achtergrond

Geenstijl

Nieuw! De thermostaatcoach

Want Omdat - Statushouders snappen verwarming niet

Terwijl u met een fleece-deken op de bank bibbert bij een terracotta bloempotkachel met een waxinelichtje, hebben hunnie in een portiek verder de verwarming lekker op 27 graden en het raam open want het werd wel erg warm in de voorrangswoning met gratis Miele. In Arnhemmistan is een pilot gestart met energiecoaches die tips geven aan statushouders om de energierekening behapbaar te houden. "In Syrië zorgt de regering voor gas en elektriciteit." Ja sjappie, voor die regering was je nu net gevlucht. WAT DENK JE ZELLUF? DAT ALLES GRATIES IS IN DIT LAND? [Antwoord: ja - red}. Enfin, geweldig verhaal bij RTL Nieuws over hoogopgeleide kennismigranten en overige apothekers uit Aleppo die nog nooit een CV van binnen hebben gezien. Wat een land & wat een mensen. EN WAT EEN SCHITTERENDE ENERGIECONTRACTEN.

"Soms denken mensen ze dat ze de verwarming altijd aan moeten laten, omdat dat dan goedkoper is. Dan hoeft de verwarming namelijk minder vaak op te starten."

Een vriend van Safwan heeft hier ook problemen mee gehad. "Toen hij net in Nederland was, had zijn huisbaas de thermostaat tijdelijk op 24 graden gezet. Mijn vriend dacht dat hij daar niet aan mocht komen."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.