achtergrond

Geenstijl

LIVE. Verhoren Wiebes en Asscher bij kinderopvangtoeslagaffairetribunaal

Kent u deze nog???

Zo. Vorige week de ambtenaren. Vanochtend wat politiek kanonnenvlees. Maar nu. Nu komen de echte kopstukken. De Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag begint de verhoren van Eric Wiebes en Lodewijk Asscher en dat komt mooi uit want Eric Wiebes en Lodewijk Asscher waren staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken toen de roversbende van de Belastingdienst losging op talloze onschuldige ouders. En alles, maar dan ook alles wijst erop dat Eric Wiebes (vvd-dinges) en Lodwijk Asscher (PARTIJLEIDER PVDA, DE PVDA DIE DEZE VERKIEZINGEN WEER EEN OF ANDER SOCIAAL LULVERHAAL GAAT OPHANGEN, red.) zich helemaal de tandjes hebben weggekeken bij alle ellende. En Eric Wiebes en Lodewijk Asscher waren politiek verantwoordelijk. Boontje. Ontmoet loontje.
UPDATE: JOEHOE WIEBES. Ben je deze antwoorden op Kamervragen uit september 2017 vergeten?
UPDATE: Kwartiertje schorsing nu. Heel raar. Wiebes vindt het allemaal ontzettend vervelend en kan zich niks herinneren van DAT HIJ VAN ALLERLEI KANTEN GEWAARSCHUWD IS. 
UPDATE: Dat was Wiebes. Dit draadje vat het wel een beetje samen. Zo om 18u Asscher.
UPDATE: Asscher kan wel een bloemetje aan showsteler Thierry Baudet sturen. Nu is iedereen alweer vergeten dat hij alles is vergeten.

Weet je nog, Lodewijk?

Moeilijk hoor, dingen onthouden

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.