achtergrond

Geenstijl

112 niet bereikbaar wegens KPN-storing, alle ambulances preventief de straat op

Paniek, wel.

Mooie boel, en uit voorzorg worden in bijvoorbeeld Rotterdam maar meteen ALLE ambulances de straat op gestuurd en alle brandweerkazernes bemand. Daarbij zijn ook ALLE agenten vanaf heden op straat te vinden. Zodat ze in ieder geval mobiel zijn, en mensen hen op straat kunnen benaderen. Ze zijn wel bereikbaar via Twitter en Facebook, maar leg dat uw oma maar eens uit. Vanwege de storing hebben veel politieregio's opgeschaald naar Grip 2, wat de schaal is voor een "groot incident". Ook hebben politieagenten onderling communicatieproblemen. Sowieso ook al schuld van Ivo Opstelten, die in 2012 beloofde dat er nooit meer een 112-storing voor zou komen.

Update: Werkende vervangende noodnummers - "Voor 112 bel: 088-6628240 en voor 0900-8844 bel: 088-9659630".
Update: SMS-dienst NL-ALert stuurt u de alternatieve telefoonnummers. Overheid doet... z'n best!
UPDATE: WTF. Niet Whatsappen met het door de politie doorgegeven nummer, dat is namelijk van DE TELEGRAAF.
UPDATE: En nu heeft iedereen (behalve KPN-klanten) een nieuwe update gekregen. Whatsappen kan naar 06-10000011. (Geen paniek, Ferd Gammahaus pakt zijn gereedschapskist erbij).
UPDATE: Volgens KPN is alles min of meer weer in orde. Nieuwe NL Alert (zonder de whatsapp van Wierd, ditmaal) komt echter niet aan bij KNP-abo’s. En de KNP-woordvoerder is ook lastig te bereiken (ROFLOL-video).

Gelukkig houdt ook de politieheli z'n gemak

Gelukkig houdt ook de politieheli z'n gemak

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.