Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

#GS20 - 2007 - Haagse dakmoord op video

Doe es lachen naar vogeltje...Graag presenteren wij u: probleemwijken, the revival. Ooit een hit op de campingzender, maar weer helemaal terug. Neem Pascal Triep. Pascal overleed maandag op 25-jarige leeftijd. In eerste instantie luidde het relaas dat hij ongelukkig ten val was gekomen van een schuurtje, maar al snel bleek er meer aan de hand. Pascal kwam verhaal halen bij de bovenburen, die regelmatig rommel op het serredak van zijn moeder lieten slingeren. Helaas voor Pascal bleken de Tokkies niet echt in voor een discussie. Pascal werd allereerst met een koevoet bewerkt alvorens hij aan het mes werd geregen. Inmiddels heeft de politie beide verdachten, een 45-jarige man en diens 16-jarige zoon aangehouden. Het duo wordt vandaag voorgeleid. Ofwel smile, je staat op GeenStijl. Want terwijl de buurvrouw niets vermoedend de was staat op te hangen, was de overbuurman zo vriendelijk het drama op video vast te leggen...

Reaguursels

Inloggen

Kut-tokkies. Ongelovelijk. Als het Marokkanen of iets dergelijks waren hadden we allang een overvloed aan racistische reacties gehad. Echt Nederlanders weer hè... bij de eerste de beste ruzie meteen slaan en steken. Dialoog, mede-burgers... Dialoog!

Cheetos | 04-02-07 | 22:05

Jammer lizzil@, had graag je commentaar gezien?.

mik77 | 04-02-07 | 20:54

ik heb het filmpje GELUKKIG NIET gezien buiten de beelden op televisie. Dat was al schokkend genoeg, maar ik wil wel even kwijt dat ik het gigantisch onbeschoft, grof en verschrikkelijk vind wat daar gebeurt is. En als ik heel eerlijk ben vind ik dat de gene die dit heeft gefilmt ook NIET ongestraft kan blijven door niet integrijpen wand als je tijd hebt om te gaan staan filmen heb je ook tijd om actie te ondernemen. Verder wil ik hierbij ook de familie en vrienden van het slachtoffer sterkte en veel geluk in deze hele moeilijke periode wensen.

pam25 | 03-02-07 | 19:42

ja lizzel hij is superbezorgd, daarom sprong hij ook van het dak af om die jongen te redden????????????? nee meneer danny trubert loopt naar binnen achter z,n pappie aan! buurvrouw is bezorgd!
En hoe het met jou geluid zit weet ik niet, maar hij zei toch echt geintje joh! probeer maar eens met koptelefoon te luisteren.
Vader schreeuwt pascal nog ff na, en loopt naar binnen............ hoe kan je voor zulke mensen opkomen??? bezorgd tjeeetje hoe kom je erbij????.
EN het vrouwtje van de was www.ad.nl, dan zie je dat het mevrouwtje er niks aan kon doen en helemaal niks gezien heeft!
sorry hoor maar mijn bloed begint gewoon te borrelen, bezorgd.......... kom op zeg!
EN als hij zei ïk zei het je toch"wat is dan jou argument daarop? ik zei het je toch dat ik je zou neersteken???????????????????????????.
graag zou ik daar wel uitleg van je op willen?.

mik77 | 03-02-07 | 16:36

Ten eerste vind ik veel van jullie commentaren echt heel erg, de een zegt jah je ziet dat die man het mes op het balkon legt, de ander zegt weer jah het zit in zijn zij, maar het beeld is daar gewoon te onscherp voor omdat te zien. Maar je ziet inderdaad geen steekpartij ofzo, maar wel dat die gozer echt 2 keer neervalt (ook nog voor die deur, zie je hem naar beneden zakken). Maar die Danny op het dak, je ziet echt dat hij juist bezorgd is en hij zegt niet geintje toch, mensen luister dan, hij zegt : IK ZEI HET JE TOCH.
Voor de rest weet ik niet wat er is gebeurd, maar het filmpje is op zich wel bewijs als je naar het gedrag kijkt van de personen er omheen. Maar de politie zou zeker moeten beginnen met het ondervragen van die "goeie" ouwe buren die de was op blijven hangen na zo'n situatie.

LizziL | 03-02-07 | 13:26

ik kan me voorstellen dat je niet weet wat je overkomt als je zo aan het filmen bent, het is ook heel makkelijk gezegd van je had dit moeten doen of dat.........
Ik vind ook dat als je goed naar het filmpje kijkt je niet direct snapt wat er werkelijk gebeurd of gebeurd is.
Maar kan me ook wel weer voorstellen dat de mensen die het zien, raar opkijken waarom niemand wat doet, de vrouw staat daar de was op te hangen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.En waarschijnlijk heeft ze ook niet in de gaten gehad wat er werkelijk aan de hand was.
Ik denk ook niet dat je zoiets verwacht....... zoiets wreeds.
Ik denk ook dat niemand zich schuldig hoeft te voelen, de enige die schuld moeten voelen zijn de daders!
Ik leef in ieder geval met de familie en vrienden mee, vind dit afschuwelijk voor jullie.

mik77 | 02-02-07 | 08:47

@Atlantis-95 02-02-07 @ 02:42
Het zijn zulke gehorige huizen dat je de buren kan horen wanneer ze een scheet laten.
Die huizen waren 10 jaar geleden al niet meer fatsoenlijk bewoonbaar.
Ik heb een tijdje aan de Hoogaars straat gewoond.
En dit had al veel eerder kunnen gebeuren, maar ja iemand vermoorden is wel heel extreem.

de 4e koning | 02-02-07 | 08:45

Oke luister met je dat ik de politie had moeten bellen..
Ik wist gvd ten eerste nieteens wat er loos was toen ik aant filmen was en ten 2e had ik allang horen zeggen bel 112 :S

Mr_G | 02-02-07 | 08:09

Ik heb zo'n jaren 80 woning op de begaande grond. Geluidstechnisch geisoleert en kan me zeer goed voorstellen dat het mateloos irriteert als ze één etage hoger zitten te ballen. Dit is voor mij geen probleem, aangezien het amper plaats vind, echter heb ik ook nog last van mensen die voor het portaal buiten staan.
Bel je politie, voor de personen voor je portaal, krijg je nul op het rekest. Ze staan namelijk op openbaar terein ondanks dat ze er wiet roken en ik het in mijn slaapkamer nog kan ruiken (en hoe!). Moest eerst een aanranding plaats vinden en een ander incident. En toen kon er opeens wel wat gebeuren. F*ck-Politie, k*t maatschappij, en dan vinden het gek dat er zoiets gebeurd! Gelukkig dat er GS is die dergelijke filmpjes laat zien waardoor de hoge omes met eigen ogen zien wat er gebeurd.

Atlantis-95 | 02-02-07 | 02:42

hersenloze uitkeringtrekkers,.. diep wegstoppen,zonder licht op water en brood laten leven!

klapmongeaul | 02-02-07 | 00:56

Bijstandskoning 01-02-07 @ 08:58

Was die rant van jou een hele slimme grap of was het per ongeluk?

lemonysnicket | 02-02-07 | 00:43

@coholta 01-02-07 @ 22:33
Tipje lees daar de reacties ook maar even van Haagenees, das niet te netjes.
Er zitten altijd 2 kanten aan die tragische gebeurtenis.
Maar moorden zijn nooit goed te praten en nooit goed te maken.

de 4e koning | 01-02-07 | 23:15

'Iedereen mag zien hoe mijn zoon is afgeslacht'

ROTTERDAM - De moeder van de in Scheveningen vermoorde Pascal Triep is blij dat het AD filmbeelden op de website heeft gezet.
„Ik ben blij met de film want de daders hebben een heel ander verhaal verteld,” meldt ze in een emotionele boodschap op het forum van AD.nl.

En gelukkig hebben wij tegenwoordig sites als GS waar je, als je er behoefte aan hebt, gebruik van kunt maken. Irriteert het je? Lees/kijk dan gvd niet, je gaat toch ook niet de hele avond naar de EO zitten kijken.

coholta | 01-02-07 | 22:33

ja die jongen op het dak zegt tegen de vrouw van het is een geintje joh, hij wil natuurlijk dat ze weg gaat.
Dan zegt die jongen op het dak tegen pascal dat pascal op de stoel moet gaan zitten, maar daar is het te laat voor, vervolgens loopt de jongen op het dak weg achter z,n pappie an omdat hij het in z,n broek doet.
De man zei in het begin als ik het goed heb begrepen dat hij op moest staan, hij zei hou eens op met liggen..............
heb dit vanmorgen gekeken maar heb nog steeds kriebels en rillingen, waar gaat het toch heen met deze wereld.
Maar als ik het hierboven zo lees was de buurt niet echt toppie daar, maar om vuilnis iemand neersteken triest................
Maar ook al zullen de daders niet de straf krijgen die ze verdienen, hun straf komt nog, die gaan zeker niet naar de hemel.

mik77 | 01-02-07 | 22:25

@Wolter van der Vet 01-02-07 @ 21:30
Dat heb jij helemaal goed ik heb in 1 van die straten een maand of drie gewoond voordat ik in Den Haag een woning had.
Er flikte iemand uit de buurt terwijl ik ( bij hun burvrouw logeerde ) het nog om overdag m'n paar maand oude fiets met een betonschaar los te knippen van de paal
Toen was deze drenth zo kwaad dat ik een nieuwe fiets kocht die 3500 guldentjes kostte ipv die gejatte fiets van 800.
Later was er een wk en de hele buurt buiten aan de zuip, heb er 2 biertjes mee gedronken en daarna groetten ze mij pas.
Niettemin is het natuurlijk kompleet van de zotte om zoiets ordinairs als kommentaar krijgen op de vuilnis die je wegpleurt om dan maar iemand te mishandelen en dood te steken.

de 4e koning | 01-02-07 | 22:12

Volgens mij he, maar ik kan me vergissen als ik het verkeerd heb, zegt eikel 1 als Pascal op de grond ligt: He nou je beneden bent, hou eens op met liggen! En eikel 2 gaat vervolgens verder met... Geintje... zoiets.. de rest kon ik zelfs met de boxen op windkracht 12 niet verstaan.

GothaP | 01-02-07 | 21:39

Hoekerstraat, vroeger een gezellig volksbuurtje met hardwerkende vissers en mensen die op een enkel ruzietje na, goed met elkaar omgingen. In de jaren 1970 verpauperd. De Windasstraat (1 straat verder) kwam je niet meer in als je er niet woonde. Afglijden verder gegaan na instroom van mensen uit andere buurten in Den Haag. Laatste jaren mix van Scheveningers die er al jaren wonen en elkaar kennen met Hagenezen. Allen een grote bek, veel mensen met beperkte mogelijkheden, laat ik het netjes uitdrukken. Na afbraak van de Ducdalfstraat (De Magneet), bekend van een documentaire van Nova begin jaren '90 is de Hoekerstraat en omgeving de minst ontwikkelde buurt van heel Scheveningen. Daarbij het verschijnsel van veel mensen dicht op elkaar, individualisering en het rattenspel is klaar, met nu een slachtoffer van twee hersenlozen die de wereld niet snappen, laat staan zichzelf en hun buurt.

Wolter van der Vet | 01-02-07 | 21:30

En het ergste vind ik nog dat die tokkies net doen of er helemaal niets aan de hand is...............
heel eng.........
En nu met een kort geding komen dat ze dit filmpje willen verwijderen, voor de familie vind ik dat ook het beste, maar voor die hufters en beesten vind ik het wel een goeie.Dit hadden ze nooit verwacht, ze hadden volgens mij gehoopt dat die jongen naar binnen ging en dat iemand anders als schuldige aangewezen zou worden! heel eng zulke mensen, zonder enige emotie die jongen daar laten liggen en laten sterven.
Vind dit voor de familie echt verschrikkelijk, maar dat heb ik vandaag al vaker gezegd volgens mij.
Nu maar hopen dat ze een zware straf krijgen, maar dat betwijfel ik..........

mik77 | 01-02-07 | 21:28

Het kijken van dit filmpje is inderdaad een bizarre gewaarwording. In het begin is het een beetje lastig te oordelen wat je ziet, maar het zijn weldegelijk de laatste momenten van die persoon z'n leven. Schokkend hoe hij neervalt en daarna probeert naar binnen te strompelen maar weer inelkaar zakt en sterft. En dan dat tuig wat gewoon doorgaat met het geweld. Nergens een spoor van schrik dat hij zojuist iemand dodelijk heeft verwond. Ongelooflijk. Misschien nog erger die apatische omgeving, die rustig verdergaan met hun bezigheden; was ophangen, filmen. Jezus wat een verschrikkelijke manier om te sterven, en dan geen rust op het moment dat je sterft, nee gewoon wanhopig en in paniek hopen op hulp om te blijven leven, terwijl je je dood in wordt geschreeuwd door die sjonnie. Die moeder die er radeloos bij rondwandelt. Besefte waarschijnlijk pas wat er gebeurde toen hij al dood was.

Niet te filmen dit. On-ge-loof-lijk.

Misschien is het wel plebs ruimt plebs, maar ik denk wel dat het merendeel van de reaguurder hier het schokkend vinden. Ongeacht hun comments.

Ik kreeg ook nog een griezelig gevoel van deja-vu; ik heb een keer een documentaire gezien over ADO-'supporters'. Die tokkies op het dak leken verdacht veel op personen uit die docu.
redir.vara.nl/tv/zembla/welcome2.html?...

RedBullshitter | 01-02-07 | 21:06

Apocalypse now... please!

War On Errorism | 01-02-07 | 21:03

ik neem ook niet aan dat iemand dit werkelijk grappig kan vinden anders heb je zo niet allemaal op een rijtje!

mik77 | 01-02-07 | 20:56

mik77
Denk dat iedere reactie hier ( ook de grappen en grollen ) een uiting van oprecte afschuw is.

Het is allemaal zo bizar.

befke | 01-02-07 | 20:45

razor151987 01-02-07 @ 19:42

Ik zal voor jullie bidden meer kan ik niet doen helaas.

Veel troost em sterkte

befke | 01-02-07 | 20:36

ik bedoel er trouwens niet iedereen mee, de mensen die hier om konden lachen die bedoel ik.............. ze weten het zelf wel denk ik.

mik77 | 01-02-07 | 19:56

nou dat bedoelde ik dus! dit is geen geen stijl filmpje!! dit is nieuws, gruwelijk nieuws.............
Vind het niet normaal dat dit als een grapje opgevat word!, het is ook absoluut niet om te lachen.
Familie en vrienden van pascal veel sterkte met dit verlies

mik77 | 01-02-07 | 19:55

@razor151987 01-02-07 @ 19:42
Goed dat je het even uitlegt, want de mobilofilm riep bij mij nogal wat vragen op. Sterkte verder.

Murdockyoufool | 01-02-07 | 19:52

We leven op drijfzand... wordt tijd dat het gaat ploffen.

Bij het zien etc... van dit alles... schaam ik me dat ik
mens ben. Maaaaaaaaar we gaan gewoon door tot...

deaardeisplat | 01-02-07 | 19:52

Ik weet niet of er al gereageerd is maar ik ben een vriend van de famillie en spreek even voor hun omdat zij het heel moeilijk hebben. Ik wil even zeggen dat dit gruwelijke moord is. niet alleen moord maar ook nog is zinloos. Dan vind ik het ook grote onzin dat er op bepaalde manieren op wordt gereageerd...

Ik vind dat geenstyel het niet als humor object had moeten plaatsen maar als een nieuws item. Dan had ik anders kunnen reageren.
Ook wil ik zeggen dat het vrouwtje dat naar Pascal loopt de buurvrouw is en helemaal in de war was en niet wist wat ze moest doen..
Bij haar kwam ook de eerste melding vandaan..

Ik hoop dat er nu begrip en medeleven kan worden getoont voor dit geval van zinloos geweld... Voor de bekende en medelevers is er vanavond om 22.00 uur een stille tocht voor onze lieve jongen.
Wij verzamelen met zijn alle om 21.45 op het skateparkje in scheveningen ter hoogte van coffeeshop de box. (einde havenkade)

groetjes,

Famillievriend Michel

razor151987 | 01-02-07 | 19:42

Jullie hebben helemaal geen eigen zendtijd nodig, alle zenders (commercielen) staan bol van jullie filmpje.......
hahaha.... Vooral zo doorgaan zou ik zeggen!!!!!!!

nummer niet te telle | 01-02-07 | 19:07

Ah, never mind...

Harige Bangmaker | 01-02-07 | 18:54

Rolanddd 01-02-07 @ 17:24

Ehm, Rolanddd.
Niet om 't één of 't ander. Maar ik denk dat Zuurkool juist op EQ doelde...

Harige Bangmaker | 01-02-07 | 18:53

Denk idd dat dit filmpje is begonnen toen hij al was geslagen en gestoken en vervolgens van het dakje gegooit, op het moment dat ie valt zegt de vader tegen een persoon achter hem dat ie 'die gasten' van beneden even tegenhoud, daarna zie je dat de buurvrouw al mee keek voordat ie viel, vervolgens loopt ze wat heen en weer en vraagt dan aan de jongen op het dak, wat is er? waarop ie antwoord geintje toch! Daarna zegt de jongen op het dak ga ff zitten pascal, ga ff zitten op die tuinstoel van je. Eenmaal bij de deur aangekomen zakt ie weer in... de buurvrouw gaat kijken en doet vervolgens haar verhaal aan de persoon die uit het raam hangt.

Zo komt het op mij over, of het klopt weet ik natuurlijk niet 100% zeker!

a3jaap | 01-02-07 | 18:29

@Wormen en Naarden 01-02-07 @ 16:32
Lees nog eens mijn reactie!
Ik raad ze dat aan, ik zeg niet dat ze dat moeten doen.

de 4e koning | 01-02-07 | 17:50

-weggejorist en opgerot-

Montgomery Burns | 01-02-07 | 17:49

-weggejorist en opgerot-

Rolanddd | 01-02-07 | 17:24

Dit is een belediging voor de Tokkies. Die vermoorden geen mensen. Ze zijn wel dik, dat dan weer wel.

doskabouter | 01-02-07 | 17:02

@Dutch123 01-02-07 @ 16:36
Blijf dromen vriend. Stel je vraag of maak je opmerking maar in de kolommen.

Murdockyoufool | 01-02-07 | 16:47

@LibertasSimplex 01-02-07 @ 16:32
Misschien heb ik een bril nodig, maar ik zie 'm niet liggen bij zijn achterdeur. Wel zie ik de buurvrouw, die een kijkje bij 'm lijkt te nemen en vervolgens 'iets' met een waslijn doet. Het lijkt me sterk dat je een stervend mens laat liggen en prioriteit aan je waslijn geeft. Zelfs de koudste kikker zou alarm hebben geslagen. Hoe dan ook, ik vind in dit filmpje geen bewijs van een slag met een koevoet en het toedienen van twee messteken, hetgeen in het redactiestukje wwordt beweerd. Dat is mijn punt. Of is het smaakvol is om de situatie na een een eventuele steek-/slagpartij -als we dat tenminste zien- op internet te zetten, is een tweede. Ook de toegevoegde waarde ontgaat me. Maar om daar nu zo'n drama van te maken...

Murdockyoufool | 01-02-07 | 16:44

Executeren, geen recht meer op leven. Tegen het muurtje van datzelfde schuurtje zetten en er wat dollars doorheen jagen.

..Whatever | 01-02-07 | 16:39

-weggejorist-

Dutch123 | 01-02-07 | 16:36

Murdockyoufool 01-02-07 @ 16:19
Niet om t een of om t ander, maar je ziet hem naar z'n achterdeur wankelen, inzakken, en gestrekt blijven liggen. Hij gaat overdrachtelijk misschien ergens 'naar binnen', maar niet z'n huis in

LibertasSimplex | 01-02-07 | 16:32

-weggejorist en opgerot-

Deport | 01-02-07 | 16:32

de 4e koning 01-02-07 @ 16:25
Iedereen mag zijn mening geven. Dit is geen dictatuur.
Dat bepaal jij niet. Dat is juist waar Geenstijl voor staat. Je mag tegen mensen zeggen als je het niet eens bent met wat ze zeggen.
Dus blijf hier. Geef je mening. Maar loop hier niet een dictator uit te hangen.

Wormen en Naarden | 01-02-07 | 16:32

homeau, welkom op het internet? ben inmiddels 30 jaren en ken wel wat, maar dit is smakeloos!
Het zal je kind/broer of zus maar zijn die zo op het internet word gezet stervende, geen woorden voor.
Kan heel goed begrijpen dat dit geen stijl is en dat sommige dingen moeten kunnen, maar dit....................
Het hoort gewoon niet, ik denk aan de nabestaanden en hoe vreselijk het moet zijn om zo je kind/broer/zus op het internet te zien sterven, walgelijk toch?.

mik77 | 01-02-07 | 16:29

@Duindorp77 01-02-07 @ 15:57
Kom jij uit Duindorp?
Zoja regel die teringzooi eerst in jullie eigen buurt even.
Ik begrijp dat jullie boos en teleurgesteld zijn, maar dit is Geen Stijl hier kan je dit soort reacties verwachten en wanneer je daar niet tegen kunt.
Raad ik je aan om naar die site te gaan die hier dus uit respect door de redactie niet geplaatst is.
mvg een oudbewoner uit Den Haag.

de 4e koning | 01-02-07 | 16:25

@zuurkoolstampot 01-02-07 @ 15:25
En dan nog wat, handtasje, wie zich bij GS registreert om anderen op respect en eerbied te wijzen, is de kansloosheid voorbij. 'Geen' en 'stijl'... capice?

Murdockyoufool | 01-02-07 | 16:25

homeau 01-02-07 @ 16:15

Dat jij je meer irriteert aan zo'n reactie en het nodig vindt daarop te moeten reageren zegt ook al veel. Je mag alles zeggen maar als je zegt dat je het smakeloos vindt dan krijg je de wind van voren. Dat is pas echt krom.

Wormen en Naarden | 01-02-07 | 16:23

@zuurkoolstampot 01-02-07 @ 16:09
Ik hoor van moord, maar ik zie iemand struikelen, mensen die de was ophangen, een korte scheldpartij en het vermeende slachtoffer weer naar binnen lopen. Dit ziet er niet uit als moord, dit riekt eerder naar een hoax. Tenzij... tenzij er in het filmpje is 'geknipt', wat me sterk lijkt aangezien de situatie met een mobiele telefoon is vastgelegd. Wat maak jij uit dat filmpje op... kansloze sukkel?

Murdockyoufool | 01-02-07 | 16:19

iedereen zit hier wel te zeuren om de reacties,
maar dit is godverdomme internet
dit is godverdomme geenstijl!

ik durf te wedden dat iedereen die hier een zogenaamde respectloze reacties neerzet, de eerste zou zijn die die jongen met een mes in zijn rug zou helpen

het blijft achteraf internet, makkelijk om wat te posten

homeau | 01-02-07 | 16:15

zuurkoolstampot 01-02-07 @ 16:02

De vrijheid van meningsuiting heeft er in Nederland toe geleid dat we een heleboel respectloze monsters hebben gekregen. Het valt ook op als je in andere landen komt. Dit is echt typisch Nederlands. Ironie en sarcasme wordt op de meest ongepaste momenten gebruikt. Men kent de grenzen niet.
Ik verbaasde me ook toen ik laatst allerlei 'grappige' opmerkingen las na het lezen van een bericht over een 5-jarig meisje dat net haar twee ouders onthoofd had zien worden door een helicopter. Ik kan het gewoon niet om daar op dat moment grapjes over te maken. Smakeloos.

Wormen en Naarden | 01-02-07 | 16:15

En dan de EU maar ratelen over een embargo op de doodstraf, hang die daders toch op. Gezellig met W. Holleeder gezamenlijk de pijp uit.

Tarak | 01-02-07 | 16:11

mik77, welkom on the internet

homeau | 01-02-07 | 16:11

@murdockyoufool

Dat bedoel ik nou met hersenloos reageren. En flikker op met je Quote: business as usual in the Hague /stervende zwaan / kenkerreacties ... Denk dat je eens met iemand moet gaan praten als je zulke kut opmerkingen kunt maken.... kansloze sukkel

zuurkoolstampot | 01-02-07 | 16:09

God, god, wat een sensatie! Een opname van iemand die zich in het gras laat vallen, de stervende zwaan speelt en weer opstaat. Business as usual in The Hague. En nee, ik ga niet alle bovenstaande kenkerreacties lezen. Kutfilm. Zonde van mijn tijd.

Murdockyoufool | 01-02-07 | 16:04

Goh, wat een volwassen opmerking. Nou, excuus voor het feit dat ik je uitmaakte voor sensatiebeluste eikel. Als je dat niet bent dan neem ik het per direct terug (i'm serious). Ik kan alleen zo pissig worden van bepaalde opmerkingen die ondoordacht worden geplaatst (of doordacht, nog erger) Begrijp je dan niet waarom ik zo pissed word dat er zo gemakkelijk word omgesprongen. Tegenwoordig lijkt alles maar te kunnen. Kijk, ik heb er begrip voor dat nieuws word geplaatst. Ik kan me ook nog wel voorstellen dat er "grappen" worden gemaakt. Ik vind gewoon dat sommige mensen met hun kutopmerkingen eens moeten nadenken wat ze zeggen. Ik heb in ieder geval geen zin om elkaar kinderachtig voor mietje uit te maken...

zuurkoolstampot | 01-02-07 | 16:02

Niet berechten!!!!!

Paspoorten afpakken, identiteit+mogelijke verblijfsplaats doorgeven en lynchen die handel!

SlechteRick™ | 01-02-07 | 16:01

Vind ook dat het filmpje niet op internet had moeten verschijnen, maar zoals altijd(nu tegenwoordig) gaat alles om geld en sensatie!.
Ik heb me vandaag ook geregistreed hier, ik zag het nieuws op planet en dacht laat ik eens even kijken, dacht zelfs nog eerst hier dat het een geintje was.Helaas niet.
Ik heb ook niet gekeken omdat het sensatie is, ik heb vol ongeloof en onbegrip naar dit filmpje gekeken.
Kan er niks uit wijs worden maar dat doet er niet toe.
Wat ik niet kan begrijpen en dat heb ik hierboven al ergens gezegd, dat mensen dit zien als iets grappigs, dit is pure moord en die mensen(engerds) zijn erg ziek!.
Dit zijn geen mensen die na gaan denken, ze hebben kwaad in zich en 1 ding weet ik in ieder geval zeker, laat ze voor altijd in de bayes anders komt het niet goed, ze hebben die jongen gewoonweg afgeslacht eerst mishandeld en daarna gewoon een mes tussen ze ribben.EN dan zijn er mensen hier die ook nog meer willen zien?????? sorry maar dan ben je ook niet goed snik in mijn ogen..................

mik77 | 01-02-07 | 16:00

@zuurkoolstampot

sommige snappen dat nog niet.Maar dat noemen ze gymnasium humor..
Die zien dagelijks dit soort dingen op hun pc scherm omdat ze internet aflopen te struinen

Duindorp77 | 01-02-07 | 15:57

@zuurkoolstampot
Beter een sensatiebeluste eikel (wat ik niet ben) dan een verwaande kwast die denkt beter te zijn dan de rest en dat niet nalaat ze in te wrijven. Zeker familie van van Gellekom ?

Montgomery Burns | 01-02-07 | 15:55

Zeg alleraardigste Montgomery Burns.... Voel je je misschien aangesproken? Ik mag zoals iedereeen toch ook gewoon een mening geven. En bedankt voor je compliment. Beter een moraalridder dan een sensatiebeluste eikel

zuurkoolstampot | 01-02-07 | 15:51

@zuurkoolstampot
Sodemieter jij eens heel snel op naar standpuntnl,uit je mond poepende moraalridder.

Montgomery Burns | 01-02-07 | 15:49

Godverdomme zeg. Heb me speciaal geregistreerd om jullie (niet allemaal, er zitten sporadisch ook nog wat snuggere opmerkingen tussen) de zogenaamde mensen met een mening te vertellen dat jullie een stelletje hersenlose / lompe boeren zijn. Jullie hebben gewoon het EQ niet om te snappen dat er maandag iemand is vermoord. Ik kijk het filmpje nog niet eens, puur uit RESPECT voor een achtergebleven moeder / vader / broer / zus / vriend / andere familie. Stel je voor dat je eigen broer / vader / vriend op zo'n filmpje is te zijn en zijn laatste adem uitblaast omdat één of andere oerangoetang met het EQ van een visstick een mes in z'n ribben heeft gestoken. Ze weten tegenwoordig uit gekkigheid niet meer wat ze uit moeten zenden. Stelletje sensatiebeluste eikels

zuurkoolstampot | 01-02-07 | 15:25

Het feit dat die zoon zegt: "ik maak je zeker kapot" dat zegt toch al genoeg dat hij dit met voorbedachte rade heeft gedaan en duidelijk toerekingsvatbaar is.

A-M | 01-02-07 | 15:22

En nu? Hoe zal dit verder gaan? Een hoos aan hulpverleners zullen zich bij gebrek aan een levend slachtoffer werpen op het " dader gezin".

De reclassering zal rapporteren dat het gezin zich tot op heden prima aan de regels hield die gelden voor hen die voorwaardelijk vrij zijn.

De maatschappelijk werker van de sociale dienst zal aan de rechter rapporteren dat de rechtmatigheidsformulieren meestal op tijd door zoonlief op de scooter worden afgeleverd. Bovendien zal er worden gerapporteerd dat cliënten hun volle medewerking verlenen aan het activerings- en reïntegratie traject van de sociale dienst. Helaas is wel gebleken dat door hun meervoudige sociale handicap cliënten moeilijk te plaatsen zijn bij werkgevers. Dienstverbanden worden meestal reeds na 1 dag beeindigd door de werkgever.

De advocaat zal recht lullen wat krom is en het zo weten te draaien dat eigenlijk dit 'dader'gezin het slachtoffer is. Hulpverlenende instanties zouden hebben gefaald. Zij hadden natuurlijk moeten zien dat dit gezin onder enorme druk stond. Duhhh..... Individuele verantwoordelijkheid wordt overboord gegooid.

De rechter buigt zich over de zaak.... Een overvloed aan rapporten. Het ging zo goed met het gezin.... Om die trend niet te doorbreken zal de rechter mild oordelen. Met aftrek nog 14 maanden zitten. iedereen blij toch?

En zo gaat het elke dag in ons rechtssysteem.. ik kan het weten. En ik word er zo moedeloos van....

kloosterJunk | 01-02-07 | 15:19

Wat een belachelijke reactie's allemaal:
"ophangen", "levend villen" enzovoorts..
Als je dat soort dingen uitkraamt ben je net zo barbaars als die tokkies.
Een zware straf moeten ze zeker krijgen maar om nou allemaal van die marteltechnieken te gaan posten vind ik echt kinderachtig, stelletje primitievelingen, ik hoop dat ze nog eens volwasse zullen worden.

Rolanddd | 01-02-07 | 15:07

Verder denk ik dat die gast die dit filpmje heeft gemaakt wel de steekpartij heeft gezien, maar simpelweg te laat was om zijn (waarschijnlijk) mobiele telefoon te pakken om de stekpartij daadwerkelijk op te nemen.

A-M | 01-02-07 | 15:05

Dit is scheveningse inteelt in zijn puurste vorm, en dat is vele malen gevaarlijker dan wat voor inwoner van Nederland ook.

coholta | 01-02-07 | 15:03


Even een vertaling voor alle mensen:

Vader: Gvdomme, maak eens even dat licht aan beneden... Ja DAVE.. zo zal die andere gast wel heten, achter het scherm rechts.
Buurvrouw:Wat is er aan de hand?
Zoon: geintje joh
Zoon: ik maak je zeker kapot. Ga eens gewoon op je plek zitten man joh.. zitten
Buurvrouw: wat is er met jouw? Wat is er met jouw anders aan de hand? Ow kat ow peet en dat loopt ze weg.

A-M | 01-02-07 | 14:49

en nog eens het filmpje bekeken en volgens mij zegt die engerd tegen een andere man die uit de deur komt van kan je 112 bellen??????.Maar mischien is het beter als een hagenees het gebeuren vertaald?.

mik77 | 01-02-07 | 14:48

Ben ik nou blind of gebeurt er weinig op die video?

Framoes | 01-02-07 | 14:43

Dat is de buurvrouw ja, Ik heb net mijn oordopjes ingepluged en dan kan ik het wel beter verstaan, Alleen wat die vader zegt kan ik niet goed verstaan.

A-M | 01-02-07 | 14:41

die vrouw is volgens mij de buurvrouw niet zijn moeder? toch of heb ik het mis?.
Ik kan er ook geen woord van verstaan wat er gezegd word?.
maar 1 ding is heel zeker, dit zijn gestoorde mensen! achter slot en grendel ermee!

mik77 | 01-02-07 | 14:40

Wat die zoon daarna zegt kan ik niet helemaal verstaan maar zoiets van: ik maak je zeker kapot of je maakt het hekje kapot en ga zitten. Maar misschien kan een Hagenees dat beter vertalen.
Die vrouw, wat is er met jouw?
Wat is er met jouw aan de hand?

A-M | 01-02-07 | 14:36

mik77 01-02-07 @ 13:01

Van harder en langer straffen gaat geen enkele preventieve werking uit. Harder straffen heeft als enige doel om het gevoel van vergelding te bevredigen. Om een stuk (collectieve) woede weg te nemen. In mijn ogen een goed doel. Deze Tokkies kunnen niet lang genoeg achter slot en grendel zitten. Maar of je daarmee zulke drama's voorkomt? Nee.

Mongolen blijf je namelijk altijd houden.

Harige Bangmaker | 01-02-07 | 14:28

Buurvrouw: Wat is er aan de hand?

Zoon: Geintje joh....

Leuke geintjes heb die jongen...

A-M | 01-02-07 | 14:27

Die dikke darter is toch deaud?!

Klipgloss | 01-02-07 | 14:23

is die man links niet die ene dikke darter?

andriol | 01-02-07 | 14:15

Behoorlijk FUBAR dit. Maar goed dit soort mennsen ken ik ook en wel eens mee te maken gehad. Die jongen was daar geen partij voor.

RDJ134 | 01-02-07 | 14:11

Is dit niet de Westerbaenstraat??!!! Daar heb ik ook gewoond?

Cockporn | 01-02-07 | 13:46

geboortebeperking voor dit soort lui please!

Claudius Civilis | 01-02-07 | 13:44

De stille tochten die worden gehouden zijn uit respect voor de overledenen, maar het heeft nog nooit iets geholpen, het word alleen maar erger.
En uit het filmpje blijkt dat het niet abnormaal is dat zoiets gebeurd, anders ga je niet gewoon door met je was ophangen en dit filmpje maken, alhoewel als dit filmpje er niet was geweest.........................
maar toch....... niemand keek er raar van op???.
Zoals ik eerder ook al zei, ze moeten hier in nederland bezig gaan met die straffen die te kort en te zacht zijn.
Deze mensen zijn over een paar jaar weer vrij en ze doen het zo weer, geloof nooit dat deze mensen zachtaardig zijn?!!!!!.
triest........ echt waar!

mik77 | 01-02-07 | 13:37

Wat een bizar tafereel, het is helemaal niet te zien dat die jongen gewond is of dat hij in paniek is. Staat op en loopt door alsof er niks aan de hand is, en valt dan weer neer. Zal wel de shocktoestand zijn ofzo...

ADSR | 01-02-07 | 13:35

@mik77
"je hebt gewoon het recht niet om iemand zo te vermoorden!"

Hoe mag je iemand dan wel vermoorden ?

Montgomery Burns | 01-02-07 | 13:31

Oh ja, ik vind het trouwens wel triest dat zo'n jongen al stervende op het internet staat ( dit alles voor die paar eureaus..).

Ma'arri | 01-02-07 | 13:06

Gelukkig ken ik dit soort mensen en gebeurtenissen alleen van tv en internet.

Ma'arri | 01-02-07 | 13:03

Ik snap niet dat mensen zo kunnen reageren, het is toch te absurd dat je iets van je buren wil zeggen en dan op een brute manier vermoord word!!!!
En wat voor een buurt het ook mag zijn of is, je hebt gewoon het recht niet om iemand zo te vermoorden!
kan niet begrijpen dat sommige mensen dit echt om te lachen vinden??? vind dit al erg genoeg, je leven weg omdat je buurman denkt dat hij het recht heeft iemand het leven af te pakken.
Geen woorden voor............
ik leef met zijn moeder en naaste familie mee, ik hoop dat het nu eens afgelopen is en dat de straffen in nederland nu eindelijk eens hoger en zwaarder worden, mischien gaan mensen dan eens nadenken!

mik77 | 01-02-07 | 13:01

Kan er niet op Google-earth een categorie Tokkie-alert placemarks worden gemaakt? Dan kan je meteen op GE zien of je ergens wel of niet moet gaan wonen of de overheid kan er een Hirshi-Ballin doods-eskader langsturen.

Als je trouwens in GE de hoekerstraat opzoekt kan je wel zien dat er vreselijk veel teringzooi in die tuin geflikkerd is.

Affijn, die twee tokkies ongezien met cementen schoenen van de pier af flikkeren.

schuifpuzzle | 01-02-07 | 12:59

dan loopt hij nog ff , en dan is hij dood... voor nix...
voor die hagenezen, in het oude irak, follow the leader... hangen dus.

wreed filmpje... xzou hem removen.

DasDude | 01-02-07 | 12:56

@KimdeBruijn
Ik hoop dat die stille tocht dan wel leidt tot de voordeur van die tokkies. Voor een ouderwetse lynchpartij. Anders zie ik het nut er niet echt van in.
Een tocht vOOr zinvol geweld, zoiets.
-
Of gewoon uit respect voor de man die gestorven is.
-
Helaas heeft een stille tocht nooit veel geholpen tegen geweld.

Mosi Bendt | 01-02-07 | 12:50

wat een stompzinnige reacties weer hier, iedereen probeert weer ff grappig te zijn, 't zal je eigen kind/vriend/kennis maar zijn die daar dood ligt te gaan.

lulniet | 01-02-07 | 12:46

Achterbuurtje........... jullie zouden eens moeten weten!!!! Ik ken deze hele familie en werken keihard voor hun centen!!!!

En omdat die fijne buurman een troep maakt moet het zo aflopen!!! Kom op!!! waar hebben we het over!!!! Iemand meteen doodsteken te triest voor woorden.

Vanavond is er een stille tocht om 21.45, ik hoop veel mensen te zien, die tegen zinloos geweld zijn!!!

KimdeBruijn | 01-02-07 | 12:45

Tja, ziek is het wel, maar ook zoals het is.

karel40 | 01-02-07 | 12:44

@Uwesbeki
Ow, betekend dit dat jij officieel afstand hebt genomen van deze tokkies?
En wat ga je hier verder aan doen?
Jij, als Nederlandse gemeenschap zijnde...
-
Overigens heb ik nergens gezegd dat deze tokkies kanker hebben. Ik vermoed eerder zuurstoftekort bij de geboorte. Of gewoon slechte genen.

Mosi Bendt | 01-02-07 | 12:40

Heeft iemand al 112 gebeld!?

100%JERZY | 01-02-07 | 12:39

@Bijstandkoning: 11:32 - je vergeet de zeeman pantoffels van bijstandtrekkers.

Candybunny | 01-02-07 | 12:38

wat ben ik toch blij dat ik niet in de rand(debielen)stad woon

scheurijzer | 01-02-07 | 12:36

Vermoord je buur, want hij maakt rommel in de schuur. Wanneer gaan we eens lief doen tegen elkaar. Is echt niet zo moeilijk hoor, met je fikken van elkaar afblijven. Wat u niet wilt dat u geschied...

Helaas zijn we nooit voorbereid op rare hersenschimmen van andere. Je kan jaren begeleid worden maar een actie zoals deze is binnen een kwartier gebeurt. Het ergste is, dat ik niet meer geloof in preventie en me er al bijna bij ga neerleggen. Dit soort dingen moeten we blijkbaar maar gewoon accepteren als een mogelijkheid van alle dag... En dat wil ik gewoon niet.

coal | 01-02-07 | 12:35

@Mosi Bendt 01-02-07 @ 09:31

Alle Tokkies zijn kankerlijers! Zo, nou je zin?

uwesbeki | 01-02-07 | 12:26

Matjes zijn zo 1990.

Doc Illuminati | 01-02-07 | 12:23

walgelijk!

KarelJansen | 01-02-07 | 12:15

Kansloze paupers met een vette stinkmat zijn het.
Zijn gevangenisstraf eigenlijk niet eens waard.

Sjeik de Friemel | 01-02-07 | 12:14

Ja daar staat pim fortuin, theo van gogh en alle rechtse motherfuckers te kijken he .. oh tis geen fin !?!? vooral lekker blijven slapen hoor jongens ... chapeau !

Draaitafel Demagoog | 01-02-07 | 12:09

Trouwens hier ook steeds meer afval van de buren krijgen dan weer een boete maar ze doen er niks aan. Wordt met de dag erger kunnen ze niet ook eens harder aanpakken de oorzaak van de ergenis dan had dit niet hoeven te gebeuren. .
Die triest ging gewoon voor zijn recht er wat van zeggen en volkomen terecht sterkte voor de familie en voor de moeder ik eis dat ze een super goeie plek krijgt om te wonen of een sanering in de buurt en die tokkie enkeltje 100 miles onderzee met een beton blok aan hun nek. !!!

Sinnert | 01-02-07 | 12:04

Laat de daders 240 uur papierprikken! Dat zal ze leren.

kuttekrap | 01-02-07 | 12:03

Dat het nu eindelijk eens is vastgelegd dat er gewoon een stel ras mongolen wonen in nederland..
En nog bijstands mongolen volgens mij ook is smiddags en meneer zit op een dakje dan weet ik genoeg !!!
Triest dat soort mensen daar hebben ze een loden kogel voor uitgevonden of een injectie.. !!!

Sinnert | 01-02-07 | 12:02

Wat een zieke beelden.
Alle Nederlanders het land uit!

MAXIMO | 01-02-07 | 12:01

WTF!?! Als die vrouw polshoogte komt nemen, zegt die vetklep nou "geintje joh"? Mijn god, wat bezielt die lui. Totaal ongeschikt voor enige functie in de samenleving.

kommopman | 01-02-07 | 11:54

het filmpje komt dan wel van het AD, maar GS plaatst het ook. Die zijn wat mij betreft even fout. Ik snap het wel, er zit gewoon een systeem in.
Filmpje plaatsen, keihard de dader veroordelen, maar vervolgens wel weer geilen op het feit dat ze zo'n filmpje kunnen tonen. Alsof het richten van de boosheid op de dader het plaatsen van het filmpje rechtvaardigt. Zoals Godfried terecht zegt: gevangene van hun eigen imago.

Farouk | 01-02-07 | 11:39

Tjesus een snuff movie, ik had hem uit de dump thumbs geplukt, jullie hadden me wel even mogen waarschuwen...

alpha_mannetje | 01-02-07 | 11:35

sjaakdeslinksesul 01-02-07 @ 10:27

Ik ben principieel tegen de doodstraf. Geen strop voor Saddam, geen kogel voor Osama, geen spuitje voor de Drent die met zijn camper over kinderen hobbelt. Mensen die roekeloos uit rancune 'afmaken' roepen richting de daders, pleiten voor het failliet van onze beschaving en zijn moreel even verdorven als de daders. Het land glijdt af naar het niveau van schurkenstaten als Iran, dat door 99% van de reaguurders juist gezien wordt als bakermat van een soort onderontwikkelde mensen. Topics als deze zijn doorspekt met hersenloze, ononderbouwde kreten als 'opknopen,' 'afschieten,' enz. En als het even kan wordt de schuld zoveel mogelijk in de schoenen/djelleba van allochtoon Nederland geschoven. In dat geval is niets mis met een duidelijke suggestie van psychische heropvoeding van mensen die dierenlogica gebruiken om 'recht' te spreken.

Bijstandskoning | 01-02-07 | 11:32

sja,

dat krijg je omdat er allemaal finnen wonen natuurlijk wel. Nederlanders passen zich snel aan aan hun omgeving tenslotte.

Commentaarder | 01-02-07 | 11:30

@A-M
Lekker he, zo'n snuff-movie ? En nu een sigaret, tog ?

Montgomery Burns | 01-02-07 | 11:29

Die gast is op het filmpje al neergestoken en van het dakje afgegooid. Daarom valt hij nog een keer, hij komt echter niet verder dan de deur van zijn huis en zakt daar in elkaar en komt daar te overlijden. Kijk maar naar de achterdeur die gaat niet meer open...

A-M | 01-02-07 | 11:27

Goed integratievoorbeeld voor onze moslims deze Tokkiehagenezen..... belangrijk voor ons perspectief dit filmpie.... integrasie ies moeten voor iedereen...

jargent | 01-02-07 | 11:22

Ik zie matjes btw

Kimya | 01-02-07 | 10:57

@Cavaco.
Ok dan, we begrijpen elkaar. :)

Mosi Bendt | 01-02-07 | 10:57

JP heeft veel bereikt met zijn normen en waarden geleuter. Nederlandse propaganda machine kom er maar in!

doskabouter | 01-02-07 | 10:56

Die mens op de video hangt rustig verder zijn was op... Ik zou de politie bellen of zo.

Kunera | 01-02-07 | 10:53

Tijd om de namen en toenamen van deze tokkies even op te snorren, eigenlijk zou dat soort volk door de hele buurt dr uit moeten worden getrapt, streetjustice style.

de Botte Bijl | 01-02-07 | 10:50

@Mosi:
Ik geef je helemaal gelijk dat de Nederlandse gemeenschap zich (9 van de 10 keer) ook afzijdig houdt, absoluut!
Lekkere verharding van de maatschappij, ieder voor zich, dat soort dingen.
Blijkbaar hebben we elkaar dan verkeerd begrepen.
Welke afkomst een dader ook heeft, de totale gemeenschap zou zich daar over mogen uitspreken, of het nou Finnen, blanken, Joden of wat dan ook zijn...

Cavaco | 01-02-07 | 10:50

@Cavaco
Nou ja, bij de gevallen van geweld door Nederlanders, zoals met deze Scheveningse tokkies, is er ook geen officieel excuus vanuit de Nederlandse gemeenschap gekomen. Wat doe jij er aan om deze tokkies zich te laten gedragen? Zoals je wel van de finse gemeenschap verwacht.
Behalve je afkeuring te uiten op GS.
-
Zoals jij het stelt @ 09:37 suggereer je dat geen enkele fin ooit misdaden door medefinnen heeft afgekeurd.
Ondertussen verwacht je dat de finse gemeenschap al hun criminelen onder controle kunnen houden.
-
Dat lukt de Nederlandse gemeenschap ook niet echt. Dat was mijn point.
-
Ergo: met generaliseren los je niets op.

Mosi Bendt | 01-02-07 | 10:48

Ik heb gewoon een hekel aan Finnen. Punt

despee | 01-02-07 | 10:45

Je zit toch een beetje naar dierentuin te kijken. Fantastisch!

Jaegermeister | 01-02-07 | 10:38

@Cavaco 01-02-07 @ 09:37
@Mosi Bendt 01-02-07 @ 09:31:
In tegenstelling tot de grote groep Finnen in ons land, zie je hier aan de reacties dat de hollanders dit ten zeerste afkeuren en het ook duidelijk laten blijken!
De Finse gemeenschap in Nederland blijft gewoon stilzwijgend voor zich uit kijken...

---

Dus jij kan aan een posting zien wat voor nationaliteit of afkomst iemand heeft? Doe mij ook zo`n bril!!!

Spreek voor jezelf heaumeau!!!

Gripzz | 01-02-07 | 10:38

Het is een mooi gezicht om te zien hoe die twee hersenloze apen (vader en zoon, notabene) iemand zien sterven en er NIKS aan doen.. De rechter zal dit hopelijk in zijn vonnis meenemen. Ik kan mij nog een zaak herinneren in Scheveningen waar een junk een dealer in zijn nek stak (16 keer) en die dealer vervolgens op de boulevard vanuit een rijdende auto eruit gooide. De junk kreeg ook de maximale straf van 14 jaar zonder strafvermindering.

Markus(van Moslam) | 01-02-07 | 10:29

Met zoveel gezond verstand alhier vraag je je af waarom het toch overal zo mis gaat... de rest van die haagse wijk is te druk met reaguren?

Kerby | 01-02-07 | 10:27

@Bijstandskoning 01-02-07 @ 10:22
Ok inhoudelijk dan, ik vind het vreemd dat je afkeer tegen reaguurders die de doodstraf wensen voor de daders of mogelijk grappen gaan maken over finnen voor jou veel en veel zwaarder weegt dan je afkeer van deze daad en de daders of het medelijden met de moeder van het slachtoffer. Dat toont wel aan waar jouw proriteiten liggen.

sjaakdeslinksesul | 01-02-07 | 10:27

Nou ik weet iig wat ik moet doen als er de pleuris uit breekt: gewoon lekker de was ophangen... niks aan de hand

collapse | 01-02-07 | 10:26

In met ons fantastische rechts systeem loop je na 10 jaar weer vrolijk buiten rond. Twordt tijd dat er eens een beetje gezag komt in dit land.

Hank66 | 01-02-07 | 10:25

Apathie gaat het worden in 2007

The Patriarch | 01-02-07 | 10:25

waarom blijft die gast filmen ipv een ambulance te bellen?

collapse | 01-02-07 | 10:24

Lekkere buurt. Man wordt neergestoken, vrouwtje rechtsonder gaat over d'r nek (denk ik), loopt er daarna naar toe, schudt iets van haar hand, lult nog even tegen de moordenaars en loopt dan weg, ander wijffie gaat lekker door met de was ophangen (moet ook gebeuren) en buurman Spielberg gaat lekker door met filmen. Kennelijk is dit de gewoonste zaak van de wereld daar.

Days-Of-Wild | 01-02-07 | 10:24

Oke, het filmpje laten zien is 1

Maar dan die enorm zielige reacties hier "alsof iemand straalbezopen is" waarvoor je eigenlijk ook de deaudstraf zou moeten invoeren...

sjorster | 01-02-07 | 10:22

Captain Orange 01-02-07 @ 09:04, Rui Barros 01-02-07 @ 09:30, dhrritalin 01-02-07 @ 10:07, de 4e koning 01-02-07 @ 10:12

Om negen uur op zijn is voor jullie narcoleptische pennenlikkers misschien vroeg, ik sta wel altijd op een normaal tijdstip op en maak daar verder geen punt van. Vreemd dat jullie niet inhoudelijk kunnen of durven antwoorden. Niet helemaal uitgeslapen of gewoon een beetje zielig?

Bijstandskoning | 01-02-07 | 10:22

Ziek

Il Pato | 01-02-07 | 10:20

Waar is de doodstraf? Kapot maken dit soort gasten... Die verdienen geen plek in onze maatschappij.

Brzk | 01-02-07 | 10:13

@dhrritalin 01-02-07 @ 10:07
Ik spreek een Negeerfatwa voor de bijstandskoning uit.
Idd Masturbeer het is en blijft triest.

de 4e koning | 01-02-07 | 10:12

autochtonen moeten deaud... zo iets toch?

Kerby | 01-02-07 | 10:09

In en in triest en dat geld ook voor
Bijstandskoning 01-02-07 @ 08:58

dhrritalin | 01-02-07 | 10:07

Vastgelegd? Je ziet helemaal niets. Gedwongen euthanasie voor die gasten, wat doen ze hier nog?

Rechtse_Rukker | 01-02-07 | 10:07

Ik heb bij Pascal in de klas gezeten...

Aardige gast en echt een scheveninger

En dit alleen voor een beetje rommel in de schuur

kansloos

Masturbeer | 01-02-07 | 10:07

@Mosi Bendt 01-02-07 @ 09:42:
Ik heb in Utrecht gewoond, in Zuilen.
Genoeg Finnen daar, lijkt me (volgens de allochtoon-o-meter 33,5%).
Ik weet dus wel degelijk waar ik het over heb.

Bovendien heb ik meegemaakt dat Finnen juichend over straat liepen toen van Gogh en Fortuyn vermoord werden.
Ook zie ik Finnen in het nieuws, omdat ze zo fijn met kransen gaan voetballen, die op 4 mei bij monumenten gelegd zijn.
Daar hoor je de Finse gemeenschap echter niet of nauwelijks over.
Ook niet met de fatwa die ze uitspraken over de cabaretier (Wij? Nee, dat was een ander!)
Kom dus hier niet vertellen dat de Finse gemeenschap zich zo sterk maakt tegen Finse relschoppers/criminelen...

Cavaco | 01-02-07 | 10:03

Dit kan net zo goed een dronken uitstapje zijn, je ziet niets

Spherix | 01-02-07 | 09:56

Vreselijk om je kind te zien sterven...

zoek | 01-02-07 | 09:54

volgens de Scheveningers is dit een direct gevolg van het feit dat de woningbouwvereniging Hagenezen in hun woningen plaatst. Integrasie is en blijft moeilijk ook voor Hollanders onderling.

need i say more | 01-02-07 | 09:43

@Cavaco
Wat een load of crap.
Je doet nu net alsof alle finnen nooit zeggen dat ze het verschrikkelijk vinden wat hun medelanders geflikt hebben.
Dan heb jij duidelijk nog nooit met een fin gesproken. Misschien eens het dorp uit om de wereld te gaan verkennen?

Mosi Bendt | 01-02-07 | 09:42

Het ergste is dat dit hooguit "zware mishandeling de dood tot gevolg hebbend" zal worden. Ruim voor 2010 zijn deze mongeaulen weer vrij.

Piotr | 01-02-07 | 09:41

BestDog

Denk ik ook dat het zijn moeder is.
Moet je voorstellen dat je kind zomaar dood is weg voor altijd.
Voor mij niet te bevatten welk een leed.
Leef werkelijk met dat moedertje oprecht mee.

befke | 01-02-07 | 09:39

Kudthollanders!

sjaakdeslinksesul | 01-02-07 | 09:38

@Mosi Bendt 01-02-07 @ 09:31:
In tegenstelling tot de grote groep Finnen in ons land, zie je hier aan de reacties dat de hollanders dit ten zeerste afkeuren en het ook duidelijk laten blijken!
De Finse gemeenschap in Nederland blijft gewoon stilzwijgend voor zich uit kijken...

Cavaco | 01-02-07 | 09:37

kudtfinnen

Maaier | 01-02-07 | 09:36

@Rui Barros 01-02-07 @ 09:30

Het sprookje van Bijstandskoning is reeds lange tijd uitgeblazen. Meneer is raamambtenaar en zoekt graag aandacht hier op GS om de dag mee door te komen. Case closed trouwens wat betreft het filmpje?

Aussie | 01-02-07 | 09:36

@Farouk 01-02-07 @ 09:01

Filmje komt van AD.nl dus niets van Weesie bij, denk je nou echt dat GS een primeur zou hebben? Nee jongen die tijd is geweest, het is nu ordinair deeplinken naar Telegraaf/AD etc etc.

despee | 01-02-07 | 09:35

nou, aan de hand van dit filmpje kan het net zo goed iemand zijn die straalbezopen is

Wout0r | 01-02-07 | 09:33

@Kimya 01-02-07 @ 09:19

Die vrouw die bij hem doet kijken, is waarschijnlijk zijn moeder. Vandaar dat ze waarschijnlijk wat bizar doet

BestDog | 01-02-07 | 09:32

Verschrikkelijk om te zien hoe die buurvrouw zich niets aantrekt van het sterven van die man.
Gelukkig komt er nog 1 vrouw in actie, hoewel erg traag. Waarschijnlijk is iedereen daar bang voor die tokkies?
-
Toch typerend dat, wanneer het een fin was, alle finnen schuldig zijn. Maar nu het hollanders zijn, niemand er iets mee te maken wil hebben. ;)

Mosi Bendt | 01-02-07 | 09:31

@Bijstandskoning 01-02-07 @ 08:58

Ben je nou weer zo vroeg uit je bed vandaag? Gister was je er ook al zo vroeg bij. Gaat het allemaal wel goed met je? Een beetje bijstandskoning ligt met gemak tot een uur of één in z'n mandje hoor!

Rui Barros | 01-02-07 | 09:30

Het filmpje doet me denken aan de westerns uit de zestiger jaren, komt dat schot, grijpt naar getroffen plaats waar kogel inslaat, loopt enige meters en stort doodt ter aarde. RIP

kneuterzak | 01-02-07 | 09:29

Zulke kanslozen kunnen alleen praten met wapens en geweld. 2 tegen 1 en dan ook nog wapens gebruiken, iemand van een dak gooien en nog kijken hoe die doodgaat. Het moeten wel zulke ongeloofelijke schoften zijn want zelfs de buurvrouw met de was durft niet te kijken of ermee te bemoeien. Tuig is en blijft tuig en nu mogen wij ze in de bak onderhouden wat nog duurder is. Dit soort schorem kost Nederland domweg veel te veel geld!
Tijd voor een irakees tribunaal :)

Kris | 01-02-07 | 09:28

Bizar, hoop dat de daders goed gestraft worden!

Aatje | 01-02-07 | 09:27

Er gebeurt helemaal niks..? Wat is dit nou?

Roy Orbitol | 01-02-07 | 09:27

afschieten de hagenees met dat matje,

kotszak | 01-02-07 | 09:27

En zo ben je plots een moordenaar... flink lang opsluiten dat schijt volk.

de Botte Bijl | 01-02-07 | 09:27

Het ergste vindt ik nog dat het slachtoffer geestelijk niet helemaal goed regelde, maar geen mens kwaad scheen te doen.
Ik kan dat niet terug vinden maar de redactie heeft dat als het goed is nog wel .
was via de tiplink getipt.

de 4e koning | 01-02-07 | 09:25

ik voorspel vrijspraak aan de hand van dit filmpje, bewijslast 0, knap werk GS.

Tubifiks | 01-02-07 | 09:22

Nou, dat was ook de laatste keer dat ik in drag de was ophang.

Teen | 01-02-07 | 09:21

@farouk

Ik ben het wel een beetje mett je eens. Alleen kwam niet GS maar de AD het eerst met het filmpje online.

GS is het haast aan zijn reputatie verplicht het te plaatsen.. leuk is dat.. gevangene zijn van je eigen imago..

Godfried | 01-02-07 | 09:21

Wat een paupers daar op het dak met hun prachtige Andy Fordham kapsels. Hadden ze euthanasie toevallig niet voor dit soort types uitgevonden?

Hollandicus | 01-02-07 | 09:20

Volgens mij valt ie neer in dat steegje, want die dikzak kijkt vanaf het dak naar beneden en roept nog het 1 en ander. Die vrouw die bij hem komt kijken trouwens.. die doet ook bizar. Logisch an sich.

Geen flexe dood, eerst een koevoet tegen je harses gekregen, dan ff een paar messteken in je donder en vervolgens pleur je 2 meter van een schuurtje.

Kimya | 01-02-07 | 09:19

Een steekwond laat in tegenstelling tot een goed gemikte kogel altijd even opzich wachten, wat betreft de impact. Vandaar dat die knul nog even verdwaasd doorliep en toen weer viel. Hij zal wel iets gevoeld hebben maar zich denk niet meer ten volle bewust zijn dat zijn laatste seconden gekomen waren.

exarchos | 01-02-07 | 09:18

Captain Orange 01-02-07 @ 09:11
Zeg, ik moet werken en de vraag van Farouk staat nog steeds.

count von ziegenpuss | 01-02-07 | 09:17

Kut om te zien... Die bolle tokkies met een speer doorboren en van de hoogste flat afsmijten.

Sner | 01-02-07 | 09:16

Ranzig.

Tiepe | 01-02-07 | 09:16

Het meeste indruk op mij maakt de complete apathie van maandag is wasdag verder easy does it en geen gelul.
Een ander filmt het dood leuk en verder gewoon tot de orde van de dag.
Schitterend ons vaderland.

befke | 01-02-07 | 09:14

count von ziegenpuss 01-02-07 @ 09:03

Gelul, dit heet nieuws, de nieuwswaarde zelf is vrij laag overigens. Wil je trouwens ook even een mailtje sturen naar de andere 380 landelijke/regionale/anale/wijk-krantjes en websites... iedereen plaatst dit nieuws... hoe triest ook

Captain Orange | 01-02-07 | 09:11

Sommigen kunnen het niet volgen,hmm.Ik gok dat je iemand ziet rondwaggelen die aan het sterven is van messteken.Best moeilijk ja.

de grote Anti | 01-02-07 | 09:09

volgelvrij verklaren en bij eventueel vrijkomen een prijsvraag uitloven wie ze t eerst en het orgineelste kunnen bewerken.

jeehaa | 01-02-07 | 09:08

sorry vrouwtje

befke | 01-02-07 | 09:08

By the way, waar heeft die overbuurman die camera van betaald?? Het was toch een probleemwijk?

IDSMadDog | 01-02-07 | 09:07

Bah. Aan de manier waarop hij neergaat en ligt kun je al zien dat hij in shock is, stervende is. Wat een narigheid. Ben benieuwd of t nu al uitlekken van dit filmpje nog gevolgen heeft voor de rechtzaak...

Eskimokum | 01-02-07 | 09:07

Leuk trouwens dat zo'n vroutje gewoon door gaat met haar was.

befke | 01-02-07 | 09:07

Beste GS. De dump ziet er echt goed uit! Complimenten!!!

koppeso | 01-02-07 | 09:06

Pauperts die pauperts afmaken. Scheelt vast weer een uitkering of 3. Volgende keer met clusterbommen svp.

dlseth | 01-02-07 | 09:05

Ik snap het filmpje niet helemaal, in ieder geval staat het drama dat er aan voorafgaat er volgens mij niet op, alleen hoe die kerel na het drama in elkaar stort, nog twee meter weet te lopen en uiteindelijk finaal in elkaar stort, maar dan net buiten beeld? En die mensen op het dak roepen iets van dat ie zich niet aan moet stellen ofzo, dat ze er niet intrappen.

..zapper | 01-02-07 | 09:05

@befke 01-02-07 @ 09:03

Nee, maar inteelt heeft ook ernstige gevolgen

IDSMadDog | 01-02-07 | 09:05

Bijstandskoning 01-02-07 @ 08:58
doe niet zo zielig joh, ga lekker weer slapen...

Meest verontrustende is nog dat vrouwtje daarachter wat vrolijk en overdroten doorgaat met de was ophangen...

Captain Orange | 01-02-07 | 09:04

Farouk 01-02-07 @ 09:01
Dat is de eerste nuttige gedachte in deze sliert reacties.

count von ziegenpuss | 01-02-07 | 09:03

Zo te zien zijn het geen allochtone.

befke | 01-02-07 | 09:03

Wat de neuk? Ik kan dat hele kudtfilmpje niet volgen! Loopt een gast, gaat hij liggen, staat even later weer op en loopt vervolgens verder!

Wat is dit voor shit?

Hashblauw | 01-02-07 | 09:03

Bah bah, nooit meer vrij laten dat soort dikke vette kanker mongolen.

Sneeuwbataljon | 01-02-07 | 09:01

Unbe-fucking-lievable!

laffe haas | 01-02-07 | 09:01

ben benieuwd of fleischbaum dat filmpje erop had gezet als het om zijn eigen kind ging. Alles voor de centen en het imago he GS?

Farouk | 01-02-07 | 09:01

Vast te leggen? Er is helemaal niks vastgelegd, flikker op met dat kudtfilmpje.

heaumoooooooo | 01-02-07 | 09:00

Theo Braakspijkers 01-02-07 @ 08:55
Daar is nummer 1 al, goedemorgen.

Bijstandskoning | 01-02-07 | 08:59

En nu is het wachten op een rechtse denker die met 'bewijs' komt dat 'Finnen' uiteraard in verband staan met deze gruweldaad.

Gratis psychiatrische dwangverpleging voor alle posters hier trouwens die de daders willen afmaken, jullie zijn even erg als hondsdolle dieren.

Bijstandskoning | 01-02-07 | 08:58

Waar is de moord dan gebeurd?
Zie alleen wat mannen. Is het verkeerde filmpje niet geplaatst. Bloed, Bloed, bloed wil ik zien.

schiet ze mar kapoet | 01-02-07 | 08:56

vreselijk..

sassy | 01-02-07 | 08:56

Fin, zo te zien?

Theo Braakspijkers | 01-02-07 | 08:55

Ik zie niks, alleen iemand die weer opstaat. Ik vraag me af of de buurman die heeft gefilmd de avond nog zal halen. In het beste geval kan hij zijn diner met een rietje drinken.

moskee | 01-02-07 | 08:54

Ik zie geen moord.

Rien Twee | 01-02-07 | 08:52

Ik weet nog een mooie stevige hoge boom en ik heb ook nog wel wat touw liggen...

Balkenende | 01-02-07 | 08:52

Ineens ligttie daar. Zeilig.

quutje | 01-02-07 | 08:52

Tja,....

je_weet_tog! | 01-02-07 | 08:51

Wat een zieke gasten, levend villen lijkt mij een gepaste straf.

de 4e koning | 01-02-07 | 08:49

Leuk, fleischbaum kan timelapsen in zijn stukjes: hij kan een uur in de toekomst schrijven! Warpspeed please!

Daikan | 01-02-07 | 08:47

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland