achtergrond

Geenstijl

Gecanceld door de NPO in het Stamcafe?

Nou dan gaan we lekker ook niet naar jullie domineesdag over racisme kijken zondag. Puh!

Hadden we nét ons gesprek met Wierd Duk afgerond, werden we door de woke omroep van het web geworpen. Een fragmentje Fidan in Op1 was de boosdoener van de copyrightclaim. Kennelijk vonden ze zichzelf ook wel flauw (na het jarenlang ongevraagd & onbetaald jatten van alle Dumpert-content om Matthijs mee overeind te houden tijdens DWDD), en heeft er iemand op de groene knop gedrukt. Video doet het weer en wij van WC Eend bevelen anderhalf uur Wierd Duk echt van harte aan. Die nare Nijman moet je maar voor lief nemen, die zit er nou eenmaal graag bij als er bier gedronken mag worden onder werktijd. Daarover gesproken, zet de irmasluizen maar open, we gaan aan het bierrr.
Audio Only: we zijn ook beschikbaar op onze Soundcloud, in Spotify of in Apple Podcasts en als je daar nou op abonneert, ben je volgende week de eerste die een fijne Rotterdamse tongval in de oortjes heeft na de volgende Chips. Nootjes. Bier. En Fidan Ekiz!
Gastenlijst: WIE wil je in onze kroeg zien de komende maanden? Noem je favo linksmens, meest geliefde wetenschapper, beste journo, geliefdste rechtspoliticus of voorkeurs-BN'er van zang, cultuur of gewoon in het algemeen, dan gaan we eens zien wat we voor u aan de bar kunnen krijgen.

Oh ja. En Geert stond er.

Cancel Culture in een notendop

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.