Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VIDEO. Popo vs. Klimaatgekkies in Tweede Kamer

Klimaathysterie, wat is dat dan?

Dit dus. Een beetje met je geprivilegieerde Rosa Parks syndroom door stemmingen van de Tweede Kamer heen schreeuwen omdat je denkt dat daarmee de alsmaar luider klinkende klimaatklok een paar minuten terug in de tijd kan zetten. Helaas voor al die toekomstige eredoctors in de zaal doen we in Nederland meeste stemmen gelden in plaats van de hardste stemmen gelden en is de orde verstoren in de Tweede Kamer een misdrijf. Benieuwd of het Openbaar Ministerie zonder bemoeienis van de minister chocola van deze beelden kan maken.
UPDATE: Hi-res beelden van de spandoeken bij de Nationale Oproerkraaiers Stichting.

Toedeledokie

Social

Meekomen, makker

sleepwet in actie

Eind goed, al goed

doei

Reaguursels

Inloggen

Nog maar net droog achter de oren en nu al eisen dat het parlement de oren naar een klein groep schreeuwers laat hangen.

jochum1980 | 12-06-19 | 11:34

Zelfs bij JOOP (ondanks de verwoede pogingen van de redactie om in slachtofferrol te kruipen, met "... en wordt hardhandig afgevoerd") eigenlijk alleen maar afkeuring voor dit ant-democratische gedrag!

michelpen | 12-06-19 | 11:28

Iedereen die zich niet aan democratische regels houdt heeft recht op gratis advocaten. Dat moet stoppen is discriminatie.

Cocorico | 12-06-19 | 11:12

Was te verwachten dat die schreeuwerds zo snel worden afgevoerd. Maar als je vanaf 2.18 minuut verder kijkt, wordt een motie ingedient om het wettelijk minimumloon te verhogen met 3 %. Stuitend om te moeten constateren dat alleen de SP, PvdD, Denk en 50 + voor deze motie stemt. De rest vindt het wel prima dat het minimumloon niet omhoog gaat.

loser | 12-06-19 | 09:35

Geenstijl, en met name de inhoud van de reaguursels als het om de klimaatcrisis gaat, maakt pijnlijk duidelijk dat we een evolutionair duidingsprobleem hebben. De naamgeving Homo Sapiens voor onze soort is meer een wens dan een werkelijkheid. Het begrip "oliedom" begint daarentegen weer aan betekenis te winnen.

king_dong | 12-06-19 | 09:10

Bij een boer in de varkensstal mag het wel. Tweede kamer scheelt niet zoveel, dus waarom kan de politie hier de boel WEL binnen 5 minuten opruimen?

Sokonomi | 12-06-19 | 08:00 | 1

Had iets te maken met de varkensboer die geen aangifte deed...

DikkeLollie | 12-06-19 | 16:41

@Datgingniegoed ... er zijn grotere problemen waar wij ons druk om moeten maken ... klopt --> Den Haag en de linkse partijen (Jesse Klaver en Rob Jetten) doen alsof het klimaat de grootste zorg is voor de toekomst van onze kinderen.

Zorgelijker is de oneindige toestroom van migranten uit Afrika en moslimlanden die hier onder de noemer van vluchteling opvang, huisvesting plus een uitkering krijgen.
Hierdoor krijgen we steeds meer inwoners met meer woningnood en een duur kostenplaatje.
In Den Haag en bij de NPO mag je uren over het klimaat (een stukje lucht) praten, maar hierover mag NIET gesproken worden.
Terwijl de oneindige toestroom van migranten tastbaar is... en meer impact heeft voor onze kinderen dan het klimaat.
Wat heeft het voor nut ons land vol te proppen met 20 miljoen inwoners... met nog meer woningnood en files - dit is niet goed voor het milieu en ook niet voor het welzijn van de Nederlandse mensen.
Jammer dat je hierover niet hardop mag praten in Den Haag en bij de NPO.

sociaal_econoom | 12-06-19 | 05:29 | 3

@sociaal econoom,
Ja , wij liggen op een lijn . Dus het heeft weinig zin om in compleet SWAT ornaat de al open deur,in te trappen.

Datgingniegoed | 12-06-19 | 05:41

Hoe ontstaan er meer files als die nieuwe Nederlanders geen baan hebben? Die paar flixbussen extra, die de gelukszoekers door heel Europa met familie verbind vanaf €7,-, zullen het file probleem niet groter maken. Verder onderschrijf ik wel dat dit het grootste probleem is voor de toekomst.

VerganeGlorie | 12-06-19 | 07:54

Totaal mee eens. In Den Haag en NPO wordt er wel over gesproken. Het probleem is het onderwijs en de overheid waar links de macht heeft. Niet voor niks zijn scholieren en studenten veelal Groenlinks aan het stemmen. Op zich vind ik het goed dat de boel verstoort wordt in dit nepparlement - mag vaker gebeuren - maar heb niks met dit onderwerp en deze actievoerders.

Rochegrosse | 12-06-19 | 11:28

Laat jouw voice of your great grand daughter maar ff horen in de kontgat metropolen Bangkok, Mexico, NYC , shanghai. Nadat je inmekaar bent gebeukt door de plaatselijke taxi buisness mag je blij zijn dat je het er levend af brengt, terug op de KLM vlucht naar AMS.
De hypocriete kudt staat te gillen in voledig syntetische kleding en heeft werkeljk waar geen flauw benul van deze lachwekkende situatie.

Datgingniegoed | 12-06-19 | 05:20

Aanhangers van de grootste hoax van deze eeuw gillen en krijzen voor verandering. Een hoop commotie voor wat? Ohh? De aarde warmt op en dat is allemaal jouw schuld.Een makkelijker verdien model , met godsdienst buiten beschouwing gelaten, kan je niet hebben. Het zal allemaal bestwel en enige kern van waarheid hebben maar hier prik je als nuchtere Nederlander toch gelijk doorheen? Zoals er in de huidige politiek wordt het daadwerkelijke probleem angstvallig verzwegen. Er zijn nu wel heul veul “ stuards of the earth” ( mensen) op deze aardkloot aanwezig en doen , naar mijn zeggen, hun functie niet alltijd eer aan.. Menig land heeft bevolking die zich beneden de “ levens standaard” bevind en zich ook nog eens zorgwekkend ongecontroleerd uitbreid. Er is geen klimaat crisis maar een overbevolking die onder een, uw bepaalde, humane standaard leeft. Het is te belachelijk voor woorden dat je in het merendeel van moeder aarde in de taxie deuren moet sluiten ,als je door de zo genoemde “ no go” zones moet reisen ,omdat je anders voor je schoen veters of casio horloge wordt vermoord. Het verschil in levens standaard is levensgroot, En ik geloof dat het merendeel van onze bevolking geeneens door heeft waarover we het hebben. Een gemiddelde indonesieer brand een heel oerwoud plat om zijn familie van een tweetakt brommer en voedsel te voorzien en geeft geen ene reet om de inheemse vogeltjes of plantjes zolang hij kan brommeren ,TV kan kijken en zijn gezin van voedsel kan voorzien.
Uw zorgen zijn niets vergeleken bij deze mensen die, elke dag weer, op het randje van de afgrond staan. Een menswaardig bestaan.... wat is dat? En wanneer ben je arm?
Ik weet 1 ding, Dat mijn voorvaderen dit land voor mij hebben opgebouwd met bloed, zweet en tranen en dat ik dit moet koesteren Afgezien van de foute kapitein op dit schip en een paar behoorlijke koers wijzigingen zou Nederland weer noemenswaardig worden.
En voor de klimaat “milieu” hoax, , die bevinden zich niet in Nederland en er zijn veel grotere problemen waar wij ons druk om moeten maken.

Datgingniegoed | 12-06-19 | 04:49

Trump wist meteen dat het nep was... hij doet niet mee met de extreme Klimaateisen van Parijs.
Ook Rusland doet niet mee... steeds meer landen doen niet of minder mee met Parijs.
Duitsland en België blijven het schone aardgas gebruiken.
De klimaatgekkies verplichten ons te stoppen met het gebruik van aardgas... hetgeen ons honderden miljarden euro's gaat kosten om alle HR-ketels te vervangen... alsmede gas kooktoestellen en geisers thuis en in de horeca.
Je krijgt dadelijk een vlucht van burgers en bedrijven naar Duitsland en België.

Auto's exact hetzelfde verhaal --> als het aan GroenLinks en D66 ligt moeten we over 10 jaar al stoppen met het gebruik van benzine en dieselauto's... terwijl in de andere EU-landen dit wel mag.
Het is een VORM van zelfdoding als wij geen gas, benzine en diesel mogen gebruiken terwijl onze buurlanden dit wel doen.
Men praat over gemeenschappelijke afspraken binnen de EU... GroenLinks en D66 lappen dit aan hun laars en brengen hiermee de Nederlandse economie om zeep.
Het is jammer dat je bij de NPO dit verhaal niet te horen krijgt.

sociaal_econoom | 12-06-19 | 02:19

Waar hebben ze het over...?
De lucht is nog nooit zo schoon geweest als nu.
Mensen als Rob Jetten en Jesse Klaver zijn gevaarlijk bezig.... zij hitsen met steun van de NPO het volk op.

Waar het hun en de Klimaatjongens van Parijs om te doen is - dat we stoppen met het gebruik van benzine, diesel, aardgas en steenkool.
Hiervoor hebben ze een verhaal verzonnen over opwarming via CO-2 uitstoot.

Wij ouderen weten dat dit een nep verhaal is... maar deze jongelui denken dat het echt waar is.
Dit komt mede omdat linkse leraren op school hun dit wijs maken, waarbij ze schoolkinderen dwingen tot ''klimaatspijbelen'' en opstand.

sociaal_econoom | 12-06-19 | 01:58

Mensen die ergens voor actie voeren hebben zich in de materie verdiept neem ik aan. Dan moet je naar 2 kanten van het verhaal luisteren, ook naar meteorologen, geologen, natuurkundigen en ingenieurs die niet door het IPCC betaald worden.

Short | 12-06-19 | 00:07

Typisch dat je dit soort lafbekjes wel ziet in de 2e kamer hier , maar nooit in politieke arena s van een China , Turkije of welk ander gelijkend fantastische democratisch land . kuch kuch

ghetto-is-back | 11-06-19 | 23:44

Nou kijken wat er gebeurt met debatblokkeerders . Zo lopen de hazen in Nederland, het is een corrupte bende daar. Optreden door politie mag niet blijkbaar. liefdevol naar uitgang brengen en waarschijnlijk gezamenlijk in een bus worden thuisgebracht. Politie heeft toch pepperspray, wapenstok, taser, o ja ook nog zijden handschoentjes . We kiezen voor het laatste de politie is je beste vriend.

foxhunter | 11-06-19 | 23:42

Het klinkt beetje als een beloning. Maar geef die aandachtstrekkers gewoon een verplichte vakantie van een jaar op een onbewoond atol ergens in de stille zuidzee. Kunnen ze in contact komen met moeder natuur, uit bittere noodzaak een selfsupporting leven te leiden en de geneugten van de welvaartstaat opnieuw op juiste waarde leren schatten. Komt we na een jaartje wel even kijken of ze stilte in hun hoofden hebt gevonden tussen de zeerobben en fregatvogels.

suscrofa | 11-06-19 | 23:22 | 1

Stranden ontdoen van plastic microvuil. Met een tandenborstel that is.

Acar_ketimun | 12-06-19 | 02:47

Het is natuurlijk prijzenswaardig dat geestelijk gehandicapten op de publieke tribune zijn toegestaan. Maar je kunt dan wel dit soort toestanden krijgen. Hup, naar Den Dolder ermee.

gekwetst | 11-06-19 | 23:01 | 1

Dan staan ze zeker zo weer buiten ja. Slecht plan, in Zoetermeer staat nog een gevangenis te koop, misschien een heropvoedingskamp van maken voor weke millenial zieltjes. Beetje ziele-eelt kweken en ruggegraat verstevigen.

Acar_ketimun | 12-06-19 | 02:46

Haha eis 1, "spreek de waarheid". Dat is verdomme een Peterson rule for life. Gore fascisten dat het zijn! What's next, alle 12 rules aan de balustrade?

Gen. Maximus | 11-06-19 | 22:20

“Eis 1: Spreek de waarheid”

Dan is het wel weer ironisch dat Rutte juist heel erg z’n best doet, de cijfertjes onder de pet te houden, juist om nog enigzins “draagvlak” voor de klimaatwaanzin te behouden.

GOEM | 11-06-19 | 22:18

Ach, we hebben monarchie, aristocratie, oligarchie, plutocratie, kritarchie, theocratie en democratie geprobeerd, kennelijk is het nu tijd voor fonocratie. Oftewel het aloude besluit per acclamatie, echter niet door de meerderheid te laten joelen of klappen, maar gewoon de kleinste onredelijke minderheid die het allerhardst door een megafoon kan krijsen.

Stel je voor dat we zoiets zouden besluiten per referendum waar iedere kiezer aan mee kan doen aangezien het iedereen treft en aangaat, of via het kiezen van hopelijk onafhankelijk nadenkende en gewetensvolle volksvertergenwoordigers die zonder last stemmen.

En wellicht dat het "zonder ruggespraak" ook maar terug de (Grond)wet in moet, want het lijkt me niet de bedoeling dat je je als politiek laat beïnvloeden door een minderheid van demonstranten en achterkamertjes i.p.v. open verkiezingen voor iedereen.

Wol | 11-06-19 | 22:06

Eindelijk een stel bij de politiek zeer betrokken burgers, en dan worden ze verdorie geboeid afgevoerd. In wat voor land leven we eigenlijk?

ljcoster | 11-06-19 | 21:35

Voorlopig hebben ze er wel een doordeweekse vrije dag voor opgenomen ! Toch ?

Vesta | 11-06-19 | 21:11

Mijn grootvader zei eens dat mijn generatie een slappe hap is; alle mogelijkheden en eerder een overschot dan tekort. Kortom, niets om voor te vechten. M.i. heeft hij daar gelijk in gehad.

Hoewel ik het inhoudelijk pertinent oneens ben met deze activisten en begrijp niet wat hun plan is, moet ik eerlijk zeggen dat het mij aan de andere kant wel deugd doet dat er Nederlanders zijn die meer dan enkel wat van de zijlijn roepen.

Er wordt hier in de panelen geroepen “het zal je dochter maar zijn”. Als mijn dochter dit zou doen, (geweldloos) strijden voor iets waar ze echt oprecht in geloofd, zou dat mij juist een trotse vader maken. Ook al heb ik zelf een andere mening.

J.Luns | 11-06-19 | 21:00 | 5

Nou nee. Activisme is geen deugd en juist een schoolvoorbeeld van "wat van de zijlijn roepen". Ik probeer m'n dochters bij te brengen dat je eerst mikt om dat te doen wat binnen je eigen vermogens ligt.

Gen. Maximus | 11-06-19 | 22:23

@lange & maximus
Nagedacht over wat jullie aangeven. Maar zou haar acties niet veroordelen. Waarschijnlijk vanwege mijn keuzes; ik stond als 18 jarige vooraan om beroepsmilitair te worden. En dat na het lezen van een heel kort gedicht.
Inmiddels buiten dienst en veteraan, maar is ook begonnen vanuit (ik geef toe, te hoog gegrepen) idealen, zoals vrijheid. In de eerste plaats voor NL, maar evengoed voor andere landen. Een verschil proberen te maken ten aanzien van een onderwerp waar je hartstochtelijk in geloofd i.p.v. roepen dat zo’n actie belachelijk is. Ik heb daar meer respect voor.

Neem nou de inmenging van minister bij OM in de Wilders zaak. Overgrote meerderheid reageert daar verbolgen over. Maar niemand doet iets.

J.Luns | 11-06-19 | 23:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Haha. Wat een nozems.
Vuilnisman, kunnen al deze zakken óók mee?

Papa Jones | 11-06-19 | 20:41

3 2 1.. monddood gemaakt! Geweldloos!!11 etc.

noerg | 11-06-19 | 20:40

Slepen? Da's toch helegaar niet nodig! Je hebt toch van die elektrische rundvee veedrijver voor?

ZwarteDag | 11-06-19 | 20:30

Minimumloon verhogen met 3%.
Groenlinks niet?
Verworpen.

oplichter | 11-06-19 | 20:26

Lekker ook hoe het minimum loon verhogen met 3% gewoon even van tafel wordt geveegd. Daar zullen hun zich niet druk om maken in die kamer...

Brofist | 11-06-19 | 20:22

Zie hier de klimaatdrammer live aan het werk.

HetPhantom | 11-06-19 | 20:21

Zongen ze nu een nieuwe 'Internatiomale'?

BlowingBubbles | 11-06-19 | 20:20

Toen ik ze zo over het balkon zag hangen had ik één gedachte. Maar dan word ik vrijwel zeker gejorist.

Mart6037 | 11-06-19 | 20:10 | 2

BTW, nu al 100 kinderen van IS volgens de staatsomroep. Zitten weer te drammen.

Mart6037 | 11-06-19 | 20:12
-weggejorist-
ArjenZH | 11-06-19 | 20:40

Mooie van dit soort wanhopig geschreeuw om aandacht is dat het aantoont dat er dus allang niemand meer luistert. Als je argumenten op zijn, dan moet je immers maar harder schreeuwen. Dit soort gedoe illustreert het failliet van klimaatgedram.

ole guapa | 11-06-19 | 19:59
-weggejorist-
Kuddedier | 11-06-19 | 19:53

Zelfs Geen Stijl gelooft in deze democratie ... meeste stemmen gelden ... gniffel gniffel ..

Kuddedier | 11-06-19 | 19:53

Demonstreren in de Heilige tempel van 0031, dan heb je er echt geen zak van begrepen. Opzouten en Afrotten, geen discussie, geen gesprek. Knuppel in je nek en een schop onder je reedt. Afvoeren dit soort vuilnis...

hetgingperongeluk | 11-06-19 | 19:41

Is dit de nieuwe generatie van linksgekkies? "Nou, dát belooft wát!" a la Pim (never forget).

Jan, Leiden | 11-06-19 | 19:30 | 1

"I hear the voice of my great granddaughter..". Volgens mij horen ze wel vaker stemmetjes.

remtek | 11-06-19 | 20:08

Ach no harm done en het recht op demonstratie is een groot goed en mag gerust een keer prevaleren boven de huisregeltjes van de 2e kamer. Aan de andere kant begrijp ik ook dat dit niet toegestaan kan worden anders staat binnenkort Jan en alleman daar te demonstreren. Dat zou ook niet wenselijk zijn.
Kleine boete en dan heenzenden.

Titaantje | 11-06-19 | 19:26 | 6

@Titaantje | 11-06-19 | 20:27: "Ik heb niets anders gezegd mijn heetgebakkerde vriend"

Titaantje, 19:26: "Ach no harm done en het recht op demonstratie is een groot goed en mag gerust een keer prevaleren boven de huisregeltjes van de 2e kamer."

Toch niet helemaal wat je zei Titaantje. En nee, het recht op demonstratie mag niet "gerust een keer" prevaleren boven de regels van de Tweede Kamer, ongeacht van welke club je bent. De Tweede Kamer is niet bedoeld voor demonstraties en dat lijkt mij zeker geen verkeerde regel. Er staat ook een sanctie op bij niet-naleving en die zou dan ook onverkort moeten worden toegepast.

"Wat dat betreft ken ik de reaguurdersmentaliteit als geen ander."
Ja ja, ze zijn niet te vertrouwen die reaguurders. Pas op dat ze u niet ook te grazen nemen hoor ;).

countus | 11-06-19 | 20:39

@Titaantje | 11-06-19 | 20:27: Nee, gewoon niet. Daar is de tweede kamer niet voor. Geen uitzonderingen. Op de publieke tribune is het braaf zitten en luisteren. Het is juist typerend dat die klimaatdrammers denken dat hun mening weer net iets meer gelijk is dan andere meningen.

GOEM | 11-06-19 | 22:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Zoals gewoonlijk: altijd in eerste instantie links wegkijken, het houdt wat rechts betreft vanzelf op. Waarom niet direct met gepast grof geweld de personnen in kwestie oppakken en 3 jaar hard werken opleggen? Zo niet dan gewoon alles toestaan en komt laf-rechts mogelijk eens uit de kast wegens de druppel en gaan we er een gezellig m(n)epparlement van maken. Arib, net als je engelse collega: schreeuw je bek eens open!

Musset | 11-06-19 | 19:21

Die beweging wordt gesteund door Radiohead: radiohead.bandcamp.com/

BubbelWater CD's weggooien doet.

BubbelWater | 11-06-19 | 19:18

Zouden ze ook DNA moeten afstaan?
Heibel schoppen in de tweede kamer is een misdrijf.

Mr.Crowley | 11-06-19 | 19:12 | 1

Ik denk het niet want ze zijn van dezelfde kleur als het OM. En dan is het een kwestie van ons kent ons.

Rdock | 11-06-19 | 19:20

Wordt er nog dna afgenomen?

Schuldenbrau | 11-06-19 | 19:05

We hikken volgens echte deskundigen juist tegen een nieuwe (kleine) ijstijd aan, dus dat wordt nog lachen als de getallen de leugens niet blijven bevestigingen. Ik kijk nu al uit naar de absurde leugens om die andere absurde leugens te overtreffen. Maargoed... problemen worden tegenwoordig vooral gebruikt om geld aan te verdienen ipv ze op te lossen.

Ton8695 | 11-06-19 | 19:02 | 3

Alle wetenschappers liegen. Yeaahhhh!

ArjenZH | 11-06-19 | 20:41

@ArjenZH | 11-06-19 | 20:41:

Nee hoor, alleen degenen die voor het IPCC en de klimaatindustrie werken.
Je weet wel, die 97% die feitelijk minder dan 1% is.

Ravian | 11-06-19 | 21:15

De klimaatactivisten hebben geen volwassenen meer, dat ze kindsoldaten het vuile werk op laten knappen?

Guido | 11-06-19 | 19:00 | 1

Dit is niet de manier waarop je de 2deK inneemt.. ( hoorde ik vanmiddag iemand zeggen )

Shareholder II | 11-06-19 | 19:07

Achgossie... de millenials en hun gehersenspoelde, fascistische milkshake breintjes doen een ludieke actie. Ondertussen kappen Unilever en Nestlé het regenwoud weg voor palmolie en cacao plantages, maakt Apple complete volkstammen kapot om de iphone lekker goedkoop te maken, vervuilt Shell alles wat ze aanraken, bieden vliegtuigmaatschappijen goedkope reisjes aan naar millenial soulsearch plekjes... en de millenials... die consumeren zich scheel terwijl ze protesteren om een beter klimaat. Hypocrisie is de graadmeter voor de hoeveelheid rot in een maatschappij en deze maatschappij is tot in de kern van de kern verrot. Als deze kindjes iets willen veranderen... zet een tentje op naast het hoofdkantoor van Shell, waarmee Shell al haar winst wegsluist, en blijf daar wonen tot er wat veranderd. Pleur alle Iphones weg, stop met alle snoepreisjes om je soul te searchen en koop niks meer bij unilever of Nestlé. Maarja... je bent jong en je wil ALLES consumeren.

Ton8695 | 11-06-19 | 18:54 | 2

Vanmorgen stond een film van vulkaan uitbarsting op Sumatra,de Sinabu,op internet.Daar gingen de aswolken 7 kilometer de lucht in.Dat komt ook weer een keer naar beneden.Helpt daar een ledlamp en een zonnepaneel tegen ???Dat hele klimaat-verhaal is een grote oplichterij.Er is veel geld nodig voor alle mensen(hoogopgeleiden) die de laatste jaren ons land binnengekomen zijn en allemaal ijverig naar werk aan het zoeken zijn.Daar is geld genoeg voor!!!

Co7699 | 11-06-19 | 19:11

@Co7699 | 11-06-19 | 19:11: De opwarming van de aarde is door wetenschappers verzonnen om immigranten een uitkering te kunnen verstrekken.
Als je dit soort dingen echt denkt ben je erg in de war. Zoek hulp.

ArjenZH | 11-06-19 | 21:12

Zouden de pappies en mammies van deze kinderen weten dat ze vandaag niet naar school zijn gegaan?

Rest In Privacy | 11-06-19 | 18:51

we hadden ooit de Hitlerjugend nu de Klimaatjugend.

joppo0 | 11-06-19 | 18:50 | 1

Joh, dat is wat Vleespet vroeger ook deed. Als deze knakker ooit hogerop wil op de linkse ladder, dan worden al deze geregistreerde akkefietjes gewoon uitgegumd. Dit is een kartellist in de dop, for all we know. Next.

Shareholder II | 11-06-19 | 19:03
-weggejorist-
BluRay | 11-06-19 | 18:46

de aivd, justitie , politie heeft maar haar handen vol aan klimaatgekkies, terugkerende jihadisten, antifa's, erdogan aanhangers, snelwegblokkeerders, jeu de boulers. Kwa geweldsniveau zijn de vegetarische klimaatgekkies en jihadisten het gevaarlijkst en onvoorspelbaarst

HetOorAakel | 11-06-19 | 18:42

Leuk gedachtenexperiment. Situatie A: klimaatactivist verstoort stemming TK en situatie B: klimaatontkenner verstoort stemming TK. Zouden deze gevallen als gelijk beoordeeld worden? Hoe zit het eigenlijk met die spijbelende kinderen?

liggend_streepje | 11-06-19 | 18:39

Helemaal bosbefok. Vanmorgen geleerd van hotnot.

Super Vaagstra | 11-06-19 | 18:35

Wankele geesten die zich hebben laten opnaaien door wat sluwe lobbyclubs, ik vergeef het ze. Maar begrijpen doe ik het niet. Wie heeft er nu precies baat bij een miljardenplan dat “wellicht” leidt tot 0,00024 graad minder opwarming, nadat onze horizon is verpest met windmolens, onze huizen koud blijven met warmtepompen, en ons milieu wordt verziekt met afgedankte accu’s?

Zeddegeizot | 11-06-19 | 18:30 | 1

Simpel... Als het de 1 miljarden kost, verdient een ander er miljarden aan.

peterdh | 11-06-19 | 18:34

Beter plaatsen ze een doorzichtig wandje op die tribune.

TilburgDeGekste | 11-06-19 | 18:27 | 1

Beter bouwen ze zo'n UFC kooi.

Ton8695 | 11-06-19 | 18:57

Het zal je dochter maar zijn.

Ronnie uit Helmond | 11-06-19 | 18:13 | 1

Ja dan heb je ernstig gefaald. Waarschijnlijk is er geen vader in het spel geweest en is de moeder zo’n dwaze geest als de dochter. Meteen de reden waarom de vader zich uit de voeten heeft gemaakt.

BluRay | 11-06-19 | 18:49

Nul uitstoot.

U moet allemaal stoppen met ademen.

Diddykong92 | 11-06-19 | 18:02 | 4

Juist geen scheten meer, dat is een broeikasgas en niet co2.

Pislinq | 11-06-19 | 18:31

Nondeju, ik hoor vaak dat ik uit mijn bek stink. Valt dat straks ook onder uitstoot?

Knokloof | 11-06-19 | 18:38
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom meent dat linksche volk altijd dat zij een monopoly op het klimaat hebben en dat zij enig recht hebben om met geweld of obstructie alles wat het niet bevalt te dwarsbomen?

vanFleppensteijn | 11-06-19 | 17:59 | 2

Omdat men geen hersenen heeft.

Ronnie uit Helmond | 11-06-19 | 18:12

Omdat men de media achter zich heeft die alles vergoeilijkt en zelfs verheerlijkt. Dag in dag uit.

Schuldenbrau | 11-06-19 | 19:10
-weggejorist-
hotbrasil | 11-06-19 | 17:49 | 2

En je dan in nylon panties hullen.
Lekker duurzaam.

Ben-Bataaf | 11-06-19 | 17:45

wat een zielig stelletje pubers. maak je studie af en ga wat nuttigs doen voor het milieu .

Schepvogel | 11-06-19 | 17:45

Herkenbaar ook weer. Een gozer van rond de 30 met baardje en een bol haar op z'n kop. Vervolgens een biljartbal van babyboomer-leeftijd in een 3-delig kostuum (met stropdas) die loopt te schreeuwen. Wat grieten met geel shirt die je bijna zo in het zeegat kijkt ... Ik had ze er met de gummiknuppel uit geramd.

Fi-Bu-Bla | 11-06-19 | 17:44 | 1

Gewoon ivoorblokjes laten tuffen

likdoorn | 11-06-19 | 17:55

In een varkensstal kun je langer volhouden dan in de 2e kamer. En waar trokken ze al die agenten in 1 keer vandaan?

Rest In Privacy | 11-06-19 | 17:43 | 2

Die zijn standaard in de buurt van de Tweede Kamer.
Daar wel.

Rest In Privacy | 11-06-19 | 19:00

@TeeJee | 11-06-19 | 19:00: sterker nog, die hebben een post in het gebouw. Hebben wel vaker met dit soort waanzinnigen te maken.

Acar_ketimun | 12-06-19 | 02:23

Even allemaal een forse boete geven. Dat zullen ze voelen in hun uitkerings-portemonnee !

verichrome | 11-06-19 | 17:41

Ik ben schijt en schijtziek van al dat linkse gedram, elke dag maar weer. Vandaag op het werk stond de radio op een of andere schijt NPO zender, en het viel gewoon op hoe enorm de propaganda op stand 'gatling gun' staat. Elk uur vooringenomen nieuws, zo mocht ik ervaren dat het enkel Wilders is die 'denkt' dat Opstelten zich bemoeit heeft met het Wilders proces, maar ook een 10 minuten lang propaganda item met een of ander zuurlinks kutwijf dat maar zat te zaniken over vliegvakanties en de luisteraar zat op te dragen waar hij maar op vakantie moest gaan (de camping), want, o, het vliegtuig, dat moet maar onuitgevonden worden.
En natuurlijk 'vluchtelingen', waarbij nog een kutwijf ons in gebiedende wijs opdroeg geld over te maken zodat ze dat konden besteden aan 'kleurpotloden voor de sieluguh kindjus', hou toch eens op. Ik beklaag de stakker die hier vrijwillig naar luistert, ik doe wel mn podcasts of de muzieklijst op bluetooth.

Datsun_Cherry | 11-06-19 | 17:38 | 6

Het voelt een beetje als of je het rode pilletje hebt geslikt, als je eenmaal door hebt hoe manipulatief de NPO en de NOS speciaal zijn, dan zie je het gelijk in elk item. Hoe ze net de feiten weglaten die het item niet zou presenteren hoe zij het willen presenteren, of net de vragen niet stellen die juist belangrijk zijn. Ik zou het persoonlijk geen journalistiek meer noemen maar spindoctoren. Ook het feit dat geen enkele politicus van de regeringspartijen moeilijke vragen worden gesteld in praatprogramma's is mij een doorn in het oog. Als Rusland hetzelfde doet wordt dat keihard nepnieuws genoemd.

Zoon van Boer | 11-06-19 | 18:13

@5611 | 11-06-19 | 18:02: Nog niet eens zo heel lang geleden luisterde ik graag & regelmatig naar BNR. Totdat ze daar ineens de bek vol kregen met duujjjzaamheid en Het Klimaat. Sindsdien luister ik maar helemaal geen radio meer.

Peter Emile | 11-06-19 | 18:17

Schijtzat die npo. Luister er vrijwel niet meer naar. Kijken nog minder.

Schuldenbrau | 11-06-19 | 19:07
▼ 3 antwoorden verborgen

Het gaat die activisten en GL niet om het klimaat. Het klimaat en de EU zijn de laatste overgebleven middelen om de liberaal-kapitalistische wereld omver te werpen. De angst die de bevolking wordt aangepraat kan leiden tot een grote belastingheffing en dus herverdeling van geld, binnen een zo groot mogelijk gebied, dus de EU is een mooi begin daarvoor, daarna volgt herverdeling in de rest van de wereld, DAT is het doel.
Die lui zouden heel ongelukkig zijn met maatregelen die echt helpen, zoals Europa volzetten met kerncentrales, de Qattara-depressie laten vollopen en gigantische zonreflectoren aan te leggen. Dat leidt namelijk niet tot het socialistische ideaal.

skoftig | 11-06-19 | 17:38 | 3

Topreaguursel.

Vreetkonijn | 11-06-19 | 20:00

Je trekt de intenties van al je politieke tegenstanders in twijfel . De manier van discussieren van het PVV en FvD kartel.

ArjenZH | 11-06-19 | 20:44

@ArjenZH | 11-06-19 | 20:44:
Nee, dit is onafhankelijk van de politieke richting. Geert Wilders zou doodongelukkig zijn als morgen ineens alle moslims uit het land zijn verdwenen. De primaire drang van een politicus is om angst aan te praten, niet om oplossingen te zoeken. Daar verschillen GL en PVV niet in.

skoftig | 11-06-19 | 21:47

GS schrijft "klimaatgekkies" en de reaguurders gaan helemaal pavlov, lekker voorspelbaar

AjoParaplo | 11-06-19 | 17:35 | 7

Klimaatenaaiers ook wel

Tronald_dump | 11-06-19 | 18:02

'Klimatisten' dan. Past ook goed bij 'communisten' en 'salafisten', lijders aan de zelfde soort geestesziekten.

Peter Emile | 11-06-19 | 18:20

Na social justice terrorist dan ook maar climate terrorists. Dat gaan verder dan pavlov, dat is gewoon hardcore pilav.

Acar_ketimun | 12-06-19 | 00:29
▼ 4 antwoorden verborgen

Voor de klimaat gekken waaronder 80% van de 2e Kamer , Ed Nijpels en Rutte en andere nitwits:

De Globale Temperatuur in mei 2019 was slechts 0.32 °C boven het gemiddelde 1981-2010. Nog steeds lager lager dan eind 2015 begin 2016 , lager dan 1998, zelfs lager dan 1991 en 1988.
Bron :
www.drroyspencer.com/2019/06/uah-globa...

Zwizalletju | 11-06-19 | 17:33 | 3

een "debat" aanzwengelen met de stellingen van Dokter Roy Spencer. Een andere stelling van hem is dat Intelligent Design niet meer religieus of minder wetenschappelijk zou zijn dan de evolutieleer, misschien dat je daar tzt ook nog een balletje voor kunt opgooien

AjoParaplo | 11-06-19 | 17:44

Ok en nu?

RandyBiel | 11-06-19 | 17:58

@AjoParaplo | 11-06-19 | 17:44:
Ah ja, de boodschapper afschieten buiten de inhoud om. Lekker boeiend.

Heb je iets te melden over de temperatuur, wat het onderwerp in deze is?

Rest In Privacy | 11-06-19 | 19:02

Nou ja. Laatste keer dat ik een berichtje van over iets met klimaat op GeenStijl las zag ik dat zelfs de FvD snapt dat er een probleem is. Wat ze zich afvragen is in hoeverre we dat kunnen afstoppen of nog eventjes genieten voordat we allemaal dood gaan.

Ofwel. Moeten we betalen voor toekomstige generaties of niet. En als we moeten betalen in hoeverre zal dit echt helpen voordat onze kinderen en kleinkinderen met een kapotgemaakte planeet zitten.

Best goede vragen.

Maar groene industrie groeit en levert banen op. Veel meer dan vervuilende industrie.

Kunnen we het nog afwenden? Met z'n allen zoals in het Parijs akkoord? Misschien? Ik weet het niet. Maar dat er een groot probleem is staat vast.

Dus ja. Wat is belangrijk? Jouw kosten of de toekomst?

Ik weet het antwoord niet omdat ik geen enkele wetenschap heb over wat er plaats gaat vinden over 20-30 jaar.

Maar de cijfers die ik lees stemmen me niet gerust. Denk dat het onomkeerbaar is.

Andrew Deen | 11-06-19 | 17:30 | 7

Lulkoek meneer Deen en dat weet u ook wel want het is hier al tig keer uitgelegd. Aangezien u zoals gewoonlijk weer nergens inhoudelijk op in gaat bent u gewoon aan het trollen. Groeten thuis.

Kinkfactor | 11-06-19 | 18:18

Wat onomkeerbaar is, is het gedram van linkse klimaatfetisjisten.

jacobh-59 | 11-06-19 | 19:29

De co2-uitstoot moet omlaag. Daar hebben de groene griezels gelijk in. Maar je kunt in de energiebehoefte niet voorzien met "de groene industrie", die behelst onrendabele zaken als windmolens, zonnepanelen, etc. Dan maak je de toestand alleen erger, want weggegooid geld.
Wat wel kan: rendabele bronnen gaan benutten. Verschillende vormen van kernenergie, bijvoorbeeld.

6638-12345 | 12-06-19 | 11:17
▼ 4 antwoorden verborgen

Dat er linkse wijven zijn met hun klimaat bullshit, oke "lief, naief & links" maar dat er ook "mannen"/soyboys tussen lopen en mee lopen te blèren is om te janken.
Wat een stel mietjes zijn dat zeg, ongelooflijk.

Brabeaulander | 11-06-19 | 17:29 | 1

Beetje rondneuken bij die bakfiets mutsen en andere druppel doosjes

likdoorn | 11-06-19 | 18:00

Als die blanke vrouwen nou eens hun kut zouden dichthouden, dan zouden ze recht van spreken hebben.
Och wacht....

Rest In Privacy | 11-06-19 | 17:27

Ach, laat die lieve kindertjes toch! Zo jong en onschuldig, naïef en schattig. Waarschijnlijk met pappie’s Tesla gebracht, en vanavond weer aan de drie-keer-in-de-week-geen-vlees eettafel. Ik hoor liever het doelloze maar onschuldige geblaat van deze lammetjes, dan het getütür van Oz- of welke andere Tü

Azijnist | 11-06-19 | 17:25

Ik kom nu al een paar decennia in een prachtig zuid oost Aziatisch land (niet CO2 gecompenseerd met het vliegtuig) en heb in al die jaren het welvaartsniveau langzaam zien stijgen aldaar. Bijna alle mensen hebben nu een auto en een motor. Geen hybride of anderszins elektrisch maar volop benzine of diesel. De uitstoot die wij in Nederland denken te besparen door de mensen op kosten te jagen en in een elektrische auto te verplichten valt in het niet bij de toename in de zogenaamde ontwikkelingslanden.

Ze zijn echt helemaal gek geworden, die klimaat wappies. Als het al mens gerelateerd is, dan gaan we dat nooit oplossen, nooit. Er zijn zoveel meer mensen die ook wel eens wat sneller vooruit willen dan met de benenwagen. Die kunnen nu een goedkope ICE auto net betalen. In NL kan men alleen maar met subsidie een BEV rijden, in ontwikkelingslanden weet men niet eens wat subsidie is, ook al krijgen ze van ons genoeg.

Verloren wedstrijd als je het mij vraagt. Totale overbodige hysterie, want vechten tegen de bierkaai als het mis gaat met de wereld door de menselijke beïnvloeding.

Peerkeoud | 11-06-19 | 17:20

Misschien slepen ze Ozturk en Kuzu binnenkort ook uit de zaal.

Uw Verzekeringsadvis | 11-06-19 | 17:13 | 2

Zo lang ze die enge Marokkaan dan ook meenemen heb ik er geen problemen mee....... optyfen met dat opruiende gajes!

Fatwabuster | 11-06-19 | 17:17

@Fatwabuster | 11-06-19 | 17:17: Hun baas Erdo doet het wel en nog veel erger je hoort nooit meer wat van de mee genomen luitjes.

Uw Verzekeringsadvis | 11-06-19 | 17:42

Godverdomme, dit kost tijd en geld. Ja, we zijn een rabarber-republiek maar dit? Hup, fluks de knoet erover. En ik wil restitutie, ik heb een dag vrijgenomen om dit debat te zien. Nondeju.

horsteknots | 11-06-19 | 17:12

Iedereen die geen zelfmoord pleegt maar wel over co2 loopt te zeiken is een hypocriet.

Tronald_dump | 11-06-19 | 17:08 | 1

Wel op een klimaat neutrale manier dan hè!

BozeHenk | 11-06-19 | 18:53

Eis 1 "spreek de waarheid": Doe ik altijd, wordt mij niet in dank afgenomen.
Eis 3 "burgers in de kamer": Volgens mij zijn alle politici nog steeds gewoon burgers. En hoewel ze het niet doen worden ze wel geacht ons burgers te vertegenwoordigen.
Eis 2 "0% uitstoot": Ja, die mag dus niet naast mij komen slapen. Bier, nasi en sambal zorgen er voor dat ik de hele nacht uit stoot.

Osdorpertje | 11-06-19 | 17:06 | 4

@Ing. eslapen | 11-06-19 | 17:09:
CO2, Gas of Life

Hebbiehemookweer | 11-06-19 | 17:29

@Hebbiehemookweer | 11-06-19 | 17:29:
Het jaar 2020. Om de steun van Groenlinks in beide kamers te verkrijgen voert MinPres Rutte het geen kind politiek in.

Ing. eslapen | 11-06-19 | 17:38

Eis 2: ik zou wel eens een referendum met een goede campagne vooraf willen zien. Denk dat als duidelijk is hoeveel geld een symbolische winst (if any) kost de uitkomst ongewis is.

5611 | 11-06-19 | 19:21
▼ 1 antwoord verborgen

Ik voel 240 uur taakstraf aankomen alsmede dna afstaan. Een beetje een stemming blokkeren. Tss

Mark van Leeuwen | 11-06-19 | 17:04 | 2

Nee joh, is links dus een waarschuwing en weer door.

mr_awesome | 11-06-19 | 17:12

@mr_awesome | 11-06-19 | 17:12: Precies, telefoontje vanuit MiniSafejus is waarschijnlijk al gepleegd. Beetje de knokploeg van GL lastigvallen, dat moeten we toch niet willen met zijn allen.

5611 | 11-06-19 | 19:17

Ja joh, het nageslacht van de rubberentegelgeneratie. Hebben nooit logisch leren redeneren en kregen altijd waar ze om zeurden. Wee ons.

Rest In Privacy | 11-06-19 | 17:03

Ik krijg steeds vaker het gevoel dat dit soort mensen een heel aantal chromosomen mist.
Nederland is ook helemaal niet in staat om een bijdrage te leveren aan het milieu vraagstuk, nederland is geen land meer van hoogstaande technologie.
Dat waren we wel, maar dat is de afgelopen 30 jaar heel hard achteruit gegaan.
Zoiets als een mechanical engineer met ervaring is niet meer te vinden, daarvoor moet je naar het buitenland. Het is ronduit triest.

Nissan GT-R | 11-06-19 | 17:03

Op straat ook steeds vaker aangesproken of ik wel vegetariër ben. Laat me met rust en ga weg met je dogma's. Vroeger waren die hippies nog voor vrijheid, maar krijg het idee dat ze steeds aggressiever en dwingender worden.

Europees_Aanbesteed | 11-06-19 | 17:02 | 1

Zeker in Amsterdam? Woord vleesschaamte ook gevallen?

5611 | 11-06-19 | 19:18

De klimaatgekkies worden opgehitst door Jesse Klaver en Rob Jetten... met medewerking van de NPO.
Wij mogen dadelijk geen benzine en aardgas meer.
De mensen in Nederland komen iedere maand geld tekort en dadelijk moeten ze hun benzine auto en gasketel gaan opruimen.

sociaal_econoom | 11-06-19 | 17:01

Gelukkig wordt de boete zó hoog dat hierna niemand het in zijn hoofd haalt om zoiets nog eens een keer dunnetjes over te doen. *Start lachband*.

JackStick | 11-06-19 | 17:01

Linkse fascisten hebben nu eenmaal niets met democratie. Iedereen moet z'n geld overmaken naar de linkse staat en die zal het wel even regelen.

Tronald_dump | 11-06-19 | 17:00 | 1

Meer geld voor het klimaat en meer geld voor migranten.

sociaal_econoom | 11-06-19 | 17:03

'Ik zet hem op stand 4...' +1

Jos Tiebent | 11-06-19 | 17:00

Met de verbouwing direct een tribune maken die niet in contact staat me de plenaire zaal....... voor dat je het weet heeft Baudet zo'n hippie op zijn buro liggen.

Fatwabuster | 11-06-19 | 16:59

Had ik al gezegd dat ik dat nazi-achtige logo met die zandloper wel heel mooi vind? Bij deze dan.

knutsel_ | 11-06-19 | 16:58

Als eis 1 wordt ingewillegd zijn die anderen niet meer relevant...

Bac | 11-06-19 | 16:58 | 1

Als ze toch eens wisten wat ze hiermee bereikten...?!

LuNaTeeQ | 11-06-19 | 17:10

Juist omdat er zoveel obsessieve figuren zijn, zou je op een betrouwbare en integere overheid moeten kunnen rekenen. Alleen dat vertrouwen heb ik niet.

osolemio | 11-06-19 | 16:57

Is er al DNS afgenomen? Je kan overal demonstreren/protesteren maar in de eerste en tweede kamer heb je gewoon je bek te houden als je niet bent uitgenodigd om je mening te ventileren.

roevka | 11-06-19 | 16:57 | 3

DNA

roevka | 11-06-19 | 16:57

Ja, het resultaat was: 127.0.0.1

Tronald_dump | 11-06-19 | 17:00

Mag ik raden?
Zorgvuldig geregistreerd door de Groene Khmer zo dat ze kunnen roepen: "Zie je nou wel, er is wel maatschappelijk draagvlak. Jullie moeten onze maatregels doorvoeren. Het volk wil het".

Osdorpertje | 11-06-19 | 16:57 | 3

U zou zo maar eens heel dicht bij de waarheid kunnen zitten met uw reactie.

Tilburgse bluf | 11-06-19 | 17:05

Moet je de aanhang van GroensLinks eens langs een demografische lat leggen, een hele hoop studenten met 'zachte' studies, een hele hoop naïevelingen op einde middelbare school niveau en de gebruikelijke ekologische tofuknagers..
En dat is dan het draagvlak, volledig wereldvreemd, te jong en te naïef of hippies die in de jaren '70 zijn blijven hangen...

En dan een leider die een marionet is van jaren '70 Pol Pot aanhangers en misdadige RaRa krakers die een copycat act van Justin Trudeau en Obama opvoert, zich voordoet als gestudeerd maar dat niet heeft. Niet kan rekenen en zijn Marokaanse naam en achtergrond wegmoffelt..

Wijze uit het Oosten | 11-06-19 | 18:31

@Wijze uit het Oosten | 11-06-19 | 18:31: Als er nog DNA van de daders van de aanslag in Kedichem beschikbaar is zou je dat even moeten vergelijken met monsters van de stoeltjes van GL. Match gegarandeerd.

5611 | 11-06-19 | 19:27

Kinderen zijn het man. Ga naar je fokking school.

Omebert | 11-06-19 | 16:55 | 1

Goedgelovige geïndoctrineerde kinderen die nog niet hebben geleerd zelfstandig na te denken. Clean up your room voordat je aan dergelijke acties begint, om Jordan Peterson te quoten.

therealbraindump | 11-06-19 | 17:03

Zijn dit nou werkelijk kinderen van een jaar of 12-14? Arme drommels. Zo jong en dan is je belangrijkste stuk gereedschap in je leven (je brein) nu al compleet verkeerd geprogrammeerd.

De Libertariër | 11-06-19 | 16:55

Komt uit het klimafaathoek dus is er niets aan de hand ondanks dat dit een misdrijf is.

ProAsfalt | 11-06-19 | 16:54

In het kader van de veiligheid vind ik het in deze situatie en dit moment in de tijd (gelet op de OM kwestie) wel gek dat Wilders niet direct wordt opgeschermd. De gekte komt immers uit diezelfde hoek.

Rest In Privacy | 11-06-19 | 16:53

Een paar tikken met de lange lat zou afdoende werken.

spamzuiger | 11-06-19 | 16:52 | 2

Precies, gelijk de lat erover leggen.

Wijze uit het Oosten | 11-06-19 | 17:00

@Wijze uit het Oosten | 11-06-19 | 17:00:
Jaag het Falderappes over de kling !

Hebbiehemookweer | 11-06-19 | 17:32

Eerste video decoding errors,
Tweede twitter video alleen geluid en videostill,
Hmm steeds vaker video errors op mijn J7.(verdomd, weer een 7).

steekmug | 11-06-19 | 16:50 | 2

Draai eens een geheugentest.

LiniaalRectaal | 11-06-19 | 17:04

Chkdsk.exe een keertje draaien voor je win.exe laadt. Daarna 2x disk defragmentatie (de uitgebreide) runnen. Geen enkel pijntje meer.

Lochos | 11-06-19 | 17:51

Zijn het provo's of kabouters die zo schreeuwen? Langharig werkschuw tuig in ieder geval. Deporteer ze naar het UWV.

Nivelleermarionet | 11-06-19 | 16:49 | 1

Geen werkgever die zulke uitvreters werk wil geven, deze mensen moet je eerst een paar maanden laten uithongeren om ze wat meer realiteitsbesef te laten krijgen.

Solar666 | 11-06-19 | 16:52

waarom worden ze er alleen maar uitgezet en worden ze niet gearresteerd met een flinke voorwaardelijke straf zodat ze geen 2e keer zoiets kunnen doen zonder serieus aangepakt te worden?

De_Helderse_Kaaskop | 11-06-19 | 16:49 | 1

Omdat ze de kinderleeftijd nauwelijks ontgroeid zijn?

LiniaalRectaal | 11-06-19 | 17:03

Voor mij hoeft die herrie in dat hok ook niet zo, maar er zit in die jongelui toch meer FUT dan in die uitgekakte ouwelui van ze in hun loungehoek!

BinAardig | 11-06-19 | 16:47 | 1

wat wil je daar nou mee zeggen man.... is dat je dochter met dat vieze bruine truitje aan?

Y&T | 11-06-19 | 16:49

Hup!
Afvoeren en inrekenen die kudt snowflakes. En een dikke, vette boete erachteraan voor verstoring van de openbare orde en belemmeren van het democratische proces.

kotelet | 11-06-19 | 16:47 | 2

Meteen wat wangslijm.O, wacht.

flesje | 11-06-19 | 16:50

IS die spijkerbroek wel klimaatneutraal geproduceerd? En die schoenen waren die van leer? En het rubber kunst of echt? Vragen vragen. Voor de rest klima gekkes de tyfus..

Zatkniss | 11-06-19 | 16:46

moest ie niet naar z'n werk dan op een doordeweekse dinsdag.......

De_Helderse_Kaaskop | 11-06-19 | 16:43

Ga dan spijbelen voor het klimaat, je aanstaande universitaire studie gender- en klimaatneutraal-kantklossen kan ook door een bloemkool worden voltooid.
Zelfstandig iets leren en denken werkt alleen maar tegenproductief bij het meelopen met het spreekkoor op hoger niveau.
Hou zee kameraden

Jan Passant mk2 | 11-06-19 | 16:42 | 1

Spijbelen ja, maar dan wel tegen een financiële vergoeding.
€50 is het minimale bedrag wat ze ontvangen.

rondjesrijder | 11-06-19 | 16:48

dat bruin/oranje truitje.... syndroom van downtje??

Y&T | 11-06-19 | 16:42

dat kut links altijd maar schreeuwen om te laten zien dat ze deugen , zijn ook immer linkse spuuglelijke wijven die bloot gaan demonstreren . het is visuele aanranding ,opdringerig en aanmatigend. nou Jetten en Klaver , tevreden ?

Baron de laclou | 11-06-19 | 16:42

Heeft die laatste mafklapper nu een 'verlaat de gevangenis zonder betalen' kaartje van Grapperhaus in zijn hand?

JanVergoor | 11-06-19 | 16:39 | 1

ik gok eerder op een instructie briefje van uit oa open societies foundation. zeg niks tot je advocaat er is, laat ze deze advocaat bellen die wij geheel betalen etc.

ikworstelengadouchen | 11-06-19 | 16:42

Ik ken zon gekkie. Was eerst een redelijk persoon waarvan ik in eerste instantie had gedacht dat hij niet zo dom zou zijn. Helaas is hij nu compleet doorgeslagen, niet meer voor rede vatbaar. Rare club dit.

elco485 | 11-06-19 | 16:39 | 1

Een goede vriend van mij heeft Volkert in zijn studententijd nog helemaal de tyfus geziekt in Wageningen, toen was het al een veganistische klapmongool. Een hele rare gozert toen al

pibasso | 11-06-19 | 16:51

Staat een boete van 500 euro op. Toch lekker meegepakt als belastingbetaler.

Rest In Privacy | 11-06-19 | 16:38 | 1

Klaver betaalt wel ff.

boerk | 11-06-19 | 16:57

Linkse stink hippies (vrij naar Erik C.)

GS_MTAR | 11-06-19 | 16:38 | 2

corton? niet in de verkeerde richting ? deze huiliehuilietattoeboy is anders wel erg met alles en nog wat bezig.. vooral met zn eigen knip.

Y&T | 11-06-19 | 16:53

Waarom zingen of zeuren die hippies altijd in het Engels als het om klimaat meuk gaat? Dit is NL hoor....!

born2killn00bs | 11-06-19 | 16:38 | 5

Wellicht buitenlandse studenten, van studeren komt zo natuurlijk niets terecht.
De meeste doen waarschijnlijk toch een pretstudie waar men niets mee kan.

spamzuiger | 11-06-19 | 16:47

Omdat het vaak internationale bewegingen zijn. Ook makkelijker om zo'n actie en daarmee de aandacht vestigen op hun probleem in de internationale wereld en pers

Mark van Leeuwen | 11-06-19 | 17:10

Beter voor op je insta. Als het overigens geen Nederlanders zijn zouden ze direct op het vliegtuig moeten.

5611 | 11-06-19 | 19:35
▼ 2 antwoorden verborgen


En toch, mensen die hun zonnebril binnenskamers ophouden mogen ze ook arresteren.

Mellita, domi adsum. | 11-06-19 | 16:38 | 3

Bono, dus.

Hetze Haatstra | 11-06-19 | 16:40

@Hetze Haatstra | 11-06-19 | 16:40: spot niet met sjesus, net zoals R.Valentine heeft deze zoon van god een oogziekte.

Y&T | 11-06-19 | 16:51

Dat vond ik een top-foto :-) Ik moest aan een Jiskefet scene denken.

Shareholder II | 11-06-19 | 18:58

Komen zeker net van hun werk.

D.Bader | 11-06-19 | 16:37

Doorlopen niks te zien en vooral geen aandacht aan schenken.

ing. Bozkov | 11-06-19 | 16:37

Demonstreerden ze nou voor of juist tegen het weer?

jos verstoppen | 11-06-19 | 16:37

Het democratisch proces verstoren is toch op z'n minst net zo erg als wat langzamer op een Friese snelweg rijden, toch?

kapotte_stofzuiger | 11-06-19 | 16:36

.. alsof er al niet genoeg dolle klimaat-apen in het parlement zitten om de globalistische agenda erdoor te drammen, zitten de vijanden van de democratie ook nog eens op de tribune om te schreeuwen om NOG meer meer meer geld & bemoeimacht voor hun enge pressieclubjes en - hobby's..

Jan Passant mk2 | 11-06-19 | 16:36 | 2

alleen al om dat soort tuig....: flikker ik alles ongesorteerd in een zwarte kliko, laat ik mn diesel gewoon bij het uitladen een half uurtje ronken, pleur ik wat ik onderweg vreet de berm in en uiteindelijk bij een stoplicht leeg ik mn asbak... alleen al om dat soort tuig....

Y&T | 11-06-19 | 16:48

Dit zijn jongeren die zijn hun hele leven al geïndoctrineerd door de klimaat propaganda. Je zou hopen dat ze zelf na gaan denken maar de meest kolderieke religies hebben volwassen aanhangers,

voldemort | 11-06-19 | 17:05

Wat riep de eerste nu " daar moet een piemol in" of heb ik weer fout verstaan. Oren schoonmaken doet.

jan huppeldepup | 11-06-19 | 16:36 | 2

Het was een onverstaanbare song van Boeien...

gemeentereiniging | 11-06-19 | 18:27

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl