Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Ça va 2018

Allez. Laten we kopschoppez die gendarmette...

Alles wat mis is met Frankrijk 2.0, massa-immigratie, het multiculturele experiment en de anarchie van Oud & Nieuw werd samengevat in een paar videofragmenten. Eerst ging het binnen mis in de danszaal, daarna ook op straat. U ziet een menigte die door een buitenwijk marcheert en auto's omgooit. 

Later als er meer wordt ingezoomd ziet u een politieagente die tegen de grond wordt geslagen in een soort estafette-actie. Eerst kijkt een volgende dader met verbazing dat er een agente op de grond ligt, en besluit binnen de seconde om er ook tegenaan te schoppen. Als u voldoende bent afgestompt door het internet dan kunt u hier klikken. Ze werd drie keer in het gezicht geschopt. De nieuwkomers zijn er trots op, lachen en delen de beelden. 

U kent natuurlijk Parijs als stad van de liefde en de romantiek. Evenals u Euro Disney kent als sprookjeswereld van weelde, onschuldige kinderen en vermaak. Tussen die oases ligt de wijk Champigny-sur-Mare, de zoveelste banlieue waar het recht van de sterkste geldt, en dat is niet de gewapende politie. De volgende bestorming van de Bastille gaat niet om vrijheid, gelijkheid en broederschap. Die gaat om entitlement, machtsvertoon en bekering.

President Macron bezwoer wraak zoals alleen rechtspopulisten dat doen, maar niemand heeft een idee wat Emmanuel bedoelde, of hoe hij dat waar gaat maken. Het aantal in brand gestoken auto's tijdens de jaarwisseling is binnen Frankrijk gestegen naar 1031. Al dertien jaar ontwikkelen voorsteden zich tot een soort Gaza-strook. Een maatschappij buiten de maatschappij, jongeren die geen toekomst zien en een vicieuze cirkel naar steeds meer geweld.

Ver weg van politici die een land beoordelen in key performance indicators zoals begrotingstekorten en staatsschulden. Die zich bezig houden met het rondpompen van geld, maar blind zijn voor de echte waardes in de samenleving die de balans opmaken. Het optellen van geldstromen is geen maat voor sociale cohesie, rechtsorde of veiligheid.

Waar de ECB een stresstest houdt voor banken, is Oud & Nieuw een stresstest voor samenlevingen. Is het een feestje, of is het een moment waar de politie overbelast is, idioten dat weten en er misbruik van maken? Maskers vallen af in de waan van straffeloosheid, de ware aard komt naar boven. Is dit een inkijkje in onze toekomst?

Het lynchen van twee Franse agenten roept herinneringen op naar het relaas van de Hollandse diender Tarik Talhaoui. Deze zat op een dienstscooter, werd moedwillig aangereden en daarmee gelanceerd op de verkeerde weghelft van een doorgaande 80km weg. Gelukkig werd hij door oplettende automobilisten nog net ontweken.

De daders stapten uit de auto en riepen de agent te willen vermoorden. Door tussenkomst van drie Antillianen is de agent blijven leven. Hij heeft het over een engeltje op zijn schouder, maar spreekt met geen woord over het vuurwapen op zijn heup. Na onderzoek bleken de daders twee doorgesnoven inbrekers zonder rijbewijs in een gestolen wagen. 

Zolang een lichtgetinte politieagent een moordaanslag overleeft dankzij drie Caraïbische straatjongeren is hier meer hoop dan rond Parijs. Beide excessen laten wel zien hoe makkelijk er geweld gebruikt wordt tegen de politie. Iets wat nu nog geïncasseerd wordt, maar uiteindelijk zal leiden tot meer politiegeweld. Frankrijk legaliseerde ook al vuurwapens voor bodyguards. 

In het relaas van Tarik valt nog iets op. Zijn afkomst is overduidelijk in beeld. De afkomst van zijn burgerwacht wordt openlijk genoemd, zelfs het vermoeden dat deze drie Antillianen op straat zijn opgegroeid. Terwijl hun identiteit nooit is vastgesteld, en Tarik ze achteraf nooit heeft kunnen bedanken. De afkomst en CV zijn aannames op basis van uiterlijk.  

Als de Antiliaan een verdachte is, mag zijn afkomst nooit genoemd worden, als de Antilliaan een goede Samaritaan is moet zijn afkomst inclusief vermeend besmet verleden gevierd worden. Het geeft inzicht hoe de sociale media afdeling van de politie probeert de publieke opinie te masseren. Ze vergeten dat slachtoffers hun eigen informatiestroom hebben.

Het verhaal van Tarik werd tweede kerstdag gepubliceerd, maar het interview is op YouTube “unlisted”, op privé gezet. Het bericht in de Limburger verwijderd. De massage was te doorzichtig, en binnen een week verwijderd.

Midden in een tijdperk waar wetten worden aangenomen in Frankrijk en Duitsland om de inhoud van websites en sociale media accounts bij te sturen of te weren. De zelfcensuur van de politie werkt niet en moet worden uitgerold naar vrije burgers. Alsof problemen in de samenleving worden opgelost door ze niet meer te benoemen. Alsof internet te kuisen is.

Het geeft ook een rare nasmaak waarom de schokkende beelden hoe twee Franse agentes gelyncht werden in Frankrijk groot nieuws zijn, en hier niet het nieuws halen. De politieke kaste noemt ons Europeanen en beweert dit probleem alleen op Europees niveau aan te kunnen pakken, maar de Europese vuile was mag ons niet bereiken.

Het geeft ook een nieuwe dimensie aan de sleepwet. Die kan in detail vaststellen wie waar geweest is, wie het filmpje als eerste gedeeld heeft. Zodat niet alleen journalisten te maken krijgen met represailles, maar ook vrije burgers die als bron dienen. Een soort omgedraaide klokkenluiderregeling.

Joshua Livestro is vergeten dat de boekverbrandingen ruim vijf jaar voor de Kristallnacht kwamen. Het einde van de vrije nieuwsgaring en vrijheid van meningsuiting is het eerste teken van een totalitair tijdperk. Hij viert dat onze mening als eerste zal verdwijnen, maar vergeet dat hij daarna verdwijnt. Uiteindelijk blijft alleen de partijlijn over.

De eerste dagen van 2018 schetsen het begin van een doodlopende tunnel.

Reaguursels

Inloggen

J'etais Charlie.
Et les redacteurs ont encore peur.
France est mort.

D-Fens_1963 | 08-01-18 | 01:38

En France Gall is ook overleden. Wat een teringzooi.

bft | 07-01-18 | 21:26

Praten en theedrinken, zowel als "gewoon een beetje tijd geven, dan komt de beschaving vanzelf" werken dus niet. Oppakken, complete ID-kit runnen, en sub-sahara weer ergens loslaten is de enige optie die werkt. Met als waarschuwing dat als deze persoon weer ergens in de EU wordt opgepakt, de "thuisvlucht" maar half zo lang gaat duren (en het vliegtuig gaat niet 2x zo snel en land toch weer waar die vandaan kwam).

EnNouJijWeer | 07-01-18 | 19:26

Dit zijn geen immigranten maar barbaren. Het is dat men zegt dat het in Parijs is maar het lijkt eerder een soort failed state in Afrika.

Tempolier | 07-01-18 | 14:33

Ik heb kennis genomen van deze lynchpartij via de Engelse DailyMail. De afgelopen weken vrij intensief het nieuws gevolgd op de PO, maar hiérover: niets gezien of gehoord. Terwijl de verontwaardiging in Frankrijk (en Engeland) groot is. Zelfs de President bemoeit zich ermee. Correct Nederland waarschuwt altijd dat wij ons niet 'achter de dijken moeten terugtrekken'. Maar kennelijk mag dat wél als het internationale nieuws niet in hun deugstraatje past.

Zenzeo | 07-01-18 | 14:16

Feynman, die agenten in Frankrijk werden niet gelyncht, ze werden in elkaar geslagen en raakten gewond het gezicht, helemaal niet goed natuurlijk, maar ook niet echt schokkend wereldnieuws.
Lynchen is het doden van een (vermeende) misdadiger zonder vorm van een proces door een woedende volksmenigte, dát is lynchen!

BosrandDirk | 07-01-18 | 12:17 | 1

Het was een poging tot lynchen. Dat hij niet 'geslaagd' is doet daar niets aan af.

Zenzeo | 07-01-18 | 14:19

hier heeft een vrouw van 29 een lintje van de politie ontvangen omdat ze een kopschopper in de metro een pistool onder ze neus drukte,en daarmede ernstige letsel bij het slachtoffer wist te voorkomen.
volgens de politie was ze gemachtigd om te schieten.
Dus voor alle niet aanpasbaaren,kijk uit wat je doet in midden en oost-europa,die boon komt sneller je kant op als je zou vermoeden.

Roger-Rabbit | 07-01-18 | 11:28

Gelukkig staan de Moslima's op.

ET007 | 07-01-18 | 09:41

Nu even geen rommel in de straten. Heb net mijn keuken opgeknapt.

ET007 | 07-01-18 | 09:23

On y soit qui mal y pense

bolletje kaas. | 07-01-18 | 09:18

Wat geldt voor Nederland geldt ook voor de rest van West-Europa: 70 jaar relatieve vrede heeft de mens laks en zelfgenoegzaam gemaakt. De mensen die we binnen laten komen veelal uit oorlogsgebieden of regio's waar op een andere manier voor het bestaan moet worden gevochten. Die mensen staan van jongs af aan in overlevingsmodus met bijbehorend primair gedrag. Dan hebben ze vaak ook nog een tribale mentaliteit, ze hangen een middeleeuwse doctrine aan en komen uit samenlevingen waarin vrouwen niet mee tellen. Hoe arrogant of dom moet je dan zijn om te denken dat je de verschillen opheft met woonruimte en een breedbeeld tv?!

MickeyGouda | 07-01-18 | 09:10 | 4

@ET007

Dat doet mij denken aan die aflevering van "Pipo" waar Klukkluk benedendeks met een handboor een gat in het schip maakt en denkt dat 'ie de rest te slim af is met zijn ontsnappingsmanoeuvre.

MickeyGouda | 07-01-18 | 09:26

@Mickey
LOL. Het is alles diep triest, maar hetgeen me goed doet is dat alle wegkijkers dadelijk net als ieder ander de rekening gepresenteerd krijgt.

ET007 | 07-01-18 | 09:34

Mooi verwoord Mickey ! Grote angst bij de Nederlandse mens zijn dingen bij de naam te noemen. (laks en wegkwijnend in luxe). We kunnen pagina's volschrijven over dingen die voor oorlogsvluchtelingen totaal niet aanwezig zijn. Overleven en je staande houden. Nederland snapt daar geen reed van en dat gaan we nog voelen. Dat voelen moet nog beginnen

SoundMake | 07-01-18 | 09:53
▼ 1 antwoord verborgen

Lees net dat Melbourne , Australia, gebukt gaat onder gangs uit Afrika. Dus niet alleen in Europa.

gato | 07-01-18 | 09:07

De Westerse samenleving is een samenleving dat hoofdzakelijk bestaat uit een hoop emotioneel vertwijfelde individuen. We hebben ons laten verblinden door welvaart en zijn veranderd in een stel angstige egoïsten.
De meeste kunnen niet vechten, want ze hebben het nooit geleerd.
Oplossingen zijn er ook niet, want altijd was er iemand die het oploste.
Angst om te verliezen speelt een grote rol.
We willen vrijheid, maar wat is het risico?
Je wilt de straat op, maar het kost je baan.
Je wilt je onvrede uitroepen over de politiek, maar zonder baan kost het je huis en waarschijnlijk ook je gezin.
Het Westen loopt groot gevaar. Nu zijn er nog een hoop ex-militairen en veteranen, maar wat als die weg zijn?
Als ik al kijk naar familie waar mijn zus ovenfrikandelen koopt voor een 18 jarige zoon zodat hij zijn vingers niet zo vies kan verbranden en zelfs nu boven de 20 nog steeds niet weet wat hij lekker vind bij een pizzeria.
Succes mensen. Gelukkig ben ik al 18 jaar samen met een Tsjechische.
Die hebben gelukkig over het algemeen nog een andere kijk op leven en overleven.
Nederland kan me onderhand de pot op. Voor een vast contract ??? wordt men in NL al door je eigen collega's genaaid.
Wat wil je dan beginnen tegen een invasie van vele wilde mannen met de gedachtegang van een Neanderthaler.

ET007 | 07-01-18 | 09:06 | 4

Ja, je hebt gelijk, wat al eerder geplembt is: zoek het in het oosten van Europa, naar lijkt het nog normaal te gaan.

watmagjenogwel | 07-01-18 | 10:41

naar = daar

watmagjenogwel | 07-01-18 | 10:41

Ik ben het volkomen eens met ET007. Het is de angst, de onkunde om te vechten voor je eigen. Na jaren van welvaart, ook voor de werkloze en zelfs bijstandsmoeder, is de drang om te vechten voor je bestaan geheel weggesubsidieerd. Er is/was immers altijd een (op)vangnet. De creche wordt nu belegerd en hier en daar sneuvelen de ramen al..

ruisvoorn | 07-01-18 | 10:44
▼ 1 antwoord verborgen

de Ghettoficatie van Nederstan gaat volop door vooral dankzij die Haagse Hippies o.l.v. Rutte en PvdA/GL .
En aankomende Gemeente Raads Verkiezingen slaapt dat DoMvolK weer rustig door en stemt weer dezelfde Clubs die Ze met nog meer puinzooi op en afscheept .

liegende lippen | 07-01-18 | 07:28

Ik ga alleen naar Frankrijk om de 24 uren van Lemans te bezoeken en dat is met name leuk door heel veel Nederlandse en Engelse fans. Voor de rest mijd ik het land.

NeedIsaymore? | 07-01-18 | 05:11 | 1

Kom al lang niet meer in Frankrijk. De Franse identiteit zoals die altijd zo geliefd was bij Nederlanders is stuk. Frankrijk wordt langzaam de eerste getto van de EU.

ET007 | 07-01-18 | 09:48

Geen Stijl, als jullie (wij) in staat zijn geweest een referendum te organiseren (lof), moet het ook gaan lukken om jurisprudentie af te dwingen ingeval van het eerste signaal dat de vrije meningsuiting werkelijk in het geding gaat komen. Nog niet zo lang geleden waren er ook in de kortste tijd middelen beschikbaar om zwarte Piet te verdedigen. Een groot goed laten wij ons toch niet zonder slag of stoot ontnemen. Mocht er nog wat resteren van deze actie, lijkt het mij evident en acceptabel om dit te besteden aan een 'verkenning' door een werkelijk deskundige, al moet die waarschijnlijk nog opstaan, om zodoende alle beschikbare rechtsmiddelen in te kunnen zetten. Zodra een rechter een bevredigende uitspraak heeft gedaan, kunnen de rollen zelfs omgedraaid worden en zouden de werkelijke verspreiders van nepnieuws weleens op hun tellen moeten gaan passen. Laten we ze een koekje van eigen deeg geven in deze misschien nog 'rechtsstaat'. Donateurs voor een echt goed doel zijn er volgens mij voldoende aanwezig in deze contreien, die niet louter uit 16-jarige pubers bestaan.

SlimmeBelg | 07-01-18 | 04:36 | 2

Geenstijl is niet gek, zodra ze zwart moeten gaan vanwege voor wat voor reden dan ook is er een plan B. Vergeet rechters en de raad van state, die zijn zoals altijd zo eensgezind dat je bijna niet meer gelooft in trias politica. Ik hoop en verwacht dat het verzet in goede handen is bij de roze mensen. Je krijgt een mail waar het verder zal gaan als ze niet geheel internet uitschakelen. Vergeet nooit die zuipende slimme gasten van the pirate bay, bijna niet te stoppen met 5 servers ter grootte van een telefoonboek.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 04:50

Ik geloof dat er een plan B zal zijn, maar vind dat de rechtsstaat maar moet bewijzen nog een rechtsstaat te zijn, waar u ook aan twijfelt. Jurisprudentie is mijns inziens de beste manier om de toekomst te waarborgen. Jaren geleden heb ik een stichting ondersteund, en velen met mij, die ten onrechte van racisme werd beschuldigd. Zij plukken door de uitspraak van de driekoppige rechtbank in dendermonde daar nog steeds de vruchten van. En nu lijkt hetzelfde te gaan gebeuren met dit forum. Ik vind dan: Niet onderduiken, maar vechten met alle rechtsmiddelen die er zijn. Dat betekent misschien wel dat je uiteindelijk bij het Europees hof terecht kunt komen, maar velen hier hebben geen angst of ontzag voor de EU, zachtjes uitgedrukt.

SlimmeBelg | 07-01-18 | 15:42

The most dangerous man is the man who has nothing to lose. Waarheid als een koe uit de een of andere film van 30 jaar terug. Wij hebben veel te verliezen als er files staan bij de bouwmarkten op 2e Kerstdag en met Pasen.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 04:08

Hoe dan ook, zorg dat je anoniem blijft op het internet, met alles wat je doet, doe het via een VPN verbinding, gebruik zoveel mogelijk nicks, het gaat nog eens heel spannend worden.
En ik weet wel als je email verzend het moeilijk blijft, omdat de ontvanger wellicht niet via een VPN ontvangt, maar toch.

watmagjenogwel | 07-01-18 | 02:52 | 4

Ik heb sinds 2 jaar VPN.
VPN-providers verbergen waar je vandaan komt, waar je naar toe gaat en wat je doet en garanderen dat, door niet te loggen waarvandaan en waarnaartoe verbindingen worden gelegd, en door encryptie/decryptie (versleuteling/ontsleuteling van de verbinding) toe te passen.

Bij het afsluiten van een abbo moet je een stukje VPN-software installeren waarmee je kan inloggen bij de VPN-provider.

Voor degenen die hier niet mee bekend zijn, dit zorgt simpel gezegd voor het volgende:

- Je internetprovider (bijv. Ziggo/UPC) ziet alleen dat je PC met de VPN-software inlogt bij je VPN-provider (vul maar een naam in).
- Vanaf het moment dat je inlogt bij je VPN-provider is alle verkeer tussen je PC en de VPN-provider encrypted en ziet je internetprovider alleen dat je iets doet maar niet wat je doet (alleen maar dat je naar je VPN-provider gaat).
- Vanaf je VPN-provider krijg je een ander IP-adres toegewezen en vindt het verkeer daarvandaan plaats naar je bestemming, bijv. een website. Dit is normaal (niet door de VPN-provider encrypted) internetverkeer.
- Het antwoord wordt teruggestuurd naar het door de VPN-provider toegewezen IP-adres. Dit is ook normaal (niet door de VPN-provider encrypted) internetverkeer.
- De VPN-provider koppelt zijn toegewezen IP-adres aan je eigen IP-adres en stuurt het antwoord weer encrypted door naar je PC.
- De VPN-software op je PC decrypt de informatie en voila, je internetpagina wordt gepresenteerd.

Het verkeer tussen je PC en je VPN-provider is dus volledig encrypted, en er is alleen bij de VPN-provider bekend welke IP-adressen er aan elkaar gekoppeld zijn.

Dit klinkt heel veilig, en dat is het ook, maar als er genoeg inspanning wordt geleverd komt men er toch achter. Dit komt door een zwakheid van sommige VPN-providers, nl. toch het internetverkeer loggen en vervolgens door de knieen gaan als er een verzoek van de autoriteiten komt.

Dit is bij HideMyass, ook wel bekend als ExposeMyAss, gebeurd.
HideMyAss propageert dat criminele activiteiten niet ondersteund worden, maar als je als zodanig geprofileerd wordt ben je bij hun dus de lul. Knap eng.
Zulke VPN-providers moet je mijden als de pest want dat is gewoon geldverspilling. De P in VPN betekent nl. Private.

Ik raad iedereen dus aan om even stevig te Googlen voordat je een VPN-provider kiest.
Ik heb gezocht naar een provider in een land met de strengste privacy-wetgeving. Je zal het niet geloven maar dat is de USA.

Ik betaal 40 euro per jaar voor mijn privacy en dat van mijn spouses. Dat is niet veel..... voor mijn privacy. En om Trollongren dwars te zitten.

boccelullus | 07-01-18 | 11:14

Je kunt ook zeggen: 3-1=2 dus wellicht vindt er iets interessants plaats.
Denk dat mensen niet zo hysterisch moeten doen.
Is alles kut, zelfs veilige seks kan misgaan.
Tegenwoordig verloopt veel via draadloos internet. Zelfs je insuline kan op afstand geregeld worden. Mobiele telefoons kunnen al lang makkelijk als afluisterapparaat gebruikt worden en ook de smart tv is niet veilig.
Je kunt de veiligheid optimaliseren maar nooit garanderen.
Mensen zien meteen overal een donkere hemel.
Stel je eens voor dat iedereen gaat googlen op springstof. Wat gebeurt er met de servers? Ik denk zeker aan het begin is er een hoop te trollen.
Maar er is meer.
Bij een vechtkunst is het vaak een aanrader om zelf een zwakke plek te creëren om er vervolgens op te kunnen anticiperen.
Misleiding en verwarring blijven absoluut de beste middelen.
Maar ja: het aantasten van privacy is natuurlijk wel een issue, vooral de manier waarop.
Zijn we nog vrij?

ET007 | 07-01-18 | 21:00

boccelullus | 07-01-18 | 11:14
Amerikaanse privacy wetgeving geldt alleen voor Amerikaanse staatsburgers.

Feynman | 08-01-18 | 06:06
▼ 1 antwoord verborgen

Frankrijk gaat snel 'down the drain' maar Zweden blijft niet achter. Politieman: "we've lost control." voiceofeurope.com/2018/01/swedish-pol...

Hoe snel volgt Nederland?

Boeser_Onkel | 07-01-18 | 01:25 | 1

uh, Culemborg?

SlimmeBelg | 07-01-18 | 04:18
-weggejorist-
SDI | 07-01-18 | 01:05

Als de politie het bijltje er bij neer gooit op een gegeven moment en het leger is in verre oorden aan het vechten dan is het ieder voor zich en god voor ons allen. In Frankrijk stikt het van politie die helemaal is opgebrand, de oplossing: Rustige oorden waar de agenten van hun PTSS af kunnen komen, alleen het lijkt vechten tegen de bierkaai, de wachtrijen voor dez oorden zijn te lang. Gelukkig zijn we als burgers goed bewapend, oh shit niet.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 01:04

Het is in Champigny-sur-Marne (met een n erin) , dank u.

hakbarry | 07-01-18 | 00:51

Waarom kan dat linkse tuig niet gewoon een pil van Drion nemen? Ze moeten en zullen alles kapot maken voor de rest. "Ik een kutleven, dan iedereen een kutleven." Onder het mom van morele superioriteit de maatschappij ontwrichten met kanslozen-import. Ons verlies is nodig om hun levenspijn te verlichten. Pure afgunst omdat zij het spelletje niet kunnen of willen meespelen. Ik zal de laatste zijn om te zeggen dat onze maatschappij perfect is maar het is één van de minst slechte waarin veel meer mensen gelukkig zijn. Maar helaas, ze hebben de tijd mee. De Nederlander komt bijna om in schuldgevoel en is daardoor bereid mee te werken aan zijn eigen ondergang. Waren mensen maar wat minder bang voor wat anderen van ze vonden. Dan durfden ze misschien hardop te zeggen dat we die gelukzoekers het continent af moesten trappen. Want onder die dunne pretentieuze laagjes 'fatsoen' zitten nog best wat verstandige mensen volgens mij.

hustler01 | 07-01-18 | 00:47

Dit is ook op het NOS journaal geweest en VTM nieuws, inclusief kopschoppen van de agenten. Ik weet niet hoeveel man sterk tegenwoordig het vreemdelingenlegioen is maar het aanmeldbureau was vroeger in Parijs dus ik zou zeggen stuur een paar 100 man van deze mannen van het legioen de wijk in en clean it up !

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 00:45 | 2

Die zitten waarschijnlijk in Mali om de boel zo op te stoken dat die berbers deze kant op komen.

EODs | 07-01-18 | 03:19

Er bevind zich momenteel een veel groter vreemdelingenlegioen in Frankrijk.

Rest In Privacy | 07-01-18 | 17:32

Een dystopie is het daar. Net als in de film.

de ondode dichter | 07-01-18 | 00:25

Ik las ook ergens (ik denk hier) dat de Franse regering al een noodplan heeft klaar staan waarin het leger wordt betrokken.
Deportatie is de enige oplossing voor dit tuig. De goede mogen uiteraard blijven.

Rest In Privacy | 07-01-18 | 00:18 | 3

Selectiecriteria?

D-Fens_1963 | 07-01-18 | 00:59

Alletwee?

Elessir | 07-01-18 | 01:28

Ja hahaha, en de goeien zijn degenen die tot twee gaan tellen zeker?

D-Fens_1963 | 07-01-18 | 01:57

Mooi stuk weer Feynman, jammer dat het over zo een triest onderwerp is. Zoals je al zei, gaan we kapot aan KPI,s. Het Anglo Saksische bedrijfsmodel met een Amerikaans sausje maakt hele samenlevingen kapot. De financiële economie is belangrijker dan de sociale samenleving.
Verdeel en heers tactieken maakt dat bevolkingsgroepen tegen elkaar worden uitgespeeld. De partijen DENK en BIJ1 dragen hier aan bij. Zo ook de PVV. Het echte probleem is natuurlijk de islam en zijn gewelddadige uitspattingen. Toekomstloze jongelui die dan maar een lokale jihad gaan starten. De antwoorden zijn bekend, maar het ontbreekt de politiek aan ballen.
Zoals ik het zie, is dit wat men wilt. Het stemgedrag van de Nederlandse en Franse bevolking geeft dat wel aan. (tenzij er verkiezingsfraude is gepleegd)
Hoe dan ook, dit is de toekomst.
Als ik een Franse politie agent was, dan zou ik gaan staken. En net voor een dag,maar voor een maand. Laat de "linkse bevolking maar voelen hoe het voelt om gekopschopt te worden. Het is blijkbaar nodig.
In de film fightclub is een oplossing te zien, een beetje cru,maar effectief.
Weg met de elite!

Rest In Privacy | 07-01-18 | 00:05 | 5

Als de politie 1 dag aangekondigd landelijk staakt zonder back-up van leger dan zul je zien hoe geciviliseerd Parijs is. Kun je net zo goed op vakantie gaan naar Syrië.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 01:35
-weggejorist-
adjudant | 07-01-18 | 05:01

Ik denk dat je de kern raakt met je eerste alinea. Er wordt ons nog steeds voorgespiegeld dat het hier fantastisch gaat "want de economie groeit immers als een malle". De Rutte narrative, zeg maar. Vergeten wordt daarbij even dat dit economisch model de samenleving volledig kapot maakt. Er is een steeds grotere noodzaak om als man en vrouw even veel en even hard te gaan werken, hierdoor verdwijnen onze sociale relaties. Uiteindelijk leidt het ertoe dat we te weinig kinderen produceren. Maar geen nood, we importeren wel een stel debiele analfabeten uit de (Sub-)Sahara of godsdienstige heethoofden uit het Midden-Oosten. Daar zit op zich ook weer een fantastisch verdienmodel achter: van de NGO's tot de advocaten die voor asiel zorgen tot de ambtenaren die voor de integratie en uitkeringen mogen zorgen tot de bouwondernemingen die voor een volgende generatie architectonische wanprestaties mag leveren om sociale huurwoningen of een troosteloze vinex-wijk af te leveren. De Catch 22 is echter wel dat al deze geneugten en voorzieningen door de middenklasse mag worden opgeleverd, die uiteindelijk alleen maar met de overlast van de import aan het eind van de lijn opgezadeld worden.

NV_2017 | 07-01-18 | 07:58
▼ 2 antwoorden verborgen

De video van de brandende agent in Parijs was ook een verschrikking.

Rest In Privacy | 07-01-18 | 00:06

Even op wat je zegt over de vuile was, inderdaad wij houden ons liever bezig met elke onbekende senator, elke tussentijdse verkiezing in de USA en elk pulp verhaal over Trump dan onze eigen gigantische sores. Bij NPO en RTL zien ze liever de splinter in het oog van Trump en de USA dan de balk in ons eigen EU Macron/Merkel oog. Het begint een beetje absurde vormen aan te nemen.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 01:23

Het is blijkbaar tactiek om eerst iemand zijn kuitbeen te breken om hem daarna verder te slopen als hij weerloos op de grond ligt. Zullen ze wel bij het kickboksen leren.

Rest In Privacy | 07-01-18 | 17:39

De samenlevingen in West Europa, zijn al lang door de politici moedwillig opgegeven. Waarom, geen idee. Het ironische is dat het gedrag van de West Europese politici (leiders) lijkt op dat van lemmingen. De enige verstandige leiders die staan voor hun waarden en normen, cultuur, identiteit en geschiedenis zijn de leiders van de voormalige Oostbloklanden. Zij overleven het, wij hebben onszelf opgegeven, met dank aan hen die dit mogelijk hebben gemaakt en hier dan niet meer wonen. West Europa inclusief Zweden: RIP.

De Evangelist | 07-01-18 | 00:02 | 2

Kalergi plan!

Rest In Privacy | 07-01-18 | 00:06

Denkt u ook wel eens dat de Eu op termijn uiteen zal vallen in een pro en contra islam deel?
Zo mogelijk ongeveer volgens breuklijn voormalig Oost-West?
Dan krijgt een voorspelling van mijn oude geschiedenisleraar wel een heel bizarre wending.
Die zei nl. ten tijde van de koude oorlog altijd dat de oorlog tussen Oost en West er nooit zou komen maar die tussen Noord en Zuid wel.
Isn't it ironic?
Speelveld veranderd, spelers niet.

D-Fens_1963 | 07-01-18 | 00:57

Treurig hoe al die authentieke Fransmannen de weg kwijt zijn.

BozePaarseMan | 06-01-18 | 23:36

Huiverinwekkend dat de lynch-partij op de franse agentes genegeerd is door de msm. Stelletje hypocriete klootzakken. Ik wens ze een levenslange hik toe.
En als ik die twitterberichten lees van die Livestro vind ik zijn zelfvoldaanheid nog het meest weerzinwekkend. En als de argumenten van andere twitteraars scherp en onweerlegbaar worden; dan of negeert hij ze, of blokkeert hij ze. Wat een enge en nare man, bah. Zo iemand die in discussie met je, begint te fluiten en naar de KLM te kijken zodra jij aan het woord bent. Die weet een Gandhi nog tot een Bin Laden te krijgen met zijn op niets gebaseerde arrogantie.

dysdiadochokinese | 06-01-18 | 23:36
-weggejorist-
OrdeNaChaos | 06-01-18 | 23:21 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Er wordt iets gruwelijks uitgevochten onder een plempsel van mij en ik moet jullie zeggen: zo kut ik het vind mij te herkennen in Feynmans verhaal, zo heerlijk heb ik gelachen om jullie gerollebol. Had ik wel nodig bij gebrek aan humor door een marrekaan op de npo.

Zoltan | 06-01-18 | 23:05 | 2

Tot je dienst dan maar, waarde Zoltan.

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 23:18

Valt nog wel mee hoor. We hebben hier tijden gehad dat hier een reaguurster Doe normaal in de panelen rondhing,die ging helemaal psycho. Bleef daarna om de haverklap terugkomen met een nieuwe nick.

miko | 06-01-18 | 23:41

Het is beangstigend dat youtube zelfs een officiële film van de politie verbergt. Ik zou als minister van V&J en J&V eens een telefoontje plgen richting die club.

Guido | 06-01-18 | 22:54 | 1

Misschien kwam die opdracht tot verbergen wel van het ministerie? Ik verbaas mij nergens meer over. Zeker nu niet meer met die Ollodinges daar aan het roer.

Lupuslupus | 06-01-18 | 23:00

Joshua Livestro heeft idd niet in de gaten dat hij met zijn wensen al snel naar zijn eigen livestrohalm zal moeten grijpen.
Een ernstig verwarde man is het, die voor zijn eigen veiligheid een jaar of 15 tot 25 in een dwangbuis door zou moeten brengen.

Jackanders | 06-01-18 | 22:51

Macron, als je het over beta cucks hebt. Getrouwd met een uitgerangeerde vijftiger, trekpop van Merkel.

lacucaracha | 06-01-18 | 22:48 | 8

Franse presidente en huwelijkse trouw.
Die twee hebben gewoon een deal.

LuckyGirl | 06-01-18 | 23:40

Tuborg øl | 06-01-18 | 23:06
Verdomme, hij wel!!!

Kruisruiker | 07-01-18 | 00:03

Macron zei in Abu Dhabi op 8 november jl. bij de opening van een museum: "Zij die u willen laten geloven dat overal in de wereld de islam andere monotheismes en andere culturen aan het vernietigen is, zijn leugenaars die u verraden".

Elessir | 07-01-18 | 01:38
▼ 5 antwoorden verborgen

Non, non, rien n'a change, tout tout a continue, hèhè.

RickTheDick | 06-01-18 | 22:48 | 1

Les Poppys! Heel goed.

Basil Fawlty | 06-01-18 | 22:52

Als onwijze uit het oosten des lands heb ik de aanwas van nieuwe leden bij schietverenigingen vorig jaar nog niet zo hard zien groeien als in voorgaande jaren. Je hoeft geen lid te worden van zoiets een 23joule+ pompbuks is ook dodelijk op 100 meter indien men voldoende getraind heeft.

Undefined_variable | 06-01-18 | 22:40 | 3

Het Zwitserse model staat me wel aan, zodra er wat gebeurt in de eu is dat land een onneembare vestigen. (voor een bepaalde soort mensen zonder drones en tanks)

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:45

België heeft wat dat betreft legaal nog veel mogelijkheden voor aanschaf, wel opschieten (ha) want ook dat legale gat zal snel gedicht worden want je wilt geen bewapende opstand van het volk. Werkt op perslucht iets van tussen 80 en 200 joule.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 03:31

En nee ben niet in de war met de bar, 300 bar om hem te voorzien van perslucht heb je nodig.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 03:35

'Een oerdomme krankzinnige die zichzelf geniaal vindt: het is een ongelukkige combinatie.'
Dat zeg ik niet, dat zegt Bert W. van de VK.
En hij heeft het niet over Livestro maar over Trump.

gestoptmetroken | 06-01-18 | 22:31 | 8

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:47
Het enige leesbare in het AD zijn, m.i., die columns van die Marokkaanse gast. Die is nog wel eens spot on kritisch op zijn eigen groep. De enige gekleurde stukjesschrijver die ik nog lees. Voor de rest begin ik er geeneens meer aan.

de ondode dichter | 06-01-18 | 23:33

Ja wat doet hij het toch slecht, geeft geen kut om zijn eigen land maar geeft alles aan anderen. Gelukkig hebben wij autistische Merkel die eerst Duitsland en daarna toen ze groter ging denken Europa van het internet wil afsluiten. Een gepoederd manneke Macron die graag aan de uitgelebberde borst hangt van zijn ooit in een ver verleden geil juffrouw Frans en niet te vergeten onze opperbabbelaar Rutte. Weet je wat het as van de macht/kwaad van deze 3 gemeen hebben ? Geen van allen hebben ze kinderen op de wereld gezet. Trump heeft dat wel en daarom heeft hij meer voeling en soms meer gevoel voor show. Dat laatste was show als tegengas voor het feit dat hij elke dag voor idioot wordt uitgemaakt.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 03:04

Beste reaguurders. Ik kijk een beetje mee van over de grote plas maar de signalen die ik op pik maken het er allemaal niet veel mooier op. Ik ben echt flabbergasted over wat er nu in de EU ( met name in het Westen van de EU) aan de hand is. Wanneer is het genoeg?

Swonchek | 07-01-18 | 16:44
▼ 5 antwoorden verborgen

Als het aan de linkse media en politiek ligt, zouden deze berichten als fake news worden betiteld en gecensureerd worden. De deugmensen willen met de vingers in de oren en oogkloppen het leven door, zwelgend in een orgie van goede bedoelingen en schuld, blind voor de realiteit van de multiculturele samenleving. De eigen beschaving moet en zal kapot worden gemaakt.

mirvink3478 | 06-01-18 | 22:29 | 3

Juist.

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 22:31

Angst regeert, het brein voor de gek houden geeft vrede... tijdelijk. Dat beseffen er maar weinig.

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:36

mirvink3478 | 06-01-18 | 22:29 |
De meeste burgers van nu hadden zich dan ook uitstekend thuisgevoeld in de Soviet-Unie of Nazi-Duitsland toen. Alles voor sterk leiderschap en weinig voor voor eigen idee immers?! En Maxima www.show.nl/wp-content/uploads/sites/... is schattig dus.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 06-01-18 | 22:47

Het venijn zit in de laatste twee alinea’s en daar zit ook het probleem. Kristalheldere analyse van wat het NetzDG en de Macron-plannetjes inhouden: het begin van het totalitarisme in de EU. En de zelfbenoemde “intellectuele” elite staat er bij, kijkt er naar en juicht het toe. Want tja, verkeerde meningen en nepnieuws moeten we niet willen, mense! En het is maar goed dat haat en racisme en islamofobisme verbannen wordt, want daar krijgen we alleen maar een mooiere wereld van, met regenbogen en my little unicorns in de elventuin van luilekkerland.
Er zijn mensjes die dat echt, serieus geloven. Dat zijn de boekverbranders.

“Brand! Brand!”
www.youtube.com/watch?v=jyoOfRog1EM

Stormageddon | 06-01-18 | 22:28 | 1

"Zodat niet alleen journalisten te maken krijgen met represailles, maar ook vrije burgers die als bron dienen. Een soort omgedraaide klokkenluiderregeling." De trend die zich nu doorzet is dat de vrije burger en de journalist via media als GS rechtstreeks communiceren. Mochten er vrijheidsbeperkingen worden ingevoerd, dan is het antwoord: nog slimmer rechtstreeks communiceren. Ik zie het fantoom van totalitarisme alleen machtig worden, wanneer mensen hun intellectuele bewegingsvrijheid verliezen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-01-18 | 22:51

Een ding is zeker die sprinkhanen invasie moet snel gestopt worden anders is het snel afgelopen met al onze opgebouwde verworvenheden. Soms zijn dingen gewoon géén goed idee, laat de jungle in de jungle.

lacucaracha | 06-01-18 | 22:21 | 5

Laten we eens beginnen met alles wat geen vluchteling is ook niet meer zo te noemen.

LuckyGirl | 06-01-18 | 23:34

Als de wil er is is er ook een oplossing. Helaas ontbreekt die nog steeds. Die wil.

Elessir | 07-01-18 | 01:40

@graaf De grote vraag is dus wanneer is iets legaal of illegaal. Ik heb het niet zo op de papieren waarheid die voor mijn bepaald wat legaal is. Ik tracht ook minimaal aan het financiele systeem bij te dragen waardoor voor mij in ieder geval te rechtvaardigen valt dat al die belachelijke uitgaven niet van mijn centen worden gedaan..... Afterall alles begint met macht en money.. Zonder macht geen money en viseversa

Swonchek | 07-01-18 | 16:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Iedereen die Frankrijk over éen kam scheert is niet goed wijs. Parijs met zijn banlieues, Marseille, Lyon en nog wat grotere steden in het zuiden en noorden, staan niet model voor heel Frankrijk.
Bovendien is er veel tegengas van diverse organisaties ter rechter zijde. En dat is niet het FN.
De gendarmerie kent een toevloed van vrijwilligers die elk weekend trainen op het gebruik van wapens en zelfverdediging. Het water stijgt de Fransen inmiddels naar de lippen, daar waar het gaat om de maatschappij nog een beetje veilig te houden.
Er broeit dus iets en ik denk dat een explosie van geweld niet lang meer op zich zal laten wachten. Frankrijk moet drastisch opgekuist worden. En dat gaat Macron in ieder geval niet doen, want een lafaard die zich zelf niet een schaamt om met een bejaarde te trouwen. Alleen maar om de naam van flikker kwijt te raken.
Ik denk dat andere partijen hier het voortouw gaan nemen, naar goed Frans gebruik in de 60er jaren. Zelf denk ik aan OAS-achtige organisaties en paramilitaire organisaties met banden met het Vreemdelingenlegioen.

Graaf van Egmont | 06-01-18 | 22:21 | 9

Laten we het hopen, Fransen zijn aardige mensen, veel in hotels doorgebracht en ik hou van hun levensstijl, Maar derig jaar geleden zag ik het al fout gaan, ging ik al nooit meer naar Parijs.
Hou ons op de hoogte Graaf van Egmont, volk ligt me aan het hart, Alleen die keuze Macron, kan niet anders dan dat er fraude is gepleegd.

gato | 07-01-18 | 08:26

Dank voor de info. Als de msm inderdaad alles downplayen of simpelweg niet vermelden bereikt dat soort informatie ons hier vanzelfsprekend ook niet. Wat je zegt 'er broeit iets' zag je al bij de aanslag in Nice met die vrachtwagen. Herinneren jullie je nog die mensen die op de plek spuugden waar de dader was doodgeschoten? Dat sentiment kan niet zomaar verdwenen zijn. Er zijn simpelweg teveel aanslagen geweest in Frankrijk, ook daar is het gros van de mensen niet achterlijk. Inderdaad, er broeit iets en ik ben benieuwd wanneer de zaak ontploft.

Braboblanke | 07-01-18 | 08:43

Dat de boel fout af gaat lopen en ontploft staat al vast. De vraag is wanneer!!!!! In 2013 had ik het idee dat de laatste drubbel tussen 25-50 jaar bereikt zou zijn maar die verwachting heb ik inmiddels naar beneden moeten bijstellen. Begrijp me niet verkeerd, ik kom graag in Nederland en vanaf een andere plek gezien is en blijft het een uniek land maar wat er nu politiek en geopolitiek aan de hsnd is belooft weinig gieds voor de toekomst.

Swonchek | 07-01-18 | 16:57
▼ 6 antwoorden verborgen

Ben zo gewend aan hut internet dat er niet eens meer interesse is in die video's. Kan dat naffer geweld dromen. Of het nu in NL gebeurt, kopschoppende mocro's of in Parijs. Altijd zijn het groepen, altijd gaan ze los op de minst weerbare van dat moment, altijd gaan ze voor de treurig achterbakse achter de rug om kill...

Mark_D_NL | 06-01-18 | 22:19 | 1

Hyena's.

Slipsnifter | 06-01-18 | 22:21

Bij het NOS journaal ging het weer over elektrische auto's, toen heb ik de tv maar uitgezet.

sarcastro | 06-01-18 | 22:15 | 3

De TV heb ik bijna 20 jaar geleden de deur al uitgedaan, was toen al klaar met het nepnieuws.

Slipsnifter | 06-01-18 | 22:20

"terug" naar boven schopt. Woordblindheid is een teef.

Slipsnifter | 06-01-18 | 22:21

Een auto moet flink roken en naar benzine stinken.
Hou op met dat electrische gezeur.

Kruisruiker | 06-01-18 | 22:22

Joshua moeten we beschermen door hem zo nu en dan deaud te verklaren, zo ver is het al gekomen.

Watching the Wheels | 06-01-18 | 22:14

Ach ja.... de Europese bevolking kiest hier zelf voor, als we de stemmingen mogen geloven...

Slipsnifter | 06-01-18 | 22:07 | 5

In maart kunnen we weer stemmen voor de gemeenteraad. Eens kijken hoe het gaat lopen in die 30 gemeenten waar de PVV meedoet. Het FvD alleen in Amsterdam....
We zullen zien wat het volk wil. Tot de uitslagen binnen zijn blijf ik optimistisch. Wat moet je anders? Bij de pakken gaan neerzitten kan altijd nog.

Lupuslupus | 06-01-18 | 22:38

Lupuslupus

heeft de PVV of FvD werkbare oplossingen ? ik heb tot op heden niets kunnen vinden wat me aanspreekt, veel geschreeuw van figuren als jij maar geen idee hoe het verder zonder EU zou kunnen, kom maar met werkbare/uitvoerbare oplossingen die niemand discrimineert of uitsluit,

adjudant | 07-01-18 | 05:18

De AFA adjudant heeft ook weer wat zuigen.. definieer “ werkbare/uitvoerbare oplossingen die niemand discrimineert of uitsluit,“ eens voor mij aub.

Swonchek | 07-01-18 | 17:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoi Nederland. Lach dit maar weg dan.

LifeCatcher | 06-01-18 | 22:05 | 1

LOL :)

ET007 | 07-01-18 | 09:49

Vroeger ben ik met school in Parijs geweest, en 10 jaar later heb ik nog op de haven duinkerken gewerkt.
Ik hoop nooit meer in Frankrijk te komen op de tweede plaats dankzij de Fransen, wat een ongelofelijk lui volk is dat. Als ze me nog eens bellen voor een klus daar bedank ik vriendelijk.

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:04 | 16

miko | 06-01-18 | 22:31
Overigens miko je nick doet mij altijd aan dit merk denken. fr.wikipedia.org/wiki/Miko_(marque) Als kind sloeg ik automatisch aan want ijsjes op het strand in Frankrijk!

Basil Fawlty | 06-01-18 | 22:44

Basil Fawlty | 06-01-18 | 22:44
Nah, mijn nick heeft zijn oorsprong in zuid America. Popayán om precies te zijn.
Verder vond ik die Stephanie nooit echt lekker, een beetje te hoekig. Haar moeder daarin tegen.

miko | 06-01-18 | 23:15

miko | 06-01-18 | 23:15
Interessant waar jou nick vandaan komt. Weer wat geleerd.
Maar oef, Die moeder. Die bedoelde ik dus eigenlijk. Grace Kelly. Och die was mooi. Ik heb ooit een vriendin gehad die bijna als 2 druppels water op haar leek.
Ik kreeg laatst bij toeval na decennia weer een mailtje (linkedin) van haar en ze ziet er nog steeds goed uit. She aged well! Ghehehe.

Basil Fawlty | 06-01-18 | 23:43
▼ 13 antwoorden verborgen

In Parijs moet je niet komen. Het doet een beetje denken aan Amsterdam in de jaren 80 alleen dan met zwarte mensen die je lastig vallen en je kinderen bang maken ipv kansloze junks.

maruyama | 06-01-18 | 22:02 | 1

Tegenwoordig zijn de zwarte junks ook in de meerderheid, niet perse op de zeedijk.

Roze_bril_drager | 07-01-18 | 02:15
-weggejorist-
Nietgek | 06-01-18 | 22:01 | 1

Er komt hoe dan ook een dag dat de wal het schip keert en dat de elite afgerekend wordt op haar daden. Dit kan zo niet doorgaan. Ik vermoed dat de revolutie opnieuw in Frankrijk begint. Het gewone volk is te lang getergd door niet luisterende bestuurders die te lang een veel te slap wensbeleid hebben gevoerd.

zimmerschwanz | 06-01-18 | 22:00 | 6

Als je wilt dat de geschiedenis zich echt herhaalt, dan moet binnen een paar jaar Franz TImmermans worden afgeknald op het Wenceslasplein in Praag. Dan is het hek van de dam.

Haberdoebas | 06-01-18 | 22:09

Haberdoebas | 06-01-18 | 22:09
Lol, ik leg m'n zuurstofmasker vast klaar. Ik vermoed dat ik hem aan het plafond knoop, het slangetje in de mond neem en hem volkletter met øl.

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:39

@ Lupuslupus | 06-01-18 | 22:09 Meerderheid van het Franse volk valt wel mee. Er was een kiezersopkomst van 42%. En dan daar nog een deel van.

Elessir | 07-01-18 | 01:51
▼ 3 antwoorden verborgen

Wel heftig die beelden van die liggende agente terwijl een meute zojuist ontscheepte trotse Nikedragende Apple fanboys haar schoppen en onder de voet lopen. In gedachten zie ik dan een van woede kokende politiemacht die haar komt ontzetten. Maar in werkelijkheid is de massa ex-dobberaars zo groot dat ze niet meer te stuiten zijn. Tenzij met grof overheidsgeweld, dat vanzelfsprekend uitblijft om de tere zieltjes van M’bwala, Achmed, Mohammed en M’boeloeboeloe niet te kwetsen.

Nivelleermarionet | 06-01-18 | 21:57 | 1

Apple fanboy is waarschijnlijk wel de bezitter, maar niet de eigenaar van het apparaat.

zimmerschwanz | 06-01-18 | 22:02

We hebben nog een jaar of 10 om ons te ontdoen van dat Afrikaanse/Arabische gedoe. Daarna zijn we in de minderheid en het haasje.

Oepsie1234 | 06-01-18 | 21:51 | 5

Dan moet de EU 180 graden draaien qua gedachtengoed, gaat dus niet gebeuren.

Slipsnifter | 06-01-18 | 22:16

@WayneGretzky*99* | 06-01-18 | 22:13
Exact. Of emigreer naar een beter oord.

Slipsnifter | 06-01-18 | 22:17

@slipsnifter..... beter oord ..... check, done. Ben nu bezig met nog een beter oord..

Swonchek | 07-01-18 | 17:07
▼ 2 antwoorden verborgen

Ga slechts 100 jaar terug en er was WO1. De hoofdrolspelers toen waren Duitsers en Fransen met Russen en Turken in een belangrijke bijrol. En nu? Is er geen zak veranderd! Behalve dan dat werkelijk ware publieke informatievoorziening ontstond (Internet incluis nepnieuws maar ook het tegendeel daarvan), maar de lijken stapelen zich tot nu toe niet op. Dat laatste is misschien een kwestie van tijd want de ouderwetse communisten, gelovigen en fascisten van toen doen nog steeds hun ding. En vergeet het Grootkapitaal niet.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 06-01-18 | 21:50 | 2

de Duitsers hebben ook eeuwenlang moeten toezien hoe de Fransen,Britten,Nederlanders de wereld gekneveld hebben, wilden eindelijk ook een plaats onder de zon, helaas wilden de Britten en Fransen niet delen,

adjudant | 07-01-18 | 05:26

@j4 know your history before you assume ur future

Swonchek | 07-01-18 | 17:09

Mijn lerares Frans van vroeger was een heerlijk wijf.
Ze vond mn uitspraak van het Frans geweldig, en terecht.
Helaas was ik nog wat te jong om haar te besnuffelen.

Kruisruiker | 06-01-18 | 21:48 | 1

Waarschijnlijk klonk het verschrikkelijk kudt en probeerde ze u tot snuffelen te verleiden maar had u nog een onschuldige gedachtengang.

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:09

Ik voel het ook zo Feynman. GS heeft een soort therapeutische werking op mij.
Ik kan geen positieve scenario's voor de nabije toekomst te bedenken op het grote geheel. Persoonlijk doe ik het 'goed'; qua geld en gezondheid.

Zoltan | 06-01-18 | 21:47 | 10

botbot | 06-01-18 | 22:30
al zei

botbot | 06-01-18 | 22:31

@botbot | 06-01-18 | 21:54
Dus jij bent samen met Berbaar en DKS de vaste kern.

Nou, leuk voor je?

TeeJee | 06-01-18 | 22:59

Ik reaguur zelf niet vaak. Maar lees wel heel veel plempsels, tegels en reaguursels. Botbot kan de harde kern niet eens bijna zien. Die praat groepsverkrachting goed. En is dus af. Lewis 1. Botbot 0/af. Van de Koreaanse Slet weet ik nog steeds niet zeker wat ie hier nou precies doet. Maar vermakelijk issie dan weer wel.

SerTheFun | 07-01-18 | 01:28
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik hoop alleen niet dat het dat het nog 20 jaar moet duren voor de full blowout.
Want dan gaan wij het echt afleggen vrees ik.
Begin vast met een koersoes Hongaars, dat lijkt mij de enige optie, fight or flee.

Johan_Voorhaar | 06-01-18 | 21:40 | 5

Vecht.

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 21:50

Eeuwig.. Op.. Vakantie
.
Daar zou ik maar niet op rekenen. Las net nog een bericht van een Irakees die schreef: "de moslims hebben mijn land 1400 jaar geleden bezet, toen was 95% christen en nu nog maar 3%."
De islam verspreidt zich razendsnel over de hele wereld.

Lupuslupus | 06-01-18 | 22:01

Lupuslupus | 06-01-18 | 22:01
In Pakistan is hetzelfde gaande als in Iran. Ook daar is het de grote middenklasse samen met de arme onderklasse tegen het religieus gesanctioneerde establishment. Ze zijn vast besloten om het tij te keren. De islam verbreidt zich alleen via de baarmoeder. Voor velen is het internet een eyeopener voor de onwaarheid van de religie.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-01-18 | 22:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Toch, hoe langer ik erover denk, denk ik dat die censuur misschien wel goed is. Vele mensen worden de mond gesnoerd. Waar ze nu alleen op internet hun ei kwijt kunnen wordt daarmee weggenomen. Dit zal volgens mij eerder resulteren in een burgeropstand. En hoe vroeger die opstand er komt, des te minder bloed er volgens mij zal vloeien. (Mede omdat er nog geen EU leger is en het NL legers geen kogels heeft om de kont mee te krabben. Met pief paf poef houd je immers geen opstand tegen)

InAnumPerRegimine | 06-01-18 | 21:40 | 3

En hoe zou zo'n burgeroorlog van de grond moeten komen zonder internet?

Lupuslupus | 06-01-18 | 21:44

Lupuslupus Stensels verpreiden in winkelstraten me n beste

gelukzoeker | 06-01-18 | 21:59

Dan pakt de politie je op. Nu al krijg je de politie aan de deur wanneer je tegen een AZC bent. Het gaat van kwaad tot erger, nu weer die sleepwet en de verwijderingen van facebook en twitter. Nee ik zie echt niet hoe dit nog ten goede gekeerd kan worden.

Lupuslupus | 06-01-18 | 22:04

De islam stamt en staat stil in het jaar 622. Frankrijk kent als centraal tijdstip het jaar 1789, waaruit het zich soms lijkt los te tornen en soms weer op in te krimpen. Het Frankrijk anno 2018 verkrampt en contraheert richting 1789. De islam van 622 wil geen Verlichting kennen, maar het Frankrijk van de Franse revolutie (vrijheid, gelijkheid, broederschap) is een meedogenloze loochening van de Verlichting. Zo gezien is er niet sprake van 1 tunnel, maar van twee parallelle tunnelvisies in twee parallelle samenlevingen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-01-18 | 21:37

TeeJee | 06-01-18 | 21:33
Volgens rechter Frans, die zich sinds november identificeert als vrouw.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:36

Elke aap weet toch dat je niet de Parijse banlieues in moet gaan? Binnen de périphérique is er in feite niks aan de hand. Ja, wat hangjongeren die zich vergapen aan spullen waar ze nooit legitiem aan kunnen komen en die, als ze vervelend worden, door de Parijse politie in elkaar gebeukt worden.

Prima stad verder, al heb ik het daar wel gezien.

Ichneumonidae | 06-01-18 | 21:36

Allemaal lekker op vvd d66 pvda cda groen links sp blijven stemmen.

zwaanshals | 06-01-18 | 21:36 | 4

botbot | 06-01-18 | 21:41 In een keer goed van trollemans.

gelukzoeker | 06-01-18 | 22:01

@ botbot. Tjesus, wat flauw. Had u intelligenter ingeschat.

Maytheforcebewithyou | 07-01-18 | 01:13

Botbot... Ga gewoon of lekker naar joop. Of jalta. Of deaud. We gaan hier echt niet onder de indruk raken van een troll meer of minder.

SerTheFun | 07-01-18 | 01:33
▼ 1 antwoord verborgen

volgens mij heb ik het gewoon op het nieuws gezien?

Hemmenaar7 | 06-01-18 | 21:36 | 1

Hemmenaar7 | 06-01-18 | 21:36 | minder snuiven kan helpen trolleke van drie hoog.

gelukzoeker | 06-01-18 | 22:03
-weggejorist-
Duck Twacy | 06-01-18 | 21:35

Zijn Fransen eigenlijk een ras? Zoals vrouwen?

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:33 | 1

Volgens de rechter wel.

TeeJee | 06-01-18 | 21:33

Die banlieus, voorsteden zijn kruidvaten die allang zijn ontstoken, maar behalve domme in de media gebezigde ferme taal van politici in Parijs wordt er niets meer tegen ondernomen. Het is namelijk reeds veroverd gebied op Frankrijk, maar dat wordt bewust in Parijs verzwegen..

Voor Nederland is dit straks na al die immigratie en later gezinshereniging het voorland, ook hier kunnen we steeds meer niet meer veilig toegankelijke wijken verwachten. En de enige keer dat je politici er over zult horen, maar er nooit iets aan zult zien doen, in ons land is tijdens loze verkiezingsretoriek. En het volk trapt er gewoon weer in straks of het kijkt bewust liever weg voor klein financieel gewin boven hun eigen veigheid en een vrije onbekommerde toekomst voor hun kinderen.

Jan, Leiden | 06-01-18 | 21:33 | 1

300 No go area's zijn er nu in FRankrijk. Onvoorstelbaar dat je zoiets met je land laat gebeuren.

Elessir | 07-01-18 | 01:56

Pas op voor die Livestro. Hij is krankzinnig en onberekenbaar. Het artikel over zijn door wat jullie plaatsen is precies wat zijn rattenclubje wil dat jullie doen.
Geen hem en zijn soortgenoten geen argumenten!

Orakel1958 | 06-01-18 | 21:29 | 3

Wat kan Lievestrooi dan doen? Boos tweeten, meer niet.

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 21:44

Hou toch op over die lul!

Kruisruiker | 06-01-18 | 21:58

@Lewinsky: En domme haatstukjes schrijven in een of ander Belgisch boulevardblaadje.

Argyronauta | 06-01-18 | 22:01

En niet alle Fransen zijn zo. Je hebt ook dementerende Fransen, die niet meer weten dat ze Fransen zijn. Dat zijn de goeien.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:28

Feynman, ik geef je gelijk maar...
betrek nu dat geval van die agente in een Nederlandse situatie. Gewoon voor 'arguments sake'. Zo'n aanval zou dan gezien kunnen worden als een aanslag en de groep die gaat meppen en kopschoppen een terroristische organisatie. Als ik die beelden zo zie, dan zouden de meesten behalve veroordeeld ook gedenationaliseerd kunnen worden (lees: verlies nederlandse nationaliteit) en het land uitgezet kunnen worden.
De praktijk is dat dit niet gebeurt. Terwijl dat wel zou moeten.
Omdat dit niet gebeurt denken vele groepen mensen dat ze alles kunnen maken en overal ongestraft mee weg kunnen komen. Zo niet, dan kunnen ze nog altijd het vliegtuig pakken en vluchten naar eigen land. Zo blijven ze uit de armen van justitie. Klink dit vreemd? Ik denk: Saban B., Badr Hari en nog wat figuren en denk daarna dan: 'zo vreemd is dat niet'.
Moraal van verhaal: het huidige beleid dat gekenmerkt wordt met angst om mensen hun NL paspoort af te pakken en ze eruit te gooien, moet op de (kop)schop.
Zal niet alles oplossen misschien, maar alle beetjes helpen.

gaffelbaard | 06-01-18 | 21:28

De gifbeker wordt nog steeds volgeschonken. Wie denkt dat we met drinken zijn begonnen is debiel. Wie denkt dat laatste druppel.... Neem maatregelen!

Pedronegro | 06-01-18 | 21:28

PresidenteDeConjovia | 06-01-18 | 21:17
Ging ik iets over de top. Ik vind het zo dom. Braaf blijven doen wat op het moment dat je wordt overlopen, Duitsland zegt.
Nou gaat het hier ook niet echt lekker.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:25

Griezelig, die Livestro. Van dat soort lui zou je wel een verstandiger standpunt verwachten, maar ja... ik denk dat ze hiermee hetzelfde omgaan als met het referendum. Helemaal voor, helemaal goed... totdat het vulgus opeens een andere mening dan hen erop na houdt. Dan moet er opeens gekanaliseerd, gestuurd en gecensureerd worden. Voor ons eigen bestwil.

Muxje | 06-01-18 | 21:21 | 3

Ommezwaai | 06-01-18 | 21:21
voor u als goedgelovige moet het toch wel een zege zijn dat de overheid het nepnieuws er voor u uit filtert, dan gaat er een wereld voor u open.

botbot | 06-01-18 | 21:29

Oeps nix ommezwaai sorry
gewoon voor Muxje

botbot | 06-01-18 | 21:34

Goed gezegd, Muxje.

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 21:35

D-Fens_1963 | 06-01-18 | 21:10
Eens, en die parallel wordt bewust, want zoveel stompzinnigheid bestaat niet dus ik neem opzet aan, gecreëerd.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:17

Ach,Fransosoen zijn van zelf uit a klote volk dus ik echt medelijden hoeven we niet te hebben toch?
Met hun smerige kaas.

miko | 06-01-18 | 21:16 | 2

Weggegert

ger1306 | 06-01-18 | 21:27

Hop marjanneke stroop in het kannenke, eerst was er de Pruis in het land en daarna de kale Fransen. .

miko | 06-01-18 | 21:39

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 21:28
Maar serieus. Artikel is zeer interessant.

Basil Fawlty | 06-01-18 | 22:11

Goed artikel.
Hoe ingewikkelde concepten tot ingewikkelde problemen kan leiden.

LuckyGirl | 06-01-18 | 23:00

LuckyGirl | 06-01-18 | 23:00
Klopt Lucky, en je ziet hoe de maakbare samenleving niet werkt. Alle goede bedoelingen ten spijt.

Basil Fawlty | 06-01-18 | 23:07
▼ 3 antwoorden verborgen

Die LePen is ook precies hetzelfde als de rest van dat franse wantsenvolk. Veel mensen denken dat ze racistisch is. Maar zo zijn ze allemaal. Fransen zijn niet racistisch. Ze haten iedereen, behalve Duitsers. Daar doen ze wel alles voor. Fransen zijn strontvervelende moffenhoeren met verder een hekel aan iedereen. Vandaar deze situatie. E basta.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:15 | 1

Terwijl zo ongeveer het enige volk waar ze met recht een hekel aan kunnen hebben dan dienen?

Rare jongens, die Fransen.

PresidenteDeConjovia | 06-01-18 | 21:17

Tja, de MSN is er nu eenmaal om te sturen, niet informeren. Wiens brood men eet...

Abject | 06-01-18 | 21:13 | 1

Dat brood is onderwijl aardig verschimmeld.

PresidenteDeConjovia | 06-01-18 | 21:16

die plaat is al zo grijs gedraaid dat door slijtage zelfs de t ontbreekt.

botbot | 06-01-18 | 21:09 | 4

Ja, nou weten we het wel

Jos Tiebent | 06-01-18 | 21:12

Je pick-up naaldje is te klein en te bot.

ristretto | 06-01-18 | 21:14

knutsel_ | 06-01-18 | 21:12
Klopdt ;---)

botbot | 06-01-18 | 21:15
▼ 1 antwoord verborgen

In de banlieues van Parijs komt de politie amper nog. Zo wel dan moeten ze opletten dat ze geen wasmachine op hun kop krijgen gegooid van de achste verdieping. Zo erg is het hier nog niet maar we gaan die kant op.
Links Nederland en de meeste media moeten eens beginnen de feiten te benoemen. Dan kan er gekeken worden naar een oplossing van het moslim probleem.

Kruisruiker | 06-01-18 | 21:07

een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het lich

paost712 | 06-01-18 | 21:06 | 2

die plaat is al zo grijs gedraaid dat door slijtage zelfs de t ontbreekt.

botbot | 06-01-18 | 21:10

botbot | 06-01-18 | 21:10
Hij is even de naald slijpen denk ik.

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:01

minus tweede keer franse in die ene zin

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:05

Wie laat zich nu onder een soort oorlogsrecht stellen, ontdoen van fundamentele vrijheden, door dezelfde lieden die de aanleiding, terreuraanslagen, bewust veroorzaken en voortzetten?
Als je dat dan wordt aangedaan, dan kies je toch iemand die zegt dat je moet stoppen met Schengen en moet beginnen Framboos te zijn, om te kappen met die noodtoestandtravestie.
En dan zetten ze zo een franse hoer franse aan het ganse roer. Poëtisch gezegd.
Ach. Ze zijn toch al failliet. Onverstaanbare slakkenvreters.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 21:04

Oplossing is simpel.
Meer merkel met lego

rein9576 | 06-01-18 | 21:02 | 1

Dan kunnen we de naam Europa veranderen in legoland.

Tuborg øl | 06-01-18 | 22:00

Nou Macron, leider van een van de grootste en voorheen invloedrijkste EU landen (totdat Merkel het allemaal ging regelen en jij door de knietjes ging).
Daar sta je dan met je peperdure visagisten smoelwerk en professioneel gekapte haar, terwijl de ellende in je land maar blijft groeien. Je wilt het niet zien en eigenlijk bedekken want ach het is zo sneu voor de daders.
Macron, net als Rutte, is een flapdrol, een mietje en een verrader van volk en land. How the west was lost.

Memek | 06-01-18 | 21:01 | 5

Even in Macrons (de snotneus) verdediging: Mutti Merkel trok al aan de EU touwtjes toen hij nog in de luiers lag.

PresidenteDeConjovia | 06-01-18 | 21:14

Bien dit, Memek.

Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 21:33

Bien dit, Memek.
Lewis Lewinsky | 06-01-18 | 21:33

Je vous en prie, cordialement!

Memek | 06-01-18 | 21:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Net zo als de Nederlanders.

Janssen | 06-01-18 | 21:01

De Fransen kiezen hier zelf voor, het is blijkbaar nog niet erg genoeg.

skoftig | 06-01-18 | 21:00

Morituri te salutant.

GKJP | 06-01-18 | 20:52 | 1

Morituri non cognant.

Is dit nog nieuws? | 07-01-18 | 11:46

lekker kort en krachtig

cabrão | 06-01-18 | 20:51

Joh hoeveel jaar geldt in Frankrijk nu al de noodtoestand? Twee, drie? Noodtoestand of een eufemisme daarvoor.
Dat die Fransen dat gewoon pikken van de Brusselgezinde heelmeesters, en dan zelfs die clown van een Macron met z'n keizerlijke praatjes neerzetten en dulden, zegt alles.
Zak er maar in. C'est ca.

LibertasSimplex | 06-01-18 | 20:50 | 2

Frankrijk kent een in ver gevorderd stadium verkerende parallelle samenleving.
Hoe e/o door wie dat betaald wordt weet ik niet. Zo geweldig draait hun economie toch ook niet.

D-Fens_1963 | 06-01-18 | 21:10

Je zou het ook een vergevorderde vorm van iets anders kunnen noemen, maar dan wordt je weggejorist. Vermoedelijk terecht.

PresidenteDeConjovia | 06-01-18 | 21:12
-weggejorist-
Linkse allergie | 06-01-18 | 20:50

Niet de import maar het gebrek aan gezag speelt hier parten.

botbot | 06-01-18 | 20:48 | 9

Botbot | 06-01-18 | 21:23
Exact!

Ommezwaai | 06-01-18 | 21:24

Import is het probleem.

lacucaracha | 06-01-18 | 22:40

Zolang de import blijft komen is er geen gezag meer mogelijk. Of wilt u voor 1800 euro pm uw leven wagen?

Is dit nog nieuws? | 07-01-18 | 11:45
▼ 6 antwoorden verborgen

'n Beetje racistisch nietwaar, nu opeens met feiten gaan strooien?

Rest In Privacy | 06-01-18 | 20:46 | 1

Je bedoelt: wat was er gebeurd als Tarik roomblank was geweest ?
Was hij dan ook geholpen ? Denk het niet.

Wekkertje | 07-01-18 | 07:18

Ik was blijkbaar nog niet genoeg afgestompt door het internet...

Peethee | 06-01-18 | 20:43

Laten we dan nog maar een genieten van het beetje vrijheid dat we nog hebben.

BlowingBubbles | 06-01-18 | 20:42 | 1

Laten we er voor vechten. Maar we hebben het nog veel te goed.

PresidenteDeConjovia | 06-01-18 | 21:11

Zucht... ik hou m'n hart vast als in april dit jaar mijn dochter (15) voor vijf dagen naar Parijs vertrekt met school....

Manus Olie | 06-01-18 | 20:41 | 13

Vooral degene die zeggen dat Singapore en Tokio geen achterbuurten hebben, neem ook eens een rode pil.ELKE miljoenenstad heeft arme criminele wijken. Singapore en Seoul hebben het beter op orde maar ook daar zijn betere en mindere wijken.Behalve Caracas misschien.

miko | 06-01-18 | 22:56

miko | 06-01-18 | 22:56

Ik ben een paar keer in Singapore geweest. Het grote voordeel van die stad is, is dat je alleen in het midden van de nacht overal kan rondlopen. Zelfs in de 'pauper buurten'.

Tuborg øl | 06-01-18 | 23:12

@miko. Klopt. Vroeger hadden we ook achterbuurten, maar geen extreem geweld tegen politie en bij lange na niet zoveel autobranden. Dat is gekomen door door ons opgedrongen immigratie uit onderontwikkelde gebieden. Dát is het verschil.

Maytheforcebewithyou | 07-01-18 | 01:03
▼ 10 antwoorden verborgen

Die doodlopende tunnel heeft een naam. EU.

Jan Passant mk2 | 06-01-18 | 20:41

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland