achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Lentegeesten! Michiel Lieuwma en Timon Dias OPTIMISTISCH over de aanstaande intersectionele implosie en algehele ontkramping van Nederland

We're so back

Jullie denken misschien dat het allemaal slecht gaat en alleen maar slechter zal gaan. Maar dat is dus niet zo. Het gaat juist steeds beter en over een tijdje zelfs enorm goed. Bron? Uw Recon Marines aan de voorste linies van het energetische schimmenspel dat een cultuur de gevoelde richting van de tijd in duwt. 

De implosie van de heersende orthodoxie op links, de raciale doctrine van het intersectionalisme, is aanstaande. En het draagvlak voor vormingskampen als faculteiten sociale wetenschap van de UvA, het Stedelijk Museum, het Theaterfestival en gesubsidieerde Bestuurslid BIJ1-docenten als Martijn Dekker komt heel binnenkort gewoon definitief ten einde.

Verder gaat het natuurlijk nog even meta over Rafah en het Duitse fenomeen van "Ausländer Raus, Deutschland den Deutschen" op Gigi D'agestani. En met laatstgenoemde over hoe de Duitse volksaard zo wezenlijk verschilt van alle andere Europeanen, hoe de relatie tussen die volksaard en het nazisme altijd dwangmatig en neurotisch verdrukt is, en hoe alleen Rammstein een artistieke poging doet die relatie uit de verdrukking te halen. En op die noot eindigen we dan ook!

Kortom, kroegpraat alsof de meisjes kijken.

Meer mooie tv!

Het is nog geen Driekoningen maar dit zijn twee koningen

Cultuurkritiek van de meest consequentierijke soort

OPTIMISTISCH sleutelfragment en trailertje

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Amerika na Trump: critical race theory terug van nooit weggeweest

De intersectionele freaks back with a vengeance nu De Patriarch van huis is.

@Spartacus | 14-01-21 | 19:33 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.