achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Donald Trump schuldig in Stormy Daniels-zaak

Oud-president: "RIGGED TRIAL"

Al dan niet gamechanger in de strijd om het Witte Huis: Donald Trump is vanavond schuldig bevonden in de historische eerste strafzaak (waar het er soms verhit aan toe ging) tegen een voormalige Amerikaanse president. Hij staat in New York terecht wegens een zwijggeldbetaling aan pornoster Stormy Daniels. Mejuffrouw Daniels was in het verleden intiem met The Donald, die laatste wilde dat tijdens de campagne van 2016 niet aan de grote klok hangen, betaalde via-via 130.000 dollar zwijggeld en overtrad daarmee ruim dertig keer de (campagne)wet. De rechter zal op een later moment 11 juli de straf bepalen en Trump gaat dan ongetwijfeld in hoger beroep. De Gouden Leeuw (dixit Spartacus) doet dus nog steeds mee aan de verkiezingen in november en z'n tegenstander is nog steeds Joe Biden dus je weet het niet.
Update 23:19 - Trump na het verlaten van de rechtszaal: "Dit is een RIGGED TRIAL (-) Ik ben een onschuldig man. (-) The country has gone to hell. (-) We rekenen af op verkiezingsdag."

Samenvatting

The best is yet to come

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Biden, die soms de neiging heeft om mensen door elkaar te halen, roept Zelensky het podium op, noemt hem Poetin

Meneer Hitler, wat ontzettend leuk dat u er bent! Oeps, vergissinkje. Kan de beste overkomen, het overkomt immers mij. Excuses, mijnheer Colijn.

@Schots, scheef | 12-07-24 | 08:13 | 292 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.