achtergrond

Geenstijl

Wielrenner steunt Trump; wielrenner gecanceld

GECANCELD!

De Amerikaanse topwielrenster Chloé Dygert was het troetelbeertje van Amerika. Toen ze op weg naar de wereldtitel in het skoekeloen dook en een schrammetje op haar knie overhield aan het gebeuren vond iedereen haar zielig en wilde iedereen haar knuffelen. MAAR! Nu is gebleken dat Dygert fan is van Trump mag ze oprotten. En Quinn Simmons, de wereldkampioen bij de jeugd, mag ook oprotten. Want sportjournaliste José Been (zo Nederlands als hutspot) twitterde heel dapper dat alle volgers die op Trump stemmen mogen wegwezen, waarop Simmons antwoordde: "Doei", met een zwaaiend handje. Sportieve zelfmoord natuurlijk, want 1) Quinn is voor Trump en dan ben je nazi en 2) het handje was zwart en dus was Quinn hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de slavenhandel, de dood van George Floyd, iets met Zwarte Piet en nog heel veel meer dingen. En dus is de wielrenner gecanceld door zijn ploeg.

"Helaas heeft onze renner Quinn Simmons online statements gemaakt die naar onze mening verdeeldheid zaaien, opruiend zijn en schadelijk voor het team, het professionele wielrennen, de fans en de positieve toekomst die we hopen te creëren voor onze sport." Die zin. De magnitude van dat bericht. Online statements. Schadelijk voor het team, wielrennen, fans en de positieve toekomst voor de sport. "Doei". Met een zwaaiend handje (zwart). En dat handje impliceert natuurlijk direct dat hij een racist is. Dan denkt u: tikkie overdreven reactie van die ploeg. Maarrrr de naamgever en hoofdsponsor van het team is het Amerikaanse fietsenmerk Trek. Het merk dat in Amerika op de operatietafel van de cancelchirurg ligt vanwege... het feit dat de Amerikaanse politie op fietsen van het merk Trek rijdt. En dus moet Trek effe een puntje scoren. Dat het heus geen racistisch fietsenmerk is. Aahhhhh. Amerika. Wat ben je toch een mentaal overgestimuleerd zeikland.

Lol

Lol

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GeldBlog - Amerika op de pijnbank

Het nieuws sinds 2020 laat zien dat het aantal conflicten alsmaar toeneemt. En sinds 7 oktober, lijkt een nieuwe versnelling te hebben plaatsgevonden. Wie zit hier achter en waarom?

@Alexander Sassen van Elsloo | 04-02-24 | 19:29 | 283 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.