Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

RIDOUAN TAGHI AANGEHOUDEN IN DUBAI

Hebbes

Social

Tijd voor een pittig FOEI-gesprek. "De Dubai Police heeft maandag 16 december in Dubai de voortvluchtige Ridouan T. (41) in een woning aangehouden. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie (OM). Hij wordt onder meer verdacht van betrokkenheid – als opdrachtgever – bij verschillende moorden." De "T." in "Ridouan T." staat voor Taghi, als in de neef van de man die is opgepakt voor de moord op advocaat Derk Wiersum, en als in een van de grootste criminelen van het land. Petje af voor de Politie, OM (behalve voor geile neukseksers Marc van Nimwegen en Marianne Bloos) en onze beste (?) vrienden van de Dubai Police.
UPDATE: Persconferentie om 18:00 uur.
UPDATE: De Dubai Police reageert bij Gulfnews, dat denkt dat Taghi bij de Hells Angels zat. "He is one of the most, international and danger wanted person in the world and listed on Interpol for his connections with serious criminal organizations. He was arrested in Dubai in a residential villa after he enter the country with a different ID."
UPDATE: Persbericht Dubai Police daarrrr. Zij noemen de bende van Taghi 'Angels of Death', vandaar waarschijnlijk het misverstand met de Hells Angels. 
UPDATE: Kapotsaaie persco. Politie meldt nog wel dat arrestatie 'rustig' is verlopen en dat niemand de 100.000 euro tipgeld in zijn zak mag steken.
UPDATE: Politie valt woning in Vianen binnen, waar "Familieleden die cruciaal zijn voor de organisatie van Taghi" wonen. 
UPDATE: Bij de inval in Vianen is de zus van Ridouan aangehouden: Nora.

Reaguursels

Inloggen

En nu doorpakken. Ff niet meer bekeuren maar nu met man en macht een paar maanden achtereen die hufterige (straat)dealertjes, doorgesnoven bontkraagjes met te kleine piemeltje oppakken, oppakken en blijven oppakken zodat de hele handel stuk gemaakt wordt. Daarna overdragen aan de fiscus.

Rest In Privacy | 17-12-19 | 14:06
-weggejorist-
assepoester2019 | 17-12-19 | 11:29

Ladies and Gentlemen , We got him.

DeviousDick³ | 17-12-19 | 10:57

Grotendeels hebben we deze ellende natuurlijk allemaal te danken aan de naïviteit van onze politici en bestuurders . Ze hebben het gigantisch uit de hand laten lopen door het niet adequaat aan te pakken . Dat de motorclubs , probleemwijken en woonwagenkampen broeinesten zijn van criminaliteit weet de gehele bevolking maar onze bestuurders vonden het niet belangrijk om dit keihard aan te pakken en heeft het allemaal oogluikend toegelaten tot grote ergernis van de gehele bevolking , met als gevolg dat het totaal uit de hand is gelopen .

leo59 | 17-12-19 | 10:51

Als Thagi niet de hele tijd met zijn telefoon liep te spelen en geen huurmoorden besteld had, dan had hij nog steeds zijn smokkellijnen gehad. Dan wist de politie niet eens van zijn bestaan af. Hij heeft wellicht veel geld, maar weinig hersenen. En als je over het gekluns bij de huurmoorden leest, hebben die huurmoordenaars nog minder hersenen. Een beetje gênant zeg maar. Ik kan me niet zo goed voorstellen dat zo een kluns werkelijk 30% van de coke-smokkel in Rotterdam in handen zou hebben. Daar moet je toch slimmer voor zijn? Wel is begrijpelijk dat de meeste in beslag genomen coke naar hem te herleiden is. Ze vallen nogal op, zijn minions.

tipo | 17-12-19 | 09:12

Je mag als belastingbetaler, verwachten van de overheid, dat ze die criminele bende even Snel uitkleden, als de overheid doet met burgers. Toch?

Mr. Squits | 17-12-19 | 07:37 | 2

Nee andersom, hoeveel belasting geld is er neergelegd voor deze arrestatie, en hoeveel gaat er nog achteraan voor het kopen van zijn overdracht. Niets is voor niets.

Returnofthemac | 17-12-19 | 08:43

Grapperhaus intensiveert mogelijkheden afpakken crimineel vermogen
Nieuwsbericht | 12-11-2019 | 07:00

Nieuwe instrumenten - continue vermogensmonitor en strafrechtelijke curatele - worden uitgewerkt om de financiële handel en wandel van misdadigers beter in beeld te krijgen. De mogelijkheden om crimineel vermogen af te pakken zijn de afgelopen tijd al versterkt. Deze aanpak wil minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid verder intensiveren. Dat blijkt uit een brief aan de Tweede Kamer van minister Grapperhaus over de voortgang van de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit.

De anti-ondermijningsgelden uit het regeerakkoord - 100 miljoen euro in het fonds en 10 miljoen euro structureel – zijn vorig jaar over de verschillende regio’s verdeeld en er wordt gewerkt aan een pakket aan anti-ondermijningswetgeving. Aanvullend hierop heeft het kabinet dit najaar de aanpak met 110 miljoen euro extra versterkt voor een breed landelijk offensief tegen ondermijnende criminaliteit. Ook investeert het kabinet 30 miljoen euro in regionale en landelijke projecten voor het afpakken van crimineel vermogen. De focus van de regionale en landelijke partners ligt op de illegale drugsindustrie en criminele geldstromen.

Continue vermogensmonitor
Om de financiële handel en wandel van criminelen nog beter in beeld te krijgen, wil minister Grapperhaus dat gedurende langere tijd toezicht kan worden gehouden op het vermogen van veroordeelden. Binnen de bestaande wettelijke kaders zal hiertoe een continue vermogensmonitor bij het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) worden ontwikkeld. Op deze manier kan het CJIB gedurende langere tijd toezicht houden op het vermogen van veroordeelden en kan crimineel vermogen nadat het beeld is gekomen sneller worden onttrokken op grond van een ontnemingsmaatregel.

Strafrechtelijke curatele
Tevens wil minister Grapperhaus een wettelijke regeling voorbereiden voor strafrechtelijke curatele. Daarmee wordt het mogelijk dat de rechter bij het opleggen van een ontnemingsmaatregel de beschikkingsbevoegdheid van de veroordeelde over zijn vermogen beperkt. Een toezichthouder ziet er dan op toe dat een ontnemingsvordering wordt voldaan. Ook moet de veroordeelde eerst toestemming vragen aan de toezichthouder voor rechtshandelingen over zijn vermogen. Dit is vergelijkbaar met de aanstelling van een bewindvoerder bij de verlening van een surseance van betaling als een bedrijf in financieel zwaar weer is beland. Bij het uitwerken van deze maatregel zal oog zijn voor de veiligheid van de toezichthouder en de daaraan verbonden kosten.

De komende tijd worden de contouren van deze twee maatregelen verder uitgewerkt en de kosten ervan in kaart gebracht. Verder zal het afpakken van crimineel vermogen dat is weggestopt in een andere EU-lidstaat worden vereenvoudigd en versneld door de Europese Confiscatieverordening, die aan het eind van dit jaar in werking zal treden. De uitvoeringswetgeving is inmiddels voor advies voorgelegd aan de Raad van State.

Breed offensief
De komende maanden wordt nog verder gewerkt aan het breed offensief tegen ondermijnende criminaliteit. In het voorjaar van 2020 zal er een uitgewerkt plan liggen dat bestaat uit een combinatie van repressieve en preventie maatregelen: oprollen, afpakken en voorkomen. Zo wordt op dit moment een Multidisciplinair Interventie Team (MIT) ingericht dat criminele kopstukken en hun netwerken gaat oppakken en crimineel vermogen gaat afpakken, wordt bewaken en beveiligen versterkt en met VWS samengewerkt aan het tegengaan van normalisering van drugsgebruik.

In de preventieve aanpak werkt minister Grapperhaus verder samen met diverse ambtscollega’s, zoals van BZK, VWS, SZW en OCW, en met lokale partners. Er wordt samengewerkt op de terreinen onderwijs, werken, wonen en veiligheid om te voorkomen dat onze economie en wijken worden geïnfecteerd door het gif van de criminele (drugs)industrie en de grote sommen zwart geld die er in om gaan.

theo-is-dood | 17-12-19 | 10:10

Ik gok 14 uur schoffelen!! Dat zak hem leren!

Claude Jacque | 17-12-19 | 07:08 | 1

Misschien moet je eens gaan mediteren

JanAmsterdamEnzo | 17-12-19 | 07:29

Het is wat met die Utrechters!

teevee | 17-12-19 | 06:37

Denk dat Marokko hem eerst ophaalt en gaat vervolgen. Nederland sluit achter in de rij aan en heeft het nakijken.

Marvin_NL | 17-12-19 | 05:24

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 22:35 Bent u een SJW?

Leuk allemaal wat u daar schrijft en verheven ook.
Maar wat wanneer men ludiek reageert zoals Droogloopmat...
Of wanneer men zich niet beter voor wil doen als men is of gewoon voor bepaalde personen een uitzondering maakt....

Ik wil namelijk juist een uitzondering maken voor mijnheer Taghi. Houd hem maar minimaal 48 uur wakker alvorens te gaan vliegen. Of stuur een fregat van de marine, gooi hem in het vooronder, elke dag een keer kielhalen en verder in een dwangbuis de EBI in.
Zou dat absoluut niet overdone vinden. Of legt u toch liever er eieren onder?

Moneytron | 17-12-19 | 04:20 | 1

Ik een SJW? Da's de eerste keer dat ik daarvan beschuldigd word. Ben ook niet verbaast als ik de rest van jouw tegeltje lees trouwens.
Het vooronder is waar het personeel slaapt, heb er in RL trouwens ook wel geslapen. Kielhalen is knap om de eerste keer al te overleven, als je al voldoende lucht hebt hakken de schelpen je wel aan stukken. Jij wilt dit dagelijks uitvoeren op iemand en vind dat absoluut niet overdone.

Ik ga het je één keer uitleggen en schat van tevoren in dat het vergeefse moeite is maar toch.
Je kunt de staat vergelijken met je ouders, als je stout bent krijg je straf. Maar wat nou als je ouders zelf dingen doen die zij jou verbieden? Ga jij dan hun wijsheid als waarheid aannemen?
De burger echter is een kind, waar ik van mijn ouders verwacht dat zij zich gedragen kan ik helemaal door het lint gaan als ik onrecht tegenkom in mijn leven en lachend de straf die zij mij daarvoor geven uitzitten.

Jij wil een uitzondering maken voor dat stuk DNA afval, je vergeet dat dit een hellend vlak is. Vandaag martelen we alleen de allerergsten en volgende week wat er nog over is ook al zijn die net iets minder erg. Over een paar jaar krijg je de kogel voor een fiets stelen. Mag jij een rare gedachte vinden maar het is wel praktijk.
Even een heel simpel voorbeeldje en hoewel het niks met het onderwerp te maken heeft geeft het wel iets aan. De politiek heeft destijds een sociaal fiscaal nummer ingevoerd, voorwaarde was dat dit enkel en alleen voor de belastingdienst gebruikt mocht worden. Toen bleek dat het verdacht handig is om burgers te nummeren hebben zij die belofte officiëel niet gebroken, het heet nu het burgernummer en werkelijk alles is eraan gekoppeld. Hellend vlak...
Hetzelfde is gedaan met DNA afname bedenk ik mij net.

Ik verwacht niet dat jij het bovenstaande snapt, zie je eerder gaan kommaneuken en erger. Echter, ik heb hoop dat er iets blijft kleven en je het op termijn wel gaat snappen.

Martelen van mensen omdat het beter voelt, wat jij en sommige anderen willen is het begin van het einde. Leuk feitje: Wij hingen vroeger mensen op in Nederland. Dat is niet afgeschaft omdat de staat dit wilde maar omdat mensen PTSS overhielden van het jammeren en doodsangst van de verhangene. Denk er eens over na.
Tot zover, ik verwacht geen zinnig antwoord. Krijg je bijna nooit van mensen die tegelen zoals jij doet dus zal het waarschijnlijk bij dit antwoord houden.
Maar toch: Hoop.

BootleggersSmurf | 17-12-19 | 11:20

Vanavond het persmoment op de radio gehoord: dikke veer v.h. OM (bij herhaling). Jaja, het is me wat… de Overheid haalt latent crimineel tuig binnen, geeft ze een paspoort maal zoveel, een uitkering maal zoveel, een huis maal zoveel en daarna begint het ploffen, snuiven en moorden. Nu hebben ze de beste man in SA opgepakt, ik zou zeggen: stuur z’n criminele familie en vrindjes er ook maar heen, in SA weten ze er vast wel raad mee. Te gek voor woorden dat ze ‘m hier nog terug willen hebben. Graag nog even een kostenoverzicht v.d. totale schade waar deze figuren de NL samenleving mee opgezadeld hebben. Dit lijkt mij belangrijke info om het draagvlak onder linkse luchtfiets-hobby’s te toetsen.

'n Referendum mag ook: willen we ‘m hier terug of juist niet..?

Veluwse-Eikel | 17-12-19 | 03:54

Het is de 'nieuwe' maffia 2.0
Of misschien wel de 'nieuwe' maffia 5.0
Hangt er van af, of je ná de bekende Italianen, en de (IRA) Ieren, en de (grijze wolven) Turken, en de (.....) Russen / Albanezen / Oost-Europeanen meetelt.
Bestaat de R.A.F. nog?
En in Mexico en andere midden-Amerikaanse landen is het toch ook niet zo gezellig van de gratis zon genieten, dankzij de criminele drugsbendes?
Wel even eerlijk wezen; het maffia-verdien-model is 'succesvol'.
De drugsbendes zijn 'pusher' van drugshandel en daarmee grote delen van een bevolking gijzelend in hun afhankelijk makende verslavingen.
Zoals parasieten zoveel en zolang mogelijk de bevolking als 'gastheer' willen uitmelken; tot de gastheer volledig uitgemergeld ten onder gaat.
Dus als er nu één van de parasieten is gearresteerd, en mogelijk / hopelijk veroordeeld in de toekomst, zeg ik; 'oké, nu de andere 100 leden van die griezel graag'.
En nu de andere 100 drugsbenden graag.
En néé, ik sta niet te dansen van vreugde, sorry.
Er zijn nog 99 andere bendes om op te rollen / arresteren.
'Who do you think you are kidding, mr Hitler'
(= oud liedje van de Engelsen tijdens de 2e Wereld Oorlog)

Der Paulie | 17-12-19 | 02:39

Die ton niet uitgekeerd? Lijkt me een sterk verhaal dat ze het zouden melden als het wel uitgekeerd is - nogal gevaarlijk voor de gelukkige lijkt me.

bleached | 17-12-19 | 02:21
-weggejorist-
regenbuit | 17-12-19 | 02:06

Vandaag zijn de Tag(hi)s gehaald , zei OM .

regenbuit | 17-12-19 | 02:06

He was arrested and admitted to his crimes," Al Jallaf added.
Kijk dat doen ze heel snel daar bekennen.
Die Taghi dacht ook, moet nu zo snel mogelijk naar NL.
Anders was ie een week later opgehangen aldaar.
Ze hebben in Marocco ook nog een appeltje te schillen met 'm.

Hiesjes | 17-12-19 | 01:55
-weggejorist-
Hollandse_blauwe | 16-12-19 | 23:17

Het schijnt onrustig te zijn in Vianen met medelanders. Daarom extra politie op straat.
Je verwacht het niet.

wapster | 16-12-19 | 23:02 | 3
-weggejorist-
janleuk | 16-12-19 | 23:55

Apart inderdaad. Vrat half Vianen van het geld van Taghi?

Graaisnaaiert | 17-12-19 | 00:53

Weet niet of Sjors daar Fröhlich van wordt ?

regenbuit | 17-12-19 | 02:34
-weggejorist-
RGV42 | 16-12-19 | 22:40

Moeten we nog bang zijn voor wraakacties gezien inval politie vandaag bij familie? De Burgemeester van Vijfheerenlanden (waar Vianen onder valt) meldt dat er "spanningen zijn".

Vula | 16-12-19 | 22:35 | 2

AD-journalist is daar in Vijfheerenlanden bedreigd en geintimideerd door een groep 'jongeren', wat het werken onmogelijk maakte, aldus zijn collega.

tipo | 16-12-19 | 23:09

@tipo | 16-12-19 | 23:09: Journalisten worden al jaren overal bedreigd door groepen "jongeren".

frickY | 17-12-19 | 09:50

Straks uitgeleverd aan Mocroland en daarna foetsie want smeergeld. Sukkels in NL.

ecologiste | 16-12-19 | 22:26
-weggejorist-
Roadsurfer | 16-12-19 | 22:25
-weggejorist-
hustler01 | 16-12-19 | 22:00 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Hopelijk niet naar Vught binnenkort, veel te dichtbij. Verder goed bezig natuurlijk.

Pluisbaard | 16-12-19 | 21:54

Hopelijk heeft men in Nederland al nagedacht over de konsekwenties van het gevangenzetten van R. Taghi. We zullen ergens een aparte gevangenis moeten gaan bouwen en eentje waar maar weinig Marokkanen in zitten (kom daar maar eens om) en verder zullen alle personeelsleden van die gevangenis en hun familieleden tot in de 3e. graad persoonlijke bewaking moeten krijgen. Dat kwam zo even in de gauwigheid bij me opborrelen, maar ik vermoed dat andere reaguurders ook nog wel iets weten.

oliebolletje234 | 16-12-19 | 21:43 | 2

Precies! En zolang Taghi honderden stacks bezit waar hij minimaal 500k heeft liggen bezit hij alle power. Hij heeft echt wel in 1 jaar tijd een soort van testament geschreven voor als hij gevangen wordt. En vergeet niet...... Net als bij Klaas Bruinsma gaat het grote gevechr om het voortzetten van de lijnen nu pas beginnen. Veel grote jongens willen zijn lijnen overnemen en dat zal gepaard gaan met een hoop bloedvergieten. Er moet tenslotte wel gewoon gesnoven kunnen worden.

enkelereisretour | 16-12-19 | 23:06

@enkelereisretour | 16-12-19 | 23:06:
Ook waar. Als hij niks geregeld heeft of er niet al een duidelijke reservehoofdman is gaan we nog veel afgesneden hoofden voor koffielounches zien en vele kogelregens op huizen en auto's.
Blij dat ik niet in de Randstad woon.

Graaisnaaiert | 17-12-19 | 00:56

Nederland niet en Marokko wel een uitleverings verdrag met Doebaai. Wat een stunt als ie uitgeleverd wordt aan M. ivm de moord op een zoon v.e rechter.

Breakdance | 16-12-19 | 21:27 | 2
-weggejorist-
Claus | 16-12-19 | 21:42

Is dit niet de voorbode van een lange reeks preventieve liquidaties? Ik kan me voorstellen dat er flink wat companen van Taghi 'dood'nerveus worden van dit nieuws en anticiperen op mogelijke bekentenissen die slecht gaan uitpakken voor hen.
Omleggen van lui die te veel weten, ligt dan voor de hand.
Nog los van het feit dat de onvermijdelijke herschikking als gevolg van Taghi's arrestatie in het 'wereldje' al snel leidt tot wapengeweld. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Amsterdamsko | 16-12-19 | 21:16
-weggejorist-
poisonivy | 16-12-19 | 21:14

Kon me lachen weer niet inhouden eerst dat hysterische politie vrouwtje daarna die indo politie meneer die ff ging uitleggen hoe ze de boef konden vinden, beetje over de top/in de war over deze aanhouding waren onze "professionals " kan er niet van onder de indruk raken van zulk soort lieden.

Uw Verzekeringsadvis | 16-12-19 | 21:03 | 3

Ze doen hun werk in ieder geval goed, en er is volgens mij niemand die van u vraagt om van deze ‘lieden’ onder de indruk te raken?!

duh! | 16-12-19 | 21:31

Vrouwtje ken ik niet maar die indo weleens voorbij zien komen, slim manneke.
Een persco als deze kun je vooraf invullen, wordt nooit iets zinnigs in gezegd.
Wat jij lijkt te vergeten is dat je nu de leiding ziet, je ziet niet de mensen die zich hier intern mee bezig hielden dus om nou de professionaliteit in twijfel te trekken gaat mij wat ver. Ook is het probleem in Nederland dat er niet genoeg capaciteit in beschikbaar is, dat er geen budget is om echt in te grijpen.
Los daarvan, de politie wil best, weet ook prima wat er speelt en kan of mag niet ingrijpen, dat staat los van wat zij kunnen danwel willen doen. En ja, het is belachelijk wat je zo af en toe hoort, helemaal eens, maar buitenlandse diensten komen naar Nederland om dingen te leren en dat doen ze niet bij landen met nivo'tje "Bassie! De boeven!".

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 21:59

Wel een verrijking trouwens die massa immigratie. Heeft NL al veel goeds gebracht!

Jankvogel | 16-12-19 | 20:54 | 2

ja echt leuk he. Hou zou een Makkak zich voelen ? als meest gehaat volk?

vmk | 16-12-19 | 21:08

@vmk | 16-12-19 | 21:08: Zoals al die Zandvolken, Minderwaardig,verongelijkt,en stiekem jalours op dat verfoeide Westen....

lilluke halve hoan | 17-12-19 | 04:11

niet is maar eens

Troumoetblijcken | 16-12-19 | 22:11

Nou nu kan het OM een flink aantal figuren die persoonsbeveiliging genieten weer los laten. Scheelt een bak geld

Sprinkhaan | 16-12-19 | 20:51

Graag daar eerst 50 jaar zitten.
Alvast bedankt.

Rammstein | 16-12-19 | 20:46

Wat een sukkel, die Taghi... Bernardo 'Il Trattore' Provenzano lukte het om 42 jaar uit handen van justitie te blijven... Die Marokkaanse lul nog geen twee jaar...!

Nemo_Tenetur | 16-12-19 | 20:30 | 2

Alleen een PVV-stemmer is in staat zo'n vergelijking te maken. 2019 vergelijken met de jaren 80

Cobarde | 16-12-19 | 20:52

Pics or it didn't happen, waar blijft dat mug shot.

harbi | 16-12-19 | 20:19

Moet nog maar zien of het lukt om hem te berechten. Het zal niet de eerste keer zij dat een grote crimineel weg komt dankzij een vormfoutje.

watazooi | 16-12-19 | 20:16

Zit hij dan straks in dezelfde EBI als die kroongetuige B.

hier openen | 16-12-19 | 20:15

Als hij nou niet een advocaat en wat vergismoorden had gedaan, dan zou ik die taghi opdragen voor een lintje. Die gast deed dus met zijn bende het werk van 100 rechercheurs en het koste de belastingbetalers niks.

Gandalph | 16-12-19 | 20:10 | 3

Wel eens de vergismoorden geteld?

Rest In Privacy | 16-12-19 | 20:36

niet opdragen maar voordragen

Troumoetblijcken | 16-12-19 | 22:12

Kunnen ze hem niet boven zee dumpen? Ging met Bin Laden ook goed. Deze vent wordt door Marokkaanse criminelen als Godfather gezien. Veel van die mocro-maffioso vinden Tony Montana (Scarface) een held, dus Redouan (net als Badr) zal kunnen rekenen op veel sympathie van de bontkraagjes. Oftewel een martelaar.

salsaparilla | 16-12-19 | 20:05 | 1

Ja de ene helft, de andere helft heeft een schurft hekel aan hem. Ze zitten niet allemaal in de zelfde gang. En hij heeft heel wat mensen in verschillende groeperingen om laten leggen. Die zien em liever dood als levend.

Hiesjes | 17-12-19 | 02:01

Ha fijn,!iets zelfvoldaan quoteer ik mezelf, van 3 oktober:
.
"Nu Taghi zelf nog even verplicht repatri-eren.
@AIVD: Daarvoor even de hulp inroepen van onze vrienden bij de NSA en GCHQ.
Dan wordt die massa-spionnage hardware weer eens voor wat goeds ingezet.
Ik heb gewed om 1 euro dat het voor nieuwjaar rond is."
.
Mooi gedaan allen, met ook "moderne digitale opsporingsmiddelen.", is te horen.
Als je niet in een grot gaat leven is je verstoppen tegenwoordig errug moeilijk.

hotmint | 16-12-19 | 20:02 | 2

Wel minder handig dat ze zo liepen te snoeven over versleutelde telefoons en berichten. Op een gegeven moment moet je gewoon je mondje dicht houden hoe je met ze bezig bent en alleen maar zeggen dat het onderzoek nog loopt.

Graaisnaaiert | 16-12-19 | 20:04

niet quoteer maar quote

Troumoetblijcken | 16-12-19 | 22:13

Zou het te maken hebben met dat alle gratiesgeld uitgiftelokketten tussen 23u en 7u op slot gaan? Ik bedoel, waar moet die stakker en zijn gang dan nog van leven?

SaintNick | 16-12-19 | 19:56
-weggejorist-
Frau Merkel | 16-12-19 | 19:49 | 3

Veel zal er niet veranderen. Je weet hoe de gevangenissen in Nederland zijn. Vanuit de gevangenis zal Taghi alsnog orders geven. De helft is toch Moslim en helpen elkaar altijd!!

Trouwens waarom pakken ze die gast op? Is toch lekker opgeruimd dat alle criminelen geliquideerd worden?

Badr Haary | 16-12-19 | 19:41 | 1

Tuurlijk. Tot ze weer een debiel neefje huren die u aanzien voor de persoon in kwestie of per abuis uw kind overhoop schieten omdat die net voorbij fietst..

mr.money | 16-12-19 | 21:50

Uit de twittertimeline van de Gelderlander;

"Taghi wordt ook in Marokko gezocht, onder meer in verband met de moord op de zoon van een rechter. ,,Ik weet nog niet wat Marokko wil, maar we gaan uit van uitlevering aan Nederland en niet Marokko." Dubai heeft geen uitleveringsverdrag met Nederland, wel met Marokko."

#developing

Rest In Privacy | 16-12-19 | 19:40 | 5

Die leveren "wij" nooit uit aan Marokko want Taghi is een "Nederlander" en "wij" leveren uit principe geen Nederlanders uit aan landen waar ze de doodstraf kunnen krijgen en dat geldt helaas ook voor "Nederlanders" omdat er juridisch geen verschil bestaat tussen Nederlanders en "Nederlanders".

Graaisnaaiert | 16-12-19 | 19:58

ö, die willen ze dan wel weer hebben. wij hebben er nog genoeg, krijgen zie die erbij.

mono-culti | 16-12-19 | 20:27

Daders hebben inmiddels de deaudstraf gehad dus gaarne voor die is uitgevoerd laten getuigen tegen dhr. Taghi.

mr.money | 16-12-19 | 21:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Binnenkort dood dan kan de rest weer verder. Schiet? niets op al met al. Er verandert niets tenzij je ze allemaal te pakken hebt en dat zijn er nogal wat.
Overbevolking dus.

aartvantiemenvanjand | 16-12-19 | 19:37

Opvallend detail: Marokko heeft wel een uitleveringsverdrag met VAE. En daar wordt hij ook gezocht.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 19:35 | 7

In Marokko wordt hij gezocht voor de moord op de zoon van een Marokkaanse rechter.....

Drunken_Pumpkins | 16-12-19 | 21:11

@Drunken_Pumpkins | 16-12-19 | 21:11: dan gewoon voor de grap toch uitleveren aan Marokko. Hebben ze vast wel een leuk celletje voor hem. Hoe zit het daar trouwens met de anale verkrachtingen?

mono-culti | 16-12-19 | 22:17
▼ 4 antwoorden verborgen

Procedureel geneuzel.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 20:38

Ze komen allemaal aan de beurt, ze zijn te dom.

Ko Ranzig | 16-12-19 | 19:23

"Hallo Sunshine, you're nicked!" <evil grin>. Het wachten op Weski met duiding en obligaat "geen kans op eerlijk proces want mediaas & publieke opinie ook nog eens" aan de NPO kaasstengeltafel in 3...2...1...

Grijskijkert | 16-12-19 | 19:20 | 2

O je, kijk nou hij heeft een pistool in zijn hand.....
Binnen 24 uur onder de grond dacht ik?

The2Amendment | 16-12-19 | 21:05

ach, laat haar, Weski kan niets anders dan dromen.

mono-culti | 16-12-19 | 22:18

Jemig. John van de Heuvel brak net bij RTL Boulevard.

brutus68 | 16-12-19 | 19:01 | 1

gek he? Die man is zijn leven ook niet zeker!

Road Runner | 16-12-19 | 19:13

Wat jullie nooit zullen horen van het OM/Politie in Nederland. Het Korps van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) is de baas in Dubai. Geen twijfel over mogelijk. De IRGC heeft Ridouan Taghi direct opgegeven, nadat Nederland Iran dit heeft toegezegd op 2 december 2019: en.irna.ir/news/83577261/Netherlands-.... Toen ik kennis had genomen van dat nieuws, dacht ik meteen: ''Taghi is zwaar de lul!'' Met Iraniërs valt prima te onderhandelen, mits je dat met respect doet en Teheran wat te bieden hebt. Nooit en te nimmer de Perzen onderschatten, heb namelijk zelden in mijn leven zo'n pienter volkje gezien als Iraniërs (Perzen).

rachid82 | 16-12-19 | 18:51 | 7

Het zijn sji`ietische islamieten, dus zo slim zijn ze niet. Of is dat alleen maar om het volk onder de duim te houden en te onderdrukken?

tata1981 | 16-12-19 | 19:36

@tata1981 | 16-12-19 | 19:36: Nee, Perzen waren geen islamieten. De huidige kliek islamisten onderdrukken het land maar Perzen hebben een rijke cultuur, geschiedenis gaat heul ver terug. Door indoctrinatie zijn er nu wel meer echte moslims maar dat proces gaat gelukkig langzamer dan de leiding zou willen zien.
Dat ik nog op het oude Spitsnieuws actief was pikte je de Perzen er zo uit: vriendelijk, slim, normaal denken en etcetera. Ik kan los gaan op het huidige bewind in Iran en hoe dit zo gekomen is maar Perzen verdienen niks dan respect, dwingen zij af door gedrag.
Wat betreft slim en gelovig zijn valt ook nog iets te zeggen want is eigenlijk een contratictie in terminus maar zoals gezegd zijn Perzen duidelijk anders dan arabieren.

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 19:59

‘Het Korps van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) is de baas in Dubai.’
Dat lijkt me onwaarschijnlijk, omdat het merendeel van de bevolking Soeniet is in de VAE.
De Emirati zijn weliswaar in de minderheid met 11.6%, Zuid Aziaat 59.4% (inclusief Indisch 38.2%, Bangladeshi 9.5%, Pakistaans 9.4%, overug 2.3%), Egiptisch 10.2%, Filipino 6.1%, overig 12.8% (2015 est.). (Bron: cia world fact book) op landenweb staan vergelijkbare cijfers.
Kortom zoveel Iraniërs zitten er niet in de VAE. De Iraanse inlichtingen diensten kunnen er iets mee te maken hebben gehad, misschien dat ze zijn verblijf locatie wisten (Taghi zou door Iran beschermd worden zo berichtte de Telegraaf) en dat die is uitgeruild tegen de akkoorden die met Nederland zijn gesloten. Maar dat de revolutionaire garde het voor het zeggen heeft in Dubai lijkt mij eerlijk gezegd wat sterk.

ratelaar | 16-12-19 | 20:02
▼ 4 antwoorden verborgen

De koffie staat klaar in de EBI! Ik hoop dat Taghi honderd wordt; dan zit hij nog 59 jaar vast. Ik denk niet dat Taghi internet toegang heeft maar hierbij de EBI rondleiding: www.youtube.com/watch?v=0VaBALZf3_Y

Vula | 16-12-19 | 18:59

@Vula | 16-12-19 | 18:59: misschien mag hij na lange tijd wel een geitje houden in de gevangenis tuin,goed voor beide

Coolcalmcollected | 16-12-19 | 19:39

Maja, hij gaf zich direct (c.g. 'rustig') over, dus helaas, geen executie. Nu krijgt'ie 25 jaar in de 'Nederlandse' gevangenis. Droevig. En, de belastingbetalers draaien voor'm op.

Thoth | 16-12-19 | 18:51 | 2

Extra gepantserde limousines met gemaskerde spierbundels kunnen besteld worden. Geld zat hier

Kladderadatsch | 16-12-19 | 19:05

Je kan hier nog steeds levenslang krijgen, en levenslang is in Nederland in principe ook levenslang.

oh nee he | 16-12-19 | 19:05

Grote voorbeeld voor veel Mocro’s. Maar wat de Mexicanen kunnen kunnen de Mocro’s ook natuurlijk. Hij kan beter vrij rondlopen....

Tiscali-2 | 16-12-19 | 18:47

wat hieronder al gezegd wordt,
zie 'm eerst maar eens in leven te houden, gaat nog een klus worden.

Of hij doet/men doet een Epsteintje

vander F | 16-12-19 | 18:47 | 1

Hij was daar al uit te schakelen zonder problemen, beveiliging in Nederland is geen groot probleem in de EBI.
Wat ik zie gebeuren is dat meneer een modelgevangene blijkt, dat betekent dat hij wordt losgelaten in de normale populatie voor levenslang gestraften. Iemand met dusdanig veel geld en contacten komt niks tekort dan.
Ook na zijn veroordeling is deze zaak nog niet klaar, hier komen nog wel wat schandaaltjes van.

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 18:52

Had Regilio Tuur hier nog een rol in?

Lerp | 16-12-19 | 18:46 | 1

Nee, maar Halbe was er bij

djs | 16-12-19 | 19:06

Jammer. Het ruimde wel lekker op de laatste tijd.

Coño de Barbaar | 16-12-19 | 18:43 | 3

Waaronder een vergismoord van een onschuldige 17-jarige? Lekker opgeruimd?

Jan, Leiden | 16-12-19 | 18:53

En een advocaat niet te vergeten.

Pluisbaard | 16-12-19 | 21:20

@Jan, Leiden | 16-12-19 | 18:53: Ja, anders was het geen vergismoord.

ristretto | 17-12-19 | 06:15
-weggejorist-
VanBukkem | 16-12-19 | 18:39 | 2

Zo nu ff 30 jaar of meer de knast in sturen die gast of taakstrafje? Nee. Taghi gaat gefopt worden die heeft tegen te veel machtige lui staan aanzeiken.

tragic1911 | 16-12-19 | 18:39 | 2

Reken maar op levenslang.

botbot | 16-12-19 | 18:46

Taghi, pik. Yolo!

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:38

Oke cool, is de vacature al opgevuld?, kan me zo voorstellen.dat de witte motor wel moet blijven draaien.

marrretje | 16-12-19 | 18:38

Beste nieuws sinds tijden.

tata1981 | 16-12-19 | 18:37

Bijna iedereen hier pleit ervoor om criminele Marokkanen terug te sturen naar de zandbak. En nu sturen ze er nog een onze kant op en iedereen staat op de banken.
*in de war is*

miko | 16-12-19 | 18:37 | 1

Verwarde man nu ?

grapo | 16-12-19 | 18:47

Geweldig hoe de politie zichzelf en haar collegadiensten aflikt. Ik moet eerst maar eens zien wanneer Ridouan een voet op nederlandse bodem zet. We got 'm gaat nog lang niet op.

Leptob | 16-12-19 | 18:35

Als het waar is dat Taghi connecties heeft met de Iraanse Geheime Dienst, komt hij in aanmerking voor stevige verhoor methoden vrees ik... niet door de AIVD..
Dan die toestand in Marokko nog.... er staat hem nog wat te wachten.

Torquemada | 16-12-19 | 18:34 | 2

Misschien ook nog wel even langs jouw Spaanse inquisitie?

ole guapa | 16-12-19 | 18:39

Taghi krijgt in elk geval klappen op zijn voetzolen om dat de gevangenisdirecteur zal willen weten waar Taghi zijn geld heeft verstopt in Dubai. :)

theo-is-dood | 16-12-19 | 22:27
-weggejorist-
rattenvanger XL | 16-12-19 | 18:31

Vind de doorlopende analyse van Saskia Belleman bij de Telegraaf toch weer van onnavolgbare hoge kwaliteit, zij kent haar vak als geen ander.
Nu een hijgende Grapperhuis, zal niet teleurstellen in zijn vermogen ons teleur te stellen.

smdyasc | 16-12-19 | 18:31

Hmmja, mooi en nu de nummers 2, 3 en 4 nog te pakken krijgen. Wel zin in de rechtszaak komende zomer/najaar.

Binnenbaan | 16-12-19 | 18:31

Met al die incompentente rukkers zal het mij niks verbazen als hij straks door een vormfout vrijuit gaat.

bots! | 16-12-19 | 18:30 | 1

Zoiets verwacht ik ook! Ik heb geen enkel vertrouwen meer in het Nederlandse rechtsystmeen, nadat een Amsterdamse mevrouw de rechter een Afghaanse verkrachter een lagere straf gaf, zodat de schoft niet te hoeve worden uitgezet.

Lexus01 | 16-12-19 | 19:25

Laat hem maar lekker in Marokko berecht worden... Daar weten ze wel raad met meervoudige moordenaars.

DeterioraSequor | 16-12-19 | 18:30

In eerdere opsporingsberichten ging het steeds over het DUO Ridouan Taghi EN Said Razzouki. Waar is die andere knakker eigenlijk? Nu Bassie met veel bombarie is aangehouden hoor je opeens niks meer over Adriaan...

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 18:30 | 3

Zijn hier nog zat criminele bontkraagjes,we kunnen nog wel even vooruit

Coolcalmcollected | 16-12-19 | 18:52

SR schijnt al een tijdje niet meer te leven.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 19:22

De molens zullen nog wel draaien nu....

lilluke halve hoan | 17-12-19 | 04:21

Mijn grote vraag is: wat eisen de Emiraten terug?
Meer landingsredhten? Meer moskeebouw? Meer islamitische scholen die ze mogen stichten... want laat wel wezen: er is wat afgesproken, anders was ie al heel veel langer geleden oogepakt. Denk dat we allemaal blij zijn om een dood vogeltje en er alleen maar meer ellende voor terugkrijgen, want alleen voor niets gaat de zon op...

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:29 | 3

Ik heb jaren voor zaken in het midden oosten vertoefd, je slaat de spijker op zijn kop.

kapt.Jerkoff | 16-12-19 | 18:47

Dat wordt inderdaad nog een "dingetje" maar daar zullen we niets over horen. De onderhandelingen zijn al geweest en binnenkort is hij weg of dood en zijn companen gaan gewoon door. Celstraf? Alles wordt onder het criminele tapijt geveegd. Wie gaat zijn verdediging doen? Zo maar een vraag.

aartvantiemenvanjand | 16-12-19 | 19:29

Deze Taghi heeft een lurkmondje gekregen van lachgas. www.ad.nl/binnenland/ridouan-taghi-me... Datzelfde lachgas heeft waarschijnlijk ook zijn brein zo doorlucht, dat hij behoorlijk is verachterd in zijn alertheid. In ieder geval blijkt hij dom genoeg om zich zo gemakkelijk te laten oppakken.

Eeuwig..Op..Vakantie | 16-12-19 | 18:28

Waarom noemen ze een huurmoord een liquidatie? Het slachtoffer wordt er toch niet vloeibaar van.

Crankhead | 16-12-19 | 18:27 | 2

Liquide middelen zijn ook niet vloeibaar...

lilluke halve hoan | 17-12-19 | 04:27

Dit loopt natuurlijk uit op een langslepende farce want het OM gaat stuntelen, bewijs rammelt en hij heeft natuurlijk de beste advocaten.

Balletje Mayo | 16-12-19 | 18:25 | 1

En hij is al veroordeeld via de media, volgens z'n advocaatje. Dus strafvermindering. Levenslang minus 1 jaar.

Nederland80 | 16-12-19 | 18:38

En nu? Hopelijk komt hij niet hier voor een intens foei gesprek.

de uitbater | 16-12-19 | 18:24

Ze hebben hem niet gearresteerd, want hij was boos en wilde niet mee. Allemaal veel te traumatisch.

koperbij | 16-12-19 | 18:23

Op de persconferentie wordt constant de naam van Ridouan verkeerd uitgesproken.

drs.Nee | 16-12-19 | 18:23 | 1

Formvout op formvout. Sgande.

koperbij | 16-12-19 | 18:37

ben benieuwd welke rechters, officieren van justitie, advocaten deze zaak willen gaan behandelen. Ik ben bang dat Taghi alle grenzen gaat verleggen in zijn intimidatiepogingen.

yeps | 16-12-19 | 18:23

Super goed dat ie is opgepakt. Toch een soort van gerechtigheid.

movingsquare | 16-12-19 | 18:21

Hebben Benedicte Fuck, Seebregts, et al, zich al gemeld als pro deo advocaat zodat er weer schuld bij de NL staat kan worden gelegd?

SDI | 16-12-19 | 18:21

Dit vraagt om duiding van de expert Peter R de Vries.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:21

Hij krijgt toch een proces in de zandbak, mogen we hopen. Kop eraf!

Guido | 16-12-19 | 18:19

Zit net te kijken naar de persconferentie maar mijn god wat een "feel good" show! Hoeveel veren kan je zelf (politie) in je achterwerk stoppen??

Max7310 | 16-12-19 | 18:19 | 8

@Nederland80 | 16-12-19 | 18:21: ik doe ook mijn werk maar stop niet een hele pauw in mijn achterste voor alles wat ik goed doe

Max7310 | 16-12-19 | 19:26

@movingsquare | 16-12-19 | 18:23: kopstuk? Moet eerst nog bewezen worden. Heeft trouwens niets met negativiteit te maken.. Ben blij voor ze dat ze na een goede samenwerking de verdachte hebben kunnen pakken maar om nu een hele pauw in je achterwerk te stoppen vind ik niet op zijn plaats.

Max7310 | 16-12-19 | 19:31

@Max7310 | 16-12-19 | 19:31:

Ja hij is een kopstuk misschien niet de El Capone of Escobar die je verwacht maar groot en gevaarlijk genoeg om er 100 rechercheurs op te zetten. Dat van die pauw zegt iets over jezelf.

movingsquare | 16-12-19 | 21:39
▼ 5 antwoorden verborgen

Dit loopt natuurlijk op een langslepende farce want het OM stuntelen, bewijs rammelt en hij heeft natuurlijk de best advocaten.

Balletje Mayo | 16-12-19 | 18:19

Ze hebben een zekere Ridouan T aangehouden. En maar hopen dat t wel de goede T is. Zijn Nu eenmaal meer konijnen die Flappie heten.

Toverkol | 16-12-19 | 18:18

Benieuwd hoeveel mensen staan te popelen om tegen hem te getuigen.
Want me moet wel krankzinnig zijn dat risico je gezin/ familie te willen aandoen.

Ray69 | 16-12-19 | 18:17

Kijk nu de persconferentie had Rutte verwacht met 'we got him'

janleuk | 16-12-19 | 18:17 | 1

Rutte is eindelijk aan het rusten, na al die jaren.

Toverkol | 16-12-19 | 18:19

Zo lang mogelijk tijdrekken. Laat hem maar lekker daar als het kan zonder proces vastzitten. Wie weet welke fouten hij begaat daar in de bak, wat hem extra verblijf gaat opleveren. Als ze hem echt zat zijn dan zullen we toch maar moeten gaan berechten in Nederland.

Tapioca pudding | 16-12-19 | 18:17 | 1

Dat Taghi eventueel wordt uitgeleverd aan nederland betekent helemaal niet dat de Marokkaanse politie hem niet in Dubai mag komen verhoren inzake misdrijven die in Marokko zijn gepleegd. Vervolgens kan die informatie eveneens door NL worden gebruikt. Ik hoop daarom dat de "Direction de la Surveillance du Territoire" bij Taghi komt 'praten'.

theo-is-dood | 16-12-19 | 22:32
-weggejorist-
Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:16

Ik mag er toch wel vanuit gaan dat deze meneer de maximale taakstraf krijgt die er is?

Sliptong | 16-12-19 | 18:15

Niet vergeten Taghi: wie praat die gaat.

spamzuiger | 16-12-19 | 18:15 | 1

Wie gaat praten gaat slapen.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:26

Zo lang mogelijk tijdrekken. Alles da

Tapioca pudding | 16-12-19 | 18:14

En hij wordt gewoon door Dubai aan Nederland uitgeleverd zonder dat er een associatieverdrag is. Oekraïne daarentegen levert criminelen uit aan hun aartsrivaal Rusland terwijl we daar wel een associatieverdrag mee hebben.

Kris | 16-12-19 | 18:13 | 3

Of aan marokko, dat zal die aardige bejaarde mevrouw wel regelen.

Uw Verzekeringsadvis | 16-12-19 | 18:24

Hij wordt vast niet "gewoon" uitgeleverd. Daar zit beslist wat $$$ tussen.
Wel een beetje multicultureel denken, Kris.

DenBeert | 16-12-19 | 18:39

@DenBeert | 16-12-19 | 18:39: haha idd... ik weet alleen niet of ze in Dubai zitten te wachten op onze pegels: ze hebben daar teveel van haha

Kris | 16-12-19 | 19:31

Pas als ze €100.000,- gaan uitloven voor het vinden van gewelddadige tasjesdieven en winkelovervallers vind ik dit weer een gaaf land, al dat tuig wat elkaar afmaakt boeit me niet zo.

uisge baugh | 16-12-19 | 18:11
-weggejorist en opgerot-
Meesteres Belgie | 16-12-19 | 18:10

Nou even kijken exact hoevéél sneller Nederlandse rechters criminelen kunnen laten lopen dan de Nederlandse politie ze aan kan houden. Ik gok tussen de 5200 en 10450 keer.

Mazzelstof | 16-12-19 | 18:10

Kijken welke leipe mocro flavor dit gat opvult, want we hebben er tenslotte genoeg rondlopen.

Bill Cosby | 16-12-19 | 18:09 | 1

Die kijken wel uit. Die zijn misschien dan wel zo leip als blauwe boter, maar niet zo leip als dat ze de Nederlandse Justitie vertrouwen hun werk naar behoren te doen. En gelijk hebben ze.

Mazzelstof | 16-12-19 | 18:13

Dit is inderdaad keurig van politie en OM. Mooi kerstkado... De mensen die bij de zaak betrokken zijn, chapeau!
Dat moet gevierd!

ratelaar | 16-12-19 | 18:07

Staat nog met een zooitje fijnerikken op de EU opsporingslijst
eumostwanted.eu/nl

janleuk | 16-12-19 | 18:05

Wat betreft de keiharde bewijsvoering moet ik het allemaal eerst nog zien gebeuren. Die knoflooktante van een advocaat van hem zal alle registers opentrekken om zijn “onschuld” te bewijzen. Als hij al voor een Nederlandse rechtbank verschijnt.

Ridde Rogter | 16-12-19 | 18:04 | 4

In Marokko zoeken ze hem nog voor een vergis moord en in Spanje voor coca handel. Hij is populair kan je wel stellen.

Tuinhekje | 16-12-19 | 18:09

Taghi wordt een makkelijke klus, want al die PGP's zijn gekraakt en uitgelezen. En dan is er ook nog een kroongetuige....

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:10

Zijn foto is publiek gemaakt, tig nieuwsitems over hem dus al veroordeeld nog voor hij bij de rechter kwam en ga zo maar door.
Strafvermindering of vrijspraak dus, misschien zelfs een schadevergoeding. Aldus de advocaat.

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 18:15
▼ 1 antwoord verborgen

Kijk aan, nog meer goed nieuws
Vijf mannen niet vervolgd voor overlijden zedenverdachte in speeltuin Assen

RickRD | 16-12-19 | 18:03 | 4

@steefbeen | 16-12-19 | 18:04: Lees je even in Zwitsal
Hij was betrokken bij een zedenmisdrijf; er zijn beelden gevonden op zijn telefoon. Een meisje van 4 jaar zou het slachtoffer zijn. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de overleden man zich schuldig heeft gemaakt aan een zedendelict in de speeltuin, waarbij de dochter van een van de verdachten slachtoffer is geworden. Het OM is van mening dat als de zaak aan de rechtbank voorgelegd had kunnen worden, er namens het OM gesproken zou kunnen worden van voldoende wettig en overtuigend bewijs voor een zedenfeit waarbij een vierjarig meisje het slachtoffer was.
www.dvhn.nl/drenthe/Speeltuindrama-Pe...

RickRD | 16-12-19 | 18:29

@steefbeen | 16-12-19 | 18:04:
Vervolging is een proces dat leidt tot ofwel vrijspraak ofwel veroordeling.
Dus inderdaad: Wie moet er nu zeggen dat de verdachte (on)schuldig is?

DenBeert | 16-12-19 | 18:45
▼ 1 antwoord verborgen

Mag ik hieruit concluderen dat de bemensing van het arrestatieteam toereikend was?

JackStick | 16-12-19 | 18:02

Zal het ermee te maken hebben dat hij de boekhouder van de conculega heeft laten afschieten van de week?
Overigens, ze hoeven hem niet uit te leveren, hij kwam met een vals ID binnen dus ze kunnen zijn identiteit vaststellen en uitzetten naar Nederland of Marokko. Gezien hij ook in Marokko gezocht word voor moord zal hij geen bezwaar maken, onze sociale voorzieningen zijn beter, ook voor gedetineerden.

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 18:02 | 2

Hij krijgt in Nederland natuurlijk nog wel een naheffing van de fiscus. Of hij daar blij van wordt....

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:03

@Kuifje-in-de-EU | 16-12-19 | 18:03: Ik weet niet of hij toeslagen ontving... Ook vraag ik mij af wie de brief aan hem durft te ondertekenen.
Maar na een geschatte winst van meer dan 400 miljoen zal dat een leuke naheffing worden inderdaad.

BootleggersSmurf | 16-12-19 | 18:12

De schredder in met die malloot, en smijt gokman t er ook meteen bij. *primaire mode weer op standby zet*

Sunabalk | 16-12-19 | 18:02

Nu maar hopen dat-ie niet dankzij corruptie of met hulp van zn "vrienden" bij de Iraanse geheime dienst weet te ontkomen.

Doctor Honoris Causa | 16-12-19 | 18:01 | 1

In Dubai verdient een hoge ambtenaar royaal en zou hij niet zo gauw zijn familie ten schande willen brengen. Het is nogal nepotistisch daar. Ik maak me meer zorgen over NL. Met genoeg geld krijg je een vormfout in het proces. Ook zit politie en recherge vol mocromaffia mollen.

sjef-van-iekel | 16-12-19 | 18:10

“Daar kunnen wij geen antwoord op geven. Dat wordt onderzocht. Op dit moment kunnen wij nog geen bla bla bla.” Microfoons verschuiven, “bla bla” Afgelopen.

Normpje | 16-12-19 | 18:00

Ben blij dat ie gepakt is. Maar met deze mededeling maak ik mij niet echt populair hier, geloof ik.

IJsbrekert | 16-12-19 | 17:59 | 3

Dit reaguursel snap ik niet, dit is niet marokko forum hé.

Gijsbert | 16-12-19 | 18:08

Je zit hier niet op joop hoor!!!!

Nico_the_Sparrow | 16-12-19 | 18:10

Hier is iedereen wel blij. Bij joop zien de het als extra c02 ivm vliegen.

steefbeen | 16-12-19 | 18:17

Maar eens eerst even afwachten of hij aan Nederland wordt uitgeleverd. Dan is nog de vraag of er nog een advocaat te vinden is die hem wil bestaan en of er nog een rechter is die hem durft te veroordelen. Verder lullig voor EenVandaag, die juist nu het Politieke Moment van 2019 gepland heeft.

Mannes | 16-12-19 | 17:59 | 1

Er is geen uitleveringsverdrag met Dubai. Maar om uitgeleverd te worden hoeft ie niet uitgeleverd te worden... Zie het voorbeeld van ene Joran van der Sloot toen ie verdween: je kan iemand nl. ook tot ongewenst vreemdeling verklaren (zoals hier ivm gebruik valse ID) en hem dan uitzetten. Dat dat dan toevallig op een KLM-kist is die toevallig rechtstreeks naar NL vliegt is volkomen toeval. Niet uitgeleverd en toch effectief uitleveren heet dat.

FW Ta-183 Huckebein | 16-12-19 | 18:05

LOL. TAGHI verdwijnt plots.

Maar als Nederland hem heeft gegrepen. Dan Kudos. Hoe. Misschien een beetje Israël doen. Hoewel ik onrechtmatig.
vermoorden van mensen afkeur.

Theodorus.Goldbach | 16-12-19 | 17:58 | 2
-weggejorist-
Re:Kniftig | 16-12-19 | 18:04

Juist omdat ik mensen onrechtmatig vermoorden (door Taghi zijn bende) afkeur, vind ik hier oog om oog een prima idee.

sjef-van-iekel | 16-12-19 | 18:16

Alweer een slachtoffer van racisme en de opwarming van de aarde.... ik zeg geef die man een schadevergoeding en een excuses.

ManusMann | 16-12-19 | 17:56

Dat wordt weer een avondvullend tv-programma. Snijdt u de kaas alvast maar aan.

Ridde Rogter | 16-12-19 | 17:56

Hij was het land binnengekomen op zijn dubbele nationaliteit en daar werd hij niet op gezocht.

Osdorpertje | 16-12-19 | 17:55

Ik heb vernomen dat Julio Poch de piloot voor de terugvlucht is als blijk van goede wil en eerherstel vanuit deNederlandse regering.

steekmug | 16-12-19 | 17:55

Ik voel een voorwaardelijke taakstraf aankomen.

Cor Netto | 16-12-19 | 17:55

Iemand heeft nog effe 100.000 gecasht zo aan het end van het jaar.

janleuk | 16-12-19 | 17:54

Van mij mag hij worden berecht in Dubai, daar hebben ze volgens mij de doodstraf voor drugshandel. Had 'ie toch beter in Iran kunnen blijven bij zijn vrienden van de Basij.

Arkan Sonney | 16-12-19 | 17:54

Op de een of andere manier wordt ik enthousiaster van dit nieuws dan van het doden van Al Baghdadi. Criminele mocro's zijn een plaag voor de samenleving, de zogenaamde gangsterislam, en mogen van mij met wortel en al geneutraliseerd te worden.

De waard zijn gast | 16-12-19 | 17:54

Je kunt een blog wel uit de nurkfamilie halen, maar de familie niet uit het blog: die volledige spontane transformatie van nrc.nl?

Mij te scary shit luitjes.Toedeledokie.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:53 | 1

Volgende 10 opvolgers, niet perse familie staan al weer klaar, dit is alleen voor kabinets- en OM-promotie voor de volgende verkiezingen? Want zonder hen was het nooit gelukt? Nee, zonder medewerking van Dubai was dit niet gelukt.

Jan, Leiden | 16-12-19 | 17:56

Zal zijn kont ook open staan als hij bij de rechtbank geweest is?

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:52 | 1

Daarvoor naar de kerk toch?

padbuffel | 16-12-19 | 17:54

Het is denk ik wel zaaks in NL hem op een legerbasis of zo aan te laten komen. Er zal wel een ontvangst comité georganiseerd worden. Maar misschien wil Marokko hem wel hebben, wie zal het uiteindelijk zeggen?
En, we hebben beeld!
gulfnews.com/uae/crime/dubai-police-a...
Ze waren al naar hem op zoek, maar hij is gepakt vanwege verschillende valse paspoorten. Zoek, lees en vul aan!

Tuinhekje | 16-12-19 | 17:50 | 3

Die komt heus niet op aankomsthal 3 aan

Sprinkhaan | 16-12-19 | 17:51

Hij stond hier niet bekend als de leider van de Angels of Death, dus het zou zo maar de Verkeerde T kunnen zijn.

Toverkol | 16-12-19 | 18:24

Als hij zich nou verzet tegen de aanwezigheid in de rechtbank.
Kan ook op afstand.

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:49

Zijn er straks dan ook geen plofkraken meer?

Mr.Crowley | 16-12-19 | 17:49

Komend jaar een flinke toename van het aantal moorden.
Een machtsovername van Amsterdam/ Utrecht/Antwerpen.
Het pakken van “Sjeik Kabouterpost” maakt de straten niet veiliger.

Ruimedenker | 16-12-19 | 17:48

Je zus eindelijk! Peter r heeft het wel weer geflikt he!

David000000007 | 16-12-19 | 17:47

Ik gok 3 jaar cel wegens dood door schuld, betrokkenheid bij moord niet bewezen. En aftrek wegens berichtgeving in de media...

Spiderman1 | 16-12-19 | 17:47 | 1

En mevrouw Ficq als advocaat natuurlijk

djs | 16-12-19 | 17:54

Er is geen uitleveringsverdrag tussen Dubai en Nederland. Lang verhaal kort hij betaalt borg en gaat weg.

Wel een vraagje in mijn geweten. Hoe is hij erger dan Holleeder of Bruinsma?

Theodorus.Goldbach | 16-12-19 | 17:46 | 2

Is natuurlijk een apart uitleveringsverzoek overeenkomst voor getekend tegen een bepaald bedrag?

Jan, Leiden | 16-12-19 | 17:53

Hij is vele malen gestoorder, en bovendien heeft hij geen respect voor het leven. Vergeleken met hem was Bruinsma een vriendelijke marktventer en Holleeder een iets doorgesnoven uitsmijter. Maar geen duivel zoals Taghi.

Arkan Sonney | 16-12-19 | 17:56

de naam van zijn opvolger zal spoedig bekend worden?

drs. P | 16-12-19 | 17:46 | 3

En bloederig. Probleem heeft weinig te maken met afkomst. De groei is groter dan alles. En dan moeten mensen sterven. Niets nieuws. Wel bizar onprofessioneel en triest. Zelfs Albanezen en Serviërs hebben een gezonde code.

Theodorus.Goldbach | 16-12-19 | 17:50

Ernest Faber maakt de rest van het seizoen af.

NeedIsaymore? | 16-12-19 | 22:42

“Capital punishment is a legal penalty in the United Arab Emirates.

Under Emirati law, multiple crimes carry the death penalty, and executions are carried through either a firing squad, hanging, or stoning. Current law theoretically allows the death penalty for treason, espionage, murder, successfully inciting the suicide of a person "afflicted with total lack of free will or reason", arson resulting in death, acts of indecent assault resulting in death, importing nuclear substances/wastes in the environment of the State, adultery, apostasy, blasphemy, perjury causing wrongful execution, rape, aggravated robbery, kidnapping, terrorism, sodomy, homosexuality, drug trafficking and joining the Islamic State of Iraq and the Levant. Overseas nationals and UAE nationals have both been executed for crimes.”
en.wikipedia.org/wiki/Capital_punishm...

Mooi daar laten, zou ik zeggen. Daar berechten en executeren. Eerst stenigen, dan vuurpeloton en wat over is ophangen. Lijkt me beter dan hierheen halen en een fopstrafje geven.

Stormageddon | 16-12-19 | 17:46 | 8

Vierendelen doen ze zelfs daaro niet meer hè?
.

Jammer..

vander F | 16-12-19 | 18:35

@vander F | 16-12-19 | 18:35:
Ik denk dat als je ze lief vraagt dat ze dan nog wel een viertal Arabische volbloedhengsten kunnen vinden. En anders wel een viertal Range Rovers. En daarna pas stenigen, vuurpeloton en ophangen.

Stormageddon | 16-12-19 | 18:51

@Theodorus.Goldbach | 16-12-19 | 17:54:
Jij weet geen ene moer over wat ik zo al bereikt heb, dus denk in het vervolg even na voordat je (weer) ongenuanceerd uit je nek gaat lullen.

Penus Decoratus | 16-12-19 | 18:59
▼ 5 antwoorden verborgen

Zo. Is het blazoen van het OM ook weer gezuiverd en is de overheid weer in een positief daglicht gezet. Alles is vergeven en vergeten.Not.
Laat het foeigesprek maar beginnen. Het theewater wordt al opgewarmd.

Gomezlopez | 16-12-19 | 17:44

Nou , ik zou zeggen laat hem lekker daar zijn straf uitzitten want ik gun hem geen gevangenis hotel en d66 rechters.

gijs geluk | 16-12-19 | 17:44

Knap van onze Politie, AIVD en OM hoor, petje af!

De Ana(a)list | 16-12-19 | 17:44

Ik ben nogal cynisch aangelegd... Wat is precies de diplomatieke prijs die Nederland moet betalen voor dezen aanhouding...?

Ook opvallend hoe doortastend men opeens criminelen kan opsporen als iemand uit de kring van de D'66-elite wordt afgeknald. De groenteboer dood? Geen probleem... Een advocaat? Nu hebben we een probleem...

Antiquerulant | 16-12-19 | 17:44 | 1

Zit wel een prijskaartje aan, want zeer hoge pief op afgestuurd en hoog in de boom bemoeienis van binnenlandse zaken aldaar Zullen wel nooit horen voor hoeveel.

Jan, Leiden | 16-12-19 | 17:50

Dat worden een hoop schietpartijen de komende tijd in de strijd om wie de nieuwe oppergeit word.

De_Helderse_Kaaskop | 16-12-19 | 17:44 | 1

Yep ben er ook bang voor.

tweetybird | 16-12-19 | 18:10

Tja ik wacht met mijn commentaar even totdat hij wegens gebrek aan bewijs weer wordt vrijgelaten, dus tot zo.
en als dank mag Dubai misschien nog even 4365 islamisten naar ons land sturen onder het mom van * vluchteling*.

jan huppeldepup | 16-12-19 | 17:43

Moest wel nu, want coalitie wil bij volgende verkiezingen graag zetels terug door zichzelf hiermee op de borst te kloppen? Ook was het beeld van het OM niet al te best, die hebben dit ook nodig voor gezichtsverlies afgelopen tijden?

Maar wel goed dat deze ene massa liquidatie hufter is opgepakt, maar ja, voor hem weer 10 anderen in de rij?

Jan, Leiden | 16-12-19 | 17:42

18 jaar met een loper door de gevangenis lopen, hasj roken en bewaaksters neuken zal het wel worden. Goed gedrag en hij doet een Volkert, 12 jaar.

Papierversnipperaar | 16-12-19 | 17:41

Tering wat een drukte hier. Zijn jullie allemaal misdaad verslaggever?

Poesman | 16-12-19 | 17:41 | 1

Je hoeft hier niet te komen. Ga je poes uitlaten ofzo.

R. Skickr | 16-12-19 | 17:57

Heerlijke reactie van ons aller Geert!

Normpje | 16-12-19 | 17:41

Mocht hij hier veroordeeld worden, dan zal hij er iets minder luxe bij zitten als nu
OM: Rico reserveerde een jaar in vijf-sterren hotel Dubai.

RickRD | 16-12-19 | 17:40

Welkom, welkom in mijn land 🎶🎶

NeedIsaymore? | 16-12-19 | 17:40 | 1

Joris in 3..2..1.. Hoe moeilijk kan het zijn? Het is hier geen faecesboek!

Frau Merkel | 16-12-19 | 19:42

Nog geen grapje gezien over zeepjes ?

likmegaties | 16-12-19 | 17:40

Maar de vraag is of dit proces net zo'n ellenlang verhaal wordt als destijds met De Neus. Volgens ingewijden heeft die er immers ook redelijk wat laten omleggen, maar de bewijslast bleek lastig rond te krijgen.

MickeyGouda | 16-12-19 | 17:39

Quote :
Justitie vermoedde al langere tijd dat Taghi in Dubai verbleef, zo meldde De Telegraaf eerder al. „In de wereld van vandaag is het opbouwen van een strategische samenwerking belangrijker dan ooit en juist door internationaal nauw met elkaar samen te werken is het mogelijk om effectief en slagvaardig op te treden. De aanhouding van Taghi is hier een goed voorbeeld van”, aldus Jannine van den Berg, politiechef van de Landelijke Eenheid.
eind quote.

Alles heeft een prijs....

Dus al er straks een mensenrechtenactivist uit Dubai die wat heeft gezegd over de "regering" in Dubai naar Nederland vlucht, dan kan dus als wederkerigheid worden verlangd dat die naar Dubai wordt uitgeleverd met marteling en de doodstraf in het verschiet. Ik zou maar heel voorzichtig blij zijn in het zakendoen op juridisch vlak met dat soort landen. Dat kon je in de toekomst nog wel eens heel pijnlijk opbreken.
Nou zit Taghi ook achter de vergismoord op de zoon van een rechter in Marokko, misschien is het verstandiger hem daar voor de rechter te brengen.

me163komet | 16-12-19 | 17:39

Istie gepakt? Dan kunnen ze hem nu weer T. noemen in de MSM.

Jan Toeternuitje | 16-12-19 | 17:38 | 1

Haha, treffend.

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:50

Ergens in Nederland zit nu een D66 rechter in zijn handen te wrijven !

Frank1387 | 16-12-19 | 17:38 | 1

Foeigesrek wordt in hoger beroep een Doei66 gesprek.

A.S. Perien | 16-12-19 | 17:56

Ik zit eens zo te filosoferen over het nut van een celstraf. Eigenlijk zie ik het niet. Misschien is het een idee om hem te veroordelen tot het afstaan van bijvoorbeeld zijn lever. Ik kan er wel een extra gebruiken trouwens.

Leptob | 16-12-19 | 17:38 | 2

Met pekelvlees en op een zacht wit bolletje met dik boter doe ik ook mee!

De Ana(a)list | 16-12-19 | 17:45

@De Ana(a)list | 16-12-19 | 17:45: Tja en een beetje zout en zwarte peper, verrek ik krijg honger.

jan huppeldepup | 16-12-19 | 17:50

Ze wisten al langer waar hij zit. Met Wiersum heeft hij zijn hand overspeeld.

Superior Bastard | 16-12-19 | 17:37

Iets zegt me dat hij het beste uitgeleverd kan worden naar Saudi Arabia. Lekker dood laten slaan met een zweep.

Zuma | 16-12-19 | 17:37

Wat is Dubai beloofd?

de Voorzittert | 16-12-19 | 17:37 | 1

Het WK-handbal voor vrouwen in 2027.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:51

Allemaal toeterend door Overvecht nu! Wordt nog een hels karwei trouwens om de man veilig in Nederland te krijgen want hij heeft nog genoeg vrienden over die hem graag weer vrij hebben.

Likqua | 16-12-19 | 17:36 | 3

Ik denk eerder dat die "vrienden" hem nu zullen laten vallen als een baksteen.

threeheadedmonkey | 16-12-19 | 17:38

Net op tijd terug voor Rico-Badr.

Toverkol | 16-12-19 | 17:38

Mooi! Eindelijk schot in deze zaak!

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 17:36 | 1

Wel een gericht schot graag.

Frank1387 | 16-12-19 | 17:42

Nu eens kijken wie van het befgajes de nabestaanden van Derk Wiersum in de bek gaat tuffen door alles op alles te zetten om uitlevering te voorkomen... Ik gok op dat ontbindende brok mensenvlees met de naam Ficq...

Tom Hagen | 16-12-19 | 17:35 | 1

Weski.

Ed41 | 16-12-19 | 17:41

Wie gaat nu die liquidatie`s regelen,want het ruimde wel lekker op,

Nico_the_Sparrow | 16-12-19 | 17:34 | 1

Wel jammer, want het werden er steeds minder, minder en minder.

Toverkol | 16-12-19 | 17:40

Mabel zal hem een dampend welkom heten op Schiphol.

nietmijnbaardvriend | 16-12-19 | 17:34 | 2

Ken je die van die oude koe uit een sloot?

MoonBeebe | 16-12-19 | 17:35

@MoonBeebe | 16-12-19 | 17:35:
Nou vroeger zag ze er nog wel leuk uit. Maar om haar nu gelijk een ouwe koe te noemen vind ik wel wat ver gaan

tweetybird | 16-12-19 | 18:12

Hoe denkt hij over z’n poepert?

Ad Hominem Tu Quoque | 16-12-19 | 17:33

Fantastisch nieuws! Een prachtig resultaat als gevolg van uitstekend speurwerk! +1 voor de popo!

de IJsman | 16-12-19 | 17:33

Die andere knakker huppelt nog steeds vrolijk rond,dat maatje van hem.

anti-fatwa | 16-12-19 | 17:32 | 2

ik denk dat Said Razzouki door Taghi koud is gemaakt.

Road Runner | 16-12-19 | 17:33

Piet Said

Callkoen | 16-12-19 | 17:34

Is nog rustig op Kanaleneiland.

Algodon88 | 16-12-19 | 17:30

Leren ze het nou nooit? Het bericht in dit soort gevallen dient als volgt te luiden: De verdachte was bewapend. Op aanwijzing van de politie om zijn wapen weg te leggen werd door de verdachte niet gereageerd. Verdachte richtte vervolgens het wapen in de richting van het arrestatieteam. Daarop werd besloten vanwege de veiligheid gericht te schieten op de verdachte. Verdachte is meerdere malen geraakt. Het wapen van de verdachte is veilig gesteld en verdachte is met spoed afgevoerd naar het lokale ziekenhuis. Alhoewel gedurende lange tijd is getracht verdachte te reanimeren was verdachte bij aankomst in het lokale ziekehuis reeds overleden.
Zo ruim je vuilnis op.

The2Amendment | 16-12-19 | 17:27 | 5

@Draak uit Brabant | 16-12-19 | 17:41: zowel in NL als elders moet je dit soort nooit levend pakken. Spaart veel tijd en gedoe.

The2Amendment | 16-12-19 | 17:45

@Ignatius J Reilly | 16-12-19 | 17:31:
De rechtszaak v/d eeuw? grapjas ,de kans is 1% dat die hier veroordeeld wordt,je kunt idd wel nog jarenlang ergernis daarvan hebben.

Nico_the_Sparrow | 16-12-19 | 18:01

@The2Amendment | 16-12-19 | 17:45: ik gun m dat ook maar dat wil niet zeggen dat het op de lange termijn de beste oplossing is

Draak uit Brabant | 16-12-19 | 19:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Ben benieuwd of zijn vrienden in Nederland een signaal gaan afgeven.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:27 | 2

Zijn baas zal zeker boos zijn.

RickTheDick | 16-12-19 | 17:32

Die krijgt vier jaar, waarvan twee voorwaardelijk.

matatwork | 16-12-19 | 17:26 | 1

Dat krijg je in NL alleen als je 130 rijdt waar je 100 mag, je de vuilnis een dag te vroeg aan de straat zet of je aangifte inkomstenbelasting te laat indient.

NeedIsaymore? | 16-12-19 | 17:45

Binnenkort op Netflix?

Callkoen | 16-12-19 | 17:26

Allemaal leuk en aardig maar wie gaat er nu al die drugsonderknuppels in 020 doodschieten? Moeten we dat nu zelf gaan doen of zo?

Dat de advocatuur en familie van kroongetuigen opgelucht adem kunnen halen is echter wel fijn.

En een mooi voorbeeld van hoe een boefje toch een fout maakte. Als ie zich bij het omleggen van collega's had gehouden i.p.v. een advocaat te vermoorden had het OM er nooit al die mankracht er op gezet.

Ignatius J Reilly | 16-12-19 | 17:25 | 3

De echtgenoot van Halsema is ook geen optie sinds de inbeslagname.

padbuffel | 16-12-19 | 17:27

Nou ik denk dat er een oorlog voor nieuw leiderschap gaat uitbreken. Heb ook wel eens gangsterfilms gekeken. Godfather en zo.Nou ja hoef toch niet naar 020 komende jaren.U kent het spreekwoord. De 1 zijn dood is de ander zijn brood.Spreekwoordelijk dan.

tweetybird | 16-12-19 | 17:30

Gaat nu erger worden.

Theodorus.Goldbach | 16-12-19 | 17:51

Dat wordt dus weer een avondje of wat dagelijks Peterrrr R op de beeldbuis

Themistocles | 16-12-19 | 17:25 | 6

Kunnen we asjeblieft die R weglaten , dus gewoon : peter de vries , is zat

Hurdy Gurdy Man | 16-12-19 | 17:36

Dat wordt gewoon Netflix

MoonBeebe | 16-12-19 | 17:36

@Hurdy Gurdy Man | 16-12-19 | 17:36:
Is goed ik laat de R weg en doe wel brrr

tweetybird | 16-12-19 | 17:49
▼ 3 antwoorden verborgen

Taghi is zogezegd een bedreiging voor de Rechtsstaat. Heeft hij wel gemeen met het Binnenhof.

padbuffel | 16-12-19 | 17:24 | 1

En met de EU.

Zenzeo | 16-12-19 | 17:25

Zal hij met de Premium Class van de Emirates teruggevlogen worden naar Nederland, of wordt het toch zijn eigen privejet of het vliegtuig van Mark Rutte en Willy?

born2killn00bs | 16-12-19 | 17:24 | 1

Hoorde dat Mabel nog een nieuw liefje zoekt, verklaard een hoop!

nietmijnbaardvriend | 16-12-19 | 17:32

Het wordt vast en zeker een fopstraf.
En een hoop klaarkomende redacteuren bij de NOS.
Boek, film, interview bij DWDD....

Goed voor de werkgelegenheid deze meneer.

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:24 | 1

Volgend jaar mag hij zijn verhaal vertellen in College Tour.

matatwork | 16-12-19 | 17:28

Goed werk. Maar wat heeft dit voor consequenties betreft de aanvoer van drugs naar Nederland? Straks is een kwart van Nederland chagrijnig met de feestdagen.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:24 | 4

Geen paniek. De plek van Ridouan Taghi wordt as we speak ingevuld. Ook dit jaar hebben we gewoon weer een witte kerst.

VanBukkem | 16-12-19 | 17:31

@Kuifje-in-de-EU | 16-12-19 | 17:27:
Als je coke speciaal bestelt dan zit er champignons, ui en paprika door heen gemixed. Je krijgt er ook salade en een pitabroodje bij.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:32
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Holein1 | 16-12-19 | 17:33

@litebyte | 16-12-19 | 17:30:
Gulfnews heeft het over een leider van Hell's Angels maar in m'n tweede linkje staat T's naam ook genoemd.

hier openen | 16-12-19 | 17:34

Wat de verwarring wekt is de foto van de Hells Angels. De benaming van 'Angels of Death' doet zijn naam wel aan.

Atlantis-95 | 16-12-19 | 17:43
▼ 4 antwoorden verborgen

Waar kan ik mijn tipgeld ophalen? Ik wens graag anoniem te blijven want Saidje loopt nog rond....

Callkoen | 16-12-19 | 17:22

Ridouan Togni...

Zenzeo | 16-12-19 | 17:22

Zo, die zit zeker tot na de kerst vast.

Spartaan1888 | 16-12-19 | 17:20 | 1

Hahaha, moest best wel lachen.

Penus Decoratus | 16-12-19 | 17:26

Ankie Broekers-Knol neemt wel even contact op met Dubai om de uitlevering te regelen.

JvanDeventer | 16-12-19 | 17:20 | 4

LOL.... waarschijnlijk krijgt ze geen contact

litebyte | 16-12-19 | 17:31

Ja hij komt dubai niet uit en zij komt dubai niet in. Volgens mij moest dat omgekeerd. Maar ja zie de kamervragen tegen die tijd wel weer tegemoet.

tweetybird | 16-12-19 | 18:18
-weggejorist-
Frau Merkel | 16-12-19 | 19:47
▼ 1 antwoord verborgen

Graag uitleveren aan Maroc. Krijgt ie tenminste geen taakstraf.

Holein1 | 16-12-19 | 17:20 | 3

Maar wel een feestelijke intocht.

Ridde Rogter | 16-12-19 | 17:21

@Ridde Rogter | 16-12-19 | 17:21: Daar mag hij op de colafles.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:24

het OM heeft haar bewijslast op orde? Uiteraard wordt het een proces van jaren in de bunker, maar soit, het mag wat kosten. Enneuh.. WimLex, bedankt vh telefoontje van je moeder naar de sjeik.

horsteknots | 16-12-19 | 17:20 | 1

Zo werkt dat ja.

LiniaalRectaal | 16-12-19 | 17:47

Prima actie...maar die vuistdiepe link met dat stinkland is maar wat verdacht...

intelroy73 | 16-12-19 | 17:19

Lekker voor em, met z'n kutkop!

Nohara | 16-12-19 | 17:18

Net als die dude in Oekraïne bestaat het gevaar dat de Iraanse Hoge Raad zegt 'we moesten hem volgens onze wetten vrijlaten, er is geen uitleveringsverdrag en dit zou een precedent scheppen.'

Einde van de Domheid | 16-12-19 | 17:18 | 3

Ridouan is aangehouden in Dubai, niet in Iran. Detail.

VanBukkem | 16-12-19 | 17:20

En wat heeft de Iraanse hoge raad te maken met het OM in de VAE?

Bugblatter | 16-12-19 | 17:21

Einde van de Domheid | 16-12-19 | 17:18
Haal dat "Einde van" maar van je nick.

Penus Decoratus | 16-12-19 | 17:28

Kunnen ze daar dan ook de strafmaat bepalen en uitvoeren? In Dubai heb je vast geen tbs.

ZureKoek | 16-12-19 | 17:18 | 5

@Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:26:
Zand gestolen.

Penus Decoratus | 16-12-19 | 17:29

@Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:26: Niets staat ook in het artikel.

litebyte | 16-12-19 | 17:32

@Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:26: Onder een andere/valse identiteit het VAE binnengekomen

Olleke | 16-12-19 | 17:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Maakt niet veel uit, vrees ik; inmiddels staan er tientallen kudt-mocro's klaar om zijn plaats in te nemen.

Peter Emile | 16-12-19 | 17:17 | 1

Ben er zeker van.

paridae | 16-12-19 | 17:36

Is er al een treurmars aangekondigd onder de Marokkaanse gemeenschap?

Ridde Rogter | 16-12-19 | 17:17 | 2

Stille tocht (*proest*)

Zenzeo | 16-12-19 | 17:19

Vrijdag gratis couscous in de Moskee.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:21

Grappig als hij daar weer vrijgelaten wordt.
Gaat Mark dan huilen?

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:17

Het zal wel weer blijken dat we geen uitleveringsverdrag met Dubai hebben, of zoiets. Of dat hij zich beroept op zijn Marokkaanse nationaliteit (al die lui zijn immers alleen "Nederlander" zolang ze daar voordeel mee kunnen behalen), of zoiets.

Ik moet nog zien dat hij naar Nederland gevlogen wordt. Moslims helpen elkaar namelijk altijd tegen de ongelovige honden, varkens, en apen.

Dr_Johnson | 16-12-19 | 17:17

Gut, wat een fijn bericht. Het circus kan beginnen. Iemand Inez Weski al gebeld? Hij zit nu vast dus ze kan weer uit haar holletje komen. En de verdediging van T. weer op zich nemen zonder bang te zijn dat ze de popo ongewild op zijn spoor zou zetten.

Ignatius J Reilly | 16-12-19 | 17:17

Nu Ridouan T. te pakken genomen en zaterdag Badr H. door Rico Verhoeven.

leo de pejo | 16-12-19 | 17:16 | 1

Écht een top week dan.

Bab01 | 16-12-19 | 18:49

Veel mensen gaan naar Dubai op vakantie. Vrijwillig tussen Arabieren begeven. Brrr.

Normpje | 16-12-19 | 17:16 | 7

@Normpje | 16-12-19 | 17:50: Wat een dom gelul. Ik ken genoeg aardige Arabieren. Je moet een beetje selectief zijn, maar dan kom je genoeg sympathieke mensen tegen.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:06

@LaPachanga | 16-12-19 | 17:28:
Nee dank u. Hooguit als tussenstop maar het poenige en het in je compound op een zwembadje liggen trekt me voor geen meter. Komt bij dat ik arabieren geen prettige mensen vindt. De wereld is groot, Azie trekt me veel meer ( en Zuid-Amerika staat ook nog op het lijstje ) dus daar zijn we meer dan zoet mee.

Graaisnaaiert | 16-12-19 | 18:07

*vliegenmepper zoeken gaat*

Normpje | 16-12-19 | 18:14
▼ 4 antwoorden verborgen

En nu moet Rico nog even Badr vloeren en dan zijn we even van de marocs af qua grote bek.

aamert | 16-12-19 | 17:16 | 1

Nog leuker wordt het als Ziyech ook zijn beide benen nog even breekt, maar dat zal Rico vast niet doen..
.

De Ana(a)list | 16-12-19 | 17:48

Tachtig uur schoffelen en sorry zeggen.
Daarmee is kous wel af.

Toetsenbordcomplex | 16-12-19 | 17:15 | 1

Hij hoeft zich nergens zorgen om te maken. Sinds vandaag (Utrecht) hoeft de dader, verkrachter, c.q moordenaar,als hij niet wil of boos wordt, niet meer voor de rechter te verschijnen.

Lexus01 | 16-12-19 | 17:20

Daar gaan zijn kerstdagen.

dhrat | 16-12-19 | 17:15 | 2

Zullen achteraf wel vergoed worden, want 'we zijn tenslotte niet van steen'.

EEnzame SchizofrEEN | 16-12-19 | 17:16

Kerst is haram....

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:19

Aangehouden in een woning, las ik. Een schamel appartementje of een villa met 28 slaapkamers, een bioscoopzaal, een sihshalounge en een sportzaal?

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:14 | 7

@Kuifje-in-de-EU | 16-12-19 | 17:22: Het doet me deugd te constateren dat u (zo mogelijk) wel eens meer gelezen heeft dan alleen Kuifje.
Ben overigens net als Taghi geen fan van Hermans.
En ook zeker niet van Kuifje strips of het moest de versie zijn waarin Castafiore de versnellingspook van de Kuif bedient.

D-Fens_1963 | 16-12-19 | 17:39

@Kuifje-in-de-EU | 16-12-19 | 17:19:
misschien an de emir/sjeik daar een MBS-je doen: naar buiten meewerken aan anti-corruptie/criminaliteit, en dan zelf zijn centjes inpikken

Hemmenaar7 | 16-12-19 | 17:45

@D-Fens_1963 | 16-12-19 | 17:39: Bij Hermans gaat het heel erg om het idee. De uitvoering laat wel eens wat te wensen over, want het was geen begenadigd stylist.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:56
▼ 4 antwoorden verborgen

Nou ik plemp hem alvast: Taghi didn't kill himself.

brughslurph | 16-12-19 | 17:14 | 2

Ach, als hij daar dood in een cel wordt aangetroffen is dat in dit geval eigenlijk best wel preferabel. Dat scheelt ons toch een sloot weggegooid belastinggeld..... hopelijk mag hij daar in de cel zijn schoenveters en broekriem gewoon houden.

me163komet | 16-12-19 | 17:23

wellicht kan hij dat op zijn doodsbed er nog net uit Perzen: 'het waren de ...'

Hemmenaar7 | 16-12-19 | 17:43

Petje af en een geweldig mooi succes voor de recherche maar ik ben bang dat het dweilen met de kraan open is .

leo59 | 16-12-19 | 17:13

Zo zo. Ik voorspel minstens een taakstraf van 120 uur.

Jan Slot | 16-12-19 | 17:13

Bai Bai Takkie.
Denk niet dat ie komt.
Hij zal wel aan Marokko uitgeleverd worden, nou dan weet je het wel.

Ruimedenker | 16-12-19 | 17:13 | 4

Ik denk niet dat hij graag aan Marokko uitgeleverd wil worden. Ze zijn daar een beetje boos op hem na de vergismoord op de zoon van een rechter.

brutus68 | 16-12-19 | 17:16

Met die floes ga je alles kopeh weetje.

Ruimedenker | 16-12-19 | 17:19
▼ 1 antwoord verborgen

Iets met "de huid van de beer niet verkopen voor hij geschoten is".... Pas als hij op Schiphol wordt overgedragen aan de politie hebben we reden om te juichen.
Voorlopig denk ik dat er vanuit Nederland wel een riedeltje topadvocaten klaar staat om er op te wijzen dat er geen uitleveringsverdragen zijn om zo uitlevering te beletten.

me163komet | 16-12-19 | 17:13 | 1

U schetst slechts het horror scenario. Uitleveren aan Nederland!

padbuffel | 16-12-19 | 17:16

Verdachte zal bijgestaan worden door Royce de Vries. Iedereen heeft tenslotte recht op een goeie verdediging en een tweede kans in de maatschappij, aldus "Peter R de Vries aan de desk bij RTL Boulevard".

born2killn00bs | 16-12-19 | 17:13

Vind je het gek. Die police daar rijdt in Lamborghini's die 360 km/u kunnen.

Piet Karbiet | 16-12-19 | 17:12 | 2

Ze zijn dus loeihard naar zijn huis gereden.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:20

Erg handig bij het zoeken naar een parkeerplaats. Stel je voor dat je dat lopend moet doen.

Toverkol | 16-12-19 | 17:27

Mooi, kan ie Holleeder gezelschap gaan houden. Heeft die ook wat aanspraak.

brutus68 | 16-12-19 | 17:12 | 1

En wat tips uitwisselen over en weer hoe je het onopvallendst opdrachten tot moord de gevangenis uit krijgt...

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 17:32

Desalniettemin leert de mores dat wij meer, meer, meer Taghi's wensen.

padbuffel | 16-12-19 | 17:12

omg, dus op iedere zender dagenlang Peter rrr. de Vries weer.

Nietgek | 16-12-19 | 17:12 | 1

Ja dat dempt de euforie wel wat.

tweetybird | 16-12-19 | 17:15

Prettig verrast. Wel veel moeite voor een zo'n Maroc. Maar goed, een voor een valt elke dominosteen.

Nederland80 | 16-12-19 | 17:12 | 2

Er is een briefje uit gegaan naar Dubai.

Maar nou moet het OM een case maken. Getuigen beschermen.

Lukt ze niet. Kunnen alleen blokkeerfriezen en Wilders lastig vallen.

Knufter | 16-12-19 | 17:12

wellicht dat Dubai ook eigen reputatie in gedachten had, en/of zeker na aanslag op advocaat de boel heroverwoog. Het zou mij niet verbazen als hij daar een cruciale stap te ver heeft gezet. Beter eerst een staat in handen hebben, voordat je een/De Staat gaat uitdagen. En dan nog: Noriega verloor uiteindelijk ook, gek genoeg lut het vooralsnog alleen Bouterse om vrij te blijven.

Hemmenaar7 | 16-12-19 | 17:37

Met dank aan Loekie Knol en Mark- ik zal niet rusten voordat- Rutte.

Toverkol | 16-12-19 | 17:12

Kutmarokkaan aangehouden in kutstad. Mooi.

Eduardo- | 16-12-19 | 17:11 | 3

Ik weet niet wat er kut aan die stad is, maar in ieder geval nu iets minder kut.

Toverkol | 16-12-19 | 17:13

@Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:21: zelfs kerrievreters willen er heelgraag werken. Fantastische stad, daarmee vergeleken zijn andere steden niet meer dan stoffige tentenkampjes. En niet eens door de olie.

Toverkol | 16-12-19 | 17:49

Spannend, benieuwd of hij daadwerkelijk wordt uitgeleverd en of hij toch bevrijd wordt tijdens het transport door nietsontziende handlangers.

sprietatoom | 16-12-19 | 17:11

Ik zag hem te koop staan ja. Tot nu toe bied Marokko iets minder dan Nederland.

De_Helderse_Kaaskop | 16-12-19 | 17:10

Volgens Ines Weski krijgt hij bij voorbaat een oneerlijk proces, wat vervelend voor hem.

FogerRederer | 16-12-19 | 17:10

Stop hem in de cel bij die halve uithangende kontenman! Hahaha

Accident_Prone | 16-12-19 | 17:10 | 2

Kunnen ze elkaar indoctrineren.

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:21

@Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:21: hahahaha

Accident_Prone | 16-12-19 | 18:20

Die broer van die kroongetuige vermoorden was oké.

Maar die advocaat vermoorden, een lid van de ons-kent-ons, dat ging te ver. Toen werd de jacht op Taghi geopend.

Peter_K | 16-12-19 | 17:10

Liever geen uitlevering aan Nederland. Lekker daar berechten.

threeheadedmonkey | 16-12-19 | 17:10

Benieuwd naar verse mugshot.

OverdaanDerOnderheid | 16-12-19 | 17:10 | 1

kijken of ze doorgaan met framen. Bij El Sjchappie kreeg ik al erg de indruk dat ze hun best deden om hem schlemielig over te laten komen. Bij Taghi kreeg ik de indruk dat ze hem graag met die rare gay-achtige foto weergaven.

Hemmenaar7 | 16-12-19 | 17:34

En wat moeten we hier precies mee?

NiCeY | 16-12-19 | 17:13

Toch 1 van de 21 een echte Nederlandse naam. Dat is een aardige afspiegeling van de populatie in de Nederlandse gevangenissen.

stijlloospeilloos | 16-12-19 | 17:23
-weggejorist-
obominotie | 16-12-19 | 17:09 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

OM mag de website ook even bijwerken. Zie regel:
"De procedure hierover zal naar verwachting enige tijd in beslag nemen."

Click je op 'beslag', volgt er:
"beslag: 1. Het innemen van: goederen voor waarheidsvinding (bewijsmateriaal); verboden goederen (bijvoorbeeld verdovende middelen of wapens); winsten uit strafbare feiten"

Atlantis-95 | 16-12-19 | 17:09

Tja. En wie gaat hem verdedigen als - ik herhaal als - hij hier voor de rechter wordt gebracht. Linke klus.

paridae | 16-12-19 | 17:08 | 4

En wat dacht je van de OvJ en de rechter?

Kapitein Sjaak Mus | 16-12-19 | 17:17

@Kapitein Sjaak Mus | 16-12-19 | 17:17: Linke klus ja. Nieuw ijkpunt als het ware.

paridae | 16-12-19 | 17:21
▼ 1 antwoord verborgen

Eerst zien, dan geloven.

Mr.Crowley | 16-12-19 | 17:08

Dat wordt héul véul Peter R. op tv de komende weken, wat zeg ik máánden...

Zenzeo | 16-12-19 | 17:08 | 1

Dát en linksadvocaten als Inez Weski.

OekbertDrazington | 16-12-19 | 17:11

"Pet je of voor de politie"? NO WAY! Hoe heeft die dan zo groot kunnen worden? Omdat er iemand zijn werk NIET heeft gedaan.

Chiel79 | 16-12-19 | 17:08 | 2

Die lui opereren internationaal en zijn heel gehaaid. Moeilijk om aan te pakken.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:09

Dat is meer de schuld van de (correcte) politiek. Decennia lang pappen en nathouden van het straattuig uit angst voor 'discriminatie'.

Zenzeo | 16-12-19 | 17:09

50-uur schoffelen

AttackHelicopter | 16-12-19 | 17:08

Taghi, het grootste rolmodel voor Marokkaanse straatschoffies sinds Badr Hari. Zal wel een heldenontvangst krijgen bij aankomst op Schiphol...

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 17:07 | 1

Zeker. En Badr Hari staat aan het einde van de rode loper te wachten met een bos bloemen.

bisbisbis | 16-12-19 | 17:12

Dit heeft waarschijnlijk meer te maken met het feit dat ie banden heeft met de Iraanse geheime dienst dan dat ie gezocht wordt door Nederland, vermoed ik. Die Arabieren proberen gewoon weer die Perzen een loer te draaien.
Weten jullie trouwens waar de uitdrukking 'loer draaien' vandaan komt?

VanBukkem | 16-12-19 | 17:06 | 8

VAE zijn hoofdzakelijk soennitisch, dus zou zomaar kunnen.

Dutch_Holland | 16-12-19 | 17:25

van de haviken en slechtvalken.

Boutjes | 16-12-19 | 17:36
▼ 5 antwoorden verborgen

Begenadigd volleyballer. Zijn lovemaking was sweet en gentle. Hij kon heel aardig Thais koken. Hield van trampolinespringen op zondagochtend. Prachtkerel. Een echte influencer.

RickTheDick | 16-12-19 | 17:06 | 5

Ster in delegeren. Man van zijn woord. Doeltreffend persoon. Uitvinder van het beste slaapmiddel sinds melatonine. Jongerenwerker. Rolmodel met een migratie achtergrond. Netwerker. Directief leidinggevende. Grensverleggende vernieuwer op normen en waarden gebied.

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 17:19

Een inspiratiebron voor een hele generatie. Had diversiteit hoog in het vaandel staan, en ging geen tegenstander uit de weg. Gaf jongeren een kans om hogerop te komen, maar zal vooral herinnerd worden om zijn daadkracht.

Nuchternederland | 16-12-19 | 17:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat wordt uitleveren.... Dubai politie werkt niet samen met de Nederlanders als er geen uitlevering op til is

Wees_eens_creatief | 16-12-19 | 17:05 | 2

Dat denk ik ook. Wel opvallend dan dat Nederland de voorkeur krijgt boven Marokko.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:06

Marokko neem geen onderdanen terug hé. knipoog

De_Helderse_Kaaskop | 16-12-19 | 17:09

Hij kan toch wel een goede advocaat betalen?

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:05 | 2

Officieel heeft hij geen inkomsten.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:07

Grote kans dat hij door een aandachtshoer graties wordt bijgestaan.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:09

Dit gaat BuZa geheid verklooien, of wij moeten in de afgelopen maanden achter de coulissen dik met geld hebben gestrooid. Als dat niet zo is, dan loopt onze vriend met hulp en invloed van Iran over een paar dagen weer vrij rond. ( Tenzij Iran hem heeft geofferd voor NL steun voor EU centjes.)

bisbisbis | 16-12-19 | 17:05 | 3

Die is inmiddels waardeloos voor Iran en zelfs al zou hij hier niet worden uitgeleverd, krijgt die alsnog wel een paar extra luchtgaatjes vanuit Teheran. Iets met losse eindjes en dode mensen die niet meer kunnen zingen. Nee, deze jongen is linksom of rechtsom klaar, hetzij achter tralies, hetzij onder de grond.

Graaisnaaiert | 16-12-19 | 17:11

Een dial met Iran is onwaarschijnlijk. VVD/CDA/D66 zitten okseldiep in het salafistische kamp, Saoedi-Arabie dus. Die moeten niets van de Perzen hebben.

obominotie | 16-12-19 | 17:14

@Graaisnaaiert | 16-12-19 | 17:11:
-
Hm... ik denk dat ze dan heel snel moeten schakelen, anders dan duurt het nog wel even voordat deze snaak hier ergens in beperking zit. (Dan wordt het niet Draghi, maar Traaghi.)

bisbisbis | 16-12-19 | 17:16

"Door het Landelijk Parket van het OM wordt aan Dubai de uitlevering gevraagd van Ridouan T. De procedure hierover zal naar verwachting enige tijd in beslag nemen."
Vooral niet te hard werken.

Deflatiemonster | 16-12-19 | 17:05

Godver! Krijgen we er weer een asielzoeker bij.

born2killn00bs | 16-12-19 | 17:05 | 3

Ja en waarschijnlijk 4 zetels winst voor de VVD want zo dom is dit land.

Dutch_Holland | 16-12-19 | 17:08

Nee ,voor gl want elke asielzoeker is er eentje.

Nico_the_Sparrow | 16-12-19 | 18:08

Kerstcadeautje van de mannen met baarden. Die begrijpen dat.

Ben benieuwd welke deal is gemaakt.

Polarisator | 16-12-19 | 17:05

Als je die kop van hem bekijkt wordt hij op vormfouten vrijgelaten.

Normpje | 16-12-19 | 17:04

Goed nieuws. Het zal geen einde maken aan de mocromaffia maar dit is wel een succes.

BozePaarseMan | 16-12-19 | 17:04

Maar was Halbe erbij?

Botte Hork | 16-12-19 | 17:04 | 2

Halbe zag en door rood rijden....

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:16

Regilio Tuur herkende hem, en heeft de politie gebeld.

TheOtherWhiteMeat | 16-12-19 | 17:26

Waar was jij toen Taghi werd gepakt?

Toetsenbordcomplex | 16-12-19 | 17:03 | 3

Gewoon, op zolder, beetje fappen.

Toetsenbordcomplex | 16-12-19 | 17:04

Als boze witte man aan het reaguren.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:06

Mijn vrouw leest mee, dus ik zeg niks.

Ridde Rogter | 16-12-19 | 17:10

Marokko wil deze ook vast niet terug.

Road to serfdom | 16-12-19 | 17:03 | 4

Is stuk en de garantie is verlopen.

BozePaarseMan | 16-12-19 | 17:05

@BozePaarseMan | 16-12-19 | 17:05: en het bonnetje zal vast kwijt zijn, Rutte schijnt zich vaag iets te kunnen herinneren maar die vent is ook onbetrouwbaar.

Acar_ketimun | 16-12-19 | 17:34

Vast wel als blijkt dat hij opdracht heeft gegeven aan zijn simpele neefjes, om een rivaal in Marokko neer te knallen. Deze vergismoord trof echter de zoon van een Marokkaanse rechter.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 18:13
▼ 1 antwoord verborgen

“ Uitlevering zonder uitleveringsverdrag is moeilijk maar niet onmogelijk, zegt Geert-Jan Knoops, hoogleraar Politiek van het internationaal recht. Hij kan zich echter niet voorstellen dat de Verenigde Arabische Emiraten, waarvan Dubai deel uitmaakt, meewerkt aan een uitlevering zonder verdrag. ‘Dat zou in strijd zijn met het internationaal uitleveringsrecht.”

Ik zie het niet zo snel gebeuren dat ie hier komt,

Buerman | 16-12-19 | 17:03 | 5

@Toetsenbordcomplex | 16-12-19 | 17:09: Ik zag toen ik het tikte ook dat dit land een lastige afko heeft. Dat wordt wat als ze zich plaatsen voor Qatar 2022.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:11

Als er geen uitleveringsmogelijkheid was, dan hadden ze hem niet opgepakt. Want wat moeten ze anders dan met hem?

Tuinhekje | 16-12-19 | 17:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Maar ja nu de vraag . Wordt hij ook uitgeleverd.

tweetybird | 16-12-19 | 17:03 | 2

Laten we hopen dat hij daar berecht wordt.

bijna_raak | 16-12-19 | 17:05

Volgens het OM hebben ze in Dubai wel Police maar geen politie. Zo leer je in elk geval nog eens een woordje Arabisch.
Nou maar hopen dat ze Ridouan nog even vasthouden.

JvanDeventer | 16-12-19 | 17:03 | 2

Het Arabisch kent geen P. Ze hebben het daar zelf over bolice.
"Call bollies!"

Tapu | 16-12-19 | 17:09

@Tapu | 16-12-19 | 17:09:
Gek eigenlijk. Spugen gaat ze heel goed af, maar de P uitspreken kunnen ze niet.

JvanDeventer | 16-12-19 | 18:47

Lekker daar berechten

duhhaag | 16-12-19 | 17:02

Van mij mogen ze hem daar ook berechten, klauwen afhakken, in een cel flikkeren en nooit weer naar omkijken.

Klik_hier | 16-12-19 | 17:02

Geweldig! Fantastisch nieuws! Hopelijk wordt hij volledig geisoleerd opgesloten zonder contact naar buiten, dat hij geen enkele executieorder meer kan uitvaardigen.

Graaisnaaiert | 16-12-19 | 17:02 | 1

Wat mij betreft mag hij samen met Gokman op een kamertje zitten. Kunnen ze gezellig samen naar de dagelijkse anus check. Schept een band.

Lochos | 16-12-19 | 17:55

Nog zo'n stuk vullis dat niet naar zijn eigen rechtszaak komt omdat er anders 'veel geweld' nodig is.

Captain Pervert | 16-12-19 | 17:02 | 1

Geen probleem. Er zijn vast wel vrijwilligers onder de familieleden van de kroongetuige te vinden die het benodigde geweld (proportioneel) willen toepassen...

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 17:23

Mark Rutte:
Ladies and gentleman, we've got him!

Toetsenbordcomplex | 16-12-19 | 17:02 | 6

We?
They!

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:15

Bin Laden en Al Baghdadi kregen een zeemansgraf. Taghi een luxe cel met PlayStation en een gevangenis vol met aanbidders.

Mark zit te Dutten | 16-12-19 | 17:26
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Verbraak79 | 16-12-19 | 17:02

Ach exact tegelijk met mijn link submitje.
Smile !
Je staat op GeenStijl .. Hufter!

ArmeSteuntrekker | 16-12-19 | 17:02

We got it.

RickTheDick | 16-12-19 | 17:02 | 1

Halleluja!

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:04

Spreken is slapen, zwijgen is goud.

padbuffel | 16-12-19 | 17:02

Vooral daar laten, op door rood licht rijden in Dubai staat een hogere straf dan op meervoudige moord in Nederland.

Kapitein Stijlvol | 16-12-19 | 17:01

Volgens Sylvana is dit extreem etnisch profileren!

eerstneukendanpraten | 16-12-19 | 17:01

Dit is goed nieuws. Aub daar berechten voor drugshandel. Daar nemen ze geen halve maatregelen.

Feynman | 16-12-19 | 17:01 | 6

@Feynman | 16-12-19 | 17:23: Maar die Taghi is slim genoeg om in Dubai geen drugs in bezit te hebben. Waarschijnlijk gebruikt hij zelf ook niet, de meeste van die grote boeven zijn zelf clean.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Nou maar hopen dat hij op zijn proces wil verschijnen.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:00

Mooi werk en dankzij onze rechters zal hij zijn taakstraf niet ontlopen!

priks | 16-12-19 | 17:00 | 1

Die 120 uur zal hem leren.

plaksnorhater | 16-12-19 | 17:43

Door een rood stoplicht gereden, zag ik op Al Jazeera.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:00

Gebrek aan bewijs

plaksnorhater | 16-12-19 | 17:00 | 1

Vrijspraak door vormfouten.

BubbelWater | 16-12-19 | 17:13

En nu ?! Uitleveringsverdrag met Dubai, vast niet.

grapo | 16-12-19 | 17:00 | 4

Nee is er niet. Maar er kan uiteraard een deal worden gemaakt.

R. Skickr | 16-12-19 | 17:01

@Kuifje-in-de-EU | 16-12-19 | 17:01:
Misschien geofferd/verkocht door Iran? We weten niet wat er achter de schermen gebeurt. Maar heerlijk nieuws, dit.

Graaisnaaiert | 16-12-19 | 17:04

@Graaisnaaiert | 16-12-19 | 17:04: Gaat ook een goed signaal van uit richting andere criminelen. Dat ze zelfs in Dubai niet veilig zijn.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:08
▼ 1 antwoord verborgen

Woooohooo. Kunnen pin automaten dan toch open blijven? Maar ff serieus: dit is wel ECHT nieuws!! @ GS: wanneer komen jullie met een push op de app?

Whisper | 16-12-19 | 16:59 | 4

eens, ik zou best push berichten willen ontvangen van jullie

AcademicBubble | 16-12-19 | 17:01

@AcademicBubble | 16-12-19 | 17:01: Begin dan maar eens eerst met betalen voor je account. Dan kun je ook je reaguursel aanpassen en help je mee de app ontwikkel kosten te betalen.

Lochos | 16-12-19 | 17:53

@Lochos | 16-12-19 | 17:53: u kunt met geen mogelijkheid zien of ik betaal. Er zijn namelijk best wat folks die zonder swastika op de arm met liefde wat centjes overmaken. ( plezier mee uw reguliers dwarsstraat baretje / daarbuiten).
Doet het pijn? Neem altijd een goedgekeurd glijmiddel mee!

geen koning | 17-12-19 | 01:51
▼ 1 antwoord verborgen

Daar houden en sharia recht op toepassen.

Zatkniss | 16-12-19 | 16:59 | 1

Daar heeft hij niks strafbaars gedaan, vermoed ik.

Rest In Privacy | 16-12-19 | 17:01

Foeigesprek

deNettobetaler | 16-12-19 | 16:59

Yes, we've got him.

De vries, Henk. | 16-12-19 | 16:58 | 3

They.

Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:22

@Is dit nog nieuws? | 16-12-19 | 17:22: Het is te hopen dat ze 'm daar houden ja. Ik vrees dat hij toch deze kant op gaat komen.

De vries, Henk. | 16-12-19 | 17:31

@De vries, Henk. | 16-12-19 | 17:31: hoezo? Denk dat hij daar beter kan vertoeven dan hier. Sure hier is geld in de gevangenis nuttig, maar daar nuttiger gok ik.

JWZ_JMK | 16-12-19 | 18:21

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl