achtergrond

Geenstijl

LIVE. WERELD REAGEERT op Harry & Meghan II

Tijd voor een take

Een fragmentje uit deel II

BBC Liveblog hier. The Guardian Liveblog hier. Sky News Liveblog hier. Daily Mail Liveblog hier. The Sun Liveblog hier. En zullen we hier dan eens een tegendraadse take geven na het zien van de eerste drie delen? Komt-ie: Oprecht een stuk meer sympathie gekregen voor zowel Harry als Meghan.

Het lijkt er toch echt op dat het misgegaan is tussen H&M en de tabloids omdat de tabloids echt heus wel sociaal-economische en lichtelijk raciale ondertonen in hun berichtgeving gebruikte, en Harry daar vervolgens openlijk tegen in verweer kwam. Maar de tabloids begonnen, niet Harry en ook niet Meghan.

Daarna escaleerde de boel tot waar we nu zijn aanbeland, en natuurlijk hebben Harry en Meghan daar absoluut ook een aandeel in door zich na elke media-escalatie steeds dieper - en onhebbelijker - in te graven. Ze hadden duizenden andere wegen kunnen bewandelen. Maar ze kozen deze, en vooral Harry kiest ervoor dezelfde media die zijn moeder ruïneerde niet onbeantwoord te laten nu ze het op zijn vrouw voorzien hebben.

Het ergste blijft overigens dat ze elkaar H en M noemen, de rest valt te vergeven.

Twee trailers van deel II

Geen malse beschuldiging

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.