achtergrond

Geenstijl

Vanavond bij BEAU. Minister Hugo de Jonge (CDA) en Wopke Hoekstra (CDA) liegen het volk voor

Het duo Ranzig & Opportunistisch schuift aan

Als er één ding is waar iedereen (van lockdownnuroepers tot virusvrijfanaten) tijdens die hele coronacrisis toch wel horendol van wordt, dan is het van de PR-praatjes van dit kabinet. Voortdurend worden in de achterkamertjes van het Catshuis de adviezen van het OMT voorgekookt, voortdurend wordt actieve openbaarheid tegengewerkt, voortudrend worden we belaagd met allerhande metaforenkul en voortdurend blijkt dat knagende gevoel dat er in werkelijkheid iets anders speelt dan je wordt voorgehouden 100% terecht te zijn. 

En net op zo'n moment dat je denkt 'nu zetten we ons even schrap, nu moeten we er met zijn allen tegenaan' blijven ze in Den Haag gewoon doorgaan met PR-spelletjes. Die worden blijkbaar niet verboden in de nieuwe lockdown. 

Want u kunt ons niet vertellen dat er niet ergens een CDA-spindoctor loopt te highfiven (terwijl het land naar de kloten gaat, red.) omdat Caesar de Jonge vanavond broederlijk naast Brutus Hoekstra aanschuift aan een van 's lands talkshowtafels. En dan ook nog de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens, die een kritische vraag nog niet stelt ook al wordt deze LETTERLIJK onder zijn neus geschoven. 

Aan die tafel gaan Hugo en Wopke vanavond dus vertellen dat het allemaal koek en ei is tussen Hugo en Wopke en dat Hugo en Wopke nu echt het landsbelang even voorop stellen en dat Hugo en Wopke er vanavond echt niet voor het CDA zitten en dat Hugo en Wopke het heus niet vervelend vinden dat Mark Rutte de vvd-campagne ernstig kijkend vanuit het Torentje voert. Als dat allemaal echt waar is, Hugo en Wopke, schuif dan niet op zo'n cruciaal moment met zijn tweetjes aan bij de meest kritiekloze politieke interviewer van Nederland (inclusief Linda de Mol). En mensen. Trap er niet in op 17 maart.

Tijd om de balans op te maken. Hoekstra wil uw stem

Tijd om de balans op te maken. Hoekstra wil uw stem

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.