achtergrond

Geenstijl

Pittige knaksalon met gegrilde prei

WAT ETEN WE VANDAAG?

Na het eclatante succes van de Oekraïense knaksnack van gisteren doen we vandaag in deze feestelijke week van vlees & zuivel een oerhollandse knakvariant: de knaksalon. Een kapsalon, maar dan met ons nationale culinaire icoon: de knakworst. Met kaas én patat en sla, dus ook nog heel gezond. Ideaal voor de hongerklop na de vrijmibeau. Afmaken met pittige sauzen naar keuze. Wie er ook nog groente (zucht) bij wil verwijzen we door naar de Volkskrant. SMAKELIJK!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Soep van de Week - Dood aan de digitale nomaden!

Ik interviewde Kevin van Vliet, correspondent in Zuid-Afrika (a.s. zaterdagavond te lezen op GeenStijl) en we hadden het over de digital nomads die als sprinkhanen neerstrijken in Kaapstad.

@Arthur van Amerongen | 07-02-24 | 21:00 | 126 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.