achtergrond

Geenstijl

Beatrice de Graaf mocht weer liegen over islam

We kunnen weer berusten in verbazing, voorganger Beatrice de Graaf heeft de bliksem weer braaf afgeleid

In Dit Land beschouwen de MSM nog altijd leugenmachine Leo Lucassen als autoriteit en bellen ze Beatrice de Graaf, zelf bekrompen gehouden door een godsgeloof, om te oreren over "eenlingen" die door "IS-gedachtengoed" zijn "aangezwengeld", zonder open, eerlijk of zelfs maar plompverloren te contextualiseren dat zulk "IS-gedachtengoed" de leer van de profeet Mohammed is die via de koran, de moskee en de imam in de islamitische cultuur is verankerd. Want STEL JE VOOR dat na 9/11, na Theo van Gogh, na Charlie, Bataclan, de boulevard van Nice, de vele aanvallen op joden en de joodse gemeenschap, de omgeploegde kerstmarkten, mesaanvallen, het afslachten van een priester en het opblazen van kinderen bij een concert en de vele verijdelde voorbereidingen op veel meer bloedvergieten, de argeloze kijker zou kunnen gaan denken dat er *iets* scheef groeit tussen de geboren seculiere westerling en het gedachtengoed waarvan een giftig sediment sedert een halve eeuw de stroming van de Verlichting doet vernauwen en versmallen tot we uiteindelijk samen dichtslibben. Gelukkig is er Beatrice, om verstrooiing aan te brengen die ons kan helpen bij het blindstaren. Bedankt, Beatrice!

'We moeten uitkijken dat we geen religiekritiek.....'

Deze man waarschuwt pas 20 jaar

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

Belgiƫ is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.