achtergrond

Geenstijl

Ja hoor. Kabinet gaat 'mogelijkheden' verbod koranverbrandingen 'onderzoeken'

Onderzoek alles, behoud het goede

Er komt een onderzoek! Waarnaar? Naar de mogelijkheid om koranverbrandingen te verbieden. Koranverbrandingen zijn namelijk hartstikke kwetsend, kwetsen is een vorm van terrorisme en bovendien bukken wij liever voor dreigende haatbaarden, dus hee. Maar waarom ophouden bij koranverbrandingen verbieden? Laten we ook mensen die de hele tijd 'ik heb zoiets van' zeggen verbieden. Westlanders. Mannen van boven de 40 met ironische voetbalshirts. Sjoelbakken met incomplete sets sjoelstenen. Columns die zijn geschreven door """AI-journalisten""". De Postcodeloterij. Geurkaarsen. Shampoo met perzikgeur. Frambozenvla. Het verzamelde werk van Tommy Wieringa. Mark Rutte. Gewoon alles wat we niet leuk vinden VERBIEDEN en dan kijken wat voor gezellige samenleving we overhouden.
UPDATE: Damage control bij de NOS: "We gaan koranverbranden niet verbieden!"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.