achtergrond

Geenstijl

GSTV Journalistieke Documentaire. Sigrid Kaag: van Van Beiroet tot Binnenhof tot Binnenhof

Joehoe IDFA, kan deze inzending nog mee?

Goedemorgen allemaal,


Inderdaad goed om de film eergisteren met zijn allen te zien. Hieronder per punt onze opmerkingen. En excuus voor dit ietwat verlate bericht, maar om met het slechte nieuws te beginnen: wat voor ons het ingewikkeldst was en wat we niet op kunnen lossen, is Sigrid Kaag. Zoals je weet hadden we dat graag gedaan. Maar we hebben er gisteren twee gespecialiseerde bedrijven naar laten kijken, en wat je er ook aan doet, ze blijft zichtbaar, zelfs na 30 dagen SFX bewerking - serieus voorstel van één van hen. We gaan de scenes ook niet verwijderen, want dan dondert de film in elkaar. Voor de andere punten: zie hieronder in groen.

- Minister van Hoop (moet worden: ze wordt minister van hoop genoemd). We passen de V.O. aan.

- Tom Staal die naar de plee gaat, volstrekt onnodig. Die 'leegheid' doet echt geen recht aan haar inhoudelijk gedreven keuze om dit avontuur aan te gaan. Verwijderd.

- 'Jetten noemde m'n naam niet' eruit. Jetten? Is die er ook nog?

- Rond 59 min 30 zegt Kaag bij de kapper 'dat het kabinet geleid wordt door lizzard people die via 5G vaccinaties de totaalheerschappij van Bill Gates bewerkstelligen zoals uitgelegd bij het World Economic Forum' (graag schrappen, context uitspraak is niet duidelijk, wat daardoor een politiek onhandig beeld oplevert). Verwijderd.

- De relevante vragen aan Sigrid Kaag over de banden tussen D66, de VPRO en de NPO en de onafhankelijkheid van de publieke omroep. Verwijderd. Nu alleen wat algemene ergernis.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.