Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hans Middendorp schopt hond en beukt Grietje

Hans Middendorp is 'zelfstandig omgevingsmanager strategie'. En dat neemt Hans iets te letterlijk, zeker als een Grietje een grote bek heeft tijdens het hardlopen. Dan gaat Hans even omgevingsmanagen en beukt hij er gewoon op los. Hans heeft al weken last van niet aangelijnde vrouwen en fietsende honden, kijk maar naar de tweet van 30 april. De frustratie kropt op en kropt op en kropt op en dat moet er dan een keer uit. Dat het bestuurslid van het waterschap Delfland een hinderlijke hond aan de kant schopt, dat snappen we ergens nog wel in het kader van onderbewuste of reflex, want beftekkels willen happen naar de baas, happen naar de baas. Maar Hans, je moet wel met je gore poten van vrouwen afblijven. Vrouwen meppen is een lage Koranesque gebeurtenis en dat doen we gewoon niet (op steeds ietsje minder plekken) in dit land. Dus nu staat Hans 'actieve communicatie' Middendorp met zijn bakkes op internet en hoopt hij natuurlijk dat de roze ploertendoder zanikende mensen bij hem weg houdt. Omdat hij een toffe vent is. Nou, mooi niet. We hebben een schijthekel aan gasten die vrouwen slaan. "Liggend protesteerde zij opnieuw tegen zijn agressie, waarop hij haar voor de tweede keer aanviel." En we hebben een nóg grotere schijthekel aan alles wat op kopschoppen lijkt. Tot slot, Hans: doe je nog effe de groetjes aan je democratie hatende baas, Van Haersma Buma (vvd)?
UPDATE: “Afgelopen weekend ben ik in het bos gebeten door een hond. Hierdoor is ruzie ontstaan met de eigenares van de hond en deze heeft aangifte gedaan. Ik heb inmiddels bezwaar gemaakt bij de officier van justitie tegen de beschikking die is opgelegd.” Via.
UPDATE: Kijk nou! Hans is, na eerder schuldig te zijn bevonden, in hoger beroep vrijgesproken! "Middendorp zegt opgelucht te zijn en dat de kous hiermee af is voor hem. 'Er kon niet bewezen worden dat het incident heeft plaatsgevonden'. Verder wil hij vooral naar de toekomst kijken." Gefeliciteerd kerel.

Reaguursels

Inloggen

Wel een vrouw het ziekenhuis in trappen, maar als hoogheemraad geen deuk in een pakje boter kunnen slaan. Tien jaar geleden won een Westlandse tuinder de prijsvraag die het Hoogheemraadschap Delfland had uitgeschreven voor het bedenken van een slimme oplossing voor de wateroverlast in de Woudse polder. Ondanks de toejuiching van het plan door Hans Middendorp in de lokale pers heeft winnaar Gerard Jansen zijn prijs – uitvoering van een praktijkproef van zijn ontwerp – nooit gekregen.

Bieslander | 13-05-17 | 20:18

Zelf al eens in een bos of park gerend? En weleens gestruikeld over een hond? En daardoor 3 maanden moeten revalideren? Honden die 100% luisteren los laten lopen, geen probleem. Ik ben er nog nooit een tegengekomen. Dus wie verdient er nu straf? De hond of zijn baas? Ik zou zeggen als straf dezelfde pijn en andere ongemakken die een slachtoffer ondervindt.

SlimmeBelg | 13-05-17 | 10:53

Hoogheemraadschap Delft... Da's toch die overbodige club die wat jaartjes terug 1 mln extra over balk gooide om hun achterlijke verkiezingen over te doen, iets met biljetten en fout of zo?

Prutsert3368 | 13-05-17 | 10:22

Leuk item voor de rubriek ‘vergeetwoorden’ in het radioprogramma de Taalstaat van Frits Spits, morgenochtend van 11 tot 13 uur. Niet alleen vanwege het antiquarische ‘hoogheemraad’, maar vooral door de vernieuwing van het begrip ‘hansworst’, nota bene door toedoen van een - ongetwijfeld taalgevoelig - hondje. ‘Belachelijk, aanstellerig persoon’, verklaart van Dale. Ik zou daaraan ‘dolgedraaid poldergemaal’ willen toevoegen, ‘met name zo genoemd in het Hoogheemraadschap van Delfland’.

Bieslander | 12-05-17 | 22:07

Zou u graag eens willen treffen en voorzien van een paar waardevolle levens lessen weet namelijk zeker dat u na onze ontmoeting nooit meer een vrouw zult slaan en u ook niet meer aan een hond zult zitten.U heeft waarschijnlijk een hoge opleiding maar aan opvoeding schiet het schromelijk te kort.

petie68 | 12-05-17 | 21:48

Leven en laten leven mensen.. en als ie wil bijten geef je hem een rotschop.

Common_Sense | 12-05-17 | 18:47

Ik word een beetje moe van al dat klote gepeupel dat altijd precies weet hoe een ander zich moet gedragen maar zelf nooit rekening houdt met een ander. En dit is nu precies wat er mis is in dit kleinburgerlijk landje.

Loebas | 12-05-17 | 17:44

Het lijkt er toch op dat het probleem begon met de vrouw en haar hond, die de man aanvloog. Logisch dat hij dan kwaad is. Als die vrouw dan vervolgens ook nog eens een grote mond opentrekt vind ik het vooral van een gebrek aan zelfbeheersing getuigen. Maar zeggen dat hij perse heel erg fout is vind ik op basis van de beschikbare informatie wat voorbarig.

Mijn ervaring is dat sommige hondenbezitters het feit dat honden ergens los mogen lopen opvatten als een recht om andere mensen lastig te vallen. Maar daar kan natuurlijk geen sprake van zijn, je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het gedrag van je hond en moet er zorg voor dragen dat deze omstanders niet aanvalt of op een bedreigende/onprettige manier benaderd.

Dr. Vigilante | 12-05-17 | 17:40

"Nederland is vol, ten dele overvol." Koningin Juliana, Troonredes 1950 en 1979.

Zenzeo | 12-05-17 | 17:15

Wat ik me nu wel erg afvraag: is deze Hans M ook lid van de vvd? Het straalt anders zo slecht af op zo'n fatsoenlijke​ partij.

Rest In Privacy | 12-05-17 | 16:33

@sarcastro | 12-05-17 | 15:33
U bent duidelijk zelf geen kattenbezitter. Niemand bezit een kat. Katten hebben personeel. Butlers zeg maar, die meteen beginnen te rennen zodra de kat iets wil. Want niet gehoorzamen is geen optie. Resistance is futile. You will obey your cat's wishes. Maar nog erger dan niet gehoorzamen is om brokjes te geven in plaats van vlees uit een blikje. De poes gaat dan compleet AK-47 op u.

Nivelleermarionet | 12-05-17 | 16:33

hurenisvoorpaupers | 12-05-17|
Hetgeen sarcast op 15:33 omschrijft is evenwel ook mogelijk. Of zoals anderen stellen. Ziekenhuis bezoekvanwege aangifte, niet vanwege gewond zijn. Een blauwe valplek, duwplek is dan direct een inwendige bloeding. Zware hematomen gevonden.... etc.

Ben jij ooit wel eens een viswijf tegengekomen die je op de bakkes spuugt en slaat. Dan praat je wel anders.
Ofwel, jouw omschrijving van zieke lul is nogal een dimensionaal aangaande je inzichten of voorstellingsvermogen.

Niet dat ik vrouwemeppen voorsta, hoewel licht op de billen in bepaalde omstandigheden wordt gewenst naar het schijnt.
En omdat ik enige ervaringen ken van mannen die gemept werden en daar niet altijd raad mee wisten terwijl de dame er lekker op los rammelde en krabte. Één van hen had een half afgescheurd oor, wand opengekrabt en kapotte knie omdat het dametje het niet eens was dat mijnheer niet mee wilde gaan shoppen wat ontaarde tot een aanval van een keurige dame, zo kennen we haar niet, tot mishandeling.
Kennis van mij werkt bij de politie en vertelde deze zaken en gaf aan dat er genoeg vrouwen rondlopen die je niet perse als vrouw hoeft te behandelen omdat je anders het haasje bent hoewel je altijd 0-1 achter staat.

Moneytron | 12-05-17 | 16:20


Hans lijkt me een complete lul, maar als ik even advocaat van de duivel speel stel ik me het incident toch een beetje anders voor. Stel me voor dat Hans net lekker in de zone zat, komt dat keffertje ineens aan sjezen, blaffend en al. Hij probeert te ontwijken, maar dat maakt het voor het hondje natuurlijk alleen maar leuker, dat beest vliegt 'm in de benen en hij veegt 'm met z'n voet aan de kant.

sarcast | 12-05-17 | 15:33
O hij heeft maar geveegd? Denk het niet want dat vinden de hondjes alleen maar interessanter en voor de rest ben je een zieke lul met je hele verhaal.

hurenisvoorpaupers | 12-05-17 | 15:53

Overigens is die Middeldorp een patjepeeër die een erg zware graaibaan heeft en zwaar gefrustreerd is dat de politie of boa haar werk in dat Haagse bos niet doet.
Bovendien is hij bibo, en dus verheven.

Moneytron | 12-05-17 | 15:36

Toch vraag ik mij af of hij onterecht heeft uitgehaald?
.
In net kader van de door feministen zo gewenste gelijkheid en stel dat de dame in kwestie met beftekkel nu zon feministe is.
Stel deze dame spuugt, scheld en haalt daarna haar nagels over het bakkes van de joggert waarna ze hem nog een vuistslag op z'n neus geeft.
.
Stel dat dit het geval is?
Hoezo zou een man dan de andere wang moeten toe keren of is het dan niet evenredig handelen om de bitch in kwestie een op lawaai te verkopen?
Nogmaals stel dat dit het geval was. GS kan wel stellen dat men in het algemeen geen vrouw slaat maar is nogal kort door de bocht.
.
Een kennis van mij had een nieuwe liefde.na een paar maanden begon ze te commanderen en toen hij weigerde haar auto ook te wassen schold ze hem uit.
Reactie, pak je spullen en vertrek waarop het lief hem vol tegen de knie schopte, krabte op zijn armen en wang. Hij waarschuwde haar dat hij bij een volgende aanval zou uithalen waarop ze direct met een sleutelbos uit haalde naar zijn hoofd.
Resultaat; een knock down van de sleutelbos bitch.
.
Lijkt mij niets bijzonders.
Overigens zijn er genoeg mannen die hertje Hertzberger, Sunny Bergman of een Tinkebel eens stevig van achteren willen nemen en gelijktijdig flink op de kont te slaan opdat deze tuthola's een paar dagen niet kunnen zitten.
Is dat mishandeling? Lijkt mij wel, maar velen zullen dit niet afslaan.

Moneytron | 12-05-17 | 15:34

Hondenbezitters, kattenbezitters en kinderbezitters zijn allemaal blind voor de overlast die hun engeltjes bezorgen bij anderen, vooral als het van die tokkies zijn.
-
Hans lijkt me een complete lul, maar als ik even advocaat van de duivel speel stel ik me het incident toch een beetje anders voor. Stel me voor dat Hans net lekker in de zone zat, komt dat keffertje ineens aan sjezen, blaffend en al. Hij probeert te ontwijken, maar dat maakt het voor het hondje natuurlijk alleen maar leuker, dat beest vliegt 'm in de benen en hij veegt 'm met z'n voet aan de kant.
-
Komt vervolgens dat mens met een hoop kabaal verhaal halen, of hij wel helemaal lekker is, hoe hij het in zijn hoofd haalt en wie hij dan wel niet denkt te zijn etc etc. Ook zij wil tegen hem opspringen, maar hij duwt haar aan de kant en zij (waarschijnlijk dik met pittig kapsel) verliest haar evenwicht en valt ongelukkig (want dat doen dikke mensen) met een blauwe plek tot gevolg. Terwijl ze op de grond ligt te spartelen scheldt ze 'm uit voor mongool en debiel en hij doet iets wat kennelijk opgevat kan worden als een tweede aanval (maar wat dan?).
-
Hij ervandoor, zij haar vriendje bellen en daarna de politie natuurlijk, met de melding dat zij en haar schatje bruut te grazen zijn genomen door een wilde babyboomer.
-
Nou ja, zoiets, er zou echt wat meer uitgebreide info in dat artikel moeten staan, want ik kan er wel van alles bij verzinnen. Mocht het in werkelijkheid helemaal anders zijn alvast excuses :|

sarcastro | 12-05-17 | 15:33

Waterschap WSHD heeft zelfs een eigen museum van beeldende kunst. Van onze centjes betaald maar is niet voor publiek toegankelijk. Believe it or leave it.
@Mr_Natural | 12-05-17 | 14:48

..
..
..
Kun je daar iets meer over vertellen, of een link. Want dit vind ik wel zeer interessant.

Dutch_Holland | 12-05-17 | 15:23

Joh opzouten met die kuthonden!
mrXL | 12-05-17 | 12:59 Wanneer uw islamitische medestanders aan het bewind komen heeft u er geen last meer van. Tot die tijd nog even volhouden.

A.S. Perien | 12-05-17 | 15:06

jaja hardlopen in het Haagsche Bos. Tuurlijk.
Maar ach ik zal er ook is gaan wandelen met de honden.

Rest In Privacy | 12-05-17 | 14:54

Waterschap WSHD heeft zelfs een eigen museum van beeldende kunst. Van onze centjes betaald maar is niet voor publiek toegankelijk. Believe it or leave it.

Mr_Natural | 12-05-17 | 14:48

Dutch Holland 13.16--- Doen ze niet, opheffen al die onzin, voor elke lulligheid kunnen ze namelijk een dike rekening aan u sturen. "Geleverde diensten" enz. stelt allemaal geen ene klote voor.

Wienerschnitzel mit | 12-05-17 | 14:21

-weggejorist-

Rayboogie | 12-05-17 | 14:03

Guido | 12-05-17 | 12:55
Kwajongens??
Hij zou wel willen dat hij zo genoemd wordt.
Tuig, vullis, dat zijn betere benamingen voor dat volk.

watmagjenogwel | 12-05-17 | 13:58

Stormageddon | 12-05-17 | 12:52
Zo he, die droplul zet zichzelf even te kakken.
Ik zou mijn ogen uit de kop schamen, maar dat soort volk niet.
Roverheid??? wat moet je er mee, allemaal gefrustreerde ambtelijke kloothommels.

watmagjenogwel | 12-05-17 | 13:55

Dr. Ir. Hans Middendorp. Dr. Ir. Hans Middendorp. We kennen hem vanaf nu vooral dankzij zijn haperende aggressieregulatie. Te hopen is dat ie binnenkort lekker verder mag borderlinen met zijn nieuwe bff Bubba.

Voorjaarsmoe | 12-05-17 | 13:43

Dit soort helden heeft nederland nodig! Sportief, houdt van aanpakken, niet bang voor wilde monsters en durft een paar klappen uit te delen waar nodig.
Goed gedaan, Hans. Goed gedaan. We zijn trots op je agressie. Lekker honden schoppen die je niks doen, terwijl jij in het losloop gebied bent. Hansje!

Dwaalspoor | 12-05-17 | 13:34

General McAuliffe | 12-05-17 | 13:20

Meeste bijtincidente door honden binnen het eigen gezin!

thekolere | 12-05-17 | 13:27

trouwens het Haagse Bos is niet van de gemeente, maar van Staatsbosbeheer.

icelandair | 12-05-17 | 13:20

nemeton | 12-05-17 | 12:40 "Dat doet ie anders nooit" 5 reten

bijna_raak | 12-05-17 | 13:20

mrXL | 12-05-17 | 12:59
Inderdaad, misdadig veel bijtincidenten die vooral jonge kinderen zwaar treffen. Als een ouder zijn kind op die manier behandeld wordt het kind uit huis geplaatst. Als een lief hondje een kind half kapot bijt dan vegen we dit weg onder de mantel der liefde terwijl het gewoon kindermishandeling is.
Vreemd ook dat de PvdD niet voor een verbod op honden als huisdier pleit met al die misstanden met bijtincidenten en fokkers die alles kapot fokken.
Maar ja, het hele electoraat van PvdD heeft natuurlijk één of meer honden in huis.

General McAuliffe | 12-05-17 | 13:20

De openbare ruimte is er voor iedereen om te vertoeven,als meneer wil gaan sporten moet hij dat lekker gaan doen op plekken die daarvoor gemaakt zijn.Meneer denkt dat het bos een openbare sportgelegenheid is,sporten doe je niet tussen het wandelende publiek.Daar komt alleen maar hinder van.

kzegje | 12-05-17 | 13:19

<islamMode aan>Die vrouwen hebben het zelf uitgelokt<islamMode uit>

Steinway | 12-05-17 | 13:18

Wat een stakker die vent, en ook nog heel lelijk.
Hey sukkel, hoop dat je binnenkort aanloopt tegen een typje als Lucia Rijker, die maakt je bek dan nog lelijker.

Wienerschnitzel mit | 12-05-17 | 13:17

Waterschappen met een dijkgraaf... uhh leven we nog in de middeleeuwen, zijn geldverslindende clubs, waar flink de bezem door heen moet.

Dutch_Holland | 12-05-17 | 13:16

Die vrouw had inwendige bloedingen: dan is die idoot wel tekeergegaan dus.
Ruud5 | 12-05-17 | 12:50

Nee dat is OM jargon voor hier of daar een (lichte) blauwe plek. Net als die ziekenhuis behandeling. Dat heeft te maken met verslaglegging van verwondingen voor het geval iemand aangifte wil doen.
Waarschijnlijk zit het verhaal weer net even anders in elkaar dan we nu weten op basis van de MSM 'feiten'.

General McAuliffe | 12-05-17 | 13:16

Wat een held. Honden en vrouwen schoppen. Dat hem alles afgepakt mag worden.

Rest In Privacy | 12-05-17 | 13:14

Ohja... en wanneer mijn vrouw er meeloopt en mocht het misschien misgaan. Niets aan de hand. Vrouwlief is voormalig A klasse vrouwenkickboksen.

thekolere | 12-05-17 | 13:07

Hoe luidt het gezegde ook weer... "Honden aan de lijn voorkomt de viervoeter een hoop pijn"

RatedRKO | 12-05-17 | 13:07

Lowlife. Aanpakken.

Ben Adam | 12-05-17 | 13:05

Wanneer een wandelaar of hardloper mij benaderd gaat mijn hondje ( fantasische hollandse herder ) automatisch netjes naast mij lopen. Kwestie energie in je hond steken en daarom heb je een hond samen dingen doen. Maar types zoals Hans is zij nog al happig op!

thekolere | 12-05-17 | 13:04

Hardlopers zijn doodlopers.

Solar666 | 12-05-17 | 13:02

Joh opzouten met die kuthonden! Losloopgebied of niet, als die beesten zich niet gedragen dan kunnen ze een rotschop krijgen! Pas ook nog een complete roedel achter me aan gehad. "Ze doen niets hoor meneer" Nou, ik heb er een pleurishekel aan!

Vorige week nog een klein meisje van 5 goed te grazen genomen door honden. 9 hechtingen en 30 bijtwonden, bijna d'r ook verloren. "Ja maar normaal is hij altijd lief"... Pleurt op! Jaarlijks 150.000 geregistreerde bijtincidenten op 1,5 miljoen honden, dus da's 10% en heel veel!

Lekker aan de lijn met je 'beste vriend'!

mrXL | 12-05-17 | 12:59

@Stormageddon | 12-05-17 | 12:52
Dit soort onthullingen, die niet in de gangbare media gedaan worden, is precies de reden waarom GS het zwijgen opgelegd moet worden. Beetje bubbels doorprikken, wat denken die kwajongens wel!

Guido | 12-05-17 | 12:55

Gefrustreerde prutser. Een loslopend hondje schoppen, omdat het diertje tegen je aan springt. Alsof hij zich gvd moet verdedigen tegen een woedende rottweiler. En dan word aangevallen door diens baas, een volwassen vent van 1 meter 90 bij 110 kilo met anger issues. Maar nee Hans kiest voor een boerenfoxje en een vrouw van middelbare leeftijd. Man man. Mag je echt trots zijn op jezelf. Zeuren over fietsers op een voetpad (the horror) of een loslopend hondje. Blijf dan binnen man!

Dutchbeaurouge | 12-05-17 | 12:53

"En dat is nog maar één van de vele redenen om dit soort websites niet te steunen... "
twitter.com/Hans_Middendorp/status/85...
Nou Hans.... jij hebt er vanaf vandaag een reden bij... en voor de vrouwen van Nederland is weer eentje minder. Het kan verkeren, nietwaar?

Stormageddon | 12-05-17 | 12:52

Die vrouw had inwendige bloedingen: dan is die idoot wel tekeergegaan dus. Wat een gek, ontslaan, tot aan zijn dood in de bijstand en 50 stokslagen van de shariapolitie van van Aartsen.

Ruud5 | 12-05-17 | 12:50

Die vrouw had inwendige bloedingen: dan is die idoot wel tekeergegaan dus. Wat een gek, ontslaan, tot aan zijn dood in de bijstand en 50 stokslagen van de shariapolitie van van Aartsen.

Ruud5 | 12-05-17 | 12:50

Ik vind het knap dat deze man helemaal in zijn eigen bubbel leeft. Ziet hij tijdens zijn hardloop festijn niet dat groepjes Marokkaanse jongens die af en toe sissen:'Hey, past moetz jij wat kopen,maat? Ik heb goeie-goeie broeder'.
Oh, natuurlijk niet. Hij heeft ze zelf daar neergezet. :) VVD. Normaal doen.

MikeLekkerBelangrijk | 12-05-17 | 12:46

Mag voor deze man blij zijn dat het niet onze Bernard van 80 kg was. Die had uit een ander vaatje getapt.

A.S. Perien | 12-05-17 | 12:45

kom hoe heet ie | 12-05-17 | 12:37
LEZEN aub: "Volgens een ooggetuige was Hans M. zondagmiddag in een uitlaatgebied voor honden aan het hardlopen."
Honden mogen daar loslopen en u kunt daar dus beter wegblijven.

Tjemig | 12-05-17 | 12:43

"Nadat zij de politie hadden gebeld, werd de inmiddels op de vlucht geslagen Hans Middendorp aan de rand van het recreatiegebied aangehouden en ingerekend."
Dat hardlopen van Hans stelt dus ook maar bar weinig voor.

Boris die Sauertopf | 12-05-17 | 12:43

Eikel. Dat is eigenlijk 't enige wat me te binnen schiet.
Die vrouw zal wel tekeer gegaan zijn tegen hem, en hem misschien wel hebben aangeraakt. Had hij toch verstandiger moeten wezen.
Zoals ik al eerder heb gesteld: vrouwen zijn gek, en mannen zijn dom.

hotnot | 12-05-17 | 12:42


Nou moet ik zeggen dat er nogal wat
baasjes en teven met 'dogshit for brains' rondlopen.
Maar gelukkig voor hen doet Hans dit anders nooit.

nemeton | 12-05-17 | 12:40

Bijtendehond | 12-05-17 | 12:13
Ooit een boxer geschopt die mijn Jack Russel beet.

Volle penalty tegen zijn borstkas.

Was er gelijk klaar mee.

Nacho_Vidal | 12-05-17 | 12:39

Hondenbezitters moeten eens beseffen dat niet iedereen gediend is van de natte neus van hun parasieten dragende kutdier. Gewoon dat beest aanlijnen en een harde ruk geven wanneer die naar iemands kruis neigt.

Rest In Privacy | 12-05-17 | 12:37

Eh.... mag ik zeggen dat ik het op zijn minst goed vind dat hij tegen loslopende is? Ik word ook gallisch van al die paupers die steeds maar roepen dat "ie niks doet, hoor"!

whetherthouwouldbe | 12-05-17 | 12:37

Volgens mij mogen loslopende honden gewoon op het voetpad. Dat ie tegen je opspringt, ja, dat is vervelend. Maar om daarvoor nou een baasje in elkaar te tremmen ...

J. Jarig | 12-05-17 | 12:35

Er is een klein deel van het Haagse Bos waar honden los mogen lopen. Als hij even de andere kant van de sloot neemt, moeten honden aangelijnd. Valt er ook niks meer te schoppen. Overigens zou een cursusje anger management wel op zijn plaats zijn.

Dieselboem | 12-05-17 | 12:33

Vreemd dat hij met een schikking van 250 euro hier mee weg komt trouwens.
@zwellevertje | 12-05-17 | 12:29
De ziektekostenverzekeraar van mevrouw komt zeker civielrechtelijk bij die lampelul op de koffie.
Verder: overige kosten, gederfd inkomen, beschadigde kleding, smartengeld...

Ars Vivendi | 12-05-17 | 12:32

Vreemd dat hij met een schikking van 250 euro hier mee weg komt trouwens.

zwellevertje | 12-05-17 | 12:29

Wat een randebiel om zo naar dat vriendelijk beestje te schoppen en dan de bazin ervan tegen de grond werken deze labiele persoon moet zwaar gestraft worden.

Koeienflat | 12-05-17 | 12:25

In clubjes als Hoogheemraadschappen zitten enkel maar vriendjes in de top. Hans blijft dus of lekker zitten of wordt vast weggepromoveerd.
Wel fijn dat hij tot in de eeuwigheid op GS staat met z'n snuit.
Ow en Hans, ga eens deaud, laffe lul.

Meneert | 12-05-17 | 12:25

Op twitter een schijn ophouden van onberispelijkheid en betrokkenheid als bestuurder, maar in in het wild een verbeten, verongelijkt, dwangmatig agressief type. Ontslagprocedure lijkt mij de aangewezen weg, of wordt de weggepoets-brigade van de overheid weer ingeschakeld.

krelus | 12-05-17 | 12:23

Laat ongeveer de helft van dat bos nou losloopgebied zijn voor honden. En dan bedoel ik niet Hansie...

Aap, Noot & Mies | 12-05-17 | 12:23

Karma says somebody take care of this sick f*ck.

cat22 | 12-05-17 | 12:23

hurenisvoorpaupers | 12-05-17 | 12:18
Dan mag hij bij zijn dat het uw hond is en niet de mijne ik heb veel erge dingen in mijn gedachte.

botbot | 12-05-17 | 12:23

Mensen die om de BOA roepen wegens hond en fiets.
Zeer fraai voorbeeld van hypocriet dEUg-mens-NSB gedrag.

Rommelende Onderbuik | 12-05-17 | 12:20

Bijtendehond | 12-05-17 | 12:13
Ken jou niet maar geloof je op je woord. Maar het ging hier nota bene om een boeren foxje. Dat zijn enthousiaste hondjes, meerennen zit gewoon in hun aard. Nogmaals met dat wijf geen medelijden als ze een grote bek had maar van die hond blijf je af. Ik had hem helemaal aan gort getrapt! Niet goed, dat weet ik maar dat zit in mijn aard zullen we maar zeggen.

hurenisvoorpaupers | 12-05-17 | 12:18

Speelse hondjes mogen best tegen je opspringen. Onredelijke honden, die bijv. blaffen terwijl je netjes honderd meter verderop loopt, moeten hun bek houden.

Droop | 12-05-17 | 12:16

Sinds de emancipatie en anti-seksisme golf met 100 vrouwelijke ondertekenaars vraag ik me af waarom vrouwen nog een uitzonderingspositie tegen in elkaar geslagen worden moeten hebben.

sinar2 | 12-05-17 | 12:15

Nacho_Vidal | 12-05-17 | 12:11

Jij gaat mij helemaal niet schoppen, want tegen die tijd heb ik alle twee je enkels al afgebeten :-P

Bijtendehond | 12-05-17 | 12:13

O ja, @geenstijl. Willen jullie zijn privacy niet zo schenden?
In de Televaag staat hij als Hans M met een balkje voor zijn ogen.

Alsof niemand kan raden waar die M voor staat als de persoon in kwestie een hoogheemraad is.
Die moet toch met zijn kop op verkiezingspamfletten/posters hebben gestaan.

Bijtendehond | 12-05-17 | 12:12

Honden schop je alleen als ze je bijten of jouw hond bijten.

Nacho_Vidal | 12-05-17 | 12:11

Graag alle bestuursfuncties verplicht neerleggen met onmiddellijke ingang maar het zal wel een lintje worden met een hand van de meester.

rechtsdwalendeautist | 12-05-17 | 12:09

Die is straks hoogheemraad af.
Maar wat heeft die vent nog meer gedaan? Zijn naam komt me zo bekend voor.

Bijtendehond | 12-05-17 | 12:09

Lekker hardgelopen in #HaagseBos. Overal loslopende #honden en #fietsers op de voetpaden, @GemeenteDenHaag bestaat de NSB niet meer?

Mark_D_NL | 12-05-17 | 12:08

Haagsche Bos = Sex in de buitenlucht,helaas.
"Gefrustreerd dat er geen Berbers schandknaapje rondliep,Hansiepansie?"
Laffe lul.

R.B.Scott | 12-05-17 | 12:07

Waterschappen, provinciehuizen e.d., allemaal overbodige, geldverslindende bestuurslagen.
Opheffen die zooi, zijn we gelijk van hem en z'n kornuiten af.
Probleem opgelost.

watmagjenogwel | 12-05-17 | 12:07

Hij voelt zich als bestuurder wel verheven boven het voetvolk, zo blijkt.

Ommie de HaatMoker | 12-05-17 | 12:06

ach, hoogheemraad en shit suuuuuperbelangrijk! Dat al die paupers in zijn park liepen , dat de politie daar nou niks aan doet!
Bij het woord hufter staat zijn foto.

Cobalt bomb | 12-05-17 | 12:06

Hard lopen waar is dat nuttig voor? En voor zo'n ouwe zak is het helemaal pathetisch. Maar Hansie weet wie hij pakt, bij mij kon hij zijn tandjes zoeken. Niemand schopt een dier!

hurenisvoorpaupers | 12-05-17 | 12:03

Bovendien bijten de meeste wijfies minder hard dan die Uzi's op 4 poten. Niet dat je niet die zogenaamde bazinnetjes beter kunt aanlijnen.

Rest In Privacy | 12-05-17 | 12:00

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl