Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Officieel. Dit zijn de vijf grootste tjappies van de Nederlandse racerij

Raceweekend incoming dus even de self fulfilling pijpleiding van de Nederlandse racerij kapot slippen.

5. Olav Mol

Als Olav Mol een fruitsoort is, dan is hij een druif. Zo'n pitloze, eentje net te schraal om goede wijn van te maken. Olav Mol is een soort Mart Smeets, met het verschil dat Mart Smeets van heel veel sporten heel veel verstand heeft en Olav Mol heeft van één sport heel weinig verstand. Olav Mol, die begint te huilen als een Nederlander een race wint, is als kind in een toverketel met arrogantie-elixer gevallen. Andere personen die in dezelfde toverketel zijn gevallen, Cristiano Ronaldo enzo, maken hun grote bek vervolgens waar. Olav Mol niet. Olav Mol zit gewoon bij Ziggo omdat Ziggo niemand anders heeft om die sport te verslaan. Gelukkig is daar achter de schermen de kroonprins van de toekomst Robert Doornbos, iemand die in tegenstelling tot Olav Mol niet de gunfactor van een zak kruimige aardappelen heeft.

4. Jan Lammers

Het is het jaar 1631 en ene Jan Lammers mag een paar wedstrijdjes in de Formule 1 rijden, als coureur van teams die fluks in de vergetelheid zijn verdwenen. Meer dan driehonderd jaar later haalt Lammers zijn bestaansrecht nog steeds uit die ene keer dat hij een goede startplaats verwierf - vierde ofzo. Verder heeft Lammers eigenlijk helemaal niet zo veel te melden, want als Lammers praat valt iedereen onder de zestig jaar pardoes in slaap. Bij oude opaatjes die in een verzorgingstehuis zitten begint soms nog wel een belletje te rinkelen. "Jan, Jan, is hij niet een van die broers Kolonel?" Nou nee dus, Jan Lammers is gewoon wat hij is, de allereerste foto van een zwart gat, maar dan op ultrasofts.

3. Rob Kamphues

Rob Kamphues, die furore maakte als Rare Piet in het Sinterklaasjournaal, is kennelijk cabaretier. Alsof er wat te lachen valt op de massabegrafenis waar uitzendingen onder leiding van Rob Kamphues altijd weer op uitdraaien. Naar het schijnt is Rob Kamphues niet bepaald het troetelkindje van de almachtige familie Verstappen en dat is ook niet zo gek. Vraag maar eens aan een willekeurige voorbijganger op straat of Rob Kamphues een leuke vent is en het antwoord zal hoogstwaarschijnlijk ontkennend zijn. Hoe Rob Kamphues in hemelsnaam bij Ziggo Sport terecht is gekomen is ons een raadsel, het voelt toch een beetje alsof Claudia de Breij ineens een show omtrent Nobelprijzen mag presenteren.

2. Jack Plooij

Op de School voor Journalistiek is een van de eerste dingen die je leert: geen gesloten vragen stellen. Jack Plooij studeerde echter geen journalistiek, maar tandheelkunde. Hartstikke knap en mogelijk is Jack Plooij uitermate bedreven in dingen met tandjes. Interviewen kan hij echter niet. Zonder gekheid: Jack Plooij is misschien wel de allerslechtste interviewer van Nederland. Jack Plooij stelt geen vragen, hij probeert een coureur giechelend te vertellen wat er volgens hem is gebeurd en dan luidt het weerwoord van die coureur vaak: "Ja." Of 'nee', maar het interview is in ieder geval naar de knoppen. "Ging wel goed he?" Ja Jack, dat is dus een stomme vraag. Je ziet het ook aan de gezichten van die rijders. Kijk Lewis Hamilton, vijfvoudig wereldkampioen, de Nederlandse Orde van Tandheelkundigen wil nog een paar opmerkingen in je wortelkanaal boren. Is er nou echt helemaal niemand te vinden die het vak interviewen verstaat? Kennis van Formule 1 is geen vereiste, want Jack Plooij snapt er ook de ballen van.

1. Ook Jack Plooij

Deze Jack Plooij is dezelfde Jack Plooij als de Jack Plooij van nummer twee. Max Verstappen hoeft er helemaal geen pindakaas op te smeren, want Jack Plooij likt er toch wel aan. Jack Plooij heeft een poster van Max Verstappen boven zijn bed en dat is best wel creepy voor een gast van 65. Heeft de """journalist""" Jack Plooij dan helemaal geen positieve punten? Nee, want een humanitaire ramp heeft ook geen upsides. Please Jack, ga weg.

Reaguursels

Inloggen

Dit artikel is net zo zuur als hoe de grachtengordel over de rest van Nederland praat. Want oh oh oh die Engelsen zijn zoveel beter. Ja me dunkt met een budget wat 30x hoger is en een markt die even zo groot is kun je een leuk programma maken. Maar dat maakt hun commentaar niet zoveel beter eigenlijk. Elke commentator maakt fouten, dat is voor sommigen wellicht slikken, maar zelfs in het geprezen voetbal gaat er nog veel mis. Accepteren dat mensen niet perfect zijn is de redactie voorbij gegaan.

Verder had RTL/Ziggo al snel door dat je geen kritische journalist in de paddock moet laten rondlopen. Die krijgen in dit wereldje niks gedaan. Na de race zien we hier in Nederland alle grote rijders voorbij komen om een reactie te geven. Waarom? Omdat ze gewoon hun verhaal kunnen doen en soms nog wel met een prettig gevoel weg gaan. Waarom denk je dat Duitsland soms geen interview krijgt? Of waarom dit kikkerlandje met amper een half miljoen kijkers wel de grote namen te zien krijgt? Juist: omdat Jack er voor de lol staat, niet om inhoudelijk de sport te verslaan. Ga je kritisch lopen doen dan krijg je op den duur geen perspas meer en kun je kun je fluiten naar je kijkers. Bovendien: het zijn ook maar sporters, geen reden om ze het vuur aan de schenen te leggen want dat is verder ook niet interessant. Ga je slimme vragen stellen dan geven ze je gewoon geen antwoord. Dan gaat de marketing-praat aan en zie je de deur sluiten. Wil je voor/tijdens/na de race reacties horen, dan werkt de huidige methode het best, of dat nou diepgaande gesprekken zijn of niet. Daarvoor zit je bij de F1 gewoon niet goed.

Het lijkt erop dat de redactie het allemaal veel te serieus lijkt te nemen en dat is jammer, maar dat maakt het nog geen slecht product. Laat die kritiek lekker voor politieke zaken, maar ga de sport niet vergallen omdat je je liever aftrekt op het budget van Sky of diepte-analyses van een vaag derderangs blogje...

Martinspire | 12-04-19 | 10:28 | 1

Helemaal eens Martin behalve met dat laatste punt, daarmee geef je de redactie getuige bovenstaand artikel echt teveel F1 credits. Die hebben ze nooit verdiend maar dan wel een grote mond. Dat verdienen is overigens ook zo'n puntje. Mol en in veel mindere mate Plooij hebben de stoel waar ze nu op zitten zelf gecreëerd. Mol was degene die 25 jaar geleden met de F1 leurde bij de tv bazen. Mol heeft zijn geheel eigen low budget logistiek ontwikkeld en werkt daar nog steeds mee. het betekent niet dat het allemaal goed gaat, zo schakelt hij het geluid wel eens verkeerd en ook levert hij al 3 races zijn audiovolume veel te hard af en valt daardoor op TV Pro alle andere audio content zoals bijv team radio weg. Maar Mol levert dus wel, al 25 jaar.

jos verstoppen | 12-04-19 | 11:39

Nou ben ik uit de vorige eeuw, dus ik weet dingen.
Zo was Jantje bijv ook heel goed in...
Sterrenslag!

Hemmenaar7 | 12-04-19 | 10:16

zinloos stuk dit

Grapevine | 12-04-19 | 09:06

Jammer dit! Wordt zo vaak gesproken dat als het goed gaat je meteen wordt afgemaakt in NL. Nu zijn we ons op de kaart aan het zetten in de F1, F1 komt naar NL en nou gaan we onze verslaggevers afmaken. Wanneer worden we eens trots op hetgeen we hebben en niet maar alle negatieve kanten belichten. Kijk anders een naar RTL Duitsland. Dan mogen we blij zijn met onze ZIGGO uitzendingen.

Blue Schnautzer | 12-04-19 | 07:35 | 2

Kan je ajb weer terug naar het Viva forum?! Of misschien kan je je beklagen bij joop.nl

honde | 12-04-19 | 07:47

Hoe kun je hier trots op zijn...

Dweepy | 12-04-19 | 21:36

Een artikel naar mijn hart. Olav Mol is de reden waarom ik niet naar de F1 via Ziggo kijk, ik kan hem gewoon niet uitstaan. Hij mist de helft van de actie op de baan, vergist zich meermaals in de rugnummers, en is gewoon een irritante kerel. Weliswaar enthousiast maar ondeskundig en veel te bevooroordeeld. Dan maar liever een paar dagen gewacht tot er ergens een verslag op usenet opduikt, van Martin Brundle en Crofty voor Sky F1.

quigg | 12-04-19 | 07:22 | 1

Dat deed Murray walker ook en die wordt op handen gedragen. DUs wat is je punt? Je reden om niet naar ziggo te kijken ontgaat me.

jaozeejtie | 12-04-19 | 09:07

Olav Mol is de enige reden dat ik F1 kijk.

Rest In Privacy | 12-04-19 | 05:43

Dit is erg Geen Stijl ja. Zeer tendentieus, absoluut ongefundeerd en erg onnodig kwetsend. Jawel, ze kunnen het nog. De mosterd was gemengd en afgeleverd, Iemand had nog wat azijn over.

reservebelgië | 12-04-19 | 04:55

Weet nog --> mijn oom had het over Gijs van Lennep (nu 77) en mijn broer was fan van Jan Lammers (62).
Ik (66) ben nergens fan van - Max Verstappen is van na mijn tijd.

sociaal_econoom | 12-04-19 | 04:52

Wat een onzin allemaal. Prima lui.

Hangbuikzwijn | 12-04-19 | 02:03 | 1

Eens. Alleen Ron Kamphues mogen ze wat mij betreft achter het behang plakken.

R.F.Pickering | 12-04-19 | 09:44

Jammer eigenlijk dat al diegenen die schreeuwen dat Mol en Plooij ontslagen moeten worden er niet even bij vermelden of ze gratis kijken op Ziggo of dat ze betalen voor Ziggo Sport dan wel TV Pro. Ik betaal dus voor TV Pro en zet dan het geluid op Olav.
En voor iedereen die roeptoetert dat Mol er de ballen verstand van heeft: kijk nog eens naar de inhaalactie buitenom van Max op Rosberg op Silverstone in 2016, maar dan met zowel engels commentaar als met dat van Mol. Max kan Rosberg daar pakken omdat Rosberg eerst een foutje maakt. Mol ziet dat meteen, nog voor de inhaal actie. De engelsen echter hebben met zijn tweeën helemaal niets in de gaten en pas als Max er al ruim voorbij is worden ze wakker. Top hoor!
Wat je gelukkig tegenwoordig niet meer hoort zijn de verwijzingen naar het fabeltastische commentaar van Murray Walker. Ja dat was zeer amusant, maar als iemand er een potje van kon maken dan was hij het wel.

jos verstoppen | 12-04-19 | 00:27 | 2

Murray Walker met die geknepen hoge stem. Niet om aan te horen.
Maar, in mijn ogen, Murray Walker vereenzelvigde zich nooit met de coureurs of teams zoals Mol doet. Murray was patriottistisch en was niet te houden als Mansell of Hill wonnen maar hij was nooit popie jopie met de teams of coureurs alsof hij een van hun was en alles wist. Hij hield zich daar ver van en werd daarom zeer gewaardeerd door de teams.

Basil Fawlty | 12-04-19 | 00:42

@Basil Fawlty | 12-04-19 | 00:42: Nee dat deed hij idd niet, daar was hij dan ook engels voor. Wij zijn hollanders, 'wij' uiten "i'm with him" niet discreet.

jos verstoppen | 12-04-19 | 08:17

Ze zien er alle 5 even fris en fruitig uit, dus daar kan het niet aan liggen.

De Briemusketier | 12-04-19 | 00:13

Tyfus patjepeeërs allemaal.
De familie Verstappen voorop.

RickyLaRue | 11-04-19 | 21:37

whahaha, uit mijn hart gegrepen, als je achteraf sky kijkt blijkt dat je een hoop gemist hebt doordat je door mol in slaap bent geluld.

Satria | 11-04-19 | 21:35 | 3

Precies! Vroeger, heel lang geleden toen ik ooit begon met F1 kijken vond ik Olav Mol leuk. Ik was nog jong en Olav ook. Later ging ik in de UK wonen en heb ik SKY F1 ontdekt. Samen trouwens met de BBC en de ITV coverage. Maar allemaal stuk voor stuk op een niveau van veel tandjes hoger. En dan kijk je naar Olav Mol die probeert op te zoeken wanneer het ook al weer de laatste keer was dat een Nederlandse coureur op zijn verjaardag een Tompouce heeft gegeten terwijl er ondertussen een pistop van de leider in de race plaatsvindt. Vervolgens krijg je 20 minuten lang te horen wanneer hij verwacht dat de leider gaat stopppen maar als hij dit tempo blijft rijden hoeft dat nog niet, om dan uiteindelijk de regie de schuld te geven dat 'we' de pitstop niet hebben gezien. pffff. No thanks

Joost Maghetweten | 11-04-19 | 22:09

@Joost Maghetweten | 11-04-19 | 22:09:
Oh ja, en waar is Ted Kravitz?

Joost Maghetweten | 11-04-19 | 22:14

@Joost Maghetweten | 11-04-19 | 22:09: ik had vroeger ook groot respect voor Olav Mol. Die man was een wandelende F1 encyclopedie. Nu ziet ie de helft van de tijd niet wat er op de baan nou net is gebeurt en pas bij herhaling 3 wordt ie een keer wakker. En waar ik boven een gillend kind uit die boordradio nog kan ontcijferen hoort hij er met een koptelefoon op nota bene iets heel anders in, of geeft ruiterlijk toe dat ie het niet verstaat.
Paar jaar geleden was het huilen omdat hij vanuit de studio in NL verslag moest doen, budget om met de F1 mee te reizen was op. Maar nu hij weer ter plaatste is wordt de verslaggeving er niet beter op.
Sky is geen eerlijk vergelijk. Andere budgetten, nog meer relatie met de sport want Engelse rijders nemen deel en een UK circuit staat vaak op de kalender. Sky weet zelfs darts nog leuk te verslaan.

JiggyNL | 11-04-19 | 23:46

Als Ziggo klant een mooie gelegenheid om te benoemen dat ik Rob Kamphues een enorme lul vind. Robert Doornbos daarentegen een goeie pik. Meer Robert, minder Rob. Doei.

sr69 | 11-04-19 | 21:04 | 1

Ik heb heen ervaring met Robert's pik. Dank voor deze openbaring.

Kaas de Vies | 11-04-19 | 22:49

Geen ziggo in mijn stulp maar Olav is oké hoor, prima gozer.

BozePaarseMan | 11-04-19 | 20:58

Als de Ziggo-heren dit lezen, ik vind jullie wel allemaal prima en vermaak me jaren met de uitzendingen en jullie commentaar. Als jullie nog iemand in het publiek nodig hebben om de F1 wedstrijd live te kijken, ik kom wel hoor.

GoedenMorgenDezeMorg | 11-04-19 | 20:44

Johee, johoo, jo fucking losers!
Commentaar laten verzorgen door het duo Rick Winkelman en Robert Doornbos. Pit interviews door Ho-Pin Tung aub.
Mol/Kamphues/Coronel/Plooij zsm ontslaan.
Dat Jack Plooij een enorme eikel is met een nog groter ego was al ooit op Dumpert te zien: www.dumpert.nl/mediabase/7296271/9497...

Mark zit te Dutten | 11-04-19 | 20:22 | 3

Wie is dat meisje?

BozePaarseMan | 11-04-19 | 20:56

"Johee, johoo, jo fucking losers!"
Inderdaad tenenkrommend van Mol.

Basil Fawlty | 11-04-19 | 21:31

@Mark
In Engeland noemen ze overigens types zoals Plooij een "bellend" of "tool."

Basil Fawlty | 11-04-19 | 22:45

Ja die Kamphuis vind ik ook een dweil. Gelukkig kan ik geen Ziggo krijgen en moet ik wel op de stream bij sky want die vent kan ik echt niet naar kijken.

Omebert | 11-04-19 | 19:43

Mol is bevlogen en zeker niet slecht maar zet Doornbos er naast, zo kan Mol wat opzoeken zonder dat ie de helft van de actie mist, daarna Mols mattie Plooij lozen en Kalf terug in de pit straat .
Klaar !

Castor12 | 11-04-19 | 19:37 | 1

Nee. Geen Kalf. Die man die geleerd heeft dat een presentator in lettergrepen moet praten. Alsjeblieft zeg.

Eagle0511 | 12-04-19 | 07:51

Zuur stukje dit. Laat die mannen toch lekker over F1 lullen, iemand moet het doen. Ik heb er geen last van in ieder geval. Dat F1-cafe van Ziggo na de race is best leuk. Al is Sylvana natuurlijk veel aangenamer om naar te kijken, qua Formule1. Op naar race nummer 1000. Go Max, go!

Spiderman1 | 11-04-19 | 19:35 | 1

je reactie is zuur, ik heb me kostelijk vermaeckt

Satria | 11-04-19 | 21:40

Misschien is het beter om Jan Roos (ex-Powned, ex-Geenstijl) de interviews te laten doen?
Lekker door zeiken en zaniken totdat je niet meer welkom bent?
Of is misschien dat juist wel de reden dat Mosterd zo'n zuur stukje schrijft?

www.dumpert.nl/mediabase/6651760/efbb...

Tarmac | 11-04-19 | 19:29

Kampbeul oke. Dies echt ruk. De rest is smaak. Maar mensen die al 30 jaar F1 verslaan hebben heus meer verstand van F1 dan hullie! Maar laten we anders Art Rukakkers proberen. Of Jinek!

sjorstar | 11-04-19 | 19:20

Mosterd wordt gemaakt met azijn

Tisnietanders | 11-04-19 | 19:19 | 1

Nou inderdaad zeg, daar zijn heel wat tankwagens aan te pas gekomen.

obominotie | 11-04-19 | 19:20

Jan Lammers een tjappie ? Verdient meer respect m.i.

L. Ron Hubba Hubba | 11-04-19 | 18:54 | 4

Naja.. stel je voor dat Harrie Mens er zat.

L. Ron Hubba Hubba | 11-04-19 | 19:00

@L. Ron Hubba Hubba | 11-04-19 | 19:00: Al beter. Ik vraag me af hoe die K huis ooit op TV terecht gekomen is. *Harrie heeft gewoon tijd geregeld/gekocht.*

Halal gehaktbal | 11-04-19 | 19:00

Ook niet persé fan van Kamphues. Ja Harrie is dan toch handig in bepaalde zaken, z'n tv werk is tenenkrommend slecht.

L. Ron Hubba Hubba | 11-04-19 | 19:15
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een zure reacties, het is voor mij altijd feest, als de race weer begint, lekker vrijdagavond kijken, van Gameren, Doornbos en de rest geweldig tot zondag het spectacel begint, heerlijk.

gato | 11-04-19 | 18:53 | 1

Zo is dat. Ze doen het leuk, die jongens van Ziggo.

VanBukkem | 11-04-19 | 19:38

Misschien moet Tom Staal dan maar naar de F1.

Arkan Sonney | 11-04-19 | 18:43

Wahaha incasseren is blijkbaar een moeilijk vak.... man man man

WayneGretzky*99* | 11-04-19 | 18:37
-weggejorist-
WayneGretzky*99* | 11-04-19 | 18:34

Een Volkskrantgastcolumnist of zit GS ook in de zure bommenbusiness tegenwoordig?

Sjors W. | 11-04-19 | 18:32

Wat een raar artikel.

winkelwagenmuntje | 11-04-19 | 18:25 | 1
-weggejorist-
winkelwagenmuntje | 11-04-19 | 20:14
-weggejorist-
captainobvious | 11-04-19 | 18:18 | 1

Niemand hier die van Allard Kalf gehoord heeft?

Happyme | 11-04-19 | 18:08 | 2

Zie mijn reaguursel hieronder :)

FutherMocker | 11-04-19 | 18:09

tuurlijk wel, das 'n neef van me :) (tenminste als je die met dubbel F bedoeld?)

Ceevoo | 11-04-19 | 23:01

Toch mis ik de broertjes Coronel in het lijstje, die 2 zijn zo zelf-ingenomen dat het hoogstwaarschijnlijk is dat ze nog steeds dagelijks lepeltje-lepeltje liggen.

Digitaal Smoelwerk | 11-04-19 | 18:06
-weggejorist-
The7thGuest | 11-04-19 | 18:05

Olav Mol, wat een drama is dat tijdens de race. Steeds te laat met informatie en dan ook vaak nog foute informatie ook. En dan dat eeuwige punt, komma, uitroepteken achter elke stelling. Is niet meer van deze tijd. Jack is wel grappig, Kamplul is een narcist en een uberlul!

osta | 11-04-19 | 17:58

Geenstijl heeft het kennelijk niet zo op F1 sinds Zandvoort opeens bij de FOM favoriet is. Leg je daarbij neer in plaats van dat trieste huilie huilie gedoe. Prio 1 is dat we weer een F1 in Nederland krijgen en of dat Assen of Zandvoort is zal me jeuken. Geenstijl laat weer een typische Nederlandse eigenschap zien. Steek je hoofd vooral niet boven het maaiveld uit. Met dit soort artikelen hoeven ze van mij de volgende 16 niet meer te vieren. Voor gejank surf ik wel naar Joop.

exqueeseme | 11-04-19 | 17:54 | 2

Dat over de Joop niet, maar de rest wel.

captainobvious | 11-04-19 | 18:19

Sinds 31 maart is Zandvoort geen FOM favoriet meer!

rijk | 11-04-19 | 21:21

Meer Doornbos please. Mooie vent is dat.

Brentjeee | 11-04-19 | 17:54 | 1

Ben gewoon verliefd op hem, maar ja, ik ben 70 jaar.
hopenlijk gaat het beter met dochtertje Jade. Wordt weer genieten dit weekend, wel vroeg.

gato | 11-04-19 | 18:37

Arie Luyendyk . Hadden vroeger een verzameling BMW M1's in de garage staan met 0 km op de teller.

rmstock | 11-04-19 | 17:44

Ik begrijp niet dat de heren Coronel hier niet bijstaan. Wat een pannenkoeken zijn dat, en dan ook nog eens de makers van de meest irritante kutreclames ooit.

Een andere pannenkoek welke ook wel vernoemd had mogen worden, is Allard Kalf. Die man weet nog minder van F1, dan Mol en Plooi bij elkaar opgeteld.

F1TV kost je iets van 7-8 euro per maand, maar dan kun je je commentaar naar het veel betere Engelse commentaar zetten, en dan ben je in in één klap van al deze jokers af.

FutherMocker | 11-04-19 | 17:42 | 1

hmmm als Kalf minder weet dan Mol en Plooij bij elkaar kan ie nog best meer weten dan ieder op zich.. kan nog steeds best veel zijn.

GoedenMorgenDezeMorg | 11-04-19 | 20:39

Lol! Had je bij RTL Duitsland niet een grid reporter a la Plooij die voor de wedstrijd rondliep in een rijdersoverall met RTL logo? Ghehehe, tenenkrommend.

Basil Fawlty | 11-04-19 | 17:39 | 3

Ik weet wie je bedoeld. Was geen rijdersoveral overigens, is gewoon een brandvertragende overal die hij moest dragen als hij de pits in wilde.

Friepeltje | 11-04-19 | 19:03

@Friepeltje | 11-04-19 | 19:03:
Ah ok! Dank! Nu je het zegt. Was waarschijnlijk nog in de tijd dat je moest tanken bij de pitstop.
Maar laten we eerlijk, het was wel weer zo overdreven gründlich Deutsch. En hij vond het wel stoer want hij dacht dat hij erbij hoorde.

Basil Fawlty | 11-04-19 | 21:26

Die loopt er nog steeds: Kai Ebel.
Op zich prima reporter. Alleen z'n kleding...
Wie daar zit en écht wel verstand van zaken heeft, is Christian Danner.
Die is tenminste kundig. Het enige kutte is die verrekte reclame.

Beste F1 ervaring: Sky F1

Onkel Bratwurstbude | 12-04-19 | 07:25

Die Coronel broertjes mogen ook wel eens hard de vangrail in zonder bandenstapel hoor!!

onne023 | 11-04-19 | 17:36

Jos Verstappen: de schoonmoeder from hell.

Hetkanverkeren | 11-04-19 | 17:27

Mooi stukje tv hoe Jos ooit tegen Kamphuys zei dat ie die ingelijste fanposter maar in zn reet moest steken. Kamphuys is een paydriver in de SCC. Doornbos moet de grid op en Mol en Plooi exit.

van Balen | 11-04-19 | 17:25 | 3

Even het hele verhaal: Kamphues en kamp Verstappen hadden een afspraak hoe en wat in beeld zou komen. Kamphues meende de afspraak te kunnen schenden maar dan met draaiende camera zodat Jos ook zou meegaan. Maar zo zit een Verstappen dus niet in elkaar. Weet Kamphues sindsdien ook. Mooi vond ik hoe in Max' eerste F1 seizoen Jos dan wel eens vanaf de GP live in de uitzending kwam, Kamphues moest dan zijn mondje houden terwijl de anderen met Jos praatten. Wie is nou de bokkelul?

jos verstoppen | 11-04-19 | 17:39

@jos verstoppen | 11-04-19 | 17:39: Was dat niet voor "Kamphues maakt vrienden" ? Hypocriete lul die Kamphuys

kokkowitz | 11-04-19 | 18:26

@kokkowitz | 11-04-19 | 18:26: Weet ik eigenlijk niet eens, dat met Verstappen is het enige wat ik ooit van dat programma heb gezien.

jos verstoppen | 12-04-19 | 11:41

En dan vergeten ze nog Tom Coronel. Doei doei

Sprinkhaan | 11-04-19 | 17:22

Hier in het zuid-oosten vind ik het een gapende zonde dat de F1 naar dat muffe Zandvoort gaat. Het stinkt apenballen naar oud geld, old-boys network in de auto afdeling en afgunst naar gezond ondernemen zoals nederland dat kan. Pft naar de elite. En bovenstaande smurfen zijn wat mij betreft de narren die als eerste stof happen.

horsteknots | 11-04-19 | 17:17

Het wordt inderdaad tijd dat Mol en Plooy vervangen worden. Ik erger me kapot aan dat amateuristische gelul over undercuts en bankerlaps. Om nog maar te zwijgen over alles wat ze niet in de gaten hebben. Robert Doornbos is een uitstekende opvolger.

Vanbonkenaayen | 11-04-19 | 17:17 | 4

@Sprinkhaan | 11-04-19 | 17:20:
Nee, Rick Winkelman moet lekker nascar blijven doen. Die heeft ook geen idee van wat er zich allemaal afspeelt.

Jackanders | 11-04-19 | 17:38

De boordradio's zijn altijd het mooist, vooral van Olaf Mol.

Lewis Hamiton: "My tires are gone"
Olaf Mol: "Hamilton zegt dat z'n banden goed zijn"

FutherMocker | 11-04-19 | 18:26

@FutherMocker | 11-04-19 | 18:26: Dat zei Mol niet. Tijd voor een gehoorapparaatje? Mol zei: "Hamilton zegt dat z'n banden aan gort zijn."

Rest In Privacy | 12-04-19 | 05:54
▼ 1 antwoord verborgen

Zie ik dat goed, heeft Kamphues nu een beginnend Hitler-snorretje?

Leugenaar | 11-04-19 | 17:16

Het kan altijd erger. Die luitjes hierboven doen het zo slecht nog niet.
Ze hebben namelijk wel weer een van de meest bekeken programma's op hun naam staan. (Al is dat dan hoofdzakelijk aan Max toe te schrijven, maar soit alle andere TV is bagger)

Rest In Privacy | 11-04-19 | 17:15

Waarom staat Jan Lammers hier tussen?

Ray69 | 11-04-19 | 17:13 | 5

@Ray69 | 11-04-19 | 17:21: Omdat ie een blauwe maandag F1 heeft gereden en een paar keer achterin Paris Dakar is geëindigt of uitgevallen? Zelfs de slipschool waar ie lesgaf, was niet van hem, maar van Rob Slotenmakers.

FutherMocker | 11-04-19 | 18:28

Het is Slotemaker en niet Slotemakers. Daarnaast vergeen je voor het gemak even dat Jan Lammers Le Mans heeft gewonnen.

Weer de typische millennial die wel eens iets op snapchat heeft gezien maar te weinig intellect heeft om echt iets te lezen.

JaquesDeMolay | 11-04-19 | 19:47

@Ray69 | 11-04-19 | 17:21: Volledig eens... Als F1 piloot ging hij eens met 6 miljoen gulden eigen geld de bietenbrug op. Mislukte poging om March te redden als ik het me goed herinner. En als je bij 61+ nog gewoon goed meedoet bij Le Man dan ben je een topper!

loze stijl | 11-04-19 | 20:34
▼ 2 antwoorden verborgen

'Autosport' is geen sport, maar een middel van vervoer, heb ik van de jongens van Makkelijk Scoren geleerd.

Zenzeo | 11-04-19 | 17:09

Heb allen moeite met Mol en Kamphuijs. Mol omdat hij steeds meer objectief verslag wilt geven. Dat Max zelf vindt dat hij de laatste race het niet verdiende derde te worden tot daaraan toe maar ik baalde dat de renaults uitvielen en dat dat Max zijn derde plek kostte. Onze Olav zat alleen maar het beste te hopen voor Leclerc want day is toch zo'n aardige jongen. Pleurt toch op! Ok dan Kamphuijs. Die vrouwenmepper wordt steeds pedanter naarmate het succes van Max groter wordt. Hij kleedt en gedraagt zich als Memphis met zijn 'gevoel' voor mode. Heel snel vervangen deze engnek. Tenslotte nog een kleine tip voor Jack Plooij: stel vlak voor de start geen vragen meer aan Max over wat hij verwacht of naar zijn strategie voor de race. Je krijgt daar nooit een antwoord op.

Hypno2050 | 11-04-19 | 17:07

Grappig om te zien dat Olav en Jack een beetje zijn als ananas op je pizza of koriander door je curry. Persoonlijk vind ik ze beiden ook niet te pruimen, ongelooflijk hoe vaak een verslaggever verslag kan geven van iets dat helemaal niet gebeurt, die gozer zit er vaker naast dan Stevie Wonder in een dark room

DonQuixote | 11-04-19 | 17:04 | 1

I hate coriander.

horsteknots | 11-04-19 | 17:09

Ik heb tot nu toe gekeken naar Channel 4 via de satelliet. Daar hebben ze o.a. David Coulthard en Marc Webber als zeer deskundige interviewers/commentators. Ik kijk dus niet via Ziggo, maar als ik het goed begrijp ben ik beter af met Channel 4, dat in dit nieuwe seizoen slechts uitgebreide samenvattingen brengt.

donkeyman | 11-04-19 | 17:03

Olav mist echt alles. Of het commentaar loopt 10 min achter, dan is het wel begrijpelijk.
En Jack. Sjah. Jack. Je weet nog niets na zijn manier van interview. Op kudtvragen krijg je kudtantwoorden. En Jack is wel een meester om ze te stellen en te krijgen.

Wim Venijn | 11-04-19 | 17:01 | 1

Kijktip. 114 op CanalDigital. RTL. Kannst Du auf Deutsch schreien

reservebelgië | 12-04-19 | 05:35

Hoezo tjappies? Zowel de fans als de verslaggevers zijn allemaal mannen die het wel goed doen en eerder materialistisch dan intellectueel zijn. Ze lopen het liefst rond in kleren vol letters en cijfers, en praten liever over de opties van auto's dan de rol van cantus firmus in de Venetiaanse hofmuziek rond 1450.

Echt, zulke mensen tjappie noemen maakt je geen haar beter. Dan kijk je maar via een andere zender.

Diotima | 11-04-19 | 17:01

Kamphues is opgegroeid in Wassenaar in een villa wijk, de makke was alleen dat zijn vader postbode was en in het postkantoor in de villawijk mocht wonen, daar is Kamphues knetter gefrustreerd van geraakt.

Uw Verzekeringsadvis | 11-04-19 | 17:00

Saai vandaag op Geenstijl.

Pieter Breydel | 11-04-19 | 17:00 | 2

Assange-saus was niet naar wens?

horsteknots | 11-04-19 | 17:12

Mosterd heeft zand in zijn kut

metdedag | 11-04-19 | 16:59

Tom Coronel?

LuNaTeeQ | 11-04-19 | 16:54 | 1

Is verzekeringsagent

litebyte | 11-04-19 | 17:01

Het is werkelijk het enige programma dat ik nog kijk op TV en nog met tevredenheid. Topic komt derhalve als een donderslag bij heldere hemel. Hoe zou het ontspruiten op de redactieburelen GS dat ze dit clubje van Ziggo Sport eens willen afzeiken?

Knoopsgat | 11-04-19 | 16:54 | 1

Ik kijk ook met veel plezier naar F1 cafe en ook het commentaar van Olav bevalt me goed. Okee, op Rob is wel wat aan te merken (af en toe eens niet praten mag ook) maar het is een gezellige bende altijd aan tafel. Maar goed smaken verschillen, geen probleem.

themexican | 11-04-19 | 17:19

Ik heb Ziggo thuis en mag gratis naar Olav en Jack kijken, maar ik heb nog liever een wortelkanaal behandeling. Wat een ergernis. Ik heb van ellende maar F1 TV besteld om een beetje kwaliteitscommentaar van SKY te luisteren. Ziggo doe er wat aan!!

Darwin | 11-04-19 | 16:49 | 1

Uw nick is perfect. verdiep U in de overlevings- cq uitstervens- theoriën van deze man. Hij zal U inzichtelijk maken over SKY/Hamilton/Engels of Olav/Max/NL. LOL

reservebelgië | 12-04-19 | 05:32

Afzeiken om het afzeiken is nooit grappig.

Gezwel | 11-04-19 | 16:47

Die dwaas met dat petje op bij Kamphues die filmpjes op youtube laat zien...nou die gek.

RenHoek | 11-04-19 | 16:47 | 1

Ja van Gameren is een goeie gast die continue belachelijk word gemaakt door debiel nummer 3.

1989 | 11-04-19 | 16:53

FAM verstappen niet op 1 verbaast me. Engnekken

Gappie333 | 11-04-19 | 16:45 | 2

Ik had die opvliegende tokkies inderdaad ook op 1 verwacht.

James St John Smythe | 11-04-19 | 16:51

Dombo. Wie zonder zonde is.........
FAM Gappie is redelijk onbekend qua prestaties of bekendheid! Te eng?

reservebelgië | 12-04-19 | 05:27

4 Treurtopics op rij.
Vergeet niet te genieten, lieve mensen.
Voor je t weet ben je deaud en begraven.
Vandaag last van een goed humeur, dat wil ik graag zo houden.

Ruimedenker | 11-04-19 | 16:45 | 1

Hou vast. Weekend wordt kutweer maar Pasen is op komst dus de weerberichten zijn fenomenaal goed.

reservebelgië | 12-04-19 | 05:24

Ik vind die kale verzekering-verkoper ook een lul. En zijn tweelingbroer ook.

Stormageddon | 11-04-19 | 16:45

Mosterd voor de wedstrijd is nog zuurder dan na de maaltijd. Jij kijkt zeker de race op de BBC?

Super Vaagstra | 11-04-19 | 16:44

Wat is er mis met Olav Mol? Zonder Olav kijk ik geen F1 op TV gvd. Ik vind het heerlijk hoe hij van een los wapperend stukje helikopter tape op een vleugel 4 ronden lang een spannend drama kan maken. Niet ironisch bedoeld dit, ik meen het. Briljante commentator.

Rob Kamphues, ja kijk. Dán heb je een lul met vingers te pakken die zn gelijke in TV land nauwelijks kent. Een gladjakker die ik er van verdenk dat hij geabonneerd is op Horloge magazine en thuis een la heeft om zijn "klokjes" in uit te stallen. Wat een vreselijke leeghoofdige proleet die vent. Het is ook echt een lul, hij straalt het gewoon uit. Dat gladde gluiperige. Dat inténs arrogante. God wat vind hij zichzelf goed. Presteert niets op 4 wielen maar heeft er wel een enorme lip over. Een gemiddelde Twentse boer in een afgeragde BMW op de crossbaan, met een halve krat Grolsch in zn nek, rijd nog beter dan deze Deugende Dweil met zijn christelijke kop.

Dutchbeaurouge | 11-04-19 | 16:44 | 3

Molll huilt als er een Nederlander wint. Doet'ie beter dan de Engelsen, die huilen namelijk als er geen Brit wint. Engelsen huilen vaker dan Olav.

Guido | 11-04-19 | 16:50

Mooi omschreven. Schijnheilig ventje is het.

nee_toch? | 11-04-19 | 17:44

Kamphues leeghoofd? Zijn IQ is 135, google het maar ns.

Rest In Privacy | 12-04-19 | 05:41

Jeroen van Inkel: ook al zo'n zelfverklaard race-expert.
Die prins.
En hier de chinees op de hoek: Gegarandeerd aan de race als je er bent geweest.

Traag | 11-04-19 | 16:44

Als je iemand afkraakt, zorg dan tenminste dat je je shit op orde hebt. Lammers is een icoon in de autosport en van Mol kun je vinden wat je vindt, maar door te beweren dat hij geen verstand van de sport heeft toon je echt alleen je eigen onkunde aan. Maar ja, sinds Max kijken we opeens allemaal F1 en hebben we er ook opeens allemaal verstand van. Schoenmakertje terug in je mand!

jos verstoppen | 11-04-19 | 16:44 | 1

Korter

HarrydeCouvert | 11-04-19 | 17:02

Sorry maar ik vindt dit echt een enorm kudtartikel, ik geniet toevallig wel enorm van olav en jack als presentatoren en voor mij is er geen beter commentaare te wensen. Ik geniet van olav zijn enthousiasme en dat hij het niet altijd foutloos doet maakt het juist zo vermakelijk

me_paranoia | 11-04-19 | 16:43 | 2

Precies dit. Olav Mol en Jack Plooij afzeiken is meehuilen met de massa, dat kan iedereen. Het enthousiasme van Olav Mol werkt aanstekelijk, hij zou wat minder mogen schelden wat dat klinkt voor geen meter bij hem, maar verder prima om naar te luisteren.

Zijkweif | 11-04-19 | 17:47

100% Eensch! De snotapen en nieuwe fans hebben geen benul dat zonder Olav Mol geen F1 op NL tv te zien zou zijn geweest. Waarvan akte!

reservebelgië | 12-04-19 | 05:21

Tjonge jonge Mosterd, heb je een paar citroenen gegeten of zo? Zure pruim. Olav en Jack doen het prima, zijn een leuk duo en worden zo te zien best gewaardeerd op de grid. Ga lekker op de Duitse zender kijken of zo.

El_Salvadori | 11-04-19 | 16:40

Wat er zo sympathiek is aan Doornbos snap ik dan weer niet. Google even op faillissementsverslagen dan weet je dat de nietsvermoedende crediteuren van de Firma D. aan de Breevaartstraat het jetset leventje van zoonlief betaald hebben.

HD50 | 11-04-19 | 16:39 | 2

Nou nietsvermoedend. Als je geld wil verbranden dan begin je of een luchtvaartmaatschappij of je sponsort de racesport.

Basil Fawlty | 11-04-19 | 21:28

Noem mij eens een racer die geen rijke ouders heeft, behalve Max en Hamilton.

gato | 12-04-19 | 00:56

Ik mis Tim en Tom. Beroepssnabbelaars.

Traag | 11-04-19 | 16:38 | 1

Ik noem ze altijd Tom en Tim grappig.

Mans5 | 11-04-19 | 16:39

Bedankt GS. Ik kende die Plooij niet. Als ik het goed begrijp dan is hij een soort F1 groupie.

Mahatma | 11-04-19 | 16:38

Weer zo’n random kut topic!
Olav Mol is by far de beste en meeste enthousiaste f1 commentator die we hebben (inclusief gehad).
Geenstijl: jullie zakken weg. Shape up anders gaat deze hele site de bietenbrug op!!

mreasyaloha | 11-04-19 | 16:38 | 2

Ho Ho ken je klassiekers; Henk Terlingen FTW

Mr. Greenbottles | 11-04-19 | 16:42

Komkom, de boog kan niet altijd gespannen staan.

Sans Comique | 11-04-19 | 16:44

Ik troost me maar met de gedachte dat het bij Sky sports niet veel beter gesteld is qua verslaggeving.
Maar inderdaad, Olav ziet en hoort dingen niet (meer) of te laat tijdens de race.
Keer op keer weer de uitleg van wie dan ook over wat nu het verschil is tussen de witte/gele/rode banden komt me ook behoorlijk de strot uit.
Laat de nieuwkijkers dat zelf maar uitvogelen.
Doornbos lijkt de enige realist in het Nederlandse F1 verslaggevings-geheel.
En wat de gasten in het hoofdprogramma rond de race betreft, steken ze programma's als DWDD, Pauw en Jinek naar de kroon door in een zeer beperkt vijvertje te vissen.
Dat gezegd hebbende, ik ben wel blij dat Peter R. niet zo van het racen is.

Jackanders | 11-04-19 | 16:36

Is er eindelijk een moslim die wel kan sturen en dus wel netjes alle mensen kan ontwijken op een drukke boulevard of in een winkelstraat en dan zeiken jullie die arme Jan Lammers weer af.

Lucifer | 11-04-19 | 16:33

Het is maar wat je leuk vindt.
Er schijnen ook erg veel mensen te kijken hoe een balletje in een netje wordt geschopt, ook helemaal niks!!!

Dr mabuse | 11-04-19 | 16:33 | 1

Nou, zeg maar wat jou boeit. Es kijken hoeveel dáár over valt te zeiken.

Sans Comique | 11-04-19 | 16:48

Vergeleken met Alard Kalff was Jack toch echt een verademing.. Maar sinds er gestreamed wordt kunnen we gewoon naar SkyF1 luisteren, dus boeije!

atreidez | 11-04-19 | 16:32 | 1

hear hear

Mr. Greenbottles | 11-04-19 | 16:35

Ik kijk gewoon lekker naar RTL. Met een Krombacher er naast.

42 | 11-04-19 | 16:32

Petje af voor het fantastisch in beeld brengen van de F1 !

Jimmy Mc Clure | 11-04-19 | 16:31 | 1

Thnx. U begrijpt het.

reservebelgië | 12-04-19 | 05:16

Volgens mij is Jack Plooij toch nog steeds een betere sidekick van Olaf Mol dan die irritante Alard Kalf toentertijd

Mr. Greenbottles | 11-04-19 | 16:31 | 1

Yes

reservebelgië | 12-04-19 | 05:16

Doornbos legt de on-boards leuk uit, maar hij zegt soms rare dingen: "Bij 6g heb je 6 keer je lichaamsgewicht op je nek.."

Tip van mij aan de regie: Geen uitgevallen pratende coureur meer in het racebeeld. Erg irritant.

Ben-Bataaf | 11-04-19 | 16:31

Overigens is de vaderlandse sportjournalistiek in algemeenheid van een dieptriest niveau. Vergelijk eens voetbalpraatprogramma Extra Time, het live commentaar bij voetbalwedstrijden en de wielrenverslaggeving in Vlaanderen met het geneuzel op de Nederlandse TV. Inhoudelijker, genuanceerder en neutraler.
En mag ik dit zeggen, ja dit mag ik zeggen, kan oprecht iemand Mart Smeets over NBA-basketbal aanhoren? Ik houd van die sport maar moet echt het geluid weg draaien want Smeets is te oud om het spel goed te volgen, spreekt kijkers alsof ze debiel zijn. Probeer voor de gein eens ESPN. Frank Visschraper gaat nog.
Van Olav Mol is bekend dat hij een duocommentator weigert, wat zeker bij een sport als Formule 1 een mensenrecht zou moeten zijn. RTL, RTBF etc. doen het allemaal. Mol wil graag alleen het Nederlandsche volk toespreken. Zijn zelfbeeld als Koning van de Kabel komt helaas niet overeen met zijn talent.

Ach, het valt ook niet mee in zo'n beperkt taalgebied.

drs. Levi Samsonov | 11-04-19 | 16:30 | 1

Beetje mee eens. Mol is grootheid, maar sport is soort hyperactief. En Mol wordt ook ouder. Een soort RTL aanpak zou wel goed zijn.

reservebelgië | 12-04-19 | 05:15

Weet je wie ook een hekel aan commentaar had?

Kapitein Sjaak Mus | 11-04-19 | 16:30 | 4

Hahaha

Willem_Oltmans | 11-04-19 | 16:43

Willem Oltmans, die had ook een hekel aan commentaar

VriendelijkeWitteMan | 11-04-19 | 16:59
▼ 1 antwoord verborgen

Ken Jan Lammers alleen als dat knaapje die in een Renault 5 Alpine over de snelweg scheurde. Of was het een turbo-tje? Mijn plus 60 hersenen zijn al een tijdje aan het verweken.

Tishetnetnie | 11-04-19 | 16:28 | 1

Zelfinzicht scheurt ook door het leven.

reservebelgië | 12-04-19 | 05:11

Je kunt niet dieper zakken dan Mart Smeets. Ook Olav Mol niet. Is gewoon niet mogelijk.

van heinde en verre | 11-04-19 | 16:28 | 1

Zit wat in. Wie gaat er naar het theater voor Smeets ?

reservebelgië | 12-04-19 | 05:10

Olav en Jack geloven oprecht dat hun aanwezigheid iets bijdraagt aan de Formule 1. Straks halen ze het nog in hun hoofd om het theater in te gaan... oh wacht.

Speitoptantje | 11-04-19 | 16:27

Robert Doornbos altijd + veul........ de rest ken ik niet!

Fatwabuster | 11-04-19 | 16:25

Kijk, goedbeschouwd heeft op de Nederlandse tv alleen Sylvana een beetje verstand van de F1. Haar analyses zijn dubbel de moeite waard om aan te kijken

namensmijnhond | 11-04-19 | 16:24

Jan Lammers... Moslim

myrna1965 | 11-04-19 | 16:24

Ik protesteer ferm tegen het onderuithalen van Jan Lammers. Toegegeven, ben van hetzelfde jaar als hij. Na een armetierige F1 carriere heeft meneer wél meervoudig goed gepresteerd in de 24h van Le Mans (o.a. 1983 medewinnaar in Jaguar). Om maar wat te noemen, snotjong 'Mosterd'.

MansEnGarde | 11-04-19 | 16:21 | 2

Ja, helemaal waar. En die 24h van LeMans die laten ze je echt niet zomaar winnen.

van heinde en verre | 11-04-19 | 16:27

@van heinde en verre | 11-04-19 | 16:27: Hij kan inderdaad wel auto rijden. Verder is hij een vervelende zeurpiet die Assen het licht in de ogen niet gunt. In die zin een onsportief mannetje. Eigenbelang en niets meer.

namensmijnhond | 11-04-19 | 16:31

Zure Mosterd

EnzoIshet3 | 11-04-19 | 16:20

Jesus wat een zuur stuk

Marcel66664746 | 11-04-19 | 16:19

Geen idee. Behalve dat kamphuus écht een hufter is. Assen it is, then..

Shareholder II | 11-04-19 | 16:18

Wat een patjepeejers, stuk voor stuk.

Willem_Oltmans | 11-04-19 | 16:18

Ik mis de misbaksels van Coronel. Wat een ordinair stelletje darters is dat toch.

Nee dus! | 11-04-19 | 16:16 | 2

Er staat toch duidelijk racerij....niet verzekeringsmaatschappij.

litebyte | 11-04-19 | 16:19

Die hebben ff wat anders te doen nu de webshop failliet is... het geur van faillissement krijg je niet uit de tent.

myrna1965 | 11-04-19 | 16:50

Jullie zijn Rob van Gameren vergeten. Nee, voor de Formule 1 ben je bij de Britten, Duitsers en Fransen beter af.

drs. Levi Samsonov | 11-04-19 | 16:16 | 5

@Nee dus! | 11-04-19 | 16:26: die Fransen was bluf, om eerlijk te zijn, ik zie de uitzendingen van TF1 nooit.

drs. Levi Samsonov | 11-04-19 | 16:34

Duitsers lol. Wat een klerezooi is dat.

Bubske | 11-04-19 | 16:46

@drs. Levi Samsonov | 11-04-19 | 16:16
Het vermoeden bestaat dat U beter een livestream kijkt zonder commentaar. Uw eigen inzichten en commentaren zijn de absolute top wss.
Tsss, Franse commentaar. Zegt meer over Uw inzicht dan over Frankrijk.

reservebelgië | 12-04-19 | 05:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik vind dat Rob het helemaal niet zo gek doet bij Ziggo. En Olav en Jack. Zelf heb ik de ballen verstand van autosport, maar zoals zij het brengen, vind ik het uitermate vermakelijk. Ik kan er niks aan doen.
En Jan Lammers is natuurlijk gewoon een dikke jankbek; een beetje janken omdat die Assenaren het vertikken om af te haken om de F1 naar Assen te halen.

VanBukkem | 11-04-19 | 16:16 | 4

Kamphues was ooit een belabberd caberatier, werd een redelijke presentator (De Reünie) en doet bij Ziggo waar hij voor is ingehuurd: domme vragen stellen die door zijn vaste analisten gedailleerd worden beantwoord. Voor de kijker is dat prima.
Kamphues was echt een heel slechte caberatier. Hij werd letterlijk van het podium afgefloten. Ik deed zelf mee ;) Maar wat hij bij Ziggo doet is gewoon heel goed. Ik kijk graag naar die mannen.

dosis | 11-04-19 | 18:53

@dosis | 11-04-19 | 18:53: En waar ik 'caberatier' schreef, bedoelde ik natuurlijk 'cabaretier'. Stop de tijd, geen jokers, geen boterbriefje, geen hamster.

dosis | 11-04-19 | 18:54

@dosis | 11-04-19 | 18:54: Geeft niets, die man is niet grappig te krijgen, al zou het zijn leven moeten redden.
Wat een zak van een vent.
Nou ja, vent …… ventje.

Rammstein | 11-04-19 | 21:05
▼ 1 antwoord verborgen

Laten we dan ook gelijk even stil staan bij de leukste uit de F1.
https://www.instagram.com/p/Bsh2svlHxie/
Wat een parel joh. Ik zeg laat haar gelijk die meuk bij Ziggo vervangen.

Doutzen-kroes1 | 11-04-19 | 16:16 | 1

Mwah, leuk kopie, maar over 10 jaar dik moeke. Wel goed blijven trainen pop!

pibasso | 11-04-19 | 16:20

Olav Mol is de Mart Smeets van de auto”sport”.
Net als die zeiksigaar van een Johan Derksen.
Toch hebben ze kijk op het spelletje.
Slaapverwekkend is het wel.

Ruimedenker | 11-04-19 | 16:16

Auto's die rondjes rijden... Volwassen mannen die in een jas en pet van Redbull door de stad lopen, onbegrijpelijk sneu.

JJMS | 11-04-19 | 16:15 | 1

U dient die mensen daarop aan te spreken. Doe ik ook. Meestal agressieve blik. Maar soms zie je in de oogjes zo iemand mentaal imploderen. Daar is het me om te doen. Stijlloos ben je niet alleen online. Wees consequent, wees geen Kees.

Shareholder II | 11-04-19 | 16:25

Olaf Mol die ben ik ooit eens in een bar van een buitenlands hotel tegengekomen. Ik heb toen mijn buitenlandse collega's uitgelegd dat als je werkelijk niets kan maar wel een grote irritante bek hebt, je in deelstaat NL nog een heel eind kan komen.

litebyte | 11-04-19 | 16:14 | 1

En toen zeiden je buitenlandse collega’s: “Ja dat klopt.” terwijl ze lachend naar jou knikken.

Trans_Fimmermans | 11-04-19 | 16:55

Geen mosterd zonder azijn.

dz5b604 | 11-04-19 | 16:14 | 1

Nice

Wa jij wil... | 11-04-19 | 16:27

Onzin: Mol (kundig en enthousiast) & Lammers (daadwerkelijk verstand van F1)
Eens: Kamphues & Plooij (fanboys van het tenenkromende soort)

Ryan$8 | 11-04-19 | 16:14 | 1

Mol en kundig? Die man ziet alles verkeerd.

Boemibol | 12-04-19 | 08:31

Slecht geslapen, Mosterd?

nee_toch? | 11-04-19 | 16:12

Misschien lees je dit niet meer, maar Olav Mol is flink ziek geweest en heeft een jaar of tien geleden zijn vrouw verloren. Heeft er flink ingehakt, zoals je ziet.

dosis | 11-04-19 | 18:48

Jack Plooij is inderdaad erger dan nagels over een schoolbord. Je kruipt onder de bank als die man Max weer interviewt of aan een tafel loopt te oreren hoe fantastisch max is.

Bvdb | 11-04-19 | 16:10

Die Plooij heeft echt een wereldbaan, de hele wereld overvliegen om vanuit de pitstraat mede te delen dat "het nog steeds droog is".

Afgeschminkte Bassie | 11-04-19 | 16:10

Raceautootjes... het nieuwe fubbal

Rest In Privacy | 11-04-19 | 16:10

Nou, lekker even ongefundeerd, stijl- en nutteloos schoppen. Dat mocht wel weer eens een keertje na al die nuance en rationaliteit van de afgelopen jaren.

Jan Slot | 11-04-19 | 16:06

Die Rob is inderdaad een lul met armen

Willy Keutel | 11-04-19 | 16:06

Ik stel voor auditie bij the Voice of F1 te organiseren zodat deze heren met pensioen kunnen.
Want 50+ is bijna 100.

Steve1234 | 11-04-19 | 16:05

Zo GS had zin om er eens even een paar onderuit te schoppen. Goedemiddag!
Het lijkt GroenLinks wel.
-

Bernhard de II | 11-04-19 | 16:05 | 3

Goedenavond! Ik dacht al wanneer komt de groenlinks opmerking....

litebyte | 11-04-19 | 16:17

Maar dan wel grappig.

TheEgg | 11-04-19 | 16:28

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken