Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Onderzoek naar anonieme brief (maar niet naar 23 klachten) Arib. Gijs van Dijk wil terug in Kamer

Haha die gekke Engelsen

O o o wat maken die Engelsen er een potje van. Boris Johnson dit, Rishi Sunak dat, Theresa May zus en Jeremy Hunt zo. Gelukkig hebben we in Nederland geen Kamervoorzitter die aankondigt dat er een onderzoek komt naar twee anonieme brieven over Khadija Arib, waarvan er een wellicht niet eens over Khadija Arib gaat, maar niet naar 23 klachten over Khadija Arib. En ha ha ha hebt u die krop sla gezien. Gelukkig hebben we in Nederland geen Gijs van Dijk die van een beroepscommissie gelijk heeft gekregen en nu terug de Kamer in wil (raar haar, red.), maar dat om onduidelijke redenen van het partijbestuur niet mag. En sjonge jonge jonge die Liz Truss, maar 45 dagen premier. Gelukkig hebben we in Nederland nog steeds Mark Rutte

Reaguursels

Inloggen

Wat ik zo onbegrijpelijk vind is dat zodra die Gijs van Dijk de vrijgezellenstatus kreeg springen er drie van die vrouwen op hem om een relatie te hebben. De Tweede Kamer is toch geen Love-bureau? Wat zoeken die vrouwtjes bij het partijbureau?

DitjaarkrijgikAOW | 20-10-22 | 21:49 | 1

Gijs wist zijn voorhuid drie keer te verkopen terwijl er nog geeneens een chip onder zit. Topgoser !

LD69 | 21-10-22 | 00:57

Ik heb de hele dag koud bier in de koelkast gezet. Ik ga nou lekker lezen over de affaires met Gijs van Dijk met de biertjes. Een onschuldige man veroordelen, hoe durven ze.

DitjaarkrijgikAOW | 20-10-22 | 21:15 | 4

@Tashtego | 20-10-22 | 21:19:
Volgens mij heeft hij nog steeds recht op zijn eigen zetel en mag z'n opvolg(st)er weer terug op de bank.

LD69 | 20-10-22 | 22:15

@LD69 | 20-10-22 | 22:15: Ja, dat zou je zeggen inderdaad, dat de kiesraad gewoon tegen zijn opvolger zegt plaatsmaken. Die kieslijst van maart 2021 verandert immers niet. Maar van Dijk had het zelf bij 1vandaag over het innemen van de zetel van Arib. Ik snap het eigenlijk ook niet, misschien dat hij zelf de kieswet niet goed kent.

Tashtego | 20-10-22 | 22:25

@Tashtego | 20-10-22 | 22:25:
Ah je hebt gelijk, dat hij dat zelf zei had ik gemist. Misschien kent hij idd de kieswet niet goed.

LD69 | 21-10-22 | 00:59
▼ 1 antwoord verborgen

vm.tiktok.com/ZMFh1XnKg/
Liz Truss als double agent Oh No.
Sent to destroy the Tory party.
(Als deze lichte persiflage hier is toegestaan?)

cugel | 20-10-22 | 21:13

In the Economist vergelijken ze Britain met Italië:
twitter.com/timdewit/status/158285624...
Deze voorpagina is een belediging voor Italie! Dit is een unieke puinhoop - een zelfgemaakte puinhoop van een suicidaal eiland waar een te groot deel van de bevolking houdt van clowns, zolang die clowns maar xenofoob genoeg zijn.
Maar Italië, met een premier met directe links met het fascisme moeten we ook niet onderschatten.
En ook Nederland niet met FvD en BBB.
Orban, Polen, Poetin, Iran, overal is rechts aan de macht of in opkomst.
Links bestaat alleen nog in de verbeelding van rechts. (antifa, woke etc)

cugel | 20-10-22 | 20:33

Beter Rutte met een beleid door het midden dan Truss extreem over rechts, zo extreem dat zelfs veel rijke stinkerds vonden dat zoveel schaamteloze zelfverrijking niet kon in deze tijd waarin nog veel mensen in de armoede zitten door de hervormingen van Thatcher.
Daarom zit Rutte er nog en is Truss weg met 115.000 pond per jaar voor de rest van haar leven voor 45 dagen er een puinhoop van maken. Maar daarvoor ben je dan ook een extreem rechtse Tory. Rishi Sunak wist het beter, maar de Tories konden natuurlijk niet stemmen voor een zelfverrijkende buitenlander.

cugel | 20-10-22 | 20:08 | 6

@cugel | 20-10-22 | 20:37:
Het stuit me tegen de borst 'de mensen hier'. Ik kom van al die honderden reaguurders weinig echt extreem rechts tegen, zelfs veel teleurgesteld links, -voor zover die termen in de huidige politiek nog iets betekenen-, en het zou je sieren als je iets minder verheven praat en niet 'de reaguurder' steeds over één kam scheert.

letopuwzaak | 20-10-22 | 21:03

@letopuwzaak | 20-10-22 | 21:03: Dat is waar: er zijn hier ook een paar mensen met een wat genuanceerder standpunt, eigenlijk nog onverwachts veel, maar het is toch nog steeds de uitzondering die de regel bevestigt, denk ik althans. En ik zie niet dat ik "verheven" zou praten. Tenzij kritiek zo gezien wordt. Misschien moet ik maar eens vroeg gaan slapen: mensen niet lastig vallen met mijn "gezeur".

cugel | 20-10-22 | 21:19

Extreem rechts bestaat vrijwel niet in Nederland. Ja, een handjevol Schultenbrau drinkende kaalkopjes met kistjes aan en een uitstraling waaruit blijkt dat het gezamenlijke iq niet hoger is dan mijn schoenmaat.

At_Dawn_They_Sleep | 20-10-22 | 23:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Die ex van hem, die Tinkerbell, heeft haar relatie met een parlementarier tot het uiterste doorgedreven en bij de PvdA een welwillend oor gevonden om vreemdgaan te reframen tot machtsmisbruik, en in het #meetoo naritief te gieten. Beetje spelen met feiten en woorden en zij maakt dat er van.

adhd-je | 20-10-22 | 19:33 | 1

Tinkebell
#metoo
narratief

Beetje spelen met woorden, wie doet het niet.

_pacman_ | 20-10-22 | 19:41

Ministers blijven hier lang zitten maar Wij hebben dan wel weer het record kortdurends Kamerlidmaatschap 3 dagen

Whisky | 20-10-22 | 19:30

Rots in de Branding Rutte. De Grote Roerganger. Het Genie van Den Haag. De man die crisissen kan creëren als geen ander. Schandalen eenvoudig weg kan lachen. De man die u dat belooft wat u wilt horen, en iets anders doet, en van u daarmee weg mag komen. Die Rots is van ons en gaat niet weg. Eat that Beefs!

Louter Leuter | 20-10-22 | 18:39

Heeft Arib haar ontslagbrief nu al ingeleverd? Dat duurt nu wel al heel lang… De voorstelling waarin Vera Bergkamp die voorleest wil ik in elk geval voor geen goud missen, en de hierboven aangekondigde soap “de opvolging” ook niet.

ruud76 | 20-10-22 | 18:34 | 1

Arib had zich verteld, ze moest nog 3 weken langer Kamerlid zijn om tot pensioen met wachtgeld te kunnen gaan.

_pacman_ | 20-10-22 | 18:36

Het grensoverschrijdend gedrag bestond uit: "'het wekken van valse verwachtingen in relaties".... Ahh dus als hij haar wel een beter baantje had bezorgd nadat ze met hem het bed in is gedoken had er niets aan de hand geweest.

peterdh | 20-10-22 | 18:21

D’66 wil gewoon de Marokkanen kalt stellen. Behoorlijk racistisch. Zijn de klachten over Pechtold al onderzocht?

Lukiluuk | 20-10-22 | 17:58

Wie had gedacht dat dit allemaal zou plaatsvinden onder de bezielende leiding van de powervrouw Ploumen?
Hahaha!

goedverstaander | 20-10-22 | 17:57

Gijs van Dijk heeft een flinke plaat voor z'n hoofd, zegt tevens wat over de integriteit binnen de PvdA..

Nederlanddraaitdoor | 20-10-22 | 17:56 | 1

Nee, dat is een toupet volgens mij.

Spring Bruissteen | 20-10-22 | 17:58

Ook de T. wil het nu: Gijs van Dijk gaat een omgekeerde Van Drimmelen doen . En jury, wat vindt u daarvan www.youtube.com/watch?v=57R7aAY5QiM

Hetkanverkeren | 20-10-22 | 17:52

Niet alleen in Nederland is de politiek failliet.

Here's Freddy | 20-10-22 | 17:51

Tja, dat haar. Gijs dacht natuurlijk met mijn comb over red ik het niet meer. Dan maar wat laten implanteren, dan kan ik ook weer meer implanteren.
i.imgur.com/TvFSqnX.jpg

Deksmaat | 20-10-22 | 17:48 | 4

Op een gegeven moment moet je gewoon erkennen dat 't er nt meer uitziet en gewoon de vleespet met trots dragen.

ReyNemaattori | 20-10-22 | 19:42

Ik ben veel knapper dan Gijs, maar hij doet er meer dan ik. Dat is niet eerlijk.

DitjaarkrijgikAOW | 20-10-22 | 21:22
▼ 1 antwoord verborgen

@red.: er bestaat een woord voor dat """raar haar""", namelijk: schaamhaar.

OverdaanDerOnderheid | 20-10-22 | 17:46

Hoho we hebben ook Kaas de Vies!

blikjegrolsch | 20-10-22 | 17:46

Na de revolutie eet nu ook de cancelcultuur haar eigen kinderen op. Popcorn enz.

J.P.Drapeau | 20-10-22 | 17:41 | 1

Precies. Genieten.

goedverstaander | 20-10-22 | 17:45

Heb in een vlaag van verstandsverbijstering ook eens een anonieme brief opgesteld voor de heer Rutte. Gelukkig kwam ik op tijd bij zinnen en heb die brief niet op de post gedaan maar verbrandt in mijn betonnen barbecue. Het was geen liefdesbrief.

Leptob | 20-10-22 | 17:40 | 1

De opzegging van uw lidmaatschap?

goedverstaander | 20-10-22 | 17:44

Mark maakt er al jaren een potje van maar die hoeft kennelijk niet weg. Hadden wij maar zo’n Lagerhuis.

Colin.Fart | 20-10-22 | 17:36

Een onafhankelijk bureau dat het vertrouwelijke rapport niet mocht lezen concludeert dat zolang zij de aanklachten niet kennen de schorsing onterecht is.
En op basis van die uitkomst wil Gijs van Dijk terug de Tweede Kamer in.
Ja, zo lust ik er ook wel eentje.
#eentje opsteken doet en diep inhaleert

Osdorpertje | 20-10-22 | 17:34 | 6

Is zoiets als een rechter die het bewijs van het OM niet overhandigd krijgt.

Zoelense Hobbyboer | 20-10-22 | 17:41

Exact, blijlbaar had men leugens te verbergen, want als dat onderzoeksrapport vol waarheden had gestaan had men het gewoon kunnen laten lezen.

miff | 20-10-22 | 17:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Kan Gijs die zetel nu claimen ook al wil het bestuur van de Partij van de Anoniemen dat niet? Kan hij dat kippenhok daar mooi wat opschudden, die ouwe dekhengst.

goedverstaander | 20-10-22 | 17:33 | 5

Als Van Dam volgens de kieslijst de eerstvolgende is kan de PvdA hem niet tegenhouden. Ze kunnen hem volgens mij wel uit de fractie zetten, dan heeft hij niet de ondersteuning. Zo heb ik het gehoord ergens.

Sokop | 20-10-22 | 19:15

M'n bier wordt gekoeld en de nootjes staan klaar, omgekeerde Van Drimmelen doen, ik kan het niet houden van genieten.

DitjaarkrijgikAOW | 20-10-22 | 21:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Team Gijs hier.

hotnot | 20-10-22 | 17:31

Tinkerbell, Tinkerbell.. Wie is de schoonste van het land?

Zij met het minste verstand.

Maar muze, waar de kunst?

www.youtube.com/watch?v=rrs6ATnaXSU

Dat verdomde patriarchaat ook!

Hetkanverkeren | 20-10-22 | 17:27

Maart 2262...
nieuw kabinet met jawel Mark Rutte.

meneer Q | 20-10-22 | 17:27 | 1

Rutte 66 ??

J-van-de-Bontekoe | 20-10-22 | 18:46

Britse humor en Nederlands geknoei

vanBarchum | 20-10-22 | 17:26

Inzake Gijs van Dijk, op Joop staat dat de dames die klaagden nu aangifte bij de politie hebben gedaan tegen Ester-Mirjam Sint omdat ze Gijs van Dijk inzage heeft gegeven in zijn eigen dossier. De dames hadden liever gezien dat de aanklachten die ze tegen iemand hebben ingediend nooit volledig bij de beklaagde terecht zouden zijn gekomen.....

Echt... en dat zijn volwassen vrouwen..... wat een onvolwassen gedrag en wat een soap.
www.bnnvara.nl/joop/artikelen/pvdaers...

Tarak | 20-10-22 | 17:25 | 1

Correctie: Esther-Mirjam Sent

Tarak | 20-10-22 | 17:35
-weggejorist en opgerot-
masahide | 20-10-22 | 17:25 | 3

Misschien is er een ander land waar we als provincie bij kunnen aansluiten?

Harry.Langezwaal | 20-10-22 | 17:24 | 1

Vlaanderen

Kattie | 20-10-22 | 17:56

Go, Gijs, kom terug! Pak die lamzakken terug die jou eruit gewerkt hebben!

MAD1950 | 20-10-22 | 17:19 | 5

Het is wel een deugende linkse PVDA deugkneus. Verwacht er maar niets van. Een lamzak van het zuiverste water omdat hij blijkbaar nog steeds lid is van de PVDA. Geen greintje eigenwaarde. De eer aan jezelf houden en laat ze lekker de koelere krijgen. Niet dus. Misschien gaat hij een burn-outje doen.

forecastle | 20-10-22 | 17:46

@Wattman | 20-10-22 | 17:28: daarmee zijn we dan wel op weg naar de beginselen van de volksvertegenwooridiging

Lu_Tze | 20-10-22 | 18:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Verrek PvdA, bestaat die partij dan nog? Je hoort ze zo weinig.

jan huppeldepup | 20-10-22 | 17:17

Kuiken, Ploumen, Hamer, Piri Sent, Arib en vooruit die kastnicht Nijboer tellen we ook mee. Zien we een verband of zou het toeval zijn dat het allemaal roddeltantes zijn die op basis van halve aannames en hele leugens een cis-hetero-blanke-man zonder een greintje bewijs (haha hij maakte een link naar Sargentini, nog zo'n hoogvlieger) kapot maken?

_pacman_ | 20-10-22 | 17:16

Hebben ze in de VK ook een wachtgeldregeling?

guldenmiddenweg | 20-10-22 | 17:15

Dat is precies hetzelfde wat ik vanmiddag tegen mij vrouw zei, eerst alle dagen een grote muil over Boris en weer over zijn opvolgster maar nooit over dat zootje hier.

uisge baugh | 20-10-22 | 17:12 | 3

Nog nooit zo vaak en in zoveel varianten het woord crisis gehoord.
Verder gaat alles hier voortvarend.

Ruimedenker | 20-10-22 | 17:14

Het Pond was ook naar een dieptepunt gezakt volgens de vele krantenkoppen.
De Euro zakte zo ongeveer net zo hard mee. Maar dat stond er vaak niet bij.

guldenmiddenweg | 20-10-22 | 17:16

Deze zorgvuldig geregisseerde berichtgeving gaat eindelijk meerdere mensen opvallen. Het werd tijd!!!!

Drembil | 20-10-22 | 18:04

Nicaragua aan de Noordzee.
Zoveel wantoestanden als in de de afgelopen paar jaar heb ik nog niet meegemaakt in dit land.
Vieze politieke streken waren er al, maar daar komen nogal wat (Sex) schandaaltjes bij, toeslagenaffaire, Afghanistan, belangenverstrengeling, corruptie, vriendjespolitiek, geheugenverlies, Corona-miljarden.
Weet ik veel wat voor een onrust nog meer.
Maar Brexit is lachen, Trump een kudtje, Orban, België is traditioneel een zootje, etc.
Een doorstart catastrofekabinet, een complete dwaas in de oppositie, een op tilt geslagen groene revolutionaire garde etc.
Het is een complete teringzooi geworden.
Maar hé! Gelukkig kunnen we de Russen bewijsvingeren.

Ruimedenker | 20-10-22 | 17:10

Hebben ze in Engeland nu ook een bananenmonarchie?

Schadenfreude | 20-10-22 | 17:09

Morgen waar even de BTW aangifte doen, die onnodig lange onderzoeken moeten ook betaald worden natuurlijk.

John McClane | 20-10-22 | 17:09 | 3

Kreeg een brief, had teveel erfbelasting betaald, krijg iets terug.
Vragen mijn Bic nr, nergens te vinden, niet online, niet op je telefoon. dus niet ingevuld.

gato | 20-10-22 | 17:36

Googlen naar naam bank en bic en u had m in een seconde

Drembil | 20-10-22 | 18:06

De Belastingdienst weet nog niet dat het BIC bij een Nederlandse IBAN volstrekt overbodig is.
Wacht, er wordt gebeld.
De 20e eeuw belt, of ze de BIC terug mogen.

Bakkeleures | 20-10-22 | 18:18

Twee brieven, onderzoek gaat ENKELE MAANDEN duren. OOwwwkee. Daar gaat weer iemand lekker op binnenlopen.

John McClane | 20-10-22 | 17:08

Britse humor blijft mooi...

eekeek | 20-10-22 | 17:06 | 1

Hadden wij die maar, al was het maar 1 procent, maar nee, alleen ons zuurgraad stijgt.
Ik begrijp niks van die twee brieven , die er niet waren of toch,
Alles verdwijnt hier, bij Rutte bij Minister van gezondheid, 5 milard.

gato | 20-10-22 | 17:27

Ik vind wel dat ze leuke ronde balletjes heeft, zal niet voldoende zijn geweest hoewel je in deze showbizz daar ver mee kan komen. jammer truxit..

broervandenhollander | 20-10-22 | 17:05

Het afbreukrisico van die Engelse premierspost is nogal hoog..

Wijze uit het Oosten | 20-10-22 | 17:05

Zij hebben een premier die een ragequit doet na kritiek.
Wij hebben een premier die kritiek weglacht.
En daarom is onze politiek veel stabieler.

koeberg | 20-10-22 | 17:04 | 1

Weet u wat nog stabieler is. Dhr Putin.
Stabiel is niet perse beter.

Cadaver | 20-10-22 | 18:42

Truss serieus ,"het waren 45 fantastische dagen'.
Tempo Team zou jaloers zijn op zo'n prestatie!

roberto9715 | 20-10-22 | 17:04 | 1

Maar 45 dagen...
Hugo de Jonge heeft vier jaar lang een puinhoop gemaakt van de volksgezondheid en had die tijd ook voor geen goud willen missen. Nu maakt hij een puinhoop van de woningbouw.
Geef mij het VK maar. Daar zijn prutsers niet zulke zetelklevers.

MAD1950 | 20-10-22 | 17:16

weer een onderzoek bureautje met voornamelijk d'66 stemmers die miljoenen gaat krijgen om de waarheid onder tafel te vegen zoals bij van Drimmelen.

Snap_het_ook_niet | 20-10-22 | 17:04 | 1

die?

drastic | 20-10-22 | 17:30

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl