achtergrond

Geenstijl

Homo's 020 opnieuw aangevallen door "groep"

Als iemand zich in een groep misdraagt, mag je die groep dan wel veroordelen?

De groep viel aan door hem te schoppen van achteren, hij ging daarbij ook onderuit. De politie was al snel ter plaatse waardoor de aanval werd afgebroken en de groep weg vluchtte. Er is één persoon staande gehouden door de agenten.

Sébas Diekstra
Sébas Diekstra
@sebasdiekstra

Gistermiddag is het homostel dat Eerste Paasdag werd aangevallen opnieuw slachtoffer geworden van een homofobe aanval in Amsterdam-Oost. Weer vond de aanval plaats nadat de mannen hand in hand liepen. Na een reeks opmerkingen vanuit een groep is één van de mannen mishandeld.

68
Reply

Hee kijk nou wie er gisteren in Amsterdam-Oost niet is beoordeeld naar wat hij is, maar naar de groep waar hij toevallig toe behoort. Het is Arnon Grunberg Fabio, de met Pasen ook al lastiggevallen homo uit Amsterdam-Oost. Die liep hand in hand met zijn eigen vriend door zijn eigen buurt en werd van achteren neergeschopt door iemand die we best als individu zouden willen behandelen als hij niet zulk achterlijk groepsgedrag zou laten zien. De vorige dader werd door zichzelf en leden van zijn eigen groep (en door daderknuffelende dhimmi docenten) gezien als slachtoffer, dus wij zijn benieuwd welke politici juist in deze geseculariseerde tijden de schuld gaan krijgen van deze aanslag op onze vrijheid. Het minste wat we kunnen doen is: meteen aangifte niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet  uitwissen. Niet apart zetten. Niet 'normaal' maken wat niet normaal is.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.