achtergrond

Geenstijl

Medialand reageert op #DWDD en Keizer Matthijs

Even hun eigen straatje schoon föhnen

Bijzondere ontwikkelingen op het Gore Matras van het Nederlandse Medialand, waar journalisten, televisiemakers en tafelgasten plotseling iets moeten doen waar ze doorgaans helemaal niet voor betaald worden: boekjes open doen. Omdat slachtofferschap de nieuwe adel is, heeft Keizer Matthijs plotseling geen kleren meer aan en nu moet het Hilversumse incestnest ookmet de billen bloot Zo weet stagiairekeurder Hans Laroes plots van het bestaan van illegale salarisconstructies, worden bij NRC’ers oude wonden opengereten over de angstcultuur onder Peter “Ik was een keer of 70 te gast“ Vandermeersch (klik hier en druk op “quote tweets” voor omerta-doorbrekende openbaringen) en waren studioburen van DWDD eigenlijk altijd al op de hoogte van de misstanden op Matthijs Zijn Eiland, waar Dieuwke Wynia optrad als de Ghislaine Maxwell van de in ongenade gevallen omroepmiljonair. En tot overmaat van ramp gaat de Top 2000 Quiz met Matthijs ook al niet door.

Nou. Dan doen wij ook maar een duit in het zakje: Ook wij wisten het sinds 2011 altijd al, van Matthijs en zijn minihitler.

HAHAHA Persalarm: "Staatssecretaris Uslu wil actieplan NPO tegen grensoverschrijdend gedrag na onthullingen DWDD". (Die is dus van D66 hè. Over onveilige werkomgevingen gesproken)

Het mag noooooit meer gebeuren!

Is wel zo

Ook opvallend: wie er zwijgen

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.