achtergrond

Geenstijl

Terreurverdachten wilden Wilders onthoofden. Familie: "Eervolle en gerespecteerde jongeren"

En dus is er... EEN PETITIE

Weet u nog, die negen baardknapen uit Eindhoven die iets te goed hebben opgelet tijdens koranles? De negen die zich volgens de doodvermoeiende overal opduikende gaap-advocaat Peter Plasman enkel schuldig hebben gemaakt aan 'foute humor in melige buien' (zoals melige teksten over het live onthoofden van Geert Wilders op Facebook, melige teksten over 'Allahu Akbar' roepen en dan Wilders neerschieten met een AK, melige teksten over Rutte en Wilders door hun 'kop poppen', het kijken van melige executievideo's en het zingen van melige jihadistische strijdliederen)? Weet u nog??

Acht van hen (Abdessamad, Hasan, Huseyin, Marwan, Mohammad, Redwan, Sawiz & Younes) mogen donderdag bij de rechter uitleggen hoe melig ze precies zijn. Volgens familie hebben ze in ieder geval het volgende verkeerd gedaan: NIETS. En dus is er een petitie om de strijders vrij te laten. "Het zijn eervolle en gerespecteerde jongeren. Zij zijn al vele jaren betrokken en actief binnen de moslimgemeenschap, waarbij zij hard werken om een positieve impact te maken op de samenleving en specifiek op de jeugd. Dit door actief te ondersteunen met het geven van bijles, examen training en huiswerkbegeleiding. Daarnaast organiseren zij allerlei activiteiten zoals voetbaltoernooien, excursies , jongeren avonden met sport en spel, maar ook het (grootschalige) Eid gebed in de stad Eindhoven."

Een positieve impact maken op de samenleving en specifiek op de jeugd, zou dat lukken door Geert Wilders live te onthoofden op Facebook? Of is dat gewoon een vorm van islamitisch respect?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Frans Timmermans is de dertiende imam van Mohammed

Frans heeft niet een splinter, niet een balk, maar de complete ruwbouw van de Essalammoskee in z'n oog

@Mosterd | 15-02-24 | 19:29 | 432 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.