achtergrond

Geenstijl

Mannen grote verliezers derde golf

Een golf van droogte

Mannen zijn de vergeten slachtoffers van deze derde coronagolf. Ja, die naar zuurstof happende ic-liggers beleven ook een vervelende tijd, maar dat is niets in vergelijking met wat de penisdragende polderbewoners moeten doormaken. Die gaan namelijk steeds minder van bil. Een kwart van Nederland wipt minder in de lockdown, maar het zijn vooral de mannen die het daar zwaar mee hebben. "Opvallend is dat het merendeel van de mannen (66%) aangeeft te weinig fysiek contact te hebben. Terwijl dit bij vrouwen veel minder (33%) wordt aangegeven als een gemis", concludeert de dildoboer Christine le Duc uit eigen onderzoek. Resultaat: Een land vol gefrustreerde mannen, korte lontjes en blauwe ballen evenvol als de ic's. Steden vol op elkaar uitgekeken stellen onder ministerieel huisarrest. Een momentje voor jezelf vinden voor een drukverlichtend trekje is vrijwel onmogelijk, want iedereen. is. altijd. thuis. Ervoor betalen onder een rood lampje is ook al verboden door Mark. Hugo, prik eens door, want Dit Land staat op springen.
RIVM Update: +6257 Fappende Frusti's (onder voorbehoud van storing)

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.