achtergrond

Geenstijl

Video - Fleur Agema ontdekt dat gratis bier leveren ingewikkeld is

Eigen risico voorlopig niet afgeschaft

Tijdens het zorgdebat vandaag in de Kamer wil SP-chef Jimmy Dijk van Fleur Agema weten waar het afschaffen van het eigen risico blijft, en eist PvdAGroenLinkser Julian Bushoff dat de mondzorg in het basispakket komt. De PVV heeft de verkiezingen gewonnen dus gaarne leveren en snel een beetje. Maar helaas. Los dat een en ander miljarden kost moet de PVV'ster ook nog rekening houden met VVD en NSC (BBB noemt ze niet), zegt ze. Gratis bier bestaat niet. Blijkt de PVV toch nog een zeer verantwoordelijke en genuanceerde partij. Dus dat komt wel goed met die onderhandelingen over Grondwet en rechtstaat.

Aan Jimmy zal het niet liggen

Laten we het fixen. Afschaffen eigen risico en mondzorg in basispakket. De Kamer sprak al uit dat het eigen risico moet worden afgeschaft, nu moeten we het demissionaire kabinet ertoe dwingen. We rekenen op je steun!

Fleur Agema
Fleur Agema
@FleurAgemaPVV

We hebben al voorgestemd. Je hebt je aangenomen motie al 🤷🏼‍♀️ Wat een agressie met je ‘leveren’.

243
Reply

Deze rekening moest nog vereffend worden

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Fuck de formatie. DSW verlaagt zorgpremie EN eigen risico (en Fleur Agema vlamt)

DSW, de kleine verzekeraar that could, wacht niet tot de politiek klaar is met formatievechten, maar gooit tegen alle verwachtingen zowel de zorgpremie als het eigen risico omlaag.

@Van Rossem | 26-09-17 | 10:15 | 0 reacties

Premies hoger. Zorg weer duurder onder Rutte III

Mogguh. Terwijl de zorgboeren zich opmaken om de ganse natie van NuKuBu's te verleiden met het fopfestival van de overstapaanbiedingen binnen een wettelijk ingesloten kartelsysteem, zit de formatiekliek extra muntjes naar de Rouvoetmaffia te schuiven.

@Van Rossem | 06-09-17 | 09:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.