Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sadistisch zieke haat aan adres Oostenrijkse zelfmoord-corona-arts

RIP

Wat is de wereld beter geworden door 'social' media hè?

Afgelopen vrijdag pleegde de door media bekende Oostenrijkse corona-arts Lisa-Maria Kellermayr  (36) zelfmoord. Uit afscheidsbrieven blijkt dat ze de onophoudelijke stroom aan dreigementen en haat niet langer kon verdragen. Omdat ze als een soort Oostenrijkse versie van Ab Osterhaus vaak in beeld was, onder andere om levensreddende vaccinatie te promoten, kreeg ze zeer ernstige dreigementen binnen. Vooral via 'social' media uiteraard, want dankzij 'social' media zijn de wereld, en vooral de samenleving danwel democratie, er echt stukken beter op geworden en worden mensen écht goed 'in verbinding met elkaar gebracht'. Meer over deze arts en haar dood leest u op TPO (gave site!). Na de breek wat uit het Duits vertaalde dreigementen die Kellermayr via 'social' media binnenkreeg en publiceerde op haar website. Opdat we niet vergeten hoe zorgwekkend ziek sommige Oostenrijkse sadisten van de Wappen SS kennelijk zijn (haha, meta-Godwin!). We denken zomaar dat ook in Nederland dergelijke wappies doodleuk vrij rondlopen, beslist ongehinderd door politie en justitie. Tot er een dode valt. Door zelfmoord. Of moord. Sterkte met lezen en vergeet geen teiltje klaar te zetten!

'Hallo jij dom stuk stront!'

Je kunt wel met aangiftes dreigen maar je krijgt me sowieso niet te pakken. In plaats daarvan heb ik besloten jou te pakken. Wanneer ik daar ben zal ik uiteraard ook alle andere medewerkers van je praktijk afslachten. Ik ben bewapend en heb een jachtgeweer. Daarmee zal ik je niet alleen voor je raap schieten want dat is veel te makkelijk. Nee, ik zal als patiënt komen en wanneer we dan alleen in de behandelkamer zijn zal ik je neerslaan en aan je artsenstoel vastbinden. Daarna zal je moeten toekijken hoe ik je medewerkers de keel doorsnijd. Ik zal je zo neerzetten dat je helemaal onder het bloed komt te zitten wat uit hun nek zal spuiten. Wanneer dat varkentje eindelijk is gewassen zal ik een paar maal op hun lijken trappen zodat je ook daar van kunt genieten. Je kunt dan niets doen omdat je in je eigen privé-lockdown op je stoel vastzit. De vaccins die je hebt zal ik direct bij een medewerkster in de aderen spuiten. Of misschien direct met de naald in het hart. Dat wordt een leuk gezicht wanneer ze de ogen wegdraait nadat ze een dodelijke vaccindosis heeft gekregen, nietwaar? Alleen bij de gedachte al moet ik lachen. Daarna kom jij aan de beurt. Als dokter weet je zeker wel hoe je een lobotomie uitvoert? Die zal ik dan uitvoeren en dan via je ogen de rest van de vaccins die zich in je praktijk bevinden in je hersens spuiten. En als dat liters zijn zal je brein in het vaccin zwemmen. Misschien overleef je dat. Lobotomie met vaccinschade. Ik weet zeker dat het leuk wordt wanneer je immuunsysteem in de dagen daarna je hersencellen aanvallen en vernietigt. Zo zul je langzaam maar zeker sterven en kom je als vanzelfsprekend in de categorie vaccinatieschade terecht. Mocht ik echter veel weerstand ondervinden wanneer ik op bezoek kom dan schiet ik je eenvoudigweg gelijk dood. Wel jammer, want dan hebben we veel minder plezier.

Tot ziens!

Je Klaas.

'Je zult me nooit vinden'

Hoi Lisa,

Ik heb de zeer interessante bijdrage op de Oostenrijkse televisie over jou gezien en met grote interesse gevolgd. Het is zeer interessant hoeveel zorgen jij je maakt om je eigen minderwaardige leven en hoe je verzoekt om bescherming en dat wat onvermijdelijk is wil uitstellen. Het is werkelijk erg jammer dat ik van mijn oorspronkelijke plan vermoedelijk moet afzien en geduld moet betrachten. Maar wanneer jij zo graag niet in je praktijk wil sterven wil ik het uiteraard heroverwegen. Ik denk dat we beiden wel weten dat jij je huidige levensstijl niet voor altijd kunt blijven voortzetten. Je huisnazi zal je niet voor eeuwig kunnen beschermen, je moet ooit uit je vaccinhel tevoorschijn komen. Zeg me eerlijk, je gelooft toch werkelijk zelf niet dat je ooit nog uit deze situatie komt? Corona is voorbij en alles is vergeten? Niet door mij, oh nee. Ik heb er geen probleem mee om lange tijd af te wachten, tot ik toesla. Daar willen we toch samen van genieten, nietwaar? Ik heb er geen zin in om me als een noodgeval voor te doen om vervolgens de muren van je praktijk met de hersens van je medewerkers te beschilderen. Verdoven en in een kelder folteren is meer mijn stijl. Ken je GHB? Dat is smaak- en reukloos en na enige uren niet meer aantoonbaar. Ofschoon ik mij om de sporen geen grote zorgen hoef te maken omdat jij onder mijn hoede door niemand zal worden gevonden, ook je lijk niet. Wat het thema ‘We moeten deze gast vinden’ betreft: bespaar je de moeite, je zult me nooit vinden. Net zoals men jou nooit zal terugvinden wanneer ik mijn werk heb gedaan.
 

Met dodelijke groeten,

Klaas.


'We houden je in de gaten'

Mevrouw dr. Kellermayr,

We houden je in de gaten en zullen karikaturen zoals jij voor de toekomstig op te richten volkstribunalen brengen!

Alstublieft. Nog vragen iemand?

Dit soort vullis dus...sad!

Reaguursels

Inloggen

Kunnen we anonimiteit op Social media platformen aub opheffen? Je toont maar lekker je ID als je wilt Twitteren en Facebooken. Of je doet het gewoon niet.

Allemaal | 02-08-22 | 00:12
-weggejorist-
Van Schampsteeg | 01-08-22 | 23:40 | 3

Zo triest: het erge is ook nog dat zij met haar werk (in)direct vele mensenlevens heeft gered (vooral als haar werk als huisarts, niet alleen als pleitbezorger van vaccins). Wat krijg je als dank: doodsbedreigingen, waarschijnlijk van een stel idioten die het verantwoordelijkheid in hun werk hebben van een stoeptegel (lees: excel bestandjes uittuffen of ramen lappen). Zelf heb ik verschillende mensen in mijn kennissenkringen in de zorg om mij heen (huisartsen vooral). De verhalen die je hoort, vooral mbt corona, laten je bloed koken. Ondankbaar genetisch afval wat er soms langskomt. Die worden uiteraard ook geholpen: iets met verantwoordelijkheid en een eed enzo. En dan krijg je dus, als je je mond open doet, een stel opgefokte idiote wappies overheen. En om over de zorgverzekeraars maar te zwijgen. Gelukkig zijn de meeste patienten dankbaar, maar die paar die eruit springen blijven wel lang hangen.

GekkeLorrie | 01-08-22 | 23:25

Vreselijk om op deze manier de democratie omver te werpen en waar komt al dat rare gedoe vandaan ? Totaal geen respect voor een ander.Ik leef net als de rest van dit land,al 20 jaar in het land van Rutte,totaal mijn keus niet maar mensen hebben gekozen en het is gelukkig een democratie…Wappies moeten zich schamen

.-.blijei | 01-08-22 | 22:52

Wat was die QR samenleving heerlijk zeg... Je zag weinig proleten meer op straat en in het openbare leven...

Een verrijking wel, dat volk.... Man, man, man...

el burro | 01-08-22 | 22:50

Oef, die laatste zinsnede van Engel de Engert. Zo typerend weer.

zijvanhiernaast | 01-08-22 | 22:31

Bedankt voor de waarschuwing vooraf, meneer Brussen. Dit kwam even heel hard binnen. Ben gewoon echt van slag van dit bericht. Waar deze arts doorheen is gegaan voordat ze tot dit besluit kwam. En waar nu dan haar familie en geliefden doorheen moeten. Vreselijk. Het is bekend dat er psychopaten bestaan, en dat ze onder ons leven. Misschien zijn de reacties eromheen nog wel enger. Die reactie van Engel. Of bovenstaande reactie van de 1 of andere anonieme hater, die de moeite neemt om jullie een dergelijke mail toe te sturen. Het is intens verdrietig dit. Ja en walgelijk.

lezeres | 01-08-22 | 22:17

Ruimt lekker op, zo’n topic. Veel opgejoristen hier.

Cunts-en-kitsch | 01-08-22 | 21:17

Bedenk me trouwens net dat er landen zijn waar ze op elkaar schieten om o.a. nummerborden.
Dus ik denk echt dat hier toch eens serieus naar gekeken moet worden.
Het wordt steeds erger met die wappies.

anoniem98765 | 01-08-22 | 20:56 | 1

Ja ze zijn doodsbang voor een mogelijk ontwikkelde QRcode met hun europese identiteit maar hebben gewoon een nummerbord achterop hun auto en een nummer op hun simkaart.

Shoarmamasutra | 01-08-22 | 21:43

Ooit, lang geleden, toen ik voor het eerst hoorde over Facebook en me daar eens wat meer in verdiepte, nam ik al het besluit om me daar niet mee in te laten, want overbodig & tijdrovend gedoe voor exhibitionisten, aandachtshoertjes, bakvissen die de hele dag vastgelijmd zitten aan hun mobieltje, en ander mobieltjes-verslaafd volk dat zijn sneue, volstrekt oninteressante leven wat valse glans wilt geven.
Kortom: blij dat ik me nooit heb ingelaten met Twatter, Feestboek, Instagram, Telegram of welk ander "social" medium dan ook.

Bespaart me een hoop tijd, zinloze stress, ergernis & woede & geeft me veel gemoedsrust. Nog nooit het gevoel gehad dat ik iets miste.

Peter Emile | 01-08-22 | 20:49 | 2

Mag ik vragen hoe oud u toen was? Ik ben nu 30 en mijn generatie en de generaties na mij zijn letterlijk beinvloed door vrienden om een account aan te maken. (Heb het nu verwijdertdt)

Cunts-en-kitsch | 01-08-22 | 21:14

Die engel is een eng figuur.
Enige positieve dat ik van hem kan zeggen is dat hij het openlijk laat zien.
Maar ook hier kan de politie niets doen tegen dat soort figuren.
Misschien moeten we daar eens wat aandacht aan besteden, ipv Co2, N2, enz.
Persoonlijke menig hoor.

anoniem98765 | 01-08-22 | 20:46

Goeiemorgen zeg, wat een gestoorde Klaas. Die heeft heel wat vaccinschade opgelopen.

Beste_Landgenoten | 01-08-22 | 20:34

Die Klaas lijkt me een psychopaat. Rijp voor dwangbehandeling. Triest dat die arts zich van het leven heeft beroofd. Beter bewaar je die agressie voor je belagers. Ik vermoed dat vrijwel iedereen het haar zou hebben vergeven als zij zich met een al dan niet clandestien verkregen wapen zou hebben verdedigd tegen een eventuele belager. Zeker als je in een rechtzaak al die dreigementen zou laten zien.

lekgoot | 01-08-22 | 20:19
-weggejorist en opgerot-
HoogToontje | 01-08-22 | 19:49 | 2

Ziek...

Nico1000 | 01-08-22 | 19:37

Het wordt mij hier te gevaarlijk. Tot ziens in de kroeg.

K1100 | 01-08-22 | 19:35
-weggejorist-
2Benen | 01-08-22 | 19:32 | 1
-weggejorist en opgerot-
de_profeet | 01-08-22 | 19:29 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist en opgerot-
C1O2 | 01-08-22 | 19:27 | 1

Het commentaar van die Willem Engel is net zo walgelijk als die haatbrief aan die Arts...

Nico_the_Sparrow | 01-08-22 | 19:22

Niet alleen imams kunnen haatzaaien maar (rechts) extremistische wappies kunnen dit ook, misschien nog wel beter.

johnyl | 01-08-22 | 19:17 | 5

@johnyl | 01-08-22 | 19:24: Antifa is een lief, tolerant clubje? Alle extremen zijn kut. Ze raken elkaar zelfs.

Wayfaring stranger | 01-08-22 | 19:28

Wat u eigenlijk probeert te zeggen is : "maar hunnie doen het ook" terwijl je beter aan zelfreflectie zou kunnen doen zonder naar een ander te wijzen.

johnyl | 01-08-22 | 19:41

@Wayfaring stranger | 01-08-22 | 19:28: dit dus

Therrie | 01-08-22 | 20:22
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Analia von Solmsch | 01-08-22 | 19:15

Jeuj het corona-geruzie is weer begonnen..

Patje | 01-08-22 | 19:12 | 3

Ruzie? De covid oorlog barst weer los met het verwachte aantal slachtoffers.

K1100 | 01-08-22 | 19:15

Dat zal denk ik nog wel even zo blijven Patje want Covid maakte niet alleen verborgen lichamelijke aandoeningen zichtbaar.

En er was en is veel te zien.

nikolaos | 01-08-22 | 19:33

En zo is het. En ik sta aan de goede kant, voor altijd!
Zo.

nobodiesunmighty | 01-08-22 | 21:23

Tja, social media: de plek waar idioten die denken dat kunnen Googlen gelijk staat aan het hebben van kennis, en die zich daardoor veel slimmer wanen dan ze dom zijn lekker verbaal met elkaar op de vuist kunnen gaan vanwege het overduidelijke eigen gelijk.
Echte domheid = niet beseffen hoe weinig je weet en daardoor de wereld verzieken met je eigen, met hand-en-tand verdedigde domme mening.

Homer P. Simpson | 01-08-22 | 18:59 | 1

Goede reactie. Echt slimme mensen weten dat ze veel niet weten. En maken in dergelijke situaties gebruik van de kennis van (andere) specialisten.

Après toi | 01-08-22 | 19:13

Wellicht ligt de oplossing ook bij social media. Zo anoniem is die Klaus (zal wel een Barbie-verzameling hebben) nu ook weer niet.
Google moet prima in staat zijn om bij de naam van deze idioten een foto met deze schrijfsels te tonen. En dat dat recht om vergeten te worden niet meer van toepassing is.
Dat je iig beseft dat dergelijke schrijfsels bij je blijven.

Alquest | 01-08-22 | 18:55 | 1

Nou pleegt niet iedereen die bedreigd word zelfmoord natuurlijk (hoi Geert), daargelaten dat bedreigen zeer laf en destructief werkt op een mens. Maar ik denk wel dat de meeste bedreigingen via internet niet serieus zijn. Waarom aankondigen via je ip bv wat je gaat doen?

lowieke170047835616 | 01-08-22 | 18:48 | 7

Knoflook oa TOR is darkweb... Volkomen legaal...

niv01 | 01-08-22 | 19:09

@Ronnie | 01-08-22 | 21:14:
Moet je uiteraard wel ergens een mail aanmaken met dezelfde techniek anders heb je er nog geen reet aan.

Ronnie | 01-08-22 | 21:16
▼ 4 antwoorden verborgen

“Demense” moesten zo nodig gehoord worden hè? Nou dat hebben we de afgelopen jaren gezien. En dan willen een aantal van jullie ook nog een bindend referendum invoeren. Maar goed, ik denk dat Facebook en Twitter ten onder gaan aan die gekken. Ik doe er vrijwel niks meer mee, precies om die reden. En ik denk dat mediabedrijven ook maar beter hun reaguurderspanels kunnen sluiten.

Bigi Bana Boy | 01-08-22 | 18:47 | 4

Ja, 20 procent van de bevolking kun je afschrijven. Mensen die een boel geld kosten, niks bijdragen aan de maatschappij, een boel problemen veroorzaken en als je ze daar op aanspreekt, agressief reageren. Je kan er niks mee. Misschien beter om - net als in het oude Athene- deze mensen geen stemrecht te geven.

Après toi | 01-08-22 | 18:53

@Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:49: Aan de andere kant is het ook weer verlichtend te beseffen dat Twitter slechts een afspiegeling is van de gootsteen van de maatschappij.

DeWeerman | 01-08-22 | 19:04

@DeWeerman | 01-08-22 | 19:04:

Gelukkig wel. Het is vaak deprimerend om te zien hoeveel mensen totaal van het padje zijn. Aan de andere kant zijn het procentueel gelukkig veel minder.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 19:09
▼ 1 antwoord verborgen

Het arme mens! Heeft zich al die haat persoonlijk aangetrokken. Wat zal ze bang zijn geweest en zich opgejaagd hebben gevoeld!

adhd-je | 01-08-22 | 18:45 | 1

Cant't stand the heat, stay out of the kitchenette.

VolleBak | 02-08-22 | 00:02

Dit soort psychopaten moeten opgepakt worden en nooit meer vrij komen.
Schrijvers van horrorboeken kunnen veel leren bij deze inkijk in de sadistische zieke gedachten van een gevaarlijke moordzuchtige psychopaat.

keestelpro | 01-08-22 | 18:45 | 2

Ik vind schrijvers van moderne horror (gore?) films sowieso hele nare geesten eigenlijk dus kan prima dezelfde persoon zijn

Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 18:53

@Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 18:53: vraag me id af houd van horror films en zeker psychologische thrillers
Maar hoe verzint een tarrantino of steven king dat script
Daar moet je id een zieke geest voor hebben?

Therrie | 01-08-22 | 20:28
-weggejorist en opgerot-
likdoorn | 01-08-22 | 18:31 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

't Was hoog tijd om het ledenbestand weer eens op te schonen. Ze kruipen uit hun holen, (verder zie of hoor je er nooit wat van ),ze spuiten hun wappie vergif en klaar is Kees / Joris. Dank hiervoor.

Zwizalletju | 01-08-22 | 18:30 | 2

Helemaal mee eens, die verdraaide wappieroepers!
Minder, minder.....

K1100 | 01-08-22 | 18:37

@K1100 | 01-08-22 | 18:37: Kijk maar uit , te veel mensen zitten écht op het randje, onbegrijpelijk dat ze het zelf niet doorhebben.

Zwizalletju | 01-08-22 | 18:56
-weggejorist en opgerot-
Gewinflipt | 01-08-22 | 18:24

Je hebt mensen die per definitie tegen vaccinaties zijn, dat zijn antivaxxers. Dan heb je mensen die specifiek tegen de coronavaccinatie zijn, zoals ik. Dat zijn mensen die graag zelf de regie hebben over lijf en leden. En tenslotte heb je nog psychopaten, zoals deze briefschrijver. Het lijkt mij belangrijk om dit onderscheid niet uit het oog te verliezen.

MickeyGouda | 01-08-22 | 18:24 | 33

@Après toi | 01-08-22 | 18:47: en dat is nog steeds geen reden om haar besluit om in dit geval niet te vaccineren te minachten.

VolleBak | 02-08-22 | 00:01
▼ 30 antwoorden verborgen

Veel van die wappies zijn ook niet zo goed in statistiek, valt me op. Het zou me niet verbazen als er relatief meer mensen met een Alfa-achtergrond vallen voor de praatjes van zo'n Engel.

Après toi | 01-08-22 | 18:23 | 8

@Après toi | 01-08-22 | 18:37: Filosofie omvat bijvoorbeeld ook de wiskunde. Dat is een tak van wetenschapsfilosofie dat op zijn beurt zich bijvoorbeeld bezighoudt met de vraag wat weten en wetenschap überhaupt zijn. Filosofie is een bron van kennis, voor sommigen zelfs wijsheid, maar voor iedere beoefenaar eeuwige vreugde. (Net als wiskunde overigens.)

Mazzelstof | 01-08-22 | 18:58

Er bestaat zoiets als statistiek voor historici, toegegeven geen populair vak.

thanseeuwen | 01-08-22 | 19:02

@Mazzelstof | 01-08-22 | 18:58: Je hebt gelijk. Maar bij veel Alfastudies speelt statistiek een minder belangrijke rol dan bij Bèta en Gamma opleidingen.

Après toi | 01-08-22 | 19:09
▼ 5 antwoorden verborgen

Zou er een vaccin tegen Willem Engel zijn?

poepaanmijngaatsie | 01-08-22 | 18:21 | 1
-weggejorist-
Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:23

Wappies zijn mensen die te snel en op een verkeerde manier conclusies trekken.
Ze hebben bepaalde redenatiefouten of ontbrekende informatie niet door. Ze zijn min of meer onbewust onbekwaam.

Je kunt wel een eigen mening hebben over hoe je feiten combineert of rangschikt, maar je eigen 'feiten' maken is iets anders. Of ontbrekende informatie niet meenemen of zelf invullen. Of verkeerde logica gebruiken.

Erger wordt het als ze naar een bepaalde angst of samenzwering toe praten. Wat op zich niet vreemd is. Mensen kunnen zich ook oprecht zorgen maken over hun land. Maar dat kan ze ook worden aangepraat op een oneerlijke manier.

En Wappies zijn makkelijk te misbruiken. Voor types als Baudet zijn ze een makkelijke prooi.

En een Willem Engel vermaakt zich er ook wel mee zo te zien.
'Over haar wandaden'
Welke wandaden.
Zoek even op 'begging the question'
Goed bezig Engel.
Not.
Ga jij je maar eens bezig houden met je eigen wandaden. Namelijk goedwillende mensen tegen elkaar opzetten en aanzetten tot paniek en haat.

AdvocatusDiaboli | 01-08-22 | 18:20 | 4

Allemaal trekken we conclusies op basis van heuristieken, die sterk worden beïnvloed door je kennis en lacunes, interesses, blinde vlekken en persoonlijke voorkeuren. Het is niet mogelijk om met enige souplesse te navigeren in de constante stroom van informatie in een complexe wereld zonder ooit verkeerde conclusies te trekken en verkeerde standpunten in te nemen. Het punt is wordt geen gelovige.

Mazzelstof | 01-08-22 | 18:45

Hear, hear!

Wiebenick | 01-08-22 | 18:55
-weggejorist-
VolleBak | 01-08-22 | 23:59
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
richardsp1 | 01-08-22 | 18:16

Helaas is er weinig te doen aan idioten, die bestaan nu eenmaal. Social media geeft ze allemaal een platform, als bekende persoonlijkheid moet je het vooral gebruiken als een eenrichtingszender en niet in reacties gaan rommelen, tijdverspilling.

HerzlichWillkommen | 01-08-22 | 18:15

Internet an sich is een aanwinst geweest voor (introverte) mensen of voor obscure hobby's. In zekere mate ben ik er nog steeds blij mee als bron van informatie. Ik heb het idee dat sinds de introductie van de smartphone en het makkelijke toegang tot internet echter dat iedere idioot vollop bezig is met de cloud te vervuilen.. het omslagpunt begon in 2012.

Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 18:14

Als die tweet van Willem Engel en de prozaische bedreigingen iets duidelijk maken, dan is het wel dat hoe fanatieker je gelooft in een bepaalde vorm van de waarheid, je fanatieker bent in het uitdragen ervan en geheel vergeet mens te zijn. Dan kan ie wel de zelfmoordcijfers aanjagen van de afgelopen jaren, maar depressie en soortgelijke psychische klachten zijn voor en na ook gewoon onnodig hoog. De psychiatrische zorg is ook onderbezet, uitgekauwd en afgedankt. Liever pleiten voor symptoombestrijding dan de onderliggende problemen aankaarten. Hij kan zo de politiek in.

Boerhoektvrouw | 01-08-22 | 18:06 | 1

Hij zegt dat de overheid mensen dwingt zelfmoord te plegen.
Dat is wat anders dan onbedoeld een situatie veroorzaken waarin iemand zelfmoord pleegt.
Engel gooit dat op een hoop.
Knettergek.

AdvocatusDiaboli | 01-08-22 | 18:25
-weggejorist-
dezakloper | 01-08-22 | 18:02

Hier een hele mooie bonte verzameling, van dat wappen ss tuig!

videre.fail/

Patrick-Haemers | 01-08-22 | 18:01

Logischer is dat Willem Engel in zijn eigen bubbeltje leeft.

En daarmee liefhebbers van boosheid en haat en hysterie aanzet om bijvoorbeeld artsen als deze mevrouw te gaan lastig te vallen.

En dan mag Engel zich gaan afvragen in hoeverre hij schuldig is aan opruiing en aanzetten tot haat, en medeschuldig aan dit soort zelfmoorden.

Zoals wel meer demagogen en intriganten, die de lezer-luisteraar die er niet op bedacht is naar een bepaalde conclusie stuurt, maar zelf handig buiten schot blijven.

AdvocatusDiaboli | 01-08-22 | 18:00 | 5

@Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 18:16: Vermoeiend figuur, die pa. Liet al zijn woningen verkrotten, maar stak wel veel tijd en moeite in procederen tegen de overheid.

Après toi | 01-08-22 | 18:32

@Après toi | 01-08-22 | 18:32: vergeet Fort Oranje niet!

Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 18:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Voor de mensen die af en toe in openriool Twitter koekeloeren. Als een anoniempje met zichtbaar enkel lult over over de complotidioten materie en iets van 1.000 of soms meer volgers heeft. Safe bet dat ze allemaal potentiële terroristen in the making zijn. Sommigen zullen meelopers zijn. Maar er zitten militanten tussen. Niet alleen in Oostenrijk of Duitsland of Frankrijk. Ook hier. Levensgevaarlijke gekken zijn het. En 1tje daarvan wordt de volgende Anders Breivik of Timothy McVeigh. Dat is geen voorspelling. Dat is een feit.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:00 | 12

@Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:56: liquidaties en vergismoorden zijn geen nationale veiligheid? Je roept een hoop maar per saldo is de aanwezigheid van andere groeperingen vele male hoger dan "de opmars" van tokkies met een meerderwaardigheidscomplex

Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 19:00

@Kartelmaster2000 | 01-08-22 | 19:00:

Niet volgens de veiligheidsdiensten. Er is een verschil tussen systematisch en incidenteel. Klinkt koudbloedig en dat is het ook.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 19:16
▼ 9 antwoorden verborgen
-weggejorist en opgerot-
BL!ZZ | 01-08-22 | 17:57 | 9
▼ 9 antwoorden verborgen

Vooral opletten op de mensen die een verhaal beginnen met 'dit is natuurlijk niet goed maar ... [ik begrijp het wel]. Dat zijn die gestoorde complotidioten die qua psychopathische gestoordheid nauw schuren met de idiote jihadisten van ISIS.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 17:56 | 6

@Wayfaring stranger | 01-08-22 | 19:32: Bij de AIVD kan dat heel goed onderdeel van het werk zijn. Hangt een beetje van de hoogte van de functie af.

BenZen | 01-08-22 | 21:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Goeie genade. Alhoewel ik allang weet dat er veel luitjes zo in elkaar steken is het behoorlijk shockerend om dan toch zoiets te lezen. Denk trouwens dat social media de maskers van veel mensen weghaalt en werkelijk laat zien wie ze zijn en hoe ze denken. Dan kan het anoniem en dus durven ze meer. En ja het klopt natuurlijk dat ik ook anoniem reageer maar dat komt weer omdat ik weet hoe vele luitjes in elkaar steken en ik het liever veilig hou hier thuis. Een meningsverschil is voor sommige luitjes nu eenmaal ondraaglijk. Ik wou dat mensen die hier het slachtoffer van werden meer emotionele weerstand zouden hebben hoewel ik besef dat zoiets moeilijk is. Het raakt je keihard als je zoiets leest.

Zapata10 | 01-08-22 | 17:55 | 4

@Tashtego | 01-08-22 | 17:59:

Ze zijn niet anoniem. Reken maar dat de AIVD dondersgoed weet wie de meest opruiende en meest gevaarlijke gekken zijn. Ze zijn niet dom, maar niet slim genoeg om anoniem te blijven.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:02

@Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:02: Het kan zekers wel anoniem. Een anonieme mailbox is mogelijk en je IP veranderen of verbergen ook. En dat is niet moeilijk om te doen.

Zapata10 | 01-08-22 | 18:04

@Zapata10 | 01-08-22 | 18:04:

Ik zei nog zo. Ze zijn niet dom, maar kwaadaardig. Oh en echt anoniem... Dat lukt je niet met je "freeware". Politie, Europol, Interpol en zeker ook FBI hebben wel hun wegen om je wel te grazen te nemen. Kost tijd, maar pakken zullen ze je. Je leest het wel eens in de MSM. [noem een nummer] pedoseksuelen opgepakt in gezamenlijke actie van [vul in...]

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:43
▼ 1 antwoord verborgen

Ongelofelijk dat je dat uit je toetsenbord geperst kan krijgen.

Wát voor een zieke geest ben je dan.

Wijze uit het Oosten | 01-08-22 | 17:54

Het zijn gestoorden, coronavacc is een mooie stok.

Nichtsneues | 01-08-22 | 17:53

Doe net als ene Johan D. uit Grollo: lees die pulp gewoon niet als je een BN-er, of in dit geval BO-er, bent. Komt niets goeds van.

_pacman_ | 01-08-22 | 17:51
-weggejorist en opgerot-
Gumush | 01-08-22 | 17:50 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Laten we eens beginnen door "ze" geen 'wappies' meer te noemen. Ook geen 'wappen' of 'aluhoedjes' maar gewoon het beestje bij de naam noemen.

"Ze zijn niet gek, ze zijn niet dom, ze zijn kwaadaardig"

Dus. Hoe gaan we ze noemen. Verzin eens wat goeds. Fascist, racist, terrorist, dat raakt ze niet. "wappie" is een geuzennaam voor ze. Dus verzin wat.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 17:49 | 14

@basweetutwel | 01-08-22 | 18:29:

Ken niemand die anti-boer zijn. Wel mensen die vinden dat het wel welletjes met de intensieve veeteelt waar een klein groepje schatrijk mee is geworden en wij zitten met de vervuiling. Snap je dat nog steeds niet?

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 18:59

@basweetutwel | 01-08-22 | 18:37:

1 van de moeilijkste dingen in het leven is toegeven dat je fouten hebt gemaakt. Natuurlijk. Er zijn echt wel mensen die te maken hebben gehad met een falende overheid. Niet deze mensen. Het schuim staat ze op de lippen en het is niet 'ik wil graag mijn leven weer op orde' maar 'alles moet kapot, revolutie! dood aan de overheid! dood aan links! dood aan [vul in]' met deze mensen valt niet meer te praten. Nu niet in ieder geval.

Theodorus.Goldbach | 01-08-22 | 19:02

Jij bent kwaadaardig. Je lijkt Daan wel ... Elsevier

Hetiswathetis | 01-08-22 | 19:40
▼ 11 antwoorden verborgen

Wat een zieke emails.

Schilder58 | 01-08-22 | 17:46

de overheid had wel een stap extra kunnen doen.

Schilder58 | 01-08-22 | 17:58

Wat is dat toch verschrikkelijk, dat lafbekkeerge anonieme 'dreigen op sovial media', echt als het zo moet, zet dan al die mallotige platformen maar lekker op zwart.

Oh, en verruim gerust de bevoegdheden van de politie in dit geval, dark net of niet, die Claas mag Wat mij betreft de bak in voor moord.

Pontius Vulgaris | 01-08-22 | 17:43 | 2

Het is behoorlijk angstaanjagend dat er eigenlijk een zekerheid is dat politie en justitie in een bepaald domein geen enkele macht hebben en dat gekken en criminelen dus volledig vrij spel hebben. Te gek voor woorden eigenlijk. Als je normaal iemand zo ernstig bedreigt word je terecht opgepakt maar als je het via internet van achter een proxy doet kun je dus bedreigen wat je wilt zonder ook maar het risico te lopen te worden opgespoord.

blikjegrolsch | 01-08-22 | 17:46

De Wappen SS, moest ik toch niet glimlachen bij een bericht dat verder erg triest is. En die Engel is ook een naarling.

Tashtego | 01-08-22 | 17:42

Nog iets over boeren die zelfmoord plegen vanwege de stikstof plannen van de boven ons gestelden? Het is erg triest allemaal.

Pekketrikker | 01-08-22 | 17:42 | 3

Ja en dat gebeurt vaker, nu stikstof en een paar jaar geleden om andere redenen. Meerdere alleen al in het Westland die het niet meer trokken met dat fijne overheidsbeleid dat niet echt meehielp.

Nichtsneues | 01-08-22 | 17:55

@Nichtsneues | 01-08-22 | 17:55: Ik ben er helemaal niet zeker van dat boeren tegenwoordig vaker zelfmoord plegen dan vroeger. Ik zou daar graag eens cijfers van zien.

Après toi | 01-08-22 | 18:15

@Après toi | 01-08-22 | 18:15: tegenwoordig weet ik nog niet al kom ik ze de laatste tijd weer tegen. Enkele jaren terug echt meerdere in het Westland maar de laatste paar jaar niet meer, tot voor kort dus.
Beroep wordt overigens niet geregistreerd bij suicide dus die cijfers zijn er niet. Het staat mogelijk wel in de vrije tekst maar dat is lastig tellen.

Nichtsneues | 01-08-22 | 22:23

De Wappie SS aan het woord.

VerwendPokkejong | 01-08-22 | 17:41
-weggejorist-
hotnot | 01-08-22 | 17:41

Weet je wie het ook graag over tribunalen heeft?

blikjegrolsch | 01-08-22 | 17:41 | 2

Ja. Iedereen die een obsessie heeft met de uitspraken van Baudet. Zowel vriend als vijand.

Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:47

Baudet en zijn antisemitische vriendjes.

Après toi | 01-08-22 | 18:16

Is niet de schuld van ..............
In 1945 was er ook een Oostenrijker die eigenmoord pleegde en die had helegaar geen smartphone.

hero_of_heaven | 01-08-22 | 17:34
-weggejorist en opgerot-
SilkySteve | 01-08-22 | 17:31 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
swapper | 01-08-22 | 17:31

Dorpsgekken waren er altijd al.
Alleen hebben ze door het internet nu contact met elkaar, hebben zich verenigd en worden (zijn) ze gevaarlijker geworden.

Hangtietsmurfin | 01-08-22 | 17:30 | 2

Het uitlachen van dorpsgekken en ze publiekelijk aan de schandpaal nagelen is tegenwoordig ook volkssport nummer één. Probleem is alleen dat je tegenwoordig bij vrijwel elke vorm van relativering al tot dorpsgek verklaard wordt.

Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:45

@Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:45: Ken jij één wappie die om zijn van de pot gerukte opvattingen met de dood wordt bedreigd?

Wiebenick | 01-08-22 | 18:24

Anoniem bedreigen is tegenwoordig net zo makkelijk als even glaasje water uit de kraan halen. Soms zou zo'n internetpaspoort echt geen raar idee zijn. Helaas wel dat het dan in de handen is van een incompetente overheid, maar dat anonieme bedreigen is zo lager dan laag.

Oh wacht, de reactie van Willem Engel kan er altijd nog onderdoor: twitter.com/dancalegria/status/155374...

Behangdelul | 01-08-22 | 17:28 | 1

Wat een vieze rat is die Engel.

Deflatiemonster | 01-08-22 | 17:46

Wat een zieke mensen zijn er toch. Die eerste schrijver is echt kapot ziek en moet je preventief vastzetten. Sick fuck!

pibasso | 01-08-22 | 17:25 | 4

@Nodeloos Kwetsend | 01-08-22 | 17:31: in de states het hij Q(laas). In Duitsland Klaas

Itastijl | 01-08-22 | 17:43

@Itastijl | 01-08-22 | 17:45:
Claus, Klaas, qlaas, rijmt allemaal op zijn echte naam..

Droeftoeter Dwaas

Nodeloos Kwetsend | 01-08-22 | 17:48
▼ 1 antwoord verborgen

Na Kurt Waldheim en Robbie Muns is het daar niet veel beter geworden.

Jimmy Mc Clure | 01-08-22 | 17:24

In antwoord op Willem Engel: wanneer krijgt u wroeging?

Roos | 01-08-22 | 17:23 | 11

@Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:43: Oh, dus er zijn maar een paar echte wappies en wie dat zijn bepaal jij? Opmerkelijk.

Wiebenick | 01-08-22 | 18:33

@Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:54: Als jouw mening als twee druppels water lijkt op de heersende wappiaanse opvattingen, dan ben je toch echt een wappie hoor, wat voor kronkelredeneringen je ook van stal haalt om daar onderuit te komen. Maar dat is mijn mening, en daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Andersom is kennelijk een ander verhaal.

Wiebenick | 01-08-22 | 18:47
▼ 8 antwoorden verborgen
-weggejorist-
keestelpro | 01-08-22 | 17:23 | 12
▼ 12 antwoorden verborgen

Sosjal media moet verboden worden. Het wordt tijd dat mensen zich focussen op een gedegen opvoeding van hun kinderen. Want wat er nu al jaren op de arbeidsmarkt komt is al een drama en dat wordt met de komende generatie nog kudter. Ik zie het om mij heen alleen maar, een gezin in een restaurant, vader en moeder op de telefoon en de kinderen moeten zichzelf vermaken. Geen fatsoenlijk gesprek meer tussen ouders en kroost. Dit gaat helemaal mis

pibasso | 01-08-22 | 17:22 | 2

En als ze ouder zijn iedereen op de telefoon.

Adriel | 01-08-22 | 17:24

We gaan niet meer terug naar vroeger.

zwenkwieltje | 01-08-22 | 17:27

KLAAS? Het is toch niet onze klaas hoop ik. Ben blij dat dit in Oostenrijk is, zoiets gebeurt in Nederland niet. Anders zou rutte er wel wat van zeggen.

jan huppeldepup | 01-08-22 | 17:21 | 2

Wie is "onze" Klaas ?

grapo | 01-08-22 | 17:26

Die heet toch Kaas?

blikjegrolsch | 01-08-22 | 17:44

Heel triest. Dat social media is dan ook zo kut. Elk onderwerp gaat vroeg of laat over WEF of andere idioterie zoals lizard people. En ik zie die geest niet snel meer de fles terug ingaan.

Ik bedenk dan altijd maar wanneer ik gemiddeld intelligent ben, de helft van de mensen die ik tegenkom dus minder intelligent zijn. Dat verklaart een hoop van dat gelul op Twitter.

Van mij mogen ze die toko vandaag nog sluiten…

zonder_moeite | 01-08-22 | 17:20 | 1

Tijdgeest. Wegjorissen heeft heen zin. We gaan het uitzitten, links of rechts.

zwenkwieltje | 01-08-22 | 17:26

Wat bezielt je om zoiets te schrijven aan iemand... Desondanks vraag ik me ook af waarom die arts nu koos voor het ultieme einde... Kreeg ze geen hulp/bescherming?

Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:20 | 1

Als dat daar net zo gaat als hier in Nederland, dan heb je pas politiebescherming op je uitvaart. Denk aan Humeyra en de vele gevallen van 'de dader was reeds in het vizier bij de opsoringsdiensten.

De enige uitzonderingen zijn kartelpolitici en het koningshuis, als daar ook maar een vleugje 'dreiging' ergens wordt gedetecteerd, dat staat het hele opsporings- en justitiële apparaat klaar om mensen met spoed achter de tralies te gooien en jaaaren lang te treiteren met preventief opsluiten of gebiedsverboden. Denk aan de damschreeuwer, de waxinelichtgooier en binnenkort ook de fakkeldrager(is ie al vrij eigenlijk?).

ReyNemaattori | 01-08-22 | 17:35

Oostenrijk is het land waar de regering dreigde met zesduizend euro boete als je je niet wilde laten inenten. De maatschappelijke discussie is daar écht volledig ontspoord, aan beide zijden, veel meer nog dan hier in Nederland. Een psycholoog zou er zo op kunnen promoveren.

Ivoren Toren | 01-08-22 | 17:19 | 5

Dus, dat verklaart dit? Of is daarmee schuld regering?

SamV | 01-08-22 | 17:27

@SamV | 01-08-22 | 17:27: Ik denk geen van beide. Het is eerder een verder symptoom dat laat zien dat er een boel fout zit in de maatschappij.

Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:30

@Frau_Ferkel | 01-08-22 | 17:24: Universele Verklaring van de Rechten van de Mens vermeld enkel lichamelijke integriteit, er staat niets over 't recht om zo hard te rijden als je wil.

Tenzij je die hele verklaring wil afdoen als 'dom', is het je niet laten vaccineren alles behalve 'dom gedrag', maar gewoon een recht dat je hebt op basis van UVRM en toont de vergelijking vooral 't gebrek aan kennis...

ReyNemaattori | 01-08-22 | 19:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Ziek land. Ik ga nooit meer naar Oostenrijk. Fuck you, Oostenrijk.

RickTheDick | 01-08-22 | 17:18 | 4

Dan kunt u ondertussen nergens meer heen. Elk land heeft wel iets sneus.

zwenkwieltje | 01-08-22 | 17:38

Ze kunnen beter thuis blijven. Maar hoe zeg je dat op zijn Oostenrijks?

Après toi | 01-08-22 | 18:18

Weet je wie ook Oostenrijker was?

Schwarzenegger

Shoarmamasutra | 01-08-22 | 21:53
▼ 1 antwoord verborgen

Triest.

Als inhoudelijk expert moet je tegenwoordig stevig in de schoenen staan, als je op tv komt. Treurig dat deze dame niet meer ondersteuning heeft gekregen.

Sociale media is vaak weinig sociaal maar wel laf.
Zie de reactie van allesweter Willem Engel.
De man heeft geen greintje empathie en helaas voor zijn omgeving zal hij dat ook niet meer kunnen ontwikkelen.

De nabestaanden van de Oostenrijkse dame wens ik sterkte.

Roos | 01-08-22 | 17:17

Waarom vertaalt? Het klinkt echt beter in het Duits als het om schelden gaat. Hele lappen Engelse tekst gaan doorgaans zo de site op

Mark van Leeuwen | 01-08-22 | 17:16 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

"We denken zomaar dat ook in Nederland dergelijke wappies doodleuk vrij rondlopen, beslist ongehinderd door politie en justitie."
Gelukkig hebben we hier Joris.

Wat dat betreft, heeft de wappie Onkelbratwurstbude nog steeds een permaban?

Frau_Ferkel | 01-08-22 | 17:16

Gecondoleerd aan de nabestaanden.

Adriel | 01-08-22 | 17:16

Geen woorden voor. Diep en diep triest.

Graaisnaaiert | 01-08-22 | 17:13
-weggejorist-
EEnzame SchizofrEEN | 01-08-22 | 17:13

@DoeMaarNietOke | 01-08-22 | 17:24: Geaccepteerd.

Maar probeer iets duidelijker te formuleren: U heeft het over het whataboutism van Engel?
Dat moet ik een beetje uit Uw antwoord deduceren.

Frau_Ferkel | 01-08-22 | 17:32

Hij heeft tegenwoordig ook al verstand van stikstof zo bleek vandaag in Almelo.

Bigi Bana Boy | 01-08-22 | 18:48
▼ 9 antwoorden verborgen

Tja... best jong.

Man-Bijt-Hond | 01-08-22 | 17:10

1: triest
2: megatriest
3: gigatriest
En 4: plus veel voor de meta-Godwin. Maar dat is dan ook echt het enige leuke van dit topic.

grapo | 01-08-22 | 17:10 | 3

Triest ligt in Italie, niet in Oostenrijk.

zuurtjeregen | 01-08-22 | 17:25

Hebben ze daar in Oostenrijk geen sleepdinges dan?
Hier weten ze je te vinden. Soms. Als ze het belangrijk genoeg vinden.

hotnot | 01-08-22 | 17:09

Blaffende honden bijten niet, zo denk ik er over.

Calastir | 01-08-22 | 17:09 | 5

De bijtende honden worden eerst opgejut door de blavende.

koeberg | 01-08-22 | 17:37

Domme blaffende honden wel. Die nuancering kunt u vast niet detecteren....

pibasso | 01-08-22 | 17:40

@zwenkwieltje | 01-08-22 | 17:35: tja, alleen was Volkert een nertsenvriend en geen linkse rakker per se. Volkert had ook niet gedreigd maar deed het gewoon.

AntiZanicz | 01-08-22 | 17:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Had het al gelezen op TPO. Dat anoniem bedreigen is zó klein en misselijk. Bah.

Duwbak_Linda | 01-08-22 | 17:09 | 4

@AntiZanicz | 01-08-22 | 17:44: Je zegt het alsof je me nu even goed te pakken hebt. Is niet zo. Weg met anonieme dreigers en stalkers.

Duwbak_Linda | 01-08-22 | 18:14

South Park - Freja Ollegard.
Doet mij toch afvragen; als de 2 mannen bij South Park hun creativiteit halen uit wat er speelt in de wereld en dit dus een soort van voorspellen, zouden we dat soort mensen geen leiders van de wereld moeten maken?
Dit is niet bedoelt als grapje trouwens.
The Simpsons zijn ook erg goed voorspellen...

Sjeintje | 01-08-22 | 18:27
▼ 1 antwoord verborgen

Graaf maar vast wat kuilen op het kerkhof.
Dit wordt weer een slachtveld.

keestelpro | 01-08-22 | 17:08
-weggejorist-
BoerKoekoek | 01-08-22 | 17:06

Zou de dreiger niet alsnog veroordeeld kunnen worden voor dood door schuld of iets dergelijks?

Piet Politiek | 01-08-22 | 17:06 | 1

Precies mijn gedachte Piet!

pibasso | 01-08-22 | 17:38
-weggejorist-
-veggiejurist- | 01-08-22 | 17:05 | 1

Mede mogelijk gemaakt door de FvD wappies

Tom Aatje | 01-08-22 | 17:04 | 2

Zucht. En jij doet er een schepje bovenop en verklaart iedereen die FvD stemt gelijk aan dit soort zieke figuren. Toegegeven, Terry is helemaal van het padje gegaan. Maar dit gaat óók te ver. Doe dat nou niet. Dit bericht is al verschikkelijk genoeg.

Gladiator Fap | 01-08-22 | 17:18

Doe niet zo eng man.

zwenkwieltje | 01-08-22 | 17:34
-weggejorist-
keestelpro | 01-08-22 | 17:03

Ongelooflijk triest dit. Ze had haar praktijk al gesloten, omdat ze niet meer kon werken onder de bedreigingen en druk.
Te triest voor woorden.

Bataafje | 01-08-22 | 17:02 | 3

Zelfmoord of voor het tribunaal van de Wappen SS ( <- lol) ... er bestaat eigenlijk geen beste keuze.

keestelpro | 01-08-22 | 17:06

Eigenlijk is het schunnig dat men, de overheid, deze held niet heeft weten te beschermen en uit de wind wist te houden. Geen wonder dat Adolf in Oostenrijk zo mooi kon beginnen. De bevolking wist wel hoe hoog de sneeuw lag.

AntiZanicz | 01-08-22 | 17:42

Toch vraag ik me af: zo bizar als de dreigementen zijn, wie neemt die serieus? Ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand bang is dat 't daadwerkelijk waarheid wordt, zo erg dat ie zelfmoord pleegt.
Ik vind 't een raar verhaal.

Bakkeleures | 01-08-22 | 17:43

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl