achtergrond

Geenstijl

81 vragen voor Hugo de Jonge in het StamCafé

Op groot scherm

Goed en slecbt nieuws voor de omstreden CDA-leider en coronaminister Hugo de Jonge. Het CDA-onderzoek naar de dodgy CDA-lijsttrekkersverkiezing tussen De Jonge (CDA) en Omtzigt (CDA) heeft een verrassende winnaar opgeleverd: Hugo de Jonge (CDA).

Bij het CDA-onderzoek, uitgevoerd door de whizzkids van De Jonge Tech Audit Services BV in opdracht van notaris De Jonge (Rotterdam,) zijn volgens interim-woordvoerder Jack de Jonge (geen familie van Jack de Vries) geen noemenswaardige malversaties geconstateerd. Bij hertelling van de CDA-stemmen met een speciale De Jonge Telmachine (geijkt door het gezaghebbende Der Junge Pünktlich Dienstleistungen GmbH uit Duitsland ) is onomstotelijk vast komen te staan dat Hugo de Jonge (CDA) de meeste CDA-stemmen kreeg. Collega-kandidaat Pieter Omtzigt laat via zijn sinds kort toegewezen personal security drillrap officer Stanley de Jonge (Paramaribo, 1978) weten zich neer te leggen bij de uitslag.

De omstreden CDA-er Hugo de Jonge wacht nu een volgende zware klus. Het beantwoorden van 81 PVV Kamervragen over zijn omstreden functioneren als coronaminister. Met de loeimoeilijke vraag 8 (in set 5) van de 81 Kamervragen...

8.) Kunt u dan werkelijk niets?

"HUGO LIJKBLEEK? HIJ IS BRUINER DAN OOIT!"

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.