achtergrond

Geenstijl

Turken en Koerden verwonden politie in 010

Alle ‘De boeren maken er een wetteloze bende van!!1!’-hoaxers van vandaag liggen al op één oor zeker, nu er in 010 écht demonstratienormen geschonden worden, met gewonde agenten tot gevolg?

Vrij naar het AD --- "Rode kruizen negeren op de snelweg, over afzettingen heenrijden, trambanen blokkeren, vuurwerk afsteken, met je rode vlag door winkelstraten lopen. Demonstraties zijn in het verleden om minder afgekapt, maar de Turken hadden vrij spel.”

Vrij naar Nieuwsuur —- “De uitstoot van #turkenfurie was vandaag weer goed meetbaar. In Rotterdam werden Koerden vanavond voor terrorist uitgemaakt en bij Centraal Station waren de Turken volgens de politie uit op een burgeroorlog. #Nieuwsuur had het echter te druk met het bashen van boeren.”

Het leger, dat vandaag in Den Haag trambanen blokkeerde om de politieke elite te beschermen tegen tienduizend uitermate brave boeren, was al naar huis. Daarom moesten tientallen agenten en de ME zelf scheidsrechteren in een spontane oorlog tussen Turken en Koerden op Nederlands grondgebied. Daarbij viel een onbekend aantal gewonden aan de zijde van de blauwhelmen blauwe petten. Die situatie is gekalmeerd, maar de hypocrisie van politiek en media zal nog lang nagalmen vanavond.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.