Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Een overzicht van alle geauthenticeerde UFO-beelden. Waar blijft dat Pentagon-rapport!

DUURT LANG.

Gewoon uw wekelijkse warmhouder van het allerbelangrijkste nieuws uit de geschiedenis van de mensheid. Dat Pentagon-rapport verschijnt als het goed is ergens komende maand, en misschien zelfs al volgende week dinsdag. En we verwachten het volgende: een herhaalde bevestiging van de authenticiteit van alle onderstaande beelden, heel misschien de daadwerkelijke bron-video's en data van alle onderstaande beelden, ipv deze beelden die vanaf een scherm gefilmd zijn, een officiële verklaring dat de geobserveerde technologie niet behoort tot waartoe de VS zelf in staat is of China en Rusland tot in staat geacht worden.

En heel misschien krijgt voormalig directeur van nationale inlichtingen John Ratcliffe gelijk, toen hij bij Fox hintte dat "it would describe events from “all over the world,” and that “there are a lot more sightings than have been made public.” As for what constitutes a sighting, Ratcliffe said, “we’re talking about objects that have been seen by Navy or Air Force pilots or have been picked up by satellite imagery that frankly engage in actions that are difficult to explain.”" Die heerlijke 60 Minutes repo met alle sleutelspelers onder de marinepiloten en inlichtingenstrijders kijkt u trouwens hier terug. Dat zijn geen gekkies.

Alle door het Pentagon authentiek verklaarde beelden vanaf 2004 tot 2019, NA DE BREEK. En vergeet niet, waarschijnlijk speelt er zich net zoveel onder water af, als boven water. 

Beelden vanaf de brug

Plaatje voor 't gemak

De radardbeelden van bovenstaande voorval

Voor toelichting bovenstaande video, zie dit en dit topic.

Niemand weet wat het zijn maar ze zijn wel

Voor toelichting bij de boven- en onderstaande door het Pentagon authentiek verklaarde beelden, zie dit topic.

Plaatje voor 't gemak

Onderstaand: de Tic-Tac en Gimbal videos uit 2004 en 2015

Voor toelichting, zie dit topic.

Prima repootje van USA today

Het stigma is verdwenen. En nu moeten we de implicaties onder ogen zien

Reaguursels

Inloggen

Alle lollige reacties daargelaten, ik heb Sam Harris enorm hoog zitten en als zelfs hij de deur op een kiertje zet dat de sceptici het nog wel eens moeilijk kunnen gaan krijgen...

Jeremy Corbell is inderdaad een narcist en zo'n beetje de minst geloofwaardige persoon in al deze verhalen. David Fravor daarintegen vind ik als zeer integer overkomen. Kortom, ik denk dat eenieder het er wel over eens kan zijn dat er dingen in de lucht gezien worden. Dat is al een eerste stap in ieder geval. Daarmee is niet gezegd dat het vliegende schotels zijn van buitenaardse origine, maar ik denk dat de positie dat er geen vuiltje aan de lucht is echt onhoudbaar is geworden.

Een van de veel gehoorde tegenargumenten (waarom vliegen die dingen alleen in de US) is erg makkelijk te weerleggen. Ten eerste, deze meldingen komen niet alleen in de US voor, en ten tweede, als dit drones van een ander land zijn zoals China/Rusland, dan is het niet meer dan logisch dat deze rond het machtigste leger op aarde rondzweven.

Ook als je even de fantasiebril opzet en denkt vanuit een buitenaardse technologie is het niet verwonderlijk dat deze zich zou richten/concentreren rondom het land met de meeste militaire slagkracht.

Dus ja, enerzijds wemelt het van de aluhoedjes rondom dit fenomeen, anderzijds zijn sommige van de traditionele tegenargument ook aan potentie aan het verliezen.

Ik wacht het rapport rustig af.

Godmiljaar | 04-06-21 | 13:13 | 2

Jouw argument dat aliens zich op de VS zouden richten is volledige waanzin. Het kan simpelweg geen toeval zijn dat de thuisbasis van Hollywood (meest creatieve en machtige fantasie-industrie), alien abduction en gevonden alien technology verhalen, en niet te vergeten eindeloze samenzweringstheorieën van platte aarde, bigfoot tot ancient aliens built the piramides, allemaal zowat 95% uit de VS komen of tenminste gepopulariseerd zijn. Die fantasten als Jeremy Corbell zijn waarschijnlijk nooit hun land uitgekomen. Het is voor hun nagenoeg onmogelijk om een stap terug te doen en te realiseren hoe onwaarschijnlijk het is dat slechts de VS toegang heeft tot alien technology of bewijs van aliens, omdat de Amerikaan popcultuur zou diep ingebakken zit dat zelfs niet-Amerikanen die Area51 bullshit geloven. Ik ben altijd fan ervan geweest begrijp me niet verkeerd, ik houd van sci-fi, maar ik accepteer het als interessante fictie. Meer is het niet.

Rationele Mocro | 04-06-21 | 16:48

Het heeft denk ik niet zoveel zin hierover te speculeren. De vraag is ook nog of het inderdaad zo is dat deze fenomenologie zich concentreert in bepaalde geografische gebieden überhaupt (is dat weer bijvoorbeeld geen artefact van plaatselijke grotere observatiedichtheid, grotere mate van openheid en beperktere culturele kosten van het naar voren komen met dit soort informatie etc.) en of dit als dit zo mocht zijn verder iets te maken heeft met menselijke politieke entiteiten als statengrenzen en grondgebieden. Dat vooronderstelt al agentschap van de waargenomen fenomenen, en daarvoor moet je toch echt eerst alle andere verklaringen uitsluiten.

Mazzelstof | 04-06-21 | 17:19

Ik zag in 1990 n witte bijna doorzichtige bol hangen vlak boven n huis in mijn straat. Doorsnede ongeveer 2 meter. Ongeveer n minuut ging t stil en verplaatste zich ineens horizontaal met ongekende acceleratie. Was binnen n seconde uit t zicht verdwenen.

Chicagopraag | 04-06-21 | 12:47

Gadver, al die vervuilende plasma-motoren en hyperdrives. Ga ergens anders het heelal vervuilen.

sioux_ | 04-06-21 | 10:24

Je kunt eindeloze al dan niet flauwe 'afzeikerige' grapjes maken over dit soort jammergenoeg 'low res' filmpjes. Maar ben toch benieuwd wat het nou echt is. Komen we wellicht nooit achter, maar je weet nooit. Blieb, blieb, ik ben w e g....

MoorCopJoris | 04-06-21 | 09:25

Allemaal onderdeel van project Blue Beam, the quest for the New World Order. Weer een psy-op. Hollywood , of Holywood, wordt hoofdzakelijk betaald door de CIA net als Google (Google Maps was een project van de CIA (looking glass), net als Pokemon..... zo en nu dat aluhoedje weer even afzetten en mijn pilletjes nemen.

whisperer.indarkness | 04-06-21 | 09:04

Buitenaard leven. Gezwets in de ruimte.

jansma28542681 | 04-06-21 | 07:20 | 1

+ s.

jansma28542681 | 04-06-21 | 07:28

Schei nog toch uit met die ufo-flauwekul, met steeds weer dezelfde plaatjes, It splashed it splashed! Er splasht helemaal niks, allemaal autosuggestie, dat vliegtuig verdwijnt gewoon achter de horizon. Bekijk maar eens dat filmpje van Mick West, waarin hij dat effect op overtuigende wijze dupliceert.

Argyronauta | 04-06-21 | 01:41 | 8

@Argyronauta | 04-06-21 | 11:25: een echt intelligent persoon is zich bewust van wat hij niet weet of niet kan weten

geenjagergeenneeger | 04-06-21 | 13:04
-weggejorist-
amon-rud | 04-06-21 | 17:19
▼ 5 antwoorden verborgen

Spartacus kerel ik snap best dat je dit cool en interessant vind, maar doe aub wel een klein beetje research en bekijk eens de video's van oa Mick West. Die legt alle verschijnselen haarfijn uit. Letterlijk alles is te verklaren.

Je ziet toch zelf ook wel dat zo iemand als Jeremy Corbell een narcist is die graag met zijn kop op beeld is? Hij duikt op in elke docu, elk MSM item over dit onderwerp. Samen met Lui Elizondo, George Knapp, Christopher melon etc... Ze hebben allemaal productiebedrijven of boeken waar ze elkaar in laten verschijnen zodat ze allemaal wat centen bij elkaar sprokkelen. Het zijn ook allemaal "typische" figuren waarvan je gewoon al ziet dat ze een beetje van het padje zijn en dit als manier hebben gevonden om toch geld te kunnen verdienen.

Het pentagon kan niets anders dan zeggen dat dit UFO's of UAP's zijn. Als ze niet 100% kunne verifiëren wat iets is, is het UNIDENTIFIED. Een simpele verklaring die wordt misbruikt door deze groep mensen die ik hierboven noem onder het mom van "zie je wel, het pentagon weet het ook niet dus ALIENS!"
En weer mogen ze opdraven in allerlei MSM nieuwsitems om hun verhaal, website, boek, nieuwe docu te promoten.

76435 | 04-06-21 | 00:30 | 1

Je praat tegen een muur. Spartacus is óf afgegleden en gevangen in de bubbel en ziet alleen nog maar in alles bevestiging van de al ontstane overtuiging óf doet dit gewoon doelbewust allemaal om de specifieke subdoelgroep binnen reaguurders te voeren. In beide gevallen is hij eigenlijk gewoon af. Woorden als "inlichtingenstrijders" ook. Alsof niburu en alex jones samenkomen.

Quantum Suicide | 04-06-21 | 08:48

50 jaar geleden al de maanlanding gefaked, en zo te zien hebben ze hier dezelfde apparatuur voor gebruikt

klaasjanhenk | 04-06-21 | 00:25

Ja maar... Één van die video's is waarschijnlijk een zeevogel, opgepikt door een F18. Een andere en mogelijke glitch in een IR sensor. Matt dan nog, als deze Pentagon Pipo claimt dat er nog veel meer is, ondersteund door satellieten en andere opnames, en dat het veel vaker voorkomt, dan wordt het toch een heel interessante maand misschien. Want zo ver in de technologie acht ik de Chinezen of de Russen eigenlijk nog niet en ik neem aan dat ze niet verbaasd gaan lopen doen over eigen geheime technologie... Dus.. eh. Ja maar wat komen ze dan doen, en waarom dan een beetje rondhangen op plaatsen waar ze alleen een beetje spannend kat en muis spelen. Waarom dan niet op Times Square landen en een fraaie show geven? Of zijn ze daar dan te intelligent voor...

Beste_Landgenoten | 03-06-21 | 23:13 | 1

Je mag wel naar "kwetsbare dieren" kijken maar in hun leefomgeving ingrijpen mag weer niet van de galactische politie. Zoiets als wij omzichtig een mierenhoop bestuderen zonder de boel te verstoren. Of dacht je echt dat wij de enige zijn in het universum die nieuwsgierig zijn en de illusie hebben super intelligent te zijn gehouden aan regeltjes om het primitieve dier niet in verwarring te brengen. Ook "elders" zijn jeugdigen die de regeltjes op eigen wijze interpreteren. En daar kijken wij dan weer naar met onze primitieve hulpmiddelen.

dijkbewaker | 04-06-21 | 02:37

The Greatest Story Ever Told. De bekendmaking/ontdekking van het bestaan van buitenaards leven ("disclosure") zet alles op zijn kop, niet in het laatst de plaats van religie. Misschien is dat wel de reden waarom er nooit over is gegaan tot disclosure. Religieuzen hebben eeuwenlang de wetenschappelijke ontwikkeling van de mensheid tegengehouden of vertraagd. Zonder hun invloed zouden we al eeuwen verder zijn qua technologische kennis en mogelijkheden. Dan zouden we allang andere sterrenstelsels bezocht hebben. En het gaat om geld en macht. Indien sommige UFO's van buitenaardse oorsprong zijn betekent dit dat aliens het energievraagstuk hebben opgelost. De nachtmerrie van de Shells van deze wereld - en hun aandeelhouders (Beatrix, de Rockefellers, pensioenfondsen... anyone?). Het doel van zowel religie als machthebbers is het gewone klootjesvolk dom en arm te houden en daarmee afhankelijk. Dan kun je buitgemaakte UFO-technologie dus beter voor jezelf houden.

nobele wilde | 03-06-21 | 23:12 | 5

Vage plaatjes, vage reacties.

jansma28542681 | 04-06-21 | 06:48

@Beste_Landgenoten | 03-06-21 | 23:16: Als ze bestaan, hebben ze blijkbaar geen kwade bedoelingen. Anders waren we allang weggevaagd. Hun technologie loopt mss wel miljoenen jaren voor op de onze.

Wayfaring stranger | 04-06-21 | 08:28

@Wayfaring stranger | 04-06-21 | 08:28: als ze bestaan zou ik ook niet naar de aarde komen eerlijk gezegd.

All_Anonymous | 04-06-21 | 09:37
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Cumshot | 03-06-21 | 23:12

Weer een psy-ops spelletje dat over de massa wordt gestort.

Pieter Breydel | 03-06-21 | 23:09

Schiet dan!

masahide | 03-06-21 | 23:06

Mick West heeft alle video's verklaard. Ook die groene met een driehoek. Het gevolg van infra rood camera met een 3 hoekige 'iris' zie www.youtube.com/watch?v=-r2oaQWmqkk
Allemaal artefacten opgeroepen door de systemen zelf.
We zien daar een knipperlicht van een Boeing 747 oid. En dan out of focus en een driehoek door de camera 'iris' . (Diafragma )

Zwizalletju | 03-06-21 | 22:48 | 5

En hoe verklaar Mick West dan de sattelietgegevens?

steekmug | 04-06-21 | 06:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Mooi, hebben de wappies straks ook weer wat te doen.

Misterspok | 03-06-21 | 22:39

Als puber verslond ik de boekjes van Erich von Däniken. Later dacht ik dat hij het verzon en nu dit weer, ga de Thunderbirds maar eens bellen.

Tjemig | 03-06-21 | 22:35

Ik ben niet onder de indruk van de beelden. Het gaat om enkele pixels op beelden die door software digitaal zijn bewerkt en enkele veronderstelde strepen op de radar. Als je zo'n ding op een moderne radar ziet dan kan je echt wel iets meer info geven. Ten derde zie ik mensen die dingen zeggen. 3 keer niks dus.
Kom eerst maar eens met duidelijke foto's, en technische radar data, ir en hf spectra. Dan kijken we wel eens weer.

logicavanhetgevoel | 03-06-21 | 22:30
-weggejorist-
Cumshot | 03-06-21 | 22:19 | 1

Uw aller Jemelscheet is, ik kan het nu wel zeggen, van niet Aardse Aard. Uw sollicitaties naar wie van u als laatste geprobed en gedissect mag worden kunt u vannacht in uw tuin leggen. We pikken het wel op.
Pro-tip; een kannetje bier ernaast en wat droge worst geeft extra punten.

DeJemelscheet | 03-06-21 | 22:19

An Unidentified Flying Object, De naam " Unindentified" zegt toch al genoeg.
We weten het gewoon weg niet. Het kan een zeldzaam natuurlijk verschijnsel zijn of een "levens"vorm van een ander gedeelte uit "the big Soup".
Intelligent? Mja, Hoogst waarschijnlijk wel want ze mijden contact met ons Morons from the planet Earth.
www.youtube.com/watch?v=Y8TKiRo-W4U

Datgingniegoed | 03-06-21 | 22:19

Er stort nooit 's een UFO neer in hartje New York, of wat voor stad dan ook. Met een stuk of 1000 getuigen enzo. Nee, altijd weer zo'n plaatje van 3 pixels.

En dat is maar goed ook, want die hypersonic weapons zijn redelijk geclassificeerd ;)

denouden | 03-06-21 | 22:09 | 1

Das omdat ze zooo slim zijn. Ze doen zich expres voor als maar enkele pixels. Al 70 jaar!

Beste_Landgenoten | 03-06-21 | 23:46

Ufopiloot!

Als de marsmannetjes maar genderneutraal zijn.

Schwanzeleber | 03-06-21 | 22:07 | 1

Dat is iedereen in het derde dal universum.

Gottlob | 04-06-21 | 07:06

“Alien technology being used against us, not by aliens, not with aliens, but by a venal conspiracy of men against humanity.”
— Fox Mulder, The X-Files, Season 10

P-unit | 03-06-21 | 21:46

ach. Toen ik jong was had je elk jaar graancirkels en mensen die ontvoerd waren door mannetjes met grote ogen. En nu dus 'beelden' in een kwaliteit van 1950. Slaap lekker.

small_town_dude | 03-06-21 | 21:33 | 4

@SterF... | 03-06-21 | 21:40:
Is compleet uitgelegd.

Deze hightech beelden door professionals met een carrièrebehoefte niet.

Kaas de Vies | 03-06-21 | 21:44

Robbertje van de Broek maakte ze hier in omgeving Hoeven, werkte bij de sterrenwacht. Heeft helegaar niks te maken met dit thema. Dit gaat om fysieke objecten die 80.000 voet dalen in een seconde en dan stil hangen boven de oceaan om maar één van de talloze onmogelijke bewegingen te beschrijven

amperbroekie | 03-06-21 | 22:03

Graan is nog niet hoog genoeg, dus ik heb maar stoepkrijt gekocht, kijken of dat ook hysteria opwekt.

Maggiderin | 03-06-21 | 22:26
▼ 1 antwoord verborgen

Haast maandelijks groeit de kwaliteit van camera's maar een foto van een Ufo, Bigfoot of het Loch Ness monster blijft al 60 jaar gelijk . Als er buitenaardsen rondhangen lijkt het me dat een van de miljoenen amateur astronomen die wereldwijd de ruimte dagelijks radiografisch afspeuren, bekijken, filmen of fotograferen net als met een komeet of asteroïde het eerste aan de bel zal trekken .

Castor12 | 03-06-21 | 21:26 | 2

Ooit een scherpe foto gemaakt met je iphone van een F16 die overvliegt? De foto’s zijn er wel, de meeste van even geleden maar dat weerlegt wel vaak de trucage die tegenwoordig digitaal plaatsvindt. Verderop heb ik een link naar time magazine met 10 redelijk scherpe foto’s geplaatst. Wel vanaf 1950 dus geen HDR 8K 6 miljard megapixel

amperbroekie | 03-06-21 | 21:34

Ga jij met een radar uit 1941 eens proberen mooie beelden te maken van een overvliegende f-35.

Het hier aanwezige verschil is, indien de implicaties kloppen, veel groter dan 70 jaar tech. Eerder 700. De door jouw begrijpelijkerwijs geponeerde vergelijking gaat mank.

DeJemelscheet | 03-06-21 | 22:14

Er is een hypothese dat hoogwaardig buitenaards leven ons al lang in de smiezen heeft. Er is geen contact, omdat ze ons dat niet waard vinden.
Jaha, stelletje aangeklede apen. Wat nu?
Ik stel voor dat we gewoon lekker doorfokken en deze planeet verder naar de ratten helpen.
Een haalbaar doel.
Dat wel.

SterF... | 03-06-21 | 21:15 | 3

Hologram, is het n

iet..??

neonreclame | 03-06-21 | 21:17

we hebben altijd nog will Smith om ons te redden.

small_town_dude | 03-06-21 | 21:36

‘in de smiezen’? Ze hebben ons geschapen!

Wayfaring stranger | 03-06-21 | 23:17

Heel wat jaren terug was er een grappenmaker in Delft die een 'vliegende schotel' liet opstijgen d.m.v. helium.
Hele stad in rep en roer, het ding wat in werkelijkheid ca 2 meter breed was werd door o.a. de politie als reusachtig omschreven ('zo groot als de kernreactor!').

Nee die ufo's ik geloof er niet in.

elco485 | 03-06-21 | 21:04 | 4

@amperbroekie | 03-06-21 | 22:06: Ja nee die komen hier van planeet 3NxP34rt 2 miljard lichtjaar heenvliegen als hobby, om vervolgens net niet net wel gezien te worden.

denouden | 03-06-21 | 22:14

Dat lijkt mij eerlijk gezegd aannemelijker dan de theorie van mijnheer of mevrouw elco485, meningen kunnen verschillen maar de fysieke radar hits en hun bewegingen hinten naar iets anders dan een ballon, balonnen trekken 2500G niet, noch enig ander op Aarde gemaakt materiaal. Dat is duidelijk. Wij kunnen 120 jaar vliegen in een vliegtuig, laat staan wat wij over 1000 jaar zouden kunnen

amperbroekie | 03-06-21 | 22:44

In België is er ook tientallen jaren een foto rond gegaan over een vermeende UFO, ging nog de hele wereld over ook. Bleek achteraf toch een grap te zijn van een lasser die die samen met zijn maat een piepschuim ding met zaklampen erin in zijn tuin had opgehangen.

76435 | 04-06-21 | 00:34
▼ 1 antwoord verborgen

Heeft iemand al de opmerking gemaakt dat degene die dit onzin vindt beter naar de bronnen moet kijken?
Dé bronnen!
Mafkezen.
Ze staan op facebook.

SterF... | 03-06-21 | 21:04 | 1

Ik lees me vaak eerst even in.

Lorejas | 03-06-21 | 21:08

Geloof er niet dat het ufo's zijn. Zal wel met de Russen oid te maken hebben. Iets van drones of andere spionage apparatuur. De Amerikanen hebben ongetwijfeld ook spul waar wij niet vanaf weten.

Kraag | 03-06-21 | 21:00 | 3

Het zijn ufo's alleen denken veel mensen blijkbaar dat ufo automatisch buitenaardse wezens betekent .

Castor12 | 03-06-21 | 21:16

Zijn al gezien tijdens WII.
Foo fighters worden ze genoemd.

Rest In Privacy | 03-06-21 | 21:17

Hoevaak hebben we die beelden nou al niet gezien, gebeurt er nog iets nieuws? Of lijken die clipjes allemaal op elkaar?

Thomtidom | 03-06-21 | 20:56 | 1

Mochten het echt buitenaardsen zijn dan snap ik niet wat ze hier doen.

ZZP-er | 03-06-21 | 21:01
-weggejorist-
greetreset | 03-06-21 | 20:55 | 3

Al eerder genoemd in de panelen, kijk eens op youtube naar de verklaringen van Mike West.

TheBigKirth | 03-06-21 | 20:55

Als ze overal op aarde gezien worden kan dat betekenen dat ze de mensheid en alles op de aarde beschermen mede via het alziende oog tegen de mensheid.
Al vanuit de Oudheid,
web.archive.org/web/20120105033858/ht...

steekmug | 03-06-21 | 20:52

Ik voel een Ufolockdown aankomen.

TonAlias | 03-06-21 | 20:52

ET phone home.....

Dr_Johnson | 03-06-21 | 20:52
-weggejorist-
amon-rud | 03-06-21 | 20:50 | 3

Het bestaan van aliens ontkennen, of hun aanwezigheid hier, is gewoon niet zo slim. We weten het niet, dus afwachten maar. Mij lijkt het wel echt cool, wie weet wat we kunnen leren.

John McClane | 03-06-21 | 20:50 | 1

Ligt wel een beetje aan het hoe en waarom ze hier zijn... als het alien Columbussen zijn, we're more fucked dan de Azteken en Inca's...

ReyNemaattori | 03-06-21 | 22:33

Wat een slechte film.
Wie komt nou op het idee om iemand achter je rug Pong te laten spelen, en dat dat reflecteert in het scherm waarop je gaat aangeven dat dát een ufo is...

TonAlias | 03-06-21 | 20:49

Ik hoop dat het Pentagon rapport niet weer zo een wissiewasie is als het Condon rapport van 1969, waarin bijna alles "verklaart" wordt als een ballon of luchtspiegeling. Ik had toentertijd gehoopt dat de dingen die ik zelf gezien had, serieuzer genomen zouden worden. Ik heb dat boek nog.
www.encyclopedia.com/science/encyclop...

jan huppeldepup | 03-06-21 | 20:48 | 1

Ja moerasgas, massa hallucinatie, jupiter en een vuurtoren, men was creatief toen

amperbroekie | 03-06-21 | 22:08

Ik geloof dat ze unidentified zijn.

Soja_is_voor_vrouwen | 03-06-21 | 20:48 | 2

Flying ook vaak.

Lorejas | 03-06-21 | 20:49

En objecten.

Knarf9999 | 03-06-21 | 21:00
-weggejorist-
greetreset | 03-06-21 | 20:45

UFO-ontkenners zijn de nieuwe wappies.

Rest In Privacy | 03-06-21 | 20:45

Element 115 ligt waarschijnlijk op de oceaanbodem.

BrutusBosch | 03-06-21 | 20:40

De maandlanding was echt. Dit niet.

djs | 03-06-21 | 20:35

Als ze zich in de oceaan verstoppen is dat een mooie kans voor James Cameron om er weer eens met zijn duikboot op uit te gaan. nl.m.wikipedia.org/wiki/The_Abyss_(fi...)

Sinterbikske | 03-06-21 | 20:35

Het is een interessant onderwerp. Vreemde verschijnselen die onverklaard zijn is in principe volgens mij altijd een gelegenheid om iets te leren. Eerst maar eens alle data verzamelen en data opschonen, zoals te doen gebruikelijk in iedere eerste fase van een goed onderzoek.

Mazzelstof | 03-06-21 | 20:34 | 2

Daar ben ik het met U eens.

Knarf9999 | 03-06-21 | 21:02

Mijnconclusie:UFO’szijnwaterdicht.

Astroturfer | 03-06-21 | 21:03

And slowly and surely, they drew their plans against us …

Graaf_Slis | 03-06-21 | 20:34 | 2

@Graaf_Slis: Oeh, mooi he, die stem van Richard Burton op de versie van Jeff Wayne .....

TinusVlugOpDeKut | 03-06-21 | 20:42

De Nederlandse uitvoering met Jan van Veen is ook geweldig. Patricia Paay doet daar ook mee en speelt een rol die haar op het lijf geschreven is: een dom wijf dat hysterisch loopt te krijsen. m.soundcloud.com/abdulwadudlouws/plan...

Arnold Layne | 03-06-21 | 21:48

Space Force to the Rescue. En dan Hillary Clinton als Princess Leia. How did it happen? www.youtube.com/watch?v=s36eQwgPNSE Hadden wij maar twee partijen. Zwart versus wit. Moet je wel kunnen dammen. Fuk rood en pokeren.

Hetkanverkeren | 03-06-21 | 20:33

Waar komt dat geufo opeens weer vandaan. Is de inspiratie bij de wappiekabal op ofzo.

ZureKoek | 03-06-21 | 20:33 | 1

Afleiding van het WEF.

TonAlias | 03-06-21 | 20:50
-weggejorist-
Soja_is_voor_vrouwen | 03-06-21 | 20:29 | 1

De grootte van deze objecten waren niet bijzonder ; de verschillende radarbeelden gaven aan 1.50 tot 2 meter.

meneer Q | 03-06-21 | 20:28 | 7

@amperbroekie | 03-06-21 | 20:31: toch vreemd dat er zelfs van die kilometers grote objecten geen detailrijke foto's of films bestaan. Het doet denken aan het "shyness effect" waar parapsychologen zo dol op zijn.

Argyronauta | 04-06-21 | 01:50

Ik heb hier al 10 foto’s van Times magazine en een film link geplaatst naar een mass sighting in China met de ufo duidelijk in beeld. Daar moest een vliegveld sluiten, allemaal verifieerbaar. Check deze link eens en er gaat een wereld voor je open

amperbroekie | 04-06-21 | 14:03

@amperbroekie | 04-06-21 | 14:03: Op dat filmpje hebben ze het over een voorwerp van 100 bij 30 feet, dat is 30 bij 10 meter. Dat noem ik toch niet "kilometers groot", het zou een gewoon vliegtuig kunnen zijn.

Argyronauta | 04-06-21 | 14:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Thee..

organisch..

Geen koekjes..

Hoe laat komen ze..??

neonreclame | 03-06-21 | 20:26 | 10

Alle lepels krom ook nog...

Lorejas | 03-06-21 | 21:23
▼ 7 antwoorden verborgen

Geauthenticeerde UFO-beelden, aha.. Kunnen geen chinezen of russen zijn, dus moeten ze wel uit onbekende dimensies komen.

Maar waarom slagen die hoog-intelligente ruimte- of zeebeschavingiërs die met alle aardse natuurkundige wetten spotten er niet in met ons onnozele mensen in contact te treden?

Zomaar een vraag..

Caparzo*Inc | 03-06-21 | 20:26 | 7

Over 200 jaar lezen de leerlingen uw reaguursel en spreken erover hoe dom de mensen toen waren en hoe wenig ze over de echte natuurwetten wisten.

jan huppeldepup | 03-06-21 | 20:53

@amperbroekie | 03-06-21 | 20:29: je kunt beter de vergelijking met kanaleneiland maken of bepaalde wijken in Amsterdam. Ze zijn intelligent genoeg om het 'contact' niet te willen.

Harry_Witkamp | 03-06-21 | 20:57

Ja de collectieve wijsheid van ‘De Mensch’ laat aardig te wensen over

amperbroekie | 03-06-21 | 21:58
▼ 4 antwoorden verborgen

De belangrijkste vraag is natuurlijk of de aliens genderneutraal en PC zijn, anders zijn ze hier niet welkom.

Sinterbikske | 03-06-21 | 20:24

Wat toevallig dat dat toestel zo verdomd veel op dit patent lijkt.
"The hybrid aerospace-underwater craft in Pais’ patent, meanwhile, is described as being capable of incredible feats of speed and maneuverability and can fly equally well in air, water, or space without leaving a heat signature. This is possible, Pais claims in the patent, because the craft is able to “engineer the fabric of our reality at the most fundamental level” by exploiting the laws of physics.

The concept is fairly simple, although the engineering required to make it a reality is anything but. All matter contains energy on the quantum level. By theoretically creating its own incredibly dense and polarized energy field, the hybrid craft is claimed to be able to create a quantum 'vacuum' around itself which allows it to repel any air or water molecules with which it interacts. Thus, the craft can essentially ignore aerodynamic or hydrodynamic forces, or so it is claimed in the patent. "
www.thedrive.com/the-war-zone/28729/d...

"We are still working with NAWCAD to determine where Pais was transferred within the research organizations of the USAF. Pais’s first move from NAWCAD to Navy Strategic Systems Programs (SSP) office was somewhat interesting given that one of Pais’s most eyebrow-raising patents was for a “hybrid aerospace-underwater craft.” SSP oversees the development and sustainment of the Navy’s nuclear-armed submarine-launched ballistic missiles."
www.thedrive.com/the-war-zone/39012/t...

Abject | 03-06-21 | 20:24 | 2

Ik probeer te begrijpen waarom mensen dit serieus nemen. Dit soort teksten:
"All matter contains energy on the quantum level. By theoretically creating its own incredibly dense and polarized energy field, the hybrid craft is claimed to be able to create a quantum 'vacuum' around itself which allows it to repel any air or water molecules with which it interacts" verwacht ik eigenlijk uitsluitend te lezen in rode comic sans op een gifgroen achtergrond. Het magische voorzetsel "quantum" maakt niet dat je kunt toveren. Ook al zou je een vacuum, (per definitie kwantum, want alles is kwantum, zo zit de natuur nou eenmaal in elkaar) rond een voorwerp kunnen creëren dat maakt nog steeds niet dat je niet te maken hebt met lucht en waterweerstand, lucht en waterverplaatsing in een medium met een bepaalde viscositeit. De vorm van het object of van dat door een gepolariseerde energieveld gecreëerde vacuum is zeer zeker ook van belang daarbij. Onduidelijk is ook wat bedoeld wordt met een "gepolariseerde energieveld". Wordt met polarisatie bedoeld dat een verdeling van elektrische lading is gepolariseerd of dat de amplituden van een oscillerend elektrisch veld is gericht in één bepaalde richting loodrecht op de voortplantingsrichting?

Mazzelstof | 04-06-21 | 06:12

@Mazzelstof | 04-06-21 | 06:12: dit is inderdaad quantumbabble: ze mixen een stel wetenschappelijke termen als "veld", "energie", "quantum", "gepolariseerd" "vacuüm" tot een sappig onzinverhaaltje en denken dat ze met deze smoothie indruk kunnen maken op wetenschappelijk naïeve mensen, net zoals crackpot Deepak Chopra met zijn "quantum healing".

De schrijver van dat stuk zorgt er intussen wel voor dat er een nooduitgang in de buurt is:
"I would hesitate to call the CTO of the Naval Aviation Enterprise working on behalf of the Federal Government a crackpot. Then again, it's not impossible." Ja, zo houd je natuurlijk alle mogelijkheden open, want kennelijk voelt hij toch wel nattigheid.

Argyronauta | 04-06-21 | 13:27
-weggejorist-
Soja_is_voor_vrouwen | 03-06-21 | 20:21

Gokje van onder water. Mensen weten bijna niks van onder water af. Maar ze beginnen nu wel met het mijnen van rare earth minerals van de zeebodem. Misschien iets of iemand boos gemaakt daar onder water. Die onder water zijn gaan wonen na die meteoriet inslag die de Dino’s doden. Zou bijna een goed sI-fi boek zijn

Snap_het_ook_niet | 03-06-21 | 20:21 | 3

Release the Kraken!

Arnold Layne | 03-06-21 | 20:24

Atlantis.

Kapitein Sjaak Mus | 03-06-21 | 20:27

Laat de Nautilus toch ook eens met rust....

Lorejas | 03-06-21 | 20:47

The bastards have landed! Maar in War of the Worlds gingen ze uiteindelijk ten onder aan reguliere virusjes en bacillen. Bad timing, you alien scum.

Aanbaklaag | 03-06-21 | 20:20 | 4

@VanBukkem | 03-06-21 | 20:27: Ha! Wenst u deze seniel, of deze megalomane angstzaaier, of deze dictatoriale kleuter, of misschien wel deze volks verlakkende neo-kolonist te spreken?

Aanbaklaag | 03-06-21 | 20:39

Maar wij hebben Joe Biden! Eat that aliens!

Lorejas | 03-06-21 | 20:48

@Lorejas | 03-06-21 | 20:48: Hadden we Trump nog maar, die zou een muur om heel de aarde laten bouwen en de aliens er voor laten betalen

Aanbaklaag | 03-06-21 | 21:08
▼ 1 antwoord verborgen

Op de enig moment zal Putin de schuld wel krijgen.

Niet_Van_Hier | 03-06-21 | 20:19

Als ik micro-organismen door een microscoop bekijk dan bekruipt me altijd het gevoel dat de extraterrestrials al lang onder ons zijn.

isitsoornot | 03-06-21 | 20:19 | 4

@amperbroekie | 03-06-21 | 20:35: En ze zijn vaak van een huiveringwekkende schoonheid. Het zou me niet verbazen als de onverwoestbare 'tardigrade' op die manier op deze planeet is terecht gekomen.

isitsoornot | 03-06-21 | 20:40

Exact, deze dieren hebben geen enkele ‘voorvader’ in hun ontwikkelingstraject (op aarde althans) ook de camouflage skills en de 8 hersenen zijn ongeevenaard op Aard

amperbroekie | 03-06-21 | 21:21
▼ 1 antwoord verborgen

Gewoon drones zoals wij ze ook de ruimte insturen opzoek naar ET
alleen deze zijnwat geavanceerder en met de mogelijkheden tot anale probing
dusch aluhoedje op en kurk in je reedt

TijdelijkOptimist | 03-06-21 | 20:18 | 3

Bepaalde ufo’s zijn drones, zekers te weten. Maar nu wij mensheid inmiddels 120 jaar met een vliegtuigje kunnen vliegen, kan ik me indenken dat we over 10.000 jaar (mits we nog bestaan) ook interstellair kunnen reizen. Zie het als tegen Columbus zeggen dat die tyfus reis nu binnen 7-8 uur kan, via een geheel ander medium waar toen nog geen kennis van was

amperbroekie | 03-06-21 | 21:51

Juist, die technieken liet ik bewust maar even buiten beschouwing. Wat kunnen we over 1000 of van mijn part 100.000 jaar. Nog steeds vliegtuigje vliegen of hebben we dan andere natuurwetten gemasterd? Ik denk het laatste .. mic drop

amperbroekie | 04-06-21 | 14:06

Ik heb al heel lang contact met mijn vrienden op planeet 736xz6 in Andromeda. Dan sturen ze mij filmpjes van hoe ze de Amerikanen steeds voor de gek houden. Ze hebben wel humor daar.

Leptob | 03-06-21 | 20:15 | 4

Is dat die vrouw met drie borsten?

_washier | 03-06-21 | 20:23
▼ 1 antwoord verborgen

Zorg dat je weet waar je handdoek is.
Bier bij de hand houden als spierontspanner en zoute pinda's om zout en proteïne aan te vullen.
Steek je elektronische duim maar vast op, pas op dat ze je geen poëzie voorlezen en vooral GEEN PANIEK !

Kapitein Sjaak Mus | 03-06-21 | 20:14 | 2

Niet meeliften met een Vogonier

Arnold Layne | 03-06-21 | 20:23

Favo film gast

amperbroekie | 03-06-21 | 21:57

Waarom zijn er alleen UFO’s in de VS ?
En nooit een keer eentje in Nederland ?

elevator | 03-06-21 | 20:12 | 10

Of video uit China, verschillende vliegvelden platgelegd doordat er een gigantisch object in de buurt vloog
youtu.be/IJOlQ9SZlNU

amperbroekie | 03-06-21 | 21:09

@amperbroekie | 03-06-21 | 20:37: in Nederland zijn het 9/10 keer vliegtuigen met landingslichten aan. Ik heb ze ook vaak gezien, zijn lichtbollen die in formatie lijken te hangen en langzaam omlaag komen, ineens opzij bewegen en uitdoven.
Als je op de flight24 radar kijkt blijken het gewoon vliegtuigen die achter elkaar vliegen, en aan het dalen zijn alvorens ze een bocht maken naar schiphol en je de felle lichten niet meer ziet.

elco485 | 03-06-21 | 21:15

Juist, rationeel bekijken. Niet elk lichtje is een alien. Ik zag ooit twee heldere stippen achter elkaar, een grote en een kleine, bleek spaceshuttle te zijn die aan het aanmeren was bij de ISS. Wat niet wilt zeggen dat er ook lichtjes zijn die ik tot de dag van vandaag niet kan verklaren, zigzaggend door mijn Celestron terwijl ik Jupiter en zijn manen aan het observeren was. Dat is tot vandaag een UFO die ik destijds heb gezien

amperbroekie | 03-06-21 | 21:27
▼ 7 antwoorden verborgen

Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen ehh door leven.

Julianalaan | 03-06-21 | 20:11

Ik heb mijn schoonmoeder er altijd al van verdacht dat ze een tentAKELIG monster was. Volgens mij komt ze ergens van Persei Omnicron 8 en is ze familie van LRRRRRRrr.

Hangtietsmurfin | 03-06-21 | 20:11 | 1

Vaak gaan mensen op hun schoonmoeder lijken na een aantal jaartjes, net als bij honden.

dathoujetoch | 03-06-21 | 20:14

Laten ze nou weer foto's van mijn vliegende keukenborden zien?

Rest In Privacy | 03-06-21 | 20:10

Kaag ziet een coalitie met de buitenaardsen wel ziten, is zo ongeveer haar soort, beetje reptielerig.

dathoujetoch | 03-06-21 | 20:09 | 1

Ik moest lachen....

Keyboardspeler | 03-06-21 | 22:07

Ufo's, ook dat nog...

VanBukkem | 03-06-21 | 20:07 | 1

Ghehe :)

knutsel_ | 03-06-21 | 20:17

Straks net niet bijgekomen van Coronatijdperk wordt planeet aarde overgenomen. En een vaccin ertegen is er niet.

Jan, Leiden | 03-06-21 | 20:06

Ondertussen, in de Zuid-Chinese zee ..

Harry.Langezwaal | 03-06-21 | 20:03

Stop eens met reclames voor youtube videos hangen.

Kabila de stijlloze | 03-06-21 | 20:03

Ufo's echt. Rutte vertelt de waarheid. Hugeau regelt het goed. Siewert is menslievend.

dathoujetoch | 03-06-21 | 20:02

LOL

Adriel | 03-06-21 | 20:00

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl