achtergrond

Geenstijl

Biechten? NU. In de comments van Het StamCafé

Iets op te biechten? De Roze Kerk doet niet aan politie enzo

VRIEnDEN & VRIENDINNEN DAAR GAAN WE WEER! We hadden het 'Beste Nummer Ooit Onderzoek' en dat leverde naast 1000+ reaguursels tevens een fenomenale playlist op. We hadden het 'Beste Film Ooit Onderzoek' en dat was zelfs 1500 guursels. Toen deden we het Grote Vraag Maar Raak Topic en dat werd een krankzinnige knalfuif met een miljoen waanzinnige vragen des levens + dito antwoorden (deel 1 & deel 2). En omdat we zo'n gezellige en leuke komjoenitie zijn met z'n allen én omdat het vandaag zondag is mag u lekker los. Misschien een keertje snoep gestolen? Uw collega meegenomen naar het fietsenhok, terwijl Samantha thuis zat te wachten? Uw schoonmoeder van het dak gegooid - het leek op een ongeluk? De remleiding van uw boze buurman doorgesneden? U krijgt geen straf - lucht uw hart & leeg uw ziel op de biechtstoel van de roze kerk.

Dus de vraag: IETS OP TE BIECHTEN?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.