Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Na het eclatante succes van de Oekraïense knaksnack van gisteren doen we vandaag in deze feestelijke week van vlees & zuivel een oerhollandse knakvariant: de knaksalon. Een kapsalon, maar dan met ons nationale culinaire icoon: de knakworst. Met kaas én patat en sla, dus ook nog heel gezond. Ideaal voor de hongerklop na de vrijmibeau. Afmaken met pittige sauzen naar keuze. Wie er ook nog groente (zucht) bij wil verwijzen we door naar de Volkskrant. SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Ook niet meer te betalen: vlees & zuivel
Dat voorspelt ABN AMRO in een nieuw rapport
MANNEN zijn KAMPIOEN KLIMAATVERANDERING dankzij VLEES en AUTORIJDEN
Manneeeeen heeeeuj (beeld: echte mannelijke mannenmannen die genieten van mannenmaaltijd)
SCHANDE. Fractievoorzitters Amsterdam aten KROKETTEN tijdens Week Zonder Zuivel En Vlees
Stadsbestuur belooft beterschap
StamCafé Beraad. U ramt met uw winkelwagentje een kudde vegan dierenactivisten. Mag dat?
Nu ook al A12-blokkades op de vleesafdeling!
Er was eens een moddervette brandweerqueer van kleur…
Soep van de Week in Het StamCafé
