achtergrond

Geenstijl

De paus ziet het ook niet meer zitten

We gaan er allemaal aan

Het zijn geen tijden om blij van te worden. U ziet het misschien ook wat somber in door de hoge energieprijzen, de oorlog in Oekraïne, de uitschakeling van Nederland op het WK in Qatar, de ijskoude winterkou, de onduidelijkheid over de excuses voor het slavernijverleden, de oplopende spanningen tussen Griekenland en Turkije, Gordon, corrupte Europarlementariërs, de eerste plek van Queen in de Top 2000, Oreo-koekjes, de inflatie, klimaatterroristen, de podiumangst van Anouk, Huawei-telefoons, de war on houtstook, het lerarentekort op basisscholen, het verbieden van alles dat leuk is, de bouwkwaliteit van Tesla, de oprukkende wolf, Ruud de Wild, het verplichte kerstdiner met de schoonouders, Chinese bommenwerpers in Taiwanees luchtruim en natuurlijk het verdwijnen van de nachtbus. Dan kan het zijn dat u zich tot de paus keert voor een stukje hoop en geruststellende woorden, maar dat zit er niet in. De heilige jurk ziet het zelf ook somber in en spreekt over "voortekenen van nog grotere vernietiging en verlatenheid". En de man met alleen maar witte was kan het weten gezien zijn zogenaamde connecties met de scriptschrijver van het leven. Dan weten wij genoeg: de wereld vergaat en we hebben niet lang meer. Leuk jullie gekend te hebben, wij gaan nog even feesten in de FvD-fractiekamer voordat het doek voor de mensheid definitief valt. Amen en zegen voor ons nog een heilig pilsje in.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

HOERA! EINDE DER TIJDEN GAAT NIET DOOR

RTV Drenthe wint het internet vandaag. Familie leefde jarenlang onder de grond

@Pritt Stift | 15-10-19 | 10:50 | 0 reacties

Paus speelt vieze spelletjes (niet met kinderen)

De paus is een eikel. There we said it. De paus is een díkke eikel. Al is het in de katholieke kerk meestal zo dat iemand een dikke eikel hééft en wel van het bepotelen van kleine kinderen.

@Mosterd | 27-08-18 | 13:03 | 0 reacties

VS stappen uit foute VN-kliek voor mensenrechten

Je gaat vandaag weer overal in de MSM & bij het partijkartel lezen dat het kwaadaardige Trump-regime tegen mensenrechten is, omdat ze uit de VN Mensenrechtencommissie zijn gestapt. Maar is dat wel zo?

@Van Rossem | 20-06-18 | 13:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.