achtergrond

Geenstijl

CDA Leeuwarden kickt KOZP de stad uit

Kinderfeestvernielers niet welkom bij intocht Ljouwert. Volk komt in verzet. Acties gaande in meerdere gemeenten

Zo. Het gaat beginnen. Nu eens niet een werkende vrouw en moeder uit Drachten die geen zin in rellende boeroepers bij een intocht voor kinderen heeft danwel dit Sinterklaarmee Topic, maar een heuse fractie uit Leeuwarden. Het CDA te 058 heeft raadsvragen gesteld over de aanwezigheid van terrorclub KOZP tijdens de Sintocht in de schitterende Prinsentuin te Leeuwarden. Waarvoor hulde.

Verder alarmerende berichten in de Open Facebookgroep Hoorn. Daar grijpt de politie in bij eventuele BlokkeerWestFriezen (zie reactie Peter Hendriks), door te dreigen met het Douwes Arrest. Kortom: Hoorn has fallen.

In Eindhoven heeft de BlokkeerLPF-er van dienst eveneens raadsvragen gesteld over de komende ordeverstoringen tijdens de intocht. Dus die schrijven we maar alvast op, want we kunnen ons niet voorstellen dat ze in Eindhoven dol zijn op bebloede kinderhoofdjes.

Goed nieuws verder uit de Noordkop. BlokkeerHollanders zijn van zins om de toegangswegen dicht te gooien voor KOZP-tuig, dat de intocht in Den Helder wil vernielen.

Via een hoestende meneer op klompen in een blauwe overall ergens in een Fryske koestal begrepen we dat Kinderfeestvernielers bij Dokkum kunnen rekenen op een warme douche. Meer aanmeldingen, raadsvragen, en blokkeeracties gaarne naar infoATgeenstijlPUNTnl dan werken wij De Lijst bij. Dank.

Deze lijst wordt aangevuld. Later meer

Deze lijst wordt aangevuld. Later meer

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.