achtergrond

Geenstijl

ingelogd als

lid

logout

nachtmodus

tip redactie

doneer

Pittige knaksalon met gegrilde prei

WAT ETEN WE VANDAAG?

Na het eclatante succes van de Oekraïense knaksnack van gisteren doen we vandaag in deze feestelijke week van vlees & zuivel een oerhollandse knakvariant: de knaksalon. Een kapsalon, maar dan met ons nationale culinaire icoon: de knakworst. Met kaas én patat en sla, dus ook nog heel gezond. Ideaal voor de hongerklop na de vrijmibeau. Afmaken met pittige sauzen naar keuze. Wie er ook nog groente (zucht) bij wil verwijzen we door naar de Volkskrant. SMAKELIJK!

Tags: week, met, vlees, en, zuivel

Reaguursels

Praat mee in het Stamcafé

Word de held van GeenStijl en word GeenStijl Premium. Dan ben je onderdeel van het roze legioen en kun je tevens genieten van:

  • Het befaamde roze kroontje
  • Een bannervrije website
  • Extra reaguurfuncties
  • Eerste rang bij acties
  • En bovenal: Jij houdt GeenStijl onafhankelijk!

Ik kies voor het volgende premium pakket:

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.

GeenStijl.nl is een uitgave van GS Magenta B.V.