achtergrond

Geenstijl

HEBBEN. Vijf gave Uilen Dingen

Hele Grote Uil Vlieger

Hele Grote Uil Vlieger

Vetcoole uilenvlieger om alle linkse kindertjes op het strand POEPBANG te maken. Spreid vleugels uit bij lage windkracht en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Roterende Vogelschrikker Uil

Roterende Vogelschrikker Uil

Weet u wie ook andere schepsels bang maakte? Deze vogelverschrikker! Zet 'm in uw tuin en alle linkse merels en AFA-ongedierte worden POEPBANG van deze uil. Beweegt door de wind, en wakkert angst aan door reflecterende dingessen in de ogen. Verdeel en heers in uw tuin voor maar 19,95!

Kerkuilen - 80 euro per stuk

Kerkuilen - 80 euro per stuk

Voor de echte democraat op het boreale platteland. Echte uiltjes. Het zijn oerhollandse kerkuiltjes, dus geen moderne architectuuruiltjes. Over het houden van uilen door particulieren lopen de meningen uiteen, maar het is niet verboden, mits u zich aan de regeltjes houdt. Wel moet u een beetje de ruimte hebben, want uiltjes hebben lebensraum nodig om te fladderen. 80 euro per uil, 5 voor 350 euro.

Uilen Dekbed Hoes

Uilen Dekbed Hoes

Lekker dromen over een prachtig Nederland, met een uil in je nek! Dat kan met deze ontzettend gave uilen dekbedovertrek + kussensloop. Gemaakt van katoen, en u weet hoe slecht katoen voor het milieu is. Nou dan! Eenpersoons, maar goed, wie wil er ook met een linkse slet naar bed.

Hiddemeister Law & Order Home Defence Security Uil

Ulo. Allerkekst kickstart projectje van een paar jaar geleden. En inmiddels in productie. Een soort van CCTV-uiltje dat uw have en goed in de gaten houdt alsook over uw kinderen waakt. Ulo stuurt email bij onheil en invasiërs op uw eigen erf, en kan zelfs live video streamen. Eenvoudig te bedienen via de smartphone vanaf uw werk, want er moet nou eenmaal wel gewerkt worden, want niet iedereen krijgt subsidie. Te koop op internet.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.