achtergrond

Geenstijl

Belangrijke fotoserie. Baudet redt leven Krol

Kapitein Renaissancevloot herinnert Kapitein Gaynaissancevloot aan coronavirus

Foto 1

Foto 1

Henk Krol van de partij van de Bejaardische Betrekkingen wil de dirigent van het Renaissanceorkest een hippe *boks* geven voor het begin van de dikastocratische hoorzitting. Ware het niet dat er een spook door Europa waart, het coronaspook. Met name bejaarden vallen ten prooi aan de supergriep. De wijze uil Thierry Baudet ziet het gevaar en weigert de uitgestoken *boks* van Henk Krol.

Foto 2

Foto 2

Wat is dit nou, denkt Henk Krol. Weigert deze makker nou mijn uitgestoken *boks*? Alle mannen ter wereld weten immers: een uitgestoken *boks* wordt niet geweigerd. Pas dan ziet Henk Krol dat Baudet wél ontvankelijk is voor zijn vriendelijke geste, maar op een voor hem onnatuurlijke manier: hij biedt zijn elleboog aan!

Foto 3

Foto 3

De balts op het hoogtepunt. Henk Krol brengt op zijn beurt eveneens zijn elleboog in stelling, klaar om contact te maken.

Foto 4

Foto 4

Het is gelukt! De twee prachtige meneren verdrinken bijna in homoseksualiteit terwijl hun ellebogen elkaar raken (die van het alfamannetje iets hoger dan die van het onderdanige mannetje) en alle aanwezigen spreken van een mooi moment met heel veel vlinders in de lucht. Het was extra mooi omdat Thierry Baudet het leven heeft gered van Henk Krol, die anders was gestorven aan corona.

Bonusfoto. Davide mag wel corona krijgen want die is jong

Bonusfoto. Davide mag wel corona krijgen want die is jong

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.