Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

SCHOKKEND! Viola Holt (173) MAGNETISCH na knuffelen met gevaccineerd schaap

Bij ons in het StamCafé hangt de BioStabil standaard om de nek dus wij maken ons geen zorgen. 

Hoiheehoitjes leuke lieve gekke mensjes! Zo tof dat jullie weer kijken naar de Vijf Uur Show (met moi, Viola Holt, niet die geflopte SBS-nepzooi met dat humorloze zeikwijf van Kassa). Vandaag gaan we het hebben over antivaxxers en andere verzetstrijdende realisten waar justitie nauwelijks vat op lijkt te krijgen. Zo kregen wij een briefkaartje van ene Marianne Z. Marianne schrijft: "Ik heb in korte tijd zeker zes miljoen vrienden dood zien gaan aan een spontane hersenbloeding vlak na hun vaccinatie. En de MSM schrijven er niet over!1!!1!! Vijf Uur Show zeg er wat van!". Zozo die Marianne, dat is niet niks hè? En dan ook nog eens al die containers vol overtuigend bewijs die je er bij levert, wij schrikken daar van. Maar naar ons wordt niet geluisterd. Terwijl wij al maanden waarschuwen voor de gevolgen van vaccineren zoals: plotselinge 5G-ontvangst via je oksel, televisie die spontaan begint te zappen als je er bij in de buurt komt, voortdurend zin hebben in babybloed, uitbreidende jeukende plekken met reptielachtige schubben op je huid, ontembare drang belasting te betalen, op onverklaarbare wijze Microsoft Windows op je Macbook, pijn aan radiokies en natuurlijk het ImMuUnSyStEeM dat niet meer reageert op vitamine D. Wij hebben ook zelf onderzoek gedaan op Facebook, want wij verdiepen ons, en we kijken altijd alles van Cafe Weltschmerz. Daarom weten we dat gevaccineerde schapen levensgevaarlijke onzichtbare spike-eiwitten zo groot als het hoofd van Robert Jensen kunnen afscheiden en daarmee niet-gevaccineerden besmetten. Eén keertje een gevaccineerde knuffelen is al voldoende om jezelf alsnog uit te leveren aan Bill Gates Great Reset Big Pharma NWO. Zo ben ik zelf MAGNETISCH geworden door de spike-eiwitten van een gevaccineerde (bewijs na de break). Ik denk wel eens, lieve mensjes, ik denk wel eens lekker gek mens dat ik 'r ben, dan denk ik van: woonde ik maar in Forumland een apart land voor ongevaccineerden. Nou lieverds, het was weer toppiejoppie gezellie! Volgende week hebben we het met Lieke van Lexmond uitgebreid over de invloed van volle maan op haar menstruatie. Tot kijks, hou je haaks, toitoitoi, dikke zoen van jullie eigenste Viootje X0XX0 *tuuttuut* *kriooeek*

Reaguursels

Inloggen

Andrew Ross Sorkin:
The Koch political network has put pressure on Senator Joe Manchin, Democrat of West Virginia, to oppose big swaths of the Biden agenda, including eliminating the filibuster and overhauling voting rights. (CNBC)
De Koch broers zijn een stelletje Republikeinse schurken.

cugel | 09-06-21 | 18:57 | 2

Zit je weer op het laatste moment je propaganda te pushen, hopend dat niemand hier nog op reageert zodat je lekker bovenaan staat met al je "meningen"? Lijkt wel een soort verheven strategie....

KokkieBalboa | 09-06-21 | 21:53

@KokkieBalboa | 09-06-21 | 21:53:
Sorry, maar ik kan het nergens anders kwijt omdat het dan off topic zou zijn. Maar zodirect begint het nieuwe nachtcafé: ik zou het bovenaan kunnen zetten, maar dan moet ik de hele nacht zitten reaguren op commentaar. Hier is wel zo rustig. Maar ik snap niet wat jij denkt dat ik ermee win.?

cugel | 09-06-21 | 21:59

Legal storm clouds gather over Donald Trump’s future
As the ex-president hints at running once again, his future could lie in the courtroom, not the Oval Office.
He’s Teflon Don no more, at least when it comes to court.

Donald Trump, no longer insulated by claims of presidential protections, faces a host of increasingly serious legal problems in some of the US’s most high-profile courts, including both criminal investigation and civil litigation.
Trump “can face criminal charges for activities that took place before he was president, after he was president, and while he was president.
We are now actively investigating the Trump Organization in a criminal capacity, along with the Manhattan DA. We have no additional comment at this time,” a spokesman for the office said in an email to the Guardian.
Something like criminal proceedings involving taxes could firm up support, as Trump could ramp up his claims of victimhood, playing to aggrieved voters who think the system is rigged against them. Plus, experts said, some of Trump’s base is attracted to his boorish, bullying behavior.

“The majority of the evidence that we have on hand says that people who like Trump don’t care what he does – it just doesn’t matter if he breaks the law,” said Francisco I Pedraza, a political scientist at University of California Riverside. For those voters, “he can do no wrong”.
“We know from a lot of social science research that people who back Trump also register very high on validated and reliable indexes of racial resentment, for example, he serves that and offers a kind of politics that responds to that flavor of politics,” Pedraza said. “Anything else doesn’t matter as long as he continues to be a champion for racist [sentiments].”
Several experts said, however, that Trump could lose some support if allegations offended economically disadvantaged persons in his base – if he cheated the proverbial little guy, for example, those who feel cheated by the system might turn on him.
Regardless of whether Trump, his employees, or company are prosecuted, it’s all but guaranteed to result in unprecedented attention and controversy, exacerbated by the ex-president’s notorious recalcitrance.
“I can only imagine what a circus it would be,” the insider said.

cugel | 09-06-21 | 17:33

Antiliberale partijen konden ook in West-Europese landen meestal rekenen op tien à vijftien procent van de stemmen, maar meestal niet meer dan dat. Nu ligt het percentage in landen als Frankrijk en Nederland hoger.

Tot kort geleden had extreem-rechts in West-Europa iets schunnigs, iets wat te veel herinneringen opriep aan het recente verleden. Je dacht aan oudere mannen in regenjassen die schichtig de pornobioscoop in doken. Dat is nu anders. Juist vlotte jongere mannen in maatpak en met manchetknopen, die koketteren met ‘bruine’ retoriek uit de jaren dertig, trekken een jongere generatie aan die zich afzet tegen de naoorlogse taboes. Antisemitische grapjes, boze polemieken tegen moderne kunst en architectuur, losse praat over onze beschaving die zou worden kapotgemaakt door immigranten, intellectuelen en de ‘linkse kerk’: dit alles slaat aan bij mensen die nauwelijks nog beseffen waar deze ideeën vandaan komen en die het, als zij het wel weten, wel spannend vinden. Denk aan de alt-right-club Erkenbrand.

Thierry Baudet gaf hier enkele jaren geleden ook een prachtig voorbeeld van in een reclamespotje voor de rechtse website Jalta.nl. Gezeten achter een vleugel vertelde hij dat ‘de culturele elite’ lelijke dingen mooi vond, zoals ‘abstracte bizarre kunst’ en ‘atonale muziek’. Nu is atonale muziek niet iets wat veel geesten nog in beroering brengt. Het behoort tot de avant-garde van meer dan honderd jaar geleden. Maar het was, met abstracte kunst, voor de nazi’s wel het symbool van entartete Kunst. Ik noem dit voorbeeld niet omdat Baudets reactionaire uitlatingen over muziek en kunst nu zo belangrijk zijn, maar omdat het perfect laat zien hoe het rechtse gedachtegoed uit de jaren twintig en dertig, ooit door Aurel Kolnai zorgvuldig ontleed, nu weer salonfähig wordt gemaakt. Dat Baudet zelf en andere Europese geestverwanten in dit bruine moeras Poetin (en natuurlijk Trump) zo bewonderen, is een veeg teken.

Illiberale stromingen komen niet alleen van rechts. Extremen steken elkaar vaak aan. De nadruk in linkse kringen op ras en communautaire representatie, alsof de individuele burger niet meer is dan een lid van een raciale gemeenschap, met een raciale kijk op de wereld, is een variant op het raciale denken van voor de Tweede Wereldoorlog. Nazi’s dachten ook dat joden uitsluitend en per definitie een joodse manier van denken konden hebben, en dat hetzelfde gold voor de zogenaamde Ariërs. De moderne identiteitspolitiek staat natuurlijk niet gelijk aan het nazisme, maar het doet wel afbreuk aan de liberale beginselen van een open samenleving, een maatschappij van citoyens en niet van etnische gemeenschappen.

Het liberale idee van het Westen dat Kundera en Milosz in 1988 wilden poneren tegen het dogmatische en despotische karakter van de Russische imperia loopt nu gevaar. De dreiging zit hem niet alleen in de opkomst van extreem-rechts, of het communautarisme van links, maar in de slinkende invloed van het liberale midden. De Weimarrepubliek ging in de jaren dertig niet alleen ten onder door het extremisme van rechts en links, maar ook doordat de democratische aanhangers van de republiek hun fut hadden verloren. Zij waren weggedrukt, gedemoraliseerd. Er waren niet genoeg mensen meer die de westerse waarden in Duitsland tegen hun vijanden wilden of konden verdedigen. Die fout moeten we niet nog een keer maken.

Dit is de geschreven versie van de Geremek-lezing die Ian Buruma op 12 mei in Leiden uitsprak. De lezing is genoemd naar de voormalige Poolse minister van Buitenlandse Zaken Bronisław Geremek vanwege diens bijdrage aan de bilaterale betrekkingen tussen Nederland en Polen en zijn politieke en academische werk.

cugel | 09-06-21 | 15:58

Sorry, zie dat dit het nachtcafé is: 375 reacties is normaal.
Als GU het niet erg vindt post ik hier nog wat kritiek die toch niemand meer leest:

Waar leiders als Duda en Orbán openlijk voor pleiten is iets waar Trump alleen van kon dromen: de ‘illiberale democratie’.

Illiberale democratie is een soort zachte dictatuur met een electoraal systeem waarin de oppositie nauwelijks meer kans maakt om te winnen. Voorstanders van de illiberale democratie delen met Duitse nationalisten in de vorige eeuw de minachting voor westerse liberale democratieën. De volkse saamhorigheid wordt volgens hen bedreigd door immigratie, vooral van mensen uit islamitische landen. De onafhankelijkheid van de rechterlijke macht moet worden teruggedraaid. Moreel verval moet worden hersteld in het onderwijs door helden van eigen bodem te vereren en de donkere kanten van het nationale verleden te verzwijgen; vandaar, bijvoorbeeld, de nieuwe wet in Polen die het verbiedt om te spreken over Poolse medeplichtigheid aan de holocaust.

Dat was Ian Buruma in de Groene Amsterdammer. En dat maakt dat ik me best zorgen maak over GS: Het discours hier maakt dat rechtse praatjes die eerst niet konden nu salonfähig worden.

cugel | 09-06-21 | 15:54

Ze heeft zich laten palen door Uri Geller.

Crankhead | 09-06-21 | 15:53

@GU: 375 reacties: Bert Brussen houden! Hij is goed. Oke, wat te rechts, maar ja, dat is iedereen op GS.

cugel | 09-06-21 | 15:36

Viola Holt lijkt me het type vrouw wat alles in haar mond stopt. Waarschijnlijk lagen er een paar magneten op de koffietafel...

Rhenium | 09-06-21 | 12:48 | 1

Had ze maar gehold dan zag ze er niet zo uit

brie-de-penis | 09-06-21 | 18:05

Viola en die vriendin van haar moeten zich eens goed wassen, dan blijft er ook niet van alles aan je borst plakken.

Hiesjes | 09-06-21 | 11:58 | 1

Ik denk dat je een nagelschaartje , een theelepel en n heel theeservies op haar borst kunt laten staan

geenjagergeenneeger | 09-06-21 | 12:19

En dan moet je nagaan dat Viola Holt nog bovengemiddeld intelligent is, vergeleken bij de gemiddelde kiezer, topambtenaar of Kamerlid.

Reaguurdeskundige | 09-06-21 | 11:53 | 2

Intelligente mensen maken ook domme opmerkingen.

Hiesjes | 09-06-21 | 12:01

Ik heb wel vaker magnetische vrouwen gezien en meegemaakt, warme vrouwen, waar je tegen wil en dank door aangetrokken wordt en aan blijft kleven, en zelfs met geweld bijna niet van los komt. Maar La Viool is niet dat type.

Aisie | 09-06-21 | 11:25 | 1

Ik zie alleen maar magnetische vrouwen, maar helaas is een schamele 0,000001% van de vrouwen een Noordpool, want ik ben dus gewoon een Zuidpool hè? (Ik natuurlijk weer wel!)

Ja, ''ik kets wat af'' krijgt zo een hele nieuwe betekenis!

*buiging maken doet*

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 11:46

Geenstijl. Mijn complimenten voor de grappige tekst! Altijd weer genieten bij jullie.

zorgeloos-type | 09-06-21 | 11:01

En nou met een bankschroef....

Pierre Lebon | 09-06-21 | 10:40

Vet handig, raak ik m’n sleutels niet meer kwijt.

johoost | 09-06-21 | 10:16

Een lieve maar naïeve vriendin van me, afgelopen weekend. Kwam me laten zien dat ze magnetisch was want theelepeltje bleef hangen aan haar schouder. Bij mij bleek dat ook te werken, vreemd.

Eerst maar eens een magneet er bij gepakt, lepeltje bleek totaal niet op magneet te reageren. Non Ferro metaal ofzo.

Ik vermoed dat vorm van lepeltje plus stroefheid van de huid de oorzaak zijn.

Heeft niets te maken met vaccinatie of met magnetisch zijn.

euroka | 09-06-21 | 10:12 | 1

Of vaker afwassen.

denouden | 09-06-21 | 10:14

Zie je wel dat ik er niks aan kon doen dat ik opeens soixante-neuf terecht kwam bij mijn buurvrouw. Als je per ongeluk binnen 1.5m komt plak je vanzelf omgekeerd aan elkaar vast.

denouden | 09-06-21 | 10:04 | 1
-weggejorist-
plausibilo | 09-06-21 | 10:07
-weggejorist-
plausibilo | 09-06-21 | 09:59

Je hebt je BioStabiel 2000 nog om, trut.

frickY | 09-06-21 | 09:57

Zou die ouwe sluwe nazie Klaus Swap hier weer achter zitten? You know nothing and will be unhappy.

squadra | 09-06-21 | 09:39

weet je wat, dit mag van mij gewoon strafbaar zijn. flikker op hoor met dit domme gelul.

Baksteenbakker | 09-06-21 | 09:34

Welk vaccin is eigenlijk het beste compatibel met IPhone? Laat ik n scheet, gaat ie automatisch m’n schoonmoeder bellen (hoewel, dat is niet zo handig, waarom zou ik 15x per dag eucalypta willen bellen)

WibionFire | 09-06-21 | 09:32 | 1

Dat doet Siri omdat je haar je scheetje noemt.

denouden | 09-06-21 | 10:12

als ik teveel gedronken heb zijn mn berichten ook altijd met teveel spaties en zonder hoofdletters

Selassie | 09-06-21 | 09:32

Hoe dom kun je zijn.

van Oeffelen | 09-06-21 | 09:29 | 1

overduidelijk niveautje 'Vaxhole', inderdaad

Guy Fawkes | 09-06-21 | 10:57

Het moet niet gekker worden

naxapinu | 09-06-21 | 09:21

Wel een viool die een hoop strijkstokken heeft versleten.

CeesCloosd | 09-06-21 | 09:21 | 1

Ik zie toch eerder een bolle contrabas.

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 09:32

Viola van Emmenes heette ze toen, beeldschoon als omroepster daar ging ik echt voor zitten

wlodek | 09-06-21 | 09:15 | 2

Je hebt helemaal gelijk en nu vraag ik me af waar is het fout gegaan met haar.

Therapietje | 09-06-21 | 09:38

Je weet af en toe niet wat je moet geloven en wegwuiven als onzin lijkt het beste. Totdat je gaat zoeken op internet en studies tegenkomt waarvan je het bestaan niet wist.

Magnetofecation is er zo een, met tags als: Magnetofection, Magnetic nanoparticles, Gene therapy, Gene delivery, Nucleic acid therapy, Nucleic acid delivery, Magnetic targeting, Magnetic drug targeting.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC...
Een PMC artikel uit 2011 over de stand van zaken: Magnetically enhanced nucleic acid delivery. Ten years of magnetofection—Progress and prospects

Maar blijven daardoor schaartjes aan je hangen door inademing van de lucht van een gevaccineerde?

Endoxa | 09-06-21 | 09:14

"De presentatrice begrijpt er niets van..."
Precies.

Schoorsteenveger | 09-06-21 | 09:08

Heb inmiddels alle vaccins in mijn lichaam laten spuiten. Inclusief de Chinese en Russische. Inmiddels wel een beetje last van een fluittoon in mijn rechteroor en mijn linkeroog krijg ik niet meer helemaal open. Helaas nog steeds geen 5G op mijn iPhone 11 te bekennen. Maar ja, Apple wil nou eenmaal overal geld voor. Omdat vaccins gratis zijn en volledig veilig heb ik het gedaan. En wil natuurlijk niet uitgemaakt worden voor wappie, laaggeletterd, geflipt, anti-vaxxer e.d. Dat is bijna erger dan de delta variant.

MoorCopJoris | 09-06-21 | 08:52 | 1

Precies! Zoals een goed 'vaxhole', betaamt. Blind, alle vaccins tot je nemen en onzin mee schreeuwen, totdat je nog alleen maar 'wappie' uit kan kramen. Zoveel covid-psychoten die zo rondlopen, lachwekkend gewoon.

Guy Fawkes | 09-06-21 | 08:56

Ik weet niet of mensen door de krona nou zo van het padje zijn de laatste tijd, of dat dat altijd al zo was en deze zooi het gewoon in een daglicht gezet heeft, want man man man, iedereen vindt zichzelf vooral mega interessant en belangrijk, en dan lekker vanuit je droomwereld allemaal onwaarheden de wereld inslingeren.

Waarom moet ik dit de fuck weten Telegraaf, laat dat geval hulp zoeken, dit helpt niet

Zelfs vrienden die dichtbij staan beginnen nu ook al met fucking onzin over die vaccins, compleet doorgedraaid iedereen.

Zou het dan toch een mind altering virus zin ...... massa hysterie door UFO's..... Bill gates neukt een "waarschijnlijk lekkerder" wijf dan zijn wijf..... rent weg

menage | 09-06-21 | 08:41

Dit bewijst natuurlijk niets want misschien was ze twee jaar geleden ook al magnetisch had ze alleen geen schaartje tegen haar borst geplakt, sterker misschien is ze wel magnetisch geboren.

AlexanderVissers | 09-06-21 | 08:40

Goedemorgen. Bij mij zit m'n Prince Albert sinds een paar dagen ook al muurvast tegen mijn kin. Bedankt maar weer, Big Pharma!

Hetkanverkeren | 09-06-21 | 08:33 | 2

kun je losknippen met schaartjes.

nobodiesunmighty | 09-06-21 | 08:47

Verkeerde Pfizer injectie, komt wel meer voor. Vraag de volgende keer naar Janssen.

AlexanderVissers | 09-06-21 | 08:55

Ooit wist ik wie Viola was, maar ik ben dat vergeten. Wat ik wel onthouden heb is: waar Viola is, is geen nieuws. Maar het is ook mogelijk dat er wel nieuws is, maar dat het eenvoudiger is om wat roddelklets in elkaar te flansen.

JvanDeventer | 09-06-21 | 08:31

Ik had eigenlijk nog nooit gelezen over  'eiwittransitie'. Hoeveel transities gaan we nog meer krijgen?
Ik vreet zoveel vlees als ik wil. Gisteren nog kippensoep gemaakt met een kiloknaller kipstukken. 
www.telegraaf.nl/nieuws/1856993946/ho...

Leptob | 09-06-21 | 08:30 | 1

Kiloknallers zijn de lekkerste en bevatten ook nog eens véél minder Dioxine, dan die eco-hobby-scharrel-feelgood-kippen

Guy Fawkes | 09-06-21 | 08:59

Er zijn dus journalisten die hier aandacht aan besteden en virologen die er dan antwoord op moeten geven. Jezus wat een triestheid.

deministerpresident | 09-06-21 | 08:28 | 1

kuch... daarom is Ab aan de drank. Ik snap hem.

nobodiesunmighty | 09-06-21 | 08:48

Kijk zo'n Viola Holt heeft met empirische wetenschap net zo veel als Dion Graus met gewoon een rechttoe rechtaan nummertje met zijn vrouw.
Maar het blijft me verbazen hoe ontiegelijk veel aannemelijker grove onzin voor dit soort types is dan een beetje nuchter tegen zaken aankijken en desnoods bij twijfel een beetje te googelen. Zo had Viola kunnen lezen dat vaccinatie gebeurt met 'dood' en anders wel zeer verzwakt materiaal. Je kan dus niet besmetten na een vaccinatie en dat je er magnetisch van wordt is dus helemaal gelul.
Wat maakt die nonsens die ze verkondigt nou desondanks een acceptabelere waarheid in het hoofd van Viola dan de echte feiten?

sweet_spot | 09-06-21 | 08:27 | 4

@Tronald_dump | 09-06-21 | 08:39:
Jij weet toch hopelijk wel dat alleen Moderna en Pfizer mRNA vaccins zijn, en de rest niet? Maar wel sweet_spot de les lezen.

DerBrabo | 09-06-21 | 08:56

@Tronald_dump | 09-06-21 | 08:39: Van wikipedia over mRNA vaccins: "Ze zouden ten opzichte van deze vaccins ook veiliger zijn voor de mens, omdat ze niet worden gemaakt met behulp van infectieuze elementen" Dood materiaal dus (meer precies gezegd imitatie messenger RNA maar dus geen pathogeen). Doet net als Viola voortaan eerst maar eens echt googelen voordat je denkt het allemaal wel te weten.

sweet_spot | 09-06-21 | 14:37
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe mooi zou de wereld zijn als Hazes jr. niet meer koketteerde met zijn scharrel van het moment, als Borsato niet meer kweelde over de liefde van zijn leven en als niemand - echt helemaal niemand - nog praatte over vaccineren? Môge, guurvolk. Een mens mag dagdromen, toch?

MickeyGouda | 09-06-21 | 08:26 | 3

Of lastig gevallen worden met een verhaal over Dave Roelvink die de -door zijn vriendin uitgekozen- allermoeilijkste Ikea kast in drie uur in elkaar heeft gezet.

Leptob | 09-06-21 | 08:33

Als we maar wel up-to-date gehouden worden over alle influensers!

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 09:34

Goodmeuning, Milady!

Wat heeft Borsato verkeerd gedaan? Hij is Italiaan, is passionata enzo.

Nou vooruit, een origineel dat door Borsato/Ewbank werd omgewerkt tot 'Waarom nou jij...'

Riccardo Cocciante - 'Quanto Finisce Un Amore'

('Even slikken en weer doorgaan' komt daar niet in voor ;))

Yrrab | 09-06-21 | 10:08

Zooooo, moge iedereen! Eens ff tijdens mijn koffie lezen hoezeer de Volkskrant mij haat!

The-loopy-cowboy | 09-06-21 | 08:20 | 3

Die spoken word artist die Amanda Gorman nu gaat vertalen is wel echt heeel goed! Grapje.

Nederland, Ik wil van je houden.

Ik wil je land loven en je bressen bouwen.

Na pandemie, schandalen en complottheorieën schijnt

Dat de touwen die onze leving samen houden eigenlijk van zijde zijn.

10 jaar kies je hetzelfde

Oude wijn in nieuwe zakken

Oude mannen in nieuwe pakken

Als duizenden slachtoffers op straat staan, zijn we pas om

We herkennen racisme niet

Al hangt het om onze nek en doet het ons de das om

We zetten de

arme tegen de wand

en dan de arme tegen de migrant

En om BV Nederland te laten lopen

Moet al het dorre hout verbrand

Nederland, Ik wil van je houden, maar ik ken nu alle hoeken van je leed

Dus geloof me niet op m’n blauwe ogen, geloof mij op mijn boxbraids

Je activisme is zo leeg als je straten,

we doen movements uit en aan als in pashokjes

Ik scroll instagram en net als de gedupeerden van de toeslagenaffaire;

Zie ik enkel zwartgelakte blokjes

Ik wil een poëtische brug zijn maar ik ga praten als brugman,

Als er in het parlement nog steeds geen gezicht is waar ik me aan spiegelen kan

Ik wil als Amanda Gorman verenigen in alliteratie, tricolon en synoniem

Maar waarom moet ik constant een oceaan verder kijken om mezelf te kunnen zien.

Nederland, ik wil van je houden, dus laat me alsjeblieft op 17 maart zien

dat je dat verdient.

Aldus professioneel slachtoffer Zaïre Krieger.

The-loopy-cowboy | 09-06-21 | 08:27

Dit is echt. Beetje hetzelfde niveau als die Rebelthepoet dude. Minimaal.

The-loopy-cowboy | 09-06-21 | 09:18

schokkend voor wie?...... voor Viola of voor het schaap? Heeft iemand dat schaap al geinterviewd?

me163komet | 09-06-21 | 08:16 | 1

Helaas schapie dood, 2 weken geleden. Dader soek.

nobodiesunmighty | 09-06-21 | 08:49

"ik ben magnetisch, hoe dan, ik ben niet gevaccineerd" fascinerend hoe logica voor sommige mensen werkt. "Ik heb pijn in m'n teen, hoe dan, het is helemaal geen volle maan". Nou, omdat er dus geen verband is!

PS: vieze vette huid plakt makkelijk aan metaal.

een_mike | 09-06-21 | 08:15

I want my money back!

Martinus.J | 09-06-21 | 08:13

De Biostabil, dat was toch het siraad van dat andere slagschip? Tineke de Nooij? (En Bruno Santanera)

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 08:09

Misschien belangrijker: hoe plat is haar hoofd, zodat je er er, while she's at it, een biertje op kunt zetten?

PPuk | 09-06-21 | 08:08

Ik denk dat mevrouw dingen aantrekt vanwege haar eigen zwaartekrachtveld.

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 08:06 | 1

Er is genoeg massa aanwezig...

SterF... | 09-06-21 | 08:14

Sinds de eerste vaccinatie ben ik een chick magnet geworden, ben benieuwd wat er na de tweede gebeurd.

homieguerneville | 09-06-21 | 08:04 | 2

Dan valt Viola voor je

Rest In Privacy | 09-06-21 | 08:18

Gelul? Echt niet.
Ik heb precies hetzelfde.
Sindsdien bewaar ik mijn sleutelbos op mijn borst. Een sleutelborst zeg maar.

Reuze handig.

Nonik Neem | 09-06-21 | 08:00

Het zal me een holt wezen

Rest In Privacy | 09-06-21 | 07:59

Er ontbreekt nogal wat informatie. Hoe groot zijn haar tieten. Zijn ze nog een beetje stevig ondersteund door een goede lading siliconen of zijn het ondertussen theezakjes. Want op grote siliconen gevulde borsten die nog statig vooruit steken blijft inderdaad bovenaan een schaartje liggen. Als ze hem op haar hoofd legt blijft ie ook liggen. Betekend niet dat ze een magnetisch hoofd heeft. Naja. Ik bedoel maar.

peterdh | 09-06-21 | 07:57 | 2

Denk dat ze haar borsten inmiddels over haar schouders kan leggen.

Keutels | 09-06-21 | 08:01

Tieten ala een plunjezak van militairen. Die je zo over je schouder kan zwiepen.

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 08:33

Wat een bulshit.
Ze zweette en daarom bleef het nagelschaartje plakken.

jufrouw theelepeltje | 09-06-21 | 07:56 | 1

Bij mij blijft zo'n schaartje ook in mijn borsthaar hangen. Ik denk eerder bij Viola daaraan. Hoewel zweten...

TheseDays00 | 09-06-21 | 09:26

Viool? tja......

Droef Toeter | 09-06-21 | 07:50

Ik vind dat het risico van versturen van examens  per PostNl niet bij de leerlingen mag liggen. School kan die examens ook zelf bezorgen.
Als examens bij PostNl zoek raken, krijgen alle leerlingen w.m.b. gewoon een 10. En niet een herexamen.
www.telegraaf.nl/nieuws/1000595655/po...

Leptob | 09-06-21 | 07:36 | 1

Als ze inderdaad *weg* zijn. Dat gebeurt nauwelijks. Ik mag toch aannemen dat de examens met prioriteit en aangetekend zijn verstuurd en niet in een onvoldoende ongefrankeerde envelop van 10 jaar oud, met niet meer goed werkende plakrand, die ze nog ergens in een la hadden liggen plus wat postzegels uit 1920 met gulden-waarde, die de oudste leraar van de school nog ergens thuis had liggen.

Dat het vertraagd is, is natuurlijk kut voor ze, maar geen onoverkomelijk probleem. Daarentegen snap ik, net als jij, ook niet waarom er niet een leraar even met een doos examens van Utrecht naar Eindhoven kan rijden om de examens af te geven aan de tweede corrector. Maargoed. Vertraging, ok. Vermissing: Dan zou ik zeggen een *nieuw* examen, geen herexamen, waarbij het gezien wordt *als* herexamen (dus geen mogelijk nog een herexamen te doen als je zakt).

Dat is qua tijd misschien klote, je zit liever in het zonnetje dan in een klaslokaal, maar feit is wel dat de kans behoorlijk groot is dat alle leerlingen hoger gaan scoren op een nieuw examen. Ze kennen het type vragen beter dat gesteld gaat worden, ze hebben ondertussen de oude antwoorden besproken en hebben inzicht gekregen in dingen die ze fout hebben gedaan. Etc. Als ze het examen overnieuw mogen doen, als zijnde een *eerste* examen, met nog dus gewoon de mogelijkheid tot een herexamen is er, op wat tijdsverlies na, geen enkel probleem en waarschijnlijk alleen maar voordelig voor de rest voor de leerlingen.

peterdh | 09-06-21 | 07:47

Heel mooi, gold plaid.

Neuth | 09-06-21 | 07:34

Les van afgelopen jaar: Zonder strak afgesteld bullshitfilter ben je NOOIT "redpilled".

omanders | 09-06-21 | 07:31

[bs modus on] Nou de moeder van de nicht van de achterneef van sterre op facebook die ontving ineens 5g radio signalen in haar oor. Heel raar zij had dus achterstevoren yoghurt gegeten samen met iemand die iemand anders kende die ingeent was..... Wel heel vreemd allemaal........ [bs modus uit]

Waarom geeft de telegraaf dat soort aandachtszoekende hersenloze idioten een platform ????

Hellsmurfje | 09-06-21 | 07:26 | 2

Naja als de telegraaf, de volkskrant of het NRC dat wil doen moeten ze dat zelf weten. Die arme dode-bomen-industrie heeft het al zo moeilijk. Heb ik wel compassie voor. Ik denk dat we eerder als samenleving wat moeten gaan doen aan het niveau van de gemiddelde Nederlander weer wat omhoog krijgen, zodat ook de kranten dit soort artiklen niet meer gaan plaatsen. Ik snap dat als je door de overheid voortdurend wordt misleid cq voorgelogen, dat het journaal volledig eenzijdig links is met volledige ontkenning van de werkelijkheid, journalisten ook serieuze stukken nauwelijks meer kritisch onderzoeken, kritische vragen stellen, maar gewoon overtikken van wat er door de "powers that be" wordt gezegd, de Nederlander gewoon het gevoel krijgt dat hij wordt voorgelogen. *zo* dom zijn ze nou ook weer niet. Maarja, op een gegeven moment gaan ze dan liever dit soort artikeltjes lezen dan het politiek nieuws waarin ze ook weten dat het bullshit is. Op een gegeven moment lees je liever de prive of de story omdat de serieuze kanelen er ook niets meer van bakken in de serieuze onderdelen van de krant. De telegraaf speelt hier gewoon op in. Op pagina 12. Omdat ze het zelf op pagina 1 verkloten. Net zoals de Volkskrsant, het Parool, het NRC, etc.

peterdh | 09-06-21 | 07:53

@peterdh | 09-06-21 | 07:53: Volgens mij zakt het onderwijs niveau steeds verder weg in een poging iedereen te accommoderen, da's lekker inclusief: Iedereen een VWO diploma!

ReyNemaattori | 09-06-21 | 09:15

Ik voel de aantrekkingskracht tot Viola nog steeds niet

JeanDragage | 09-06-21 | 07:21

Misschien moet die vriendin zich gewoon eens een keer wassen…

vette_shit | 09-06-21 | 07:15
-weggejorist en opgerot-
JanetChristensen | 09-06-21 | 06:59 | 1

heeei, wat leuk! krijg de tyfus.

horsteknots | 09-06-21 | 07:02

Hoe kom je op het idee een schaartje op je borst te leggen? En dat t dan blijft plakken bewijst dat je magnetisch bent. En dat is omdat je geprikt bent.. En dat zet je dan zonder enige ironie op Facebook? Ja precies...

Beste_Landgenoten | 09-06-21 | 06:58 | 2

Wellicht wilde Viola testen of de zwaartekracht nog een beetje lief is voor haar vrouwelijke attributen? Doorgaans test men dit middels een potlood onder de borsten, maar ze zat misschien even slecht in haar kantoorbenodigdheden.

MickeyGouda | 09-06-21 | 08:09

Morge allen. Een waardeloos pfizer gevoel na de jab gisteren. Toch maar gaan. Ik kan/mag niks missen.

horsteknots | 09-06-21 | 06:57 | 2

Wees blij dat je er niet direct voor betaald hebt.

BigKnor | 09-06-21 | 07:50

Ik heb gelezen dat je van Pfizer een enorme behoefte aan Viagra krijgt, en je er dan meteen weer bovenop bent. Probeer maar eens of het helpt.

AlexanderVissers | 09-06-21 | 08:26

F1 fans zijn wegkijkers.

Rest In Privacy | 09-06-21 | 06:28 | 2

Maar geen openbare.

Pretzel Logic | 09-06-21 | 07:17

Ik moest ff nadenken... maar hj is leuk!

Nalek | 09-06-21 | 07:54

De eeuwige rechten van de slut. Het zijn fijne tijden.
Neem een nieuwe sigaret, want het gaat een tijdje duren. Uw vrouw heeft zich namelijk verlekkerd aan de pezige zaadbundels van 's lands voebelmennekes. U weet wel, die zweterige zulthoofden die hun onlogisch brede, zweterige ruggetjes wekelijks meermaals in het krakend verse skai-leren pluche neder laten dalen. Gewoon, omdat hun loon hen daartoe commandeert. Moet u eens doen, zo voor de fun. In de bedrijfstuin...

Boris Poepnagel | 09-06-21 | 04:11 | 2

Ach man wat lul je allemaal...
*op favoriet klikt*

keestelpro | 09-06-21 | 04:18

Gna. Ook een biertje voor Boris dan maar, opdat zijn inspiratie en taalkundige creativiteit rijkelijk blijven vloeien.

MickeyGouda | 09-06-21 | 04:26

Voortdurend zin hebben in baby bloed, LOL

danzegikhettochniet | 09-06-21 | 04:01 | 1

Met de navelstreng als rietje?

Rest In Privacy | 09-06-21 | 06:29

Gossie. Downplaying met het conspiratie-tool.

Intussen heeft de Duitse Regering haar Infektionsschutzgesetz zo verandert, dat het grondrecht van lichamelijke soevereiniteit beperkt word. Er mogen namelijk vaccinatiestoffen gegeven worden, die micro-organismes bevatten, die door de gevaccineerde worden uitgescheden en door anderen worden opgenomen.
Het is dus mogelijk dat er transfer door vaccinatie plaatsvind en zelf gewenst is, anders had je deze verandering in de wet niet.

Viola geeft een hint, je moet hem wel snappen.
Dood-factchecker: www.buzer.de/21_IfSG.htm?m=a225486a

MistaRazista | 09-06-21 | 03:49 | 7

@MistaRazista | 09-06-21 | 03:49

Heerlijk. Jullie antivaxxers zijn dus nu Viola Holt, een of ander wijf met paars haar en een mafkees met krakershaar gedwee aan het volgen. Dat had je toch niet gedacht he, een paar jaar terug.

omanders | 09-06-21 | 07:20

@MistaRazista | 09-06-21 | 05:22: De wet is overigens rijkelijk laat.

Het betreft het volgende scenario. Als voorbeeld neem ik pokkeninenting. Die bestond langere tijd uit een injectie met koeienpokken waarna je een enkele pok kreeg. Als het vaccin opraakt valt ook vanuit zo'n pok anderen in te enten.

Geen van de huidige vaccins levert echter een besmetting met een levend virus op.

omanders | 09-06-21 | 08:05

@omanders | 09-06-21 | 07:20:
Ik had vooral niet gedacht in mijn leven ooit een wet tegen te komen, die de transfer van micro-organismes door vaccinatie bespreekt en toestaat.

MistaRazista | 09-06-21 | 10:39
▼ 4 antwoorden verborgen

Nadat je de vaccinatie(s) ontvangen hebt krijg je een print met daaarop je vaccinatie gegevens.
Naam, leeftijd, welk vaccin.
Maar de ondoorgrondelijke Nederlandse Overheid ziet dat niet als een vaccinatie-bewijs. Terwijl ze dit bewijs zelf uitgeven.
Pas als het op de smartphone staat is het geldig.
Mensen zonder smartphone moeten niet klagen, zij vallen buiten de boot.
Volgens de Hugo-de-Jonge-doctrine.

Jan Dribbel | 09-06-21 | 03:13 | 2

Tis wat met die vaccinaties.

TheOne48 | 09-06-21 | 03:19

De volksopstand daartegen is aan het werken. Ik zag bergen mensen met een geel boekje bij de vaccinatieplaats. En Frankrijk accepteert het gele boekje al. En de GGD stempelt al.

Wie zei er ook alweer dat gevaccineerden gedweee schapen waren? Die slapen klaarblijkelijk nog.

omanders | 09-06-21 | 07:43

Vieze, gore, smerige, slutterige kuttekoppen.
Altijd maar weer die vulva's wagenwijd open en maar kwelen. Kwelen over de airconditioning die tegen de hamstrings van het zeikpoppetje aan staat te kwalmen. Nee, dan de okselrotte advocaten van deze totaal doorgezopen smeerkutten: of er niet eventueel ruimte zou zijn om de beschuldigingen terzijde te schuiven in ruil voor "diensten in het kader van soosjalmeediejaa". Nee, die met nivea gehydrateerde vleesborsten verdienen een professionele behandeling met een dicht-stalen fileermes, opdat de hormoonleverende klieren unilateraal in de prullenbaque verdwijnen kunnen.

Klagen kunnen we allemaal, maar zeiken is de kunst.

Boris Poepnagel | 09-06-21 | 03:12 | 7

@MickeyGouda | 09-06-21 | 04:01:
Je bent wijs Mickey. Wie gaat er nu koffie zuipen net voor het slapengaan... Dankjewel voor het biertje! x
Die koffie is wel voor jou!

keestelpro | 09-06-21 | 04:10
▼ 4 antwoorden verborgen

"♪ Turn up the volts, I need some more ! Make my hair stand on end !" ♪

---> eV4kxyJhYfg

Asteroid-B612 | 09-06-21 | 02:57 | 1

Ja luisteraars van Radio De Roze Lawaai Papegaai, we hebben weer een verzoekje binnengekregen van Henkie Weber aka Asteroid-B612 om een plaatje van De Autisten op de draaischijf te flikkeren. Hier is tie Henk en de groeten aan je vrouw Tonnie.
www.youtube.com/watch?v=eV4kxyJhYfg&a...

keestelpro | 09-06-21 | 03:08

Top fit. Maar vandaag eventjes niet.
t.co/j7WnM5fpTt
De saga zegt dat hij daar nu nog hangt.

keestelpro | 09-06-21 | 02:45 | 1

Ik moest zomaar ff glimlachen, thx!

TheOne48 | 09-06-21 | 02:49

Beetje in de trand van de fluoriserende prentjes van een zonsondergang in de jaren ‘70 op vakantiebestemmingen in spanje enzo. Toeristendingetje.

TheOne48 | 09-06-21 | 02:18

@TheOne48 | 09-06-21 | 02:18:
Gast is echt een one trick pony maar toch mooi hoe hij iets 'artistieks' supersnel in elkaar flanst. En het is echte kunstzinnig hoor want hij maakt spirituele prenten met naast altijd een hemelpoort en een oog in de hemel toch ook meestal een verassing in de vorm van een bananenboom, een vrouw of een bootje etc.
De vergelijking met Bob Ross gaat wel een beetje ver.

keestelpro | 09-06-21 | 02:42

Dus omdat Trump al meer een jaar geleden zei dat het virus uit het Wuhan lab kwam besloot heel de wereld dat dat niet waar kon zijn inclusief alle wetenschappers en journalisten.

Gek dat er complottheorieën ontstaan met zulke waardeloze journalisten en wetenschappers.

Roze_bril_drager | 09-06-21 | 01:51 | 4

Bewijs is vrij belangrijk, droeftoeter.

Rest In Privacy | 09-06-21 | 07:11
-weggejorist-
edelfigurant | 09-06-21 | 07:17

@DexterGordon | 09-06-21 | 07:11:

Nee het was omdat Trump het zei TriestFietser. Dat werd nota bene door Michiel Vos toegegeven gisteren. De haat tegen Trump was groter dan de liefde voor de waarheid.

Roze_bril_drager | 09-06-21 | 09:12
▼ 1 antwoord verborgen

Nou, hier is het vanavond ook niet echt spannend, beetje saai zelfs. Ik duik mijn mandje in. Trusten.

K1100 | 09-06-21 | 01:48 | 1

Slaap lekker. Het is ook maar een dinsdagavond. Ik ga de bijl slijpen om morgen de week doormidden te klieven. ;-)

keestelpro | 09-06-21 | 01:58

Boeie.

RickyLaRue | 09-06-21 | 01:41

Hij heet niet voor niets pro-mes.
Die gast is een pro met messen.
Dat had die neef van te voren kunnen weten.
Niet achteraf janken.

keestelpro | 09-06-21 | 03:46

Halsema bij College Tour: ‘Als ze hoer zeggen, dan zeg ik: voor jou is het wel mevrouw hoer‘

Halsema vertelde over de impact die sommige gebeurtenissen sinds haar start als burgemeester hebben gehad op haar leven. De manier waarop ze door de harde kern van Ajax massaal voor ‘hoer’ werd uitgescholden tijdens de huldiging van de club in 2019 op het Museumplein, omschreef ze als een dieptepunt. “Het was alsof ik in de abyss keek, de onderwereld. Zo'n enorme massa mannen die allemaal ‘hoer’ riepen, dat heb ik schokkend gevonden.”

Kraag | 09-06-21 | 01:24 | 4

Ze had toen wel goudgeld kunnen verdienen, een mega gangbang.

K1100 | 09-06-21 | 01:36

Terwijl het toch een keurig gereguleerd beroep is, met eigen BTW-regeling, maar kennelijk is die Hollandse preutsheid er niet uit te krijgen.

AlexanderVissers | 09-06-21 | 08:34
▼ 1 antwoord verborgen

Vrachtwagen Tetris.
Uiteraard met Balkan achtige muziek want dat hoort.
t.co/rt6POAXppR

keestelpro | 09-06-21 | 01:20

Onlangs een Biodebiele gekocht. Japie is nu de hele dag hard.

Kraag | 09-06-21 | 01:18

Ruimen jullie wel een beetje op straks? Vorige keer was het ook al zo'n teringzooi hier! Oké, nou, doei.

*klik*

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 01:09 | 1

Tot morgen. Ja ik sluit wel een nieuw vat aan. Zuipert! JK.
Welterusten!

keestelpro | 09-06-21 | 01:29

Die beesten kruipen ook echt overal in.
Ze zien de wereld als een parcours of zo.
Bij dit soort filmpjes zijn de top comments ook altijd goud.
"Don’t you hate it when you go to sleep, all nice and cozy, then you wake up to find someone is flying your bed." XD

keestelpro | 09-06-21 | 01:28

Zeebaarsfilet op de BBQ. Olietje met oregano, knoflook en Kalamata-olijfstukjes erover.

wilderst | 09-06-21 | 00:59 | 7

@K1100 | 09-06-21 | 01:12: Doseren... Bij een gegrild huidje van de zeebaars past het beschreven olietje. Dorade peterselie en citroen in de buik. Platvis zoals rogvleugel met kappertjes citroen peterselie bruine boter. St. Pierre wil ik puur van de bakplaat. Rode Mul ook puur.

wilderst | 09-06-21 | 01:31

@keestelpro | 09-06-21 | 01:30: ... visafdeling van de Sligro of Makro. Als je daar geen pas van hebt dan diepvries. Supers hebben niks en de markt is oude zooi.

wilderst | 09-06-21 | 01:33

@wilderst | 09-06-21 | 01:33:
Verdomme wat ben jij een betweter.
Zeg dan gewoon 'markt' dan kan ik de beterweter zijn.
Inderdaad. Je hebt gelijk.
Vis kopen op de markt zeker ver van zee is een vorm van culinaire Russisch roulette.

keestelpro | 09-06-21 | 01:35
▼ 4 antwoorden verborgen

Netjes!

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 01:01

Goeie........,
Sta ik vanmiddag weer met de uitbater van de kroeg/eetgelegenheid te praten in mijn beste Frans. Vraag ik waarom dat mondkapje aan zijn elleboog hangt. Als de pliesie langskomt en ik heb het niet op wordt mijn zaak dichtgegooid. Oh zijn het hier ook al van die zeikerds? Zijn zaak ligt iets buiten de camping, zo'n honderd meter en de pliesie komt een of twee keer per dag de camping oprijden, waarom mag Joost weten. Dus wij zitten op zijn terras en daat komt de pliesie aanrijden. Mario! roep ik, la police. Hup mondkapje op en even later, ze zijn weer weg hoor. Mondkapje af. Komt hij naar me toe en begint over corona(wan)beleid van de regering. Liegen ze bij juliie ook zo? Ik kon alleen maar bevestigend antwoorden. Overal hetzelfde dus. Dus nog maar wat bier besteld.
Had ik al gezegd dat het weer hier best goed is, oplopend deze en volgende week naar 32 klein nulletje Celcius. In de schaduw! Krijg er weer dorst van. Bier! Cheers.

K1100 | 09-06-21 | 00:45 | 3

Heb je toch nog wat vertier met die kerona. Klinkt verder aardig saai.

wilderst | 09-06-21 | 00:52

@wilderst | 09-06-21 | 00:52:
Het beschrijft een kort moment van de dag. De absurditeit. Iedereen zit zonder mondvod op het terras en hij moet bedienen met die luier voor zijn gezicht. En saai is een gevoel dat ik hier zeker niet heb, maar weet jij veel.

K1100 | 09-06-21 | 00:58

Hoe is het eten?

Slystar | 09-06-21 | 08:13

Jongens! Toe nou! Ik stond bijna in contact met de oneindige kosmos in mezelf! Nu moet ik weer helemaal overnieuw beginnen met een kruiden elixer om mijn externe chakra in mijn aardse aura te laten landen!

*zucht*

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 00:31 | 2

Je weet dat ik je Yogamatje al voor je had uitgerold? Wel eerst je biologisch streekyoghurtje opeten met onbespoten appel en de wierookstokjes nog even aansteken!

Jan, Leiden | 09-06-21 | 00:48

@Jan, Leiden | 09-06-21 | 00:48: Ik mag helemaal geen yoghurt van mijn lichtwerker. Ik moet het van haar bij amandelmelk houden, want volgens mij wil ze gewoon even samensmelten, en dat lukt natuurlijk niet met allerlei dierlijk lijden in je hogere bewustzijn!

*snotter*

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 00:59

China en magnetische velden. De beste live performance van Jean Michel Jarre.

Magnetic Fields Pt II:

youtu.be/JQOJny6oy7A?t=15

sir Ockels | 09-06-21 | 00:29

Opvliegers. Ik hou ervan.

Sexopolis | 09-06-21 | 00:20

Viola is glamour en hoort bij Glamorama

thanseeuwen | 09-06-21 | 00:17

Ik moest lachen!

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 00:33

ik ook.......ga met de muis naar de reohterbovenkant van uw scherm....

onbekend | 09-06-21 | 01:38

Lijplullen magnetisme is niet verminderd na een shotje vaccin.
Waar kan ik een cursus wegkijken volgen?

CarelJan7937 | 09-06-21 | 00:10

Viola is de moeder van alle wappies.

Rest In Privacy | 09-06-21 | 00:05 | 3

De moeder van Willem Engel?

Jan Dribbel | 09-06-21 | 00:14

@Jan Dribbel | 09-06-21 | 00:14: De moeder van Willem Engel is de achterneef van Viola Holt.

Usumani | 09-06-21 | 00:44

Trusten, ik moet mij weer opladen met zichtbare en onzichtbare energie.
Het "Lied van het licht" heeft voor sommige mensen een positief placebo effect dus vooruit dan maar,
youtu.be/qHUP5467V88

steekmug | 09-06-21 | 00:02 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen

Last van magnetische handen? Deze kat, een hardhandige handlegger, lost dat probleempje zo op. (geluid aanzetten)
t.co/paYp14zwi2

keestelpro | 09-06-21 | 00:01 | 4

Ik zie deze kat nog wel eens een andere kat knock-out meppen.

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 00:24

@VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 00:24:
Hij houdt nu nog braaf z'n nageltjes in.
Als die in de strijd worden gegooid is Freddy Krueger er niets bij.

keestelpro | 09-06-21 | 00:29
▼ 1 antwoord verborgen

Sapient - ''Overjoyed".

*Jack Daniel's met Dr. Pepper maar eens uitproberen doet*

VBO_B_Niveau | 09-06-21 | 00:00

Is het niet gewoon haar massa die ervoor zorgt dat alles dat zich binnen pakweg een lichtjaar of wat van haar bevindt zich richting haar beweegt en zo nu en dan cirkeltjes begint te draaien om haar heen?

WodieBlumensind | 08-06-21 | 23:57 | 1

So anyway, this fat woman comes into the shoe store and she is so big that she actually has three smaller women orbiting around her. A. Bundy

miko | 09-06-21 | 02:48

Iedereen straalt van alles uit qua elektro-magnetische straling op allerlei golflengtes. Die kun je bijvoorbeeld in het infrarood gebied makkelijk voelen via je eigen huid. Beweeg je handen maar eens naar elkaar toe of naar een ander deel van je huid en voel de warmte straling (=Elektro-Magnetisch) . Maar dit van Holt is natuurlijk Broodje SCHAap flauwekul van Nitwits die elkaar nablaten via f*cking FB

Zwizalletju | 08-06-21 | 23:54 | 5

@Zwizalletju | 09-06-21 | 00:08:
OMG!!! Zijn de radiator en de zon ook gevaccineerd? Het gaat steeds verder. Niet alleen de WHO, big pharma en Microsoft zijn betrokken, maar OOK de NASA en die stoffige installateur met z’n droevige snor en thermoskan lauwe koffie.

Nuuk | 09-06-21 | 00:21

@Nuuk | 09-06-21 | 00:21: Ik noemde dit voorbeeld even omdat 99.99 % vd mensen geen idee hebben hoe het in elkaar steekt. Het feit dat je niet door je stoel zakt of dat je weerstand hebt als je ergens op drukt en dus dat je wel door glas heen kunt kijken maar niet met je vinger door het glas kunt gaan , hoe komt dat ?

Zwizalletju | 09-06-21 | 00:30

@Zwizalletju | 09-06-21 | 00:30:
Dat had ik ook uit je tegel gehaald hoor. Ik maakte er nog even een grapje over, beetje in de stijl van dit soort Viola’s.

Nuuk | 09-06-21 | 12:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Viool mag even met haar pis terug naar de dokter.

Groene_pixel_man | 08-06-21 | 23:49 | 2

Over pis gesproken, hoe gaat het La Paay?

RickyLaRue | 08-06-21 | 23:52

"viool ik ben magnetisch zegt ze. Hoe dan, je bent niet gevaccineerd."
Priceless.

Het Oude Rijden | 08-06-21 | 23:47

Hoe zou het nog met Jomanda zijn ?

likmegaties | 08-06-21 | 23:46 | 2

of met Xaviera H.............

grapjasz | 08-06-21 | 23:48

Mooi man.

RickyLaRue | 08-06-21 | 23:51
-weggejorist-
Kijkeensaan | 08-06-21 | 23:44 | 2

Net een kilo kipfilet in stukken gehakt en in de marinade gegooid voor morgen.

Brabeaulander | 08-06-21 | 23:43 | 3

sambalbij..?

grapjasz | 08-06-21 | 23:44

@grapjasz | 08-06-21 | 23:44: sambal, knoflook, ketjap, kaneel, kerriepoeder, olijfolie, stroop & wat groene snippers wat men oregano noemt.

Brabeaulander | 09-06-21 | 00:24

@Brabeaulander | 09-06-21 | 00:24: Wat komijn erbij is lekker. En wat citroensap om het extra mals te maken, kan prima met het zoet van de ketjap.

wilderst | 09-06-21 | 00:46

Gisteren shotje Janssen gehad..... sindsdien keiharde klabanus..! niets helpt..!

grapjasz | 08-06-21 | 23:37 | 3

Snel! Vanavond is College Tour met Femke Halsema! Op Nederland 1!

Papa Jones | 08-06-21 | 23:38

@Papa Jones | 08-06-21 | 23:38: oprechte dank.. we zullen "zien" of dat helpt..

grapjasz | 08-06-21 | 23:40

Wees blij die van mij komt amper overeind

thanseeuwen | 09-06-21 | 00:19

Geniet van mijn energetische hoorbare luchtdrukveranderingen in verschillende trillingen uitgevoerd.
Namasté, Can you feel it?
youtu.be/lrKZNqIR2U0

steekmug | 08-06-21 | 23:34

Ik had vorige week voor de gein zo'n commedore 64 mini gekocht, en vanavond aangesloten.

Nu bleek ik héél veel spellen nog gewoon te kennen toen ik ze weer speelde. Allemaal van die neurologische paadjes die al meer dan 30 jaar niet bewandeld zijn, ging ik weer op alsof het de dag van gisteren was. Boulderdash, Summer Games, Wintergames... wat zal ik dáár destijds een uren aan verspild hebben, blijkbaar.

Maar goed, nu is er GeenStijl.

Papa Jones | 08-06-21 | 23:32 | 19

Oh ja. Atari had Cubase. Zonde dat Commodore toen zo op haar bek
ging als bedrijf. Piraterij op beide machines ook niet normaal. Spel 1 minuut uit stond release al op UK BBS; hop inbellen en swappen die disks maar. Mooie memories.

Lorejas | 09-06-21 | 01:17

Oh.... Cannon Fodder. War has never been so much fun.

Lorejas | 09-06-21 | 01:21

Ow yeah over ouwe meuk gesproken. Ik had een MSX. De tofste games zijn later oo de NES uitgebracht. Uren tijd van buitenspelen heb ik nuttiger doorgebracht door lekker te gamen!

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 08:19
▼ 16 antwoorden verborgen

Dank voor het delen.
Ik realiseer dat ik sinds mijn 'ranger'-schap (ik was 15) al die tijd nog steeds donateur ben van het Wereld Natuur Fonds.
Meteen mijn lidmaatschap stop gezet uiteraard.
Dit soort filmpjes zijn pure emo porn en misleiding.
Dank voor het delen Ricky!

keestelpro | 09-06-21 | 03:43

Ik weet niet of ze er meer dan één keer in gestaan heeft, die ene Playboy die ik toen gezien en gelezen heb stond een soft erotisch, soft SM verhaaltje bij. Viola speelde de rol van een sauna uitbaatster die een afspraak had gemaakt met een klant waarbij ze alle andere klanten had afgezegd. En ze wachtte die man op in hoge laarzen en een zweep en kettingen in d'r handen. Zo'n verhaal dus, en een foto van die laarzen waarbij je niet kon zien of het de benen van Viola waren die daar in staken.
Was best wel aardig.

hotnot | 08-06-21 | 23:30

Kwakzalverij is van alle tijden.

keestelpro | 09-06-21 | 03:38

Het enige talent van Viola Holt dat de moeit waard was, is dat ze de biertap kon bedienen met haar foef. Maar dat wil je nu ook niet meer zien.

JanVergoor | 08-06-21 | 23:25 | 1

Dan slaat het gelijk dood vrees ik.

Blote Bertus 2000 | 09-06-21 | 09:36

Sinds mijn vaccinatie hoef ik maar langs een besteklade te lopen en krom.

youtu.be/ycE863jRA9Q

Lorejas | 08-06-21 | 23:24

GeenStijl, kom nu toch dit is een mannendomein waar mensen proberen te schuilen voor borstmagnetisme en vaccinbesmettingen en maanmenstruatie en dan halen jullie die onbegrijpelijke wereld hier naar binnen, wie zit daar nu op te wachten.

AlexanderVissers | 08-06-21 | 23:23 | 3

Gij niet in ieder geval.

Gravin v Kippenbouth | 08-06-21 | 23:26

@Gravin v Kippenbouth | 08-06-21 | 23:26: kookniet...........

grapjasz | 08-06-21 | 23:31

Wie op het internet orakel GeenStijl vertoeft kijkt nergens van op behalve van een permaban.

keestelpro | 09-06-21 | 03:35

Shotje Janssen gehad en de vullingen zitten nog steeds in mijn kiezen.

CarelJan7937 | 08-06-21 | 23:23 | 5

misschien over een weekje wel in je liezen..!

grapjasz | 08-06-21 | 23:32

@RickyLaRue | 08-06-21 | 23:26:
1 shotje is genoeg. Dit zeldzame vaccin is alleen voor uitverkorenen.
Krijg nu DAB+ en 5G via mijn vullingen.

CarelJan7937 | 08-06-21 | 23:36

Cool. Ik wil alleen Jansen of Sputnik.
Jammer dat op mijn vaccinatie uitnodiging geen menukaart staat.
Heb 1 keer gebeld maar de lijn was bezet.
Hey! Ik ben niet wanhopig hoor.

keestelpro | 09-06-21 | 03:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Iemand begon zijn gesprek met mij vandaag met: "Ik heb vandaag mijn eerste vaccinatie gehad, Pfizer." Hij bleef mij aankijken.

Ik zei: "Ik heb vandaag een zak appels gekocht, en er zaten 8 appels in. Meestal zijn dat er 7."

Hij zei: "Waarom is dat in vredesnaam interessant."

Ik zei: "Dat is een verdomd goede vraag."

Quib | 08-06-21 | 23:23 | 10

Hoefte toen toch ook niet. Meeste wachtenden wisten wel waarom Caulfield weer in de wachtkamer zat toch?

Lorejas | 09-06-21 | 00:13

@H. Caulfield | 08-06-21 | 23:48: syfilis krijg je 2 spuiten in je reet, voor de overige zijn het tabletjes.

BenDover | 09-06-21 | 00:53
▼ 7 antwoorden verborgen

Mevrouwtje Holt. Je moet de frituurolie van je handen vegen voordat je een schaartje beetpakt.

Schadenfreude | 08-06-21 | 23:23

Louis Armstrong blijkt behoorlijk 'divers' te zijn. Behalve een zwarte huidskleur was zijn adoptievader een kolenboer in New Orleans, die samen met zijn vrouw zich ontfermde over Louis. Ten huize van de Karnofskys leerde de jonge Louis Yiddisch en een beetje Russisch, Zijn leven lang droeg hij de ster van David om zijn nek. www.jta.org/jewniverse/2016/the-jews-... Ter ere van zijn ouders zong Louis Armstrong later 'Go down Moses. Let my people go' www.youtube.com/watch?v=8JNCS27rtQ8

Eeuwig..Op..Vakantie | 08-06-21 | 23:22

Nou heb ik 2 vaccinaties gehad en ik geloof dat er een soort aureool boven mijn hoofd zweeft. Volgens mijn echtgenoot zie ik ze vliegen, net als altijd. Er is dus niets aan de hand. Rustig doorprikken mensen.

Gravin v Kippenbouth | 08-06-21 | 23:20

Bijna iedereen ging voor Metallica en Megadeth, maar Testament hoort in hetzelfde rijtje wat mij betreft.

Over the wall. Live in London.

www.youtube.com/watch?v=gIBlaEM6dxE

Quib | 08-06-21 | 23:19 | 2

Meh. Had ook Metallica kunnen zijn.

RickyLaRue | 08-06-21 | 23:24
-weggejorist-
Graaf_van_Hogendorp | 08-06-21 | 23:17 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Nu even niet jongens. Even stil nu. Ik zit te mediteren in het energetische veld van mijn piramide.

VBO_B_Niveau | 08-06-21 | 23:15 | 1

Pas maar op voor de vloek van de farao.

Quib | 08-06-21 | 23:19

Ooit moest ik met Viola in Mexico door de douane, tijdens de mond en klauwzeer of creutzfeld-shit crisis, ik weet het niet meer, maar Viooltje had drie rookworsten in haar koffers en die moesten achterblijven. Ze krijste als een varken, maar de douanier was onverbiddelijk. Gek mens. Bloedrode lippen, haar hakken vol eelt.

Normpje | 08-06-21 | 23:14

Dit is geen grap, ik probeerde afgelopen week een pool aan te spreken maar kon niet dichterbij komen, blijkt het nu dus een tegenpool te zijn. Sommige van mijn familieleden zijn gevaccineerd, komt wel erg dichtbij zo.

keistad | 08-06-21 | 23:13

Het placebohangertje van de gladde italiaan Bruno Santanera uit Godlinze met een slimme handelsgeest. Mooie tijden. Wetenschappelijk werkelijk complete onzin, maar toch deed het voor een hoop mensen iets goeds. De kracht van verbeelding heeft kennelijk een sterke uitwerking op het menselijk welzijn. Zowel positief als negatief. Overigens zag TV coryfee Antoinette Hertzenberg er in 2004 naar mijn bescheiden mening niet onaardig uit. Beter dan Viola en de 8 vingerige Tineke in ieder geval.

Tros Radar (2004) www.youtube.com/watch?v=kQ316USo-9A&a...

sir Ockels | 08-06-21 | 23:13 | 1

Yup, placebo's werken ook. Zelfs bij dieren.

TheEgg | 09-06-21 | 00:14

Coronavaccins maken je niet magnetisch

Waarom blijven de metalen voorwerpen dan wel hangen? Daar zijn verschillende verklaringen mogelijk. Kleine, lichte voorwerpen kunnen even blijven hangen door de aanwezigheid van huidvet, crèmes of restjes van de kleefstof van het plakkertje dat je krijgt na vaccinatie op de prikplek. Wanneer je een muntstuk op je voorhoofd drukt of een lepel op je neus, blijven die ook even hangen.

Of mensen houden hun arm soms wat schuin, waardoor het sleuteltje gewoon blijft liggen.
bron: gezondheidenwetenschap punt be

Kraag | 08-06-21 | 23:13

Vroeger had je de man van 6 miljoen, aka de bionische man aka Lee Majors. Die kon zo mooi springen, dan hoorde je een geluidje en alles stond stil. O nee, dat was Tita Tovenaar

Roos | 08-06-21 | 23:13 | 6

Tja, hmm, als kind kijk je er toch anders tegenaan, denk ik dan maar. Beetje Bobby Ewing, in a way

Roos | 08-06-21 | 23:27

@Roos | 08-06-21 | 23:16:
Ik wel, vooral als ik de tandartsrekeningen moet betalen.

Gravin v Kippenbouth | 08-06-21 | 23:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Hmmm.... ISIS bruidje terughalen zou door Grapperhaus, Rutte, Bijleveld en Blok besloten zijn volgens de Telegraaf. Geen Kaag in besloten clubje?

Lorejas | 08-06-21 | 23:13 | 1

Zo ver durven zelfs zij niet te gaan, de naam Kaag er publiekelijk aan te verbinden. Wat er verder van waar is lezen onze achter-achter-achterkleinkinderen wel, als de stukken eindelijk vrij worden gegeven.

Graaisnaaiert | 09-06-21 | 01:19

Is gewoon goed

RickyLaRue | 08-06-21 | 23:19

Viola heeft het contact met de werkelijkheid definitief verloren. Ik hoop dat ze haar zaakjes al geregeld heeft, want ze is nu wilsonbekwaam.

SterF... | 08-06-21 | 23:12

Nagelschaartjes zijn van roestvast staal en dat is op z'n hoogst zwak magnetisch, vaak net voldoende om een kompas aan het draaien te krijgen.
Je moet een vrij groot magnetisch veld opwekken om dan een RVS schaar ergens aan te plakken, op het moment dat je zover bent staan er waarschijnlijk mensen voor de deur uit de hele omgeving omdat hun harde schijven gewist zijn.
Conclusie: onwaarschijnlijk grote onzin.

Dezenaamhier | 08-06-21 | 23:11 | 2

Daar heb je goed over nagedacht. Mooi gedaan!

Quib | 08-06-21 | 23:13

Die twee hebben gewoon allebei ontzettend gore plakkerige nagelschaartjes in hun handtas. Decennia vettigheid van plakhandjes aan. Die blijven plakken aan alles.

Lorejas | 08-06-21 | 23:22

Ik draag al ruim anderhalf jaar een BioStabil 2000. Kom maar op met al die enge ziektes.

Quib | 08-06-21 | 23:09 | 1

Is er niet inmiddels een Biostabil 2021?

Lorejas | 08-06-21 | 23:26

Mijn Microsoft Windows installatie vaardigheden
zijn ook uitmuntend na mn vaccinatie...

hotmint | 08-06-21 | 23:07

Eiwitten opkloppen. Tering wat ranzig.

keestelpro | 08-06-21 | 23:22

"Een goede graadmeter is altijd om te testen of je de kom kunt omkeren zonder dat de inhoud eruit valt" Is dit een flauwe grap? Zou er dan werkelijk geen betere manier zijn om de viscositeit van je brouwsel te meten? Je hoeft geen raket geleerde te zijn om te snappen dat dit een keer je hoogpolige tapijt ruïneert. Genoeg onzinnige tips weer, wat een k@tkrant.

keistad | 08-06-21 | 23:25

Kan het erger ? Ja !!!

Bridget Maasland (46) heeft maandagavond haar nieuwe vriend voorgesteld op sociale media. Op Instagram plaatste de presentatrice een romantisch kiekje van zichzelf samen met vastgoedadviseur Christian Henry (30).

Kraag | 08-06-21 | 23:05 | 2

♪... Golddigger...♪

Asteroid-B612 | 08-06-21 | 23:56

Ach, die neuqt zich nog even gierend de overgang heen en daarna speelt ze tot aan haar / zijn dood gewoon het verveelde huisvrouwtje van een 70plusser met een vette bankrekening. Misschien als die Sanderink eindelijk Data Hari een trap geeft, dat er dan een vacature voor haar vrijkomt.

Graaisnaaiert | 09-06-21 | 01:18

Joepie! La Halsema bij College Tour, voor al het deugplebs geboren na 9-11.

klimaatsloper | 08-06-21 | 23:04 | 3

College? Wat kan ik nou van haar leren?

Papa Jones | 08-06-21 | 23:10

@Papa Jones | 08-06-21 | 23:10: Hoe het niet moet.

zwaaropdehand | 08-06-21 | 23:21

Ze schijnt goed te liggen bij de AJAX aanhang..

Roze_bril_drager | 08-06-21 | 23:36

BAM! Kogel is door de kerk. Ik neem een loonsverlaging en ga minder werken, eigenhandig mijn overspannenheid verhelpen en nog meer tijd met mijn kinderen door brengen.

Keuzes. Ze zijn er om te maken, maar dan de juiste.

GKJP | 08-06-21 | 23:04 | 8

@SterF... | 08-06-21 | 23:14:

Ik denk er al heel lang over, ik werk bij een klotebedrijf waar ik niet meer achter sta, maar het werk vind ik wel leuk, dan is het best moeilijk om het goed te doen, maar dat ging de laatste jaren hard minder, normaliter was ik resoluut, nu een twijfelaar en onzeker als de pest! Als ik naar de dokter ga, zet hij me gegarandeerd thuis neer met een 'burn out', zoals dat tegenwoordig heet, ik noem het nog altijd overspannen. Dan heb ik een stempel achter mijn naam en die wil ik niet, eveneens hou ik niet van aanstellers dus los ik het zelf op, en ik ben geen profiteur en wil alles op eigen kracht doen.

Ik heb me 30 jaar het leplazerus gewerkt, en bevind me daarom nu in de luxe deze keuze te kunnen maken. En dat heb ik gedaan, en het voelt goed. Temeer daar mijn wederhelft achter mij staat en dat is wederzijds, en dat ik meer tijd met mijn kinderen kan doorbrengen.

Covid heeft een hoop ellende voor velen gebracht, maar het heeft mij eigenlijk wat opgebracht, namelijk dat wij als gezin nog dichter bij elkaar zijn gekomen. Ik hoop van harte, oprecht, dat dat voor veel meer mensen geldt, maar daar ben ik toch een beetje bang voor.

Enfin, blij met mijn keuze.

GKJP | 08-06-21 | 23:29

Klinkt weloverwogen en dus verstandig. Doen. Even de accu opladen en kijken wat er verder op uw pad komt. Als de stress van dat kutbedrijf zakt bent u ook weer in staat om helderder om u heen te kijken. Maat zit in eenzelfde situatie. Als het loon niet zo beroerd was - in verhouding tot wat hij nu vangt, ook geen vetpot voor een gepromoveerd chemicus- was hij allang het onderwijs ingestroomd.

Graaisnaaiert | 09-06-21 | 01:15
▼ 5 antwoorden verborgen

Kak, Bert, nou krijg ik hem de hele maand niet meer omhoog..

Conan de Rabarber | 08-06-21 | 23:03

Potloodtest

apek00l | 08-06-21 | 23:01 | 1

Laat maar, ik wil het niet weten

apek00l | 08-06-21 | 23:02

Ik kom echt niet verder dan: ‘Echt hè!’. Gast, echt hè!

Zqwiqly | 08-06-21 | 23:01

Brussen doet me denken aan Breedveld.
Minus de 'elke blanke man is een nazi.'
Doe mij Bertje maar.

RickyLaRue | 08-06-21 | 23:01 | 4

B. Brussen hoort gewoon bij geenstijl. Blij dattie terug is.

keestelpro | 09-06-21 | 03:30
▼ 1 antwoord verborgen

Ik kan dat van deze vrouw bevestigen, na mijn vaccinatie begon bij mij ook een langzame lijkstijfheid, het begon tussen me benen. Dat heb ik anders nooit bij porno's kijken dus het doet wel iets met je.

jan huppeldepup | 08-06-21 | 23:00

Redeneringen die niet kloppen heten drogredenen.
Wikipedia heeft er een hele pagina aan geweid. nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden.
Die van Viola mag er ook bijgezet worden.

Osdorpertje | 08-06-21 | 22:59 | 1

Klopt die pagina op Wikipedia wel?

Quib | 08-06-21 | 23:10

Onder de borsten van Viola blijft zelfs een heggenschaar zitten.

Kraag | 08-06-21 | 22:58 | 1

Ah daar is dat ding gebleven!

keestelpro | 08-06-21 | 23:21

Zo'n ouderwets pakkie cabellero zonder filter. Die naakte Holt erbij leidt wel af.

dhrat | 08-06-21 | 22:58

Wel knap dat je met zulke bullshit de tv haalt; of zegt het iets over ons tv niveau.

metagod | 08-06-21 | 22:56 | 1

Doen ze altijd toch? Als een deel van de bevolking het ergens niet mee eens is, (en tegen de algemene politieke/ man opvatting dan laten ze dit deel van de bevolking op tv vertegenwoordigen door de grootste idioot die ze maar kunnen vinden. Een arts die met steekhoudende argumenten kan komen krijgt geen podium.

Andersdenkend | 08-06-21 | 23:12

Ik dacht dood.

minnenman | 08-06-21 | 22:56 | 1

Geen idee, goed gaat het niet in ieder geval.

Lorejas | 08-06-21 | 23:07

Marianne Z neem ik wel serieus.
Zou ik serieus nemen.
Neuken dus.

RickyLaRue | 08-06-21 | 22:54 | 1

Ik vind haar een groezelige uitstraling hebben. Niet echt fris.

Graaisnaaiert | 09-06-21 | 01:10

Voor die mevrouw die 6 miljoen mensen dood heeft zien gaan na een vaccinatie.
70 jaar geleden was er ook zo iets. Toen gingen 6 miljoen mensen dood nadat ze een tatoeage hadden gekregen.

Osdorpertje | 08-06-21 | 22:53 | 1

Die tattoo was ook iets met naalden..... Dus zo zie je maar weer. Altijd maar die naalden. Ik ga gelijk wat breien.....

slowpoke-htb | 08-06-21 | 22:57

Verschrikkelijk als je WEER zo nodig moet................!

grapjasz | 08-06-21 | 22:53

Vet plakt nogal wellicht blijft het schaartje daarom hangen.

MargauxGrandCru | 08-06-21 | 22:53

Ik vind Hiola Volt helemaal niet aantrekkelijk laat staan magnetisch.
Waarschijnlijk blijft alles aan haar plakken omdat ze zo zweterig is.
Dat heb je vaak bij ouwe dames met opvliegers.

keestelpro | 08-06-21 | 22:52 | 2

Viola Holt geestelijk achteruit.

gemeentereiniging | 09-06-21 | 00:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl