Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vrouw agent tegen trouwstoetmepper: "Wees een echte man, neem je verantwoordelijkheid"

Kleine kans

De toeterturk dan wel claxonmocro die in Rotterdam een agent heeft neergehoekt heeft zich uiteraard nog niet gemeld. Zo werkt dat namelijk in dit land: jij bent de baas, die agent is een racist en na afloop is de hele familie trots. De vrouw van de agent schrijft nu een brief aan de agressieveling. "Jij, die van achteren mijn man neersloeg, wees alsjeblieft een echte man." Of de dader zich wil melden. Dan hebben we nieuws voor mevrouw. Die bruiloftsgast is geen vent. Het is een laffe drol. Bruiloftsgasten hebben lak aan haar brief. Ze hebben lak aan haar man en lak aan haar kinderen. Lak aan dit land, lak aan de regels, lak aan de wet, lak aan de politie, lak aan de manier waarop wij met handhaving omgaan, lak aan omgangsvormen in het algemeen, lak aan de media, lak aan de verkeerswetten, lak aan stoplichten, lak aan andere verkeersdeelnemers, lak aan de taal, lak aan de kinderen die plotseling oversteken, lak aan ouders van kinderen die plotseling oversteken, lak aan rechters, lak aan vrouwen in bakfietsen, lak aan ondernemers die naar hun werk moeten, lak aan ondernemers die naar huis willen, lak aan buurmannen, lak aan scheidsrechters, lak aan leiders van voetbalploegen, lak aan vrijwilligers, lak aan omaatjes die last hebben van het geluid, lak aan álles. Bruiloftsgasten, bah. Brief na de klik.

"Mijn papa is kok-out geslagen." Glunderend kijkt mijn 6-jarige dochter naar het voor haar onbekende echtpaar. Haar oogjes stralen. Zij heeft een ‘grote mensen-verhaal’ gehoord. "Ja, ja", knikt haar 8-jarige broer enthousiast instemmend, "echt helemaal knock-out. Met de N!"

Daar sta ik dan, bij een keurig echtpaar waar ik via Marktplaats een tweedehands piano op de kop hoop te tikken. Ik zie ze denken: "Ja hoor, hebben wij weer. Verkopen we iets via Marktplaats halen we de familie Tokkie in huis." 

Om te voorkomen dat ik vriendelijk doch dringend de deur uit gewerkt wordt, vat ik snel een eerder telefoongesprek samen. "Mijn man is agent. Hij hield in Rotterdam iemand aan. Vervolgens besloot een ander om hem van achteren neer te slaan." We mogen de piano overnemen.

Zwemfeest

In de auto kijk ik naar onze drie kindjes. Vanavond hadden ze het zwemfeest. De afsluiting van de vakantie. Een gezellig spetterfestijn. Toch voelt het van binnen niet zo gezellig. Niet bij mij, maar ook niet bij hen. We willen bij papa zijn. Dus na het zwemmen duiken we met zwembroeken en natte haren in de auto. Via het piano-echtpaar naar papa. 

Op RTV Rijnmond en Dumpert zag ik de eerste beelden. Een toeterende trouwstoet. Een duidelijk overlastgevende trouwstoet. Een agent die bijna van zijn sokken wordt gereden. Mijn agent.

De volgende beelden laten een zwarte vlek op een groene strook zien. Een agent die daar alleen ligt. Hulpeloos. Mijn agent. Dan staat hij op. Hij handelt. Vraagt er collega’s bij, noteert kentekens van wegscheurende auto’s. Jemig,  wat ben ik trots op mijn man.

Die wegscheurende auto’s, waarvan de inzittenden niet de moeite nemen om te kijken of het goed gaat met de agent die neergeslagen is door iemand in hun gezelschap. In die wegscheurende auto’s zitten mensen die weten wie er heeft geslagen. Toch trekken ze de dader niet aan zijn haren naar een politiebureau om hem verantwoording af te laten leggen. Ik snap dat wel, ze hadden een feestje. 

Hoofd zit vast

Op het politiebureau in Capelle aan de IJssel willen de kinderen in de veilige armen van papa springen. Het gaat niet. Hij kan niet bukken, niet draaien. Zijn hoofd zit vast. Ik geef hem een kus. "Gaat het lief?" "Prima." Een scheve glimlach die snel vertrekt in een grimas als onze kleuter op zijn rug probeert te klimmen. 

Pas dan word ik boos. Samen hebben we al zoveel gezien, dat het erbij lijkt te horen. Tijdens de rellen in Hoek van Holland kreeg hij bloembakken, fietsen en flessen gevuld met zand om zijn oren. Van een overvaller die met een mes op hem af komt lopen tot een 15-jarig meisje dat hem tussen de benen schopt. Maar ook het reanimeren van een pasgeboren baby of ingrijpen bij een steekpartij met meerdere doden. Ontelbaar veel momenten van optreden in de heftige politierealiteit.

Maar dit. Een aanval van achteren. Laaiend word ik. Ze waren al met 40 tegen 1. Had op het minst het lef gehad om van de voorkant te komen. Ze hadden het echt wel gewonnen, hoor, met zo’n meerderheid. En was er dan echt niemand in die stoet die zich verantwoordelijk voelde voor die hulpeloze zwarte vlek op het groene gras? Was dat feestje dan echt zoveel belangrijker?

Hulplijn

Want weet je, die zwarte vlek is een man, een papa van drie kinderen. Iemand die de afgelopen jaren zo enorm hard gewerkt heeft. Twee studies heeft hij afgerond. Hij was leider van het voetbalteam, is scheidsrechter als de club hem nodig heeft. Vrijwilliger bij een hulplijn voor kinderen die het moeilijk hebben. Een vader die zijn oudste zoon helpt naar de puberteit. Die spelletjes doet met zijn kids.

Geen heilige of zo... Denk maar niet dat hij zijn sokken in de goede wasmand gooit. Zwarte in de zwarte wasmand, witte in de witte. Dat is toch logisch? Of dat hij op eigen initiatief de badkamer eens lekker gaat schrobben. Hij is gewoon, zomaar een mens.

Misschien net zoals de mensen in die stoet. Gewoon maar mensen. Maar met één wezenlijk verschil: er bestaat geen wereld waar deze man, mijn agent, langs iemand zou lopen die hulp nodig heeft. In de vijftien jaar dat wij zijn getrouwd, heeft hij nooit zijn belang gesteld, boven dat van een ander die zijn steun kon gebruiken. Waarschijnlijk daarvoor ook niet, maar ja, daar was ik niet bij.

Mijn kinderen worden op het politiebureau opgevangen door een horde agenten. Vandaag zie ik maar door de vingers dat ze volgestopt worden met paprikachips, roze lollies en liters chocolademelk. De agenten staan op scherp. Ik weet honderd procent zeker dat zij er alles aan zullen doen om de verantwoordelijken aan te houden.

Opwelling

Nu, drie dagen later snapt mijn hart het nog niet. Hoe kan je in vredesnaam een feestje vieren als je weet waar jouw feestje toe geleid heeft? Iedereen op jouw trouwfeest weet wie er verantwoordelijk was. Misschien was het een opwelling, was je de controle even kwijt. Misschien wilde je heel graag naar dat feestje.

We zijn nu drie dagen verder. Het feestje is voorbij. Maar niet in ons huis. In ons huis moeten de kinderen stil zijn. Papa ligt op bed. Slapen gaat nog niet door de pijn. Licht en geluid worden zoveel mogelijk vermeden.

Staan kan maar even en de kinderen tillen is een uitdaging. Beelden van mijn sterke man die daar hulpeloos op het gras ligt zijn op mijn netvlies gebrand. Toch ben ik ook dankbaar. Wat zou er gebeurd zijn wanneer hij op het asfalt gevallen was? Was die zwarte vlek op zwart asfalt dan overeind gekomen? Snel duw ik de beelden weg. 

We praten luchthartig met de kindjes. Lachen naar ze en zeggen dat we in een veilig land wonen waar ze mogen spetteren in zwembad. Want dat is zo. Voor ons voelt het anders, maar de waarheid is: de meeste mensen helpen als je hulp nodig hebt. Lang leve de buurman!

Twee redenen

Ik heb twee redenen om dit verhaal te delen met de wereld. Allereerst om te zeggen dat een politieagent gewoon de buurman is waar jij je ladder van leent. De voetbalsupporter die jouw club aanmoedigt. Een agent is de vrijwilliger in het bejaardentehuis waar jouw moeder zit of de vader die hand in hand met zijn kindjes door de straat wandelt. 

De tweede reden richt ik aan jou. Jij, die van achteren mijn man neersloeg, wees alsjeblieft een echte man. Je hebt je feestje gehad. Je hebt getoeterd. Je bent blij geweest. Meld je. Neem je verantwoordelijkheid. Jij, de feestganger die weet wie dit deed.

Of aan jou, de getuige. Iemand die zag wie er sloeg of er misschien zelfs beelden van heeft. Kom alsjeblieft naar de politie. Zodat de verdachte aangehouden kan worden en wij dit een plaats kunnen geven.

Dankjewel!

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
eastender | 03-09-19 | 00:39

Misschien helpt een fatwa tegen trouwstoeten?

Datum en tijd | 02-09-19 | 23:59

Er mist er in dit topic nog 1: Ze hebben *geen* lak aan de islam.

Datum en tijd | 02-09-19 | 23:58

Dat er zulke naïeve bestaan die denken dat die toeterfiguren berouw gaan tonen verklaart ook de vele stemmen op de VVD.

poisonivy | 02-09-19 | 23:06

vreselijk dit, ik jank nooit maar nu wel, na dat verhaal van die vrouw, het zijn ook gewoon lafaards, allemaal, ik heb daar ook ervaring mee, ik heb ook nog een filmpje hoe ze dat deden in Veenendaal, de schooiers, toch blijft het grote publiek lekker laf stemmen op de gevestigde partijen die het allemaal nuanceren, wake up laffe tweede-kamerleden !

goedgeheugen | 02-09-19 | 20:46

Frappante beelden: gasten op bruiloft in Houthalen schieten met alarmpistolen in de lucht

https://www.hln.be/houthalen-helchteren/frappante-beelden-gasten-op-bruiloft-in-houthalen-schieten-met-alarmpistolen-in-de-lucht~a0d53017/

Normpje | 02-09-19 | 20:34 | 1

Ze weten dat er niemand optreedt. En niemand belt. Intimidatie werkt. De politie werkt allang niet meer voor de bevolking.

eastender | 03-09-19 | 00:43

Gewoon de hele trouwreportage opeisen en van iedereen die daar op staat de mobieltjes en cameras opeisen. Zeker weten dat de laffe vanachtermepper dan makkelijk te identificeren is.

Haram_Kafir_4ever | 02-09-19 | 20:28

Is ook wel weer een typisch Nederlands dingetje hoor, een agent die zichzelf knock-out laat slaan.
Net terug uit de States, als je daar een agent benadert om b.v. de weg te vragen, dan gaat de rechterhand voor de zekerheid alvast op de gun.
Overigens gewoon netjes en vriendelijk antwoord gekregen.

MaximumAwesomenimity | 02-09-19 | 20:15 | 3

Werd vanaf achter gesuckerpuncht....

Haram_Kafir_4ever | 02-09-19 | 20:29

Een US police officer laat zich nooit van achteren benaderen. (les 1 op de police academy)

MaximumAwesomenimity | 02-09-19 | 21:03

Wie heeft het gedaan? De agent toch niet? Die dacht nog dat deze samenleving redelijk normaal functioneerde. Als je achter ieder gezicht een volidioot miet vermoeden krijg je idd een andere uitkomst.

eastender | 03-09-19 | 00:46

En waar heeft mevrouw wout op gestemd de vorige keer? Vind ik wel belangrijk om te weten voor ik begrip ga tonen.

hustler01 | 02-09-19 | 19:22

Een oproep, nota bene een appèl aan het gezonde verstand, aan volk wat niets geeft om een mensenleven. Lijkt mij kansloos.

katow | 02-09-19 | 19:12

Willen jullie meer of minder trouwstoeten?

Is dit nog nieuws? | 02-09-19 | 19:08

Oef. Ik snap dat het aan de doelgroep niet besteed is, maar dit raakte bij mij een gevoelige snaar

Gen. Maximus | 02-09-19 | 18:51

Stel: een Nederlander zou in Turkije een politieagent neermeppen. Nog even afgezien van het gegeven, dat íe bij de volgende straathoek tegen gehouden wordt door de volgende roedel aldaar postende agenten: wat zouden ze in Turkije doen in zo'n geval?

bisbisbis | 02-09-19 | 18:23 | 2

Dit soort gedachtenexperimenten zou verplichte kost moeten zijn voor mensen in bestuur en TK want dat is ongeveer de domste soort die we hebben, zelf komen ze er niet op.

eastender | 03-09-19 | 00:57

Ideetje voor Opperbaas Halalsema?

ljcoster | 03-09-19 | 07:57

Beste mevrouw, lullig voor uw man. Maar zou u ook zo n oproep voor mij willen doen. Werd op mijn muil geslagen en een agent zag er geen brood in ( misschien uw man wel ) om een aangifte op te nemen.

U leeft in een bubbel. U wist dat u man vanwege zijn beroep risico zou lopen. En natuurlijk horen mensen hun handen thuis te houden. Maar ik zal u uit de droom helpen. Uw man is een sluitpost, een cijfer. Over de rug van uw man zullen een hoop mensen promotie maken. Sterker nog, met dit incident zal er eerst een onderzoek komen of uw man wel juist gehandeld heeft.

Blijft u man wat langer thuis dan zullen ook zijn toeslagen komen te vervallen. En de zorgkosten zullen ook op uw man afgewenteld worden. Zo varen wij immers in BV Nederland.

Weet je wat... ik stop ermee. Uw man is de pisang net zoals de rest van de normale burgers in Nederland.

thekolere | 02-09-19 | 18:02 | 3

Oproep is ook in Nederlands gedaan. Die gasten en hun ouders kunnen na 60 jaar nog steeds geen woord Nederlands. Geen 1 ouder die dit oproep zal ontvangen cq begrijpen. Op z'n mogen vertalen naar turks en marokkaans.
Net als het bericht van de Arnhemse burgemeester Ahmed Marakech. "Ouders verantwoordelijk etc. etc". Stadsvader waarom vertaal je je bericht niet naar het turks en marokkaans en door de brievenbus van alle inwoners?

TERUGVANWEGGEWEEST | 02-09-19 | 18:20

Zo is dat, @thecolere, net als de rest de pisang zijn.

eastender | 03-09-19 | 00:50

Laat vooral de tronie van die intens laffe geiteneuker op alle MSMmedia zien. Nederland mag best weten wat voor droeftoeters onze politici naar binnen hebben gehaald.

Busted | 02-09-19 | 17:59 | 1

Nee dat mag niet.

lacucaracha | 02-09-19 | 19:00

Ik verwacht dat het een Oom uit een Buurland is , die wel ff stoer wil doen in Nederland, omdat hier toch alles kan.... maar vlak erna toch snel het land verlaten heeft
Als je ziet dat de Lijfwachten van Erdogan, er zelfs in de VS lustig op los slaan, en denken daar VS Burgers te mogen mishandelen.
Ik ben benieuwd hoe onze Nationale SinterklaasMedia (NRC,Trouw,Parool,Volkskrant), dit nieuws weer gaat downplayen.

Torquemada | 02-09-19 | 17:39

Ik keek naar de beelden en toen ik die sirenes hoorde en de snelheid zag van de aanstormende politiewagenwagen dacht ik, "zo die zijn snel. Nu gaan we wat beleven". Maar de bruidstoet kreeg slechts een politieescorte.

Sans Comique | 02-09-19 | 17:37

Iemand die op deze manier zijn tegenstander aanvalt is bij voorbaat geen echte kerel zal ook nooit vrijwillig zich melden. Past niet bij deze types.

Dummy4303 | 02-09-19 | 17:27

Lak aan uitkeringen.
Dat dan weer niet.

Bolder | 02-09-19 | 17:24

Die vrouw doet een beroep op iets wat ze helemaal niet hebben: een geweten.

Snoess | 02-09-19 | 17:13

Gewoon die trouwstoeten goed monitoren.......... kan nog leuk opbrengen..... Oh nee... Allochtonen.......... Onnodig claxonneren/toeteren: € 95 euro indien verkeerd signaal, € 260 - 380 euro in geval onnodig geluid veroorzaken

lilluke halve hoan | 02-09-19 | 16:52

Maar oh wee als de dienstdoende agent denkt, "ik voel mij dusdanig bedreigt en vrees voor mijn leven, ik pak die blaffer en schiet die mafklapper voor z'n flikker!" Nee, dan zijn de rapen gaar hier in Nederland want dat kan zomaar niet. Er zullen kamervragen gesteld worden en agent op non-actief gezet. Dit is gewoon een aanslag op iemands leven. Iemand van achteren zo neer meppen is dusdanig gevaarlijk dat hij ook het leven had kunnen laten. Dus, opsporen en heul lang vast zetten.

clockandhammergame | 02-09-19 | 16:50

Sneu voor de agent maar zou een teken aan de wand moeten zijn voor zijn collega's. 5 km te hard + kenteken = binnen 2 dagen een boete in de bus, iemand neermeppen / inbreken met camerabeelden is wegmoffelen ( teveel werk voor het OM )
Als je je veiligheid kon inkopen deed je het NK iets bij de politie, ik adviseer iedereen om te doe het delven.

Zorc | 02-09-19 | 16:42 | 2

NK iets = niet

Zorc | 02-09-19 | 16:43

al die witte horecazalen hebben camera's , denk ik .je zou toch zeggen dat dit gaat lukken?

Baron de laclou | 02-09-19 | 16:36 | 1

1.2 miljoen handen op 1 buik

boerk | 02-09-19 | 16:51
-weggejorist-
watergeus | 02-09-19 | 16:27

Mevrouw, verdiep u eens behoorlijk in de achtergrond van de daders, en in het bijzonder de ideologie die ze aanhangen. Doe daarnaast wat minder aan zelfprojectie. Weinig zal u verwonderen.

Slogra | 02-09-19 | 16:26
-weggejorist-
kaaskop72 | 02-09-19 | 15:59
-weggejorist-
kaaskop72 | 02-09-19 | 15:47

Kan je niet wat DNA afnemen van het hoofdhaar van die agent en dat matchen met die gozer in die witte golf?
Moet kunnen toch?

sohee | 02-09-19 | 15:47 | 1

Op TV doen ze het meerdere keren per avond. En daar vinden ze de dader ALTIJD.

Sans Comique | 02-09-19 | 17:46

Dus voortaan met z'n allen er op af heren Rotterdamse pliesieagenten, en niet met blote handen, en er dan op Reviaanse Wijze er met een gestrekt been in, in de geest van IJzeren Rinus en Theo de Tank, dat het een aardt heeft enzo.

Hand in hand Kameraden, als u begrijpt wat ik bedoel.

De Briemusketier | 02-09-19 | 15:01

Ik stel een verbod voor voor die gasten op trouwen (en voortplanten)

Flatulent | 02-09-19 | 15:00

Vrouw van de agent denkt nog iets te bereiken met een emotionele uitroep van 'dit kan toch niet'! maar het is nu eenmaal zo dat het tegenwoordig wèl kan en dat je je daarbij neer moet leggen, want alle kracht die er zou hebben moeten zijn om de Turks/Marokkaanse arrogantie de nek om te draaien ontbreekt. En zo het er al was is daar een verbod op komen te staan. Zolang de intelligentsia ingekankerd links gedachtegoed blijft cultiveren komt daar geen verandering in.

Willibald von Klúúúk | 02-09-19 | 14:59 | 1

Ik vind het juist heel goed wat ze doet, want ik zie het de korpsleiding niet doen. Bovendien krijgt het media aandacht, ook iets waar de korpsleidingen het vaak moeilijk mee hebben als het over lichtgetint straatvuil gaat.

Heiner | 02-09-19 | 15:36

De politie wist natuurlijk waar die dader was,op dat feestje,waarom niet binnen vallen en iedereen om zijn identiteit vragen om dat feestje effe te verzieken, totdat ze de dader aanwijzen.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 14:57 | 1

ja dat zou je zeggen.. ik had het gedaan . dat feest compleet verzieken desnoods met de ME erbij . maar compleet verzieken .

Baron de laclou | 02-09-19 | 16:34

Nou wat "eer" heeft mijnheer de Toerk, om vanachter iemand neer te meppen. Uiteraard is de rest van de aanwezigen het er geheel mee eens, u weet wel, NL: de vijand.

Wienerschnitzel mit | 02-09-19 | 14:49

Gelukkig hangen er overal camera's in dat gebied.

Onderste steen komt vast boven water.

Het gaat tenslotte om een neergeslagen agent.

T. Plotseling | 02-09-19 | 14:40 | 1

De boze witte man zou al lang gepakt zijn

jack_gouda | 02-09-19 | 14:46

Ik zou het zo mooi vinden als vanaf nu zulke trouwstoeten gewoon gelijk de kop ingedrukt worden door oom agent.
Pak dat tuig gewoon hard aan bij elke overtreding die ze begaan. We zijn al veel te lang gastvrij tegen dat import uitschot.

a4p | 02-09-19 | 14:34

Meer van dit soort voorvallen. Graag ook breed uitgemeten in de media.

Wellicht dat het kwartje dan valt ?

'Dromen mag'

T. Plotseling | 02-09-19 | 14:29
-weggejorist-
Kris | 02-09-19 | 14:27 | 1

Maar geen lak aan de politici die hen de hand boven het hoofd houden, dat dan weer niet.

Peerkeoud | 02-09-19 | 14:16

Dit is weer voer voor de onderbuik. Snel maar weer in gesprek met de turkse gemeenschap. Heel veel thee en zo.

toerbaas | 02-09-19 | 14:06 | 2

Ja ja, het word weer tijd om de ongekroonde koning van de Pickwick op te trommelen: Job Cohen, onze grote "verbinder", vaderfiguur, daar gaan de moslims echt naar luisteren.

Wienerschnitzel mit | 02-09-19 | 14:43

@Wienerschnitzel mit | 02-09-19 | 14:43: Prins Pickwick en zijn ridder Rooibos.

Acar_ketimun | 02-09-19 | 17:44

Twee werelden. Het stukje is van een echtgenote die niet snapt hoe je zoiets kunt doen. Ze schrijft een stukje dat alleen door soortgelijke mensen wordt gelezen. De toeterturk leest helemaal geen Nederlands en als hij kan lezen, leest hij alleen een beetje Turks en in elk geval geen kranten. Nederland is voor die mensen een gebied waar je uitkeringen kunt krijgen.

JvanDeventer | 02-09-19 | 13:46

Dit land kennende loopt er hoogst waarschijnlijk al een onderzoek naar het handelen van deze agent..... beetje liggen slapen onder diensttijd, dat kan natuurlijk niet he.
wat was het ook alweer? .... als je hulpverleners of agenten lastig valt zou je dubbel zo hard gestraft worden toch ?!? ... yeah right.

de gele raaf | 02-09-19 | 13:43 | 1

Ik ben bang dat dit wel eens de spijker op de kop kan zijn. In dit land is er teveel respect voor de dader. Steeds maar weer.

Rico den Hollander | 02-09-19 | 13:47

als ik een agent neer sla... dan heb ik het hele korps achter me aan.
als een toeterturk een agent neer slaat.... dan zeikt alleen geenstijl er over.

MeneerGuggenheimer | 02-09-19 | 13:36

Deze mevrouw is of heeeeel erg naïef of zit in een pc bubbel. Kan er niks anders van maken. Gezien de gebeurtenis manlief agent ook trouwens.

drs. P | 02-09-19 | 13:31 | 2

Die mevrouw kan er niets aan doen. Zij is geschokt dat zoiets mogelijk is. Bij NL bruiloften werden er duiven losgelaten (mag vaak niet meer), werd er met rijst gegooid (mag vaak niet meer "vanwege de troep" en bij het besneden vullis is geweldpleging op bruiloften heel normaal. Komt door een misdadige mentaliteit, een misdadige opvoeding, een misdadige cultuur en een misdadige religie. Over alle vier deze oorzaken is spreken not done. Het wachten is op de eerste dode die gaat vallen, want het moet je niet verbazen als dit vuil nog pistolen of messen op zak heeft. Laten we hopen dat die doden dan vooral bruiloftsgasten zijn en geen onschuldige Nederlanders.

Heiner | 02-09-19 | 14:00

@Heiner | 02-09-19 | 14:00: Het is de religie. Die permeëert ieder aspect van 's mens leven. En daar is constante controle op van de Groep. Zoals in veel socialistische landen voor de val van de Muur.

Sans Comique | 02-09-19 | 17:20
-weggejorist-
Evocatus | 02-09-19 | 13:31

Eer van de groep is gered, jammer dan voor die agent.
We begonnen ooit met positieve discriminatie tegenover buitenlanders in ons land, ze gedragen zich inmiddels als een troep meeuwen.
Grote bek, schijten alles onder en vreten alles op.
Blijf vooral liberaal en links stemmen en wen er maar aan.

Eppo | 02-09-19 | 13:29

Het uniform botst met de sharia. Dat is waar dit vandaan komt.
In de sharia mag een niet-moslim geen autoriteit over moslims hebben.
Daarom vallen ze politie aan, daarom vallen ze ambulances aan, daarom vallen ze brandweer aan, daarom vallen ze dokters aan.

hellothere | 02-09-19 | 13:24

Wie agent of marechaussee wil worden in dit linkse land waar het 'tuig' vrij spel krijgt heeft het geheel aan zichzelf te danken als hij een keer door dat tuig tegen de grond wordt gemept. Had je maar een ander vak moeten kiezen.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 13:13 | 8

Ik nodig die lui uit op Schiphol om dit bij ons te flikken :) Nu al zin in!

SinisterNL | 02-09-19 | 14:18

@LoesjeP | 02-09-19 | 13:47: Dat recht van de sterkste geldt eiegnlijk toch al? Daar zien we hier toch de beelden van? Niet dat ik tot de wapenen oproep. Maar duidelijk mag zijn dat om het tij te keren (want het wordt steeds erger) de politie veel meer mankracht en middelen en mandaad of ten minste meer morele rugdekking van hun politieke bazen moeten krijgen en het beleid en prioriteitstellingen 180 graden gedraaid.

Sans Comique | 02-09-19 | 17:27
▼ 5 antwoorden verborgen

Maar eens beginnen met 2 maatregelen:
1. Geen 2 paspoorten, hier stemmen op Denk en dan ook nog eens in eigen land.
2. Geen islamitisch onderwijs, waar dit soort zaken juist worden aangemoedigd.

Petrichor | 02-09-19 | 13:11 | 1

Een vrijwillige oprotpremie.

lacucaracha | 02-09-19 | 17:33

de totale minachting van dit volk voor onze maatschappij waar ze wel hun handje ophouden, bah, erger ik me kapot aan. Lijkt me toch geen probleem om dit zooitje aan te houden, kentekens zijn genoteerd, camerabeelden, etc? AT erop af en neerknuppelen dat tuig. Waarom staan die mocro's en turken altijd met een mobieltje te filmen als de politie ingrijpt en komt er geen van de toeschouwers op het idee om dat tuig te filmen? Ook wel vreemd dat 1 agent een stoet van dat reltuig moet aanhouden, waar was de rest ? Niet op democratiefestival want dit waren alleen deugkutjes van GL en D66.

lagelander | 02-09-19 | 13:10

Binnenkort gaat Rutte bij haar op bezoek en zal haar zachtjes fluisteren dat dergelijke verhalen niet gewenst zijn maar wel dat ook allochtonen een prachtig volk in ons prachtige land is.

Sinclair | 02-09-19 | 13:09

Maar als je zegt Minder Minder omdat dit soort dingen al heel lang geen incident meer is dan krijg je het OM achter je aan. BlokkerFriezen mag niet, BlokkeerAllogtonen mag wel. Cè Ca!

HijgentHert | 02-09-19 | 13:07

Er moeten eerst agenten gedood worden, voordat politici iets gaan doen. Neerslaan is niet erg. Dode omstanders is gewoon pech gehad. Ze deden het niet express. (althans, daar gaat men vanuit).

Heiner | 02-09-19 | 13:07 | 2

Of een kind doodgereden die netjes op groen had gewacht maar niet had geleerd dat we tegenwoordig niet alleen op groen licht moeten letten maar ook of cultuurverrijkers zich aan de verkeersregels houden.

Dirk III | 02-09-19 | 13:26

@Dirk III | 02-09-19 | 13:26: Dat ja.

Heiner | 02-09-19 | 14:01
-weggejorist-
omwenteling | 02-09-19 | 13:01 | 3

.. echte islamitische mannen zeggen nooit "sorry" en geven zichzelf niet aan.
Dat "sorry" zeggen doen zij wel wanneer zij betrapt zijn EN gearresteerd EN dan ook nog voor moeten komen bij de linkse rechter.
Die in ruil voor dat gouden woordje vrijspraak, strafvermindering of zelfs schadevergoeding geeft.
Marktwerking in de MultiKul, voor wat hoort wat.

Jan Passant mk2 | 02-09-19 | 12:56
-weggejorist-
silletje | 02-09-19 | 12:55

Er word door de msm weer angstvallig om de hete brij heen gedraaid. Het is een trouwstoet met geen achtergrond of wat ook maar... Hellup

Omebert | 02-09-19 | 12:53

Uitkeringen stoppen.

Bataaf | 02-09-19 | 12:52 | 1

Ja zeg ik ook altijd ,maar we zijn roependen in de woestijn ....

Koning BongoBongo | 02-09-19 | 13:35

Ies koeltür, vooral blijven stemmen op dezelfde partijen...

Rest In Privacy | 02-09-19 | 12:49

Je zou echter Nederland dit moeten verwijten. Nederlanders weigeren op partijen te stemmen die hier iets aan hadden kunnen doen. Nu is het te laat, en hebben die zogenaamde racisten, fascisten en xenofoben helaas al vele jaren gelijk gekregen. Wat rest zijn dit soort aangrijpende brieven die duidelijk maken dat Nederland zichzelf naar de kloten heeft geholpen. Sterkte.

Lafayette | 02-09-19 | 12:47

Het kan aan mij liggen, maar m.i. moet de politie hier zelf eens iets aan gaan doen. Dit is het zoveelste voorval en dus geen incidentje meer. Gewoon als politievakbond of unit oproepen om te gaan staken. Of met een paar collega's het heft in eigen hand te nemen, deze gasten op te sporen en te arresteren. Het lijkt mij namelijk niet moeilijk om deze droeftoeters te achterhalen.

Ik denk dat heel Nederland achter jullie staan (op een paar partijen als GL en D66 na misschien). Maak een statement, wees moedig en zeg nee tegen je "meerdere". Pas dan zal dit stoppen.

Wat vorige week met dat groepje studenten gebeurde is een prima voorzetje. Heb je een grote bek? Dan ga je mee naar het bureau. Sla je in op een agent, dan slaat hij terug. Elke agent moet daarom worden uitgerust met een helmcamera t.b.v. de rechtsgang (zodat een agent weet dat hij bewijs heeft als hij ergens op reageert). Als het namelijk niet gefilmd was, had de agent weer iets uit te leggen.

Het is helaas zover gekomen in dit land...

saaymsik | 02-09-19 | 12:46 | 1

Staken mag niet van de rechter
Meer geweld mag niet want dan staat iedereen te filmen en huilie te doen.

Flatulent | 02-09-19 | 15:03

De agent heeft een wapenstok, pepperspray, een taser (?) en een Walther P99Q.
Toch wordt hij KO geslagen..... wat is er dan fout gegaan?

Nefret | 02-09-19 | 12:44 | 4

Uh, hij was als echte minderheid een trouwstoet aan het tegenhouden en de Turk of Mocro sloeg hem van achteren neer. Wat fout is gegaan ?Uw wegkijkende consumerende mede kudtburgers blijven stemmen op kartelpartijen, waardoor grenzeloze immigratie de norm is.

Graaier | 02-09-19 | 12:46

Hij gebruikte zijn peperspray, maar werd ook vanachter aangevallen. En op de open Westzeedijk had hij niet tegen een muur kunnen gaan staan om aanval vanachter te voorkomen.

zo_2012 | 02-09-19 | 12:48

@Graaier | 02-09-19 | 12:46: Het is wel het typische laffe gedrag van Moslims. Of ze vallen je in je rug aan, of ze verstoppen zich achter andermans vrouwen en kinderen, zoals in Gaza. Heeft met eer te maken.

Heiner | 02-09-19 | 13:01
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Lt-Kol Kilgore | 02-09-19 | 12:44 | 2

ALLE bruiloftsgangers zijn strafbaar wegens het niet verlenen van enige vorm van hulp of bijstand aan een gewonde persoon. Gewoon wegrijden en lekker gaan feestvieren terwijl een van hen een agent van achteren neerhoekt. Hoe laf kan je zijn ? Vuilnisman, kunnen deze veertig zakken ook nog mee ?

euroka | 02-09-19 | 12:43

Kan die Ridouan Taghi zich dan ook gelijk even melden? Pretty please with sugar on top.

Super Vaagstra | 02-09-19 | 12:43

Vergelijk dit met de #blokkeerfriezen. Het hele justitie apparaat werd in de hoogste versnelling gezet teneinde iedereen die (toevallig of niet) op de rijksweg was gestopt te achterhalen en te berechten. Hoeveel manuren zijn daar niet in gaan zitten. Maar dat waren 'gewone' Nedrlanders, die moeten met alle mogelijke middlen kapot gemaakt wiorden.

zo_2012 | 02-09-19 | 12:42 | 1

Kwam ook goed uit voor de top van het OM hadden ze gelijk een goede smoes om met elkaar te kunnen n.. ken

Jan70 | 02-09-19 | 16:29

Zouden die (t)rouwstoetgangers nu allemaal op Denk hebben gestemd? Zomaar een vraag.

xavier | 02-09-19 | 12:37

Misschien dat de schoenloze-politie op de jaarlijkse iftar het een en ander te horen krijgt.

ja,diedus! | 02-09-19 | 12:29

Beste mevrouw. Ik leef helemaal met u mee en geef u groot gelijk, echter.... u maakt uzelf belachelijk omdat al zijn collega's helemaal niet van plan zijn het met u eens te zijn. Dat is al vaak genoeg gebleken. Allochtonen mogen hier ALLES.

whetherthouwouldbe | 02-09-19 | 12:25

Een emotionele brief “ pink een traantje weg” voor een enorme laffe daad die is gepleegd.
Ik wens de familie van de agent en oom agent zelf sterkte /beterschap.
Pis link word ik hiervan en het blijkt wel weer de minachting tegenover de wetshandhavers en Samenleving.
Als dit in tijdens een trouwerij in mijn familie gebeurde werd die laffehond eerst door de familie zelf onderhanden genomen alvorens bij het buro af te leveren.

Datgingniegoed | 02-09-19 | 12:22

Lief briefje, maar wel een beetje naïef. Natuurlijk gaat geen van die droeftoeter iets melden. Overigens zou zelfs ik als brave witte oerhollander mijn neef ook niet verlinken als hij een domme actie gedaan zou hebben (om welke onzinnige reden ook). Familie gaat voor.

Jammer genoeg mag die bruidegom niet even gewaterboard worden (rechtsstaat, blablabla). Enige haalbare actie lijkt mij zero-tolerance voor tütürturken en mocromafklappers. Iedere wegmisbruikende trouwstoet aan de kant, alles arresteren, en de maximale 6 uur vastzetten. Lekker dompertje op de bruiloft.

Azijnist | 02-09-19 | 12:19 | 5

@Azijnist,
Ik weet het niet hoor? Maar dit soort acties krijgen in mijn familie geen goedkeuring en hoef je niet raar staan te kijken dat je er zelf flink van langs krijgt als je dit flikt.

Datgingniegoed | 02-09-19 | 12:26

@ijssiev | 02-09-19 | 12:25: Je bedoelt een keer echt "handhaven". Oei moeilijk moeilijk want hun cultuur staat boven wet volgens de boven ons geplaatsten. Deze ellende zal alleen maar escaleren tot er mensen worden dood gereden en daarna gebeurt er nóg niets. Mark my words.

Dirk III | 02-09-19 | 12:33

@Dirk III | 02-09-19 | 12:33:
Wanneer gaan we de tekst op ons wapen aanpassen? Je maintiendrai kennen we niet meer. Je regarde ailleurs klinkt al beter.

amateurrr | 02-09-19 | 12:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Discriminatie. Wij westerlingen zijn in hun ogen een tweede rangs volk geworden. Met ondersteuning van het mediakartel (NPO/Radio1/RTL), dat er geen letter over los laat.

Kamervraag | 02-09-19 | 12:18 | 1

Jup en als we oud-hollands er tegenin gaan zijn wij de racisten.

tragic1911 | 02-09-19 | 12:45

Kutvolk uit een kutland ,waar ze niet willen wonen omdat het makkelijker is om hier geld te krijgen en een grote bek te hebben.
De oplossing is ,en we weten dat allemaal,1 paspoort.

pejoar | 02-09-19 | 12:11 | 1

Maar dan geen NL paspoort?

Julianalaan | 02-09-19 | 12:14

Siebe heeft het gemiddelde IQ van een fruitvliegje, Geen aandacht aanbesteden.

Datgingniegoed | 02-09-19 | 12:31

Wat een lul die Siebe.

jaap932057795966 | 02-09-19 | 12:38
-weggejorist-
silletje | 02-09-19 | 12:57
▼ 1 antwoord verborgen

CO2-voetafdruk van dit volk is te .groot. Komt door het vervoer naar het thuisland na de dood. Politiek, doe er wat aan.

RickTheDick | 02-09-19 | 12:06

Welke bekende TV persoonlijkheid leest deze brief even voor aan het in slaap gesuste volk.
Johan/Gijp doe jij het?
Het kan niet langer doorgaan zo.

De Profundus | 02-09-19 | 12:05

'Wees een echte man en neem je verantwoordelijkheid' Tja .... voor de vrienden van de dader is hij ( nu zeker) een echte man...... alsook voor de totale Mocro en Turkengemeenschap . Die gaat het nog ver schoppen binnen die gemeenschappen .

Koning BongoBongo | 02-09-19 | 12:03

Taghoet is een islamitische verzamelnaam voor niet-islamitische gezagsdragers. Het idee achter taghoet is dat echte moslims zich uitsluitend door de islam laten gezeggen, en dat alle gezag dat een niet-moslim over moslims tracht uit te oefenen, onwettig en tegennatuurlijk is. Wie islam zaait, zal sharia oogsten. Onthoud goed wat taghoet is.

fouteboel | 02-09-19 | 12:02 | 1

Ach, is dat zo? Laten we dan maar hopen dat die " Taghoets" hem -als hij is opgepakt- een paar keer per ongeluk tegen de celdeur aan laten lopen. De kopse kant wel te verstaan.

miff | 02-09-19 | 12:24

Anno 2019 dit is het resultaat van de door regering gedwongen Multi Culturele Samenleving, de integratie is geweldig gelukt! , Niemand van hun eigen groep keurt het gedrag maar enigszins af.

arzal3138 | 02-09-19 | 12:02

Wat is dit nu inderdaad voor een roep om hulp van die vrouw. Het is verdomme de politie met een geweldsmonopolie. Hoe kan het in hemelsnaam dat die hele familie nog niet van het bed is gelicht? Hoe kan het dat de politie niet in staat is alle namen van het verhuurbedrijf op te eisen? Als die gast niet snel gepakt wordt dan is de hele geloofwaardigheid van de politie direct niets meer waard bij dat schorem.
Wel gezellig in Rotjeknor trouwens waar bejaardentehuizen worden beschoten.
www.telegraaf.nl/nieuws/1661469136/be...

Dirk III | 02-09-19 | 12:00 | 1

Een advies aan de man en ook aan de vrouw. Als die gast niet binnen 24 uur is opgepakt dan adviseer ik gewoon te stoppen bij de politie. Je legt het af tegen zoveel onwil van je meerderen. Brave Nederlandse burgers maken plaats voor islamitische stammen en stammengeweld wat we hier niet gewend zijn. Vriendje proberen te worden via een iftar laat alleen maar zien dat je zwak bent in mijn ogen en geloof me, ook de ogen van de moslims.
Zoek een andere baan en stop bij de politie die niet geeft om zijn agenten.

Dirk III | 02-09-19 | 12:11

Afschuwelijk voorval.
De toon is nu gezet bij het uitvoerend deel van de Rotterdamse Politie.
De leiding schijt peultjes.
Heerlijk.

De Profundus | 02-09-19 | 11:58

Het failliet van Nederland als je zulke brieven schrijft om je gram te halen. Wij zijn met meer, politie is de baas etc. Niets van dit allen, het land zit opgescheept met een allesoverheersende ideologie die alles minacht wat niet islamitisch is. Maar blijf vooral jij bent welkom zingen, straks mag je op het marktplein naar een dagelijkse onthoofding kijken, als je zelf niet al onthoofd bent. Intussen lachen die toerken zich helemaal de tyfus, de kufars kunnen helemaal niks

Bill Cosby | 02-09-19 | 11:55

Bij neerslaan van de agent toch meteen de hele trouwstoet vasthouden, even in de cel tot aan het verhoor en s' avonds stuk voor stuk verhoren? De bruid en bruidegom als laatste?
.

Mathijs2017 | 02-09-19 | 11:55 | 1

Daar heb je nogal veel agenten voor nodig. Die komen niet met 1 druk op de knop tevoorschijn.

Schadenfreude | 02-09-19 | 11:59

bedenk goed dat al het toetervolk op die bruiloft heel goed weet wie die hoop schijt is..!... conclusie..; dus allemaal schijthopen.....

grapjasz | 02-09-19 | 11:54 | 1

Precies. Alles wat aan Moslim lijdt is schijthoop. Minder dan de uitwerpselen van het volgens hen zo verafschuwde varken.

DanskeRob | 02-09-19 | 12:22
-weggejorist-
martymcfly | 02-09-19 | 11:53 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Menselijk gedrag verwachten van beesten. Lief, mevrouw, maar wel naief. U dient louter om ze te faciliteren en om overheerst te worden door het nieuwe Herrenvolk, begrijp dat nou toch eens.

Graaisnaaiert | 02-09-19 | 11:53

Zal wel aan mij liggen maar iedereen van die bruiloft weet toch gewoon wie het is geweest en waar hij te vinden is? Allemaal oppakken en vastzetten tot iemand gaat praten.

omwenteling | 02-09-19 | 11:52 | 2

Inderdaad.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 12:19

Paar maanden vakantie op guantanamo bay.

Flatulent | 02-09-19 | 15:07

2007, voorstel Wilders over preventief politieoptreden bij ordeverstoringen: 'altijd eerst een waarschuwingsschot lossen en vervolgens gericht op de benen mikken van de relschoppers'

Jan Leul | 02-09-19 | 11:52

Niks hierover op het geislamiseerde joop.nl

martymcfly | 02-09-19 | 11:50 | 2

Joop kijkt graag weg als het ze uitkomt. Mocht het een agent van Turkse komaf door een Nederlandse bruiloftsgast overkomen dan had het wekenlang op de voorpagina van alle linkse kranten en blogs gestaan. Het schuldgevoel van de linkse mens ten opzichte van iedereen niet Nederlands is bizar,

Slough | 02-09-19 | 12:25

@Slough | 02-09-19 | 12:25:
Bij Jeaup zitten voornamelijk mensen die elkaar controleren of ze wel genoeg deugen. Wie niet meelacht of een andere mening heeft doet niet meer mee en wordt weggejoopt. Nee joop.nl maakt geen grappen.

I.P standing up | 02-09-19 | 14:31

Van mij mag Politie wat harder gaan optreden tegen zulke lui.

superjoch | 02-09-19 | 11:48 | 1

Dan zal onze politie eerst op boks af karate les moeten gaan,want alleen op dit tuig inpraten werkt niet,je moet er op inslaan nondejuu.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 12:18
-weggejorist-
Ray69 | 02-09-19 | 11:48 | 1

hahaha.... wat zou er gebeueren als je dit in turkije flikt..................

grapjasz | 02-09-19 | 11:46

Hoe lang zal het dit keer duren voor de staatsmedia een bericht over racisme bij de politie de wereld in slingeren?

Ares | 02-09-19 | 11:42

En weer een neef die met zijn nicht gaat trouwen, dat moet gevierd worden met huur/gestolen auto's! Ik kan niet wachten op het geboortefeestje van wederom een kansrijk pareltje.

obseditas | 02-09-19 | 11:41 | 5

@Dirk III | 02-09-19 | 11:47: 10% van de Turken dankt inkomsten aan de handel in heroine. Grote kans dat buurman ook hand en spandiensten verricht voor de drugshandel. Een leuke auto die via de andere criminele tak (autohandel voor witwassen, bpm fraude, omkatten etc.) binnen bereik is, hoort daar bij. En 's avonds via de andere witwaskanalen naar de shoarmtent, de moskee, de kapper, de telefoonwinkel, de ondergrondse bank, de nachtwinkel etc. etc. aangenaam genieten van het geld dat je hebt naast je basisinkomen via de Wajong of WIA.Pakkans is vrijwel 0,0 en als je al gepakt is de boete vergeleken met de inkomsten minimaal.

Graaier | 02-09-19 | 12:29
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Solar666 | 02-09-19 | 11:40

ben wel benieuwd waar meneer de agent en zijn vrouw de laatste 3 keer op hebben gestemd..

vmk | 02-09-19 | 11:40

Helaas wordt een agent nauwelijks door de korpsleiding, het OM en/of de rechterlijke macht beschermd. Daar zit een heel groot probleem.
Hoe nu verder voor deze agent. Ik hoop dat hij met zijn partner er eens goed over gaat denken of dit het allemaal waard is om bij de politie te werken. Tuurlijk doe je goed werk, maar dit soort risico's lopen???? En tegen dat loon???? En met het idee dat dat het alleen maar erger wordt. Straks ligt die echtgenote iedere nachtdienst (van haar man) wakker met de vraag of hij nog veilig thuiskomt. Triest. Dat is het.

HoniSoit | 02-09-19 | 11:37 | 1

Klopt. De agent die een gekneusde nier kreeg werd inderdaad door justitie in de steek gelaten toen de dader vrijuit ging. Ik wilde vroeger bij de politie, bij de recherche leek me te gek. Mijn nicht had er gezeten en waarschuwde me. Ik geloofde haar gelukkig en zal mijn kinderen ook waarschuwen. Je bent een pionnetje en als puntje bij paaltje komt zullen je "meerderen" kiezen voor de kansparels omdat dat blijkbaar moet.

Dirk III | 02-09-19 | 11:52

Als ze die gozer oppakken en ik minister president ben ging ik er een voorbeeld functie van maken , zijn gehele familie het Nederlanderschap nietig verklaren en de gehele familie het land uit flikkeren ik zwaai ze uit luid toeterend [vliegtuig heeft ook een claxon ] moet je opletten hoe dit dan gaat werken voor de rest .

Jetstream | 02-09-19 | 11:37 | 1

U geeft allemaal argumenten waarom hij zich nooit zal melden.

Roadblock | 02-09-19 | 11:40

Ik neem aan dat er beelden en getuigen zijn, zodat de dader gepakt kan worden. In de reacties hier wordt de politie vaak ook gestigmatiseerd als ambtelijke dienstkloppers, maar deze beroepsgroep mag best wel wat meer waardering krijgen.

Mannes | 02-09-19 | 11:35 | 6

@tipo | 02-09-19 | 11:44: Die witte Mercedes staat als gestolen gesignaleerd op de RDW site. Daar hoor ik verder weinig over.

professorinopleiding | 02-09-19 | 11:55
▼ 3 antwoorden verborgen

Geef die toeteraars jarenlang gratis MMA lessen en uiteindelijk gaan ze die training gebruiken ook. Is iemand daar verbaasd over? Behalve die theeslurpers op links dan.

Ares | 02-09-19 | 11:32

Maar de meeste reaguurders vergeten dat zij wel heel hard werken én gratis.

Tja, dan kan het gebeuren dat men uit de bocht vliegt, hoe vreselijk ook.

ProAsfalt | 02-09-19 | 11:32

Het feit dat een toeterturk het in zijn hoofd haalt om een agent neer te hoeken zegt veel over dat volk, maar nog meer over de staat van Nederland. Ze weten dat ze toch niet aangepakt gaan worden...

kunnenzedanniks | 02-09-19 | 11:30

Over dit soort incidenten is er met de MSM nog geen afspraken gemaakt. Aangezien er nu een groot aantal in de kranten worden gemeld, zal er vanuit Pyongyang aan de Noordzee weldra instructies komen dat dit ook moet worden gecensureerd. Verwacht de komende tijd veel kranten artikelen met enquêtes/onderzoeken over hoe goed het in Noord-Korea aan de Noordzee gaat, hoe tevreden de bevolking is, hoe de misdaad steeds maar daalt en de cellen maar leeg blijven staan.

Oh ja, waarschijnlijk zullen toeterende trouwstoeten binnenkort onder, volgens de kranten, luid gejuich van de bevolking worden opgenomen in het UN cultureel erfgoed. Mits uitgevoerd door de originele toeteraars en niet autochtonen na-apers. Die kunnen een dagenlang show proces tegemoet zien.

HetLichtInHetZuiden | 02-09-19 | 11:29 | 1

Gok dat die toeterturk in Rotterdam is geboren, waardoor de staatstelevee hem structureel als Nederlander aan gaat duiden.

Ares | 02-09-19 | 11:35

Wees een man is een beroep doen op een eigenschap die er niet is.

ronin1962 | 02-09-19 | 11:28

Politiek en overheid door lopen mensen er is niks aan de hand. Was een verwarde man. Mooie brief, helaas dit soort volk zal nooit verantwoordelijkheid nemen. Zwaaien met je Turkse vlag zegt toch al genoeg.

franck7020 | 02-09-19 | 11:27

Snap niet dat de politie niet naar de bruiloft gegaan is en iedereen heeft opgepakt voor DNA afname. Om bewijs veilig te stellen.

RechtseKnakker | 02-09-19 | 11:26 | 1

Dan hoeven ze alleen de bruid maar mee te nemen. Daar zit waarschijnlijk nog het DNA in van de halve stoet.

Flatulent | 02-09-19 | 15:18

Zachte heelmeesters.

wiers | 02-09-19 | 11:25

"Er komt een dag dat agenten, ambulance- en ziekenhuispersoneel, onderwijskrachten etc. het bijltje erbij neer gooien" schreef ik al 15 jaar geleden.
Dat staat nu langzaam te gebeuren.
Punt is dat we de overheid niet kunnen aanpakken.
Daarvoor hebben ze zich veel te goed beveiligd met al die camera's voor "onze" veiligheid....

A333aan | 02-09-19 | 11:22 | 1

Meen je dit... echt? Hahahahaha

ronin1962 | 02-09-19 | 11:24
-weggejorist-
MeneerGuggenheimer | 02-09-19 | 11:20 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Rob3997 | 02-09-19 | 11:17 | 1

Vooralsnog vermoed ik dat ze elkaar allemaal indekken omdat ze onze rechtsstaat geheel niet erkennen en niet denken te hoeven assimileren (wil die idioot uit Turkije Erdogan tenslotte ook niet) alleen hun regels gelden. Maar hoop nog heel stiekem anders. Wellicht tevergeefs.

Jan, Leiden | 02-09-19 | 11:16

Geef onze agenten alsjeblieft een geweldsinstructie om te mogen schieten als burgers te dicht bij komen om ze bewusteloos te kunnen slaan.

frickY | 02-09-19 | 11:15 | 2
-weggejorist-
ronin1962 | 02-09-19 | 11:27

@ronin1962 | 02-09-19 | 11:27: Beetje vreemde beschuldiging. Je kunt hier vrij veel zeggen, maar het is goed is dat hier gelet wordt op hetgeen geschreven wordt, want soms is dat zeer grof en respectloos.

Mannes | 02-09-19 | 11:31
-weggejorist-
eerstneukendanpraten | 02-09-19 | 11:15 | 2

Ik begrijp niet waarom de politie zo over zich laat lopen. Collega laf van achteren neergeslagen, jammer maar dat hoort nu eenmaal bij het vak? Laffe mentaliteit. Kom op Nederlandse politie, laat eens zien waarom jullie vroeger de sterke arm der wet werden genoemd.

Nivelleermarionet | 02-09-19 | 11:15 | 7

@LoesjeP | 02-09-19 | 11:47: zeker niet maar herinner me nog dat geval waar een jongen op een politieauto stond te springen ,meerdere agenten stonden er naast te kijken , deden niks. Desescaleren he .
Treed dan ook tegen iedereen die overlast geeft op nu lijkt het of de politie te bang is bepaalde groepen aan te pakken.

Huwelijksgeluk | 02-09-19 | 13:09

@Huwelijksgeluk | 02-09-19 | 13:09:
Samengevat:
De Korpsleiding deugt niet evenals de Legerleiding, evenals de Zorgleiding.
Lieden, die je bij elk risico voor hun carriere laten vallen als een baksteen, en die pluspunten krijgen voor het financieel uitmergelen van hun personeel.
Dat is het grote probleem in Nederland.
De politieman wil wel.
De enkele man wil wel.
De zorgverlener wil wel.
Maar als je gaat, en je kijkt achterom, dan ben je alleen.

Roadblock | 02-09-19 | 17:02
▼ 4 antwoorden verborgen

Maar mensen die rechts stemmen zijn racist, xenofoob enz enz

Ko Ranzig | 02-09-19 | 11:11 | 2

Als ik vaste gast zou zijn bij DWDD dan zou ik dat ook zeggen.

wiers | 02-09-19 | 11:26

Die woorden geven aan dat je geen landverrader bent.

Musashi | 02-09-19 | 12:02

Gaat helemaal goed komen bij de eerstvolgende iftar bijeenkomst in 010.
Goed gesprek tussen de trouwstoetmepper en de verwarde agent.Kopje thee en een koekje erbij.Verwarde agent bied verontschuldigen aan de trouwstoetmepper wegens het hinderen van een trouwstoet.En de vrede is weer getekend in 010.

komtdatschot | 02-09-19 | 11:11

Ik denk dat mijn hele familie mij persoonlijk op het bureau zou afzetten met een bloemetje voor de agent er bij. En ik zou niet anders willen. Wat een volk. Niemand uit de familie die dit afkeurde?

Repetitive Beats | 02-09-19 | 11:10 | 3

Wat afkeuren? Die kaffer kwam een feeststoet verstoren, wat moet je dan als trotse toeterturk? Over je laten lopen?

Veldmaarschalk Sorry | 02-09-19 | 11:31

@Veldmaarschalk Sorry | 02-09-19 | 11:31: Precies dit dus, een kafhir is minder dan een hond in het hoofd van de moslim. Nazi's zijn het!

Solar666 | 02-09-19 | 11:46
-weggejorist-
Lukysleven | 02-09-19 | 12:16

In murica is dit een 'aanval op een agent' en levert je met gemak 10 jaar op.

Hier is de familie een geweldige voorbeeld van multiculti en moeten wij ons maar aanpassen en is de agent zeker en vast een xenofobe haat-racistisch discriminerende wit persoon.

Sensemilla | 02-09-19 | 11:10 | 1

Als je geluk hebt.
Een paar mag dumps is waarschijnlijker.

Musashi | 02-09-19 | 12:03
-weggejorist-
bwanabanjo | 02-09-19 | 11:09 | 1

Ik kan de mevrouw alleen maar sterkte wensen in deze moeilijke tijd en hopen dat de dader gevonden en berecht wordt.

BozePaarseMan | 02-09-19 | 11:04
-weggejorist-
equal to condell | 02-09-19 | 11:04 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Beste mevrouw van de politieagent, in de ogen van èchte Nederlanders een lieve brief hoor maar u wist nog niet dat......
U te maken hebt met een bevolkingsgroep waar alleen een dictatoriaal regime enige invloed op uit kan oefenen. De Nederlandse wet, agentjes, ongelovigen en andere - sta in de wegs- zijn eenvoudig de nek om te draaien. Mocht er dan toch een keer een boete op het juiste adres aankomen is er altijd buitenlands of crimineel geld om de zaak mee af te doen.

Petrichor | 02-09-19 | 11:02

Lijkt me een topwijf, zo'n vrouw die zich zo kan uitdrukken. Hopelijk is er een getuige die dat gajes erbij lapt, want die laffe pisvlek zal zich vast niet zomaar melden. En zeker niet na deze brief gelezen te hebben, want die leest echt geen krant.
Nu als ik ga trouwen en er iemand tussen zit die zich zo moet misdragen lever ik 'm bont en blauw hoogstpersoonlijk af bij de politie. Maar goed, ik kom uit een normale familie.

Draak uit Brabant | 02-09-19 | 11:01

Voor al deze (bruilofts) turk- en mocrogasten moet Nederland het Mekka zijn. Je mag vrijwel alles wat de doorsnee Nederlander niet mag, en roept een agent of burger toch per ongeluk 'foei' tegen je, dan roep je heel hard 'racisme'. Probleem opgelost.
Waarschijnlijk krijg je daarna een forse schadevergoeding wegens het geestelijk leed dat je aangedaan is. De agent gaat op non-actief, en/of de burger krijgt een boete. Uiteindelijk ga je gierend van de lach weer naar huis, wetend dat je een volgende keer identiek moet reageren.
-

Bernhard de II | 02-09-19 | 11:00 | 1

In hun eigen landen kunnen ze niet zo ver gaan als hier, omdat ze zich niet kunnen verstoppen achter een taalprobleem of de racismekaart trekken. Ik kan me niet voorstellen dat een Turk die een Turkse agent, of nog beter een Jandarme (=Marechaussee) neerslaat er zonder kleerscheuren vanaf komt. Het zelfde geldt voor Marokkanen in Marokko. Dat zeggen Marokkaanse vaders ook als ze worden gevraagd naar het wangedrag van hun prinsjes. "Bai ons hebben ze respect voor polisie." Omdat agenten zich daar van dezelfde middelen bedienen als het straattuig, nl grof geweld en omdat korpsleidingen onvoorwaardelijk achter hun mensen staan.

Heiner | 02-09-19 | 14:35

Goede brief van de vrouw, Hoop dat je man snel weer de oude is.
Helaas zijn dit de randverschijnselen van onze niet zo geslaagde multiculturele samenleving. In de grote steden ben je als agent vaak de kop van jut, maar ik schrik van de hoeveelheid agressieve voorvallen die de vrouw van de agent hier beschrijft. Diep en dieptriest!

pibasso | 02-09-19 | 10:59

Lijkt mij een eenvoudige zaak:
Even de gastenlijst doorspitten en gegevens van kenteken opvragen. Met zoveel camera's in de stad moet dit geen probleem zijn.
De hele familie weet wie de dader is en is medeplichtig aan het verhinderen van de rechtsgang volgens artikel 189.

I.P standing up | 02-09-19 | 10:59 | 2

U weet toch dat de camera's er alleen voor de sier hangen, ze staan gewoon uit hoor. Genoeg voorbeelden daarvan inmiddels

Arietjuh | 02-09-19 | 11:06

Geachte Politiemeneer ik hoop, dat U snel mag genezen van de in- en uitwendige verwondingen, maar U ben toch een heel gelukkige man, want wat houdt Uw vrouw en wat houden Uw kinderen veel van U.
Geachte Politiemevrouw van deze tot tranenroerdende brief, dank dat U deze inkijk heeft gegeven, het lijkt bijna eng een Politieechtgenote te zijn, maar Uw gezin kan U volgens mij zien als de Rots van Gibraltar. Petje af.
Ik en Velen zijn trots op Uw Politieechtgenoot, maar ik ben nog trotser op U.
Het gaat U en de Uwen goed en mag er maar veel gezondheid en geluk op Uw pad komen.
Groete (ook van necrosis, het zit in de n)

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:59

kan iemand mij uitleggen waarom links volhardt in het wegkijken van alle ellende die ons land is binnengehaald?

langzullenweleven | 02-09-19 | 10:59 | 4

@Jan Leul | 02-09-19 | 11:01: VVD eb CDA zijn tegenwoordig ook niet echt rechts meer. Deze partijen neigen op sommige vlakken zelfs naar links van het midden.

Timide_Aso | 02-09-19 | 11:06

Linkse mensen kijken niet. Die weten niet eens dat dit soort gebeurtenissen aan de orde van de dag zijn. Zij lezen Trouw en Volkskrant en kijken NOS. Die berichten er niet over of slechts in heel bedekte termen. Zo dringt tot een groot deel van de NL bevolking niet door wat er hier allemaal gaande is in dit land. En degenen die het wel weten en er iets over roepen worden weggezet als racist of islamofoob. Ik vrees dat het niet meer goed komt in dit land..

Boeddha18 | 02-09-19 | 12:39
▼ 1 antwoord verborgen

Benieuwd wat dat naïeve vrouwtje altijd gestemd heeft en in de toekomst gaat stemmen. Er is namelijk maar één partij die daadwerkelijk iets wil gaan doen aan schijt aan de Hollander en zijn wetten en regels tuig

Jan Leul | 02-09-19 | 10:58 | 5

Kan je uit eerste hand vertellen dat Wilders razend populair is onder blanke politie.

marrretje | 02-09-19 | 11:05

Het is wel grenzeloos naïef om te verwachten dat die murken enig fatsoen hebben.

Tronald_dump | 02-09-19 | 11:14
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
ecologiste | 02-09-19 | 10:58 | 3

Toeteren ze ook bij minder blije gebeurtenissen zoals een begrafenis?

HoerieHarry | 02-09-19 | 10:57 | 6

Dat zullen we nooit weten Harrie. Als ze overleden zijn moet de hele meute opeens naar hun moederland om daar begraven te worden. D'r valt voor de overledene zelf niets meer te halen hier.

strawdog | 02-09-19 | 11:05

@strawdog | 02-09-19 | 11:05: Was het maar waar. Er komen steeds meer islamitische begraafplaatsen, waarbij is bedongen dat het graf voor eeuwig in stand gehouden moet worden.

Poesmobiel | 02-09-19 | 11:23
▼ 3 antwoorden verborgen

Mevrouw, complimenten voor uw brief, u brengt e.e.a. gelijktijdig licht maar ook indringend en duidelijk over.
Ik vrees echter dat u ook nog steeds naïef bent, deze mensen zijn en voelen zich nergens verantwoordelijk voor, en maken geen onderdeel uit van onze maatschappij, voor dit laatste kiezen ze zelf, ze oordelen en verdelen op grond van etniciteit, cultuur en godsdienst, over profileren gesproken.
Ter illustratie een quote uit een interview met Marcouch hedenochtend, Marcouch " die het probleem ook zegt te zien in de herkomstlanden van deze jongeren " ,de jongeren die het hier betreft zitten in de drugshandel, ploffen geldautomaten en plegen liquidaties etc.
Voorbijgaand aan de zware criminaliteit wordt hier iets veel belangrijkers gezegd, nb door een ex politieman met dezelfde etniciteit als de dadergroep, namelijk de herkomstlanden van deze jongeren??????
Laat ik nu denken (en anders krijg ik het wel ingepeperd) dat ze hier in Nederland geboren en getogen zijn en dus Nederlander zijn, maar dat heb ik dus niet goed begrepen, zo beziet "de groep" zichzelf dus overduidelijk niet, ook de maatschappelijk wel geslaagden, zoveel is dus wel duidelijk.
Tijd voor een ieder dus om de feiten onder ogen te zien en de rationaliteit te laten prevaleren boven de naïviteit.
Mevrouw, ik wens uw man een voorspoedig herstel toe en uw gezin een mooie hechte toekomst, zal vast goed komen als ik uw brief zo lees.

bwanabanjo | 02-09-19 | 10:57

Volgens mij was het Badr.

marrretje | 02-09-19 | 10:57

Beste wederhelft-van-agent,
U kunt mooi schrijven, en ik wens u en uw man herstel toe.
Maar zoals u waarschijnlijk ook wel weet zal uw man hier geestelijk niet snel van herstellen, aangezien hij simpelweg geen kans heeft gehad tot verweer enz.
Dat gaat aan hem vreten.
Een agent heeft (als het goed is) een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel, en dat is hard geraakt nu.
Daar kan alleen tijd iets aan verbeteren, maar die tijd die is er niet meer, aangezien dit soort zaken alleen maar toenemen.
Ja, dat is een cynische mening, maar helaas door gebeurtenissen gevormd.

Nuchternederland | 02-09-19 | 10:54

Misschien de volgende keer meteen bij het eerste verzet die auto's vernielen.

Heiner | 02-09-19 | 10:51 | 1

Inderdaad. Die auto’s allemaal door de shredder. Zonder recht op schadevergoeding aan de eigenaar (meestal neef die een dubieus verhuurbedrijf runt) Dan zie je zo’n sneue optocht nog een, misschien twee keer en houdt het op. De bruiloft tussen oom en nichtje kan in de cel voortgezet worden.

RogerDodger | 02-09-19 | 11:26

En dan zo`n Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch die in een reactie op het vorige week verschenen rapport van Pieter Tops en Jan Tromp over ondermijnende criminaliteit ouders die zien dat hun kinderen of jonge wijkgenoten regelmatig tripjes maken naar Spanje of Marokko of hen zien rondlopen met verdacht veel geld zonder dat ze een inkomen hebben, oproept om naar de politie stappen. Gaat niet gebeuren ben ik bang.

RickRD | 02-09-19 | 10:51 | 3

de man is zo ontzettend naïef

langzullenweleven | 02-09-19 | 10:54

Veel linkse mensen kijken niet eens weg. Die weten niet eens dat dit soort gebeurtenissen aan de orde van de dag zijn. Zij lezen Trouw en Volkskrant en kijken NOS. Die berichten er niet over of slechts in heel bedekte termen. Zo dringt tot een groot deel van de NL bevolking niet door wat er hier allemaal gaande is in dit land. En degenen die het wel weten en er iets over roepen worden weggezet als racist of islamofoob. Ik vrees dat het niet meer goed komt in dit land..

Boeddha18 | 02-09-19 | 10:51 | 4

Het komt wel goed. De splitsing van de PvdA met DENK is maar al te duidelijk voor links. Moslimradicalisme is niet te verenigen met de SJW-denkbeelden van de linksen. De vraag is hoe lang ze die kennis blijven negeren.

Nederland80 | 02-09-19 | 10:59

De Volkskrant schrijft helemaal niets en het Algemeen Dagblad heeft krampachtig vermeden de etnische achtergrond van de misselijke, laffe bruiloftsgasten te vermelden.

strawdog | 02-09-19 | 11:20
▼ 1 antwoord verborgen

Sorry mevrouw van de agent, het is allemaal verschrikkelijk wat er gebeurt is en we leven allemaal heel erg mee, maar helaas kunnen we hier niets mee. Wellicht was het beter geweest indien u i.p.v. op de VVD of D66 te stemmen wat meer de rechterzijde had gekozen. Het is namelijk zo dat deze dader types niet luisteren naar een goed gesprek. Deze dader types luisteren alleen maar naar de harde hand en dan bedoel ik letterlijk de harde hand. Anno 2019 met onze megasofte regering en bestuurders kun je sowieso beter geen politieagent zijn. Daarbij ligt de tijd van sociaal optreden een heel stuk achter ons. IK wens u heel veel sterkt en beterschap toe met uw man. Groet, een realistische Nederlander.

F1802 | 02-09-19 | 10:48

Middels deze brief, kunnen we zien, hoe zo'n failed state nederland geworden is, ten opzichte van zijn eigen burgers

vluchtelingallergie | 02-09-19 | 10:48

Ik ben helemaal klaar met de massa-immigratie. In ca 45 jaar tijd heeft die ons geen enkele "verrijking" gebracht, verarming, dat wel ja, en veel ook.

Nederland zou zijn grenzen - figuurlijk, hè - moeten sluiten voor nog meer mensen uit de derde wereld die hier op de bonnefooi heen komen "vluchten" om zich hier permanent - en op hoge kosten van de samenleving - te vestigen. We moeten eindelijk dat archaïsche Vluchtelingenverdrag uit 1951 eens opzeggen, want hoop op grondige aanpassing ervan aan de totaal veranderde omstandigheden heb ik niet meer.

Iedereen die hier zonder visum en/of identiteitspapieren binnenkomt, stante pede terugsturen naar waar ze vandaan zijn gekomen, of vastzetten totdat ze uitgezet worden. Hetzelfde met alle illegalen en uitgeprocedeerden die hier nog rondhangen als gevolg van dat Vluchtelingenverdrag.

En buitenlanders die hier legaal aanwezig zijn, zoals deze toeterturken, heel duidelijk maken dat ze zich voor een heel groot deel dienen aan te passen aan de heersende Nederlandse normen en waarden. Zo niet, dan ga je maar terug naar je eigen land. Aanpassen of oppleuren.

Dr_Johnson | 02-09-19 | 10:48 | 6

@Boeddha18 | 02-09-19 | 10:55: Ik vertel mijn kinderen regelmatig dat ze zich erop moeten voorbereiden dat hun toekomst niet in Europa ligt. Tegen de tijd dat zij kinderen krijgen is het hier onbewoonbaar voor fatsoenlijke mensen. Bovendien zijn ze lichtgetint, dus zullen ze hier met het onterechte vooroordeel te maken krijgen dat ze klootzakken zouden zijn.

gekwetst | 02-09-19 | 11:30

@gekwetst | 02-09-19 | 11:30: probleem is dat die kinderen een ander referentiekader hebben, zij denken dat het altijd zo is geweest.

lacucaracha | 02-09-19 | 17:22
▼ 3 antwoorden verborgen

De etterende wond die allochtoon heet.

Linkse allergie | 02-09-19 | 10:48 | 1

dat mag je niet zeggen van D666, GL, PvdD, etc. etc!!

langzullenweleven | 02-09-19 | 10:56
-weggejorist-
pino2 | 02-09-19 | 10:47

Een brief, die een beroep doet op de empathie van deze uitwerpselen.
Dat werkt natuurlijk niet.
Tenzij het toiletpapier is om ze door te spoelen.

Bolhoed | 02-09-19 | 10:47

Een prachtbrief en een prachtvrouw van de agent.
Kan zij Grapperhaus vervangen?

tipo | 02-09-19 | 10:45

Helaas niet beter, maar wel effectiever: stuur de belastingdienst erachteraan, en laat die ze binnenstebuiten keren. Dan keert de bewijslast plots om in het voordeel van de overheid. En weet je zeker dat je het leven van die ellendelingen tot een niet meer uitdovende hel maakt.

Dr_Prepper | 02-09-19 | 10:44

Dit "fenomeen", de bruiloftstoet, is een mooi voorbeeld van iets gierend uit de hand laten lopen als overheid. Vanaf de eerste dag gewoon de kop in drukken. Bloemmetje op de auto? Prima. Even zwaaien? Tuurlijk. Muziek net ff wat harder? Mwah, liever niet maar je bent grote blij, dus ok. Maar te snel? Rechts inhalen? Door rood? Kleven? Niet in, maar op de auto zitten? Nope, nee, gewoon niet. Aanpakken. Zet die stoet maar klem. Komen ze allemaal aan de beurt. Kan ff duren, maar bijkomend voordeel is dat tegen die tijd de bruid meerderjarig is..

Tom Hagen | 02-09-19 | 10:42 | 3

Ik moest grinniken, consiglieri.

Dr_Prepper | 02-09-19 | 10:45

Dankzij uw laatste zin heb ik nu een koffievlek op mijn schone kleedje. Lol.

MickeyGouda | 02-09-19 | 10:46

Proest. Dank u ik ben vrolijk de rest van de dag.

grapo | 02-09-19 | 10:49

Het is de druk thedrinkende en iftarrende leiding die zijn eigen mensen verraad.

De luis | 02-09-19 | 10:42
-weggejorist-
mundusvultdecipi | 02-09-19 | 10:42 | 2

Misschien kan Eren Yilmaz deze brief even vertalen.

sjef-van-iekel | 02-09-19 | 10:41

Wat écht onbegrijpelijk is: op klaarlichte dag slaat iemand uit een trouwstoet in een drukke stad een agent neer. Op klaarlichte dag dus en vervolgens vlucht de dader en die is nog steeds noch bekend noch gevonden terwijl er collega-agenten bij betrokken waren, omstanders dit gezien en gefilmd hebben evenals een deel van de bruiloftgasten. Hoeveel aangrijpingspunten voor basaal recherchewerk heeft de politie nog nodig?
Sorry, het valt me erg moeilijk om de politie nog serieus te nemen en dat schrijf ik niet graag!

Amsterdamsko | 02-09-19 | 10:41 | 4

Ik heb al eens eerder gemerkt dat u de neiging heeft de pointe te missen.
Omstanders, bruiloftgasten etc geven die filmpjes niet.
Omdat Ummah.
Zolang de moslim-mede-nederlanders hun ideologie of hun stam, dorp, land hoger schatten dan onze rechtsstaat, kan een terreurverdachte zich wekenlang onder dat volk verstoppen terwijl iedereen weet waar hij zit.
Dat is het probleem.
En als u dat niet snapt, kan ik u moeilijk nog serieus nemen, en dat schrijf ik graag.

Roadblock | 02-09-19 | 11:02

@Roadblock | 02-09-19 | 11:02:
U mist het punt. De politie moet het helemaal niet zo ver laten komen dat ze afhankelijk wordt van info uit de Moslimgemeenschap. In een drukke stad slaat iemand doodleuk een agent neer in het bijzijn van minimaal 1 collega en ontkomt ook nog. Dat mag nooit gebeuren!

Amsterdamsko | 02-09-19 | 11:20
▼ 1 antwoord verborgen

Die moslims hebben het altijd over "eer"... wat is er eervol aan iemand van achteren neermeppen? Kan iemand mij dat uitleggen?

Verder lachen ze natuurlijk om die brief. Die gozer gaat zich echt niet melden en zijn familie en kennissen zullen hem ook niet verlinken. Dat is "not done" in dat wereldje.

threeheadedmonkey | 02-09-19 | 10:41 | 4
-weggejorist-
Roadblock | 02-09-19 | 11:06
-weggejorist-
Musashi | 02-09-19 | 12:37
▼ 1 antwoord verborgen

I.p.v. inzoemen en 'daar ligt ie' ff inzoemen op het ventje dat daar heel rustig wegloopt please

pigadaki | 02-09-19 | 10:41

Kleuters hebben nog meer verantwoordelijkheidsgevoel.

lacucaracha | 02-09-19 | 10:41 | 1

Behalve toeter- en claxonkleuters. Die krijgen namelijk met de paplepel dit sneue gedrag in gegoten.

schijtzat | 02-09-19 | 10:45

Ik mag toch hopen dat de "managers" van de politiekorpsen in de grote steden hun personeel bij elkaar geroepen hebben en een zerro tolerance belijd voor trouwstoeten hebben afgekondigd vanaf nu.

De_Helderse_Kaaskop | 02-09-19 | 10:39 | 3

zero tolerance beleid, wel even Nederlands leren jah....

pino2 | 02-09-19 | 10:51

* beleid

langzullenweleven | 02-09-19 | 10:57

Ja geen enkele agent mag de toeterkaravanen nog een strobreed in de weg leggen Zero tolerance op straffe van ontslag.

SolidRock | 02-09-19 | 12:15

Beste mevrouw van het stukje, wellicht helpt het schrijven bij het verwerken van Uw emoties en lucht het op, bent U het kwijt. In dat geval: prima reden.

Maar verder, bespaar U de moeite. Het heeft geen nut en gaat niets oplossen. Daar zijn het Moslims voor. Jammer van die goede andere helf... ik bedoel 5%.

En eigenlijk zou U de eer aan uzelf moeten houden en U de vernedering moeten besparen om dit varken, en zijn compagnons die alles gezien hebben en weten, tot de orde te roepen en om schuldbekentenis te vragen.

Ze lachen U in Uw gezicht uit om zoveel Kufarische naïviteit.

Een verhouding (wij die bukken voor de barbaarse IQ-loze indringers) die we helaas in dit zieke Westen maar al te vaak zien de laatste tijd.

Realism Is All | 02-09-19 | 10:39

Die vuile laffe toeterturk zal zich wel helemaal Tony Montana voelen op zo'n dag.

Conan de Rabarber | 02-09-19 | 10:37

Stoer doen met hun gehuurde auto's maar geen verantwoordelijkheid nemen. Daar hebben ze blijkbaar ook een etnisch monopolie op.

Mahatma | 02-09-19 | 10:37
-weggejorist-
Heiner | 02-09-19 | 10:36 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

De vrouw van de trouwstoetmepper is er ook helemaal overstuur van en schrijft briefje terug.

komtdatschot | 02-09-19 | 10:36 | 2

Dat het raasiesme is en dat het feestje verpest is. Laat dit een les zijn voorde volgende keer. Niet te dichtbij laten komen. Schieten als je er een aanleiding toe ziet.

Heiner | 02-09-19 | 10:40

@komtdatschot | 02-09-19 | 10:36
Nou...... die is inmiddels al zwanger hoor'. Ook een cultuurdingetje.

demaup | 02-09-19 | 10:50

Dat tuuteren is net zo kinderlijk als die profvoetballer die scoort en dan met een ingestudeerd 'dansje ' naar de tribune gericht voor l.l staat.

Koning BongoBongo | 02-09-19 | 10:36

De Multiculturele samenleving werkt alleen maar al je hard handhaaft op straat. En daar is Nederland heel slecht in. Geen nederlandse paspoorten meer uitdelen, maar gewoon een verblijfsvergunning die regelmatig verlengd wordt als je werk hebt, en ingetrokken na crimineel gedrag. Het is zo simpel.

vlotterik | 02-09-19 | 10:35

En dan? alsof die gast veroordeelt gaat worden door de D66 rechter en het PvdA OM hoef je ook al niet veel van te verwachten. Iets met zielig, macho-cultuur, racisme, islamofobie etc.

Als dit nu had plaatsgevonden bij een wegblokkade ivm zwarte Piet, dan okay. Maar verwacht nu helemaal niets van de politiek of OM of de rechterlijke macht.

Moonwarrior | 02-09-19 | 10:35

Prima en aangrijpende brief.
Moet verder niet zo moeilijk zijn de dader(s) op te sporen aan de hand van de beelden en kentekens.
Verwacht dat de politie collega's zeer gemotiveerd zijn om die lafbek te pakken.

Berbaar | 02-09-19 | 10:34 | 3

Ik verwacht dat de dader een moeilijke jeugd heeft gehad ,dus na het pakken zal het een foeigesprek en een paar uur schoffelen worden . Afschrikwekkend dus voor mensen die zoiets ook van plan zijn .

Koning BongoBongo | 02-09-19 | 10:39

Aangrijpend zeker. Door de aandoenlijke naieviteit. Hoop dat de brief de collega's nog extra motiveert. Als de leiding dat ook is. Dat is de vraag deze tijd.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 10:43

Het zijn vast huuratuo's. De Ali van de verhuur zal net die dag zijn bonnetjes kwijt zijn.

small_town_dude | 02-09-19 | 11:03

Een brief uit het hart, maar het lost weinig op en de politiek legt dit naast zich neer als incident. Te vaak rijden dit soort debielen door de stad heen en te vaak vraag ik me af waarom de politie niet met elke wagen er naartoe rijdt en iedere klaploper in die colonne elke verkeersboete geven die er is (en bij het minste of geringste godverdomme eens niet deëscalerend optreden en het zooitje kort en klein slaan of gewoon ventileren). Dit probleem speelt al veel langer en met andere stadsgenoten is het ons al vaker opgevallen dat dit pauper gedrag vaak onbestraft blijft. Of het nou tyfus toeter-Turken zijn met hun smerige grafvlaggen of het Marokkaanse uitschot; de politie had dit gedrag in de kiem moeten smoren.

HaatAth3ist | 02-09-19 | 10:34 | 1

Richtlijnen "leiding":
De-escalerend optreden tegen allochtoonse groepen.
Respect tonen voor hun kultuur.
Het gesprek aangaan.
Zaken doen via de Imam.
Eigenlijk hebben we ons al overgegeven.

Roadblock | 02-09-19 | 11:09

Een logisch gevolg van decennia wegkijken, vergoelijken, goedpraten en toestaan.
"Het is toch niet normaal!" Jawel. Als je iets 20+jaar toestaat is het wel normaal geworden.
Het word nog veel erger.

Frobelmonnik | 02-09-19 | 10:34
-weggejorist-
Fatwabuster | 02-09-19 | 10:33 | 1

Collega's staan te popelen om de dader te pakken... Volgens mij kan het heel simpel, kentekens zijn genoteerd en het bruidspaar is bekend. Elke dag, maar dan ook elke dag, deelnemers vd trouwstoet bekeuren. Gewoon volgen, eeste keer mobiel in de klauwen, hup een prent. Pak ze elke dag, net zo lang ze bereid zijn om de dader aan te geven en ook te getuigen in de rechtbank. Gewoon beginnen met schrijven, dat zal die kneuzen leren...

Abu Munbroek Zaktav | 02-09-19 | 10:33 | 3

Dat zal zeker gaan gebeuren in Nederland anno 2019.

Thegogglesdonothing | 02-09-19 | 10:40

Het zijn vast huuratuo's. De Ali van de verhuur zal net die dag zijn bonnetjes kwijt zijn.

small_town_dude | 02-09-19 | 11:04

Dat heet etnisch profileren en dat mag niet van links.....

Shadow1100 | 02-09-19 | 11:44

E.e.a is niet geescaleerd ,dus agent heeft prima naar zijn baas en de politiek geluisterd. Dat dit alles het gevolg is van de opdracht naar agenten toe om situaties te deescaleren zijn onze gezaghebbers te dom voor. Totaal geen feeling van die hotemetoten voor hoe veel allochtonen dit deescaleren zien..... als lafheid.

Koning BongoBongo | 02-09-19 | 10:33

Ik heb een boodschap aan mevrouw: U reageert vanuit uw eigen sociaal referentiekader. Het referentiekader van dat volk zit heel anders in elkaar, die lachen om uw brief.

Atlantis-95 | 02-09-19 | 10:32 | 1

juist

langzullenweleven | 02-09-19 | 10:58

Worden huwelijken buiten de Sharia overgenomen in de Sharia huwelijksboeken?

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:31

Als je je zo gedraagt hoef je van mij niet meer mee te doen in deze maatschappij. Hulde aan de politieman die (blijkbaar alleen ?) de orde probeerde te handhaven. Van mij had hij deze trouwstoet in een rouwstoet mogen veranderen door die flikker te voorzien van een acuut loodoverschot.

Terra | 02-09-19 | 10:31

Barbaars, banaal, primitief en laf volk.
Vooral laf
En dom
Laf en dom barbaars banaal primitief volk.
Dat zijn jullie kleutertoeteraars.... pffff

laurentius | 02-09-19 | 10:31

Van achteren! Tjonge wat een held, teveel adrenaline door de gehuurde Rolls Royce?

Dutch_Holland | 02-09-19 | 10:31 | 2

Zou die diender veel straf krijgen, omdat hij hen lastig viel?

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:33

Parallelle samenleving. Niets meer en niets minder.

Amsterdamsko | 02-09-19 | 10:30

Waar blijft die geweldige burgemeester met zijn antwoord.

gato | 02-09-19 | 10:30 | 1

Die zit bij zijn salfanistische clubje in zijn jurk thee te drinken.

Bolhoed | 02-09-19 | 10:39

Misschien moet het geven van overlast, zoals zonder noodzaak claxonneren, strafbaar worden gesteld. Voorkomt vast een hoop leed.

mozaard | 02-09-19 | 10:30 | 2

Is al een overtreding.

kwark001 | 02-09-19 | 10:33

Als wij het doen worden we ervoor bekeurd. Alleen toeterturken mogen dat, jeweettoch wollah.

Thegogglesdonothing | 02-09-19 | 10:41

En Politie Rotterdam heeft ook nog een appeltje te schillen met de dader.
De ophef en verontwaardiging is groot omdat de twee politiemensen in Rotterdam behoorlijke verwondingen hebben opgelopen tijdens hun werk. www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...

RickRD | 02-09-19 | 10:29 | 1

"We hopen vooral dat omstanders mensen op dit soort gedrag gaan aanspreken"........ Echt hoor, raap mij maar op.

Goofje | 02-09-19 | 10:43

Lak tot in den eeuwigheid,dat hou je zolang ze aangestuurd worden uit Ankara.

wiers | 02-09-19 | 10:26

Morgen in Opsporing Verzocht? Daar hebben dit soort lieden een abonnement.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 10:26 | 1

opsporing verzocht komt pas na een maand of 6 met geblurde gezichten: Wie herkend deze persoon?

De_Helderse_Kaaskop | 02-09-19 | 10:30

Wij klagen hier vaak over linkse wegkijkers, maar de kampioenen wegkijken zijn de Marokkanen. Alles wordt doodgezwegen. Alles wat Allah verboden heeft wordt toegestaan (misdaad, homosexualiteit, sex voor het huwelijk), zolang de eigen Marokkaanse kring zoals familie en buren er maar niet over kunnen roddelen. Dat is het enige dat telt. Zelden zo’n hypocriet volk meegemaakt. Het is niet eens dat geloof van ze, maar hun verrotte Noord-Afrikaanse cultuur. Als ze nu maar eens echt na de letter van de Koran zouden leven, dan zou dat al behoorlijk schelen.

Bigi Bana Boy | 02-09-19 | 10:25 | 2

Veel linkse mensen kijken niet eens weg. Die weten niet eens dat dit soort gebeurtenissen aan de orde van de dag zijn. Zij lezen Trouw en Volkskrant en kijken NOS. Die berichten er niet over of slechts in heel bedekte termen. Zo dringt tot een groot deel van de NL bevolking niet door wat er hier allemaal gaande is in dit land. En degenen die het wel weten en er iets over roepen worden weggezet als racist of islamofoob. Ik vrees dat het niet meer goed komt in dit land..

Boeddha18 | 02-09-19 | 10:46
-weggejorist-
Normpje | 02-09-19 | 10:25 | 3

Deze kan weer mooi opgeborgen worden onder de categorie "Overigen"

KXRonnie | 02-09-19 | 10:24

Een prachtige menselijke brief. Maar wat is het droevig dat dergelijke respectloze bruiloftstoeten bestaan, dat iemand een agent die zijn werk doet neer hoekt van achteren en nog droeviger dat 40 anderen die vent niet in zijn lurven pakken. Je zou bijna denken dat moslims hele nare mensen zijn. Maar tja dan doen je de minderheid van hen, die lijdt onder de meerderheid zo te kort.

Graaier | 02-09-19 | 10:24

Dat de BNers zich hier nog niet verbolgen over gereageerd hebben snap ik niet.
Meestal is er wel ene Tim,Dolf,Freek of Claudia die heel verschillig zijn toch?
En wat te denken van onze politici?... Jesse, Kajsa en de rest van dat opfok tuigh!
Tip voor deze vrouw en haar familie... bezoek vanaf nu elke iftar met de foto van die liggende vlek in het gras. Blijf die gemeenschap aanspreken op hun verantwoordelijkheid tot opvoeden of oprotten!

Welles! Nietes! | 02-09-19 | 10:24 | 3

Die hebben hier niets bij te winnen. De BN'ers interesseert het alleen als de trouwstoet het slachtoffer zou zijn.

Nederland80 | 02-09-19 | 10:38

@Nederland80 | 02-09-19 | 10:38:
Daarom natuurlijk ook mijn extra speciale tip voor de vrouw en familie van de agent om een groot bord met de foto mee te nemen naar een iftar.... en toevoegend daaraan.... misschien ook aan de landelijke korpsleider en de Minister van Justitie., en plant hem voor elke rechtbankingang ter herinnering aan de linksdraaiende D66 rechters!

Welles! Nietes! | 02-09-19 | 10:53

U heeft de spelregels niet goed begrepen: BN'ers (en ander opportunistisch volk) harkt de deugpunten binnen op zielige minderheden, niet op iets onbenulligs als het mishandelen van politie in het bijzonder (en blanken in het algemeen).

Maytheforcebewithyou | 02-09-19 | 11:44

Blablablabal... steun vanuit politiek( lachuh!)... bla bla bla....... de verplichte woorden.

Koning BongoBongo | 02-09-19 | 10:28

Misschien kan de baas ook meteen even kijken naar de achterstallig zaken die op de plank liggen met verkrachtingen met geweld en andere aanslagen op publiek. Snap dat ze geschrokken zijn dat ze zelf een tik krijgen, maar toch...

Premier Trutte | 02-09-19 | 10:30

Heel erg mooi geschreven. Echt mooi.
Dat eerst.
en ondanks dat alle agenten kut zijn. behalve wanneer je ze nodig hebt. (nee niet wanneer je toevallig iets te hard rijdt of te laat bij de parkeermeter aan komt... ondanks dat de meeste kut zijn zijn hele en halve criminelen nog kutter. En dat de dader zich niet aangeeft kan ik me nog voorstellen. Maar dat die stoet er op dat moment vandoor vluchtte om feest te gaan vieren, dat ze hun makker niet aangeven uit chaufinistische of religieuze solidariteit, allaa, maar dat ze geen kaartje naar de agent sturen, geen medeleven, geen excusus, niks niet.... daarmee tonen ze zich toch wel de vijand van dit land. Als niet geïntegreerde buitenstaanders, als respectloos volk.

Premier Trutte | 02-09-19 | 10:23 | 2

Waarom zou de vijand ons een kaartje sturen? Dit is oorlog.

Vuurwezel | 02-09-19 | 10:43

@Vuurwezel | 02-09-19 | 10:43: Precies.
Hieruit blijkt inderdaad het dubbele paspoort, de dubbele moraal, de andere loyaliteit, de vijandige groepsdruk,

Premier Trutte | 02-09-19 | 11:17

Ik zou het woord ‘lak’ vervangen door ‘schijt’.
Lak is nog te zacht uitgedrukt .
Dit banale volk heeft schijt aan alles wat met Nederland en de autochtone Nederlander heeft te maken .
Behalve aan de uitkeringsinstanties....

laurentius | 02-09-19 | 10:23

Prachtige oproep maar parels voor de zwijnen. Ze hebben echt schijt aan u en aan uw man. Zolang er niet wordt opgetreden zal het zo blijven en optreden gaat niet gebeuren, er wordt alleen een rondje foei geroepen voor politiek gewin. Sterkte voor uw man en een spoedig herstel voor hem.

osolemio | 02-09-19 | 10:23

Vergeet niet lak aan schoonmaken en opruimen.

Deksmaat | 02-09-19 | 10:23

Volk wat hier niet thuis hoort want éérst moslim met een religie wat alleen maar vrede brengt, daarna zijn ze de trotse Turk! En als het hun uitkomt in geval van ellende in buitenland of graties geld,
dan komt dat Nederlandse paspoort mooi van pas, nu komt het Nederlander zijn niet van pas ivm recht om te mogen tûttûrrûn.

Halul gebakken | 02-09-19 | 10:22

Met een slachtofferrol kun je in Nederland heel ver komen met wet overschrijdend gedrag. Het zou zo maar kunnen dat er een FOEI wordt geroepen bij aanhouden van de dader, en dat dit zelfs nog eens op een racistische manier uitgelegd kan worden. En degene die FOEI heeft geroepen het label racist uitgereikt krijgt, en hier zijn leven lang last van heeft. Tja, dan kijkt iedereen maar het liefst links weg.

leijpeideaud | 02-09-19 | 10:22

Achterlijk tuig is het.

van Oeffelen | 02-09-19 | 10:22

Wat een dijk van een brief. Als ook maar één van die gasten uit die stoet iets heeft wat op een hartslag lijkt, dan moet er een positieve reactie op komen.

Maar ik vrees dat die hartslag bij hen uitblijft. Ze raakt de snaren heel correct in de brief waar de pijn zit: Ze geven er werkelijk geen fuck om.

klamme.vla | 02-09-19 | 10:22
-weggejorist en opgerot-
laagvliegert | 02-09-19 | 10:21 | 12

@Barkruk2 | 02-09-19 | 10:52: Schiettuig gebruiken zou natuurlijk wèl kunnen en staat zelfs in de wet: Noodweerexces is in het Nederlandse strafrecht een wettelijke schulduitsluitingsgrond. Artikel 41 lid 2 van het Wetboek van Strafrecht luidt:

Niet strafbaar is de overschrijding van de grenzen van de noodzakelijke verdediging, indien zij het onmiddellijk gevolg is geweest van een hevige gemoedsbeweging, door de aanranding veroorzaakt".

Maar helaas wordt de agenten 'de-escaleren' ingeprent. En de agent die toch schiet wordt het leven onmogelijk gemaakt door het OM en dreigt ontslag. Deze agent had wat mij betreft eerst 2x in de lucht mogen schieten en daarna raak. Maar helaas.

Goofje | 02-09-19 | 11:02

@Goofje | 02-09-19 | 11:02:
Hoeveel kogels zitten er in zo'n pistool? Zou die er genoeg hebben gehad voor Alibaba en zijn 40 rovers?

Barkruk2 | 02-09-19 | 11:12

@Barkruk2 | 02-09-19 | 11:12: 9 of zo. Maar als je er eentje in zijn gezicht of maag schiet, rennen er wel een aantal weg, hoor.

Heiner | 02-09-19 | 14:09
▼ 9 antwoorden verborgen

Karma gaat boven Allah.

onesizefitsall | 02-09-19 | 10:21

De politie in Nederland straalt totaal geen gezag uit.
Onnodig toeteren is volgens de wet gewoon een overtreding, door rood rijden ook.
Iedereen had daarop gepakt moeten worden en bij tegenwerking gewoon arrestaties.

King of the Oneliner | 02-09-19 | 10:20 | 3

Nou, de politie spaart hun krachten om kleine meisjes, die wat te enthousiast zijn tijdens de introductie dagen , tegen de grond te werken.

Robertski | 02-09-19 | 10:27

Kijk, zo gaat dat in Turkije zelf als je fuckt met de autoriteiten, bijvoorbeeld door met je tengels aan iemands rechter buitenspiegeltje te zitten:
www.youtube.com/watch?v=da3iecyIRwU
Een keer stop roepen en ze stoppen. Dat is nog eens gezag.

VanBukkem | 02-09-19 | 10:35

@VanBukkem | 02-09-19 | 10:35: dat kut volk luistert dan ook alleen maar niet iemand die sterker is. IN dit geval door jaren lang zij die niet willen luisteren een hele hoop klappen te geven . dat is gezag waarnaar ze luisteren. Als wij met ze willen leven moeten we ook hun normen en waarden op die wijze overnemen. Dus hup politie ; ff een lesje turkse politie mentaliteit volgen ( of Spaanse verkeers politie; dat zijzn ook aftreksels van de Spaanse inquisitie)

dorstig! | 02-09-19 | 10:42

Mooi verwoord. Sterkte met het herstel lichamelijk en geestelijk.

Ik denk dat de pipo die geslagen heeft zichzelf nooit zal aangeven. Ik hoop dat de op scherp staande collega’s de persoon te pakken krijgen....... en dan een veroordeling met de juiste proportie die de rest van de op bruiloft toeterende samenleving doet schrikken... tja.

Proxihox | 02-09-19 | 10:19

Wat een mooie brief. En wat goed dat er door die brief wat extra aandacht gaat naar deze misdaad en de gevolgen ervan.
Maar ontluisterend ook, dat er blijkbaar nog steeds mensen zijn die niet weten dat het neerslaan van een agent juist de feestvreugde enorm verhoogt bij de groep daders en de rest van de bruiloft.

Poesmobiel | 02-09-19 | 10:19 | 5

@Sjefke7807 | 02-09-19 | 10:50: O, ik zie het ook helemaal voor me. De bruiloft waarop de mannen bij elkaar zitten met hun paddestoelkapsels en hun lelijke glimpakken. Die hebben elkaar nog urenlang complimentjes en high fives gegeven. Voor een paar dagen zijn ze nog dikkere broeders van elkaar dan anders.
Achterin het gebouw, of boven in een aparte ruimte, zitten de vrouwen bij elkaar. Misschien snakken er een paar naar wat meer beschaving, misschien zijn ze allemaal wel blij dat hun soort mannen in Nederland altijd de mannelijksten zijn. Geen idee. Misschien hebben ze zelf ook geen idee. Misschien is het maar het handigst als ze nog harder lililililililililililili gaan zitten schreeuwen. Tegelijkertijd denken kan dan in elk geval niet meer.

Poesmobiel | 02-09-19 | 11:04

@Poesmobiel | 02-09-19 | 11:04:
Wij Nederlandse mannen denken na over de gevolgen van onze daden. Denk dat dat een klein, doch vrij significant verschil is tussen ons en die onderbuikprimaten.

Graaisnaaiert | 02-09-19 | 12:28

@Graaisnaaiert | 02-09-19 | 12:28: Dat weet ik toch? Daarnaast zijn de gevolgen voor barbaren nooit een argument om eens iets anders dan geweld in te zetten. Alleen het 'winnen' telt, nooit het leed. Alleen de eigen behoefte telt. Empathie is uitzonderlijk en het soort eer is die van een totaal andere planeet.

Poesmobiel | 02-09-19 | 13:07
▼ 2 antwoorden verborgen

jammer dat de NOS niet verder komt dan 2 regels uit deze brief.
De hele brief maakt 2000x zoveel indruk.

De_Helderse_Kaaskop | 02-09-19 | 10:18 | 1

Inderdaad, compleet gehersenspoeld door de media.

kwark001 | 02-09-19 | 10:19

Wanneer je naar de dure automobielen kijkt, ben ik bang, dat ze dit kunnen bekostigen doordat er snuivers zijn die teveel in hun spiegeltje kijken.

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:17 | 2

Nee joh allemaal “gehoerd” bij “autoverhoerbedraif”.... toettoet.

Proxihox | 02-09-19 | 10:21

Nope, dat is een verdienmodel van een leasebedrijf ( trouwstoet auto's voor toeterturken). De dag daarop rijden ze met afgetrapte VW golfjes en BMW 3 door Rotterdam.

Spartaan1888 | 02-09-19 | 10:23

Zo’n oproep laat zien hoe ongelofelijk naief / gebrainwashed die lui zijn. Dat ze denken dat ze door zich kwetsbaar op te stellen opeens gehoor vinden bij die barbaren... de media en politiek heeft afgelopen 40 jaar uitstekend werk geleverd... ik weet niet of ik om zo’n oproep als deze moet lachen of huilen...

SpaansePeetvader | 02-09-19 | 10:17 | 2

U heeft totaal geen inlevingsvermogen, en waar u dat links vandaan haalt? Geklets.

Zwizalletju | 02-09-19 | 10:35

@Zwizalletju | 02-09-19 | 10:35: u snapt niet dat als een vrouw van een agent een wanhopig beroep op de compassie van een stel woestijnbarbaren moet doen er de afgelopen 50 jaar iets gruwelijk mis is gegaan in Nederland. In heel erg veel opzichten. En het wordt alleen maar heel snel heel veel erger dus ben benieuwd hoeveel van dit soort oproepen we nog gaan zien tot er ook bij die mensen een lichtje zal gaan branden.

SpaansePeetvader | 02-09-19 | 12:32

De dag dat je erachter komt dat je als agentje niet de enige bent met een geweldsmonopolie

Johan C. | 02-09-19 | 10:17 | 1

U is tokkie?

Lefty-Messup | 02-09-19 | 10:21

Moet je in Turkije doen, een agent neerslaan.

VanBukkem | 02-09-19 | 10:16 | 1

dan kan je weken niet meer vanbukkem

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:19

Meer of minder bruiloftsgasten? En inderdaad, ze minachten NL, en je kan ze zo langzamerhand niet eens meer ongelijk geven.

Robertski | 02-09-19 | 10:16
-weggejorist-
Bakje Friet | 02-09-19 | 10:16 | 2

Bij de eerste de beste droeftoeterstoet de boel klemrijden, verbaliseren en per direct boete innen, ter plekke rijbewijs inleveren, voertuigen afvoeren op kosten van de bestuurder.
Oh shit, dit is NL, sorry gaat 'm niet worden.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 10:16 | 1

Neem maar in beslag. Laat de bestuurdert maat aan de verhuurdert uitleggen waar z'n Mercedes is gebleven.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 10:19

In bepaalde lagen van de bevolking (wereldwijd) heerst nu eenmaal een vaste stelregel. "Horen, zien en zwijgen".
Zojuist zei "Eus" op Radio NPO 1 : Hij kreeg al op jonge leeftijd de volgende opdracht" mee waar het contact met politie betreft: "weet wat je zegt, maar zeg nooit wat je weet".
Marcouch heeft ook een flinke duit in de zak gedaan over criminele ettertjes.. Die zegt nu: Ouders moeten ingrijpen, maar doen dit niet omdat de families volop meeprofiteren van de handel en wandel van die schatjes.
Prachtwijken? Krachtwijken? Kansenwijken? Rot op! Het zijn zwijgwijken.

demaup | 02-09-19 | 10:15 | 3

Ben opgegroeid in het Oude Westen in Rotterdam; is om te kotsen als je ziet wat er op een doordeweekse dag rondstruind in witte gewaden. Tis er ook altijd overvol Bah !

Spartaan1888 | 02-09-19 | 10:26

In deze radio1-uitzending was ook een luisteraar te horen die zich als moslim hevig zei te storen aan met name de Marokkaanse medemoslims. Hij vindt dat in alle moskeeen moet worden gepredikt dat de ouders beter op hun jeugd moeten letten. Hij wond daar geen doekjes om. De gespreksleider wist niet hoe hij het had. Hilarisch! Een aanrader om terug te luisteren. Tussen 9.30 en 9.55.

Zonder erg | 02-09-19 | 10:26

Apanerotsen.

Heiner | 02-09-19 | 10:53

Mo drinkt zijn kopje thee wel met de korpsbeheerder tijdens de iftar, tot die tijd heeft hij nachtdienst.

Ik roep maar wat | 02-09-19 | 10:15

Burgemeester van Rotterdam doet liever "Songfestival-vrolijk bij" #Jineklive.

Remi 1 | 02-09-19 | 10:14 | 3

Aboutaleb wordt zwaar overschat!

demaup | 02-09-19 | 10:17

Nou, dat Songfestival in Rotterdam (alias Istanbul aan de Maas) gaat nog problemen krijgen door onze homofobe Nederturkjes en Berberaapjes uit 010:
www.nrc.nl/nieuws/2019/08/30/rotterda...

leo de pejo | 02-09-19 | 10:19

@demaup | 02-09-19 | 10:17: Aboutaleb heeft een zgn grote bek maar doet geen ene reet aan o.a grijze wolven tuig wat schijt heeft aan onze wetten,regels en cultuur. Koppelde ooit Fortuyn aan Auschwitz . #saynomore

Jan Leul | 02-09-19 | 11:48
-weggejorist-
Kapitein Stijlvol | 02-09-19 | 10:14

De enige schuldige is die eikel die die agent sloeg. Ik heb iets gelezen van dat die agent er in zijn eentje was. Ik vind daar iets niet goed aan. Als er opgetreden moet worden ben dan minimaal met twee. Lijkt mij wat veiliger. Dit is een dappere agent.

Leptob | 02-09-19 | 10:13 | 3

Weer de schuld bij het systeem leggen, in plaats van bij de schuldigen. In dit geval is dat niet alleen de dader, maar ook al diegenen die die agent daarna voorbij zijn gereden zonder hulp te verlenen. Wat mij betreft onderstreept deze zaak eens te meer dat er iets fundamenteel mis is met de zeden en mores van bepaalde culturen. In ieder geval lijken ze haaks te staan op de onze.

MickeyGouda | 02-09-19 | 10:22

Degenen die hem lieten liggen, hebben ook schuld.
Degenen die de naam van de dader niet doorgeven, hebben ook schuld.

tipo | 02-09-19 | 10:54

@MickeyGouda | 02-09-19 | 10:22: Dit gaat niet over de schuld bij het systeem leggen. Ik vind dat een agent voor zijn eigen veiligheid niet in zijn eentje moet optreden. Er lopen nou eenmaal een boel dwazen rond.

Leptob | 02-09-19 | 11:01

Misschien dat zijn imam hem op zijn nederlandse burgerplicht kan wijzen.
Ach laat ook maar.

2voor12 | 02-09-19 | 10:13 | 1

wanneer hij gaat biechten bij zijn imam, moet hij drie "VerdomZe" groetjes opzeggen.

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:22

En dat soort figuren komt nog steeds juigend met scheepsladingen dagelijks ons land binnen om verwent te worden ,er staat ons dus nog veel en veel meer te wachten.

blauwe zander | 02-09-19 | 10:12

Is het nou echt zo'n vreemd idee dat dubbele nationaliteiten met een strafblad per definitie worden uitgezet naar hun thuisland?

Zorg er nou voor dat de goeden niet onder de kwaden lijden. Dan worden ze ook niet met de nek aangekeken dankzij de wandaden van dit soort roedels. Laten we van dit heerschap een voorbeeld maken, zodra hij gepakt en veroordeeld is mag hij wegwezen. Doe het maar lekker in Istanboel.

Nederland80 | 02-09-19 | 10:12 | 1

En om voorbeelden te stellen, heel de familie meesturen.

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:23

Gisteren las ik dat de politievakbond zwaardere straffen wil.
Ipv een taakstraffen, een paar dagen cel.
Voor het mishandelen van een agent.
Dat u het even weet...

Croxifoxio | 02-09-19 | 10:12 | 2

en dna afstaan, oh ....

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:24

Ik wil ook zo veel. Gaat ook niet gebeuren

MoonBeebe | 02-09-19 | 11:59

Het allerergste is dat de rechtstaat lak heeft aan bruiloftsgasten!
Ze mogen straffeloos elke wet- en regelgeving overtreden, want anders rasiest!

ole guapa | 02-09-19 | 10:12

zo'n marrekanebruilof is eigenlijk een rouwstoet en wat zullen ze hun testosteronbommetje gaan verdedigen en verstoppen, want hoe had die agent het gore lef hunnie voor de voeten te lopen, zoiets, maar in alle eerlijkheid ik voel dit gedrag zo langzamerhand als provocatie en dit kan niet meer door Onze beugel.

Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:12 | 1

Iedere keer als ze dit doen op zo'n opzichtige en wanstaltige manier, ook zonder in het rond te meppen , wordt Nederland weer een stukje verder het graf in gestopt.

Zwizalletju | 02-09-19 | 10:29

Wat ik niet snap is waarom dat bruidspaar niet nog diezelfde nacht van hun bed is gelicht -bij voorkeur tijdens het consumeren van het huwelijk- inclusief de vaders, broers en neven. Tien tegen een dat de dader ertussen zit. En mocht het uiteindelijk toch niks worden met de rechtsvervolging, en die kans is groot want die Turken die zwijgen natuurlijk allemaal als het graf plus we hebben hier te maken met een totaal disfunctioneren rechtssysteem, dan hebben we in ieder geval de bruiloft verziekt.

VanBukkem | 02-09-19 | 10:12 | 3

Man ze hadden de hele meute tijdens de ceremonie al moeten arresteren.

Barkruk2 | 02-09-19 | 10:15

De bruidegom is wel opgepakt. www.rijnmond.nl/nieuws/185590/Ook-bru...

Een van de auto's in de stoet stond als gestolen geregistreerd. Het is allemaal weer erg voorspelbaar.

Nederland80 | 02-09-19 | 10:15

Tot het bruidspaar de staat aansprakelijk stelt voor de kosten van hun verziekte bruiloft. Integreren, dat doen ze niet, maar reken er maar op dat ze het rechtssysteem wel door en door kennen - in tegenstelling tot de taal, NLse omgangsvormen, etc.

En onze wappie rechters gaan ze gewoon gelijk geven, helaas.

MansFimmerTrans | 02-09-19 | 10:21

Lieve mevrouw, ik hoop als eerste dat uw man weer volledig hersteld, ik hoop dat de dader of een getuige zich meldt, ik hoop dat de rechter uiteindelijk de juiste straf geeft. Wat ik nog meer hoop kan en mag ik niet beschrijven.

MoonBeebe | 02-09-19 | 10:12 | 4

"... ik hoop dat de rechter uiteindelijk de juiste straf geeft."
Wat denkt u zelf?

VanBukkem | 02-09-19 | 10:15
-weggejorist-
Shadow1100 | 02-09-19 | 10:51

@VanBukkem | 02-09-19 | 10:15: Ik hoop maar denk niet dat er echt gestraft gaat worden . Want in dit Pamperland houdt men meer rekening met dader als met slachtoffers. En ze zijn te schijterig om deze laffe honden eens echt aan te pakken. Een volgende agent laat het misschien wel uit zijn hoofd om op te treden. Waarom zou je je nek uitsteken met zo'n karig salaris, hoog risico op letsel en een falend rechtssysteem? En zo glijden we verder af. Maar zonder hoop is alles verloren.

MoonBeebe | 02-09-19 | 11:56
▼ 1 antwoord verborgen

Ik vraag me oprecht af hoeveel deze agent per maand, netto, mee naar huis neemt. Is er een goede balans tussen jezelf inzetten voor de maatschappij ten opzichte van je salaris.
Ik hoop het maar.
Sterkte voor deze agent.

ParaPiet | 02-09-19 | 10:11 | 5

Realistisch gezien verdient een agent bruto tussen de 30 en 60k

Blasfemie | 02-09-19 | 10:19

@Theo-Pim-Riv | 02-09-19 | 10:14: nul komma nul, gevarengeld kennen ze niet. Dat bedrag ontvangen ze vaak inclusief de onregelmatige diensten. De handhaving van de gemeente verdiend alleen al 2400 schoon, zonder overuren. Belachelijk.

Koekkeloere | 02-09-19 | 10:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit is de oogst van het zaaien van knuffeltollerantie.

BrutusBosch | 02-09-19 | 10:11

Iets met naïef.

EnzoIshet3 | 02-09-19 | 10:10

Klikken is Haram.
Eerlijkheid is niet Haram.

Moeilijke keuze, want mohammed (kleine m) besprong ook een 9-jarig kind van achter. Dus het zal wel zo aangeleerd zijn.

Koekkeloere | 02-09-19 | 10:10

Leuk, zo'n brief, maar een kansloze missie natuurlijk. Zo'n rat gaat zich echt niet melden, want de politie is toch maar rasies.

En áls hij al gevonden wordt, dan lacht hij de agent in kwestie uit om de fopstraf die hij krijgt. Een boete, in het beste geval een werkstraf van een paar dagen.

Om zich bij de volgende bruiloft weer in z'n gehuurde pauperbak luid toeterend door de Randstedelijke straten te begeven.

Rest In Privacy | 02-09-19 | 10:10 | 1

Welnee joh, dat wordt een FOEI-gesprek!

ResSoniya | 02-09-19 | 10:20

ach ja en van blokkeerfriezen nemen we DNA af...

Enrique C | 02-09-19 | 10:10 | 2

Dat deed een reli-OM-baasje die liever Jezus op het water zag lopen, hij beschouwde 3 onverzekerde oude bussen met uitvreters als een groter wonder dan hardwerkende Friezen die hun kinderen wilden beschermen van dit uitschot.

grindbak | 02-09-19 | 10:13

Heeft weinig nut. Er zit niet genoeg variatie in het DNA van die droeftoeters.

gekwetst | 02-09-19 | 11:25

Is niet anders.

rein9576 | 02-09-19 | 10:09

Jammer dat de agenten niet met een groep zijn blijven rondhangen op die bruiloft en iedereen daar zijn gaan ondervragen. Denk niet dat de sfeer er heel gezellig was als om de haverklap gasten er uit werden geplukt voor een gesprek.

Willem van D | 02-09-19 | 10:09 | 5

@Thegogglesdonothing | 02-09-19 | 10:11: Die hoogste baas van de politie spant samen met het kartel... ooit, zo'n 23 jaar geleden, wilden ze een oud militair de hoogste baas maken van de politie, dat is hij ook geworden maar voor slechts kort... waarom deze heer Brinkman al snel weer weg moest is mij nog steeds onduidelijk. nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Willem_Brin...

Keyboardspeler | 02-09-19 | 10:24

@theo-is-dood | 02-09-19 | 10:17:
Het waren volgensmij gehuurde auto's. Al hoewel je waarschijnlijk veel toeter-overtreders zult betrappen op deze manier, pak je hier helaas niet de dader mee.

hetsnelstezaadje | 02-09-19 | 13:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Moslims, de rotte appels van de samenleving. Maar dat mag je natuurlijk niet zeggen. De hele familie weet dat neef Khalil een agent knock-out heeft geslagen, maar weigert het te melden natuurlijk. Kijk naar België, hele buurten waren op de hoogte waar bijvoorbeeld terroristen verbleven, maar niemand die hier melding van maakt. Walgelijke club die moslims.

usb stok | 02-09-19 | 10:08 | 4
-weggejorist-
Shadow1100 | 02-09-19 | 10:47

@Shadow1100 | 02-09-19 | 10:47:
Leuk, maar dat woordje ; koran; aan het begin is zeer ongeloofwaardig en feitelijk incorrect.
Koran bestaat uit meerdere boeken/hoofdstukken. Net zoiets als quoten uit de krant en dan neerzetten: Krant 20-05, krant 30-06

Sensemilla | 02-09-19 | 11:08

@Shadow1100 | 02-09-19 | 10:47: Moet je het wel goed vertellen ;) """Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn. En daarmee, geachte luisteraars, laat ik u over aan de verpozing die de radio u pleegt te bieden. Goedenavond." (alsof ik Mark Rutte hoor spreken)

Keyboardspeler | 02-09-19 | 12:01
▼ 1 antwoord verborgen

En allah zag dat het goed was......

Hellsmurfje | 02-09-19 | 10:08

Beste partner van oom agent, mooie poging om opheldering te krijgen. Helaas probeert u dit bij een slag volk dat qua samenleven de schaamte voorbij is. De oorzaak hiervan ligt bij de wegkijkende overheid en falende politie die misdrijven signaleert en noteert, maar aan het einde van het jaar de statistieken weggooit. Sterkte!

De Pilsvogel | 02-09-19 | 10:07 | 1

Alles om de religie van de wrede maar te vriend te houden...

Air van Boven Dorens | 02-09-19 | 10:09

Wat goed verwoord. Ik zit hier echt met kippenvel te lezen.
Misschien dr kantoorairco maar wat minder hard laten blazen dan...

Auwieje | 02-09-19 | 10:07

En nog altijd niet willen begrijpen hoe het toch komt dat ze door het overgrote deel van de ECHTE Nederlanders compleet worden uitgeKOTST...

Air van Boven Dorens | 02-09-19 | 10:06

Pak elke klootzak op die aanwezig was op die bruiloft en bestraf ze gezamenlijk, mijn zegen heb je.

Barkruk2 | 02-09-19 | 10:06 | 5

Mocht geen van hen zich kunnen herinneren welke bruiloftsgast de agent van achteren knock-out gemept heeft, dan mogen de heren van mij ook een enkele reis huiswaarts krijgen, met gezinshereniging in het land van herkomst.

Wladimir 1928 | 02-09-19 | 14:19

@Cadaver | 02-09-19 | 17:08: Klaus Barbie, de "slachter van Lyon", heeft indertijd een verzetsstrijder (Jean Moulin) eigenhandig doodgemarteld. Gelukkig voor de wereld neemt Barbie tegenwoordig zijn telefoon niet meer op.

Wladimir 1928 | 03-09-19 | 01:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Tja... dat krijg je van een verwijfde samenleving

Geno | 02-09-19 | 10:06

Toch goed dat Mona Keizer in het NPO ochtendprogramma riep dat dit gedrag onacceptabel was. Dat zal ze leren. Daar hebben ze niet van terug.

Ridde Rogter | 02-09-19 | 10:06 | 1

Wat betekent "onacceptabel" nog vandaag de dag. Als een politicus zegt "dit is onacceptabel", dan begrijpen wij dit terstond als "dit zou eigenlijk onacceptabel moeten zijn".

Schoorsteenveger | 02-09-19 | 10:27

Wat een naïeve muts!! Dat volk heeft geen eer of geweten.

Ramses Sappie | 02-09-19 | 10:05 | 5

@Ramses Sappie | 02-09-19 | 10:05 Als je deze mevrouw een naïeve muts noemt heb je een steekje los.

Zwizalletju | 02-09-19 | 10:38
▼ 2 antwoorden verborgen

God noch gebod; het Allah leger

pigadaki | 02-09-19 | 10:04

Laffe klootzakken zijn het........ en ingrijpen ho maar!

Fatwabuster | 02-09-19 | 10:03 | 4

@grindbak | 02-09-19 | 10:08:
Lekker constructief. Heb je een paar eerlijk werkenden, gooi je ze er uit.

deministerpresident | 02-09-19 | 10:32

Jawel, ifffftarrrrrrrrrennn!!!

Normpje | 02-09-19 | 11:22
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen