Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ranzig SP fatshamet Frans Timmermans

SP speelt het op de buik.

Zeggen ze bij de SP nou dat Frans Timmermans geen genoegen neemt met de kruimels, dat hij zijn joekel van een pens altijd volvreet met taarten en andere zoete troep, en dat die stukken taart dan in zijn vieze baard blijven hangen terwijl hij iedereen in slaap sust met zijn platitudes, en dat hij terwijl iedereen slaapt zichzelf nog voller kan gooien met allerlei taart, zodat zijn dikke dikke dikke buik van ongekende proporties bijna uit zijn voegen knapt, hij heeft ook al striae en niet vanwege een zwangerschap maar wel vanwege zijn exceptionele eetlust, en dat zijn baasje waggelt omdat hij dronken is en omdat hij alleen maar waggelt omdat zijn varkenspoten dat groteske lichaam niet meer kunnen ondersteunen, dat het er allemaal uitziet als een persoon die hulp nodig heeft omdat hij niet kan stoppen met vreten, en in plaats van hardlopen dat hij bij de kachel zit, zich te verkneukelen om het volgende stuk taart, en dat hij inmiddels zo veel voer naar binnen heeft geschoven dat mensen het bijna zielig beginnen te vinden, dat ze dan naar hem wijzen en zeggen 'kijk daar heb je Frans Timmermans, die doet de hele dag aan vreten het liefste taart', en dat het eerste stuk taart dan in dat gore lichaam is verdwenen, hij het volgende stuk alweer aansnijdt en dat hij zijn riem moet openen omdat zijn rolletjes beginnen te knellen, gadverdamme wat is die man toch dol op vreterij, en dan gaat hij een keertje pissen en dan neemt hij meer voer tot zich, in dit filmpje heet hij Hans Brusselmans en die is ook dol op vreten, pas toch op mensen hij vreet zo gruwelijk veel dat hij bijna naar het ziekenhuis moet en dan zeggen doktoren: 'nou meneer, val eerst maar eens af met je vuile lichaam', en dat hij wellicht zijn eigen penis al jaren niet meer heeft gezien vanwege dat domme gesnaai, kortom: insinueert de SP nou dat Frans Timmermans DIK is? Actie vanaf 2.00. Bah bah bah SP, deze is onder de enorme gordel

Social

Reaguursels

Inloggen

Geweldige SP-act, zag die eigengeiler Frans Timmermans afgelopen week weer erg arrogant doen over hoe hij nu de 1e man wilde worden, wat een omhoog gevallen kleuter, vreselijk!

old shaterhand | 09-05-19 | 07:30

als de SP denkt sociale dumping en concurrentievervalsing van multinationals en internationale belastingparadijzen te kunnen aanpakken zonder Europa, dan blijven ze maar beter beter collectief masturberen onder het zingen van de Internationale in hun volkshuizen.

Zyprexa20mg | 09-05-19 | 07:24

grandioos deze film

buster24 | 09-05-19 | 05:52

Hulde aan de SP voor dit filmpje (en dat van iemand die rechtser is dan Atilla de Hun).

Boer Harm uut Twente | 09-05-19 | 00:36

:) Zou deze ook op televisee komen?
Geweldig
Is hij ook op Twitter te zien? Mag dat daar?
-
Nu het beeld van de EU wordt aangevallen, hebben ze een probleem. Als ze namelijk over de inhoud gaan, gaan er nog meer oogjes open en is het het begin van het einde van het bureaucratisch verwen instituut de EU. Op naar de vorm en inhoud van de EEG.
Voor welvaart in Europa stem tegen de EU! Ga alsjeblieft stemmen, mobiliseer vooral die oude garde (goedmakertje, laatste kans).

bananabanana | 08-05-19 | 23:23 | 2

Nou bij Pauw lieten ze hem ook zien en Ron Meyer liet al die zure koppen daar aan tafel alle hoeken zien. Het is dat ze niet standrechtelijk mogen executeren bij Pauw maar anders had hij moeten rennen voor zijn leven.

Zapata10 | 09-05-19 | 00:23

@Zapata10 | 09-05-19 | 00:23: nou dat R.M. al die zure koppen alle hoeken liet zien, viel nogal mee. Het zurige commentaat doet evenwel vermoeden, dat hij de vinger op een hele zere plek had gelegd.

oliebolletje123 | 09-05-19 | 11:50

Frans Timmermans die in de 2-Doc over Hongarije en Orban in een donkere straat opeens opduikt en roept dat 'ultra rechts' voor de toename van antisemitisme verantwoordelijk is en niet de moslims!

Frans Timmermans die in de VN een toespraak over het neerhalen van de MH17 houdt en Oost-Ukraieners uitmaakt voor 'thugs' maar slechts een deel van de video laat zien en niet het deel waarin de zogenaamde 'thug' uit piëteit een kruis slaat. Dat kwam niet uit. Fake news noemen we dat.
Slechts 2 wapenfeiten die voldoende de geestelijke en politieke instelling van de man en de EU illustreren..

pushpins | 08-05-19 | 22:57 | 1

De man heeft in tal van zaken een heel nare rol gespeeld, zie ook de verkiezingen van 2006, of het willen doordouwen van de EU grondwet en het negeren van het referendum.
Hij is gewetenloos, narcistisch en genieperig/onbetrouwbaar.
Maar een prachtige trekpop van de Eurofiele graaigemeente.

Zapata10 | 09-05-19 | 00:21

Nu weten we tenminste waar een deel van het (belasting)geld dat Neerlands rijkste politieke partij de afgelopen jaren heeft “verdiend” aan wordt besteed.

“Stem SP, dan krijgt u een stem voor massa-immigratie, kinderpardonnen en wetsvoorstellen voor het volledig kapot belasten van de economie gratis mee”. Hoe klinkt dat als pakkende verkiezingsslogan?

Alles wat hedendaags (!) links is, is slecht voor de BV Nederland. Zonder uitzondering. Vroeger hadden we die oude Drees nog, maar dat fatsoenlijk links bestaat allang niet meer.

Maar wilt u dan toch per se stemmen op een politieke partij met een SP-achtig sociaal-economisch programma, zonder die andere ellende als ongewenste bijvangst?

Dan hoeft u gelukkig niet op de SP te stemmen.

Kompromat | 08-05-19 | 21:46 | 2

Hoe kom je daar nu weer allemaal bij? SP is voor opvang in de regio van asielzoekers. (daarvoor zijn ze totaal afgefakkelt op Joop) tegen open grenzen en vrij verkeer van werknemers binnen de EU. Voor referenda, voor goede zorg voor ouderen en zieken. Kleinere schaalbare scholen. Onder de VVD is trouwens de belastingdruk alleen maar gestegen en hebben we de massa immigratie gehad. De VVD, de partij van de BV Nederland.
De VVD die in woord zogenaamd terughoudend is wat betreft de EU maar Nederland het braafste jongetje van de klas heeft gemaakt.
Het enige wat je de SP echt kan verwijten is hun pro Palestina geluid van een jaar of wat geleden. Die gasten zitten niet meer bij de SP. Misschien op Karabulut na.
Ik vinde het prima dat het niet jouw partij is maar hou je een beetje bij de feiten.
Overigens stem ik Dierenpoes. Ook een Eurosceptische partij en ik vind Engelen bij tijd en wijlen briljant.
Verder is Nederland geen BV maar een gemeenschap van mensen die een heleboel zaken gemeenschappelijk hebben zoals taal, cultuur en geschiedenis. Mensen die binnen die gemeenschap gedeelde en tegengestelde belangen hebben.
Die gemeenschap proberen de VVD maar ook andere Eurofiele partijen zoals D66/GL/CDA/PvdA/CU kapot te maken omdat ze Nederland zien als een economisch wingewest (een BV) waar een puissant rijke elite op mag parasiteren.

Zapata10 | 09-05-19 | 00:14

@Oh ja? De huidige partijtop kan dat misschien sinds het afgelopen jaar halfslachtig (!) verkondigen (TK-lid Van Dijk vorig jaar over migratiedeals: “we gaan er kritisch naar kijken, maar ze niet bij voorbaat afwijzen”) uit electoraal gewin (de SP blijft maar verliezen aan – onder meer - PVV die hen niet aflatend in de nek hijgt), maar in de genen van de SP zit het gewoon diep gebakken hoor (neem bijvoorbeeld TK-lid Karabulut, die als eerste aan de microfoon stond op de partijraad, die vindt dat migratiedeals het migratiebeleid “verder aanscherpen” (graag!) en “Europa chantabel maakt voor dictatoriale regimes”). Kijk vooral naar het kwalijke stemgedrag van de SP op integratie- en immigratie de laatste paar decennia. Mede dankzij de SP hebben we de ellende hier! Er zijn zát kritische SP’ers die een ommezwaai willen richting de “oude” SP op het gebied van massa-immigratie (genaamd “De Groep”), slechts door keiharde kadaverdiscipline (Stalinistische praktijken) kon deze groep kritische SP’ers voorlopig de boel er (nog) niet doorheen kunnen drukken. Maar wanneer de mogelijkheid zich voordoet drammen zij dit er alsnog gewoon door hoor. Zodra de kans op die gedroomde linkse coalitie komt (SP-PvdA-GL-CU-Dierenpoes-?), dan laten ze gewoon hun ware gezicht zien en tekenen zij zonder blikken of blozen bij het kruisje. Ter info: bent u reeds vergeten dat in Rotterdam de SP er geen been in zag in een zogenaamd Links Verbond samen op te trekken met NIDA? Wat denkt u dat de SP doet wanneer de andere linkse partijen eisen dat massa-immigratie wordt getolereerd? Precies!

En wat interesseert het mij ene bal wat de VVD volgens u (zou) doen? Niet mijn partij vriend!

Dat u Dierenpoes stemt betekent trouwens dat u mede bijdraagt aan de massa-immigratie en kinderpardonnen, want voor al die onzin stemt Dierenpoes met volle overtuiging. Het is gewoon een (GroenLinks-achtig) links partijtje met een “schattig” dierensausje eroverheen. Dat “Eurosceptische” trekt u er gewoon bij de haren bij om dit allemaal te verbloemen.

Tenslotte: De “BV Nederland” is gewoon een metafoor hoor, niets mis mee. WIJ, als Nederlanders collectief zijnde, zijn de enige aandeelhouders (“Besloten Vennootschap”). Niet de kansloze paupermigranten die - mede door de SP én Dierenpoes – hier even denken de verworvenheden die ónze voorouders hebben opgebouwd te kunnen opeisen, waarmee die “gemeenschap van mensen” juist onder druk komt te staan. En waarvoor u nu dus bijdraagt door op Dierenpoes te stemmen.

Voor de komende EP-verkiezingen wens ik u veel wijsheid toe.
Zapata10 | 09-05-19 | 00:14:

Kompromat | 09-05-19 | 08:05

De hypocrisie van Mostert. In oktober 2017 een volslagen nutteloos stuk typen waarin je 23.791 woorden nodig hebt om Timmermans dik te noemen. En dan nu de SP de maat nemen.
Zie:
www.geenstijl.nl/5138993/timmerfrans-...

Tapu | 08-05-19 | 21:39

Het is dat de SP dit filmpje heeft gemaakt. Als een rechtse partij dat had gedaan, dan had de hele goegemeente er schande van gesproken.

SjonnieC | 08-05-19 | 21:35

Mooi gemaakt zeg dat filmpje! Jammer dat de inhoud allemaal neo-marxistische lulkoek is.

CapitanoBaffiano | 08-05-19 | 20:43

Professioneel, intelligent, oog voor detail (de blauwe tankjes), echt geweldig! Complimenten aan de SP.
Waarom krijg ik die bruine posters niet meer met de kieslijsten erop?

djtdlg | 08-05-19 | 20:36

Sywert, dit is niks vergeleken met wat Hans voor Nederland in petto heeft. Het wordt tijd dat het zo gespeeld wordt. Aan fatsoen hebben ze geen boodschap namelijk. Ach toch... die integere menskes.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 20:34

Links maakt links weer af zo vlak voor de verkiezingen. Moeilijk opvoedbaren Van de SP snappen niets van Europa, verkiezingen of democratie. Dat gaat me wat worden!!! Maar eerst Ajax. *In handen wrijft.

Ignatius J Reilly | 08-05-19 | 20:27

Ik word altijd een beetje bang van Frans: zodra hij begint te praten, is hij zó tevreden over wat hij zichzelf hoort zeggen, dat hij zichzelf zichtbaar opzweept.

Met elk woord dat hij uitspreekt, gelooft Frans nóg meer in wat Frans zegt...
Dus praat hij door: steeds fanatieker, steed emotioneler... bijna tot tranen toe geroerd... je hoort hem gewoon denken 'wat zeg ik dit toch mooi...'

Bah. Ik vind het maar eng. Het SP filmpje treft wat dat betreft wél heel mooi de juiste toon / het juiste beeld!

Wering | 08-05-19 | 20:20

Humoristische maar vooral inhoudelijk adequate clip. Dit is geen fatshaming, maar gaat over over een door tunnelvisie veroorzaakte, levensgevaarlijke gulzigheid.

very_bad_poet | 08-05-19 | 19:28

Zit de PvdA nu te miepen over 'beter samenwerken' ? De partij die toen het erop aankwam nooit samen wilde regeren met de SP ?

Wekkertje | 08-05-19 | 19:01 | 1

Ze roepen dat elke verkiezing maar alleen op lokaal niveau werkt de Partij van de Armoe met partij tomaat. Voor de verdere rest mag de SP alleen meestemmen met kartel (wat ze ook graag doen) en verder hun waffel houden.

Nu geven ze Schrans Timmerfrans het onderste uit de zak en zijn ze bij de Partij van de Allochtonen meteen op de lange teentjes getrapt.

Graaf_van_Hogendorp | 08-05-19 | 19:07

@Mosterd Nut.

geen_impulscontrole | 08-05-19 | 18:56

Negeren. Zoek maar eens op; site:nos*nl geenstijl. Lees je daar iets terug over het tellen van de stemmen? Lijkt mij toch vrij essentieel nieuws.
*=.

Boris die Sauertopf | 08-05-19 | 18:55 | 1

Was een reactie op Harrie7949 | 08-05-19 | 18:30.

Boris die Sauertopf | 08-05-19 | 19:04

Dat filmpje van de SP had grappig kunnen zijn.. Echter van begin tot eind is betreurenswaardig genoeg volkomen waar.
Overigens hadden we in 1998 maar massaal SP gestemd, hadden we nu niet zo een veel te vergevorderde eu en betaalden we nog met de Gulden.
Hoeveel gelijk kun je achteraf krijgen..

Boris die Sauertopf | 08-05-19 | 18:51 | 1

Ik ben benieuwd hoe de staatsomroep hier op reageert.

Harrie7949 | 08-05-19 | 18:30 | 1

Die zal het vast wel doodzwijgen ('lying by omission') zoals gewoonlijk

telelezer | 08-05-19 | 19:00

Ik ben voor de minimalistische benadering. De enige tekst die nodig is is "Frans Timmermans" en verder een foto van zijn hoofd en dan een andere foto van een worst of een stuk taart.
Zo langzamerhand word ik het wel behoorlijk zat, al die stukjes over Frans' eetlust. We weten het nu wel. Daar komt bij dat het bij Frenske niet zo'n vreselijke corpulentie is. Loop eens over de markt in uw woonplaats en let eens op de voorbijgangers. Genoeg dikke mensen om je aan te ergeren.
Bovendien biedt Timmerfrans genoeg aanknopingspunten om hem inhoudelijk af te branden. Ik zeg dit niet uit mededogen, maar omdat het gewoon vervelen gaat. Dikke Frans en Junker de Drunker. Nou nou, ha ha.

JvanDeventer | 08-05-19 | 18:22

Prachtig filmpje!

Ik ga overigens op 23 mei NIET stemmen.

Ze zouden nog kunnen denken dat er enig draagvlak is..

Het enige dat moet gebeuren, is een revival van 14 juli 1789.

We bestormen de EU gebouwen in Brussel en moorden iedereen en alles die zich in de gebouwen bevinden, uit.

Als u dat iets te voortvarend vindt, dan slepen we ze naar buiten, en voeren een schijnproces van 10 minuten, waarna de Guillotine zijn werk doet.

DAT zal ze leren, het EU geteisem.

Heppie-even-voor-mij | 08-05-19 | 18:06 | 3

Bluf, u heeft vast te veel te verliezen.

Ik roep maar wat | 08-05-19 | 18:14

Zo zo, dat klinkt heel geciviliseerd..

boerk | 08-05-19 | 18:36

En u staat voorop om de Bastille te bestormen?

Graaf_van_Hogendorp | 08-05-19 | 19:08

Mooi spotje van de SP en spot on.

Kipsnipdewip | 08-05-19 | 17:55 | 1

Inderdaad goed spotje; overigens ben ik tegen de SP want die willen (nog) meer immigratie.

telelezer | 08-05-19 | 18:08

Ik voorspel - volgende week krijgen we van de VVD een filmpje over Mark Rutte die in Brussel in de werkkamer van Jean Claude Juncker op zijn stoel zit.

sociaal_econoom | 08-05-19 | 17:54 | 1

Onder het bureau van Jüncker bedoel je zeker!

Harrie7949 | 09-05-19 | 00:12
-weggejorist-
Rest In Privacy | 08-05-19 | 17:54 | 1

Stel dat Frans Timmermans van de SP was?
Zouden ze dit dan ook doen.

sociaal_econoom | 08-05-19 | 17:51

Eerste filmpje over de EU die van mij kudo's krijgt.
Nu nog een referendum over Nexit.

meneerjan | 08-05-19 | 17:50

Ik dacht dat dit die documentaire was die ze over frans timmerpens hadden gemaakt

hatschjoe | 08-05-19 | 17:49

Ik vind deze toch beter: www.youtube.com/watch?v=4fzLb1_kxs8
De EU is als Le grande bouffe, en iedereen weet hoe dat afliep.
+ Leuke cartoon die voorbijkomt van Wolinski, één van de Charlie Hebdo slachtoffers.

Mr_Natural | 08-05-19 | 17:41

Als Jeauleau wild om zich heen slaat is het vaak een teken dat een ander gelijk heeft. Mijn enige vraag is waarom Jolio uberhaupt wordt uitgenodigd om zijn niet relevante meninkjes op hoog toontje te geven?

Graaf_van_Hogendorp | 08-05-19 | 19:10

Zzzzz is om 15:43 al gepost.

Roadblock | 08-05-19 | 19:50

Bevolkingsgroepen van een zekere religie vallen elkaar ook aan. Links heeft goed opgelet.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 21:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Hahaha!!! Mooi filmpje SP! Niet mijn partij maar wat ze hier neerzetten is raker dan raak.
P.S.: GS, komt er een keer een DealDumpert met die trekpop van Rutte? Daar zou ik erg blij van worden :D

De waard zijn gast | 08-05-19 | 17:36

Weet je wie er ook 1 groot Europa wilde en Rusland als de vijand zag en niet lukte om de Britten erbij te houden.soort Brexit 1.0

Rotterdammert1965 | 08-05-19 | 17:28 | 2

Aleksandar Pechtold.

Pelforth | 08-05-19 | 17:37

Dat was mijn oom.Hij had alleen mijn andere.oom eerst moeten vragen of ie op zijn land mocht komen.Dan hadden we in ieder geval wel doits kesprochen und hadden we kein timmerfrans gehad und auch nicht problemen mit kansen pareltjes.

flesje | 08-05-19 | 17:39

Echt een briljant filmpje voor de SP campagne. Jammer dat ze zo pro import, islamitisch en antisemitisch zijn bij de partij van de erfprinses.

eastender | 08-05-19 | 17:24

LOL. Complimenten SP ! (Trouwens, ik blijf toch Forum kiezen).

Kamervraag | 08-05-19 | 17:00 | 2

Hij is leuk, maar blijf toch PvdD stemmen.

Tishetnetnie | 08-05-19 | 17:14

@Tishetnetnie | 08-05-19 | 17:14: Ik zou ook voor de PvdD stemmen als ze daadwerkelijk voor alle dieren opkwamen en een vuist op tafel..

Rene046 | 08-05-19 | 18:22

Ben heel benieuwd wat twitter met het filmpje doet.

marrretje | 08-05-19 | 16:51 | 1

Hij staat al op youtube.

Jeff Hawke | 08-05-19 | 16:58

Ben het wel zeer eens met de SP. Hier zal GS overigens wel de schuld van krijgen.

RenHoek | 08-05-19 | 16:47 | 1

Raar dat plassen. Jammer dat SP niet kiest voor minder immigratie, de helft is maar voor...

ger1306 | 08-05-19 | 16:56

I am TilburgDeGekste and i approve this message. #doesminder

TilburgDeGekste | 08-05-19 | 16:45

Ik mis wel een sneer naar zijn vermeende feminisme, en ook dat hij met zijn uitspraak "Europa moet diverser worden" in de praktijk natuurlijk maar één ding bedoelt "Meer Islam", en op geen enkele wijze toestroom van bijvoorbeeld Aziaten aanmoedigt o.i.d. Verder een topper van een filmpje natuurlijk.

JackStick | 08-05-19 | 16:45

Wat een kutstem aan het eind. Klinkt heel erg GroenLinks.

SugarCandyMountain | 08-05-19 | 16:42
-weggejorist-
Godfried de Bouillon | 08-05-19 | 16:40

Bril-fukking-jant. Als ik mijn stempas niet al ritueel verbrand had in de allesbrander zou ik alsnog op de SP gaan stemmen, alleen maar om dit geniale filmpje. Knap om in zo'n kort stukje cinema zoveel emoties op te roepen; van plezier naar absolute fysieke walging in enkele minuten.

Ik ben trouwens benieuwd wat er zou gebeuren als niet de SP dit gemaakt zou hebben maar een zeker roze weblog. En dan hoe lang dat weblog dan nog zou mogen bestaan van de MeningenOnderdrukkers bij de EU.

Dutchbeaurouge | 08-05-19 | 16:39

Nou Yolo gaat helemaal loko in zijn witte onderbroek over dit filmpje.
Hij stottert welhaast van verontwaardiging en gaat zelfs schreeuwen. Dus het moet wel een goed filmpje zijn.

Zapata10 | 08-05-19 | 16:33 | 1

'Een ware socialist is erop gericht mensen te verheffen'.
Deze persiflage van Kees van Kooten van een kwade, de hele dag in zijn witte onderbroek rond sjokkende steun trekkende ouwe socialist is briljant.

gestoptmetroken | 08-05-19 | 16:58

Franske, ik zou het zeer appreciëren als u eerst aan uw eigen gezondheid gaat werken alvorens aan een gezonde EU.

BozePaarseMan | 08-05-19 | 16:30

Ofschoon ik nooit op de SP zal stemmen moet ik zeggen dat deze video erg goed gemaakt is en ook nog eens precies de kern van het probleem raakt. Bepaalde zeer raak gekozen scenes doen me nog het meest denken aan de varkens uit "Animal Farm" van Orwell.

Er was niets mis met de EEG. We hadden er nóóit vanaf moeten stappen. Nooit. Wat er nu zit is een Clusterf*ck van ongekende omvang, die met een beetje pech heel Europa mee de afgrond intrekt. Degenen die blèren dat we niet zonder 'Brussel' kunnen moeten me toch eens uitleggen hoe we het vóór die tijd dan allemaal deden. We zijn in het pak genaaid met de Euro, met de Open Grenzen politiek van Mutti Merkel, met de "ever closer Union" die voor de inheemse Europese volken niets dan ellende en rampspoed zal brengen. En zijn last, but not least meerdere keren in het sterretje genomen met de uitslagen van de diverse referenda waarin we een dik "Neen!" stemden. Tel daarbij nog bij op dat in Ierland referenda meerdere keren over moesten, nèt zolang totdat 'Brussel' de gewenste uitslag kreeg. Er is een hoop van te zeggen, maar "democratisch" is er niet één van. Dus; hup, hup! Stem ze allemaal de vergetelheid in op 23 mei!

Sjefke7807 | 08-05-19 | 16:29

Welk type tank is het?

Schemerlamp | 08-05-19 | 16:29 | 3

Centurion, ouwe zooi.

Janneus | 08-05-19 | 16:34

@Schemerlamp | 08-05-19 | 16:29 |
Ofschoon het model dat hij in de handen heeft nog niet af is vermoed ik een Russische T-80UK. Die ronde reserve (meestal brandstof-)tanks achterop is namelijk een typisch Russisch dingetje op de meeste van hun Main Battle Tanks. Mooie verwijzing in de video naar de EUSSR die men te Brussel nastreeft. Subtiel.

En voor u het vraagt; ik heb in mijn jeugd hele reeksen modeltanks gebouwd. Van de Renault FT 17 (héél oud) tot aan de dan nieuwste modellen. Vandaar mijn kennis. Al moest ik die wel even afstoffen voor uw vraag.

Sjefke7807 | 08-05-19 | 16:38

@Janneus | 08-05-19 | 16:34 |
Nope, de side skirts over het loopwerk zijn niet lang genoeg. Bij de Centurion hangen die veel lager. Ook is de aansluiting van het kanon in de koepel veel smaller als bij de Centurion. Verder zijn die ronde reserve tanks achterop een Russisch dingetje, die had de Centurion niet.

Sjefke7807 | 08-05-19 | 16:42

Leuk filmpje, alleen jammer van de hysterische vrouwstem aan het eind.

Painauchocolat | 08-05-19 | 16:27

Stem FvD
Of stem SP
maar zeker geen VVD
Stem geen PvdA
en zeker niet CDA
En als je het niet weet
en vraag je af wat nu?
Stem tegen de EU!

oplichter | 08-05-19 | 16:16 | 2

Als ik kon stemmen zou ik stemmen op een partij die in ieder geval de pretenties heeft om de EU te hervormen, om de ongelofelijke corruptie (lees lobbyisme) aan te pakken en de achterlijk hoge beloningscultuur.

Blijft er weinig over dan de SP, zeker met de huidige clanstructuur.

litebyte | 08-05-19 | 16:24

vergeet de PVV niet

telelezer | 08-05-19 | 18:49

Frans Timmermans heeft de SP in 2006 een enorme loer gedraaid door de SP van te voren al uit te sluiten van samenwerking en vervolgens in de pers te verkondigen dat de SP de verantwoordelijkheid niet aan kon.
Helaas kwam dit later uit via Wikileaks www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
Timmermans regeerde liever samen met het CDA dan dat hij de SP gunde om in een linkse regering deel te nemen.

Osdorpertje | 08-05-19 | 16:11 | 4

Dank voor de link inderdaad !

Jan, Leiden | 08-05-19 | 16:34

Timmermans is een narcistische populistische intrigant, heeft totaal niets met socialisme of progressieviteit te maken. Het enige waar Timmermans mee te maken heeft is in de eerste dplaats zichzelf, en in de tweede plaats om de huidige EU met zijn corrupte ondemocratische lobby structuur in ere te houden.

Weten we het nog:
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

Het enige wat het (deels evenzo corrupte) EUparlement kon zeggen door de ondemocratische dictatoriale structuur was 'foei'

Timmermans fungeert als een van de leidende beschermheren van een nieuw soort corporate fascism - ook wel genoemd het EUroscisme. Door de feitelijke lobbycratie dat de EU nu is, de clan structuur en het getrapte kiesstelsel heeft de EU-kiezer feitelijk minder inspraak op EU-beleid dan bijv. een kiezer in China op het Chinese beleid

litebyte | 08-05-19 | 16:39

""Timmermans regeerde liever samen met het CDA dan dat hij de SP gunde om in een linkse regering deel te nemen.""
@ Osdorpertje
Gewoon omdat de SP tegen de EUSSR is, maar de EUSSR door het CDA tot de 'heilige graal' is verklaard. Overigens is de SP voor meer-meer-meer immigratie, dus het is niet mijn partij. Ik stem liever FvD of PVV.

telelezer | 08-05-19 | 18:55
▼ 1 antwoord verborgen

IJzersterk filmpje dat precies duidelijk maakt wat er mis is met figuren als Timmerfrans en de EU. Vooral de Rutte WC doortrekker is geniaal.

Gulliver | 08-05-19 | 16:07 | 3

Ik heb mij al blauw gezocht op internet waar ik zo'n ding kan kopen.
Ben bang dat ik hem zelf moet maken voor op de plee.

Roadblock | 08-05-19 | 16:19

Zou Lilian geïnspireerd zijn op de Gooise matras?

vranac | 08-05-19 | 16:29

Eerder geïnsemineerd....

Gulliver | 08-05-19 | 16:40

Geniaal filmpje!!!

Lucifer | 08-05-19 | 16:02

Van Jole boos, dat betekent dat het raak is.

HD50 | 08-05-19 | 15:59 | 1

Die smoel van hem, toen hij zei: "Ik vind satire wel leuk, maar..."
Mijn dag kan niet meer stuk.
Kan er geen gif of rap gemaakt worden met:
"Kon jij er om lachen Francisco?" "Uh, nee , eigenlijk niet"

Roadblock | 08-05-19 | 16:02

Een vies spotje? Vind het wel meevallen, daarbij, het mag wel wat shockeren hoor, je moet niet vergeten dat de beoogde nieuwe voorzitter van de EU midden in een propaganda slag zit van ongekende vorm.

Een waarin hij zo sympathiek en zoet wordt geportretteerd dat zelfs de tanden in je kunstgebit er pijn pijn van doen.

Daar mag wel flink wat tegengewicht (pun intended) in worden gebracht. Als het een sketch van TV-Kantine, of Jiskefet, o.i.d, was geweest had iedereen hard gelachen.

En alles dat de EU, het nepparlement, de bende verraders die in een commissie verenigd zijn, de volstrekt ondemocratische basis voor het opgedrongen unificatie project van Europa, en het verraad van Lissabon, Nice, Amsterdam, en Maastricht bekritiseert en in het openbaar houdt is positief.

Weg met de EU, terug naar de EEG. Meer hadden we niet nodig, alles daarna kun je gewoon afspraken over maken zonder de noodzaak tot unificatie.

Ga stemmen op 23 mei. En stem tegen het belang van de EU. Dus dat wordt waarschijnlijk wel FvD.

IzNoGood | 08-05-19 | 15:58

Leuk. Ik heb die Frans nooit gemogen. Zijn broer Herman wel. Goede schrijver en natuurlijk de beste beffer van Vlaanderen. Frans niet. Die steekt zijn tong alleen in gebak.

SamV | 08-05-19 | 15:54 | 1

Beffen houd je nederig.

Pelforth | 08-05-19 | 15:57

Prima filmpje wat een keer gemaakt moest worden. Het symbool Frans Timmermans als karikatuur van de PvdA en de machtsgeilheid van Brussel. Of de SP of een ander nou het filmpje moest maken kunnen we over ouwehoeren, echter goed dat het er is!

Beroep = Boerenlul | 08-05-19 | 15:53

Van Jole schijt z'n witte onderbroek vol kleurenpalet; "de fascisten staan overal in Europa aan de poort te rammelen. Er DREIGT een grote extreem-rechtse overwinning! DIt spotje had zo uit de mouw van het Kremlin kunnen komen!"
-
Lekker. GenietOn gewoon. Van Jole, de lamlul raakt hysterisch.
Van Jole: "We hebben het over fucking Europa!". Gast struikelt over zijn woorden. Meer, meer, meer van dit chagrijn van Van Jole.

chicago river | 08-05-19 | 15:52 | 1

Gaaf he? Hoe hij begint te schuimbekken en over de republiek Weimar begint te gorgelen. Ik piste bijna in mijn broek van het lachen.

Roadblock | 08-05-19 | 15:56

Meesterzet en op alle vlakken raak. Dit gaat de SP stemmen opleveren.

smdyasc | 08-05-19 | 15:51 | 1

Alle vlakken? Immigratie?

ger1306 | 08-05-19 | 16:59

Interessante documentaire is dit.
Ik heb hem voor de zekerheid gedownload mocht de EU tot een digitale boekverbranding overgaan.

BP Richfield | 08-05-19 | 15:50 | 1

Hoor dr hersens al kraken bij het "censuurbureau" des-INFO van de EU !
Im Zukunft verboten?

Jan, Leiden | 08-05-19 | 15:59

Wat een uitstekende clip. Eindelijk doet de SP wat links moet doen: het grootkapitaal aan de schandpaal nagelen. Te beginnen bij de allergrootste hypocriet Frans 'volgevreten' Timmermans van een zogenaamde linkse volkspartij.

van heinde en verre | 08-05-19 | 15:49 | 1

Haha, staat Timmerfrans ook al voor het grootkapitaal?
Deze zoon van eenvoudige Limburgse arbeiders?
Is hij al zo door zijn vermeende macht gecorrumpeerd dat hij zijn ídeologische veren op last van Wim Kok c.s. heeft afgeschud? Frans acteert zijn politieke leven. LOL.

xavier | 08-05-19 | 16:05

Stop de verplintering op eurosceptisch gebied ook gelijk. Gewoon lekker allemaal op FvD óf PVV stemmen. Beter 1 of 2 grotere fracties dan allemaal kleintjes.

NiCeY | 08-05-19 | 15:49

Whajahaha! Whehehehehe! Whoehoehoe!

Wat een fántastisch goed persiflage filmpje! Daar kijk je toch met zekere jaloezie naar, toch? Prachtig gemaakt!

Dikke plus voor SP voor de durf ! : D

Want ze gooien al onze zelfbeschikkingsrecht en wat we nog maar net hebben (voorbeeld pensioen, voltallige vrije meninsuiting, zelf beschikken over leger en politie) te grabbel aan het steeds meer dictatoriale instituut EU.

Klasse van de SP, ook al gaat mijn stem er niet naar toe.

Jan, Leiden | 08-05-19 | 15:48

De pest is dat de mensen worden banggemaakt met verhalen dat de economie instort als we uit de EU zouden gaan. Feit is dat je altijd handelsverdragen en douane unie moet blijven houden, maar de gedrochten zoals subsidies, open grenzen etc niet meer moet willen. Daarmee blijf je baas in eigen huis zonder bemoeienis vanuit Brussel.
Hoe kunnen mensen hier nou intrappen? 30.000 euro per maand voor duizenden eurofielen, geen zeggenschap meer over eigen wetten, migratie wat door de strot word geduwd, miljoenen kostende verhuizing maandelijks naar Straatsburg, miljarden belastinggeld aan contributie om salarissen van nepparlement te betalen en niet te vergten hoe Polen, Roemenie en het voormalige Oostblok te voorzien van rotondes, wegen en infrastructuur van ons belastinggeld. Hoe in godsnaam kan je dan pro- EU stemmen?

Waakvlam | 08-05-19 | 15:45 | 2

De EU is net de maffia, plunderen van de belastinginkomsten is hun main business.

Pelforth | 08-05-19 | 15:54

Eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe lang het duurt voordat linkjes naar dit filmpje van Twitter gejorist worden.

marcoplarco | 08-05-19 | 15:44 | 1

Maakt niet uit, downloaden en uploaden en iedereen heeft hem.

Roadblock | 08-05-19 | 15:59

Radio 1:
"Kon jij er om lachen Francisco (van Jole)?"
"Eh, Nee eigenlijk niet, ik vind satire wel leuk (proest), maar er is niets ergers dan mislukte satire en bla bla"
Enfin luister zelf maar vanaf 1:50.
www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv/onderwe...
Wrijven in die vlek Francisco, wrijven.

Roadblock | 08-05-19 | 15:43 | 2

Francisco is altijd een dikke (witte) nul! Ik vind het filmpje wel keileuk!!

AdPatat1960 | 08-05-19 | 16:02

Erg geslaagd filmpje, Jole vind van niet. De godwins vliegen je werkelijk om de oren. "De fascisten rammelen aan de poorten" , ja hoor.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 20:00

Redelijk leuk gedaan, maar gaan ze nog wel voelen, die SP'erTs. Ofwel er gaat gedreigd worden met een cordon sanitaire a la PVV, ofwel er gaat een directe cordon sanitaire omheen door de Kartelpartijen, ofwel er gaat een stille cordon sanitaire uitgevoerd worden in de Kamer en de raadszalen en de naar Ajax en wc-eend meurende achterkamertjes die altijd schoongeboend en gestofzuigd zijn, zoveel moeten ze worden gebruikt.
.
Nogmaals, prima anti-EU boodschap.
Maar let wel; als partijen als de SP aan de macht zouden zijn, hell, let alone absolute macht, dan is binnen no time uw eigen bordje aan de beurt hoor.
Dan zorgen Lilianne Marijnissen, indirecte jodensbespugerT Harry van Bommel en hun tomatensmijter-achterban er persoonlijk voor dat iedereen even gelijk is, maar sommigen net iets meer gelijk dan anderen.
.
Vraag is; waarom doet de SP dit niet wat meer gereguleerd uitdragen, als standpunt? Is het niet gewoon een omgekeerd VVD'tje voor de verkiezingen doen, qua stoere praat?
Tomatensmijters, en dan houd je geen tomaat meer over op je bord. En als dat moment komt, gaan ze mekaar de tent uitvechten, over de te bewandelen lijn-Trotski, lijn-Mao, lijn-Lenin, lijn-Pot, of de lijn-Rozenluller. Eeuwig hetzelfde met die gasten.
1 groot wandelend giftig rood gevaar die "klup".

chicago river | 08-05-19 | 15:41 | 2

disclaimer: "lijn-Rozenluller" is een per expresje. Zal wel niet helder genoeg zijn opgetiept, dus houd je betweterige commentaar maar voor je.
Rozenluller is een dieprode commie pur sang, die min of meer per ongeluk bij de Groenen is aangeschoven.

chicago river | 08-05-19 | 15:44

ze willen al hun kiezers die naar de pvv zijn vertrokken weer terughalen

Captain_Dipshit | 08-05-19 | 15:49

Goh, was dit satire? Echt??
Had ik echt niet door, ik dacht dat het een documentaire was.
Nu nog een met Verhofstadt, maar zo'n lelijkerd om 'm te spelen vind je niet zo gauw, zelfs niet met met meest geavanceerde CGI, makeup of prothesen...

Notenkraker | 08-05-19 | 15:41

Satire? Realisme helaas.

Selassie | 08-05-19 | 15:41

Ben nog steeds benieuwd naar wat de SP wél wil en hoe ze dat willen bereiken.
Durven ze niet...

Rest In Privacy | 08-05-19 | 15:38

Het gniffelen over Roemer met zijn kettingzaag in Elsevier hoor ik nog steeds. Ook van PvdA zijde. Dat was onder de gordel.
Als de PvdA in dit filmpje Timmerfrans herkent dan moet er toch echt een grond van waarheid in zitten.
En ja, Timmerfrans is vet en vreet veel. Daar hoeft hij zich toch niet voor te schamen? Dus hoezo onder de gordel?

Zapata10 | 08-05-19 | 15:37

De SP blonk d afgelopen jaren uit in onzichtbaarheid. Nu laten ze eindelijk duidelijk en brutaal een standpunt zien.
Niet dat ik overweeg op ze te stemmen.

BrutusBosch | 08-05-19 | 15:34 | 1

Nee, is kiezen tussen kanker of zware griep.

Notenkraker | 08-05-19 | 15:42

Zeer smakelijk filmpje. Goed gedaan SP!

Rest In Privacy | 08-05-19 | 15:31

Mooi filmpje. Goed gemaakt. Goede boodschap. Helaas is de SP ook niet de oplossing. Die zijn weer van de open grenzen en wees welkom waarmee ze europa verzieken. Net zo gevaarlijk als Brussel. Daarom: PVV of FvD.

Rheia | 08-05-19 | 15:28

Geweldig filmpje! Spijker. Kop. Chapeau voor de makers. En wat tof ook dat DWDD, Jinek, Pauw etc. hier vanavond fragmenten van gaan uitzenden, en dit aan tafel gaan bespreken. (Eh... oh nee, toch niet, Hiddema krijgt te veel vergoeding voor zijn vervoer, veel interessanter om dat nog eens naar boven te brengen).

JackStick | 08-05-19 | 15:25

Er komt gegarandeerd een reactie van de nog steeds pro-pvda zijnde media.
Gratis publiciteit voor de SP.
Een rimpeltje in Timmerfranzl zijn pad.
Intussen weet iedereen weer dat ze indertijd met het referendum over de grondwet hun gat hebben afgeveegd.
Maar het allergrappigste vond ik wel die plee-doortrekker met dat Rutte trekpoppetje.
Waar kan je die dingen kopen?!

Roadblock | 08-05-19 | 15:21

Natuurlijk is Lodewijk Asscher voor Brussel... Frans Timmermans is PvdA.
Dit jaar stopt Jean Claude Juncker en wordt Frans Timmermans zijn opvolger... Frans spreekt zes talen.
De PvdA is in Nederland bijna dood en dadelijk wordt Frans Timmermans de belangrijkste persoon van Europa, dit is te mooi om waar te zijn.

sociaal_econoom | 08-05-19 | 15:15 | 1

Die nepsocialist en miljonair asscher is een nog walgelijker sujet dan die obese schoenenpoetser van Juncker.
Onbetrouwbare, hypocriete en uit een verraderlijk nest gekropen sijsjeslijmer.

Pelforth | 08-05-19 | 15:24

Nadat de SP na de verkiezingen voor de provinciale staten geduid werd als “ onzichtbaar” laten ze zich nu overduidelijk zien.

Knokloof | 08-05-19 | 15:14

Zelfgenoegzame Hollanders: 'Alleen in Amerika (Trump voorop) gebruikt men dit soort persoonlijke aanvallen op politieke tegenstanders. Wij, beschaafde Nederlanders, doen dat niet hoor'.
Zo, die mythe kan ook weer de wereld uit.

Amsterdamsko | 08-05-19 | 15:14 | 1

Het zijn wel zuiderlingen onder elkaar.

Pelforth | 08-05-19 | 15:27

Het is beter slecht dan voorheen.

Einde van de Domheid | 08-05-19 | 15:13

Prachtige karikatuur. Hoezo ranzig? Satire is een krachtig en doeltreffend middel om zaken aan de orde te stellen. En iedereen herkent hier de typische graaiende en arrogante eurocraat die Timmermans is.

kunstliefhebber | 08-05-19 | 15:09

ook de timing van het filmpje is goed! Het is eigenijk doodse stilte qua campagne. Van alle kanten! Nu pakt de SP met één filmpje vol de aandacht.

ole guapa | 08-05-19 | 15:07

Nogal stigamatiserend voor mensen met overgewicht. En verder, de internationalisten van de SP willen, net als de blokpartijen, de halve wereld naar Nederland halen. Hun zg. anti EU-houding is dus een wassen neus.

Sendis | 08-05-19 | 15:07 | 1

De SP was als een van weinigen tegen het assioatieverdrag met de Oekraine,
zij zijn zeker niet voor meer EU.

VW, alles ist vorbei | 08-05-19 | 15:20

Well played, SP! Filmpje verbeeld wat wij allen voelen.

ole guapa | 08-05-19 | 15:06

Topfilmoje. Helemaal duidelijk hun punt

sjef-van-iekel | 08-05-19 | 15:05

Geschiedenis is een interessant en leerzaam vak.

Frans-Jozef I was keizer van Oostenrijk van 1848 tot 1916.
Daarna kwam het Derde Rijk van Berlijn met Adolf Hitler.
Hij droomde van een groot Europa van Engeland t/m Rusland.
Engeland en Rusland is niet gelukt en 4 jaar later kwam das Dritte Reich zum Ende.

Nu hebben we Frans I *** het Vierde Rijk van Brussel *** ook bij Frans I gaat dit niet lukken en nu zien we dat zijn Vierde Rijk op instorten staat.

sociaal_econoom | 08-05-19 | 15:05 | 4

Met Franz zit je zo met raketproeven opgescheept.

Pelforth | 08-05-19 | 15:29

En in 800 was Karel de Grote keizer van een rijk dat zich uitstrekte van Bretagne tot aan de Oder.

Eurocrat | 08-05-19 | 15:35

Karels optreden tegen binnenvallende moslimboefjes was hartverwarmend.

Pelforth | 08-05-19 | 16:02
▼ 1 antwoord verborgen

Ik vind het een prachtig filmpje, de spijker op zijn kop. Die Asscher piept alleen maar omdat de PvdA pro-Europa is.

Hommel | 08-05-19 | 15:04

Het filmpje is verdomd goed gemaakt maar toch moeten we dit niet willen. Fatshaming is te makkelijk. Goedkoop!

Amsterdamsko | 08-05-19 | 15:04 | 1

Yup eens. Gewoon meer op die narcistische persoonlijkheidsstoornis van hem gaan zitten. Hij is echt een prototype. Het enige maar dan ook écht enige belang van frans is frans.

Bab01 | 08-05-19 | 15:09

toch raar dat de SP zo tegen de EU lijkt, ze streven immers naar een socialistische heil- en dwangstaat die iedere ademtocht van iedereen dwingend en onder dreiging van staatsgeweld reguleert. Die wordt ze kant en klaar gepresenteerd want de EU is precies zulks, een socialistisch wangedrocht compleet met zijn enge nageboorte de EURO. Ik vermoed daarom dat ze niet zozeer tegen de EU zijn maar meer tegen de huidige EU-machtselite waar de SP niet toe behoort.

wlodek | 08-05-19 | 15:02

Blijkt nog maar weer eens dat links populisme nog onsmakelijker is dan rechts populisme.

Eurocrat | 08-05-19 | 15:02

Frans is gewoon Napoleon uit the animal farm. Zit zich daar in Brussel de hele dag door op onze kosten vol te stouwen. Dure wijn, duur eten. Ongetwijfeld lekker, dat wel. Het smaakt hem waarschijnlijk extra goed in de wetenschap dat het plebs het betaalt.

Bab01 | 08-05-19 | 15:02 | 1

Vooral het vreten. De drank plempt Juncker naar binnen voor Frens pap kan zeggen.

Notenkraker | 08-05-19 | 15:45

De SP is pro-Hamas. Alleen daarom al zou ik er nooit op stemmen, maar over de EU en de beoogde Brusselse dictator van de PvdA hebben ze natuurlijk volkomen gelijk.
www.cidi.nl/sp-vraagt-minister-blok-h...
Dan blijft er niet veel over om op te stemmen, 23 mei.

Stormageddon | 08-05-19 | 15:00 | 1

De vraag is waarom SP deze positie inneemt.

tussen_de_koeien | 08-05-19 | 15:58

Niks bah bah onder gordel en andere moraalridderveroordelingen. Niks geen appel op fair play. Dit gaat om keiharde EU machtspolitiek en elitaire Frenskje mag nog blij wezen dat hij geen smeercampagne Amerikaanse stijl achter zijn reedt aankrijgt waar zijn vieze wasmand van de laatste veertig jaar word omgekeerd. Het thema oorlogje spelen had mi nog veel harder neergezet met beelden uit ex-Joegoslavie en Oekrainie. De EU vlaggen om de 20 meter in de hoofdstraten van Tbilisi, Georgie(!) waar wij als EU burgers niets over horen. De talloze leugens over MH17 ten faveure EU geopolitiek en Frenskes aanstelling als gedoodverfde oppergod der dictatuur.

HdJ | 08-05-19 | 14:57 | 1

Inderdaad. Hij had in het filmpje van mij ook echt in een varken mogen veranderen.

Kim-Jung-Un | 08-05-19 | 15:09

Dankzij de EU is
- al jaren vrede in Europa
- kunnen we vrij reizen in Schengen
- hoeven we geen geld meer te wisselen in de eurolanden
- zijn energieverslindende gloeilampen verboden
- zijn energieverslindende stofzuigers verleden tijd
- worden meer en meer plastic dingetjes verboden
- ademen we binnenkort allemaal schone lucht en kan het klimaat rustig slapen, want er wordt voor haar gewerkt.

Dus niet zo negatief doen over de EU.

kweethetooknietbeter | 08-05-19 | 14:50 | 5

en de zon komt iedere dag weer op dankzij de EU

wlodek | 08-05-19 | 15:06

@sjef-van-iekel | 08-05-19 | 15:04: Yup dat vrij reizen ook.... Daar staat tegenover dat anderen zowel Unieburges als illegalen die in een lidstaat verblijven gewoon ongehinderd naar Nederland kunnen reizen. Dat maakt het per saldo wat mij betreft een zéér slecht punt. Dan sta ik liever een aantal keer per jaar bij een paspoortcontrole bij een grens. Vrij verkeer van goederen en diensten is wat anders, maar vrij verkeer van personen is ronduit een slecht idee.

Bab01 | 08-05-19 | 15:19

Dankzij de EU is:
-Censuur toegenomen
-Souvereiniteit opgeheven
-Geen antwoord op asielvraagstuk
-Worden landen gehinderd in economische groei
-Is democratie een farce geworden
-Lopen arme landen leeg
-Er word gesproken over voordeel door de EU maar niemand kan dit in cijfers omzetten. Toch zijn cijfers wel waar het begint in de handel: Maak ik winst en zo ja hoeveel?
-We hebben ook handel met landen buiten de EU, wederom een bewijs dat de EU niet nodig is. Wel is het zo dat handelsakkoorden sneller gesloten kunnen worden als individueel land ipv EU.
-De EU is geen handelsunie maar een douane-gebied. Dit maakt een groot verschil. Het is daardoor moeilijker om buiten die grenzen handel te drijven

Maar om jouw punten even te weerleggen:
-Vrede door zeggenschap over eigen volk weg te geven is geen oplossing. Sowieso is de gedachte dat er zonder de EU geen vrede kan zijn een leugen.
-Vrij reizen was ook mogelijk binnen de Benelux bijvoorbeeld, het zijn afspraken die je ook zonder de EU kunt maken dus
-Geld wisselen is niet nodig als je overal kunt pinnen, sowieso is het juist goed om verschillende valuta te hebben want daardoor worden arme landen niet gehinderd door een valuta die hoger staat gewaardeerd dan economisch goed zou zijn. Zie Griekenland waar men met een lagere notering van hun munt juist interessanter zou worden om in te investeren of op vakantie te gaan. Dat je een paar euro overhoud als je terugkomt is te wijten aan een foute planning, het is juist handig als je nog eens terugkomt, het zijn leuke momento's.
-Afspraken over lampen en stofzuigers zijn ook zonder de EU te maken, daarbij komt dat je als land ook kunt besluiten om dingen te verbieden.
-Stofzuigers, plastic, etc kun je dus ook afspraken over maken. Zijn we internationaal niet bezig om het klimaat te redden? Kun je zeggen dat dit langzaam gaat maar dat is de EU ook. Het gaat echter om een wereldwijde afspraak dus bewijs dat EU niet nodig is. Denk ook even aan pulsvissen dat nu verboden is maar wel beter voor het milieu
-Amsterdam kan al eigen maatregelen treffen, dan heb je het niet eens over een land. Ook in Duitsland en andere landen worden locale maatregelen getroffen. Dit dus ook zonder EU.

BootleggersSmurf | 08-05-19 | 15:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Geweldig! Niewt op Twitter doorlinken, wordt verwijderd!

litebyte | 08-05-19 | 14:49

Knap. Timmermans en Van Baalen in één persoon voor gek gezet.

gestoptmetroken | 08-05-19 | 14:48 | 1

Ik vind het best een sympthieke actie van de SP, maar zou er niet op stemmen.

Pelforth | 08-05-19 | 15:00

Fijn dat de SP dit filmpje heeft gemaakt - dat scheelt PVV en FvD een hoop werk.
De SP is iets te ver gegaan... veel mensen vinden dit filmpje vulgair en walgelijk.
Zij stemmen nu niet op SP maar op de meer beschaafde FvD.

sociaal_econoom | 08-05-19 | 14:47 | 1

hahaha hoezo vulgair en wagelijk. .. ze benoemen nou juist de feiten

Captain_Dipshit | 08-05-19 | 14:50

Goed filmpje van de SP. Als ik de onsmakelijke cartoons of de filmpjes van Teeuwen op de Geenstijl zie vind ik dit nog erg mild.
Het is bijna een docu.
StemZeWeg 23 mei!

oplichter | 08-05-19 | 14:47

Geweldig filmpje, complimenten voor de SP ! Het is niet mijn club, maar ik heb er toch altijd wel een bepaalde sympathie voor.

Motleycrew | 08-05-19 | 14:45

De Ruttetrekpop als pleefiguur vond ik best geestig gevonden. De film zelf -hoewel inhoudelijk juist - is voor een verkiezing een minder goed idee. Het geeft aan dat je niet op Timmermans moet stemmen. Niet waarom ik juist op de SP zou moeten stemmen (daar zou ik toch niet op stemmen).

El Rico Grande | 08-05-19 | 14:45

Leuk filmpje, niet verwacht van de Maduro aanbidders.

Ko Ranzig | 08-05-19 | 14:43

Het valt me op dat GS probeert weg te komen met hypocrisie door het toe te geven. De man weet zelf ook wel dat hij te dik is. Bericht liever over zijn groteske standpunten ipv zijn figuur.

Uitvretert | 08-05-19 | 14:41 | 2

Allebei graag

Bakje Friet | 08-05-19 | 14:43

Het filmpje met 's mans standpunten is heel wat korter denk ik.
Titel - 5 sec zwart beed - aftitel. Wel goedkoop qua commercialzendtijd, dat wel en het is net zo effectief.

elfenstein | 08-05-19 | 14:44

Ze hebben een hoop lol gehad en de producent is vol meegegaan in deze (te dure) productie, alleen werkt het niet. Het is te walgelijk en te direct op de man, niemand kijkt en velen gaan de SP stom vinden. Goed gemaakt filmpje, geen resultaat en imagoschade voor SP. Dat wordt een vacature voor een nieuwe communicatie medewerker....

keikoud | 08-05-19 | 14:41 | 1

Haha, ze hebben jou wel lekker te pakken. Duur? 1 gast, 1 locatie, paar taartjes op tafel en lekker dramatisch filmen met een vintage lens op je nikon. Even nabewerken, kleurcorrectie van een goeie film eroverheen voor de sjeu en hop: keikoud tuint erin.
Bovendien gaan enkel tegenstanders van de SP dit veroordelen, de rest kan denk ik niet anders als een gniffel moeizaam onderdrukken...De man is nou eenmaal een vies vet varken, en dan niet alleen qua postuur.

elfenstein | 08-05-19 | 14:48

Leuk filmpje van de SP! Lilian Marijnissen, als je dit leest, de groetjes aan hamas.

drs. P | 08-05-19 | 14:39

Is de titel nu sarcastisch of meent de redactie dat ze het ranzig vinden? Geenstijl is nl. degene die Frans Timmermans meer dan eens fatshamed? Ik vind het een keurig filmpje van de SP. Bijna een docu.

Arkan Sonney | 08-05-19 | 14:36

Yep, die SP. Het is inderdaad geen Mao, maar hij had het verzonnen kunnen hebben: www.youtube.com/watch?v=gqfF3rbhES8 Los van het feit dat ik zelf nooit meer naar Friedrich Schiller zal verwijzen: materialisme, bij voorkeur in de ogenschijnlijke verwerping er van, als tientallen (dan wel honderden) miljoenen doden nog niet genoeg zijn.

Vanochtend las ik een overheidswebsite een volslagen mislukt stukje, al dan niet ironisch bedoeld (ik gok op niet), over hoe links intelligent is en rechts niet. Nu stap ik zelf altijd met mijn middelste been mijn bed uit (inclusief onderbuik valt dat nog niet eens mee), maar hoe voelt de SP zich dan niet als een vis in het water in Brussel en omstreken? En met wie zitten zij dan in een gezamenlijke fractie? Qua stemgedrag?

Trek in een flinke portie bitterballen nu. Met diverse kwakken mosterd.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 14:36

Ik moest lachen. Wel done SP. Vol onder de gordel maar in dit geval meer dan verdiend.

theJ71 | 08-05-19 | 14:35

Als dit uit rechtse hoek zou komen zou de pleuris uitbreken En iedereen over elkaar vallen met superlatieven om hun afkeuring te laten blijken, want dan deug je. Ik ben benieuwd! Verder gewoon goed filmpje want gewoon waar.

bulk | 08-05-19 | 14:35 | 1

De SP gaat binnenkort ook wel de storm oogsten hoor. Tegen religie, tegen europa en tegen grootkapitaal. Ik denk dat ze als eerste aangepakt gaan worden op de islam, da's het makkelijkste scoren. Let maar op, binnenkort krijgt marijnissen ook 5 man rassiesroepers tegenover zich bij dwdd, kompleet met neeschudders en alles.

elfenstein | 08-05-19 | 14:39

Ik vind dit filmpje nog redelijk mild.

JanVergoor | 08-05-19 | 14:34

Het enige vervelende is dat dit de rode rakkers van de SP zijn, maar zelfs een kapotte klok geeft twee keer per dag de goede tijd aan.
.
Opdat wat meer partijen dit soort verkiezingsfilmpjes in elkaar flansen of anders mooie montages maken. Het is godverdomme allemaal niet zo moeilijk, je huurt een paar autisten in en naait die draaiende gluiperds in den haag/Brussel op hun eerder gebroken beloftes en acties.

HaatAth3ist | 08-05-19 | 14:33

Helemaal mee eens, maar ik ben ook nog gewoon een nationalistische kloodtzak, dus het wordt 23 mei a.s. toch FVD. Lekker puh!

Stijlicoon | 08-05-19 | 14:33

Dat filmpje is ongefundeerd en nodeloos kwetsend!

FasiscovanJole | 08-05-19 | 14:32

moest wel grinniken

Fedde71 | 08-05-19 | 14:29

En toch is in dit geval de vijand van mijn vijand mijn vriend. Well done SP, gewoon lekker laag onder de gordel, precies zoals den vijand dat ook graag doet. Slopen die handel, toe maar jongens de beuk d'r in!

elfenstein | 08-05-19 | 14:29

Dit filmpje is zodanig slecht dat het eigenlijk weer briljant wordt. Ik ben zelf geen SP-stemmer, maar ik zou het niet erg vinden als Marijnissen wat meer haar tanden laat zien tijdens debatten. Ze laat zich te veel overstemmen door figuren als Jetten en Klaver.

threeheadedmonkey | 08-05-19 | 14:28 | 5

threeheadedmonkey | 08-05-19 | 14:28 Mevrouw Marijnissen is het schoolvoorbeeld van white privilege. Zeg maar de Hillary Clinton van Nederland. Maar dan net ietsje liever. Haar zou ik dan weer wel een potje willen zien scharen met Eva Jinek. Gelegenheid schept de hartendief.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 15:18

Daar kan geen grappling bij UFC tegen op.

Pelforth | 08-05-19 | 15:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Geweldig filmpje, wie weet schud het wat mensen wakker en komt die veelvraat van een Hans Brusselmans niet in de voorzitters stoel te zitten. Die tomaat en overal tegen kwamen ze bij de SP ook niet ver mee.

Zou trouwens nooit op die (ex)communisten stemmen.

klaas24 | 08-05-19 | 14:28 | 4

Zijn nog steeds communisten

Pelforth | 08-05-19 | 15:40
▼ 1 antwoord verborgen

Ik wilde SP stemmen, maar vind dit geen sympathiek filmpje. Lijkt een Amerikaanse manier van campagne voeren. Waar vind ik in het spotje de standpunten van de SP zelf? Terecht dat Asscher boos is, linkse samenwerking bereik je niet op deze manier. Maar meneer Asscher, hoe typeert u dan uw onverwachte kandidaatsstelling ten opzichte van de beoogde Diederik Samson? En wat vond u zelf van de toon die u in de interne debatten naar uw "vriend" bezigde? Om die reden zal ik ook geen PvdA meer stemmen.

Mannes | 08-05-19 | 14:21 | 6

Ik laat mijn stemgedrag ook altijd afhangen van wat de tv en radio mensen als sympathiek beoordelen. Ook al helpen dat soort politici het land de afgrond in, sympathiek en fatsoenlijk zijn ze wel (voor de camera’s, voor de radio interviews en hun publieke verschijningen!). Ja het is belangrijker dat iedereen elkaar met fluwelen handschoentjes behandeld en we er toch vooral voor zorgen dat niemand ergens aanstoot aan kan nemen, stel je voor wat dat met mensen hun emoties doet, dat moeten we allemaal niet willen!

HaatAth3ist | 08-05-19 | 14:39

@GSHiveMind | 08-05-19 | 14:36:
europese verkiezingen zijn dan ook niet exclusief een nederlandse aangelegenheid en de campagnes van andere landen en partijen, vooral de grote heersende boys zijn extreem amerikaans geinspireerd. Bekijk dan nog even een willekeurige dronken rant van juncker, lager dan dat kan bijna niet.

elfenstein | 08-05-19 | 14:42

@HaatAth3ist | 08-05-19 | 14:39:
Hehehe, u was mij voor.
Wilders en Baudet krijgen bakken met stront over zich uitgegoten, en niemand zit er blijkbaar bij de pers mee.
Nu gebeurt het met iemand van de PvdA en nu wordt er met een zuinig getuit mondje en geknepen billen er schande van gesproken en zou het on-Nederlands zijn.
Hypocritie ten top.

Roadblock | 08-05-19 | 15:34
▼ 3 antwoorden verborgen

www.sp.nl/standpunten/overzicht
Als u hier een eerlijk kostenplaatje bij legt dan weet u dat de SP geen grapjes maakt.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 14:18

Ik heb niets met (internationale) socialisten, nationaalsocialisten en communisten.

balustrade | 08-05-19 | 14:17 | 1

Helemaal mee eens: collectivisme... Brrrrrr.
Islam hoort daar trouwens ook bij: het enige recht dat het individu heeft is: bek dicht houden en doen wat je gezegd wordt.
Brrrrrrr....
Maar wel een geinig videootje van Timmerschrans. LOL!

Aristotalloss | 08-05-19 | 14:37

Ja zou toch zweren dat het Frans Timmermans is?
Als hij niet zo keurig netjes at was ik er ingetrapt.

Mr_Natural | 08-05-19 | 14:17

Hier in het dorp staan nu SP borden met de tekst ""tegen Brussel"'
Heb ik iets gemist?

joppo0 | 08-05-19 | 14:17 | 2

Blijkbaar zijn ze nationaal socialistisch en zo is de cirkel weer rond. Weet je wie ook een socialist was?

Zatkniss | 08-05-19 | 14:31

Yep, zijn ze al tegen sinds de jaren 90.

Boris die Sauertopf | 08-05-19 | 19:03

Bedankt SP. Is niet slim.

Dit land barst van de labiele Stem-Lemmingen die nu juist alleen maar voor Timmerfrans gaan stemmen als een soort van medelijden of kont-tegen-de-krib gooierij (zo van: 'Mij krijgen ze niet beinvloed met deze laster dus nu krijgt hij JUIST mijn stem') omdat ze het zielig vinden dat nu zo op de man wordt gespeeld en Frenske belachelijk wordt gemaakt.

Het gaat namelijk bij het gros al jaren niet meer om inhoud en argumenten maar om gevoel en beeldvorming en dat soort abstracte onzin.

En iedereen weet: meer stemmen op Timmerfrans cq. EU, daar hebben we allemaal last van. Dus nogmaals bedankt.

Realism Is All | 08-05-19 | 14:16 | 4

Boeiend. Ik heb schurfthekel aan SP maar met dit filmpje is niks mis.

Haatejaculaat | 08-05-19 | 14:28
▼ 1 antwoord verborgen

De SP heeft wel humor. :D

XverderNix | 08-05-19 | 14:16

Haha, leuk gemaakt. Alleen jammer dat de SP een partij van halve maatregelen en quasi-soft geleuter is geworden. Daar ga je de oplossing tegen 'Hans' ook niet vinden.

kotelet | 08-05-19 | 14:16

die volgevreten vette pens van Hans Brusselmans in onderbroek bij open haard past niet iedere nukubu maar wel Frans T. en Hans van B.

HetOorAakel | 08-05-19 | 14:15

SP, ook socialisten maar dan weer wel menselijk

Jan Passant mk2 | 08-05-19 | 14:13 | 2

Ja, de rooien hebben vanouds het patent op theater en cabaret. Denk daar maar eens goed diep en hard over na. SP is gewoon een kneitercommunistische club die als ze ooit serieus de macht krijgen gewoon marx's boekje d'r weer bijpakken en volgens die leer beginnen te handelen. De gevolgen daarvan weten we nou onderhand wel toch? Fuck the commies, all of 'm.

elfenstein | 08-05-19 | 14:22

@elfenstein | 08-05-19 | 14:22: vooral hun invulling van het woorden "eerlijk" en "rechtvaardig" zijn niet de mijne.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 14:28

Francisco Witteonderbroek van Jole ging helemaal tekeer over dit filmpje op de NPO.

homieguerneville | 08-05-19 | 14:13 | 4

Het schoftentuig op de Fatsoenheuvel is zelf iedere vorm van humor of menselijk fatsoen al jaren kwijt. Zo zij dat ooit al bezaten, zoals zij zelf denken van wel.

Jan Passant mk2 | 08-05-19 | 14:16
▼ 1 antwoord verborgen

Het is pijnlijk omdat het de realiteit is.

Hunkje | 08-05-19 | 14:12

Geniaal filmpje wellicht iets teveel op de man maargoed. Het vierde rijk moet gestopt worden.

Repetitive Beats | 08-05-19 | 14:12

SP wil uw bord volledig leegvreten. Trap er niet in!

Rest In Privacy | 08-05-19 | 14:12

Leest allen eens "Der Trinker" van Hans Fallada, wat had die schrijver een vooruitziende blik want niemand had destijd ooit van Juncker gehoord.

eerstneukendanpraten | 08-05-19 | 14:11 | 1

Ik heb zojuist even de synopsis gelezen. Fascinerend!

MickeyGouda | 08-05-19 | 14:22

Ook een kapotte klok geeft iedere dag de juiste tijd. Overigens zou er wel wat meer verdeeldheid op links moeten zijn, zorgt dat je wat meer te kiezen hebt ipv op 60 vragen hetzelfde antwoord te krijgen van twee verschillende politieke partijen... Niet dat dit in mijn voordeel is want ik stem nogal rechts maar toch.
Zit nog wel een beetje te twijfelen, normaal krijgt Wilders mijn stem maar zijn minions in het EP vinden het niet belangrijk genoeg om tegen een vergadering over export-ww te stemmen. Da's wel iets dat ik hem kwalijk neem...

Maar belangrijker: Ik wil een koe! Waar is die nieuwsbrief?

BootleggersSmurf | 08-05-19 | 14:10 | 1

Dank!
Eerste code is al gebruikt menschen. Dit gaat smikkelen en smullen worden!

BootleggersSmurf | 08-05-19 | 15:58

Sinds wanneer heeft de SP gevoel voor humor?
Zouden ze vaker moeten laten zien.

Mr_Natural | 08-05-19 | 14:10 | 1

Moet je aan Karabulut en van Bommel vragen. Die weten nog wel een jodenmop.

Rest In Privacy | 08-05-19 | 14:12

SP moet mijns inziens veel meer tekeer gaan tegen het neoliberalisme en wat de gevolgen zijn van het neoliberalisme.
Onlangs zat L. Marijnissen en zei slechts 1 of 2 keer het woord neoliberalisme terwijl dit in elke zin voor zou moeten komen in negatieve zin.

ProAsfalt | 08-05-19 | 14:09

Ik stem "Jezus Leeft" om de islamofacisten van DENK te pesten want zij doen lekker niet mee aan deze verkiezingen...

eerstneukendanpraten | 08-05-19 | 14:09

Het enige dat mis is met dit filmpje is de bron. Verder vind ik het briljant: het trekpoppetje van Rutte en het lullige EU-vlaggetje in die ranzige WC, die Oranje taart, de ongeremde vraatzucht, aan alles is gedacht. Hopelijk trekken ze hiermee stemmers die sowieso niet voor FvD gaan weg bij het kartel.

MickeyGouda | 08-05-19 | 14:08

Vind het altijd ontzettend moeilijk om medelijden te hebben met politici. Er is vast iets mis met mij.

supah | 08-05-19 | 14:08

Dus SP is nu ook een populistische partij?

CzMichiel | 08-05-19 | 14:06 | 2

Per definitie.

Red shirt | 08-05-19 | 14:09

Zo zijn ze ook ontstaan ja.

Trumme | 08-05-19 | 14:18

Grappig, maar aan de andere kant leidt dit af. Aan Frans Timmermans kleven meer dan genoeg bezwaren om hem vervanger van Druncker te maken. Persoonlijke aanvallen zijn geen succesvolle methode en geven de aangevallene de mogelijkheid om daarop terug aan te vallen zodat het niet meer gaat om waar het om zou moeten gaan: de ontbrekende kwaliteiten van Timmermans om voorzitter van de Europese Commissie te worden.

Crusher | 08-05-19 | 14:06 | 1

Dat persoonlijke hebben ze aan zichzelf te wijten. Ze heersen in Brussel en dat moet iedereen weten. Juncker die zich al jaren als een idioot gedraagt en Timmermans met z’n zelfingenomenheid. Ze zijn beide voor iedereen die het een beetje volgt totaal mislukt. De grote problemen moeten door Merkel Macron en Rutte opgelost worden zoals de vluchtelingendeal met Turkije.

Trumme | 08-05-19 | 14:16
-weggejorist-
Groene Horzel | 08-05-19 | 14:04 | 1

Best aardig. Het komt alleen 30 jaar te laat. De SP had direct vanaf het begin de PvdA keihard moeten aanvallen. Maar ze waren poeslief want ze dachten dat de PvdA dan wel met hun wou regeren. De PvdA verkocht echter zijn ideologische veren aan Paars en werden hypocriete landverraders, salonsocialisten.

dr Rechts | 08-05-19 | 14:02

Geweldig filmpje. Heb niets met de SP maar hoop dat ze dit op TV gaan uitzenden.

naraga | 08-05-19 | 14:02 | 1

Was er al op vanmiddag voor het 13.00 uur journaal.

Titje | 08-05-19 | 15:44

Briljant filmpje, alleen zo jammer van dat iele dunne geslachtsloze stemmetje dat oproept om op de SP te stemmen.

Conan de Rabarber | 08-05-19 | 14:01

Arthur van Amerongen, de plaaggeest van Timmermans, zal hier wel om kunnen gniffelen.

leo de pejo | 08-05-19 | 14:01

Is er niet een wedstrijd van Ajax vanavond? Kan daar niet een topic over komen?

John McClane | 08-05-19 | 14:01 | 1

LOL, scherp, niets aan gelogen. Jammer dat het van de SP komt.

IkWilOokWatZeggen | 08-05-19 | 14:01

ik vind 'm prima kunnen, niks mis mee.

Bert Konterman | 08-05-19 | 13:59 | 1

Ik moest in ieder geval grinniken

Dirk III | 08-05-19 | 14:01

Geweldig video, maar socialisme is belastingslavernij, immoreel, anti-vrijheid, en gegarandeerd economische falen, dus stem geen SP maar FvD.

unshift | 08-05-19 | 13:59 | 1

Ik was ook ooit links/progressief tot ik ontdekte dat je dan ook geacht werd het socialisme te omarmen. Socialisme is het pure kwaad.

keestelpro | 08-05-19 | 14:01

slim in kleinburgerlijk Nederland? Wellicht niet. is het grappig?? 5 Reeten Bi4tch!

ff serieus, we kunnen veel beter iets als Clinton Cash maken, of nog beter een Nederlandse versie van Trump: A hero will rise (die geenstijl ooit gelinkt had in hun topic een dag voor de verkiezingen, met de mededeling dat trump ging winnen). dat is of een onderbouwde aanval of een promotie van iemand die echt iets wil doen tegen de EU ipv een karikatuur aanval zoals dit.

ikworstelengadouchen | 08-05-19 | 13:59

Deze Hans Brusselmans lijkt inderdaad wel wat op Frans Timmermans, hoewel die laatste een stuk minder echt en geloofwaardig overkomt als geboren EUrocraat.

Tof beeld van onze toekomst met meer meer meer EU SP!

Jan Passant mk2 | 08-05-19 | 13:58 | 2

Hij lijkt ook op Frans Brusselmans.

keestelpro | 08-05-19 | 13:59

Toch een stuk meer sympathie voor die sossen dan vijf minuten geleden

Renkum0317 | 08-05-19 | 13:58

De boodschap die de SP hier tentoonspreidt is prima, eerlijk gezegd. Een beetje belegen weergegeven, dat dan weer wel. Te weinig snelheid in de montage, gebrek aan muzikale emotiedragers.

Ben benieuwd of YouTube deze boodschap niet gaat deplatformen. Want euroscepsis mag niet van eudisinform.

Glasgow Argus | 08-05-19 | 13:58 | 1

Laten wij aftellen, de afdeling politieke censuur te sillicon valley duldt inderdaad geen kritische blik op globalisten/links tuig/EUrocraten/klimaat-apen.
De nieuwe fascisten, zeg maar.

Jan Passant mk2 | 08-05-19 | 14:07

Fantastisch realistisch filmpje

Haram_Kafir_4ever | 08-05-19 | 13:57

Volgens sommige volken is een grote pens bewijs van wijsheid. Daar zit ook wel iets in.

SlimmeBelg | 08-05-19 | 13:57 | 3

Om dan maar patat tot hét nationale voedsel te bombarderen is ook weer wat extreem.

jemoederisliev | 08-05-19 | 14:00

Mooi... Ik heb ook een flink exemplaar!

Expertus_Dico | 08-05-19 | 14:07

Dat opslokken van Nederland door de EU is best mooi verbeeld door het opvreten van een oranje taart.
Ook het verbranden van referenda is spijker kop raak.

keestelpro | 08-05-19 | 13:57 | 1

Felrealistisch ook. Pas bij de derde keer zag ik dat het Zimmerschwanz niet was :)

goedverstaander | 08-05-19 | 14:28

Serieus, Geenstijl? Een half jaar geleden was er nog een topic niveau schoolkrant waarin in 5.000 woorden verteld werd dat Timmerfrans dik is. En nu anderen de maat nemen?

Tapu | 08-05-19 | 13:57 | 1

Er bestaan verschillende soorten van humor, onderzoek ze eens. Dan kom je er ééntje tegen en mogelijk gaat dan bij jou 'n lampje branden.

Boris die Sauertopf | 08-05-19 | 19:00

Ik ben altijd tegen "fatshamen". Echter nu Timmerfrans het lijdende voorwerp is vind ik het helemaal prima. Kudo's voor de SP.

pibasso | 08-05-19 | 13:54 | 2

Wat is er mis met Fatshamen in 't algemeen? Ik vindt dat wij veel te dikke mensen nooit moeten accepteren als normaal. Als iedereen het maar normaal vindt om zo achterlijk dik te zijn, dan is t eind zoek en is het huidige zorgstelsel onhoudbaar. Beetje vet is niet erg we hoeven niet allemaal mager te zijn, maar zo dik als F.T. zijn is gewoon niet normaal en mag altijd belachelijk gemaakt worden.

EthischOnverantwoord | 08-05-19 | 14:18

Het is prachtig dat het op de persoon is gericht. Want het is de persoon die verschrikkelijk veel leed en ellende veroorzaakt. Go SP!

Arkan Sonney | 08-05-19 | 13:54

De pot verwijt de ketel. De communistische dictators zijn/waren ook vaak dik:
Kim
Stalin
Maduro
Etc.
Maar hoe is Timmerfrans in een drankwedstrijd. Wint ie van Juncker?

Zatkniss | 08-05-19 | 13:53

Misschien een ideetje. Is een beetje vreemd, geef ik meteen toe. Maar zou het een idee zijn om mensen / partijen op inhoud te bekritiseren? En dat je vervolgens een debat aangaat waarbij er wederzijds geluisterd wordt naar elkaars argumenten ten einde tot de beste oplossing voor iedereen te komen.

Nee, ik geef toe, dat is een hele rare gedachte. Sorry.

Rollins | 08-05-19 | 13:52 | 2

Nee hoor, mensen/partijen op inhoud te bekritiseren is precies wat er in dit filmpje gebeurt.

obominotie | 08-05-19 | 14:00

Ze beoordelen Frans Timmermans op zijn inhoud. En dat is niet weinig.

Normpje | 08-05-19 | 14:27

Geen woord aan gelogen die spot!
Niet dat SP een alternatief is hoor,,,,

magicjohn | 08-05-19 | 13:52 | 1

Eens. Geweldig spotje, mooi gemaakt, oog voor detail en humor.

funkyd | 08-05-19 | 17:05

De EU is socialisme in praktijk. Ehmm waar staat de S ook alweer in SP?

keestelpro | 08-05-19 | 13:52 | 1

Juncker, Verhofstad, Dragi, socialisten? Hahaha. Kom op zeg.

Bolkenstein zei het laatst al bij Betrouwbare Bronnen. Timmermans word niet de opvolger van Juncker. Timmermans is van de verkeerde partij.

Trans_Fimmermans | 08-05-19 | 18:01

vindt het een geweldig filmpje!

HD50 | 08-05-19 | 13:52 | 5

De nestbevuiler en witteonderbroekendrager van de Joop ging zojuist helemaal los op NPO1. Volgens de bewezen aanrander en stagiairebepotelaar kon het filmpje regelrecht uit de Russische propagandakoker komen. Want als je anti-EU bent, ben je Rus. Zo denkt dat volk. Echt van een bedroevend niveau, deze Fransicko van Jole .

goedverstaander | 08-05-19 | 14:12

MeToo, eh ik bedoel ik ook.

eentweehuppekee | 08-05-19 | 14:43
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino