GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

Essay - Merkels psyche redde Europa

merkelvoldanevrouw.jpgDuitsers. Wat je noemt, een eigenaardig volkje. "We started two world wars, and almost won both," grappen ze zelf. Je zou het soms bijna vergeten, maar het lukt niet elk willekeurig volk om in één eeuw twee wereldoorlogen te starten, te verliezen, om aan het einde van diezelfde eeuw gewoon alsnog onbetwist de baas van het continent te zijn. En ook in Europa's vierde existentiële crisis sinds het begin van WO1, speelt Duitsland een sleutelrol. Maar, het is te makkelijk om die rol als louter een kwade te bestempelen. Sterker nog, de kans is groot dat Merkels Duitsland Europa ditmaal van zichzelf gered heeft, in plaats van het ten gronde te richten.

"The safest road to hell is the gradual one - the gentle slope, soft underfoot, without sudden turnings, without milestones, without signposts." Vraagje. Waarom is ongeveer een kwart van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam islamitisch? Is zo'n percentage wenselijk? Is er ooit bewust voor gekozen? Nee, dat ging geleidelijk, en is binnen de huidige wet onomkeerbaar. De moderne Europese homo empathicus is er sowieso eentje die problemen liever wegwenst dan ze aanpakt, en de geleidelijkheid van islamisering maakt dit des te makkelijker.

Maar dankzij Merkel is de geleidelijkheid eruit. Thilo Sarrazin beschreef in 2010 al, onderbouwd en wel, dat Duitsland op een demografische afgrond afstevende. Hoogopgeleide inheemse Duitse vrouwen krijgen te weinig kinderen. Islamitische vrouwen en inheemse laag opgeleide vrouwen krijgen teveel kinderen. Zo moeilijk is het allemaal niet. En toch. Niemand gaf een fuck.

Sudden turnings
Vervolgens importeerde Merkel in 2015 ineens meer dan 1.1 miljoen lichtgetintiërs, waarvan de overgrote meerderheid zowel islamitisch, man, als van fighting age is. Op 13 november herhaalde de standvastige Merkel haar islamitische lokroep "Wir schaffen das". De kans is dan ook zeer groot dat Duitsland in 2016 met nog eens 1.1 miljoen extra Ontheemdiërs verrijkt wordt. Merkel heeft inmiddels wel schoorvoetend gesteld dat vluchtelingen terug moeten als er in Syrië vrede is en als IS is verslagen, maar zelfs dat hyper-geclausuleerde statement is niets dan een politieke schijnvertoning.

En toen was daar ineens 'Keulen'. Op planeet-NPO was dit natuurlijk een ongelukkig samenvallen van incidenten met 'mannen'. In de echte wereld was het een gecoördineerde gevechtshandeling, in het Arabisch bekend als Taharrush jamai. Wat een aanval leek op Westerse vrouwen, was in werkelijkheid een aanval op westerse mannen. Een verkenningsaanval om precies te zijn. Om even te checken of het inderdaad klopt dat westerse mannen geen wraak nemen als je hun vrouwen onderwerpt aan de groots mogelijk schande die (met name in hun cultuur) denkbaar is.

De schrik zit erin. De geleidelijkheid is er ineens goed en wel uit. Met dank aan enkel en alleen Frau Angela Merkel. Nu zijn er de volkswoede, de doodsbange 16-jarige meisjes, de Tiger tank antivluchtelingen-carnavalswagens (lol), de Identitäre Bewegung, Duitse professoren die zeggen dat "Duitsland weer moet leren hoe je oorlog voert" Merkels zusterpartij die dreigt haar aan te klagen en Duitse constitutional rechters die stellen dat zij de grondwet schendt.

Lees verder

GeenPeil wobt op GeenPeil, ambtenaar says no

zwartgelakt.png Natúúrlijk heeft GeenPeil achter de schermen een Wobje op GeenPeil gedaan. We zijn namelijk razend benieuwd wat er in Den Haag allemaal in ontsteltenis & paniek geschreeuwd is toen het referendum een feit werd, welke hoge ambtenaren hun koffiemok tegen de muur smeten en welke DG's met slaande deuren door hun ministeries stampten. Dus riepen we de hulp van de immer onafhankelijke Brenno de Winter in om een Wobje te tikken. Dat ging op 17 december op de post en wat denk je? We krijgen niks! Nou ja. Bijna niks. Er is - na acht lange weken - een deelbesluit genomen: er zijn factsheets en interne ambtelijke nota's plus enkele brieven die toch al publiek bekend waren openbaar gemaakt. Dat is te weinig. Want geloof ons maar: documenten die over GeenPeil en het referendum gaan, liggen op diverse bureaus bovenop de stapel deze maanden. Dat men dus na 8 weken alleen wat memo's en factsheets, die op het ministerie van Plasterk op alle prikborden hangen, boven water heeft weten te krijgen, is nogal ongeloofwaardig. We doen daarom een ingebrekestelling de deur uit, wat betekent dat we over twee weken kunnen procederen middels een kort geding. We willen de documenten namelijk wel vóór 6 april hebben - in het belang van de democratie. Of, om Brenno te citeren: "Dit gaat over kloppend zijn van verkiezingen, het eerlijk verlopen van het proces rond het referendum en mogelijke beïnvloeding van de processen. Het raakt dus de kern van democratie." Eens. Binnenkort dus naar de rechter. Tot die tijd kunt u alvast grasduinen in het deelbesluit: hier de beslissing (pdf), daar de verstrekking (pdf, 19MB).
circulairepubliciteit.pngLiever geen publiciteit...

Schotse alcomobilist rijdt 10-jarig meisje stuk

drankrijdendesimpson.pngWe hebben er weer eentje. Een dronken debiel die in Almelo een meisje van tien het ziekenhuis in heeft gereden. En er daarna vandoor ging, want dat plegen alcomobilisten nogal vaak te doen. Het gaat om een 34-jarige Schot en een 46-jarige Schotse bijrijder, die het blijkbaar ook niet nodig vond even te checken of het 10-jarige meisje dat ze kapot hadden gereden wel okee was. Geen idee wat twee Schotten in Almelo moeten, maar dat is voer voor een ander complottopic. Het 10-jarige meisje stak bij groen licht over en werd toen geschept, ze heeft daarbij "gelukkig" niks meer dan een hersenschudding opgelopen. Levensgevaarlijk gekken, mensen die na het verorberen van alcohol achter het stuur van een potentieel moordwapen kruipen. Natuurlijk, veel ongelukken worden veroorzaakt door andere factoren dan alcohol, maar juist bij alcohol is de oorzaak met wetenschappelijke nauwkeurigheid vast te stellen. Alcomobilisme is moord. Veroordeel zuipstuurders dan ook voor poging tot doodslag, ook als er geen ongeluk heeft plaatsgevonden. Aan de andere kant, mensen die alcohol drinken vinden zichzelf altijd enorm gezellig juist vanwege de alcohol, tot het punt dat ze zichzelf niet leuk genoeg meer vinden zonder er promillages in te gieten. Dus lullig dat zo'n meisje er een hersenschudding aan overhoudt, maar in de auto die doorreed na het ongeluk was het gelukkig wel enorm gezellig!

Yassin Elforkani steelt zes ton petrodollars en stopt eigenhandig de islamisering

alibaba.pngMohammedanen. Overlopen van vroomheid en deugd en dat middels een hele waslijst aan dwingende MAGNIETJES aan demense voorleggen. Op papier lijkt het allemaal prachtig, maar in de praktijk blijken de huisregels van ome Mo (vzmh) toch wat minder te werken. Vooral financieel gaat er wel eens wat mis: til een rijkbeschilderde moorse tegel op en de kans is groot dat er gerommeld is met de cijfers. Maar weinig islamitische instellingen krijgen de boeken op orde: ofwel omdat men schijt heeft en er mee weg komt, ofwel omdat er allemaal petrogeld achter zit dat het westerse daglicht niet kan verdragen. De Westermoskee. De Moslimomroep. De Goudse megamoskee, waar gewoon regelrecht werd afgeperst. Zo ongeveer alle islamitische scholen. Fatima Elatik met twintig miljoen onder heur kopvod. De financiële moraal met geld van een ander is dus blijkbaar niet al te best. Goh. Ook Yassin Elforkani, in deugkringen alom geprezen als verbindende jongerenimam, kan blijkbaar niet met zijn vrome tengeltjes uit de kas blijven, zo lezen we bij professionele financiële tegellichter Arno Wellens en in het AD. Uit een fonds voor islamisering van de Koeweitse overheid (background info uit den oude doosch van Nanninga) is zes ton pleite. Fijn, Yassin, dat je eigenhandig de islamisering van Nederland tegenwerkt door hippe guccipatta's en dure etentjes van het foldergeld te kopen. Stelen, dat is sja'riatechnisch gezien toch een handje contantje?

Valentijn! Amsterdamse raambloempjes krijgen roos

Liev. Natuurlijk is het een fantastische baan, maar de CAO valt tegen. Bovendien moet je veel staan. En soms is het koud. Dus dan verdien je een bloemetje. Een roos welteverstaan. En dan niet zo'n PvdA-roos waarmee Rob Oudkerk altijd af dacht af te kunnen rekenen, maar eentje zonder tegenprestatie. Gewoon, omdat het een lief gebaar is, en views oplevert. Zonder volledig zedenpredikant te gaan, hopen we toch maar dat er nog mensen zijn die van deze meisjes houden, en dat ze hier ooit naar terugkeren.

De PvdA heeft niets geleerd van 2001/2002

bassiehof100xxx.jpgDe opmerkingen van de Katwijkse PvdA-voorzitter Willem den Hertog over die kogel voor Geert Wilders waren niet opzienbarend. Het is namelijk een reflex van links om naar geweld te willen grijpen of verwijzen wanneer het tegenzit. Dat zagen we ook al met de uit de hand gelopen SP/GroenLinks-demonstratie in Amsterdam vorig weekeinde. In dat opzicht heeft de linkse politieke kaste weinig geleerd van de gebeurtenissen in 2001/2002, die uiteindelijk leidden tot de dood van Pim Fortuyn. Woorden doen er nu eenmaal toe. Geert Wilders verwees deze week daarom terecht naar de dood van Pim Fortuyn nadat hij het interview met Hans Spekman had gelezen: de kogels op de zesde mei van 2002 die werden afgedrukt uit de veganistische knuist van de linkse activist Volkert van der Graaf waren namelijk een direct gevolg van de ondoordachte retoriek van linkse (en rechtse) politici.

Komt de jij-bak: Maar Wilders dan, die kwam toch écht met ‘minder, minder, minder Marokkanen’ aanzetten. Jazeker, daar wordt de PVV-leider vanaf volgende maand dan ook voor vervolgd.

En terecht. De vrijheid van meningsuiting is namelijk een groot goed. En als het vermoeden bestaat dat de schijnbaar ongeschreven dan wel mistige grenzen daarvan worden overschreden, valt het alleen maar te prijzen dat de rechter daar een uitspraak over doet, het kader neerzet. Opdat de mondige burger/politicus/GeenStijl-columnist met de volgens links onwelgevallige meningen voortaan weet waar deze aan toe is.

Lees verder

Frankrijk: 'Fuck Merkels plan. Sluit grenzen!'

vivalafraanzzzzz.jpgFrankrijk. Het land dat vooral veel dobbernegers uit het zuiden op camping Calais op bezoek kreeg, benadrukte vlak na 'Bataclan' nog dat het met een groot hart en alle liefde de beloofde 30.000 Syrische vluchtelingen op zou nemen. Maar die naastenliefde is inmiddels wel bekoeld, want Frankrijk is klaar met Duitsland. En om dat eens goed duidelijk te maken, nuken ze heel Merkels nieuwe asielplan. Frankrijk geeft namelijk aan dat het na die beloofde 30.000 geen enkele vluchteling meer wil opnemen. En dat terwijl Merkel net wilde voorstellen dat Turkije voortaan illegale vluchtelingen tegenhoudt, in ruil voor een legale doorstroom naar bereidwillige Europese landen. Maar nu de #2 van Europa - Frankrijk - die deur bij voorbaat al dichtsmijt, valt dat plan natuurlijk gelijk in duigen. En dit allemaal niet zonder reden natuurlijk. Al voor de vluchtelingencrisis was Frankrijk het epicentrum van islamisering en lagen de ingrediënten voor een burgeroorlog al lang en breed op tafel: de zowel netto als percentueel grootste islamitische populatie van Europa, tegenover een militant seculiere grondwet. Frankrijk zat al aan z'n islam-tax toen Saddam Hoessein nog in het zadel zat. Die hoeven er echt niet meer bij. En dit alles natuurlijk tot grote verheugenis tot van die latent facsistisce Oost-Europese staatjes de ziel van Europa. "Morgen komen Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië bijeen. Die willen Macedonië helpen om de grens met Griekenland te sluiten. Oostenrijk en Slovenië ondersteunen dit initiatief, de Oostenrijkers hebben inmiddels al grenscontroles ingevoerd, evenals zes andere Europese landen." Ach ja, de wraak voor Vichy, die zat eraan te komen natuurlijk.

Feynman en/of Feiten - Geen TBS voor Gerard Tuns

feynmanenoffeiten.jpg De rechter heeft ongelofelijk harde woorden uitgesproken tijdens haar vonnis over Gerard Tuns. “Onvoorstelbare bruutheid”, “volstrekt gebrek aan geweten”, “ondergeschikt gemaakt aan zijn eigen seksuele lusten” & “volstrekte minachting”. Harde psychiatrische kwalificaties die de rechters hebben kunnen maken zonder gesouffleerd te zijn door het Pieter Baan Centrum.

Gelukkig zijn er twee uitstekende DNA-matches uit twee verschillende verkrachtingen. De matchkans is kleiner dan één op één miljard, ofwel de kans dat het DNA-profiel van een willekeurig gekozen persoon matcht met dit DNA-profiel is kleiner dan één op de één miljard. We got him!

Twee andere zaken hadden minder specifiek DNA bewijs, maar wel genoeg voor veroordelingen. Achttien andere zaken zijn helaas niet ten laste gelegd. Het zal toch niet zijn dat het OM niet durft te procederen zonder genetisch bewijs? Kennen ze de ketenbewijsconstructie niet?

Nederlandse rechters geven zelden de maximale straf. Als ze dat wel doen is dat een sein aan de wetgever om het maximum te heroverwegen. Of is de rechtbank hier aan het compenseren voor de andere achttien zaken en de ontbrekende conclusie TBS?

Lees verder

Overheid haat burgers, dus ook cashgeld

sanfieuro.pngCash rules everything around me, cream, get the money, dollar dollar bill, ya'll. Onsterfelijke woorden van de Wu-Tang Clan. Herkenbaar, ook: ulieden hardwerkende Nederlanders zijn ongetwijfeld afgelopen jaar weer druk aan de slag gegaan om uw riches te stacken. Of althans, het deel wat u mag houden van de overheid. Helaas wil de overheid het fysiek stacken alsmede het doen regenen op lichtekooien onmogelijk maken: cash gaat eruit. Dezelfde overheid die u de harde gulden afpakte en verving door de rampzalige tovereuro wil nu nog een stap verder: om het europroject te redden van certain doom, of nuja, de grootbanken en het grootkapitaal overeind te houden moet cash verdwijnen. Ook nu Nederland voorzitter is van de Eurogroep komt het duveltje weer uit het doosje: een van de speerpunten van dit halve jaar is de war on cash.

In een voor Nederland kenmerkende euïcide wordt de oude Nederlandse kruideniersmentaliteit afgeschaft voor de YOLO-moraal van de knoflooklanden. Wat dat met de afschaffing van cash te maken heeft leest u na de breek.

Lees verder

RELLEN SCHILDERSWIJK. Eerste ruiten ingegooid

Het is weer eens onrustig in de schitterende stad van Vrede En Recht van Jozias van Aartsen (VVD). Antifa's hadden vanmiddag in DenHagistan een demo afgekondigd wegens de politionele aanranding van een 15-jarige moslima met vakantieplannen. Die demo werd prompt verboden en evt. demonstranten werd verzocht op te zouten. Maar het ziet er naar uit dat de boel gierend uit de hand gaat lopen op het Hobbemaplein. Zojuist zijn er stenen gegooid naar de pliesie. De ME is onderweg. Later meer. Hashtag #Schilderswijk.
UPDATE: Burgemeester Van Aartsen zet Sharia Milities in tegen relschoppers.

Jaap de Hoop Scheffer (CDA): 'Mark Rutte moet referendum-nee negeren'

Oud NAVO-mannetje Jaap de Hoop Scheffer (CDA) was ergens op NPO Radio vanmorgen om het voor de ultranationalistische neonazi's in Oekraïne op te nemen. Dat deed hij op gepaste wijze: door een dikke middelvinger op te steken naar de democratie. Jaapie is ten eerste van mening dat er 'Ja' gezegd moet worden tegen het associatieverdrag en dat het moet worden doorgezet. Dat mag natuurlijk, en dat vindt een klein handjevol andere mensen ook. Maar Jaap is daarnaast óók van mening dat de regering in het geval van een (bepaald niet onwaarschijnlijk) 'nee' tegen het handels-, militaire- en expansieverdrag de uitslag gewoon keihard moet negeren. Lekker de burger op de democratische huig stompen, iedere wens om inspraak kreupel schoppen en de referendumwet levend begraven. Zo rolt Jaapie van het CDA. Mogen we hem bij dezen even herinneren aan het feit dat er een Kamermeerderheid - inclusief zijn eigen CDA - is vóór het respecteren van de uitslag op 6 april? Bij dezen. We hebben trouwens ff een promovideootje van de rassenleernazi's van Rechtse Sektor over de antidemocratische ophitsaudio van De Hoop Scheffer gemonteerd. Hij spreekt immers namens hen. Dat we wel even duidelijk hebben waar Jaapie 'ja' tegen wil zeggen.

TOP DIE KOP - Moslima's against Valentijn

ANP-39420075534.jpgIndonesian Muslim women take part in a protest against the celebration of Valentine's Day in Surabaya, on February 13, 2016. Muslim clerics across Indonesia have warned against celebrating Valentine's Day, which they regard as Western celebration that promotes sex, drinking alcohol and drug use. AFP PHOTO/Juni KRISWANTO
Bedenk een kop en/of fotobijschrift en win een date met een leuk meisje. Succes.

Mail: 'In Nederland verloopt joodse vlucht sijpelend'

endoeihe.jpgBijna twintigduizend euro binnen 24 uur, zit er nu in de crowdfund voor meneer en mevrouw Blog. We zouden het heel zelfvoldaan 'Bloggers voor Blog!' kunnen noemen, maar dat doet jullie, de reaguurders, ernstig tekort. Het zijn jullie ruimhartige bijdragen die zo'n fenomenaal bedrag in een etmaal bijeen gebracht hebben. Een groep horken zijn jullie. Maar een verduveld fijne groep horken. En het is niet onopgemerkt gebleven. We ontvingen mail uit Amerika, van een Nederjoods gezin. Hoogopgeleide vluchtelingen, maar dan echt: de briefschrijver is een professor met een eigen wiki. Op verzoek stoppen we hun identiteit even achter de boekenkast, maar hun name, address & credentials zijn bij de redactie bekend. Bedankt voor uw mail, hieronder integraal geknipt en geplakt:

Geachte medewerkers van GeenStijl, en met name Jan Roos,
Hierbij willen mijn vrouw en ik onze grootste waardering uitspreken wat jullie hier gedaan hebben. In Joods Nederland was al in augustus bekend dat dit meer van antisemitisme dan van een simpel roofoverval weg had. GeenStijl is de enige die daarop is blijven hameren.

Wij zijn in 2003 naar de VS geëmigreerd nadat het anti-joodse geweld (dat was toen nog heel mild, stenen gooien wanneer ik met mijn kinderen uit de synagoge bij de RAI kwam e.d.) en bedreigingen toenam. Gezien de geschiedenis van mijn familie en die van mijn vrouw in de onderduik was mij toen al duidelijk dat de NL overheid de Joden niet alleen niet kon beschermen maar ook niet wílde beschermen. Aangifte kon ik niet doen. Een wapenvergunning kon ik niet krijgen. Joodse organisaties probeerden het zoveel mogelijk weg te moffelen. Zo af en toe een steen door de ruit bij een rabbijn, en daar werd vooral geen aandacht aan besteed.

Het heeft me destijds nog heel wat moeite gekost om mijn vrouw te overtuigen van de noodzaak uit NL weg te gaan – maar zoals u ziet is dat gelukt, en nu zoals gezegd staat ze er volledig achter.

Vanuit onze omgeving in Amstelveen en Amsterdam was er in het begin veel onbegrip voor ons vertrek, hoewel dat na de moord op van Gogh, de aanslagen in Parijs en dergelijke, langzamerhand wel iets beter begrepen werd. En waar de ‘Joodse vlucht’ uit Frankrijk wat meer aandacht krijgt in de media, is dat vanuit Nederland heel stilletjes, meer sijpelen, hoewel verschillende bekenden inmiddels vertrokken zijn naar het buitenland.

Lees verder

Meerrrr

Tip de Redactie