achtergrond

Geenstijl

Nooit meer reclame op GeenStijl? Word lid!

Wakker. Koffie. W W W punt G E E -ah, daar is de autoaanvulling al- in de browserbalk tikken en de dag beginnen met scherpgesneden GeenStijl-opinie.

U en nog 3 miljoen Nederlanders doen het met genoegen. Maar zit u nou echt te wachten op reclame? Onze Paarse Broek kan dan nog zoveel Adformatie-speak en IAB-buzzwords over de GS-burelen sprenkelen, ons boerenverstand zegt dat u in uw onmisbare rondje GeenStijl helemaal geen trek heeft in banner-uitingen van divers allooi. Begrijpelijk. Maar dat brengt ons bij het volgende euvel: u kunt GeenStijl wel gratis lezen, wij kunnen het niet gratis maken. We hebben die paar advertentie-grijpstuivers nodig om het koffiezetapparaat en Tom Staal gevuld te houden. Daarom komt GeenStijl met De Eindoplossing [dit woord nog even googelen, -sales]: een Premium Lidmaatschap.

Alle voordelen na de break.

De extra's die u bij een lidmaatschap krijgt: 

- 15 euro korting bij Koopeenkoe.nl

- Uniek GS-telefoonhoesje

- Knalroze maar verder nutteloze Ledenpas

- Merkel Betonblok (exclusief antistress knijpding)

- Extra reaguurfuncties (reacties editten)

- GeenStijl.nl reclamevrij*

NB. De Directeur belooft dat we bij 100.000 leden helemaal stoppen met reclame. Dus trek ons de winter door en kom in ons clubhuis waar de verwarming altijd op 21°C staat en bier permanent in de aanbieding is.

*Dat je deze second post ziet, is omdat we nog geen tijd gehad hebben om een knopje in je dashboard te bouwen waarmee je die aan/uit kunt vinken. Komt nog, binnenkort. Lidmaatschap betekent nu wel onmiddellijk een einde aan alle banners op de site!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.