma van Hitler integraal overneemt boeit dit me echt helemaal niets. Weten wij veel wat politici in hun eigen tijd doen. Zoek het lekker uit, het gaat om het resultaat.

van heinde en verre | 25-11-20 | 20:29

En ik wil deze even onder het stof vandaan halen, de wet van Godwin.

Als een online-discussie maar lang genoeg duurt, trekt een van de deelnemers geheid een keer een vergelijking met de nazi's of Hitler. Godwin ergerde zich aan de gewoonte om in discussies op Usenet vergelijkingen met nazi's, Hitler en de Holocaust te maken en meende dat deze, vaak absurde, vergelijkingen afbreuk deden aan de ernst van de Holocaust. Om dit tegen te gaan formuleerde hij zijn stelling, bedoeld als een soort meme of tegenmeme. De bedoeling van zijn stelling was dus niet een eind te maken aan discussies, maar om deelnemers aan een discussie bewuster te maken van de vraag of een vergelijking met de nazi's of Hitler gepast is, of simpelweg een kwestie van te ver doorgevoerde retoriek.

de honden blaffen... | 25-11-20 | 20:27 | 1

Totdat je vrienden nazi relikwieën helemaal de bom vinden en je naaste vrienden sympathiseren met nazi gedachtegoed. Dan kan je het moeilijk nog een drogreden noemen eh

JanAmsterdamEnzo | 25-11-20 | 20:34

Die FvD is al enkele jaren een venijnig stekende graat in de keel van de PVV, dus kijk niet raar op als uit diepgaand onderzoek ooit zal blijken dat aanhangers van Wilders op Sovjetachtige wijze in dit hele spel hebben geïntrigeerd. Ook hier zie ik trouwe Wildersfans al een aantal dagen om het hardst fulmineren tegen alles wat FvD is.
Wat ideologisch het dichtst tegen elkaar aan schuurt kan elkaars bloed meestal wel drinken, dus zo vreemd is dat niet eens.

Ridde Rogter | 25-11-20 | 20:27 | 4

Hm, dat blijkt niet uit de tweets van Wilders en je kan niet van hem zeggen dat hij een huichelaar is.

Keyboardspeler | 25-11-20 | 20:37

@Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-11-20 | 20:30:
Wacht nog een dagje of twee en GS weet ze wel onder het slijk vandaan te trekken. Er is vast iemand die wel eens op een etentje is geweest waar een kenns van Baudet bij was terwijl de kelner een relatie had met iemand wiens neefje's achterkleinzoon's vriendin een foto van een naakt minderjarig kind in haar foto-album had. Het was misschien haar nichtje, maar wat maakt het uit: Baudet is dus een pedo!!! BREAK!!!!!

peterdh | 25-11-20 | 20:39

ik ben wel eens ontvoerd geweest door een alien. Sindsdien kan ik niet meer zitten.

yeps | 25-11-20 | 21:23
▼ 1 antwoord verborgen

Fausto, is dat z'n echte naam of z'n artiestennaam?

Mr_Natural | 25-11-20 | 20:27 | 1

Is afkorting van Panzerfausto.

Crusher | 25-11-20 | 21:09

Jared Taylor zou het migratie intstroom week nr zoveel artikel van Pritt Stift ook revolutionair noemen. Is alles rond dit onderwerp nu nazi? Of mag je (, zoals de rest van de wereld) wel je eigen grondgebied afschermen? Zeg het maar. Zeg het alsjeblieft wat goed en fout is en wie dat mag bepalen, want ik weet het niet meer.

heldheino | 25-11-20 | 20:26 | 2

Nazifobie.

ger1306 | 25-11-20 | 20:35

Klopt, ik volg het werk van JT met veel interesse, een erudiet en welbespraakte man die zeer fatsoenlijk is naar zijn tegenstanders (helaas is dat omgekeerd niet het geval) , een gentleman met daarnaast een moed waar GS en consorten nog veel van kan leren. Één van zijn rake constatering is dat het nogal vreemd is dat we hier in het westen het volledig te begrijpen vinden als landen als Japan, Bangladesh, Zimbabwe etcetera een homogene samenleving blijven, maar schieten we in de kramp als hetzelfde wordt geijverd in Europa en Amerika, op grond daarvan wordt men in het hoekje van "white supremacist" gestopt door scribenten als van Rossum.

Hissam | 25-11-20 | 22:18

Toch dient men eraan vast te houden dat rechts erop uit is bestaande vormen van ongelijkheid te vereeuwigen of zelfs nieuwe vormen daarvan in het leven te roepen, terwijl links daarentegen beoogt alle vormen van ongerechtigheid te elimineren.
Redeneert men echter van het resultaat uit dan is rechts alleen maar op een consequenter en oprechter manier rechts dan links.
Rechts komt er openlijk voor uit dat vrijheidsbeperking en ongelijkheid voor haar zowel doel als middel zijn.
Rechts doet tenminste niet alsof men met de toepassing van geweld de geweldloosheid beoogt.

Het ergste kwaad op aarde is niet het gevolg van boze bedoelingen, maar veeleer van een ongeremde wil ten goede.

Gerhard Szczesny.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 20:25 | 4

@heldheino | 25-11-20 | 20:28: Het ligt er aan of die persoon niets doet uit luiheid of dat hij werkelijk niet kan. In het laatste geval mag hij mijn 2e appel hebben.

Lupuslupus | 25-11-20 | 20:35

@CalamityJane | 25-11-20 | 20:41: Daar u bij vrijwel elk onderwerp onmiddelijk uw frustraties op dit vlak ventileert, of het nu relevant is of niet, is dat laatste wel duidelijk.

ijstijger | 25-11-20 | 23:44
▼ 1 antwoord verborgen

Volgens mij zitten er een paar in de privé spullen van Baudet te graaien daar in het voor Baudet niet meer toegankelijke partijkantoor.

doskabouter | 25-11-20 | 20:25 | 1

Zielig eigenlijk.

Cunts-en-kitsch | 25-11-20 | 20:39

Kan zomaar nep zijn.
om even een verhaaltje op te rakelen.

whiteberry91 | 25-11-20 | 20:24 | 1

Tsja, het kritische "bron checken" is er wel een beetje uit met die 130 topics per dag he?

Vage_eddie | 25-11-20 | 21:14

Het is wel genoeg zo Van Rossem. Het wordt er niet leuker op. Graag snel weer tot de orde van dag.
Enfin. Gooi het nachtcafe maar alvast open.

Lafayette | 25-11-20 | 20:24 | 1

Er is geen verdere orde van de dag.
Dat is het nare van een obsessie: Het wordt je álles.

Vage_eddie | 25-11-20 | 20:25

Ik word Geenstijl moe. Het is inmiddels wel duidelijk dat jullie Baudet weg willen hebben en jullie contacten onderhouden met het Nanninga kamp binnen de partij. Bedankt voor het slopen van een partij om een paar lullige whatsappjes van jongeren.

Old_Spice | 25-11-20 | 20:23 | 4

Well said

MoslimMolen | 25-11-20 | 20:27
-weggejorist-
topgozert | 25-11-20 | 20:27

- Loopt op eieren - Ik schijn helemaal geen mening meer te mogen hebben, maar ben het toch met je eens.

Et tu, Tante Bel?

Kinkfactor | 25-11-20 | 20:38
▼ 1 antwoord verborgen

Tsja, staat mooi bij je gesigneerde boek van hitler. Niet dat dat iets betekend hoor. Dat je dan lekker borrelt met een nazi en je jongeren partij der untermenschen een geweldig boek vindt en een eer om te mogen aanschouwen live. Nee dat betekend allemaal niks!

JanAmsterdamEnzo | 25-11-20 | 20:22 | 1

The amount of cognitieve dissonantie is to damn high hier op GS :’)

JanAmsterdamEnzo | 25-11-20 | 20:24

Ik heb een door A.H gesigneerde Mein Kampf in de bieb zien liggen.

steekmug | 25-11-20 | 20:22 | 4

@steekmug | 25-11-20 | 20:43:
Dat kunnen we nog een jaar of 5 bewaren totdat een lid van een politieke partij erlangs loopt. Dan hebben we die ook te pakken! De Nazi!!!!

peterdh | 25-11-20 | 20:55

De inkt was zeker nog nat?

gestoptmetroken | 25-11-20 | 21:02
▼ 1 antwoord verborgen

Jared Taylor. Pfff. Straks heeft ie nog een hapje gegeten met Le Pen. Dat kan echt niet. Of met iemand als Steven Molyneux, op wikipedia staat dat hij een nasi is dus zal het wel zo zijn.

Graaf_van_Hogendorp | 25-11-20 | 20:22

Is dit GS of een Freek show?

Mr_Natural | 25-11-20 | 20:22

#Team Baudet
Super leuke intelligente man.
Sterke programmapunten.
Goede boeken geschreven.
Stem allemaal Baudet!
Hup FVD.

dhrat | 25-11-20 | 20:21 | 4

# Team Baudet.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 21:02

#metoo

intrigant | 25-11-20 | 21:50
▼ 1 antwoord verborgen

O = i

MoslimMolen | 25-11-20 | 20:21
-weggejorist-
wapenspecialist | 25-11-20 | 20:21 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Dit is een obsessie; mijn hemel kap hoermee.

MoslimMolen | 25-11-20 | 20:21 | 2

Het begint meelijwekkend te worden.
Het schreeuwerige "BREEK!" bij elke nieuwe ontwikkeling geeft ook aan hoe smal de wereld van sommige mensen is geworden.

Vage_eddie | 25-11-20 | 20:24
-weggejorist-
wapenspecialist | 25-11-20 | 20:26

"Baudet dineerde met racist. MSM gaan apeshit" was het artikel uit 2017 dat Van Rossem/GeenStijl hieraan wijdde.

Vervolg: "THIERRY BAUDET GING ETEN MET EEN NAZI!, schreeuwen de MSM op basis van een Corrie-reconstructie. En toen? Ja, toen niks. Niemand weet waar het over ging. MAAR BAUDET GING WEL ETEN MET EEN NAZI! EN ER ZAT IEMAND MET EEN NEDERLANDS VLAGSPELDJE BIJ!!1!"

En: "Baudet kan beter niet met supremacisten gaan dineren. Niet als ie wil dat zijn FvD blijft groeien als 'partij van de liefde'. Blijf weg van de shagrokende nietsnutten van NVU en Stormfront, laat je niet verleiden door de witte wijndrinkers van Erkenbrand en hoed je voor quasi-intellectuele boekjesracisten uit het buitenland. Maar toch. Wij kennen Thierry een beetje, en hij is gewoon een intellectuele paradijsvogel die weet dat degene met de felste veertjes de meeste aandacht krijgt. Dat vinden we leuk aan 'm"

Tjonge :).

JohnLocke | 25-11-20 | 20:20 | 8

Schuivende panelen bij GS.

Knitty | 25-11-20 | 20:31

Vroeger kwam ik ook wel eens foute types tegen in de kroeg, vreemd genoeg had ik nooit de neiging om hun om een handtekening te vragen .

zwellevertje | 25-11-20 | 20:40

Interesting. na 4chan wordt nu de Correspondent als serieuze bron/partner in crime gebruikt. Ook leuk eens de archieven van GS vs de Correspondent door te spitten....

maakjepunt | 25-11-20 | 20:44
▼ 5 antwoorden verborgen

Heb laatste dagen eens de profielen van de suspects in deze soap bekeken. Wat me opvalt is dat er hoog op die kieslijst van die typische filosofie- en liberal arts studentjes zitten. Het zijn allemaal studenten of net student af.
We klagen over andere partijen waar beroepspolitici de kar trekken die nog geen bedrijf van binnen hebben gezien, maar hier is het niet veel beter. Een partij die steunt op een groep 25 tot 35 jarigen die in de pauze op het toilet lachen om memes op 4chan en in hun vrije tijd doen alsof ze filosofieboeken lezen. Laat me niet lachen zeg.
Nog niet weerbaar genoeg om het ironische gehaat tegen zionisme, een running gag die al jaren loopt op 4chan, niet voor zoete koek te slikken en niet over te nemen als denkbeeld.
Het is viruswappie-light met iets betere cijfers voor vakken die er in het echte leven niet echt toe doen.
En dan heb je nog van die idioten die het nazisme aanhangen ook, nog een stapje verder. Dat heeft niets meer met nationalisme als Nederlander te maken, dat is Nederland in de vuilnisbak gooien en de *** eten van een vroegere Duitse bezettingsmacht. Waar is je eergevoel man.
Thierry is niet dom, heeft al zeker wat gepresteerd in z'n carrière maar die alt-right snotpinnen die z'n steunpilaar vormen zijn nog nat achter de oren en vooral toneelspelers.

Draak uit Brabant | 25-11-20 | 20:20

Onleesbaar handschrift. Zal wel een soort Leo Lucassen of Gloria Wekker, die Jaud Tagh.

RickTheDick | 25-11-20 | 20:19

En in 2000zoveel heeft Baudet ook nog een foute roman geschreven.
Heb je die er vandaag al bijgehaald, Bart? Je zit pas op 97 topics deze middag.
Tip: Neem een plaspauze, haal een magnetronmaaltijd bij een avondwinkel en doe even wat oefeningen tegen RSI.

Vage_eddie | 25-11-20 | 20:19 | 2

ik denk dat hij naar aanleiding van je tip nu alle boeken van Baudet aan het doorspitten is in zijn rukbunker...

maakjepunt | 25-11-20 | 20:59

@maakjepunt | 25-11-20 | 20:59:
-Komt een vrouw bij de Bloksnor
-Kruistocht in bruinhemd
-Mein Zomerkamp(f)
-Nazi Nooitgenoeg
-Beestenbos is Joods
Potverdomme. Straks mag het allemaal op de brandstapel.

Vage_eddie | 25-11-20 | 21:11

Ja, dit dit is de druppel!

Cidioot | 25-11-20 | 20:18
-weggejorist-
Kinkfactor | 25-11-20 | 20:18

He van Rossum. Misschien is het een idee om volgende keer als je schijt een foto van Baudet eronder te leggen. Dan zijn je intenties in ieder geval niet omwonden door dingen die zich 5 jaar geleden afspeelden. En dan hoef je geen complottheorieen te bedenken. Baudet hangt al, als jij het plezierig vind om nog even op zijn hoofd te gaan stampen heb ik nog wel drie jonge kittens hier voor je. Die squashen ook lekker....

peterdh | 25-11-20 | 20:18 | 1

Het is niets anders dan een afrekening. God mag weten wat er toen tussen beiden is gebeurd maar het zit wel heel erg diep.

2voor12 | 25-11-20 | 20:26

Ik heb een boek van Pim Fortuyn.
Volgens de pers en de politiek van die dagen de ergste nazi van na de tweede wereldoorlog.

de honden blaffen... | 25-11-20 | 20:17 | 2

Die meesterwerken liggen bij de lokale kringloop voor 50 cent.

oldandwise | 25-11-20 | 20:20

Heb lekker een gesigneerd boek van Pim Fortuyn.
*De Puinhopen van acht jaar Paars*

komtdatschot | 25-11-20 | 20:31

Volgende week lult niemand hier meer over.

Montgomery Burns | 25-11-20 | 20:17 | 1

Niemand, Helemaal niemand. Behave dat je elke 3 uur op je GS-app nog een BREAK!!! krrijgt van iets dat ze nog nieuwswaardig vinden.....

peterdh | 25-11-20 | 20:34

Dit doet me erg denken aan een feesboek post van een of ander hysterisch GL grietje...

Witte-vla | 25-11-20 | 20:16

Apart dat ik steeds weer reaguurders zie roepen om zelfcensuur bij Geen stijl.
Dagenlang ging Geenstijl er met een gestrekt been in, toen de connectie tussen Kauthar Bouchallikht en de Moslimbroederschap bekend werd.
En die staat alleen maar #9 op de kandidatenlijst van GroenLinks.
Niemand die hier toen riep:
"Nou nou nou, nu is het wel een beetje genoeg hoor, Geenstijl!"

Maar nu gaat het om de grote meneer Baudet en je kan lullen wat je wil, maar het is gewoon een gigantische soap geworden en nu moet GeenStijl maar niets meer melden?
Alsof de problemen rond FvD dan zijn opgelost.
Beetje simpele gedachte.

Tarmac | 25-11-20 | 20:15 | 11

Eerder al anonieme reacties op godbetert 4Chan als Het Ultieme Bewijs. En nu een krabbeltje in een boek.
Ik denk dat de hele GS redactie nu druk bezig is met het bellen van alle kleuterschool vriendjes van Baudet in de hoop op smeuige anekdotes van toen.

2voor12 | 25-11-20 | 20:22

Als GeenStijl al 6 topics kan volschrijven over een KANDIDAAT op de GroenLinks.
Die dus niet eens in de tweede kamer zit en waar eigenlijk nooit iemand eerder van gehoord had.
www.geenstijl.nl/tag/kauthar

Hoe moeten ze dan omgaan met de ondergang van het gezicht van FvD?
Kan wel zijn dat een aantal lezers dat niet leuk vinden, maar zoals Spring Bruissteen het heel goed verwoord, GeenStijl is geen FvD/PVV-fanclub.
Er valt het nodige over te melden en het is gewoon één grote soap!
Door er niet meer over te schrijven verdwijnt dat echt niet hoor.

Tarmac | 25-11-20 | 20:40

@2voor12 | 25-11-20 | 20:22: Iig is bekend dat Baudet lederhosen in de zandbak heeft gedragen en zijn vader een groen hoedje met veertje droeg.

ger1306 | 25-11-20 | 20:41
▼ 8 antwoorden verborgen
-weggejorist-
dekeerldatisdeboer | 25-11-20 | 20:14

Ik ben benieuwd wanneer de partij GeenPeil weer nieuw leven ingeblazen word nu de directe tegenstander KO geslagen is. Weten we meteen weer het hoe en waarom.

2voor12 | 25-11-20 | 20:13 | 4

Doe me een lol zeg.

doskabouter | 25-11-20 | 20:22

@JohnLocke | 25-11-20 | 20:21:
Daarom, ik zie dit als profileren van de partijvoorzitter om het weer eens een keer te proberen nu de concurrent uitgeschakeld lijkt te zijn.

2voor12 | 25-11-20 | 20:24

En weer op naar de -zetels

drs. P | 25-11-20 | 22:09
▼ 1 antwoord verborgen

Ik krijg de indruk dat GS wel een beetje klaar is met Baudet.

frank123 | 25-11-20 | 20:13 | 2

Ieder weldenkende FvD'er zou inmiddels wel 's klaar moeten zijn met Baudet.

MarttHvdB | 25-11-20 | 20:18

Nu ook: "olaf kemerink"

Kom op Geenstijl. 10+ topicis in drie dagen hier over!!!

Remmersmaak1 | 25-11-20 | 20:12

Baudet had het ook over de omvolking van west europa en dat vond/vind ik toch een moedig standpunt van Baudet want in mijn ogen is er ook een omvolking gaande in west europa.
Probleem is wel dat het ook avonturiers aantrekt die daar de hele andere kant mee opgaan en weer dromen van een blank west europa.
Je moet daar ontzettend mee oppassen want voor je het weet word je in de nazi hoek geduwd,wat weer helemaal niet de bedoeling was toen omvolking ter sprake kwam.
Denk ik dan maar.

komtdatschot | 25-11-20 | 20:12 | 8

@omanders | 25-11-20 | 20:34: Mijn hemel Omanders . Ik ben zielsblij dat mijn kinderen besloten kinderloos te blijven. Ze hadden me geen groter plezier kunnen doen. Niet trots maar immens blij.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 22:00

Sja die omvolking is ook gewoon in volle gang. En ik persoonlijk trek me die nazi vergelijkingen totaal niet aan. Doet Baudet ook niet. Simpelweg omdat het niet zo is. Grote veranderingen vergen lef en doorzettingsvermogen. Dat hebben de meeste fvd’ers niet blijkt nu. Baudet kan beter opnieuw voor zichzelf beginnen. Krijgt ie zo 80% van de fvd aanhang mee. De rest kan zo door naar de softe doorsneemeuk waar den haag vol mee zit.

drs. P | 25-11-20 | 22:16
▼ 5 antwoorden verborgen

Bruynzeel zei dat vreemde volkeren ons land binnendringen en dat Europa eindigt als een verlengstuk van Afrika.
Daar is geen woord van gelogen.

grmblll | 25-11-20 | 20:12
-weggejorist-
Conifeer | 25-11-20 | 20:11
-weggejorist-
Olleke | 25-11-20 | 20:11 | 3

Ach, guilt by association. Daar doe ik dan weer niet aan mee. Beoordeel Baudet op zijn denkbeelden, wat hij zegt en opschrijft. Ik was al wel een beetje klaar met hem vanwege wat hij de laatste paar jaar gezegd heeft, maar niet vanwege zijn keuze in lunchpartners. Kan me niet schelen. Anders kunnen we links inmiddels wel geheel afschrijven, met ononderbroken lijntjes van Rara, Antifa, foute regimes, Meldpunt discriminatie, BLM, tot aan linkse burgemeesters, het onderwijs en de faculteit menswetenschappen, de pers, de linkse partijen en de kamer en de senaat.

Muxje | 25-11-20 | 20:10 | 1

Links heeft zelfs lijntjes naar de moslimbroederschap!

Dr. Worstenbroodje | 25-11-20 | 20:16

Jezus Bart, ik ben net als jou alles behalve een Baudet fan, maar dit begint op een obsessie te lijken...

slobbersaus | 25-11-20 | 20:10 | 3

Ik mis ook de BREEK bij dit artikel.

maakjepunt | 25-11-20 | 20:15

Ook al tel je talloze blocks op Twitter en rare schrijfsels alhier, Bart doet gewoon zijn werk. Wen er maar aan.

Joris-nummer-zeven | 25-11-20 | 20:15

@Joris-nummer-zeven | 25-11-20 | 20:15: Dus je persoonlijke vete met iemand uitvechten door oude koeien uit de sloot te halen is tegenwoordig "journalistiek". Weten we dat ook weer...

slobbersaus | 25-11-20 | 20:25

Trail by GS.

BozePaarseMan | 25-11-20 | 20:09

Wat is een erkenbrander?

Frits de Vriez | 25-11-20 | 20:09 | 4

Een pyromaan die erkers in brand steekt.

Zwiebelsuppe | 25-11-20 | 20:11

@tipo | 25-11-20 | 20:10: Haha mooi. Ik heb ooit eens naar een soort podcast van ze geluisterd en toen had ik inderdaad de overtuiging dat ik mijzelf daarmee op een lijstje van de aivd had geplaatst. Man wat een smerig slap gezever.

Henk5 | 25-11-20 | 20:17

Niet te verwarren met eikelbrand. Dat lijkt me een geslachtsziekte.

oldandwise | 25-11-20 | 20:18
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Q-Bert | 25-11-20 | 20:08
-weggejorist-
Bentley44 | 25-11-20 | 20:08

Taylor is het zelf oneens met de term 'suprematist'. Hij noemt zich 'white nationlist' en streeft naar een scheiding van rassen, in het bijzonder die met blacks.

klimaatsloper | 25-11-20 | 20:07 | 4

@Bigi Bana Boy | 25-11-20 | 20:11: Nou, je wordt op je wenken bediend, want er zijn universiteiten waar dagen zijn ingesteld waarop alleen niet-blanke mensen welkom zijn.

www.washingtontimes.com/news/2018/may...

Ik heb niet veel met het streven van Taylor, omdat ik van mening ben dat het opdelen van de wereldbevolking op basis van huidskleur nogal achterlijk is, maar hij stipt een terecht punt aan: als niet-blanken trots mogen zijn op hun huidskleur, groep en gemeenschap, waarom blanken dan niet?

De segregatie die hij bepleit wordt as we speak bepleit door BLM en andere radicale clubjes.

BenBinnen | 25-11-20 | 20:17

@Bigi Bana Boy | 25-11-20 | 20:11: Het zijn inderdaad precies de linkse woke BLM types die op dit moment steeds vaker hernieuwde rassensegregatie voorstaan.
Sowieso zit het gewoon in onze natuur als mensen, dat we ons nu eenmaal prettiger voelen in een omgeving waar andere mensen min of meer op ons lijken. Qua levenswijze maar ook qua uiterlijk. We zouden daar ook gewoon eens wat minder spastisch over kunnen doen. Het betekent niet dat we alles wat anders is meteen op de trein naar Polen willen zetten, maar het betekent wel dat van bovenaf opgelegde multiculti drammerei en massa immigratie uiteindelijk de stabiliteit van je samenleving geen goed doet, of je het daar moreel gezien nou mee eens bent of niet.

snakedogman | 25-11-20 | 20:18

@BenBinnen | 25-11-20 | 20:17: JT poneert (en doet dat met feiten en wetenschap) dat we allemaal tribaal zijn, dat heeft meer dan alleen met huidskleur te maken, het gaat dieper dan dat. Er zij genoeg onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat mensen over het algemeen geneigd zijn om (wanneer er druk van de staat is) te vertoeven met hun eigen verwanten en dat homogene samenlevingen veel stabieler zijn dan heterogene..

Hissam | 25-11-20 | 22:25
▼ 1 antwoord verborgen

Taylor is geen white supremacist.
Een white supremacist erkent niet dat er tig volken/rassen intelligenter zijn dan het zijne.
Schrijf de leugens van Wikipedia niet over. Dat oogt een beetje dom.

grmblll | 25-11-20 | 20:06 | 2

Zelfs een kind wordt geleerd om wiki niet als bron te gebruiken.

BozePaarseMan | 25-11-20 | 20:10

Zo thierry heeft een gesigneerd boek, wow.... wat schokkend...

Captain_Dipshit | 25-11-20 | 20:06

Heb het ergens al eens persoonlijk gevraagd. Nu algemeen ! ! Wat is precies het probleem buiten de persoonlijke aversie om. Aversie is een emotie.
Wat is er nu precies feitelijk.
Dat die gasten een tijd hun gang konden gaan is dom en verkeerd.
Was men hier losgegaan als het de club van Rutte had gegolden.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 20:06 | 1

Precies. Over de Davos meeting had ook relevant geweest.

entredeuxbieres | 25-11-20 | 20:09

Geinig ook om hier in de panelen dezelfde sfeer te zien hangen als destijds bij Geenpeil, er we kennen allemaal díe uitslag nog

moonshiner3519 | 25-11-20 | 20:05 | 2

Alleen een echte lutser spreekt de waarheid.

Joris-nummer-zeven | 25-11-20 | 20:10

Ja, toen was er ook een klein clubje dat heilig bleef geloven in de endsieg.

zwellevertje | 25-11-20 | 20:17

Lekker blijven roeren waar het stink van Rossem je standbeeld groeit met de dag.

verwilderst | 25-11-20 | 20:05

Sjonge zeg, een gesigneerd boek. Ja, Baudet had dat etentje beter niet kunnen doen, dat is inmiddels wel duidelijk, maar in dit artikeltje staat eigenlijk niks nieuws, behalve die kende die en zus kende zo en die heeft dat gezegd en hij heeft een foute grap gemaakt, maar zo kunnen we iedereen wel aan alles linken en framen. Dit is niet meer dan roddel.

Tempolier | 25-11-20 | 20:04 | 3

Lijkt hier wel de linkse pers: alles opblazen, en uit proportie halen. Baudet is geen racist.

ger1306 | 25-11-20 | 20:09

"Na afloop legde Baudet zijn versie van Taylors boek op de receptiedesk, voor de ogen van een zwarte hotelmedewerker..."
Een boek neerleggen op een receptiedesk, voor ogen van een zwarte hotelmedewerker, ja dat is wel een heel duidelijk bewijs van racisme. Waar gaat dit nog over? Moet GS de sloten niet eens vervangen?

Schmalz | 25-11-20 | 20:10

@ger1306 | 25-11-20 | 20:09: of in elk geval niet meer dan 90% van de rest van de wereldbevolking. Waarvan het overgrote deel niet blank is.

snakedogman | 25-11-20 | 20:21

Is dat boek nog ranziger dan hallo Witte mensen van Anna Steijn?

Shortganger | 25-11-20 | 20:04 | 1

Ik neem aan dat Bol dat soort vunzige en racistische pamfletten helemaal op de zwarte lijst heeft gezet!

kunstliefhebber | 25-11-20 | 20:34

Bij nader inzien, vind ik Hiddema een ongelooflijke ouwe eikel van een vent. Hij dacht in de herfst van zijn leven nog even te genieten van een indian summer met een jaarlijkse aanvulling van bijna anderhalve ton per jaar. Als er een beetje wind opsteekt, al voor de echte storm, peert ie 'm af. Wat een lul.

Leptob | 25-11-20 | 20:04 | 5

Het is geen jonge vent,leipie.

ger1306 | 25-11-20 | 20:10

Altijd leuk als iemand een inkijkje geeft in zijn eigen opportunistische geest.

entredeuxbieres | 25-11-20 | 21:14

Klets niet. Die man is financieel onafhankelijk. Die heeft die wedde als Tweede Kamerlid helemaal niet nodig.
Het zal u misschien verbazen, maar er zijn legio artsen, advocaten, fiscalisten en ondernemers die feestelijk bedanken voor die fooi die een Kamerlid ontvangt.

theo-is-dood | 25-11-20 | 22:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Hmm ik ben sinds 4 weken van Twitter weg.

GS next?

Q-Bert | 25-11-20 | 20:03 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Keyboardspeler | 25-11-20 | 20:03 | 1

www.nporadio1.nl/dit-is-de-dag/onderw...

Opnieuw een turbulente dag rond Forum voor Democratie. Thierry Baudet is te gast en vertelt zijn verhaal:
Tijs van den Brink doet het interview.
Tijs van den Brink krijgt een 2voor dit interview. Wat een slecht presteerder.

Ella | 25-11-20 | 20:03

Ik wil dat boek nu ook wel eens lezen, bedankt voor de reclame! Maar iets zegt mij dat het met dat racistische karakter misschien wel eens reuze meevalt.

kunstliefhebber | 25-11-20 | 20:02

Kijk, ik ben nooit een fan geweest van FvD of Baudet en consorten. En ik begrijp ook wel dat het publiekelijk neersabelen van Baudet onvermijdelijk en zeer vermakelijk is. En de PVV is natuurlijk ook verre van constructief.

Toch blijft dan de grote vraag; wanneer en hoe stellen wie hier in Nederland weer eens de Nederlandse normen en waarden centraal. Deze lijken toch steeds verder onder druk te staan en voor de gewone mensen lijkt het er op alsof de huidige politiek er niet voor hun maar tegen hen is. Althans zo ervaar ik het persoonlijk ook.

Steeds weer een boodschapper ombrengen is ook niet echt de oplossing toch. Het zou toch mogelijk moeten zijn om te staan voor onze rechtstaat, cultuur, normen en waarden en dat dan dusdanig over te brengen op de mensuh dat iedereen zich enigszins gehoord en begrepen voelt. Waarbij er dan dus duidelijk geen enkele ruimte is voor extreme al dan niet uitheemse extreme invloeden.

Dat halen en brengen steeds van sentimenten en schoon schip maken knapt de democratie ook niet van op. Vaar eens rechtdoor. En wees eens trots op wie we zijn en waar we nu staan zonder schroom en allerlei mitsen en maren.

Maar goed zo simpel zal het allemaal wel niet zijn. Het is blijkbaar een zeer gecompliceerd spel tussen allerlei krachten en machten. Die elkaar in ieder geval flink bezig houden...

Extracrispy | 25-11-20 | 20:02 | 5

@Hetkanverkeren | 25-11-20 | 20:10: U weet toch wel dat de grondwet buitenspel is gezet door de 'spoedwet'? Met art. 1 is helemaal niets mis maar die had aangepast moeten worden toen de islam hier arriveerde.

Lupuslupus | 25-11-20 | 20:15

@Lupuslupus | 25-11-20 | 20:15: Neen Vrouwe. De Grondwet dient de verhouding vast te leggen tussen burger en staat. Vandaar het oorspronkelijke primaat van de vrijheid van meningsuiting, zo ongeveer het enige vastgelegde grondrecht. Artikel 1 doet een poging om een ander denkkader te scheppen en is als zodanig veel ouder dan identiteitspolitiek, of niet natuurlijk, en een constitutioneel gedrocht.

Wat Pim Fortuyn meermaals heeft geprobeerd aan te kaarten. Vrede zij met hem.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 20:36

@Spring Bruissteen | 25-11-20 | 20:12: Ja inderdaad ja. Nu je het zegt zie ik die parallellen ook. Maar inderdaad dat was ook geen succes. Ach de zoektocht duurt voort en misschien eens valt alles een keer op zijn plek. We blijven hopen! Fijne avond!

Extracrispy | 25-11-20 | 20:52
▼ 2 antwoorden verborgen

"Nu heeft zelfs Jared Taylor iets uit te leggen!" Nee, Geenstijl heeft iets uit te leggen, Zonder uitroepteken. Waarom deze hetze, Geenstijl?
Het houdt niet op, niet vanzelf.

Joris-nummer-zeven | 25-11-20 | 20:00

Wie is er nu het meest zelfdestructief ?

Roze_bril_drager | 25-11-20 | 19:59 | 5

Ik denk dat Maradona deze ronde heeft gewonnen.

John McClane | 25-11-20 | 20:10

@zuurtjeregen | 25-11-20 | 20:08: Dat zag ik vanuit Moscow al zien aankomen. Waarom denkt u dat de heer Hiddema het zinkend ship heeft verlaten? Het is toedelodokie en tot zroenns.

Red shirt | 25-11-20 | 20:19

@John McClane | 25-11-20 | 20:10:

Haha, je gewoon kapot zuipen en snuiven. Ja dan heb je gewonnen.

Roze_bril_drager | 25-11-20 | 21:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Er schijnt iets aan de hand te zijn bij Forum voor Democratie. Weet iemand daar iets van?

hoogstetijd | 25-11-20 | 19:58 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Is er nu meer bewijs tegen Terry dan tegen Hitler ?

Baron Clappique | 25-11-20 | 19:58 | 2

Hitler was dan ook fervent aanhanger van Terry.
Mussolini kreeg ook zijn inspiratie van Terry, net zoals Napoleon voor hem.

2voor12 | 25-11-20 | 20:06

Over macht die naar het hoofd stijgt gesproken: GS lijkt me de laatste tijd wat te gretig als luis uit de pels naar het pluche te willen springen.

kapoerewiet | 25-11-20 | 19:57 | 7

Mijn gedachte ook.
Maar dat blijft niet ongemerkt.
Win je geen sympathie mee.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 20:09
▼ 4 antwoorden verborgen

Uit welke septic tank is dit nu weer gelekt? En wat heeft dit voor nut? Die ontmoeting was drie jaar terug en allang bekend. Wat verwacht je dan van het contact tussen die twee behalve dat dat vriendelijk dan wel hoffelijk verloopt, ondanks bedenkelijke standpunten? Had 'ie soms "Nee, opbokken met je kutboek, verrekte pianopingelaar!" moeten schrijven? Give me a break...

Zwiebelsuppe | 25-11-20 | 19:57 | 1

De hele strontkar wordt leeggegooid... TB heeft nog niet de handdoek in de ring geworpen... dus totdat hij opgeeft gaat dit door denk ik.

maakjepunt | 25-11-20 | 20:20

Hoe heeft die Asscher het eigenlijk gedaan in die toeslagenaffaire?

BokoHalal | 25-11-20 | 19:57 | 3

Heel goed.

Baron Clappique | 25-11-20 | 19:58

GS is MSM geworden. Dus deze vraag stellen maakt u tot racist.

kaasfondue | 25-11-20 | 20:00

@kaasfondue | 25-11-20 | 20:00: Ik wilde bijna lachen maar schrok toen van de waarheid die in uw antwoord schuilt.

entredeuxbieres | 25-11-20 | 20:35

Interessant feitje, maar technisch gesproken wisten we dit al.

heldheino | 25-11-20 | 19:56

Hoezo is het vreemd dat Baudet een gesigneerd boek heeft van Taylor. Ik heb het zo goed een gesigneerd boek van Baudet.

donar wodanszn | 25-11-20 | 19:56 | 4

Wanneer het boek na een bijeenkomst van vijf uur met een hapje en een drankje is gesigneerd dan is dat vreemd. Dat doet Baudet namelijk niet met een doorsnee reaguurder. Nog vreemder wordt het als Freek "Erkenbrand" Jansen u met Baudet in contact heeft gebracht. Bent u een van de sukkels die 10 euro meer betaalde omdat Baudet zijn krabbeltje in het boek zette dan bent u er gewoon ingetuind en heeft u een partijleider sneller op weg geholpen naar een groter grachtenpand. Dan kunnen we elkaar een hand geven.

Graaier | 25-11-20 | 20:19
-weggejorist-
entredeuxbieres | 25-11-20 | 20:37
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Marowi | 25-11-20 | 19:55 | 1

En heb je het boek gelezen Van Rossem? Zo ja, doe dan svp even een topic zonder BREEK waarin je de inhoud toelicht.

BenBinnen | 25-11-20 | 19:55

Erkenbrand, die linkse rakkers. Slappe hap. Nee, de toon van het debat mag van mij wel wat harder.

VanBukkem | 25-11-20 | 19:55

Ik ga maar weer verder aan de ontwikkeling van mijn eigen talent. Heb ik jaren laten liggen. Ik dacht dat Thierry wel ff alles zou regelen voor me.

Zoltan | 25-11-20 | 19:54 | 1

Wat is het talent wat u dan nog niet heeft ontwikkeld?
Lijkt mij eerlijk gezegd sterk

zuurtjeregen | 25-11-20 | 20:02

Diego Armando Maradona.
Boca Juniors, en Napoli.
Grootste der Groten, juist of dankzij, mits of tenzij coke en alcohol misbruik.

chicago river | 25-11-20 | 19:53 | 4

Volgens mij zit u bij het verkeerde topic.

VanBukkem | 25-11-20 | 19:56

Verkeerde topic, drink wat minder.

Analia von Solmsch | 25-11-20 | 19:57

Mooi woorden Chicago! Niks verkeerde topic.

zuurtjeregen | 25-11-20 | 20:06
▼ 1 antwoord verborgen

Als dit het enige is wat Van Rossem al dagenlang ongedouched op zijn zolderkamer achter de hand houdt over deze FvD soap, kan je erop rekenen dat Baudet gewoon bovenop eindigt. Er worden boven een gemiddelde shishapijp van Nida/Denk schokkendere statements over de wereld gemaakt.

moonshiner3519 | 25-11-20 | 19:53 | 2

Ik heb het vanaf dag één gezien toen Baudet de arena betrad. Hem een regelrechte fascist is misschien een beetje te sterk, maar hij liet/laat zich naar mijn smaak een beetje te veel in met bedenkelijke types, clubjes en denktanks. Wat dat betreft heb ik meer fiducie in Geert. Thierry is mij een beetje te veel studentikoos fout. Studenten Weerbaarheid en zo. Dat soort gedoe.

Bigi Bana Boy | 25-11-20 | 19:52 | 6

@Bigi Bana Boy | 25-11-20 | 20:14: Hihi, hoop dat ook Baudet nuchter en ruggegraat heeft of snel kweekt bij tegenwind.

ger1306 | 25-11-20 | 20:17

@Bigi Bana Boy | 25-11-20 | 20:15: Ah een juichaapjes trol, altijd dezelfde nikszeggende voorgekauwde reacties. Mijn meningen zijn jouw feiten. Je kunt hier gerust met wappie! op reageren met je dode ziel.

entredeuxbieres | 25-11-20 | 20:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Jeetje Van Rossum. Get a life.

Dirk III | 25-11-20 | 19:52

Nog maar eens. Als ik de zwarte weduwe ontmoette tijdens de hondjes wandeling groette ik netjes. Draag ook decennia lang een Davidster aan m'n halsketting.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 19:52 | 3

Duitse herder?

HoogToontje | 25-11-20 | 19:56

Heb je haar ook om een handtekening gevraagd?

zwellevertje | 25-11-20 | 19:57

Revolutionair!

entredeuxbieres | 25-11-20 | 19:59

De SP draait gewoon de geldkraan dicht van hun opstandige jongeren. En daarmee is, voor alsnog, de kous mee af.
Of gaat van Rossem daaraan de hele maand December wijden?
Nou ja hoe dan ook.. het moet er maar eens van komen. Paar weekjes GS verkansie.
FvD overload hier. Blijf gezond allemaal, ook v. Rossem, en tot een andere keer. grapo leaving the building.

grapo | 25-11-20 | 19:52 | 3

Groot gelijk. Speel ook met die gedachte.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 19:53

Ja, was al een paar maanden afgehaakt. Wordt een beetje een rancuneus zooitje hier. Tot later weer een keer.

Dirk III | 25-11-20 | 19:54

Snap je gedachte. Dit stinkt naar een half gelukte coup of een persoonlijke vete. Alles is de schuld van TB.... als het kinderachtig was zou je er nog om kunnen lachen. Dit is best sneu.

maakjepunt | 25-11-20 | 20:33

Heel belangrijk allemaal maar hoe zit het met die ex... die Carola?

Pedronegro | 25-11-20 | 19:52 | 1

Aardige dame zo te zien. Niet helemaal niveau Freek zeg maar.

UpdateAvailable | 25-11-20 | 20:19

Soort zoekt soort. (Enkele uitzonderingen daargelaten)

Conifeer | 25-11-20 | 19:51

De uil van Minerva blijkt een fascismus te zijn.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 19:51 | 3

Mooi.

Normpje | 25-11-20 | 19:54

@ Gulliver | 25-11-20 | 19:51
Ja die is goed! Zelf verzonnen?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-11-20 | 19:55

De Muil van Minerva.

kaasfondue | 25-11-20 | 19:58

Deze koe is meer dan uitgemolken. Ik houd de pen droog tav FvD de komende week.

zuurtjeregen | 25-11-20 | 19:51 | 1

Zolang Baudet de handdoek niet in de ring gooit gaat dit moddergooien gewoon door denk ik.

maakjepunt | 25-11-20 | 20:34

Die bruinhemden die nu nog achter Thierry aanlopen zullen dit "incidentje" eerder als een eer dan als een belediging zien.

zwellevertje | 25-11-20 | 19:51

Echt bizar dat jullie hier maar mee blijven doorgaan.

Mildegenade | 25-11-20 | 19:51 | 1

Vandaag keek ik eens achteruit en dacht: "Wat een mooi ochtend!"

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-11-20 | 19:57

In de socials zie ik al veel mensen die nu SGP gaan stemmen.
Een goede ontwikkeling dat de racistjes hun HEIL nu daar zoeken.
Zo komen we in één klap ook van de religieuze partijen af.

Pieter_Auper | 25-11-20 | 19:50 | 3

De SGP 10 i.p.v. 3 zetels. Mooi!

Lupuslupus | 25-11-20 | 19:56

Ietwat apart: er werd door sommigen blijkbaar gesuggereerd dat PVV geen optie was vanwege het Israel-standpunt van PVV. SGP is al jaren pro-Israel.

ZOMG | 25-11-20 | 20:40

Wat is er mis met een revolutionair? Ik wist niet dat het verboden was het te zijn of je zo te noemen. Was behoorlijk revolutionair wat Baudet heeft gedaan met zijn partij. Het probleem met buitenlanders die ons eruit neuken mag dat ook ineens niet meer gezegd worden? Stoppen de topics hier met hoeveel (500) gelukzoekers er per week binnenwandelen?

entredeuxbieres | 25-11-20 | 19:50 | 2

Als Taylor rechts was, noemde hij zich contra-revolutionair. Revolutionair is een links kenmerk. Dat is het probleem.

tipo | 25-11-20 | 20:19

@tipo | 25-11-20 | 20:19: Oh dus Taylor is links. Mooi dan snap ik de hetze ineens LOL

entredeuxbieres | 25-11-20 | 20:22

De 50.000 leden van FvD waren allemaal reaguurder op GS. Anders is het gemekker op GS niet te verklaren.

Normpje | 25-11-20 | 19:50 | 5

#Team genoeg van FvD bashing

kaasfondue | 25-11-20 | 19:57

@CalamityJane | 25-11-20 | 19:55: Als Thierry schoon schip maakt en de backstabbers uit zn partij gooit ga ik ook lid worden. Stemmen op de PVV en lid van FvD of lijst Baudet moet kunnen. We gaan het zien.

Lupuslupus | 25-11-20 | 19:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Je ziet nu met de #teamthierry hashtag de scheiding der geesten in beeld binnen FVD's volksvertegenwoordigers. Op die manier kan een beeld gevormd worden wie bij TeamJoost/ Bel een heenkomen zoekt en bij TeamThierry

UpdateAvailable | 25-11-20 | 19:50 | 2

Is er al een team Joost/Annabel?

Knitty | 25-11-20 | 20:15

Jesse Klaver sneerde vorige week nog, toen hij kritische vragen kreeg over (vermeend) deelname van zijn nummer 9 aan foute moslimorganisaties of de interviewer zoiets ook zou vragen als het om een blanke man ging.
Bij deze dus. Jesse mag nooit meer dit soort insinuaties doen tegen GS.

Arnold Layne | 25-11-20 | 19:50 | 1

Jesse is n racist met een gesigneerd boek van Khomeini in de kast.

kaasfondue | 25-11-20 | 19:56

Prima hoor, dat Baudet heeft gefaald en schadelijk is voor de partij is al een tijdje duidelijk; dat hij waarschijnlijk een zenuwinzinking beleeft bovenop z'n drugsgebruik en narcisme, is ook pijnlijk te zien. Maar ik krijg wat schoolpleinachtige vibes bij dit zoveelste topic, dit keer met een guilt-by-association uit een insider-roddelbron (Geerten Waling?) waar Geenstijl erg trots op is. Iemand kan wel van alles als opdracht in een boek schrijven om al netwerkend cadeau te doen. Ik kom al sinds 2005 op GS om geïnformeerd te worden en kom meestal niet van een koude kermis thuis. Dit begint een beetje op kopschoppen te lijken. Met dat 'geen hergebruik zonder toestemming' erbij, zo trots als een kind op een droedel.

kapoerewiet | 25-11-20 | 19:50 | 2

Ja, deze is voor mij ook een beetje jumping the shark. Dat er en passant anti-Baudet-boeken van linkse VN-journalisten tegen commissie worden gepromoot is ook een redelijk mwoah. Ken die hele Jared in het geheel niet (maar zo leer ik een heleboel nieuwe personages kennen de afgelopen tijd), maar als een boek over White Identity je een persona non grata maakt dat verbannen moet worden van de wereld, geldt dit dan ook over boeken over Black Identity? Verder was dit drie jaar geleden. Ik moet in de tussentijd alle anti-gekleurde-mensen-wetsvoorstellen van FVD gemist of dit zegt niet zoveel over de politieke kleur van Baudet.

Baudet heeft gefaald in de afwikkeling, maar nog erger heeft Baudet de afgelopen anderhalf jaar gefaald als politicus en is hij ook niet geschikt als politiek leider van FVD. Hij heeft karaktereigenschappen die niet gaan met deze functie. Maar overtuigd dat hij zelf een anti-semiet of racist is dat ben ik helemaal niet. Dat hij blij is met zichzelf, ja dat geloof ik wel.

JohnLocke | 25-11-20 | 20:01

Eens, @kappoerewiet.

Bataafje | 25-11-20 | 20:07

Gristus te paard! De SGP als de nieuwe ouderejongerenafdeling van het fvd! Wie nu nog serieus de term conservatief-liberaal in de mond durft te nemen, komt echt in aanmerking voor een IRL beurt van ondergetekende. Voor die toch al zo dunne scheidslijn tussen pijn en plezier. Met dien verstande dat mijn uniformfetish zelfs die van Ilsa, She-Wolf of the SS ruimschoots overtreft.

At your Service!

Rest In Privacy | 25-11-20 | 19:49 | 2

Is u M of V? Ik vraag dit voor mijn LHBTQITZY+ buurmens met een beurtwens.

goedverstaander | 25-11-20 | 19:55

¿Qué?

Zoltan | 25-11-20 | 19:49

En toevallig komt er ook op dit moment nog een boek uit?
Sure......

Ik haak af.
Tot na de FvD rel.

Abject | 25-11-20 | 19:48

Dat je als "rechts" blog keihard 1 van de enige 2 rechtse partijen van NL aan het kapotmaken bent. Dat is toch wel vrij triest hoor.
GeenStijl heeft wel een jasje uitgedaan, of 20. En ik zie net dat ik pas 10 jaar geregistreerd ben hier.

Brits Folkestein | 25-11-20 | 19:47 | 11

Wow als je na 10 jaar hier nog niet doorhebt dat GS precies doet wat ze altijd gedaan heeft -roeren waar het stinkt zonder aanziens des persoons-, dan ben je niet de doelgroep qua intellect in ieder geval.

Veteranus | 25-11-20 | 20:04
▼ 8 antwoorden verborgen

Ik ben benieuwd hoeveel van dit waar blijkt te zijn, als het stof is gaan liggen.

omanders | 25-11-20 | 19:47 | 1

Deepfakes. Ik blijf het zeggen.

Baron Clappique | 25-11-20 | 19:50

Tja, ligt natuurlijk wel in de lijn van de verwachting dat Baudet een gesigneerd boek van Taylor had.

Bvdb | 25-11-20 | 19:47

Is met iemand eten nu ook al verboden? GS verlaagt zich echt tot een JOOP achtig niveau.

Stijl_Loos | 25-11-20 | 19:47 | 2

Stijlloze opmerking +1

kaasfondue | 25-11-20 | 19:50
-weggejorist-
k-laban | 25-11-20 | 19:52

Deze hetze is onderhand synoniem aan virtueel kopschoppen geworden. Je kan blijkbaar ook een hele slechte winnaar zijn.

_pacman_ | 25-11-20 | 19:46

'We hebben meer SGP nodig'. Juist. Erkenbrand is dus een club van nazistische gristengekkies. Weten we dat ook weer.

Spring Bruissteen | 25-11-20 | 19:46 | 4

Niet noodzakelijkerwijs christen. Dat nemen ze op de koop toe. Het gaat om het conservatisme. Die lui proberen het bij alles rechts van het midden. Dat probleem heeft de PVV niet, want geen leden.

goedverstaander | 25-11-20 | 19:49

Zal hij wel gezegd hebben om het Forum wat wind uit de zeilen te nemen. Maar hoe het ook zij, deze lui wil je niet in je club hebben.

heldheino | 25-11-20 | 20:00

Op zondag de vrouw naar keuken slaan zien die studenten wel zitten want alleen een bier pizza dieet gaat vervelen.

Deflatiemonster | 25-11-20 | 20:00
▼ 1 antwoord verborgen

Mensen houd het gezellig.
Drie dagen Forum nieuws heeft al een bloedbad aangericht in de panelen.
Ik ga een potje tennissen en hoop dat jullie er straks nog zijn.
Allemaal! Al ben ik het lang niet altijd eens met iedereen hier, inclusief de makers, blijf scherp maar correct.
Laterzzz

Ruimedenker | 25-11-20 | 19:45 | 3

Heb mijn portie FvD ook wel gehad inmiddels.

overVecht | 25-11-20 | 19:47

Ik mag hopen dat u beschikt over lichtgevende ballen.

goedverstaander | 25-11-20 | 19:47

Eerst een of andere random 4chan thread erbij halen, nu dit. Begint een beetje op Vox te lijken hier

Zitmaaierrijbewijs | 25-11-20 | 19:45

Zo is het GS. Suen voor copyright: die andere media!

kaasfondue | 25-11-20 | 19:44 | 1

Het gerucht ging dat andere media dat plaatje gingen embedden in een vreselijke media player met eigen reclames ervoor, goed dat GeenStijl dat voorkomt.

TheOtherWhiteMeat | 25-11-20 | 19:49

Wie denkt die Fausto Lanser dat 'ie is? Met dat vlas op zijn snufferd kan hij nog geen bloksnorretje laten groeien. En 'treinen naar het oosten', wie zouden daar op moeten en waar moeten die dan stoppen? In Duitsland zijn de passagiers vast van harte welkom.

goedverstaander | 25-11-20 | 19:44 | 1

Lol

kaasfondue | 25-11-20 | 19:49

Ja wacht even Van Rossem. Dit complot speelt zich af op een heel ander niveau. 13 oktober 2017 is wel vrijdag de dertiende. Met de regels van het universum valt niet te spotten natuurlijk.

masahide | 25-11-20 | 19:44

Jezus, weer 5 artikelen over FVD vandaag, Pritt's topic niet meegerekend. Gaat lekker hier.

Merkelfapper | 25-11-20 | 19:44 | 2

Vandaag op Radio1 werd op een gegeven moment gezegd dat ze het al een halfuur niet over Baudet hadden gehad. Dus het valt op Geenstijl reuze mee.

De ontwikkelingen volgen elkaar nu eenmaal in razend tempo op. Kijk naar de comments. Een ieder heeft er iets over te zeggen.

goedverstaander | 25-11-20 | 19:46

Als ze klaar zijn met FVD gaan ze hier weer verder met 020.

rotator | 25-11-20 | 19:48

Dat je met die Fausto Lanser aan tafel nog een hap door je keel krijgt. Baudet en dat spul zijn ziek.

Normpje | 25-11-20 | 19:43

Het Thierry bashen is begonnen. Best doorzichtig dit.

Pel de pinda | 25-11-20 | 19:43 | 4

Ik zou zionisten de schuld geven. Dat schijnt zeer succesvol te zijn.

Deflatiemonster | 25-11-20 | 19:58
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben wel klaar nu.

Dubbelepunthoofd | 25-11-20 | 19:42

Mag toch hopen dat FVD onder leiding komt van een wat minder extremistische figuur. Of Baudet letterlijk een neo-nazi is weet ik niet, maar het moge nu wel voor iedereen duidelijk zijn dat hij er niet zo negatief tegenover staat als verwacht mag worden van hem, en dat is hoe dan ook zorgwekkend.

tuttifrutti25 | 25-11-20 | 19:42 | 2

Kritisch op eigen kind zijn is soms moeilijk (JFvD}. Misschien misplaatste loyaliteit?

ger1306 | 25-11-20 | 20:28

Pechtold is nog vrij. En spreekt heel mooi en is nooit grof of kwetsend. *

*tientallen vrouwen op de werkplek.

Arachne | 25-11-20 | 22:10

Zwarte Piet boekjes kun je ook niet bij Bol kopen.

Dubbelepunthoofd | 25-11-20 | 19:41 | 1

Der Giftpilz van ene Hiemer in 2020 nog wel. Extreem antisemitisch, dus consequent zijn ze niet bij Bol.

Knitty | 25-11-20 | 20:25
-weggejorist-
topgozert | 25-11-20 | 19:41

Wat zijn dat toch allemaal voor namen joh. Fausto, Milan, Massimo, Roan, Iet of zoiets

Risingson | 25-11-20 | 19:41 | 2

Italianen zijn nog gekker op fascisme dan pasta.

Rest In Privacy | 25-11-20 | 19:50

Ik geloof dat de necrofilie met Thierry nu wel compleet is. Ik bedoel eigenlijk een ander woird maar kom er zou gauw niet op.

Leptob | 25-11-20 | 19:40 | 2

Ja maar het is natuurlijk lekker door en door natrappen op je bloedende gezworen vijand van een aantal jaren.

2voor12 | 25-11-20 | 20:14

-edit-

Brabeaulander | 25-11-20 | 19:40

"Geen hergebruik van deze foto zonder toestemming!"

Is toch gewoon een screenshot uit Google Books? Kennelijk uit het boek 'Mijn meningen zijn feiten: De wording van Thierry Baudet' van Harm Ede Botje en Mischa Cohen (beide journalist Vrij Nederland), een boek dat ik verder nooit zal lezen.

JohnLocke | 25-11-20 | 19:40 | 2

De voetnoot van het roze gearceerde zegt trouwens: "Namen genoemd door Henk Otten en bevestigd door anonieme bronnen. De Correspondent had geen namen genoemd"

JohnLocke | 25-11-20 | 19:42

"From one revolutionary to another"
dat was denk ik toch al langer duidelijk dat daar de "ware opdracht" van Baudet lag. Daarom verbond hij zich ook aan de FDF, omdat hij hoopte dat die met hun tractoren het Binnenhof aan gort zouden gaan rijden. Waarna hij als zegevierend generalissimo de macht kon overnemen op de puinhopen van de ronkende "kartel-democratie".

UpdateAvailable | 25-11-20 | 19:40 | 1

Baudet fought the swamp and the swamp won. Helaas met hulp van GeenStijl.

kaasfondue | 25-11-20 | 19:47

Heb je nog foute foto's van de kleuterschool van TB van rossem? Misschien vinden we daar ook iets op wat vandaag belastend is. Blijf graven jongen, alleen zonder TB wordt je leven wel erg leeg. Niks meer om over te schrijven.

jan huppeldepup | 25-11-20 | 19:39 | 1

Volgens van Rossem poepte Baudet als baby in z'n luier. Dat niveau zo ongeveer.

Ommezwaai | 25-11-20 | 20:23

De huisarts Jared Taylor?

Turbulentie? | 25-11-20 | 19:38

Laten we er maar over ophouden... Het Forum bleek een illusie. Nu hebben we alleen nog de PVV. Daar moet rechts Nederland het mee doen.

Motleycrew | 25-11-20 | 19:38 | 3

PVV is niet rechts, toch ga ik voor Geert.
Islamkritisch geeft voor mij de doorslag.
SGP zou een optie zijn, maar toch té conservatief.

Ruimedenker | 25-11-20 | 19:40

De Pvv is qua maatschappelijke standpunten heel links, plus islamkritisch.
De VVD is qua standpunten gewoon rechts. Maar er vinden verschuivingen plaats in wat men links of rechts noemt.

letopuwzaak | 25-11-20 | 19:51

@letopuwzaak | 25-11-20 | 19:51: Precies. Het enige rechts/links wat nog belangrijk is dat is globalist/anti-globalist, waarbij globalist anno 2020 links is en anti-globalist rechts. Het is de houding tov immigratie/islamisatie, het behoudt van soevereiniteit en de houding tov China. Alle andere punten zijn gerommel in de marge. Ik snap die Forum-lui die teveel focussen op wat belastingpunten echt niet. Net of het enige fuck boeit of we een staatsschuld van 80% hebben ipv 70%. Veel belangrijker is hoe we Nederland Nederland houden.

JohnLocke | 25-11-20 | 20:10

Gelukkig van Rossem!
Ik dacht al dat je geroyeerd was.
Hopelijk krijg je antwoord, Bart.
Ben bang van niet.

Ruimedenker | 25-11-20 | 19:37

Keep your friends close and your enemy closer.. ofzo?
Het treffen was al lang bekend. Waarom nu de ophef? Baudet heedt dit nooit onder stoelen en banken geschoven en altijd gezegd dat het goed is om met iedereen in discussie te gaan, te blijven praten en van gedachten te wisselen. Niet dat je het altijd eens hoeft te zijn met elkaar, maar om het gesprek aan te gaan.

boerk | 25-11-20 | 19:36 | 3

Een handtekening vragen is voetjevrijen.

tipo | 25-11-20 | 19:43

@heldheino 20:04: Dan moet Baudet weer auteur worden. prima oplossing.

tipo | 25-11-20 | 20:29

Mijn overgrootvader had alleen maar blanke slaven op zijn plantage, racist of visionair?

Ikzelf werk nu bij Toeslagen.

Kaas de Vies | 25-11-20 | 19:36 | 1

Das beter dan bij Voorzieningen.

kaasfondue | 25-11-20 | 19:45

@k-laban | 25-11-20 | 19:36: In ieder geval geen antisemtiet. Uit de link in het artikel (Wikipedia):

"The Southern Poverty Law Center (SPLC) comments that Taylor is unusual among the radical right in "his lack of anti-Semitism."

omanders | 25-11-20 | 19:53

PVV gaat overal in het land heel groot worden. De PVV is de enige partij die recht voor zijn raap zegt zoals het is en niet marchandeert. Hopelijk gaan de ogen van velen nou eindelijk eens open op woensdag 17 maart 2021!

hoogstetijd | 25-11-20 | 19:55

@omanders | 25-11-20 | 19:53: Verder is Southern Poverty Law Center vooral een clubje dat alles rechts van GroenLinks een racist vindt.

JohnLocke | 25-11-20 | 20:08
▼ 5 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl