Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Weer nieuwe beelden. Amerikaans marineschip omringd door "minstens 14" UFO's

Het stigma is definitief verdwenen, we hebben alleen nog steeds geen idee wat we met de nieuwe werkelijkheid aan moeten.

Want er zit iets in het water. Bovenstaand zijn nieuw-gelekte radarbeelden van het onderstaande voorval op 15 juli 2019 rondom de gloednieuwe Amerikaanse stealth-boot USS Omaha, waarbij bolvormige UFO's het schip benaderen en vervolgens in het water verdwijnen. Als ZE een basis hebben, ligt die waarschijnlijk ergens onder de zeespiegel. Over het Pentagon-inlichtingenrapport dat komende maand over de kwestie verschijnt, wordt volgens onderzoeker Tom Rogan (hier bij Tucker) ook data uit de doeken gedaan over onderwater-bewegingen opgepikt op sonor van onderzeeërs: "Specificlly relevant to this video, in the coming months and years, an area we will learn more about is the interaction between US Navy submarines, nuclear ballistic submarines and attack submarines, picking up sonar contact of things moving at hundreds of knots under the water."

Honderden knopen per uur hey. 1 knoop is 1,85 kilometer per uur. De snelste (bekende) torpedo is de Russische VA-111 Shkval, die middels supercavitation naar verluidt een topsnelheid van boven de 250kn heeft. Ook zouden de Chinezen werken aan een onderzeeër gebaseerd op dezelfde techniek, al ging dat 'nieuws' vooral even in 2014 rond. Maar in combinatie met de talloze beelden en data van vliegende objecten die vervolgens onder water verdwijnen, hoe waarschijnlijk is het dan dat het Russische of Chinese techniek betreft?

Uiteraard zijn ook bovenstaande radarbeelden weer bemachtigd en gepubliceerd door ultra-held Jeremy Corbell. Het voorval duurde ongeveer een uur, alle (minstens 14) objecten verdwenen nadien zonder spoor. De bovenstaande beelden zijn vastgelegd door radarsystemen"tied into some of the most sophisticated weapon systems known to humankind". Omdat we het niet interessanter op kunnen tikken dan de sec beschrijving die Corbell zelf geeft, kopieëren we die hier gewoon even integraal. Transcript van het gesprek tussen het radarpersoneel na de breek.

"This footage was filmed in the CIC (Combat Information Center) of the USS Omaha on July 15th 2019 in a warning area off San Diego by Visual Intelligence Personnel (VIPER team). This RADAR data release shows four clips; multiple unknown targets (and one civilian vessel). Some of the unknown targets drop off RADAR in this footage. 

This happened numerous times throughout the UFO encounter series. At the height of the contacts - there were at least fourteen unknowns observed at one time. The event series reached a crescendo with one of the unknown targets entering the water at 11pm. No wreckage found. None of the unidentified craft were recovered. 

This is corroborative sensor data demonstrating a significant UFO event series - where unknowns were swarming US Navy warships. This type of cross-platform information verification is both unique and rare in the pursuit of the UFO mystery."

Ondertussen probeert het Pentagon, klokkenluider en oud-directeur van het Pentagon Advanced Aerial Threat Identification Program Lue Elizondo zwart te maken. "The former Pentagon official who went public about reports of UFOs has filed a complaint with the agency’s inspector general claiming a coordinated campaign to discredit him for speaking out — including accusing a top official of threatening to tell people he was "crazy," according to documents reviewed by POLITICO." Ja, te laat makkers, die truc werkt niet meer. Check hier nog even dat heerlijke 60 Minutes item met alle sleutelspelers onder de F18-piloten en inlichtingen-strijders, waaronder natuurlijk Lue Elizondo.

Beelden vanaf het dek

Transcript gesprek bemanning

:01 “OOD if you can write a general LAT/LONG of where we’re at.”
:03 [faint voice] “We do have some X-band RADAR tracks…”
:05 “Yes Sir.”
:06 “And then… the number of contacts you’ve got. Get the course and speed meters off 'em.”
:09 “Copy.”
:10 “You know what I mean? In relative position to us. And bearings. Might be helpful too.”
:15 “Eyes up.”
:16 “Eyes down.”
:18 [intercom] “CSM TAO, maintain track, maintain track as best you can.”
:24 “Track 781 just sped up to 46 knots. 50 knots. Closing in.”
:33 “138 knots. Holy shit. They’re going fast. Oh, it’s turning around.”
:36 “That one’s pretty much perfectly zero zero zero relative, right?”
:39 “Yeah.”
:40 “263 at 3 miles. 55 knots, speed.”  

*OOD (Officer of the deck) / CSM (Combat System Manager) / TAO (Tactical Action Officer)

Aanvullende details

* Minimum 14 targets (estimate).
* Minimum 6ft in diameter - solid mass (estimate).
* Varying speeds from 40 kts - 138 kts (46 mph - 158 mph +).
* Flight lasting longer than an hour.
* Unknowns were self-illuminated.
* Neither origin, nor launch or landing points were able to be determined.
* Unknown vehicles picked up on more than two types of RADAR.
* Still images of this footage were included in the May 1st, 2020 UAPTF intelligence briefing that I have previously reported on. * It is noted in intelligence reports that the “spherical” craft appeared to be transmedium capable, and were observed descending into the water without destruction.
* It is noted in intelligence reports that the “spherical” craft could not be found upon entry to the water - that a submarine was used in the search - and recovered nothing.
* This footage is unclassified.
* Craft remain unidentified - officially.  

“The most impressive evidence we witnessed was their endurance. The event lasted over an hour with all contacts just disappearing. We were never able to discern where they departed to.” - Crewman, USS Omaha

Reaguursels

Inloggen

Altijd onscherpe opnamen van ufo's, terwijl er satellieten zijn die scherpe foto's kunnen maken van het topic wat je nu leest in je tuinstoel.
Waarom nooit zo een foto van een UFO uit de ruimte?

Zbrodj | 29-05-21 | 17:42

Ik ben inmiddels wel een gelover in het UFO fenomeen maar ik wel dat wat het ook is vrij zeldzaam is en zich bewust in de luwte houdt om ons niet al te veel te verstoren. Piloten en personeel van vliegdekschepen komen objecten tegen zonder zichtbare aanstuwkracht, onmogelijke acceleratie, toeren die niet verklaarbaar zijn en ook het water in kunnen duiken. Het is of China/Rusland heeft een technologie die alles te boven stijgt of we worden bezocht. Gezien het feit dat dergelijke getuigenissen al sinds WW2 plaatsvinden (Foo Fighters) neigt het naar het laatste. Ook zijn er incidenten bekend van het bezoeken van nucleaire installaties door deze objecten, zelfs waarbij de nukes werden gedeactiveerd, de vele ooggetuigen verklaringen over Roswell en soortgelijke vermeende crashes. En het is echt niet alleen in Amerika. Bijvoorbeeld ook in Soesterberg in '79 werd er een enorme zwarte driehoek met lichten waargenomen door het personeel die geruisloos over het terrein vloog. Elizondo, die klokkenluider die voor het Pentagon onderzoek deed naar UFO's en hoofd verantwoordelijk is voor de huidige mediahype, zei dat hij in zijn onderzoek werd belemmerd door hoge piefen die dachten dat het fenomeen "demonisch" was en beter genegeerd kon worden. Het zet je allemaal te denken maar het is wel goed om sceptisch te blijven en niet te veel te verwachten van het komende rapport. Laten we niet vergeten dat het 70+ jaar lang bewust tot grap is gemaakt en dat zit nog erg diep in de meeste mensen.

DrPavel | 29-05-21 | 15:00

Voor wie serieus geinteresseerd is in dit onderwerp is het volgende (erg lange) artikel een must-read:
-
www.thedrive.com/the-war-zone/40054/a...
-
Simplistische samenvatting (lees het artikel voor je met tegenargumenten komt! het zit vol met argumenten voor de stelling):
-
andere ongeidentificeerde landen gebruiken drones en ballonnen om te spioneren, met name bij de US Navy. Deze drones en ballonnen zijn erg moeilijk te zien en vinden (ook met radar ed) en niet te onderscheppen (missiles en jets zijn te snel en radars krijgen geen lock).
De radarbeelden die getoond worden zijn kenmerkend voor wat je ziet als de 'tegenstander' ECM tegen je gebruikt, oftewel, omdat de radar rare capriolen laat zien, betekent niet dat dit ook echt is wat in werkelijkheid gebeurt!
-
Omdat de VS vooralsnog niet in staat is hier iets tegen te doen (en het gebeurt ook op het vasteland van de VS) en het Pentagon niet wil toegeven dat ze machteloos staan tegen deze 'vijandige' surveillance en spionage activiteiten doen ze nu alsof het UFO's zijn.

narwan | 29-05-21 | 14:16 | 9

@narwan | 29-05-21 | 16:11: Ik kan het niet linken hier met een timestamp, maar de interviewer vraagt letterlijk "So you got the infrared footage, YOUR EYESIGHT and the radar", hij maakt volgens mij dus een onderscheid tussen instrumentatie en blote oog waarneming, Waar op ze antwoorden "Yes". Dus volgens u is zijn deze piloten dus misleidend en vertellen ze het halve verhaal. Volgens mij belemmeren die helmen niet compleet het zicht en zeker niet in 2004, maar ik ben geen expert.

DrPavel | 29-05-21 | 16:23

@narwan | 29-05-21 | 16:11: Het was een HUD-display geen holografisch display, Fravor beschreef letterlijk de kleur van de Tic-Tac.. Wordt de kleur ook gegenereerd in de helm? Dat is net zoiets als zeggen dat je niet naar de echte wereld kijkt door een bril. Maar goed u weet het schijnbaar beter dan getrainde F-18 piloten die het zagen, alsmede het gehele Pentagon omdat iemand speculeert over radar-spoofing in een artikeltje.

DrPavel | 29-05-21 | 17:04

@DrPavel | 29-05-21 | 17:04:
-
En maar niet luisteren naar wat ik zeg he? Maar blijven invullen vanuit je eigen vooringenomenheid.
Ik herhaal het nog 1 keer voor je.
-
Rare objecten zijn WEL met het blote oog gezien.
-
Onverklaarbare manoeuvres zijn NIET met het blote oog waargenomen.
-
En gast, durf je hier werkelijk glashard te beweren dat het Pentagon en Amerikaanse militairen nooit liegen? En dan wil je dat mensen je serieus nemen?

narwan | 29-05-21 | 17:45
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik lees dat kost weer geld. Die gasten willen een huis een wasmachine gaan hier flink liggen naaien en vervolgens heel die planeet hierheen halen onder het mom van zielig familie hereniging huili huili en boehoe. Kan niet wachten op nog een religie erbij.

Rocknrolla7372 | 29-05-21 | 13:41

Het zijn altijd vage, onscherpe, ruisachtige beelden. Ik heb nog nooit een scherpe foto gezien waar een ufo op staat.

Flapuitx2 | 29-05-21 | 13:01 | 4

@Argyronauta | 29-05-21 | 13:40: Gelukkig leeft u nu in deze tijd, als u ruim 500 jaar vroeger had geleefd was u bij de groep mensen geweest die wisten dat de aarde plat was, en die Columbus uitlachte omdat hij beweerde dat er een groot land achter de horizon is waar hij heen wilde.

jan huppeldepup | 29-05-21 | 14:31

Dat heb ik nu altijd bij opsporing verzocht, net niet beelden, maar bij snelheid overtreding kunnen ze wel perfecte plaatjes maken of vanaf satelliet precies zien wat ik nu tik..

All_Anonymous | 29-05-21 | 16:07

@jan huppeldepup | 29-05-21 | 14:31: Columbus, da's een nieuwe, meestal hoor ik vergelijkingen met Galileo die door de mensen werd uitgelachen. Maar zoals Carl Sagan eens opmerkte: "they also laughed at Bozo the Clown".

Argyronauta | 29-05-21 | 17:31
▼ 1 antwoord verborgen

Misschien zijn er veel langer UFO's om ons heen maar zien we het niet alszijnde toendertijd de indianen op het Amerikaanse continent die het schip van Columbus niet zagen terwijl het aan kwam varen

hotbrasil | 29-05-21 | 12:37

Normaal gesproken ben ik altijd onder de indruk hoe vroeg GeenStijl altijd bij bepaalde zaken is (zoals ook met Corona), maar ik ben nu toch wel sceptisch. Het bewijs is zo flinterdun.

Brokster | 29-05-21 | 12:36 | 1

Misschien moet je even overwegen hoe overtuigend het bewijs moet zijn voor diegenen die er mee te maken krijgen, namelijk overheden en legermachten, om te openbaren dat ze in aliens geloven.

Inmiddels mag duidelijk zijn dat Unidentified Flying Objects nog altijd dat zijn, objecten die met geen mogelijkheid te identificeren zijn. Dat trekt geen conclusies, maar stelt wel een objectieve waarneming.

Ik zou zelf inmiddels ook verwacht hebben dat er scherper beeld zou zijn, maar dat neemt niet weg dat we bij gebrek aan een betere verklaring, wellicht iets uit onze box moeten denken.

Dubz | 29-05-21 | 13:08

Vermoedelijk zijn de beelden zo slecht wegens extreme vergroting. Wel opmerkelijk dat er 14 weerballons tegelijkertijd rondom dit schip zweven. Wie prins pils al vertelde, wat niet normaal is wordt langzaam normaal, ook als de meeste reaguurders hier het afwijzen er niet over willen nadenken.

jan huppeldepup | 29-05-21 | 12:33

Al 50 jaar lang dezelfde korrelige beelden. Ze kunnen vanaf de ruimte een 4k opmane maken van een mus die zijn cloaka tegen een tak wrijft maar wanneer het UFO's betreft krijgen we steevast wazige zwartwitte 8mm beelden te zien.
Het zal allemaal wel.

Remus McMillan | 29-05-21 | 12:13 | 1

Ja, precies, wat een bullshit

Ruud5 | 29-05-21 | 12:31

Ze komen kijken of die geruchten over gratis Mieles waar zijn, die dingen zijn een fortuin waard op de planeet Fluproqsputl

StoereSleffers | 29-05-21 | 12:02

Als je dan toch een stukje wilt schrijven, probeer er dan op zijn minst een origineel eigen draai aan te geven en vermeld er ook eens wat nieuws in. Dit knip en plakwerk van de Amerikaanse msm is nou niet dat je zegt van dat het uitblinkt van originaliteit. Soms lijkt het wel of er wegens gebrek aan nieuws stukjes uit Engelstalige kranten worden gekopieerd en 1 op 1 worden geplakt om maar een nieuw stukje te kunnen plaatsen. Maak er dan op zijn minst nog een Nederlands stuk van.

Mr. C | 29-05-21 | 12:02

strontvlieg op de camera?

zeertegendradig | 29-05-21 | 11:55

Können die Amerikaner sich keine vernüftige Kamera leisten, oder wat?

Caparzo*Inc | 29-05-21 | 11:16

Hier bij mij achter in de vijver zit er ook eentje. Maar ik doe er niks aan want mijn Ziggo wifi signaal is sindsdien een stuk sterker.

squadra | 29-05-21 | 10:51

Ik hoop dat ze al die klotewindmolens kapotvaren met die unidentified swimming boldingessen.

djs | 29-05-21 | 10:46

In scandinavië zijn eerder 'UFO's' waargenomen die electromagnetische artefacten bleken. Zal hier ook wel zoiets zijn. Een aanstaande aardbeving onder water, of het aankomende zonneminimum, dat geeft volgens sommige wetenschappers ook allerlei bijverschijnselen. Vermoedelijk niks aan de hand, doorrrrlopen.

Harry.Langezwaal | 29-05-21 | 10:25 | 2

Gelukkig dat u het fenomeen zo voor ons hebt ontrafeld.

Dirk III | 29-05-21 | 11:05

Zoals meneer de uil al vertelde, " oogjes toe en hersentjes uit".

jan huppeldepup | 29-05-21 | 12:35

Wordt dit alleen door USA militairen gezien of wordt dit ook door anderen elders op de wereld gezien?

Kijkeensaan | 29-05-21 | 09:31 | 4

Net als alle hollywood films,alles alleen in de vs.

Roger-Rabbit | 29-05-21 | 12:24

Halbe heeft ze ook gezien want hij was er bij..

Frank1387 | 29-05-21 | 12:31
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een grote monden allemaal. Als het niets is gaat het leger het echt niet vrijgegeven.
Maar goed, jullie weten het beter dan het leger van de VS. Eerst voelen, dan geloven voor jullie.

Dirk III | 29-05-21 | 09:26

Wat voor beeldmateriaal is dit uberhaupt? Infrarood?

Rest In Privacy | 29-05-21 | 09:23 | 4

@Jezus_Boeddha | 29-05-21 | 09:49:

Zelf ff verder gezocht op google.

"WATCH: New footage shows a dark spherical object flying over the ocean as seen through an infrared camera at night. The sphere appears to move rapidly across the screen before stopping and slowly easing down into the water – May 18, 2021"

Infrarood dus.
Dingen kunnen er nogal anders uitzien in infrarood. Zonder ook normale video ernaast is het nogal een claim van UFO.

Zou me niet verbazen als het gewoon een vliegtuig is o.i.d. wat achter de (water)horizon verdwijnt ofzo.

Rest In Privacy | 29-05-21 | 10:16

@Anoniemtje | 29-05-21 | 10:16:
Ja die nieuwe super XXXXXXXXXXL jumbojet, 5 keer zo groot als een vliegdekschip.
Enig idee hoe groot iets moet zijn om een stip op je infrarood camera te worden op de horizon+vlieghoogte

Gijsbert | 29-05-21 | 11:22
▼ 1 antwoord verborgen

Eerst zelf zien, dan geloven. Stelletje mafkezen!

ceriel82 | 29-05-21 | 09:18 | 4

Ja klopt

ceriel82 | 29-05-21 | 09:48

Idem dito

ceriel82 | 29-05-21 | 11:38
▼ 1 antwoord verborgen

Filmpje van het dek gefilmd met de Rabo scanner? Was ook wel de beste camera van 2019!

BrulSpin | 29-05-21 | 09:15 | 1

Wat denk je zelf?

Dirk III | 29-05-21 | 10:57

Ik zie dit soort beelden vaak genoeg wanneer ik al fietsend een vliegje in één van mijn ogen krijg. Die begint spontaan baantjes te trekken in het oogvocht en wat ik dan zie is dan een UFO, blijkbaar. Na wat GVD's van mijn kant en wat wrijven in het oog is de UFO plotsklaps verdwenen.

forecastle | 29-05-21 | 09:07

Kans is wel erg groot dat de waarnemingen te maken hebben met quirks van de apparatuur misschien in combinatie met één of andere natuurlijk fenomeen. Net als bij misdaad moet je corroborating evidence hebben, verschillende lijnen, dus óók een waarneming van een vissersbootje, een fysiek spoor ergens of op z'n minst verschillende types instrumenten (oog + radar + foto). Dit is allemaal ufologie 101 en uitgewerkt sinds de jaren '70 of eerder. Er staat nu een nieuwe generatie van verdwaalden op die puur voor de aandacht gaan en verder gewoon het niveau niet hebben. Ze meten hun eigen verwaandheid die rondvliegt in hun eigen achterwerk. Dit onderzoek is echt het minst interessante van deze eeuw op dit gebied. Zegt meer over de breindood militairen.

GeenAccount | 29-05-21 | 08:42 | 2

Lijkt mij ook. Is er al iemand om berispt door het leger?

Schwanzeleber | 29-05-21 | 08:51

Ze kunnen jou beter inhuren op die boten zodat jij ze daar de les kan lezen. Succes verzekerd.

Dirk III | 29-05-21 | 09:05

En scherp hè, de plaatjes. Zo scherp.

jansma28542681 | 29-05-21 | 07:52

Kijktip voor onze Spartie. Vroeger, toen tv's nog niet plat waren, was er een documentaireserie waar een FBI-agent wordt gevolgd die onderzoek doet naar het buitenaardse. Hij krijgt best veel boven tafel, met hulp van een - vond men toen - lekker wijf genaamd Scully. Kijk dat en puzzelstukjes vallen op hun plek!

beldewouten | 29-05-21 | 07:47 | 2

Met die hoestende man in een regenjas?

hoejeheette | 29-05-21 | 07:52

Sterker dan dat. Nog voor die documentaire had je zelfs een buitenaardse tv ster van Melmac die een eigen sitcom had. En later nog weer van ET's die verkleed waren als mensen, een soort docudrama over de integratieproblematiek van extraplanetaire derdekolonnes. De oudste van hun zou later nog de roast van Bruce Willis presenteren.

Mazzelstof | 29-05-21 | 09:01

Ik voer eens bij de azoren op een spiegelglad zeetje. Allemaal echo’s. Toen het licht werd zag ik wat het was: schildpadden. Van een andere planeet.

hoejeheette | 29-05-21 | 07:46 | 1

Je vraagt je af hoe ze hier komen.

Harry.Langezwaal | 29-05-21 | 10:31

"HOLLY: As it transpired, there weren’t any Black Holes.
RIMMER: But you saw them — you saw them on the monitor.
HOLLY: They weren’t Black Holes.
RIMMER: What were they?
HOLLY: Grit. Five specks of grit on the scanner-scope. See, the thing
about grit is, it’s black, and the thing about scanner-scopes…
RIMMER: Oh, shut up.
LISTER: (Sighs.) Come on. Let’s go."

Sans Comique | 29-05-21 | 07:46 | 1

RED DWARF!

GU | 29-05-21 | 07:57

Haha, wat een bullshit dit zeg. Ze zijn vast weer met een of andere wet bezig en proberen de aandacht af te leiden. Gebeurt hier in NL aan de lopende band

Johan1235 | 29-05-21 | 07:24 | 1

Zeg Johan, wat een invloed heeft Rutte hè.. Dit gaat over de VS knul.

Porta | 29-05-21 | 09:04
-weggejorist-
potvolblommen | 29-05-21 | 06:29

Ik denk dat het Nessie is.

Sir_Cumalot | 29-05-21 | 05:12

UFO-ontkenning komt voort uit angst voor het onbekende.

Rest In Privacy | 29-05-21 | 04:38 | 3

Vergeet het theologische probleem met De Schepper niet.

frickY | 29-05-21 | 08:13

Precies! Dan is het gemakkelijker te zeggen dat de beelden niet scherp zijn, de radar stuk is, de piloten onervaren en blind, de sonar ook stuk is, Bob lazar een leugenaar is, lue elizondo een pentagon programma runt om geld los te maken bij de regering, honderde militaite, piloten, politieagenten allemaal onbekwaam zijn en niet zien dat ze naar een hypersonische ballon, vogel of luchtweerkaatsing kijken... ik kan nog wel even doorgaan

Devox85 | 29-05-21 | 09:08

Wat is exact UFO-ontkenning? Het bestaan van ongeïdentificeerde fenomenen die waargenomen worden in de atmosfeer? Of om de vooronderstelde conclusie dat UFO's ruimtevaarttuigen zijn van buitenaardse afkomst? Met angst heeft dat hoegenaamd geen ene ruk te maken, het is juist de omarming van het onbekende dat een scepticus is toevertrouwd. Het is precies de angst voor of afkeer van het onbekende dat maakt dat gelovigen het gat opvullen met pseudo-kennis of een geheel en al ongefundeerd en van de werkelijkheid losgezongen geloof van voorkeur. Een scepticus verlangt bewijs en haar conclusies zijn naar aard van het bewijsmateriaal voorlopig.

Mazzelstof | 29-05-21 | 10:05

Laat ze alsjeblieft niet landen bij het White House of in Central Park want in de films pakt dat nooit goed uit met die trigger happy cowboys. Eigenlijk, beter landen ze helemaal niet in de VS maar ergens (en ik geloof het zelf bijna niet dat ik dit neerplemp) op het Binnenhof Den Haag alwaar ze een warm welkom krijgen en planeet aarde veilig voor de mens is zolang er allerlei onderzoekscommissies en inclusiviteits en diversiteit clubjes op komen voor de xenosexuele exophille medemens. Ik speelde net met de gedachte dat het wel fijn zou zijn als ze gewoon alleen boven het Torentje zweven en Kaag en Rutte opbeamen maar besefte me dat geen enkele intelligente levensvorm één van die twee zou willen hebben. Het beste is denk ik om de Aliens zo snel mogelijk te integreren en wegwijs met onze cultuur te maken om te beginnen met de Nederlandse taal. Er zou bijvoorbeeld een bedrag in de vorm van een budget worden gegeven waar de intergalactische zelf beheer over krijgt zodat hij of zijn of haar of ser naar der eigen interdimensionale inzichten een onderwijsinstelling kan kiezen en ook de mogelljkheid heeft de middelen daarvoor aan te schaffen. Een postbus51 campagne ter bewustwording van discriminatie tegen de kwetsbare gemarineerde buitenaardse broeders die vaak een lange vermoeiende en traumatische ruimtereis achter de rug hebben. Laten we rekening houden met psychologische problemen van deze wezens die ze met zich mee brengen want ze zijn hier natuurlijk omdat er geen veilig onderkomen meer is in het door oorlog verscheurde daluniversum. Opvang in de regio is er voor deze wezens niet want anders zouden ze hier heus niet zijn. Op kleine gammele ufotjes wagen sommige de oversteek in de hoop hier als apotheker en als gelijke in vrijheid kan wonen en te leven in een gezonde sociale omgeving om bijvoorbeeld gezellig met de buren een potje te close en counteren. Een intergalactische wezen is ook gewoon een mens en verlangt slechts een long en proporus leven to cum in pease.

WijnVlekWrijver | 29-05-21 | 04:31 | 1

Prachtig betoog. Koffie?

OscarWilde | 29-05-21 | 08:22

Toen kwam er een olifant met een hele lange snuit.

Groene_pixel_man | 29-05-21 | 01:54

Ik moet ineens aan Project Blue Beam van Monast denken. Hij heeft ook iets met een valse buitenaardse infasie bedacht geloof ik..
Gewoon puur uit fascinatie voor complotten hoor. Kan soms erg vermakelijk zijn. Of zit er toch een kern van waarheid in
.. dum dum dummmm hahaha

Okami | 29-05-21 | 01:12 | 1

Hahaha

renalpha | 29-05-21 | 07:20

6 foot, 1.82cm..... ik ben groter.
Ik denk dat het smarties zijn.

meneer Q | 29-05-21 | 01:08

Imho: dimensieweer. Niks intelligents aan.

zon unieke naam die | 29-05-21 | 01:00

Ik denk dat het 14 solex brommers zijn met mannen die een lange lederen jas dragen.

Dutch_Viscount | 29-05-21 | 00:51 | 1
-weggejorist-
WildeBoerendochter | 29-05-21 | 00:52

Haha what’s next? Dat Chinezen vleermuizen eten zeker?

Sinterbikske | 29-05-21 | 00:32

Dit is allemaal opbouw om de bevolking gek te krijgen. Genderneutrale deugmarsmannetjes gaan straks Biden upbeamen zodat gekleurd gleufdier Kamela de eerste president wordt van de intergalactische wokefederatie.

Schwanzeleber | 29-05-21 | 00:19 | 1

Wat gebeurd er dan met de paus?

schijtzat | 29-05-21 | 03:01

Opvallend dat het alleen de vs betreft.

elco485 | 29-05-21 | 00:17 | 6

Ja en Aliens komen ook altijd bewapend, zijn altijd moordlustig. Behalve Alf en E.T. En Mork.

Snaajoe | 29-05-21 | 08:06

Maar het is ook de VS die ons nieuws beïnvloed ik weet bijvoorbeeld dat biden de president is van Amerika. Maar je hoort niets over bv de president van Finland. En hoe vaak is Trump wel niet in het nieuws geweest dat het een slecht persoon was? Nieuws waar je echt helemaal niets aan hebt als Nederlander maar toch wordt het er door gedrukt. Daarnaast is Amerika over de gehele wereld actief op militair gebied. Ik weet zeker dat andere landen ook rapporten hebben over ufo's hebben.

Overtwar | 29-05-21 | 09:26

Je vraagt je af wat ze intussen stiekem uitspoken ..

Harry.Langezwaal | 29-05-21 | 10:33
▼ 3 antwoorden verborgen

onscherpe beelden + USA = UFO.

small_town_dude | 29-05-21 | 00:11

Is de V serie opnieuw begonnen?

MoonBeebe | 28-05-21 | 23:57 | 3

Reality V

Usumani | 29-05-21 | 00:09

Cijfer V is het Arabische cijfer voor 7.

steekmug | 29-05-21 | 00:15

Met die hagedissen? Mooie was dat. Wat aten ze ook al weer, muizen toch?

Sinterbikske | 29-05-21 | 00:29

Logisch dat ze geen contact willen maken.
Zou jij hier willen landen bij dit zooitje ongeregeld?
FF een snelle contactloze "stop over" en gauw wegwezen, toch?

Datgingniegoed | 28-05-21 | 23:28 | 1

Klopt, te primitief.

MoorCopJoris | 29-05-21 | 09:30
-weggejorist-
AllesisvanBassie | 28-05-21 | 23:27 | 1

Man man kap toch eens met deze onzin.
Ik ben gek op UFO's en alles eromheen maar je ziet toch zo dat die hele kliek van Corbell, Melon en Knapp bij elkaar zoveel mogelijk hype proberen te veroorzaken om hun via hun verschillende bedrijfjes wat geld te verdienen met deze onzin? Ze mogen al jaren in allerlei documentaires van elkaar op dagen, krijgen betaald om in de MSM af en toe hun verhaaltjes te doen etc.

Kijk gewoon even een keer naar het youtube kanaal van Mick West. Letterlijk ELKE video heeft hij een logische verklaring voor. Die radarbeelden zeggen geen zak als je niet exact weet wat voor type radar het is en hoe is hij afgesteld. Die dingen gaan trouwens helemaal niet snel. Dan de andere video waarbij de UFO zogenaamd het water in gaat is grote onzin. Gewoon de hitte van de achterkant van een vliegtuig in infrarood dat achter de horizon verdwijnt.

De gofast video, lijkt razendsnel te vliegen maar is gewoon mega op ingezoomed, als je dan je camera meebeweegt lijkt de achtergrond enorm snel te veranderen tov het object dat je volgt. Bovendien zie je letterlijk de camera rond de 4graden blijven staan, hoeft dus helemaal geen rare capriolen uit te halen om hem te volgen. Naar alle waarschijnlijkheid ook gewoon een vogel.

De recente vliegende dirhoeken, dat is een verschijnsel genaamd Bokeh. Oftewel, niet uit focus en dan worden lichtpuntjes driehoeken. De lampen flashen op exact hetzelfde ritme als een vliegtuig. De andere driehoeken zijn sterren. Ze hebben zelfs achterhaald welke sterren het waren en dat er in dat gebied veel vliegtuigen zijn, dus 99,9% gewoon een vliegtuig.

76435 | 28-05-21 | 23:22 | 7

Precies, dank u. Next....

pjisonline | 29-05-21 | 07:38

Even over dat Bokeh. Dat is een onscherpe achtergrond omdat de focus op een punt in het kader staat. Wat je bedoelt is lens flare die light artifacts creëert in de foto/video?

Risingson | 29-05-21 | 08:36

Er zijn piloten met jaren ervaring die iets hebben gezien en niet weten wat het is en vragen beginnen te stellen. Er zijn mensen op onderzeeërs met jaren ervaring die iets hebben gezien en ook niet weten wat het is, en daarmee ook vragen beginnen te stellen. Al die mensen met jaren ervaring op gebied van observeren weten het niet. Maar een nobody ergens achter de computer met 0 jaar ervaring op militair gebied gaat ons wel even vertellen wat het wel was. Best wel arrogant dat iemand alles weet zonder dat hij erbij was.

Overtwar | 29-05-21 | 09:39
▼ 4 antwoorden verborgen

Jeej nog meer bs die spartacus zonder een greintje skepsis overpent en hier neer plempt!

woestecentrist | 28-05-21 | 23:11 | 1

Waarschijnlijk heeft de rest van de redactie wel een leven en zit hij dronken te posten, niemand die het doorheeft. Prima dat hij gek is op UFO's (ben ik ook, super leuk en geloof er best in) maar even een paar debunk video's opzoeken je weet meteen dat dit allemaal onzin is.

Verbaas me ook dat iedereen inclusief de MSM zo verbaasd is dat het pentagon "bevestigd" dat ze niet weten wat het is. Als jij met vage video's op de proppen komt, en je weet niet 100% zeker wat het object is, dan rest niets anders dan te zeggen dat het UNIDENTIFIED is.

76435 | 28-05-21 | 23:25


images.squarespace-cdn.com/content/v1...

Dit is de allereerste foto ooit gemaakt, in 1826, door de Franse uitvinder Nicéphore Niépce uit Chalons-sur-Saône. Gemaakt met een 'camera obscura', een houten kastje met een ronde opening erin.

Vrijwel alle foto's van ufo's die ik tot nu toe heb gezien in mijn leven - en dat zijn er nogal wat - zijn van mindere kwaliteit dan de bovenstaande.
En dat, terwijl we in een tijd leven waarin het mogelijk is haarscherpe foto's te maken van het oppervlak van Mars, minimaal zo'n 56 miljoen km van onze planeet verwijderd (en dan staat ie op z'n dichtbijst, meestal nog veel verder).

Ik heb nooit vertrouwen gehad in al die korrelige & bibberige plaatjes.

Peter Emile | 28-05-21 | 23:11 | 2

En die piloten die nu steeds in al die documentaires mogen opdraven beweren er honderden te zien al jaren lang. Maar nooit iemand die dan denkt, goh ik lek eens een goede foto..

76435 | 28-05-21 | 23:26

@76435 | 28-05-21 | 23:26: inderdaad, je leest steeds weer over hoeveel ufo's er wel niet gezien zijn, maar nooit lukt het eens om een scherpe foto van zo'n ding te maken, met alle fantastische camera's die we tegenwoordig hebben. Ja, er bestaan min of meer scherpe foto's, maar die zijn overduidelijk nep. Daarom krijgen we alleen heel wazige beelden te zien die zo vaag zijn, dat ze inderdaad "unidentified" zijn. Net zoals je vroeger nog foto's van geesten en ectoplasma tegenkwam, of de elfjes van Conan Doyle. Daar trapt nou toch werkelijk niemand meer in. Dat filmpje van die ufo die zogenaamd in zee dook: als je ziet hoe Mick West dat met simpele middelen kan nabootsen, dan zou je toch eens aan Occam's razor moeten denken.

Maar ja, sommige mensen WILLEN geloven dat het buitenaardse voertuigen zijn. Ik kan me dat ook wel voorstellen, toen ik nog jong was, was ik ook zo. Maar toen ik merkte dat er altijd simpele verklaringen waren voor de ufo's, en dat je alleen niet altijd een juiste identificatie kon geven omdat de beelden gewoon te wazig zijn, ja toen moest ik wel afscheid nemen van mijn romantische ideeën. Ik neem aan dat dit ook bij veel mensen zo gaat als ze van hun geloof afvallen.

Argyronauta | 29-05-21 | 00:36

Wat dan weer verdacht is, dat "investigative filmmaker Jeremy Corbell", een man die grossiert in UFO filmpjes, Area 51 nonsens en andere parafernalia, toevallig als enige met een veel te kort filmpje komt, van een incident met de USS Obamacare.

De bullshit detector gaat dus meteen zwaar in het rood bij zoveel toevalligheid. Het zou aardig zijn als het Pentagon of een op de Obamacare aanwezige zelf naar buiten zou komen met de volledige video en met de data van de andere sensors, radars en FLIR, zodat we allemaal getuige kunnen zijn van dit fenomeen. Want, mocht dit "iets" zijn, dan willen we als buitenwereld toch wel iets meer weten, dan wat een UFO-fanaat ons voorspiegelt in wat suggestief knip-en-plakwerk?

Kortom, dezelfde same-old same-old als altijd.

Beste_Landgenoten | 28-05-21 | 22:43 | 1

Jeremy Corbell is de grootste fantast die er is. Je ziet het gewoon al aan zijn kop. En als je eens verder graaft zie je dat hij en zijn makkers (elizondo, knapp, melon, die gast van blink 182) allemaal docu's maken en elkaar op de loonlijst hebben. Je moet ze volgen op hun instagram, of hun vele websites etc. Het is gewoon een markt voor hun. En de overheid kan nooit met 100% zekerheid zeggen wat er te zien is op die vage filmphes, dus ze blijven altijd unidentified. En dat melken ze alleen maar uit, want "de overheid bevestigd dat ze niet weten wat het is!! spooky!?!!"

76435 | 28-05-21 | 23:29

Als het aliens zijn vergeet niet dat we dan cowboys en indiaantje spelen. Wij de indianen zijn en weten allemaal wat daar mee gebeurd is.

Rotterdammert1965 | 28-05-21 | 22:39 | 2

... aannemende een renaissance wereldbeeld, ja.
Ik mag toch leien dat als een beschaving eenmaal het niveau heeft bereikt van interstellaire ruimtevaart, hun wereldbeeld enigszins verder ontwikkeld is dan die van de Europeanen 500 jaar geleden...

ReyNemaattori | 28-05-21 | 23:08

Filmpjes komen werkelijk niet verder als de reclame.

Rotterdammert1965 | 28-05-21 | 22:35 | 1

dan!

Risingson | 29-05-21 | 12:08

En wedden dat die aliens straks massaal alle huizen van de provinciekindjes wegkapen van de markt?

Lorejas | 28-05-21 | 22:27 | 1
-weggejorist-
AllesisvanBassie | 28-05-21 | 23:31

Zo zeg... die pixels.... ja dan moet het wel waar zijn. Is er ook een reden waarom die pixels hier niet landen ,maar snel weer verder gaan ?

Koning BongoBongo | 28-05-21 | 22:26

Het bewijs voor Saddam's weapons of mass destruction was overtuigender.
Dit soort slechte opnames bewijzen dat het Pentagon misinformatie aan het verspreiden is.
Don't piss down my back and tell me it's raining .

pjotr nicknaamtov | 28-05-21 | 22:21 | 1

Er was voor Saddam's wmd's evenmin bewijs. Maar het was natuurlijk wel zo dat als je dat nu zegt is het gratis. Toen niet. En dat is niet het geval met sceptici van en gelovigen in de UFO-van-buitenaardse-oorsprong mythologie. Sceptici worden hooguit ervaren als opdringerige stoorzenders die iedere keer maar weer de prachtigste symfonieën van hoop & fantasie verknallen met hun gekmakend irritante valse noten, maar niet de incarnaties van Hitler, leden van Al Qaida en tot moreel subhumane proporties vervallen subversievelingen die de wmd-sceptici waren in de aanloop naar de Golfoorlog.

Mazzelstof | 29-05-21 | 09:30

We zijn minder dan een stofje als aarde. En daar wonen we dan op en denken te vertellen dat we de enige zijn. Vrij idioot.

youtu.be/i93Z7zljQ7I

Denkhetnjet | 28-05-21 | 22:19 | 5

Oh ja. Pfff. Die moet ie ook nog aansturen.

Lorejas | 28-05-21 | 22:29

@Lorejas | 28-05-21 | 22:23: Tijd is iets dat de mens verzonnen heeft. In samenhang met de rotatie van de aarde etc. IN de rest van het universum telt dat niet.

wakker worden | 29-05-21 | 07:21

@wakker worden | 29-05-21 | 07:21: Dat krijg je nou van postmoderne hersenverweking: tijd is een sociaal construct. Ja tuurlijk joh.

Mazzelstof | 29-05-21 | 09:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik zie nooit UFO's. Te druk met rondjes Loch Ness fietsen.

Lorejas | 28-05-21 | 22:15 | 1

elk rondje is anders?

iB€€R | 29-05-21 | 01:45

Die lullen kunnen hier op Gilze-Rijen landen, maar dat doen ze dan weer niet.

TonAlias | 28-05-21 | 22:12

Vannacht zag ik plotseling 2 gloeiende bollen op me afkomen, gevolgd door een prik in mijn arm. Doodsangsten, stond ik uit. Maar toen het 'miauw' zei was ik weer gerust gesteld.

wijsvinger | 28-05-21 | 22:05 | 2

Waarmee heeft die kat je gevaccineerd?

Argyronauta | 29-05-21 | 00:00

Schitterend!

meneer Q | 29-05-21 | 01:12
-weggejorist-
acidocaldarius | 28-05-21 | 22:04 | 9
▼ 9 antwoorden verborgen

Ik heb er Trump niet over gehoord. En dan kun je gerust over fake spreken.

Normpje | 28-05-21 | 22:02 | 2

Haha! Ja Trump heeft de Space-Force (of andere benaming) opgericht dus ja zeg het maar.

Cunts-en-kitsch | 28-05-21 | 22:04

Doet mij denken aan een Amerikaan die ik ooit ontmoette en mij vertelde dat schaatsen een Amerikaanse uitvinding was.

Polycynisch | 28-05-21 | 22:00 | 1

Er zijn serieus van die malloten daar die denken dat we hier allemaal op klompen lopen. Bek open als we hier blijken te fietsen. Dat schijnt pas sinds ze het in de jaren 90 in New York probeerden overgeslagen te zijn naar Europa. Raar volk.

Lorejas | 28-05-21 | 22:06

ET phone home.....

Beam me up, Scotty......

It's life Jim, but noet as we know it.......

Nou ja, als de buitenaartsen hier komen, hoop ik maar dat het ET-achtige wezentjes zijn, en niet die enge monsters uit Alien reeks.

Vooralsnog geloof ik niet in UFO's en marsmannetjes, maar ik herinner me wel dat Stephen Hawking, toch niet echt de eerste de beste, ooit heeft opgemerkt, nav allerlei dingen die de ruimte werden ingeschoten met informatie over ons en onze planeet, met het idee dat dat wellicht ooit eens opgepikt zou kunnen worden door 'buitenaardse beschavingen', dat Stephen Hawking dus daarover zoiets zei als: "Even uitgaande van de minieme kans dat er ergens anders in het universum ander 'leven' aanwezig is, zouden wij er het beste aan doen om ons muisstil te houden, en vooral niet onze aanwezigheid hier op planeet Aarde rond te bazuinen.''

Geeft toch wel te denken, vind ik.

Dr_Johnson | 28-05-21 | 21:59 | 8

@TmC | 28-05-21 | 23:21:

Nee, het is een retorische vraag, en nee, het antwoord interesseer me geen ene fuck.

Dr_Johnson | 28-05-21 | 23:49

Is het thema van vele (ook goeie) sf verhalen door de eeuw heen.
Uitgaande van ons eigen gedrag na een ontdekking van een nieuw stukje land...

geen koning | 29-05-21 | 00:20
▼ 5 antwoorden verborgen

Zolang er nog geen analprobe in mn reedt gestoken wordt geloof ik noppes van al dat alien geneuzel.

TijdelijkOptimist | 28-05-21 | 21:58 | 1

Nooit de hoop verliezen. Geheime fantasietjes kunnen altijd een keer werkelijkheid worden. Er komt een nacht...::

Lorejas | 28-05-21 | 22:12

Wij hebben bier. Logisch dat ze naar ons toekomen.

Moeki de Meeuw | 28-05-21 | 21:57

wel toevallig dat alle UFO daar boven water vlogen, dus ik neem aan dat de Amerikanen ook effe onder water gekeken hebben?
Of hebben ze dat wel gedaan en komt er binnenkort de grote boodschap dat ze contact gelegd hebben?

Stijlloser_from_NL | 28-05-21 | 21:54

Je zou er voor de zekerheid eens op moeten schieten. See what's happening. Wat kan er in hemelsnaam misgaan?

Taatjen | 28-05-21 | 21:54 | 1

Dat ze terug schieten?

Wasbakplasser | 28-05-21 | 22:08

Al 44 jaar word ik uitgelachen als ik vertel dat ik een UFO van dichtbij heb gezien, maar wie het laatst lacht, lacht het laast.

Mr_Natural | 28-05-21 | 21:53 | 5

@jitro | 28-05-21 | 22:09: kan me ook niet voorstellen dat níemand ons leuk vind in het heelal

AllesisvanBassie | 28-05-21 | 23:35

@jitro | 28-05-21 | 22:09: Wat betekent dat "vele dimensies"? Als dit refereert aan supersnaartheorie/ hypothese en de extra compacte (ruimtelijke) dimensies die toegevoegd zijn om wiskundige ongerijmdheden te elimineren, dan heeft dat geen consequenties voor de werkelijkheid waar de 'uitgerolde' drie ruimtelijke en die ene tijddimensie dat het toneel vormen voor de natuurkunde in dit universum waarop de chemie is gebaseerd waarop leven is gebaseerd. (De natuurkunde van het aantal mogelijke dimensies in mogelijke universa gaat nog vooraf aan het aantal dimensies in dit universum, maar dat is het terrein van een werkende achtergrondonafhankelijke kwantumzwaartekrachttheorie en die is er nog niet.)
Het is niet uitgesloten dat er elders leven is, misschien ook intelligent leven. Je kunt een statistische argumentatie opzetten om die kans te proberen te kwantificeren. Dat is de Drake vergelijking, maar de uitkomsten daarvan zijn zeer sterk afhankelijk van de aannamen van iedere afzonderlijke factor en die zijn gewoon niet met de noodzakelijke betrouwbaarheidsintervallen worden ingeschat om iets zinnigs te kunnen zeggen over het voorkomen of abundantie van ander intelligent leven. Is gewoon niet te zeggen.

Mazzelstof | 29-05-21 | 09:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Een zwart stipje op een camerabeeld van 5 pixels en spartacus schrijft er weer een topic over vol

bamitoren | 28-05-21 | 21:53

Wel een beetje frappant dat juist nú dit nieuws in de openbaarheid gebracht wordt. Ik ben het met mede-reaguurders eens dat het wel heel toevallig is allemaal. Al sinds ik (op internet) UFO filmpjes bekijk is het, of in de nacht, of het beeld is zó onscherp dat het zelfs een vogel kan zijn.

Met andere woorden, eerst maar eens zelf wat zien in het echt of ik wil 4K HD 3D beeld zien or it didn't happen.

Cunts-en-kitsch | 28-05-21 | 21:52 | 3

Want als het op radar wordt gespot is het er niet denk je? Fascinerend, het klinkt bijna alsof je het alleen gelooft als je het met je eigen ogen ziet. Maar dat de wereld rond is, massa uit atomen bestaat of dat je hart bloed rondpompt neem je klakkeloos aan? Waarschijnlijk omdat er andere methoden zijn om het te bewijzen. Radar is een van die methoden.

blikjegrolsch | 28-05-21 | 21:56

@blikjegrolsch | 28-05-21 | 21:56: Je beredenatie daarover vind ik juist, maar toch ben ik het niet met je eens. Het feit dat er niet EEN filmpje scherp is doet bij mij vraagtekens oproepen. Dan kan het radarbeeld nog zo veelbelovend zijn maar bij mij komt het er niet in, helaas.

Cunts-en-kitsch | 28-05-21 | 22:00

De belangrijkste vraag blijft onbeantwoord.
Eten aliens frieten? En zo ja: willen ze daar mayonaise bij?

Nonkel Frituur | 28-05-21 | 21:52 | 5

Alleen als het Nonkel geFrituurd is.

Cunts-en-kitsch | 28-05-21 | 22:02

Het mogen duidelijk zijn dat ze onderwater gaan om bij de krusty krab een burgertje te halen.

76435 | 28-05-21 | 23:44

Nee, patat.

SinisterNL | 29-05-21 | 07:23
▼ 2 antwoorden verborgen

Is gewoon het laatste level van space invaders,

netniet | 28-05-21 | 21:49

Ok, kom met warp 9 aangevlogen. Zie een blauwe bol verderop.
Doe een scan naar levende wezens.
Zie een overheersende parasiet die mens heet.
Die wil je niet op je schip.
Lekker laten rotten daar en met warp 12 maken dat je weg komt.

Zapata10 | 28-05-21 | 21:45 | 2

Tenzij ze ook linkswappies hebben die vinden dat ze insecten moeten eten.

wijsvinger | 28-05-21 | 21:48

@wijsvinger | 28-05-21 | 21:48: Dan maakt die alien helemaal dat hij/zij/het snel wegkomt. Schijnt dat aliens allemaal op insecten lijken.

Zapata10 | 28-05-21 | 21:50

Knopen. Knopen per uur zou dubbel zijn

edjizreek | 28-05-21 | 21:43 | 1

Dat zou een versnelling zijn.

Professor Superhirn | 28-05-21 | 22:16

Kim Jung Un is weer bezig!

Kattie | 28-05-21 | 21:43

Wat komt er het eerste? Een echte alien? Rutters die de waarheid vertelt? Hugeau die iets goed regelt?

dathoujetoch | 28-05-21 | 21:41 | 2

ik gok op de Alien

Stijlloser_from_NL | 28-05-21 | 21:57
-weggejorist-
AllesisvanBassie | 28-05-21 | 23:37

Ik heb inmiddels meer vertrouwen in aliens dan in de wereldorde.

Stijl_Loos | 28-05-21 | 21:40 | 2

Ze zijn er al. Herman van Rompuy. Sigrid Kaag. Greta Thunberg. Leg hun foto's maar naast elkaar. Achter die hoogopgetrokken wenkbrauwen zit een extra paar facetogen verborgen.

Professor Superhirn | 28-05-21 | 22:22

@Professor Superhirn | 28-05-21 | 22:22: Nu je het zegt.

A.I. van Dee | 28-05-21 | 22:27

Paar spookecho's. Heeft iedere radar wel eens last van. Gaat waarschijnlijk een matroos met een hogedrukspuit te dicht over de radarbol.

Van Urk | 28-05-21 | 21:39 | 1

Of een stel matrozen die het spelletje 'broodje ruk' aan het doen waren rondom de radar dome. Die X band microgolven geven dan intussen zo'n lekker warm gevoel in de prostaat.

Professor Superhirn | 28-05-21 | 22:18

Lang geleden hebben zal al iets op aarde geplempt. Het wacht altijd tot de mens de gunstige voorwaarden schept. https://www.youtube.com/watch?v=QrWn0RHHEYY

wijsvinger | 28-05-21 | 21:39

Als een target op de radar niet scherp is loopt de plot er vanaf waardoor deze vreemde gegevens weergeeft. Extreem hoge snelheden bijvoorbeeld, ramkoers, etc.
Niet scherpe targets kunnen bijvoorbeeld ontstaan door regenbuien, niet goed afstellen van de radar, valse echo's, whatever

roxymusic | 28-05-21 | 21:37 | 1

Ja alleen gaat het hier om meerdere targets die geen discrepantie vertonen en ook met het blote oog worden waargenomen. En niet 1 keer maar in sommige gevallen maanden, jaren lang elke dag.

blikjegrolsch | 28-05-21 | 21:43

Koekoek

FogerRederer | 28-05-21 | 21:37

Aha, de microchips in de coronavaccins zijn dus waarschijnlijk bedoeld zodat we kunnen communiceren met de nieuwe medebewoners van deze planeet. En het 5g netwerk is nodig om een schakeling te kunnen maken naar hun technologieën. Ik denk dat het voornamelijk artsen en ingenieurs zijn die naar onze planeet zijn gekomen dus die kunnen straks mooi mee gaan draaien in onze samenleving.

Norbert-Oreply | 28-05-21 | 21:35

Nou weet ik wie het coronavirus heeft verspreid....

hotbrasil | 28-05-21 | 21:32

Bwlangrijk dingetjw voor de velen die hier klagen 'dat het altijd slechte beelden zijn': het problwem is nou juist dat er heel veel haarscherpe high-res beelden zijn maar dat die steeds niet worden vrijgegeven. Op het moment dat een F18 met een flir-camera dit soort objecten volgt worden er ook hd beelden van gemaakt. Maar wat vervolgens wordt vrijgegeven zijn kleine stukjes van de meest troebele beelden. Kennelijk mogen we wel wat weten maar vooral niet teveel. Daarom zijn er ook geen satelietbeelden. Die zijn er wel, dat is inmiddels zeker, alleen krijgen wij ze niet te zien. Dat heeft trouwens meer redenen dan alleen bepaalde feiten voor het publiek verborgen te houden, al dat materiaal, al die camera's op vliegtuigen, de satelietbeelden, het is vanzichzelf al classified. Als je haarscherpe beelden vanuit een F18 laat zien weet de potentiele vijand ook gelijk hoe scherp de camera van een F18 kan filmen. Info die je liever niet prijs geeft. Vandaar dat wat we zien vooral gelekt amateurmateriaal is: matrozen die met hun eigen mobieltje beelden maken, etc. maar niet de complete beelden die vervolgens als top secret materiaal worden opgeborgen.

Ander belangrijk detail is dat het niet perse om foto of video gaat. Radarbevestiging is een heel stuj harder bewijs. Als een piloot een heldere stip ziet kan het ook de weerspiegeling van de zon zijn, maar als de radar het ook oppikt is het in elk geval zeker ook echt een object met massa. Vergeet niet dat elk luchtruim primair wordt verdedigd met radar en dat bovenstaande radarbeelden een nogal hard en voor het Amerikaanse leger nogal ongemakkelijk bewijs is. Kennelijkbwas iets in staat het luchtruim te schenden, terwijl dat nou juist onschendbaar had moeten zijn.

In juni komt het langverwachte rapport uit van het Pentagon, waarin meer zal worden geopenbaard over dit fenomeen (dat is althans de bedoeling) en waarin dus ook meer data beschikbaar zal zijn. Denk aan high-res beelden en satelietdata.

Voor degenen die menen dat het allemaal maar onzin is: voor de mensen die het luchtruim en het land moeten bewaken en worden geconfronteerd met dingen die ze noch kunnen verklaren noch kunnen achterhalen is het wel degelijk bittere ernst.

blikjegrolsch | 28-05-21 | 21:30 | 11

@LV-225 | 28-05-21 | 21:50: In profietaal. De Amerikanen zijn helemaal niet in paniek. Er zijn een stel burgers die verontrust waren over UFOS naar de senaat gestapt en hebben via hen geeist dat er openbaring kwam. Dat is wat er nu gebeurt. Heeft er niks mee te maken dat het leger dit ineens wilde. Het is een burger initiatief.

entredeuxbieres | 28-05-21 | 21:58
-weggejorist-
AllesisvanBassie | 28-05-21 | 23:39

Wat een onzin. We lopen met 8K camera's op onze smartphones rond. Denk je nou echt dat chinezen of russen onder de indruk zou zijn als een F18 die miljoenen kost een degelijke camera aan boord heeft? Dat is techniek die ze zelf ook gewoon hebben hoor.

En wat betreft radar, wat je daarop ziet ligt er net aan wat voor type radar, hoe stel je hem in. wat voor grootte en snelheden wil/kan je detecteren, op welke hoogte kijk je etc.

76435 | 28-05-21 | 23:48
▼ 8 antwoorden verborgen

Het gaat om een verdienmodel.
We hebben hier ongeveer een generatie lang niets meer van gehoord.
Nieuwe Revue, Panorama en Thomas Ross verdienden destijds aan die onzin.
De huidige generatie weet nog niet van die onzin, en gaat onnozel erin mee.
Altijd zullen die beelden onscherp blijven anders zou je een echt ruimteschip zien, en dat gaat de komende 5 miljard jaar dat de zon nog schijnt ook niet gebeuren, lichtjaren onderweg doe eens normaal.

G.M.I.M. Pet | 28-05-21 | 21:30 | 5

Aangezien jij hier degen bent die het over 'ruimteschepen' heeft zul jij ook wel degene zijn die er meer over weet. De mensen die zich er wel serieus mee bezig houden hebben het in elk geval nooit over 'ruimteschepen', omdat ze gewoon niet weten wat het is en ze geen onnodige aannames willen maken. Zij niét.

blikjegrolsch | 28-05-21 | 21:49

Misschien hoef je niet dezelfde weg als fotonen te volgen.

Rennieflox | 28-05-21 | 21:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Gelukkig was er iemand om het op te nemen met een aardappel.

guile | 28-05-21 | 21:26

De Pleiadenesen hebben een basis in de oceaan.

Sliptong | 28-05-21 | 21:25 | 2

Leven en laten leven.

entredeuxbieres | 28-05-21 | 21:42

Ja, hebben Atlantis gekraakt.

Lorejas | 28-05-21 | 22:18

De Ufo’s vliegen ons om de oren maar de GS reaguurders blijven moedig nuchter en omarmen geen complottheorieën

thanseeuwen | 28-05-21 | 21:23 | 6

Het is ook geen complottheorie dus daarom reageren we nuchter. Alleen al te denken dat we alleen in het universum zijn is een gotspe. Tenzij je een blowenden flatearther bent natuurlijk.

Sliptong | 28-05-21 | 21:41

@Sliptong | 28-05-21 | 21:41: Het is helemaal geen gotspe van platte-aarde achtige proporties om te denken dat we alleen in het universum zijn. Dat zou betekenen dat wij die factoren in de Drake vergelijking kunnen kwantificeren met een nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die er eenvoudig (nog) niet is.
Het is heel wel mogelijk dat wij compleet alleen zijn. Het is ook heel wel mogelijk dat er nog één of twee of vierentwintig of vijfendertigduizend of miljoenen intelligente beschavingen zijn. Het is eenvoudig niet bekend.

Mazzelstof | 29-05-21 | 10:13
▼ 3 antwoorden verborgen

De beelden zijn net zo vaag en onbeduidend als alle andere ufo filmpjes.

Berend_Breedreet | 28-05-21 | 21:23 | 1

Heb ik ook met regendruppels op mijn bril.

ZZP-er | 28-05-21 | 21:26

Die Aliens lachen zich de buitenaardse ballen uit hun kosmische broekjes.

Aanbaklaag | 28-05-21 | 21:22

En al die mensen die beweren dat zij door buitenaardse wezens zijn ontvoerd geloven jullie zeker ook niet.

botbot | 28-05-21 | 21:17 | 1

Die wel...

neonreclame | 28-05-21 | 21:19

Hoe moeten we de UFO-ontkenners gaan noemen?

Rest In Privacy | 28-05-21 | 21:17 | 3

Wuppies.

A.I. van Dee | 28-05-21 | 21:20

Wufo’s

MargauxGrandCru | 28-05-21 | 21:28

OBO's. Ondefinieerbaar Babbelende Objecten. Oh, de ontkenners zeg je? Gewoon realisten die wachten op echt bewijs.

Lorejas | 28-05-21 | 22:22

En dan zal je zien, áls er buitenaardse wezens op onze planeet landen, ze gewoon wëér alle negers gaan vangen om hun ruimteschepen mee vol te proppen en ergens aan het werk te zetten.

Leptob | 28-05-21 | 21:16 | 1

Zal ze leren die BLM, moeten ze weet ik niet hoeveel lichtjaren verderop gaan protesteren. Maar dan zijn wij ervanaf. Duurt nogal lang voordat ze er aankomen.

Stijlloser_from_NL | 28-05-21 | 22:08

Misschien komen ze eens kijken wat er asn de hand is met de corona. Steden waren uitgestorven. . .

shimanski | 28-05-21 | 21:16

Waarom altijd in Amerika? Waarom komen ze niet naar Gilze-Rijen? Als je lichtjaren onderweg bent heb je toch ook wel tijd om Nederlands te leren? Luie ruimte apen. Ik wil er niks mee te maken hebben. Als ik ze tegenkom stuur ik ze gewoon terug. Echt geen zin in.

entredeuxbieres | 28-05-21 | 21:16 | 7

@entredeuxbieres | 28-05-21 | 21:25: Ja god.. Onlangs stond er weer een aan mijn deur: "Bring me to your leader." Dat dwingende alleen al, he. Maar goed, mijn buurmans kelder was onlangs door de kinderbescherming onderzocht vanwege """abnormaliteiten""" dus ik denk, waarom ook niet deze jonge interstellaire immigrant daar introduceren?

Zo gezegd, zo gedaan. Nooit meer iets van gehoord. Ja, een keer:

"Bring out the Gimp!"
"But the Gimp is asleep!"
"Well, wake him up then.."

omanders | 28-05-21 | 21:50

Ik heb wel eens een paar in Drachten gezien, echter moet ik toegeven dat ik toen wel aan de LSD had gezeten.

danzegikhettochniet | 29-05-21 | 00:02
▼ 4 antwoorden verborgen

Weer iemand met covid hallucinaties?

xpto | 28-05-21 | 21:11 | 1

Eerder pacman.

Bataafje | 28-05-21 | 21:12

Dus niemand die even een verrekijker pakt? Zo lang contant en geen telelens gebruikt? In 2021 nog steeds alleen maar deze korrelige beelden?

omanders | 28-05-21 | 21:09

De UFO's worden vooral in de westelijke wereld waargenomen. Er is nooit eens iemand in Pakistan, Oeganda of Suriname die een UFO meldt. Die UFO-piloten zijn wel een beetje kieskeurig wat betreft hun hangplaatsen.
Bliep bliep, Ufomannetjes. Ga eens een ander land vervelen! Bliep bliep!

JvanDeventer | 28-05-21 | 21:08 | 5

Ik heb er eentje in Ecuador gezien.

Rest In Privacy | 28-05-21 | 21:18

Overal ter wereld worden objecten in de lucht waargenomen waarvan ze niet weten wat het is.

The_Holy_Nail | 28-05-21 | 21:20
▼ 2 antwoorden verborgen

U bent een held Spartacus, gemeend ende oprecht! Dit gerediculiseerde topic zo te belichten, TOP!

amperbroekie | 28-05-21 | 21:08

En in principe zijn wij dan de buitenaardse wezens.
Met onze gewoontes en zeer uiteenlopende gebruiken.
Die vrij fucked up zijn.
Zijn we eindelijk gevonden..

NiCeY | 28-05-21 | 21:07

Vage materie... of 'vage shit'. En dan wel in de trant van "héél interessant, ik word gek".

Halal gehaktbal | 28-05-21 | 21:06

Ik zal toch eens een foto maken als er weer één bij mij in de wei gaat landen.
Kunnen jullie zelf zien dat ze bestaan.

botbot | 28-05-21 | 21:05

Welkom in mijn land!

All_yall | 28-05-21 | 21:05

Snap niet dat er nog mensen zijn die niet aan ufo's geloven, alsof er geen buitenaards leven is.
Hoe earth-centred kun je zijn? Vroeger dacht men ook dat de aarde het middelpunt van het universum was. O.k., dat is ook wel zo, maar dan nog. Ik ga voor E.T.

Ichneumonidae | 28-05-21 | 21:05 | 6

@A.I. van Dee | 28-05-21 | 21:18: Allebei ja, al heb ik wel een zwak voor het spaghettimonster.

Ichneumonidae | 28-05-21 | 21:35

Dat er buitenaards leven is lijkt me logisch, gezien de grootte van het universum en hoe redelijk eenvoudig de samenstelling van organisch leven is. Elementen die je overal kunt vinden dus het lijkt me zeer sterk dat we de enige zijn.

Alleen er is een verschil tussen leven en intelligent leven, en dusdanige intelligentie om ook nog eens door de ruimte te kunnen reizen precies in hetzelfde moment dat een andere beschaving (wij) leven. Wie weet waren ze hier 4 miljard jaar geleden al, niks gevonden en weer verder gegaan.

76435 | 28-05-21 | 23:37
▼ 3 antwoorden verborgen

Wil een alien in zo’n bol passen dan moet hij zo’n 20 cm lang zijn. Nou, daar hoeven we dus niet bang voor te zijn. Een knuffeltje kan hij krijgen.

yeps | 28-05-21 | 21:05 | 2

Neem aan dat als het aliens zijn dat ook hun wel onbemande voer/vliegtuigen zullen hebben.

A.I. van Dee | 28-05-21 | 21:09

Een alien op virusformaat zou ik ook niet één twee drie vertrouwen sinds een goed jaar.

entwederoder | 28-05-21 | 21:17

Leestip: Stefan Denaerde: "Buitenaardse beschaving"

Ook hij beschreef ufo's die zowel konden vliegen als varen onder water. Tot aan zijn dood heeft hij volgehouden dat hij dit verhaal niet verzonnen heeft.

A.I. van Dee | 28-05-21 | 21:04

[zucht...] Ufo's. Ook dat nog.

VanBukkem | 28-05-21 | 21:02

Dus allemaal radarbeelden? Geen eigen waarnemingen...

appeltjesgroeneweide | 28-05-21 | 21:02 | 3

Dj coone - the return

( On topic...!! )

neonreclame | 28-05-21 | 21:04

Als die Marsmannetjes maar mondkapjes dragen.
En doen ze aan marsprivvullidsj t.a.v. Borealen?

HogeNood | 28-05-21 | 21:01

De mens heeft ruim 25.000 satellieten de lucht in geschoten waarvan er zo'n 1000 op dit moment nog actief zijn. Via google earth kan je bijna elke uithoek van de wereld bekijken met vrij helder en scherp beeld. Maar een fucking UFO kan men niet haarscherp op beeld krijgen terwijl er miljarden pokkies met HD camera's rondbanjeren.

Overigens geloof ik wel dat er buitenaards leven is maar de kans dat we die gaan tegenkomen is met onze huidige techniek erg klein. De afstanden zijn overweldigend groot in het heelal. Het zichtbare heelal is namelijk 4,6508E10 lichtjaar groot. SUc7 met je stuwraket :) Wellicht dat er in de hoek van kwantum mechanica nog leuke verrassingen gaan komen ben bang dat ik dat niet mee ga maken.

movingsquare | 28-05-21 | 21:01 | 9

@Ichneumonidae | 28-05-21 | 22:00: Ah ok ik ben nooit verder gekomen dat een potje knikkeren met Feynman. Maar beter geheim houden inderdaad ik denk dat ik gillend gek zou worden als ik kwantummechanica zou begrijpen.

A.I. van Dee | 28-05-21 | 22:04

@Nivelleermarionet | 28-05-21 | 21:44: Wat is er niet te begrijpen aan zwaartekracht? Grotere lichamen trekken kleinere aan. Ga maar eens dansen op de maan.

Ichneumonidae | 28-05-21 | 22:05

@A.I. van Dee | 28-05-21 | 22:04: Het is ook moeilijk te 'begrijpen' dat A zich op plaats X bevindt en tegelijkertijd op plaats Y. Ons evolutionair ontwikkelde denkvermogen is daar niet op toegerust.
Begrijpen lijkt me dan niet het woord. Het is zoals het is (hoe plat ook). Iha zijn waarom-vragen doorgaans oninteressant. We mogen al blij zijn als we het 'hoe' begrijpen en zelfs dat is vaak al buitengewoon moeilijk.

Ichneumonidae | 28-05-21 | 22:11
▼ 6 antwoorden verborgen

Beelden? Ja dat wel... zicht : 0 dat ook

Purk | 28-05-21 | 21:00

Hoe zit het met de Russen en Chinezen. Die moet dit vast ook opvallen. Of is het toevallig alleen de Amerikanen.

CzMichiel | 28-05-21 | 21:00 | 6

UFO waarnemingen komen overal ter wereld voor. Er zijn genoeg bekende gevallen van buiten de US en op alle continenten. Even goed zoeken naar voorbeelden op google.

Hangtietsmurfin | 28-05-21 | 21:12

De Russen zijn er juist heel erg open over, iets wat je ook in Zuid-Amerikaanse landen ziet en bijv. ook in Frankrijk en de UK. Er is daar door de jaren heen in elk geval voldoende voorgevallen op dit gebied en ze doen er een stuk minder geheimzinnig over.

blikjegrolsch | 28-05-21 | 21:53
▼ 3 antwoorden verborgen

Een soort onderzee-ruimteschepen. Met van die... dingskes.

Baron van Baesweiler | 28-05-21 | 20:56 | 3

Periskoop?

entwederoder | 28-05-21 | 20:58

Kippie-Knaus?

Guy de Lombard | 28-05-21 | 21:04

JUIST! Met van die dikke papperige vrouwenbenen.

Baron van Baesweiler | 28-05-21 | 21:12

Gewoon een corona Mutant. De Amerikaanse variant. Niks besmettelijker, wel veel vetter.

BBRDWR | 28-05-21 | 20:55

Haarscherpe beelden vanaf Mars (56 miljoen kilometer), maar schimmige beelden van “objecten” op korte afstand.

Kwelbeller | 28-05-21 | 20:50 | 7

@LV-225 | 28-05-21 | 21:07: 50.000 jaar ver? Een jaar is een tijdseenheid. Mogelijk bedoel je lichtjaar, de afstand die het licht in een jaar tijd aflegt. De dichtstbijzijnde ster is 4.24 ly van ons verwijderd.

Pardoes | 28-05-21 | 21:32

@LV-225 | 28-05-21 | 21:07: Defensie komt met een sensationele onthulling, met bewijsmateriaal gemaakt en verstrekt door defensie. Alle getuigenverklaringen zijn van defensiepersoneel. En wat er op een scherm te zien is, kan gemanipuleerd worden.

Vreemd dat mensen het niet gewoon voor waarheid aannemen.

Arachne | 29-05-21 | 00:15
▼ 4 antwoorden verborgen

Het is allemaal onzin. De Amerikanen vinden zichzelf enorm interessant. Dat weet de hele wereld. Lulkoek gaan ophangen in een sfeer van dat zelfs buitenaards leven Amerika interessant zou vinden is natuurlijk ronduit lachwekkend. Debiele Amerikanen. Maar goed. Een UFO is een ongeïdentificeerd dingetje. Het buitenaardse verzint iedereen er ook maar bij.

Leptob | 28-05-21 | 20:48 | 2

narrowminded... leppie

horsteknots | 28-05-21 | 21:01

narrowminded... leppie

horsteknots | 28-05-21 | 21:01

Ja vast, die Kerona net aan het weggaan, komp de Ufo eraan. Trap er niet in mense, trap er niet in.

entwederoder | 28-05-21 | 20:48

Loch Ness.
Ként u die naam?

Kapitein Sjaak Mus | 28-05-21 | 20:46

Zolang de beelden niet zo scherp zijn dat ik de aliens in de cockpit ons de dikke vinger zie geven of ons met de groene reedt moonen is dit allemaal een minder goede versie van het hoorspel van Orson Welles.

JanVergoor | 28-05-21 | 20:45

Grappig dat alleen de Amerikanen UFO's tegen komen.

SinisterNL | 28-05-21 | 20:45 | 2

In Oost- Groningen schijnen ze ook veel gezien te worden.

Pardoes | 28-05-21 | 21:33

@Pardoes | 28-05-21 | 21:33: Ik hoop ze vanavond nog te zien, de fles is bijna leeg. Kan niet lang meer duren.

76435 | 28-05-21 | 23:39

Stofje voor de lens

Fjildhoeden | 28-05-21 | 20:45

En hoé kon Jeremy Corbell deze radarbeelden bemachtigen? Lijkt me toch top-secret-materiaal...

Zenzeo | 28-05-21 | 20:44

Uiteindelijk ben je gewoon een dweil van een buitenaards wezen, als je je laat pakken door domkoppen zoals wei..!!

neonreclame | 28-05-21 | 20:42 | 3

Ja, als wei. Die dwijl.

Beste_Landgenoten | 28-05-21 | 20:44

Hua?

Zenzeo | 28-05-21 | 20:45

Gewoon afwachten, tot we een live beeld hebben, opgenomen met een 48 megapixel camera van een gestabiliseerde iPhone 11, of zoiets. Voorlopig kunnen het simpelweg glitches zijn in de geavanceerde systemen op die hypermoderne boten. Data van sensors, bewerkt door allerlei enhancement software en filters en dan op een schermpje gezet, mijn geld zou ik er niet op inzetten!

Hoe gaaf het idee ook, nog steeds zijn de beelden van UFO's niks beter geworden dan uit de tijd van de Ilford zwart wit filmpjes van 800 ISO. Dat wekt enige argwaan.

Beste_Landgenoten | 28-05-21 | 20:41 | 1

Ach! Ildford, met dat prachtige fotopapier, na belichting door de drie bakken in de doka halen en dan een pracht van een zwart-wit afbeelding. Dat waren nog eens tijden jongelui.

entwederoder | 28-05-21 | 21:00

Dat zijn geen UFO's.
Dat zijn Teasers.

Kapitein Sjaak Mus | 28-05-21 | 20:41 | 1

Amerikanen een klein stijfje geven om ze met blauwe ballen achter te laten.

Als het geen hoax campagne van de US is, dan is het een sateliet gestuurd hologram. Als ze tupac een concert kunnen laten geven dan kunnen ze ook wel nep airships de lucht in beamen.

JWZ_JMK | 29-05-21 | 01:33

Ontsnapt uit wuhan denk ik.

van stampij | 28-05-21 | 20:41

Dit was natuurlijk gewoon de Russische geheime dienst met pro-Trump propaganda. Allemaal voertuigen gevuld met Twitter bots

m.fucker | 28-05-21 | 20:41

100 miljarden naar defensie maar een fatsoenlijke camera zit er niet in.

klaas24 | 28-05-21 | 20:39

Ik hoop dat ze de échte Wim Heitinga terug komen brengen.

Lerp | 28-05-21 | 20:39

Waarom komen ze nooit eens gezellig een biertje drinken. Beetje bomen over het EK, formule 1. En dat ze daarna compleet lam weer weg vliegen.
Ik mis de interactie met deze youvoos.

Datzullenwenogweleen | 28-05-21 | 20:39 | 1

Ja gaaf. Hopelijk maken we first contact mee. Blijkt alles anders te zijn dan we denken.

P-unit | 28-05-21 | 20:39

Gehypte nonsens.

captainobvious | 28-05-21 | 20:38 | 2

ploblably.

Beste_Landgenoten | 28-05-21 | 20:42

Ja, aandachttrekkerij.

van Oeffelen | 28-05-21 | 20:52

Massa hysterie , zelfbedrog. Ze steken elkaar aan met hun opgefokte commentaren. Ze zien 't alleen maar dingen kilometers ver weg op schermpjes. Laat er maar eens landen bij het Witte Huis.

Zwizalletju | 28-05-21 | 20:36 | 3

Het Witte huis, was ooit eens een stipje op de Radar....

neonreclame | 28-05-21 | 20:43

Daar zit wat in... altijd ver of weg...

Purk | 28-05-21 | 21:05

en van waar de voorkeur van UFO om zich naar Amerika te begeven. Men is daar wat goedgeloviger, kijk maar naar Bonkers Bonespur als president.

MaarFeitelijk | 29-05-21 | 09:50

En het lijkt wel erg synchroon te lopen met de "second coming"..
Zou het?
Zo ja, is het einde der tijden upon us, en da's een bummert.
Het zou écht lache wezen als de mormonen het bij het rechte eind hadden. Dan maakt dit universum uiteindelijk toch sense.

NiCeY | 28-05-21 | 20:36 | 3

"Second Coming"?
Welnee.
Hooguit Ragnarok.

Kapitein Sjaak Mus | 28-05-21 | 20:43

@Kapitein Sjaak Mus | 28-05-21 | 20:43:
"De goden zullen herboren worden en de wereld zal herbevolkt worden door twee overlevende mensen"..
Dan gaan we weer gelijk op (verder terug dan bij af) met de ideologie der inteelt?
Vind ik geen fraai vooruitzicht.

NiCeY | 28-05-21 | 21:03

De Paroussia? Dat zou wel de Grootinquisiteur in het kwadraat zijn, als Christus bij Zijn langverbeide Wederkomst door de US Navy neergeschoten zou worden.

entwederoder | 28-05-21 | 21:09

Toch knap met 4K technologie dat we de pixels kunnen tellen. Al 70jaar technologische vooruitgang maar ufo beelden blijven hilarisch slecht.

zevensprong | 28-05-21 | 20:35

Mijn mobiele telefoon uit 1765 had een betere kwaliteit camera.

eerstneukendanpraten | 28-05-21 | 20:35 | 2

De kleitabletten uit het graf van Tutanchamon hebben hogere resolutie.

marcoplarco | 28-05-21 | 21:09

en toch the most advanced known to mankind. Holle woorden.
Het zijn gewoon eigen spullen van de yanks en men heeft vergeten de te zorgen dat er geen beelden naar buiten zouden gaan. Dit is als foto's verspreiden van de SR-71 of U-2 tijdens de eerste vlucht.

MaarFeitelijk | 29-05-21 | 09:48

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl