Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Boze homo schrijft boze brief aan GS: 'Saharazand'

Hartenkreet in de mail

Ik ben geen racist, maar als je als witte blanke man een mening hebt over een niet-blanke dan wordt jou die titel al snel toebedeeld. Ik scheer niet iedereen over één kam, maar als je een mening over iemand met een andere achtergrond hebt wordt jou dat wel verweten. Ik ben wel homo, maar ik mag mij niet verweren bij een kwetsende opmerking want een echte kerel kan wel tegen een stootje.

Die dikke huid en de kunst van het 'naast mij neer leggen' heb ik de afgelopen jaren wel goed kunnen ontwikkelen. Ik heb mijn blonde haren inmiddels maar afgeschoren zodat zij in ieder geval dáár geen opmerking meer over kunnen maken. Zij. Hen. Die ik niet zal noemen, omdat ik dan een racist ben. Omdat ik dan iedereen over één kam scheer. Dat is niet zo, maar die impuls blijkt sterker dan de rede. 

Ik heb in de afgelopen jaren een breed pallet aan collega’s gehad. Alle huidskleuren, alle geloofsovertuigingen, alle afkomsten. Die samenwerking was altijd leuk. Ik wéét dat er ook anderen zijn dan zij.

Maar nu in Amsterdam homo's vaker worden bespuugd dan de grasmat door voetballers, vaker worden geslagen dan een tennisbal door Nadal, meer betonscharen tegenkomen dan een bouwvakker en meer glas naar zich toegeworpen krijgen dan de glasbak van Bonnie St. Claire is er voor mij een grens bereikt. Ik wil niet langer normaal maken wat niet normaal is. 

Saharazand

Laat ik hen, net zo lafhartig als ze waren bij het programma 'M', maar niet bij naam noemen. Gewoon, om mijn leven zeker te zijn. Zij zijn namelijk niet de vriendelijke, hardwerkende Marokkaanse Nederlanders met wie ik heb samengewerkt. Zij zijn Saharazand. En het zand knarst mij nu tussen de tanden.

Zij zijn het Saharazand dat met nichterige nektasjes rondloopt. Saharazand dat, altijd innig elkaar van achteren vasthoudend, op scooters de buurt terroriseert. Saharazand dat rubberen handschoenen draagt om besmetting met het coronavirus te voorkomen, maar wel twee homo's bespuugt omdat zij hand in hand lopen. Saharazand dat een homoseksuele Marokkaans-Nederlandse radio DJ met de dood bedreigt, omdat hij 'onethisch' muziek draait tijdens de ramadan, maar diezelfde nacht nog drugscrimineel Omar Essalih omlegt. Saharazand dat een advocaat van het leven berooft omdat hij het onverdedigbare durft te verdedigen. Moet ik nog doorgaan? 

Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin. Het Saharazand waait er gewoon overheen. Het Saharazand IS er al overheen gewaaid. 

En als wij, met zijn allen, niet NU ons veger en blik pakken om het zand van onze onschuldige, hand vast houdende, kano varende, gay pride vierende, songfestival liefhebbende, plaatjes draaiende homo’s te borstelen dan is het einde zoek. Slechts de politiek kan ervoor zorgen dat het Saharazand niet verder in onze geoliede tolerantiemachine wordt gestrooid. 

Dus Den Haag, steek jullie kop dit keer eens níet in het zand, maar help ons vegen! Alleen jullie kunnen er voor zorgen dat de strafmaat omhoog gaat. Als coronahoesters 10 maanden de bak in mogen, waarom gaan homohaters dat dan niet? Taakstraffen van 40 uur uitdelen is een regelrechte belediging voor de slachtoffers en vegen met de zandbak open.

Hee kijk nou. Nu ze weg is bij de politie mag ze het weer wel zeggen

Social

Reaguursels

Inloggen

De enige bijdrage van de Islam aan de maatschappij is haat tegen al onze Westerse vrijheden

Petrus de Dooper | 25-05-20 | 08:08

Islam = Haat

Petrus de Dooper | 24-05-20 | 17:02

het is de islam stupid!
Niks meer en niks minder minder minder.

Gerrit gordijnstok | 23-05-20 | 19:15

‘Roeptoeters als Wilders en Baudet’

Sorry, maar als je dat zo zegt ben je
-zelfs als homo die zo’n brief schrijft- gewoon af. Als je nu nog niet door hebt dat PVV en zeker FvD, de enige partijen zijn die daadwerkelijk voor homo’s opkomen, dan heb je geen enkel recht van spreken meer. D’66-homo Jetten zit in een regeringspartij en het enige wat hij concreet tegen homohaat doet is wat tweets voorlezen die naar hem gestuurd zijn. PVV doet, door de islam als gevaar te benoemen, in elk geval iets om de oorzaken te benoemen en de discussie daarover te bevorderen. FvD dient moties in om de hoeveelheid instroom aan ‘saharazand’ te beperken en terug te dringen. En jij, briefschrijver, doet alsof het schreeuwers zijn die niks voor jou doen of willen doen??? Omdat ze ‘schreeuwers aan de zijlijn’ zijn?
Doe die oogkleppen eens onderhand af en wees realistisch. Zie eens wat zij voor homo’s doen -wat in hun macht ligt. Als je dat doet kan ik je brief serieus nemen. Eerder niet.

Braboblanke | 23-05-20 | 19:14

Islam en homovriendelijk gaan niet samen. Nooit en te nimmer. Islam = Haat

Petrus de Dooper | 23-05-20 | 17:47

Voor de zoveelste keer: homohaat mag geen plaats hebben in Nederland. Dus moeten de homohaters weg. Opsluiten of wegsturen. Maar laat er iets gebeuren.

Montesquieue | 23-05-20 | 15:57

Nederlanders zijn ongelooflijk naïef door te denken dat er 'goede' Marokkanen bestaan. Ja, sommigen zijn inderdaad niet zo achterlijk als 95% van hun soortgenoten. En ja, sommigen kunnen inderdaad prettig in de omgang zijn.

Dit neemt echter niet weg dat ze nog steeds Marokkaans en Moslim zijn. Hoe komt het dat je op hogescholen en universiteiten gebedsruimtes hebt? Hoe komt het dat je bij grote bedrijven hoofddoekjes, gebedsruimtes en halal eten hebt?

Precies, ook de 'goede' en hoogopgeleide Marokkaan probeert zijn/haar cultuur en religie door te drukken. Je geeft ze een vinger (gebedsruimte) en uiteindelijk pakken ze je hele hand en voor je het weet zit je opgescheept met halal eten, verkopen ze geen varkensvlees meer en heb je een iftar op de werkvloer.

Greetjee | 23-05-20 | 14:20 | 1

Het gaat nog een tijdje duren voordat mensen doorkrijgen dat het niet realistisch is om iedereen op individuele waarden te beoordelen. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat we chaos en terreur zullen moeten accepteren omdat we bang zijn dat een groep te benoemen omdat er wellicht 2 of 3 tussen zitten die wel normaal kunnen doen. Er moeten groepsmaatregelen worden genomen, dat is beter voor iedereen en slechts jammer voor die 5% die niet totaal gestoord is.

Allevezoel | 23-05-20 | 16:00

het land was te klein toen men DACHT dat er beledigende opmerking van een tribune naar een donkerder getinte speler gemaakt werd .. het jong gelijk in de slachtoffer rol .. alle ander donkere ( ex-) spelers ook gelijk maar weer zendtijd om te vertellen hoe ontzettend gebukt zij gaan onder al de discriminatie en rascisme in dit land . en wat voor tyfus lijders de Nederlandse blanke man eigenlijk wel niet is .. Ieder weerwoord van een van hun ( blanke nl man ) wordt meteen uit zijn context gehaald en gebruikt als propaganda om statement te onderstrepen ..
Maar goed deze reactie zal ook wel als rascistisch beschouwd worden

sparrow | 23-05-20 | 13:35

De homomeneer is een collaborateur die steun zoekt bij het verzet voor de effecten van zijn eigen collaboratie.

Reflectie | 23-05-20 | 13:24

Wat is jullie mening hierover, mijn best GS collega-reaguurders?


Ik meerdere tegels gelezen en velen lijken uit te gaan van het idee, of vooroordeel, dat mensen die homo zijn (of een van die andere regenboogtinten) automatisch ook een links-politieke voorkeur hebben. Dus: stemmers van PvdA of Groen Links.


Ik denk dat een vooroordeel is.
Ok, je hebt uitzonderingen zoals Tofik Dibi destijds, maar de meeste homo's die ik ken, zijn 'rechts'. Ze stemmen over het algemeen niet religieus (dus geen CU, SGP of CDA), maar je kan ze vinden bij stemmers voor VVD en D66 en FvD en PVV en 50plus.

Dus waar dat idee van homo = links vandaan komt snap ik niet zo goed. Alle homo's die ik persoonlijk ken zijn zonder uitzondering stuk voor stuk hartstikke 'rechts'.

Wat is jullie idee hierover?

gaffelbaard | 23-05-20 | 13:08 | 4

Ik heb dit al veel vaker hier geschreven: volgens mij stemmen de meeste homo's op PVV, VVD of FvD. In ieder geval geldt dat voor mij, mijn vriend en al mijn homo-vrienden en -kennissen.
Ongetwijfeld zijn er ook onder homo's aanhangers van PvdA, GL en D66 te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat de grote meerderheid rechts stemt.
Het zou overigens wel eens heel goed kunnen dat het in de jaren '70 en '80 nog anders was.

staat het bier koud? | 23-05-20 | 15:00

Links. Zegt mij al genoeg.

Jezus_Boeddha | 23-05-20 | 17:05

De homo’s die ik ken zijn lid van linkse partijen of stemmen links.

maSs | 23-05-20 | 18:28
▼ 1 antwoord verborgen

"Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin. "
Beetje rare bewering wel. Het stoppen van van massale immigratie van mensen die een dubieuze middeleeuwse ideologie aanhangen en hele andere gedachten hebben over wat normaal is in een samenleving, lijkt me wel een vereiste om het probleem aan te pakken.
Dweilen met de kraan open, is een tamelijk nutteloze bezigheid.

De verwarde man | 23-05-20 | 13:07 | 2

Raar, maar wel logisch. Wat hij denk ik bedoelt is dat je de grens en wel kan sluiten, maar daarmee krijgen we de overlastgevers die nu al in ons land zitten, er.nog.niet uitgetrapt.

Als we de raddraaiers die hier al wonen eruit willen trappen, dan moeten we de mogelijkheden om de NLse nationaliteit af te pakken en ze gedwongen het land uit te zetten, verruimen.
Om dat te bereiken moeten de artikelen 14-15 Rijksweg Nederlanderschap gewijzigd worden. Onder de tegel van mr.money | 23-05-20 | 11:29 had ik daar iets over geschreven.

gaffelbaard | 23-05-20 | 13:15

@gaffelbaard | 23-05-20 | 13:15: inderdaad. Het heeft pas effect als je beide toepast: grenzen sluiten, opvang voor vluchtelingen in safezones zoals FvD wil heeft mijn voorkeur. Ten tweede moet je die tweede/derde generatie hier-geboren 'bekenden van de politie' rifapen uitschakelen door ze hun Nederlandse nationaliteit af te nemen indien ze er twee hebben, en als ze die niet hebben heel lang vastzetten en naar heropvoedingskampen sturen nadat ze hun gevangenisstraf hebben uitgezeten.

Flip468 | 23-05-20 | 17:56

PVV OF FVD moet de grootste partij worden, anders gaat dot nooit veranderen. Dus stemmen of bek houden. bij de vorige verkiezingen was PVV dé grote winnaar en 2e partij van NL geworden. Maar blijkbaar heeft de NL democratie dan de mogelijkheid om met 5 verliezende partijen samen te klonteren en alsnog de kiezer en het land van de democratie te beroven. Maw we zijn verloren. Pak wat je pakken kan en ga dan ergens heen waar allahs strijders niet naartoe kunnen lopen op dobberen

Alsikhetnietmeerweet | 23-05-20 | 13:01

Quote: Ik ben geen racist.
Dat bent u wel.

De kern v.h. probleem betreft een racistische ideologie.
Deze ideologie wordt gefaciliteerd door de Nederlandse politiek (reden?).
Als u iets zegt over de uitwassen van deze ideologie noemen ze u een ‘racist’.

Liever hebben ze dat u klappen op straat krijgt, anders deden ze er wel iets tegen. Er zijn politici welke hier wat tegen wilden doen, deze zijn of dood of staan voor de Rechter. Vandaar dat u af heden een ‘racist’ bent nu u het zo benoemd.

Deze enorme fuck-up dient u eerst even te doorzien.

Sw.Dwaallicht | 23-05-20 | 12:33 | 1

Zeer juiste analyse uwerzijds
De beste man signaleert wel een aantal zaken maar kan de verbanden niet leggen.
Oorzaak en gevolg uit elkaar houden schijnt voor velen nogal lastig te zijn.

Cousin Eddie | 23-05-20 | 13:35

In het westen zijn we gaan geloven dat de pen machtiger is dan het zwaard.

Oepsie1234 | 23-05-20 | 12:21 | 1

Ghe, precies wat ik dacht net toen ik me aan het scheren was.
En dat moesten we gaan denken en geloven sinds 2 november 2011.
Nou het werkt zoals we zien!

grapo | 23-05-20 | 12:30

Het probleem, meneer de beauze heaumeau, het probleem is dat uw boosheid (net als dat van velen) niet boos overkomt bij de ontvangers van de beauze beaudschap. Beausheid uit zich niet in een briefje met nette woordjes.
En dat, meneer de beauze heaumeau, komt dan weer door jarenlang policor gelul, jankende sneeuwvlokjes en rubbertegel politici.
Scheld eens een keer. Van onder uit uw tenen. Zonder dat u bang bent iemand te kwetsen of angst hebt voor de reacties daarop.
Geen eeuwige stille tochten als er weer eens iets schokkends is gebeurd maar laat uw beausheid eens echt zien.
Dat geld eauverigens niet alleen voor beauze heaumeaus.
Protesteren omdat je te weinig geld hebt of de stufie te laag is door een kruispunt of gebouwtje te bezetten en dat dan met je Iphone van 1600 euro filmen of streamen komt niet goed over. Staken om de werkdruk op je aan te kaarten en dan alleen maar meer geld vragen terwijl je met een dure ov kaart of eauteau naar den hagistan bent komen lopen te reizen, mmm.
Een revolutie kan nooit gewonnen worden zonder echt boosheid te tonen. De bastille moest ervoor bestormd worden, wounded knee was geen uitstapje, ceaucescu werd niet met lieve woordjes gevraagd om weg te gaan, en de yezidi vrouwsoldaten hebben isis niet met een buikdansje overgehaald om te vertrekken.
Beausheid kent geen lieve policor kringgesprekjes.
Trek godverdomme je bek eens echt open, en wacht niet op de publieke opinie. Die is al verziekt door het policor journaal.
Kut heaumeau, je bent toch geen mietje ?!
Verder niet haatdragend hoor, van mij mag je bruine sterren zoveel je wilt. Maar val mij er niet mee lastig. Daar wordt ik godverdomme boos van en dat wil ik niet op mijn eerste vrije weekend in 9 weken tijd. Ongezien de tiephus en *plop*.

grapo | 23-05-20 | 11:57 | 10

@gaffelbaard | 23-05-20 | 13:20: art 1. Precies.. mijn levens overtuiging is dat homosexueel niet normaal is. En dat verdedig ik. Zonder echter iemand te onderdrukken of te bewegen mijn overtuiging over te nemen. Tolereren en accepteren dat 'ze' er zijn. Maar normaal vinden , of in mijn leven integreren. Nooit ,

grapo | 23-05-20 | 14:11

Grapo is onder deel van het probleem en wil dus geen onderdeel van een oplossing zijn..."Maar val mij er niet mee lastig. Daar wordt ik godverdomme boos van en dat wil ik niet op mijn eerste vrije weekend in 9 weken tijd." Dat is precies het probleem in Nederland.

echtpaul | 23-05-20 | 14:40

@echtpaul | 23-05-20 | 14:40: er is geen probleem. dus er hoeft geen oplossing. er moet gewoon een wet gevolgd worden. niet meer, niet minder. artikel 1 zoals gaffel al zei. niet discrimineren. mocro, homo, islam, christen, jood.. allemaal gelijk. ook in het recht over opvattingen t.o.v homosexualiteit of religie of wat dan ook. wil je dat niet dan moet je art. 1 afschaffen.. dan heeft weer iedereen hetzelfde 'recht' of risico om uitgeschakeld,kaltgesteld of vastgezet of verbannen te worden omdat ie anders is dan wat de norm is. en nou niet komen met "ja maar democratie en/of meeste stemmen gelden" dat werkt dus niet, zien we al een halve eeuw.

grapo | 23-05-20 | 16:43
▼ 7 antwoorden verborgen

Waarom geen gelijke straffen voor mishandeling? Het is toch vreemd dat het erger is dat je wordt gemept omdat je tot een bepaalde groep behoort dan als je wordt geslagen en tot de normatieve meerderheid behoort..

mr.money | 23-05-20 | 11:29 | 2

Mwoa in het recht kennen ze iets zoals verzwarende en verzachtende omstandigheden. Een weerloze baby keiharde schop geven omdat hij in de weg zat zou volgens jou een identieke zaak zijn als een 120 kg zware wereldtitel houder kickboxen een schop geven bij een kroegruzie omdat hij je meisje bepotelde?

peterdh | 23-05-20 | 12:17

Door wat je schreef terugdenken aan dit voorbeeld daarvan.
www.trouw.nl/nieuws/slachtoffer-badr-...
En de PVV bashende reactie daarop.
www.gelderlander.nl/binnenland/wilder...
Die inhoudelijk overigens niet klopt (was dat opzet?). Sla artikel 14 of 15 rijksweg op het Nederlanderschap er maar op na. Maar ja, ... de casus van Hari voldeed niet aan de vereisten voor de mogelijkheid om zijn NLse nationaliteit af te pakken.

En dat brengt me op het volgende idee:

Art. 14 en 15 Rijksweg Nederlanderschap moet worden verruimd.

-veroordeeld voor 2 jaar (nu is dat 8 jaar) celstraf of meer? Automatisch paspoort kwijt, en preventief de cel in of in blijven in afwachting op gedwongen uitzetting,
- verkrachter met geweld? Of van weerlozen zoals bejaarden of gehandicapten? Paspoort kwijt.
- recidive vrouwenmepper? Paspoort kwijt.
- recidive geweldpleger bij het uitgaan? Paspoort kwijt.
- geweld tegen hulpverleners? Paspoort kwijt.
- betrapt op uitkeringsfraude, belastingontduiking, vermogensfraude? Paspoort kwijt.
- veroordeeld voor een hate-crime (gericht tegen blanke NLers of een andere dan de eigen ras/afkomst, gericht tegen homo's, vrouw of gehandicapte). Paspoort kwijt.
- recidive winkeldieven? Paspoort kwijt.

Nu ligt de lat veel te hoog. Daardoor krijgen we notoireoverlastgevers niet ons land uit. Dus, die drempel moet omlaag.

Nationaliteit kan je nu al i.g.v. een zwaar misdrijf of terrorisme. Dat laten we zo.

En verder zetten we een streep door de bevoegdheid en maken er een automatische verplichting van.

Dus, "Onze Minister kan het Nederlanderschap intrekken van de persoon die onherroepelijk is veroordeeld wegens", moet dan doorgestreept worden en vervangen met
"Het Nederlanderschap wordt van rechtswege ingetrokken, terugwerkende tot het tijdstip van verkrijging of verlening, voor een persoon die onherroepelijk is veroordeeld wegens"

gaffelbaard | 23-05-20 | 12:52

nou meneer de Beauze Heameau deze situatie is door mensen zoals u zelf gecreëerd, altijd maar je best doen om invasieers niet tegen de borst te stuiten en vooral proberen rechtse politieke figuren belachelijk te maken, leef maar in de wereld die je zelf gemaakt hebt.

Johnroe | 23-05-20 | 10:38 | 2

Inderdaad. Dit individu met zijn "rechtse roeptoeters" is het perfecte voorbeeld van de moreel superieur die nu geconfronteerd wordt met zijn eigen keuzes, maar daar nog steeds het verband niet tussen ziet. Ik heb nul komma nul sympathie voor dit soort lieden.

Grachus | 23-05-20 | 11:01

Toen ik begon te lezen, maakte ik me boos over het onrecht, maar je reactie brengt me inderdaad op andere gedachten. Onze vriend is inderdaad een deuger die nu de deksel op zijn neus krijgt van zijn eigen gedeug. Misschien moet het Sahara zand het nog wat erger maken in de hoop dat de wal het schip keert. Ben alleen bang dat de wal intussen van boter is.

wimaa | 23-05-20 | 11:24

Hi, heus niet elke Marokaan of Turk hangt de sahara woestijn gedachte aan van ISIS, maar wordt het niet een keer tijd dat je je man, zoon, oom, vader, broertje (die vooral) aanspreekt dat ze in Nederland zich een beetje gaan aanpassen en respectvol omgaat met de LHBT'ers. Gaan wij ook een stuk respectvoller om met dat zooitje uitschot - losers.

Michael Boss | 23-05-20 | 10:35

Nounou, daar kwam dan eindelijk het hoge M-woord (pun intended) eruit, gisteravond bij M... Misschien toch geschrokken van de reakties op het gedraai en wegkijken van Halsema en Jetten vorige week. Er is éindelijk een keer 'benoemd', Kunnen we nu dan misschien eens een keer gaan 'bouwen'?

Zenzeo | 23-05-20 | 10:08 | 2

Allemaal in scene gezet. Ze konden Jetten en Halsema HET natuurlijk niet laten zeggen. Slecht voor de zeteltjes en het imago. Met Lust die toch een beetje een einzelgänger is, loopt men dat risico minder. Zo we hebben err aandacht aan besteed en we gaan weer over tot de orde van de dag met het zingen van Psalm 19 van de heilige multiculti samenleving.

Grachus | 23-05-20 | 10:55

Ja, nu gaat de politiek vast actie ondernemen...

Rest In Privacy | 23-05-20 | 10:06

(Zelf verwijderd: Te lang)

Chuck the plant | 23-05-20 | 09:56

Het sahara zand is Inderdaad allemaal genetisch afval. Maar de echte boosdoeners is keer op keer de Nederlandse regering. "Onze" volksvertegenwoordigers die ons dit aandoen!!!!

roeperdepoeper53 | 23-05-20 | 09:03

Grenzen sluiten is wel degelijk een deel van de oplossing. Het beperkt namelijk de groei van het probleem in de komende decennia. Als je begint met dweilen zul je eerst de kraan dicht moeten doen.

En het is de gevestigde politiek die het probleem tot deze proporties heeft laten groeien en zelfs nu nog laf wegkijkt. Het begint met het massaal erkennen van een probleem en dat is nog steeds niet gebeurd dankzij het politiek correcte kankergezwel dat diep in Nederland is uitgezaaid.

_Roy_ | 23-05-20 | 08:59

Als je als heaumeau (mind the spelling redactie) zo denkt en “redeneert”, dan kan je net zo goed gelijk gaan onderduiken. Wat een laffe houding om ongefundeerd een linkse PVV en een rechtse FVD categorische weg te zetten als rechtse roeptoeters. Wat heeft links en rechts in beginsel met islam terrorisme te maken? Hoe open ben je zelf dan? Hoe stoer ben je als je je haren afscheert omdat je huilie wordt als ze je aanspreken op blond haar? Net zo stoer als Zweedse dames die hun haar zwart verven om minder lastig gevallen te worden? Ook een legging onder je rok aan doen omdat ze er anders onder gaan zitten of filmen? Jouw manier van redeneren is juist de reden dat het steeds erger wordt. Net als COC die shtloads aan subsidies binnenharkt om maar inclusief te kletsen zoals de subsidieverleners het graag horen en zo namens alle heaumeaus hun vrijheid kapot maakt. Marokkanen zijn goed om lekker van achter te nemen, verder vooral onder de duim houden. Vraag maar aan Pim.

Rest In Privacy | 23-05-20 | 08:43

Kan dit op de voorpagina van de Telegraaf, of VK, aub.
Dit mag heel Nederland eens onder ogen zien.

Ray Skak | 23-05-20 | 08:22 | 3

Nergens voor nodig, dat weet heel Nederland al. Probleem is dat er een heeeel klein deel van Nederland (een paar procentjes denk ik) de macht en middelen in handen heeft om van alleen al het wijzen naar <insert zielige minderheid> een rasisme en discriminatie ding van mega proporties te maken.

gummetjes | 23-05-20 | 09:05

Juist!

genoegisgenoeg | 23-05-20 | 09:14

@gummetjes | 23-05-20 | 09:05: Men weet het, maar ontkent het op hetzelfde moment. En de kwaadaardigen bij D66/Gl zijn niet een paar procent. Er zijn nog hele hordes die de 1000 jarige multiculti EU heilstaat als het ultieme streven zien.

Grachus | 23-05-20 | 12:18
-weggejorist-
de Jager59 | 23-05-20 | 08:11 | 2

als de politiek dit moet oplossen, dan kan je nog lang wachten. zij zijn namelijk de oorzaak dat het zover gekomen is.

isotope 465 | 23-05-20 | 08:05
-weggejorist-
nokkenaskettingklem | 23-05-20 | 07:41 | 1

Hoezo werkt grenzen sluiten niet? Heb je het geprobeerd? Maar is goed. Stem maar weer op dezelfde idioten. Altijd hetzelfde blijven doen en dan plotsklaps een totaal ander resultaat verwachten. Gaat niet gebeuren dus.

Wim Venijn | 23-05-20 | 07:31

Wanneer biedt Ellie Lust haar excuses aan?

De schrijver verwcht geen oplossingen van Wilders en Baudet. Van wie verwacht hij dan wel oplossingen? De christelijke partijen, aangevoerd door CDA, hebben steeds de vrijheid van geloven (vrijheid van niet geloven is zonde) in het oog, de "socialisten" (blanke personen (m/v) die een hekel aan zichzelf hebben zoalng het geld hun kant op rolt) hebben hun eigen geloof in het oog, mohammedanen zijn daar onderdeel van en de VVD zit er voor Unilever, Shell en Philips en helpen als het moet mee homo´s van de Shell toren te mikken.

bergsbeklimmer | 23-05-20 | 07:12

Homo betekent in Latijn 'hetzelfde'.

Hevvlan Demuru | 23-05-20 | 07:08 | 5

Die islamietjes durven vanalles, alleen in groep. Is u dat nooit opgevallen?

Hevvlan Demuru | 23-05-20 | 07:16

Drs. H. Janmaat, daarna professor Pim........

Zoals Gandhi; eerst zal men u ridiculiseren, daarna met geweld bestrijden om daarna *uiteindelijk* te accepteren.

Hevvlan Demuru | 23-05-20 | 07:20

@Hevvlan Demuru | 23-05-20 | 07:09: BLAM..... i am the great cornholio and i need tp for my bonghole..... hmmmmmm COfFEEeE hmmmmrf caFeiN

Ja allez sry zunne... Homo

sapiens sapiens

Schaapmens met je halal.... je graaft je eigen put met Saharazand..... moeilijk, moeilijk...

Hevvlan Demuru | 23-05-20 | 07:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Vreemde gedachten,je wordt bedreigt omdat je van iemand houdt dat volgens een paar verzonnen vliegende objecten niet mag.

ewout56593235 | 23-05-20 | 05:10

Tja, Links maakt meer kapot dan u lief is.

En de grens dicht met een lijst aan landen is zeeeer noodzakelijk. Dat is onderdeel van iedere oplossing die u kunt bedenken.

ik zou het zelfs omkeren: als "grenzen dicht" er niet inzit, weet u dat het plan onserieus is.

Maar goed, ik snap wat de auteur bedoelt: de kraan mag dan wel openstaan, maar er wordt niet eens gedweild. Sterker nog, wordt niet eens gepraat over beginnen met dweilen.

Maar net als iedere "oplossing" zonder "grenzen dicht", onserieus is....
... is ook iedere commentator die Baudet en Wilders aan de kant zet, onserieus over het oplossen van dit probleem.

Wilders is evengoed een lakmoes test: Als Wilders er geen onderdeel van is, is het geen oplossing.

En Wilders woont al sinds 2004 in leger kazernes met 24x7 politie bescherming vanwege hetzelfde tuig waar de auteur last van heeft. Hij heeft waarschijnlijk al meer aanpassing aan zijn leven moeten maken dan u, en zeker meer vrijheid ingeleverd.

Als u op dit moment sympathie vraagt voor uw situatie - waar was uw sympathie destijds voor die van hem, als ik vragen mag?

Rest In Privacy | 23-05-20 | 03:37 | 6

@Festen | 23-05-20 | 07:15: En natuurlijk het belangrijkste niet vergeten: Stemvee. In Frankrijk is het net zo gegaan met links en het binnenhalen van woestijn bewoners. De Gaulle heeft hier voor gewaarschuwd. Gastarbeiders ok,maar daarna terug. Hij waarschuwde toen al ,dat als ze zouden blijven, ze met hun broedgedrag de Fransen eruit zouden fokken. Mitterand is daarna begonnen met de gezinshereneging etc. Dit vooral omdat ze nodig waren als stemvee. Links, in Frankrijk, was toen bijna vernietigt na de val van de Sovjet-Unie. Men heeft toen een tijd het Socialisme als afgedaan beschouwd. Een achterhaalde ideologie.

drolloman | 23-05-20 | 08:35

@Festen | 23-05-20 | 07:15: Vergeet niet de rol van de christelijke en katholieke partijen. Die hebben er altijd voor gezorgd dat de gehuwde vrouw achter het aanrecht bleef. Toen de traditionele industrie (textiel, scheepsbouw) arbeiders nodig had waren de werkgevers daardoor genoodzaakt die arbeiders uit het buitenland te halen. Het eenverdiener/kostwinnersmodel was heilig. Bijkomend voordeel was dat de lonen laag bleven.

theo-is-dood | 23-05-20 | 10:59

@JanAmsterdamEnzo | 23-05-20 | 05:38: 1) het was een pact. Er waren wel werkkrachten in Nederland, maar links vond het absoluut 'not done' om de destijds zeer genereuze uitkeringen en hun gneieters aan te pakken. Daarom de deal 'geen door links aangewakkerde sociale onrust en we houden de fabrieken met goedkope arbeidskrachtne uit het butienland open. 2) Het waren gastarbeiders. De bedoelig was dat ze zouden terugkeren. Door een dealtje tussen Lubbers en het PvdA mochten die lui opeens allemaal blijven in plaats van dat ze teruggestuurd werden. 3) De massale import van invasieve exoten is pas begin jaren '90 begonnen toen Nederlandse paspoorten als zoete broodjes werden uitgedeeld. Die paar die hier nog waren op het einde van de arbeidswerving kunnen nooit de aantallen veroorzaakt hebben, waarmee we nu zitten.

Grachus | 23-05-20 | 12:26
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik blijf erbij, die Ellie Lust is een robocop.
Waarschijnlijk een kleine verspreking door een foutje op de printplaat.
Die komt er niet meer in bij NPO.

Piet-Kietelaar | 23-05-20 | 03:30 | 5

Het lagere politiepersoneel moet vooral de andere kant op willen kijken als juist de leiding niet integer handelt. Bereidwillig moeten ze zijn.

Rest In Privacy | 23-05-20 | 09:11

@MickeyGouda | 23-05-20 | 04:35: U is een geweldige grappenmaker. De Amsterdamse korpsleiding kon met sokpop Lust laten zien hoe vooruitstrevend de politie is door LGQBTX ook in het korps op te nemen.

theo-is-dood | 23-05-20 | 11:01

@theo-is-dood | 23-05-20 | 11:01: Ja, dat was de stupiditeit van de politie. Als ze namelijk niet naar haar zijn hadden gekeken, maar naar wat ze kan, dan hadden ze geweten dat Lust in haar vorige werk erg goed was.

Grachus | 23-05-20 | 12:34
▼ 2 antwoorden verborgen

"Slechts de politiek kan ervoor zorgen dat het Saharazand niet verder in onze geoliede tolerantiemachine wordt gestrooid. "...

Haha, was dat maar zo, de politiek kan niet veel meer dan met hun reet op het pluche te zitten, en maar lullullullullulen.
Indien het anders is verneem ik het graag d.m.v. daden.

watmagjenogwel | 23-05-20 | 03:11
-weggejorist-
Overmar | 23-05-20 | 03:09

Er is geen 'homogeweld' in Amsterdam. Er is pas sprake van 'homogeweld' als homo's zichzelf eindelijk gaan verdedigen. Al dan niet in georganiseerd verband.

Peter Emile | 23-05-20 | 01:37 | 3

Homo's staan doorgaans niet echt bekend om hun vechtkunst.

_Roy_ | 23-05-20 | 09:05

Geweldig en dan pakken ze natuurlijk nét de verkeerde 15 of 16 jaar oud. Wordt aangifte tegen ze gedaan.
Linksdraaiende advocaat erbij en ziezo boetes en celstraf voor de ondernemende homo.
Want dán zijn ze opeens wél voortvarend bezig

SolidRock | 23-05-20 | 10:46

Mooi om deze term even goed te duiden!

Reflectie | 23-05-20 | 13:27

De gay golden days are over in Amsterdam.

MistaRazista | 23-05-20 | 01:25

Het boeit geen ene ruk uit welke hoek de daders komen, klopt als deugend volk dit roepen... maar kom dan niet aan met stigma’s of etnisch profileren, iedereen voor de wet gelijk, dat moet het enige uitgangspunt zijn. Ja en als dan blijkt dat moslims veelal draaideur criminelen zijn, jammer dan, niks geen zalvende woorden maar gewoon straf krijgen. Elke hoek dat kritiek uit op de handhaving is volgens deugend NL intolerant en een nazi... dat in deze kwestie homo’s structureel overlast en criminaliteit ervaren door tuig interesseert de deuger geen ene flikker.

Hollandse_blauwe | 23-05-20 | 01:15

Die ‘roeptoeters’ proberen het tenminste, had de laffe linkse partijen genoemd en de partijen die toekijken.

BozePaarseMan | 23-05-20 | 01:00

Homo achtig om niet man en paard te benoemen, zeg gewoon uit welke culturele hoek homo haat afkomstig is.. Vaak zijn het zelf kasthomo's met hun heup tasjes.. Daar zal waarschijnlijk ook wel het diepliggende psychologische probleem liggen bij die kereltjes met woestijn roots.

Batavi Magistralis | 23-05-20 | 00:56 | 4

@GeenHeil | 23-05-20 | 01:00: haha, dat zou het inderdaad kunnen zijn, maar ik ging nog uit van enig empathisch perspectief met een psychologische achtergrond.. Maar het kunnen inderdaad ook gewoon onderontwikkelde figuren zijn? Bestaan die nog? en is hun geloofsovertuiging daar een trigger van? Vragen...

Batavi Magistralis | 23-05-20 | 01:09

@Batavi Magistralis | 23-05-20 | 01:09:

Die laatste vraag is heel interessant. Het is in zekere zin een kip-eiverhaal. Er bestaat een informatieve feedback-loop tussen hun geloof en hun mentale vermogens, maar die is in het geval van moslims en de islam non-informatief. De feedback bestaat immers uit verschillen die in de praktijk geen verschil maken. De visie blijft ongewijzigd. Er is geen sprake van een ontwikkeling binnen de islam.

GeenHeil | 23-05-20 | 01:42

In de Moslimgemeenschap is erop jonge leeftijd veel homosexualiteit. Dit omdat de meisjes zo afgeschermd zijn. Trouwens mocht het een paartje lukken om voor het huwelijk sex te hebben dan gebeurd dit voor het meisje oraal of anaal. Dit in verband met het maagdenvlies intact sprookje. Dus veel kont gebeuren in die gemeenschap.

drolloman | 23-05-20 | 08:44
▼ 1 antwoord verborgen

Zelf binnengehaald links, dus niet zeuren

Troumoetblijcken | 23-05-20 | 00:46 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
NakedJehuty | 23-05-20 | 00:23
-weggejorist-
Tee Of Cup | 23-05-20 | 00:20 | 3

een brief schrijven lost niets op meneer, dat weten de naffers ook.

Bill Cosby | 23-05-20 | 00:02 | 1
-weggejorist-
zalkmarzegge | 23-05-20 | 08:00

"""Tiener"""".

JackStick | 23-05-20 | 00:00

"In het verleden behaalde resultaten bieden vaak wel een garantie voor de toekomst."

WernerT | 22-05-20 | 23:57

Een pot en een poot
Moeten kapot en dood
Door het vrijdaggebed
Is de toon gezet
Wollah! Allah is groot!

Boven in de minaret
Krijgt iemand een zet
De stoep kleurt rood
‘t Is bloed van ‘n jood
Dat is de islamitische wet

Daar komt weer ’n boot
Voor bad & brood
En voor in bed
Willen ze ‘n slet
’t Liefst ’n blonde stoot

Abdullah & Achmed …
Opgerot & uitgezet!

Angélica de Sancé | 22-05-20 | 23:56 | 8

Eerst de klare taal van Ellie, nu de jouwe, op vlijmscherpe rijm. In de categorie "dingen die hoog scoren op de happy-meter".

MickeyGouda | 23-05-20 | 04:51

Gaaf!

Jemoesteensweten | 23-05-20 | 08:28

Copy/paste,eens zien of er muziek bij kan bedenken.

De Profundus | 23-05-20 | 08:40
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Polarisator | 22-05-20 | 23:49 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Vanavond een stukje gezien van 'M'. Was overigens voor het eerst. Maar als je dan ziet met hoeveel moeite, hoeveel gekronkel, en met wat voor een diarree aan woorden er voor nodig is om eindelijk, eindelijk het woord 'Marokkanen' te laten vallen, dan krijg je het plaatsvervangend benauwd. Alsof je een bevalling meemaakt van een baby in stuitligging.

En dat nota bene met drie (!) homoseksuelen aan tafel. En als vierde een Marokkaanse advocaat die voortdurend hamert op het veronderstelde feit dat 'benoemen' niet helpt tot het oplossen van dit grote en bedreigende probleem, en die geen weerwoord krijgt op die opmerking - integendeel.

Het probleem is bedreigend, omdat het hier gaat niet alleen om vrijheid 'an sich', maar vooral specifiek om de vrijheid van ruwweg een miljoen Nederlanders, die op de een of andere manier geboren zijn met een seksuele voorkeur die niet hun keuze was en die toevallig niet past in het patroon 'Vader-Volvo, moeder-mavo, kindje-Lego en hondje-Bonzo.'

De breuk die in onze samenleving is ontstaan door de massa-immigratie uit voornamelijk moslim-landen, is er een die loopt langs lijnen die het diepst ingebakken zitten in mensen: sociale, culturele en religieuze. Voeg daarbij nog de enorme groepsdruk in moslimse kringen en het collectieve gebrek aan zelfbeheersing, en je hebt het over een breuklijn tussen beschavingen, die veel weg heeft van die tussen twee tektonische platen: zodra de wrijving tussen twee van die platen te intens wordt, volgt een verwoestende aardbeving.

Het is een illusie om te geloven dat die twee tektonische platen - de westerse en de oosterse - ooit aan elkaar zullen groeien.
Ik zie Joegoslavische toestanden in het verschiet. In heel West-Europa.

Peter Emile | 22-05-20 | 23:36 | 7

Peter Emile, het reële probleem is dat dit niet onwaarschijnlijk lijkt indien er niets veranderd. En omdat ik daar nog geen duidelijke tekenen van zie is elke vorm van oppositie tegen de zittende machthebbers en hun trollen leger gerechtvaardigd. De toekomst is kneedbaar, volhouden en door blijven pakken.

Sw.Dwaallicht | 23-05-20 | 00:22

@Peter Emile: "Ik zie Joegoslavische toestanden in het verschiet. In heel West-Europa."
Mijn complimenten voor uw lucide analyse en toekomstvoorspelling. Ik vrees dat u geljk gaat krijgen.

theo-is-dood | 23-05-20 | 11:08
▼ 4 antwoorden verborgen

"ik ben geen racist" . Google die maar eens.

Standaard reflex. Ingebouwd tijdens de kleuterschool door links afgelopen 40 jaar om elke kritische gedachte met een kleurtje meteen om te buigen naar schuldgevoel en angst voor uitsluiting.

ChristianV | 22-05-20 | 23:33
-weggejorist-
Polarisator | 22-05-20 | 23:30 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Het lijkt de laatste tijd wel of gays het alleenrecht hebben op het lastig gevallen worden. Menig vrouw / meisje wordt dagelijks lastig gevallen. Hoor of lees je amper wat over.

AntonJansen | 22-05-20 | 23:26 | 7

Ja maar dat is vaal beledigend en intimiderend gedoe na afwijzing. Helemaal niet leuk, maar heameaux hebben sneller echt stoeptegels enzo te vrezen.

Shoarmamasutra | 23-05-20 | 00:00

@yesterdayandtoday | 22-05-20 | 23:54: als u het goed aanpakt komt u helemaal niet in de kampeersectie terecht. Mensen die zomaar ineens als ongeregistreerd vluchteling in ons land verschijnen hebben soms de neiging ook zo maar weer te verdwijnen. Mocht dat het geval zijn met de dader dan gaat men er al snel van uit dat hij een ander land als onderkomen heeft gezocht en volgt er weinig tot geen onderzoek. Dat werkt in dit soort gevallen erg in uw voordeel.

The2Amendment | 23-05-20 | 08:46
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik denk trouwens dat veel meer homeo's en lesbeo's die geen brieven schrijven al vrij lang snappen dat ze in deze kwestie NIETS aan links hebben en heel weinig aan de VVD.
Je hoort ze niet altijd, maar ze stemmen al een tijdje PVV en FvD.
Hoewel ik geen homo ben zou ik toch wel op De Tjer stemmen, als hij tenminste belooft om nooit meer in zijn blootje op een piano te gaan liggen. Op een piano gaan liggen, zelfs al is het gekleed vind ik toch al een beetje gay.

JvanDeventer | 22-05-20 | 23:25 | 2

De enige links partij die NL nog heeft is de SP. Groenlinks is surrogaat.... en de VVD, CDA, PvdA en D66 zijn 'middenpartijen', ook wel bekend als kleurloos.

Rechtse partijen.... FvD, SGP - al kan je die laatste ook als themapartij zien.
De PVV is een beweging, dus dat is zo en zo al weogstreepbaar - die stakkers die daar nog op stemmen (lees intrappen) verdienen ok niet beter om hierdoor door de VVD & CO uitgelachen te worden.

litebyte | 22-05-20 | 23:37

@litebyte | 22-05-20 | 23:37:
"VVD, CDA, PvdA en D66 zijn middenpartijen".

Fout.
De VVD is een filiaal van GroenLinks, evenals D66, de PvdA is een links fossiel uit de eerste helft van de vorige eeuw, en GroenLinks is een gevaarlijke religieuze sekte.

Peter Emile | 23-05-20 | 00:00

Wat ze hier willen verkopen als rasime, is geen rasisme. Moslims zijn immers geen ras. Dat gezegd zijnde. Als ze mij een racist noemen, omdat ik voor mezelf opkom en er wat van zeg als ze weer eens de eikel uithangen of mij hun wil willen opleggen dan is dat maar zo.

Jij moet kunnen rondlopen zoals jij dat wil. Zolang het niet aanstootgevend is en onvereenstemd met de wet moet dat maar kunnen.

Stop er eens mee met in een hoekje te kruipen. De politiek moet dit oplossen, zij moeten achter hun veren gezeten worden en noem ook de oorzaak maar.

We moeten ons niet als schapen laten kelen. Genoeg homo's in amsterdam denk ik om jullie keel eens open te zetten.

Lt-Kol Kilgore | 22-05-20 | 23:20 | 3

"Genoeg homo's in amsterdam denk ik om jullie keel eens open te zetten."

Ik denk dat veel mensen een wat verwarrende associatie zullen hebben met 'homo's die hun keel open zetten'...

Peter Emile | 23-05-20 | 00:07

Moslims geen ras, dat dacht ik ook van Marokkanen.... Onze rechters zijn experts in recht krom maken.

Gandalph | 23-05-20 | 00:34

Je wilt dus een uitzonderingspositie. Sorry man, maar die krijg je niet. Iedereen is volgens de wet gelijk.

BrokenTipi | 22-05-20 | 23:17 | 4

Hij wil gewoon strengere straffen.

grietmetgroenefiets | 22-05-20 | 23:43

@Polarisator | 22-05-20 | 23:35: hiermee praat je nog geen uitzonderingspositie goed. Kijk, als je nu concreter was geweest... maar ja, je kwam niet verder dan wat algemeen geneuzel giechelend als een autist. Good luck with that.

BrokenTipi | 23-05-20 | 08:46
▼ 1 antwoord verborgen

Ik heb eigenlijk ook wel een beetje te doen met die Ellie Lust:
zegt ze een keer de waarheid, loopt haar verdere tv-carrière meteen gevaar.

Die wordt de volgende keer alleen nog onder curatele uitgenodigd.
Of samen aan tafel gezet met Grunberg...

Aanvuller | 22-05-20 | 23:16 | 1

Het is van de zotten. Ik ben geen fan van Ellie Lust, maar als het op dit soort zaken aankomt, dan weet ze waar ze het over heeft. Het zou goed zijn als ze weer volledig bij de politie gaat en als ze met deze visie de leiding pakt daar. Laat die moslims maar buigen voor een opperlesbo. Eens kijken wat ze daarvan vinden.

GeenHeil | 22-05-20 | 23:19

Kennelijk heeft deze meneer nog wat saharazand achter de oogkleppen, want alleen Wilders en Baudet willen echt iets doen om dit te stoppen. De rest heeft nog nooit iets werkelijk constructiefs hieraan gedaan. Zich altijd verschuild achter geld en mensenrechten. Hopelijk gaat deze meneer dat ook ooit zien.

zwarte_weduwe | 22-05-20 | 23:06 | 1

Het is inderdaad heel erg hypocriet van de homomeneer. En geen waardering voor deze partijen die hun nek ook hiervoor uitsteken.

Reflectie | 23-05-20 | 00:38

Had geen idee dat ze zich door die veel voorkomende gay hate crimes zich daar inmiddels zichzelf beschermen met wapens. Dank voor het delen.

Jan, Leiden | 23-05-20 | 11:37

Raar verhaal dit. Jij en je linkse vrienden zullen zeggen onacceptabel dat iemand van een flat wordt afgegooid. Dit is je voorland en jij noemt mensen die het opnemen voor jou vrijheid roeptoeters .

foxhunter | 22-05-20 | 23:00 | 6

@Peter Emile | 23-05-20 | 00:15:

Vandaar de toevoeging dat ze zichzelf moeten leren verdedigen. Er zijn heel veel manieren om jezelf te verdedigen. Gebruik je fantasie, zou ik zeggen. Ik ga Joris hier niet uitdagen.

GeenHeil | 23-05-20 | 00:18

@GeenHeil | 23-05-20 | 00:18:
'Krav Maga' lijkt me een goede methode om 'weerwoord' te kunnen geven....
Vecht- en verdedigingstechniek ontwikkeld door de Mossad.
Die hebben zeeën van ervaring in de aanpak van 'bepaalde groepen'.

Peter Emile | 23-05-20 | 01:18

@Peter Emile | 23-05-20 | 01:18:

Bijvoorbeeld. En als dat niet werkt, dan pak je de eerstvolgende keer het grootste stuk hout dat je tegenkomt en dan je ram de leider van die groep helemaal aan gort.

GeenHeil | 23-05-20 | 02:34
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
2Benen | 22-05-20 | 22:56 | 2

Er is de afgelopen decennia gestreden voor rechten van vrouwen, Joden en homo's. De moverende reden is mij niet geheel duidelijk maar vanuit politiek oogpunt, is de massa-immigratie belangrijker en daarom worden dezelfde rechten nu weer opgeborgen en kan deze meneer en met hem vele anderen, ongezien de tyfus en een retourtje kast krijgen.

Misschien mag u, er in de toekomst ooit weer uit maar dat is niet hier. Het is intriest.

netniet | 22-05-20 | 22:55

Rechtse roeptoeters zegt u. Beetje jammer. Wat heeft de rest van het politieke spectrum voor u betekend al die jaren en jaren !! Nog steeds deugen hè. Want rechts is slecht..

DrachiR | 22-05-20 | 22:54 | 3

De briefschrijver spreekt duidelijk de politieke partijen aan die het voor het zeggen hebben. Dat is de manier.

Papa Jones | 23-05-20 | 00:01

Ze durven niet realistisch te zijn en te erkennen dat Baudet en Wilders en hun voorgangers de enigen zijn die deze misstanden daadwerkelijk willen aankaarten. Wel boos zijn maar degenen die je echt steunen verketteren; dat lijkt me toch wel geschift.

Reflectie | 23-05-20 | 00:41

@Reflectie | 23-05-20 | 00:41:

Het zijn uitingen van masochisme en van narcisme. Hij weet het beter dan wij en hij vindt het heerlijk om in de slachtofferrol te kunnen duiken.

GeenHeil | 23-05-20 | 00:53

Mooie oplossing.
We gebruiken vanaf nu gewoon het woordje "hen". We weten allemaal wie we daarmee bedoelen. Niemand kan er aanstoot aan nemen. Neutraal, veilig en ook .... duidelijk.
Hen!

Munchhausen | 22-05-20 | 22:52 | 1

Dat is geen mooie oplossing. Het is laf. Het is precies wat de NPO doet. Misschien kan deze boze homo daar solliciteren. Qua taalgebruik past hij daar helemaal bij.

GeenHeil | 22-05-20 | 23:13

Veel inzenders hebben het al gezegd: meneer is inconsequent.
Hij dweilt met de kraan open. Hij wil het saharazand niet in de machine hebben. Dan moet je toch allereerst de kraan dichtdoen, het tentdoek sluiten of welke metafoor je ook maar wilt gebruiken. Maar de grenzen? Nee hoor, die mogen niet dicht.
Wat er op tegen is om ZOWEL het gespuis op te sluiten (en evt. uit te zetten) als de grenzen te sluiten voor nieuw gespuis maakt hij niet duidelijk.
Zolang je zulke voor de hand liggende dingen niet wilt zien moet je niet zeuren. Schrijf je brief, maar wees niet verbaasd als je morgen weer in je gezicht gespuugd wordt.

JvanDeventer | 22-05-20 | 22:47 | 7

@Graaisnaaiert | 22-05-20 | 22:56:

Het argument van Kuifje houdt geen stand. Hun ouders hebben ook een Nederlands paspoort. Kun je die wel uitzetten? Natuurlijk kan dat. Alleen, we doen het niet. Deze derde generatie rotjochies kun je hun paspoort afpakken en je kunt ze uitzetten. Zolang ze maar een tweede paspoort hebben. Je mag namelijk niemand stateloos maken.

GeenHeil | 22-05-20 | 23:03

@duh! | 22-05-20 | 23:02:

Het is irrelevant wat van de EU mag. Gewoon doen en zien wat er gebeurt. Wat willen ze doen? Nederland binnenvallen vanuit Brussel?

GeenHeil | 22-05-20 | 23:16

@GeenHeil | 22-05-20 | 23:16: Inderdaad Israel veegt ook zijn reet af met vn resoluties. Gelijk hebben ze,

Lt-Kol Kilgore | 22-05-20 | 23:26
▼ 4 antwoorden verborgen

Snap niet dat die gassies die zelden een moskee bezoeken en alleen maar dingen uithalen die god niet wil (of mag) zien, zich zo druk maken over homo's.
Zal wel jaloezie zijn, liefst willen ze ook hand in hand lopen.
Aan al die super gay merk kleding en accessoires die ze dragen, ontworpen door super gay designers.

Hiesjes | 22-05-20 | 22:45 | 2

Joh! Heel! Hoesjes, word wakker. Schrijf je dit nu echt:? "en alleen maar dingen uithalen die god niet wil (of mag)"?

Begrijp je nu nog niet dat JUIST het probleem is dat die gassies van hun moslim broers en ooms en de imam en de sheikh en een profeet Mo en zijn vader Allah JUIST WEL te horen krijgen in opzwepende termen dat ze JUIST WEL dit gedrag moeten vertonen?

SaintNick | 22-05-20 | 22:59

het is toch wel algemeen bekend dat er een zeer groot percentage van die marrekane en turke van t geslacht genieten als wat ze zelf tussen de benen hebben hangen.

yesterdayandtoday | 22-05-20 | 23:59

En dan nu een luchtig & grappig filmpje. Pas op: bevat ironie! Auf Deutsch!
Klik: vimeo.com/180395540

theo-is-dood | 22-05-20 | 22:41 | 2

Gezien,cynisme ten top

ewout56593235 | 22-05-20 | 22:48

Is dat niet dezelfde komiek als die met dat Erdosnor akkefietje? Wat een held.

Grachus | 23-05-20 | 13:36

Boze Homo,

Het wordt misschien een keer tijd om te kijken wie er in de politiek voor jullie belangen (veiligheid) opkomen en wie er een strategie op nahoudt van : 'Zachte heelmeesters maken stinkende wonden'.

Onder andere de Jettes en de Klavers willen maar zo graag in gesprek blijven met hen die het slechtste met jullie voorhebben.

Ervaringsdeskundige | 22-05-20 | 22:41 | 5

@Ervaringsdeskundige | 22-05-20 | 23:03: Had ik al eens voorbij zien komen; Halsema wil zelfs eeuwige grafrust proberen te regelen voor de moslims, maar niet in Amsterdam, maar elders in het land.

grietmetgroenefiets | 23-05-20 | 00:00

Zo is dat! Het ziekelijke katten op degenen die je steunen moet volgehouden worden, want oh wee! Anders deug ik niet!

Reflectie | 23-05-20 | 00:43

@grietmetgroenefiets | 23-05-20 | 00:00:

Meisje Halsma is maar druk mee ....... en ondertussen worden de homo's bespuugd door hen die zij tracht te behagen.

Ervaringsdeskundige | 23-05-20 | 00:44
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
holzhackerheini | 22-05-20 | 22:34

Beste hosmo, "Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin."

Waarom niet? Want er waait nog steeds een hoop Sahara en ander zand over met onze open grenzen. Die heaumeaux's niet blieven. En dat grenzen sluiten effectief is, heeft de afgelopen China flu crisis toch bewezen?

Graaf_van_Hogendorp | 22-05-20 | 22:33 | 2

Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin. Het Saharazand waait er gewoon overheen. Het Saharazand IS er al overheen gewaaid.

Alle anderen zwijgen hem / homo's dood en toch vestigd hij zijn hoop op Jette en Jesse enz.

Hij weet dondersgoed dat hij met zijn noodkreet gewoon wil wat Wilders en Baudet ook willen, maar dekt zich in tegen negatieve reacties uit zijn omgeving.

Nou ja, dan zeur niet over 'Saharazand'.

Zoezoef | 23-05-20 | 00:32

Het is schizofreen: enerzijds boos en anderzijds niet realistisch. De islamitische import is volledig verantwoordelijk en de enige remedie is: grenzen dicht.

Reflectie | 23-05-20 | 00:45

Deze brief kan misschien leiden tot "de verlichting onder homo's en Joden"
Deze boze meneer heeft lang met de linkse dogma's geleefd, waarin alles wat je om je heen zag of zelf ondervond werd goedgepraat, kwestie van linkse opvoeding.
Hij is nog niet helemaal los, want Wilders en Baudet deugen niet volgens die leer.
Er gloort mogelijk hoop een nieuw soort van uit de kast komen, schudt de linkse kerk af.

G.M.I.M. Pet | 22-05-20 | 22:32 | 1

Deze deughomo's hebben dubbele moraal. Dat zou ik erg lastig vinden om vol te houden.

Reflectie | 23-05-20 | 00:47

Morgen suikerfeest, zal ook wel weer een slagveld worden.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 22:25 | 1

Op de IC met dicht geslibde aders.

Hiesjes | 22-05-20 | 22:46

Het meest erge is dat de VVD vragen gaat stellen over homo geweld voor de buhne.
Ze hebben een Broekers Knol (Teena lady) die er geen fluit van bakt.
Regeren samen met de judassen die geen glijmiddel nodig hebben en doen er niks aan.
Diep schamen moeten ze zich.

likdoorn | 22-05-20 | 22:18 | 1

De VVD loopt als een kwijlende hond achter de worst van de peilingen aan. De Marokkaan-kritische doelgroep is al grotendeels gekaapt door PVV en FvD dus gooit de VVD zijn hengel uit naar links.

Gezonde_Roker | 22-05-20 | 22:31

Kickout homo hater.. die groep bestaat zeker nog niets in pretpark Amsterdam (let op: is wat anders dan het land Nederland)

litebyte | 22-05-20 | 22:14

Lekker GroenLinks of d’66 stemmen en denken dat die wel gaan optreden. Nee. Ik zou de homo, lhbtg, aanraden de volgende keer massaal op de rechtse schreeuwers te stemmen. Al is het maar voor het schok effect. Soort van uit de kast op politiek gebied. Als ideologisch stuifzand naar de rechter duin geblazen.

P-unit | 22-05-20 | 22:09

Het komt op mij over als iemand die heel lang met 2 ogen dicht heeft rondgelopen en nu voorzichtig één oog op een kiertje zet.

Blauwpetje | 22-05-20 | 22:04 | 1

Met zijn kop in het Saharazand...

Reflectie | 23-05-20 | 00:49

We zijn hier met 200-300.000 reaguurders? Waarom doen we er dan niet iets aan?

Bokassa69 | 22-05-20 | 22:00 | 4

Wanneer er 200 op komen dagen in een weiland dan maken we geen schijn van kans. 300.000 wel uiteraard, maar komen die allemaal van hun zolderkamer af?

Cheesy Poof | 22-05-20 | 22:11

Niet vanuit m’n zolderkamer, wel vanuit m’n luxe stulp, zou ik me direct aansluiten. Kwestie van organiseren. Goed plan, nu nog uitvoeren!

zijvanhiernaast | 22-05-20 | 22:14

omdat een kleine 300.000 mensen bewapenen een militie vormen en vervolgens het binnenhof innemen een staatsgreep genoemd wordt.

Johnroe | 23-05-20 | 10:53
▼ 1 antwoord verborgen

Voor de mobiele telefoon, kregen naffers klappen van me.
Vandaag de dag, laat ik ze maar.
Briefschrijver ging af bij rechtse roeptoeters.

H0lland | 22-05-20 | 21:56

"Een getuige zegt tegen AT5 dat voorafgaand aan het incident met geen mogelijkheid aan de mannen te zien was wat hun seksuele geaardheid is. Er zou volgens deze getuige dus geen sprake zijn van homodiscriminatie"
www.at5.nl/artikelen/202147/drie-verd...

AntonJansen | 22-05-20 | 21:52 | 3

Getuige. Doet me denken aan de verklaringen van die andere dader, enkele weken geleden.

zijvanhiernaast | 22-05-20 | 22:04

Aldus volgens de neef, nicht, broer, zus, moeder en vader van de daders. Het OM is naarstig op zoek naar juridische mogelijkheden om de slachtoffers alsnog van een hoog flatgebouw af te gooien.

smdyasc | 22-05-20 | 22:10
-weggejorist-
Gewitooitnooitnie | 22-05-20 | 23:18

En wat heeft briefschrijver de afgelopen 30 jaar gestemd VRAAGTEKEN.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 21:48 | 3

.. wat kan een homo in Amsterdam anders stemmen dan Stockholm. Of gedeporteerd worden.
De "rancune de stad uit", zoals een met ambtsketen versierd familielid van een bekende lijstenschrijver uit het na-oorlogse verzet ooit sprak.

Jan Passant mk2 | 22-05-20 | 21:52

Die vraag komt hier voortdurend voorbij, de afgelopen decennia maakte het geen bal uit of je links of rechts stemde, voor rechts moest de economie groeien, wat immigratie betekende, en voor links moesten de mensen dan maar blijven want anders was het zielig. Janmaat kon je niet stemmen, Pim Fortuijn was wat mij betreft zeer welkom. Die Marokkanen had je hoe dan ook gehad.

grietmetgroenefiets | 23-05-20 | 00:07

@grietmetgroenefiets | 23-05-20 | 00:07: U schrijft onzin. Kijk eens naar het Zwitserse immigratiesysteem: "Ein Ausländer kann ein Einbürgerungsgesuch stellen, wenn er seit mindestens 10 Jahren in der Schweiz lebt"

U moet dus minstens tien jaar in Zwitserland hebben gewoond, een van de landstalen spreken, een baan hebben en een volledig blanco strafblad hebben voordat u de Zwitserse nationaliteit kunt verwerven.
Vergelijk dat met Nederland!

theo-is-dood | 23-05-20 | 11:26

En door onze (in)tolerante hoofdstad galmt intussen de islamgebedshaatoproep. Dus het gaat de goede kant op

bart2653 | 22-05-20 | 21:47

Als ik zijn reactie zo lees is bij deze briefschrijver het kwartje nog niet helemaal gevallen. Iets met de kool en de geit.

Der Schnitzeljäger | 22-05-20 | 21:46 | 1

Gaat ook niet gebeuren, want hij moet blijven deugen.

Reflectie | 23-05-20 | 00:50

Mooi geschreven stuk zeg!

Nja, morgen word ik hopelijk wakker in een wereld waarin iedereen elkaar accepteerd. Bvd, tnx, welterusten, yooo

Hevvlan Demuru | 22-05-20 | 21:42 | 1

Slaap lekker

grietmetgroenefiets | 23-05-20 | 00:22

Is het kwalificeren van Baudet en Wilders ( ... ook slachtoffer ) als "Rechtse roeptoeters" een poging om een bepaalde legitimiteit aan het gehuil te geven omdat hij zelf de argumenten niet goed genoeg vind?! ... oja en "zij" noemen we tegenwoordig "spruitjes" volgens Gelauf dus ...

swebe | 22-05-20 | 21:40

Ik zie toch liever de Nederlandse vlag.

Twisted_Faith | 22-05-20 | 22:32
-weggejorist-
Gewitooitnooitnie | 22-05-20 | 23:23

"Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin."

Dat heeft wel degelijk zin. Die 500 tot 700 'asielaanvragen' die elke week door het CBS worden geregistreerd - tijdens de corona-weken teruggelopen tot ca 100 tot 200 per week - zijn grotendeels afkomstig van moslims. Moslims hebben niet veel op met homo's, en 'Zij, waarvan we de naam niet zullen noemen' natuurlijk nog veel minder.

Ik wil, net als Wilders en Baudet, de grenzen sluiten voor verdere instroom van klaplopers uit de derde wereld; die instroom duurt nu al ca 4 decennia, en veel 'verrijking' heeft die ons niet gebracht. Incompatibele normen en waarden, achterlijkheid, intolerantie, uitkeringsafhankelijkheid, ja, dát heeft het ons wel gebracht.

"Alleen jullie kunnen er voor zorgen dat de strafmaat omhoog gaat. Als coronahoesters 10 maanden de bak in mogen, waarom gaan homohaters dat dan niet?"

Je denkt werkelijk dat het verzwaren van de Mickey Mouse straffen hier in Nederland voor een ommekeer gaan zorgen? Ik ben een stuk pessimistischer. Die straffen vergroot slechts de 'street credibility' en het 'aanzien' van 'hen, waarvan we de naam niet zullen noemen'.

Wil je dit probleem, en alle andere problemen veroorzaakt door 'hen, waarvan we de naam niet zullen noemen', oplossen, dan zul je aparte wetgeving moeten gaan ontwikkelen om al die rotte appels het land uit te bonjouren. Weg uit Nederland, voorgoed, weg uit Luilekkerland, voorgoed, dát is het enige dat 'hen, waarvan we de naam niet zullen noemen', vrees inboezemt. Je kunt dat oa zien bij al die ISers, die nu in Syrië zitten. Het enige wat ze allemaal willen, zonder uitzondering, is terug naar Nederland. Door dat niet toe te staan, straf je ze daadwerkelijk, leg je ze eindelijk een straf op, die ze als zodanig ervaren.

Maar maak je geen zorgen. Dat gaat allemaal niet gebeuren, en derhalve zal er in Amsterdam mbt jouw probleem met 'hen, waarvan we de naam niet zullen noemen', ook hoegenaamd niets veranderen. Erger worden, ja, dat zal het wel. Het beste advies dat ik je kan geven is: verhuis uit die stad, ga weg uit de Randstad; zoek een provincieplaats waar 'zij, waarvan we de naam niet zullen noemen', niet wonen, of heel erg dun gezaaid zijn. Dan heb je geen last meer van ze.

Dr_Johnson | 22-05-20 | 21:39 | 5

Idd recthse roeptoeters willen dat net zoals de heflt in het cafe van St. Willibrord - maar het kunnen of werkelijk ook ter uitvoering brengen is een tweede.

Maar het is een non-dsicussie want wilders wil niet regeren en die narcistische joker kan het niet.

litebyte | 22-05-20 | 22:18

Als homo kun je in Arabische landen heel goed op straat lopen. Bijna nooit problemen, politie daar treedt op, knuppel in je nek of iets dergelijks. Geen Sjakies zoals in NL die alles recht praten wat krom is. In NL kun je de poltie bedreigen, grote bek geven, in bijna alle landen in de wereld hoef je dat niet te proberen. Met dank aan PVDA, Groenlinks en D'66. Dat zijn de grote verziekers van dit land. En de import van kansloze types 10 jaar stopzetten zou ons een hoop ellende in de toekomst en geld schelen.

Ruud5 | 22-05-20 | 22:38

@Ruud5 | 22-05-20 | 22:38: Maar als je het praktiseert en wordt betrapt, ga je de cel in.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 22:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Saharazand in onze geoliede tolerantiemachine..
Netjes. Zeer goed verwoord wat er hier al een tijdje knarst en kraakt.
Ik meen zéker te weten dat ALLE dames en heren in Den Haag weten welke groeiende dreiging de wereld boven het hoofd hangt, ondanks er een toenemend aantal uitstappers zijn in ook deze ideologie in religieus beschadigd jassie. Maar het is zó ver gekomen (lees uiteraard laten komen) dat er al bijna geen antwoord meer op te verzinnen is behalve een hele ferme hand/stok erover. En als volk zijn we vleugellam gemaakt. Hell, als je op wat voor forum op zou roepen tot recht eindelijk in eigen hand nemen riskeer je een Joris. In tegenstelling tot op de fora van de kwaadwillenden. Sterker nog: pamfletten met aankondiging van de komst van haatvoordragers van ver weg over de heuvels worden straffeloos uitgedeelt op www en papier. Hoe moet je dat als volk nog zien te rijmen met een rechtsstaat?
Ik hoop dat Den Haag in de allergeheimste kluis een héél goed draaiboek klaar heeft liggen om rigoureus in te zetten en datgene hier voor eens en altijd de kop in te drukken wat al in de kiem gesmoord had kunnen en moeten worden.

NiCeY | 22-05-20 | 21:39

Gelukkig kwam rtl met deze special op hun website. 'Saïd heeft heel hard gevochten voor heel weinig geluk'... Zie je moslims zijn ook slachtoffer :kotssmiley:

Struikrover3 | 22-05-20 | 21:37 | 4

Zelfs zijn ouders willen zelfs nu na zijn dood niks van hem weten. Moslims.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 21:49

Saïd is gewoonweg islamtisch begraven. Zo leugenachtig en achterbaks zijn dus zijn familieleden, die hem tijdens zijn leven verstoten en afgewezen hebben. Afschuwelijk, geen woorden voor.

zijvanhiernaast | 22-05-20 | 22:11
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Zeikerd | 22-05-20 | 21:37

O ja, op HLN.be nog een interessant stukje over het nieuwe normaal in Brussel. De agenten zijn het daar zo spugzat dat ze het filmpje maar on-line hebben gezet.
Het begin van de anarchie in (hoe ironisch) Brussel.

bananabanana | 22-05-20 | 21:33 | 4

Dat zijn diezelfde flikken die een paar weken geleden hun wapen hebben laten stelen. En die zich al jaren op hun bek laten timmeren, omdat hun burgemeester dat wil. Een dezer loopt het daar eens goed fout.

Lt-Kol Kilgore | 22-05-20 | 23:30
▼ 1 antwoord verborgen

Ik snap zijn redenering, maar er is een reden dat de mensen BOA zijn en geen politieagent. Als BOA's niet meer veilig kunnen werken is er een ander probleem. Vuurwapens gaan dat niet oplossen, integendeel.

Frau Merkel | 22-05-20 | 22:00

De matrak kan ook goed werken hoor. Grote bek: bam! Dreigen: bam! Agressie: bam!

zijvanhiernaast | 22-05-20 | 22:32
▼ 7 antwoorden verborgen

Die rechtse roeptoeters zijn nog de enige die het voor hem opnemen. Raar.

Piet Karbiet | 22-05-20 | 21:27 | 3

Zo is dat, Piet!

VP732 | 22-05-20 | 21:33

Inderdaad, lekker op GroenLinks en D66 blijven stemmen

Diederik_Ezel | 22-05-20 | 21:35

Politiek-correcte geesten zijn niet realistisch. Dat is de verklaring. Je waanideeen botsen met de realiteit, waarbij je weigert je waanideeen op te geven en voor een gezonde realistische kijk in te ruilen. Gewoon rijp voor de psychiater, dus!

Reflectie | 23-05-20 | 00:56

"Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet ..."

Kortom: om de vier jaar op dezelfde partij blijven stemmen, en toch blijven hopen dat er ooit iets zal veranderen.

Nee mijnheer, zo werkt dat niet! De oude partijen hebben de huidige situatie geschapen. En die situatie is dus goed zo, en u bent een racist.

De ENIGE manier om hier ooit verandering in aan te brengen is op andere partijen met andere standpunten te stemmen.

Peter_K | 22-05-20 | 21:27

Saharazandiërs trekken de rasisme of discriminatie kaart dus u bent af sorry

deugnietmee | 22-05-20 | 21:27

Vervelend voor je, beterschap.

Nuchternederland | 22-05-20 | 21:24

Toen Hans Janmaat eind jaren 80 al waarschuwde voor deze ellende, werd hij getrakteerd op een bomaanslag en werd iedereen die het waagde om het ook maar enigzins met hem eens te zijn, uitgemaakt voor racist. De homoseksuele gemeenschap deed hier met volle moed aan mee en stond bovendien de moslims juichend te verwelkomen. En dat ondanks de signalen die er toen al waren. "Ach, het is slechts een incident" klonk het toen regelmatig eensgezind uit de linkse kelen wanneer er weer eens een immigrant gruwelijk de fout inging. Ook ik ben vanaf de jaren 90 regelmatig voor racist uitgemaakt. Ook door linkse deughomo's.

Wij probeerden notabene jullie te waarschuwen. Wij, de 'domme, laag opgeleide haatzaaiende onderbuikers'. Wij, de 'racistische tokkies'.

Beste homoseksuele briefschrijver, alle wegkijkers zullen aan de beurt komen. Homo's en Joodse PvdA'ers, Volkskrantmedewerkers, NRC-lezers en GL stemmers. De ene groep zal iets langer kunnen blijven wegkijken dan de ander, maar uiteindelijk zullen jullie allemaal voor de bijl gaan en met de geneugten van de door jullie zo bejubelde islam geconfronteerd worden. En ik zal lachend toekijken.

Eat the pain, enjoy the irony, embrace fate. Van mij krijgen jullie geen greintje medeleven. Dat licht in mij is de afgelopen decennia gedooft. Daar heeft links, progressief en weldenkend Nederland wel voor gezorgd. En ik zal geen vinger uitsteken om dat deel van Nederland te helpen wanneer het van de daken wordt gegooid, gedwongen onder een boerka verdwijnt, wordt onthoofd, opgehangen of verjaagd, gedwongen wordt bekeerd of onder de sharia moet gaan leven.

Doei!

Varende_Reaguurder | 22-05-20 | 21:23 | 7

@Blootkapje | 22-05-20 | 21:26: Varende Reaguurder heeft gelijk. Het is een schandaal zoals Janmaat c.s. zijn behandeld door de media, maar ook door de rechterlijke macht.
En inderdaad, als pv-da, d666 & GL tegen beter weten in de problemen die voortkomen uit de opgedrongen multicultuur ontkennen, dan mogen ze persoonlijke ellende die uit die cultuur voortkomt ook lekker zelf oplossen.

theo-is-dood | 22-05-20 | 22:51

Ook ik zie het al vier decennia (!) aankomen en inmiddels heb ik ook geen medelijden met dit soort hypocriete klagers, die zelf de oorzaak zijn van deze problemen. Het boek over Janmaat van Joost Niemoller laat zien hoe weerzinwekkend deugers zijn. Ik kocht het in de winkel en werd minachtend aangekeken, hetgeen alles zei over de verkopers.

Reflectie | 23-05-20 | 01:02

U heeft er helemaal niets aan en ik voeg ook helemaal niets toe maar ik ben het zo met u eens

Johnroe | 23-05-20 | 11:01
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik heb ook een aantal leuke collega's van diverse afkomsten gehad. Prima mensen allemaal. Alleen jammer dat het islamitisch smaldeel altijd iets te zaniken had over varkensvlees in de kantine, het vieren van islamitische sekte-rituelen in plaats van Christelijke tradities, en de maand afwezigheid en chagrijn vanwege hongerklop. En wee degene die er niet begrip voor had. Islam is een vreselijke geestesziekte, ik wou dat dáár een vaccin tegen ontwikkeld werd.

marcoplarco | 22-05-20 | 21:23 | 1

Spijker op de kop! De islam vormt zieke geesten. Dat blijkt ook als je de materie gaat bestuderen. Velen in het (verre) verleden riepen het al.

Reflectie | 23-05-20 | 01:04

Ik ga GS maar eens een tijdje mijden. Laf weggejorrist voor het benoemen van een feit.

Mokum Kosher | 22-05-20 | 21:17 | 5

Het ligt eraan hoe je het formuleert. Maak het iets subtieler en er is niets aan de hand.

Frau Merkel | 22-05-20 | 22:02

Je mag wel zeggen de Grunbergs

bijna_raak | 22-05-20 | 22:11

Huiliehuilie.
Egootje beschadigd?
Millennial?

Maytheforcebewithyou | 22-05-20 | 22:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Op een 'rechts' blog komen klagen over Marokkaanse homopesters en en passant rechts een veeg geven. Ben je dan dom of wat? Is het een slinkse manier om toch dat rechts om begrip voor je probleem te vragen, wetende diep in hart dat het daar vandaan moet komen? Maar het linkse etiket niet wil missen? Raar. Heel raar.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 21:16 | 2

Pure angst. Zie het als een geuzennaam.

Lt-Kol Kilgore | 22-05-20 | 23:33

Gewoon: dubbele moraal.

Reflectie | 23-05-20 | 01:05

Ik zie wel iets in een meldpunt Saharazand-misstanden. En dan iedere melding opvolgen met een aangetekende brief aan de heer Grunberg, met de vraag "Bent u ook *DEZE* marrokaan??"

marcoplarco | 22-05-20 | 21:16

Het saharazand is niet over gesloten grenzen gewaaid, maar door de extreem linkse vijfde colonne binnengehouden . Daar waar gasten voorheen altijd weer vertrokken.

DeEchteWaarheid | 22-05-20 | 21:15

Het probleem benoemen is noodzakelijk om het op te lossen. Dat Femke dit niet bij Amsterdam vindt passen en onze rubberen Rob liet optekenen dat hij in Madrid gewoon hand-in-hand kon lopen is allemaal mooi voor de Buhne.
Een Sigrid Kaag die even een tweet de deur uit doet over toegenomen antisemitisme door extreem-rechts op nota bene 4 mei is al even triest.
-
De partijen als X66/GroenLinks/PvdA zijn enkel druk met zich in de markt zetten als de homo-partijen van Nederland. Het tegendeel is waar. Wanneer je tegelijkertijd kritiekloos en zeer naïef omgaat met de islam, kun je niet staan voor de normen en waarden die horen bij het normaal omgaan met mensen die toevallig op hetzelfde geslacht vallen.
Dat is één van de spagaten waar de X66/PvdA/GroenLinks in zitten. Vooralsnog is men de laatste tientallen jaren niet verder gekomen dan de benoemers van het probleem af te schilderen als racist, xenofoob en zoals een goeie PvdA-er als Marcel van Dam betaamt nazi (zie zijn filmpje met de heer Fortuyn).
-
Tip ga weg uit de no-ga zone Amslamsterdam en ga lekker ergens anders wonen. Helaas ontbreekt de politieke meerderheid om het probleem te benoemen en aan te gaan pakken, voor zover het nog omkeerbaar is in Amslamsterdam.

bananabanana | 22-05-20 | 21:13 | 1

Gewoon weer in de kast gaan: je hebt immers zelf op de verkeerde partijen gestemd.

Reflectie | 23-05-20 | 01:07

"Een breed pallet aan collega's"... ik zie het voor me: netjes opgestapeld en ingeseald.

Spring Bruissteen | 22-05-20 | 21:12 | 2

Een breed pallet bestaat helemaal niet. Ze zijn standaard allemaal 800×1200×144mm.

marcoplarco | 22-05-20 | 21:17

@marcoplarco | 22-05-20 | 21:17: pallets heb je toch echt in verschillende maten en uitvoeringen. Met statiegeld, extra licht voor in het vliegtuig ...

Analia von Solmsch | 22-05-20 | 21:25

Had je gewoon tot Jetten gericht in je brief. Zelf een homo, zelf in Den Haag maar die heeft nog nooit de moeite genomen dit bij de naam te benoemen en bij deze angsthazen begint de ellende.

Dirk III | 22-05-20 | 21:10
-weggejorist-
Zeikerd | 22-05-20 | 21:09 | 2

Goed en scherp stuk vriend. We moeten zorgen dat lhbti een stukje realistischer wordt en ophoudt met het saharazand goedpraten.

Schepvogel | 22-05-20 | 21:09

Stop met stemmen op Groen Link en D66. CU is nogal een vaste kliek, maar deze twee zijn een keuze. (Die je dus ook niet kunt nemen)

mr_awesome | 22-05-20 | 21:01

Heaumeaux die links stemmen, zijn masochisten. Allemaal.

Mahatma | 22-05-20 | 20:58 | 1

Aha, links dus, hoe lang is de vvd hier al aan de macht? Lijkt wel 300 jaar. Rrrrechts wilde graag in opdracht van bedrijven graag de import van goedkope arbeidskrachten regelen, en nog steeds.

Analia von Solmsch | 22-05-20 | 21:05

Ik wil graag weten wat meneer gestemd heeft. Uit het feit dat hij Wilders en Baudet rechtse roeptoeters noemt vermoed ik dat meneer links georienteerd is. Ongezien de tyfus voor meneer. Jarenlang heeft Wilders hiervoor gewaarschuwd, meneer vond en vindt hem een roeptoeter en doet nu huilie huilie.

Barend Braakbal | 22-05-20 | 20:58 | 6

Wilders gaat wel eens kort diir de bocht maar ik moet zeggen dat ik het vrijwel altijd met hem eens ben. De man heeft het allemaal al verteld hoe het komt, naar hij deugt niet dus het is onzin. Die Asscher, Klaver en Jetten, ik kan ze niet meer uitstaan met die schijnheilihe koppen, ze weten precies hoe het zit, maar zullen het nooit toegeven. En Rutte, CDA en Cu zijn ook angsthazen en slaozakken, daar hebben we in dit dossier niets aan. Er moeten eerst doden vallen, zie de kwestie met Derk Wiersum, binnen een half jaar waren Taghi en zijn maat gepakt.

Ruud5 | 22-05-20 | 22:49

@Ruud5 | 22-05-20 | 22:49: Wiersum was in-crowd, hij hoorde bij de gerechtelijke stand, en dan is er plotseling wel actie mogelijk. Dit betreft slechts burgers.

Opslag Medium | 23-05-20 | 00:07

U heeft volledig gelijk: de tyfus voor deze homohypocriet!

Reflectie | 23-05-20 | 01:09
▼ 3 antwoorden verborgen

En nog steeds voelt de schrijver de druk om vooral te benadrukken dat er ook goeie zijn hoor, en dat hij beslist geen Wilders stemmer is. Man haal je hoofd uit je reet. No pun intended.

Scepticus | 22-05-20 | 20:54 | 2

Ieder weldenkend mens weet dat maar de angst als racist weggezet te worden zit diep, heeeeel diep bij vele mensen. Ik zeg gewoon tegen iedereen dat ik vind dat als iemand zijn vrijheid opoffert voor het vrije woord dat de man is die je moet hebben (Wilders). Of iemand die als jonge gast in staat is een politieke beweging te starten zoals Baudet dan zit daar ook pit in en gedrevenheid.
De andere partijen hebben hun brefet van onvermogen al getoond dus waarom de PVV en FvD niet een keer een kans geven zodat misschien ooit Homo's weer hand in hand over straat kunnen. (ik denk dat dat nooit meer kan helaas).
Dus aan de schrijver het volgende. Stem gewoon voor de mensen die wat voor je willen doen. Dus geen D66, PvdA en CDA, GL of CU. Die doen geen "flikker" voor jullie behalve roepen dat witte mannen racisten en homohaters zijn.
Mijn echte advies is echter te vertrekken naar een ander land. Ik ben ook al heel druk daarmee met mijn gezin. Het wordt namelijk steeds meer en meer dat ssaharazand.

Dirk III | 22-05-20 | 21:44

Mijnheer kan niet uit de kast komen, want dan wordt hij verstoten door zijn GL/D66 "vrienden".

Grachus | 23-05-20 | 14:59

Als media en politici nou eens zouden beginnen met de probleemmakers te benoemen, dan zouden misschien wat meer mensen wakker worden. Net als Rob Jetten, die alle haattweets laat zien die door mensen met westerse (achter)namen zijn gestuurd, terwijl we kneiterhard weten van welke groep hij de meeste haatberichten krijgt. Maar ja, als je dat niet durft te benoemen zullen ze ook niet als oorzaak worden betiteld.

Zupschufter | 22-05-20 | 20:52 | 9

@VW, alles ist vorbei | 22-05-20 | 21:23: Daarmee speelt hij zijn politieke tegenstanders, die er wèl iets aan willen doen, in de kaart. Rob staat in spagaat als je het mij vraagt: accepteren en niet zeiken, of optreden, en de partijen op rechts de ruimte geven. Dat laatste gaat niet gebeuren, vrees ik, zelfs niet om zijn eigen hachie te redden.

Zupschufter | 22-05-20 | 21:32

Ze gaan niets benoemen wat ze zelf hebben gecreeerd..... Ook eventuele oplossingen hebben ze geblokkeerd om alles,echt alles te benoemen als racisme en discriminatie . There's no way out for the lefties.

Koning BongoBongo | 22-05-20 | 21:38

Bij mij ook

r_leeuwenhart | 22-05-20 | 22:02
▼ 6 antwoorden verborgen

Pink Pistols : en.m.wikipedia.org/wiki/Pink_Pistols

Citaat:-“According to spokesperson Gwen Patton, "We don't want people to hurt us, we want people to run away from us, and the best way we have found to do that is to be armed."[1] Patton has also stated that, "the Pink Pistols tend to get a better response from firearms supporters than from homosexuals".[5]”

theo-is-dood | 22-05-20 | 20:50 | 2

Via Salon.com:
“[...] So it is remarkable that the gay movement in America has never seriously considered a strategy that ought to be glaringly obvious. Thirty-one states allow all qualified citizens to carry concealed weapons. In those states, homosexuals should embark on organized efforts to become comfortable with guns, learn to use them safely and carry them. They should set up Pink Pistols task forces, sponsor shooting courses and help homosexuals get licensed to carry. And they should do it in a way that gets as much publicity as possible. [...]”

theo-is-dood | 22-05-20 | 20:56

Dat laatste verbaast me niet meer. Zeker niet na dat akkefietje met de voorzatter van de Amsterdam Pride, die weg moest na wrongthink over politiek beladen zaken die niets met homorechten te maken hadden. Steeds meer GLBT'ers ontdekken dat ze binnen de "groep" (activistische kringetjes) niet meer de verkeerde opinies er op na mogen houden, en dat er steeds meer opinies verkeerd zijn. Gewapende respons en wapenbezit zijn rechts en NRA en dus fout; promoot je dat, dan lig je er uit.

Muxje | 22-05-20 | 22:11

Bij Dit is M ging het vanavond zowaar over de Marrokaanse en islamitische achtergrond van de daders.

Wisteria | 22-05-20 | 20:47 | 3

Wel over de Marrokaanse, niet over de islamitische achtergrond. Toen de aanwezige Marrokaanse homo vertelde dat de religieuze achtergrond van de daders ook een rol speelt, werd dat genegeerd en werd het item snel afgesloten.

TheWriter | 22-05-20 | 21:02

Dat valt niet goed bij de programmacoördinatoren. Zomaar de echte oorzaken en veroorzakers van het geweld benoemen.

Heiner | 22-05-20 | 21:05

@Heiner | 22-05-20 | 21:05: Het is ook moeilijk als je 75 jaar lang geleerd is om hardnekkig weg te kijken en alles wat raakt met 'islam' tot in het oneindige te vergoelijken..........Wim Lex kom er maar weer in!

VanOldenbarnevelt | 22-05-20 | 21:58

Neem de rode pil vriend. Want helemaal niets doen en mensen die tenminste iets willen doen wegzetten als roeptoeters gaat niet helpen.

nonfortiscedtenax | 22-05-20 | 20:45

Wat vinden eigenlijk de vertegenwoordigers van het Saharazand van dit soort wangedrag? Of hebben zij het te druk met het pen-pij van hun opperwezen?

Heiner | 22-05-20 | 20:45 | 1

Uit eigen ervaring weet ik dat die in stilte sympathiseren en het eigenlijk geen gek idee zouden vinden om proefondervindelijk te onderzoeken of homo's van gebouwen kunnen vliegen........
We hebben het altijd over die zogenaamd 'kleine groep' die in werkelijkheid gesteund wordt door de grote meerderheid....

VanOldenbarnevelt | 22-05-20 | 22:01

Met alleen harder straffen kom je er niet. Je moet voorkomen dat die groep zich uitbreid en ongestoord zijn gang kan gaan. Begin eens te zorgen dat die groeperingen niet samenklonteren in wijken, zorg dat die jeugd eens fatsoenlijk opgevoed wordt en zo autoriteit erkent en stop vooral een met het wegkijken van de islam. Prima dat er andere geloven zijn, maar de manier waarop het nu verspreid wordt, en de haatzaaiende indoctrinatie die van jongs af aan plaatsvind moeten we hier echt niet hebben. Dát is de bron van alle ellende.

elco485 | 22-05-20 | 20:43 | 2

Hoe moet politiek Den Haag de opvoeding achter de voordeur regelen ?

Accepteer dat de multiculturele samenleving ( met de nadruk op samen ) niet bestaat

theo-is-dood | 22-05-20 | 20:59

Zolang mensen zoals jij nog met nepmaatregelen komen. Zal dit probleem blijven bestaan.

Kluukluuk | 22-05-20 | 22:11

Ik heb er wat op tegen dat deze oproep alleen wordt gedaan om het saharazand van de homo's weg te krijgen. Dat zand zit namelijk óveral en we hebben een enorme Dyson nodig om dat kwijt te raken.

GraafSteno | 22-05-20 | 20:43 | 1

Waar geen Saharazand is. heb je er ook geen last van. In alle landen waar het wel is, komt er narigheid van.

Heiner | 22-05-20 | 20:48
-weggejorist-
Mokum Kosher | 22-05-20 | 20:43

Toch weten die jochies wel wat echte solidariteit is: wetten van eigen volk gaan boven rechtstaat, mochten ze de pech hebben om een kickboks-homo te treffen dan staan er direct nog 8 van die hyena's klaar, en mochten de de pech hebben om neergeknald te worden door een goed bewapende homo, dan (hierboven door een ander ook al genoemd) nemen honderden/duizenden van hen wraak op alles en iedereen die maar schuldig zou kunnen zijn. Die lotsverbondenheid, kom er eens om!

skoftig | 22-05-20 | 20:42 | 1

Yep. Maken optimaal gebruik van de techniek. Groeps sms.
Met één druk op de knop mobiliseren zij al hun mede Hyena's.

RickVogelschrick | 22-05-20 | 20:44

Sterkte ermee, maar voorlopig gebeurt er niets. Voor Halsema heeft dit soort gênante incidenten geen prioriteit. Want als je er wel prioriteit aan geeft zal je je kop ui het zand moeten trekken, en dan ontdek je dat de wereld er een stuk lelijker uitziet dan je graag zou willen. En Femke weet dat.

Muxje | 22-05-20 | 20:41

Beste schrijver, dit is voor de meesten van ons geen nieuws. U bent boos en dat is begrijpelijk. Maar die boosheid zou ik ook
zeker ventileren op andere kanalen. Als u daar wat conversie teweegbrengt van naïviteit naar bewustzijn, dan heeft u echt wat gewonnen. Stay strong.

zevensprong | 22-05-20 | 20:38

En nog steeds is het kwartje niet gevallen.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 20:35 | 1

Nee he, lijkt er inderdaad sterk op van niet. Probleem is nog niet groot genoeg blijkbaar...

VP732 | 22-05-20 | 21:36

Bizar trouwens dat onder dat stukje een filmpje staat waar Johan Derksen nog even een veeg uit de pan krijgt maar de olifant word weer niet benoemd daarom gaat er hier niks veranderen .

Castor12 | 22-05-20 | 20:41

Een zwarter bericht dan dit heb ik vandaag niet gelezen. Diep tragisch.

kapoerewiet | 22-05-20 | 21:30
▼ 2 antwoorden verborgen

En toch maar weer niet stemmen op Wilders, 'want dat heeft geen nut'.

WahedPissebed | 22-05-20 | 20:32 | 1

Snapt u het nog?!

VP732 | 22-05-20 | 21:36

Homoseksualiteit moet het nieuwe normaal worden in die cultuur. Laat Ali B. met Rapper Boef broke back mountain naspelen in alle schitterende moskeeën die dit land rijk is.

RickTheDick | 22-05-20 | 20:31 | 4

@C1O2 | 22-05-20 | 20:34: verdomd, nu je het zegt. En geen vriendin. En ontwijkende antwoorden daaromtrent bij Andy in de auto.

Frans Laarmans | 22-05-20 | 20:36
▼ 1 antwoord verborgen

Alle homo’s een handtasje uitreiken met een boksbeugel, steekwapen en een bus traangas en alleen bekeuren als ze na het terugvechten 4 km/u te hard wegrijden.

dekeerldatisdeboer | 22-05-20 | 20:29

Als je Wilders en Baudet roeptoeters noemt kunnen zij verder ook niks voor je doen. Het werkt alleen als zij voldoende stemmen krijgen.

De anderen doen namelijk zéker helemaal niks voor je.

knutsel_ | 22-05-20 | 20:29 | 7

@Knufter | 22-05-20 | 20:38: hij zat tijdens Rutte 1 in een gedoogpositie. Hield zijn systematisch zijn mond. En noem eens zijn buitenparlementaire acties dan? Hij deed niets, behalve als langstzittend kamerlid comfortabel zijn salaris opstrijken.

Prinsemarij | 22-05-20 | 20:43

@Prinsemarij | 22-05-20 | 20:43: schat, de uitspraak is van na de gedoogconstructie. Zijn werk is in het parlement. Democratisch. Of verwacht u dat hij des nachts een cape en masker om doet?

Jezus wat wordt er toch soms achterlijk geredeneerd.

En de gedoogconstructie is volkomen terecht en buiten zijn schuld gevallen.

Sowieso gedoogconstructie. Een spuug in het gezicht van de kiezer. Meedoen of niet. Hij had het niet moeten doen.

Knufter | 22-05-20 | 20:47
▼ 4 antwoorden verborgen

Het saharazand opvegen zal toch alleen gebeuren door de door u genoemde "rechtse roeptoeters". Dus misschien iets minder denegerend naar deze "rechtse roeptoeters" toe en misschien wat meer openstaan voor deze "rechtse roeptoeters" zal echt de énige manier zijn om dit te stoppen.

F1802 | 22-05-20 | 20:28 | 5

Hoe kun je nou zelf mensen woestijnzand noemen en tegelijkertijd medestanders roeptoeters noemen?

Antwoord: lafheid.

Knufter | 22-05-20 | 20:40

@theo-is-dood | 22-05-20 | 20:32: Precies, Ik vind wilders met de pvv niet de meest geschikte partij maar heb wel respect voor die man. Hij komt tenminste eerlijk voor zijn mening uit, en is daarvoor nu in feite zijn vrijheid kwijt.

elco485 | 22-05-20 | 20:50

@Knufter | 22-05-20 | 20:40: je zag het al de twee haastig geformuleerde disclaimers: "Ik ben geen racist, maar..." en "ik ken ook goede hardwerkende marokkanen." Ik vraag bij die laatste stelling altijd onmiddellijk hoe goed de desbetreffende persoon die Marokkanen/Turken kent. Van 's ochtends vluchtig groeten? Of heeft hij er wel eens een gesprek mee gevoerd over de grondwet, sharia, over Joden, Israël, homoseksualiteit, etc? Meestal blijkt dan al snel dat er van echt kennen geen sprake is.

kapoerewiet | 22-05-20 | 21:24
▼ 2 antwoorden verborgen

Haat het inleveren van vrijheden.
Daar is toevallig wel voor gevochten, de typemachine is wat mij rest.

snapal | 22-05-20 | 20:28

Saharazand. Keek destijds graag naar Parijs-Dakar hoe die trucks over een steile stuifkam heen doken. Soms waait zand vanuit zulke fantastische woestijnen eerst tollend de lucht in en daarna richting het noorden, met als gevolg grijs onder gestoven auto's in Nederland. Waarom moet hier opeens 'Saharazand' antropomorf metaforisch belast worden? De schrijver verdeelt Marokkanen in heaumeauhaters die knarsetandend met Saharazand tussen de tanden los gaan tegen hen die openlijk uitkomen voor wat zij zelf in hun islamitische kast verborgen willen houden en Marokkanen die hard werken. Maar kan dat Saharazand daar wat aan doen? Opwaaiend Saharazand is een natuurgebeuren, dat niet door mensenhand gaat opwaaien en alles onder stuiven. Voor islamitisch besef zal Saharazand gaan opwaaien door Allah's wil. Door de vergelijking van anti-heaumeau Marokkanen met Saharazand sterk je alleen maar dit verzet tegen heaumeau's onder Marokkanen, die ervan overtuigd zijn dat hun verzet spoort met Allah's wil.

Eeuwig..Op..Vakantie | 22-05-20 | 20:28 | 1

Het klinkt inderdaad als een nogal tot de verbeelding sprekende geuzennaam.

kapoerewiet | 22-05-20 | 21:21

De wapenstok en vol gas taseren zero tolarance alla Spanje harder straffen maar ja wij hebben Femke niks aan de hand burie

oldskoolhollander | 22-05-20 | 20:28

Spreek dan Arnon Grunberg ook aan, die identificeert zich ook met het nektasjesdragende bevolkingsdeel.

Dezenaamhier | 22-05-20 | 20:27

Maar wie gaat er nu iets aan doen dan? Populistisch rechts is elke keer weer net niet of te extreem. Het begint allemaal bij de opvoeding van dit kutvolk. Zo lang er geen goede plannen zijn om dit aan te pakken dan blijft het dweilen met de kraan open. Land uitzetten klinkt mooi en makkelijk, maar is gewoon een onhaalbaar utopie.

guppy | 22-05-20 | 20:27 | 1

Niks utopie. Met 76 zetels in de TK en enige inventiviteit kan dat.

theo-is-dood | 22-05-20 | 20:35

Rechtse roeptoeters he...
Dus ik mag aannemen dat meneer is een linksmeneer is. Een verheven meneer boven de rechtse roeptoeters. Verheven mensen die rechtse roeptoeters voor xenofoob en racist hebben uitgemaakt terwijl in de praktijk het gelijk bij diezelfde roeptoeters lag? Of waren die roeptoeters veelal meer bazuinen? Trompetters van naderend onheil waarin ze gelijk hebben gekregen. Keer op keer weer.
En dit soort (neem ik aan) verheven linkse zieltjes hebben jaren met hun lichtuitstralende hart en met hun aureool van gelijkhebberij precies die partijen gestemd die dit soort homohaters naar binnen hebben gehaald. En het daarbij jaar na jaar hebben opgenomen voor deze mensen omdat je zo nodig 'divers en openminded' wilde zijn. En dit nog steeds elke roze week na roze weer weer doen. Om dan nu het licht te zien. Nu het te laat is.
*lelijk woord!*

appeltjesgroeneweide | 22-05-20 | 20:27 | 1

Zo lang dit slachtoffer denkt dat hij van types als Halsema, Klaver, Jetten of Rutte iets mag verwachten, mag hij ervan uitgaan dat er niets gebeurt. Dit slag doet al decennia niets anders dan ontkennen, wegkijken, vergoelijken en zelfs regelrecht faciliteren. Of die rechtse roeptoeters het wel gaan regelen is natuurlijk de vraag, maar het is je enige kans. Verandering begint bij anders durven stemmen.

5611 | 22-05-20 | 20:53

"Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin. Het Saharazand waait er gewoon overheen. Het Saharazand IS er al overheen gewaaid. " jup maar voorkomt wel het dweilen met de kraan open.

Barkruk2 | 22-05-20 | 20:25 | 1

In deze context zou ik eerder Stellen; zeven in de woestijn.
(Niet het getal, maar het werkwoord)

Rico Tampeloerus | 22-05-20 | 20:29

Goed verhaal..... maar laten wel wel wezen. Het gaat qua treiteren, spugen, uitkafferen en ernstig(er) geweld heus niet alleen om homo's. Zowat iedereen die niet marokkaan is, is a priori slachtoffer van hun gedragingen. Dus oprotten met dat volk zodat de rest in NL verder kan.

de directeur | 22-05-20 | 20:23

Als je niks van rechtse roeptoeters moet hebben kan je het beter bij de linkse roeptoeters proberen. Jammer dat dat geen ene flikker uitmaakt die hebben al partij gekozen. Met een beetje gezond verstand had je dit wel aan zien komen en nog steeds gaat het lampje niet branden, dus niet zeuren, ga maar op de blaren zitten.

Bennie Boos | 22-05-20 | 20:22

De schrijver preekt voor de verkeerde parochie. Dit soort brieven moet hij sturen naar Joop of GL, D66, pvda, de NPO etc. Daar zitten de Islam knuffelaars, de wegkijkers en de weg met ons types.

Gandalph | 22-05-20 | 20:22 | 2

Misschien is dat ook gedaan, doch niet geplaatst?

Rico Tampeloerus | 22-05-20 | 20:30

Precies. Wat lult deze homohypocriet: een beetje klagen bij de lui die hij niet-deugend vindt!

Reflectie | 23-05-20 | 01:14

Waarom schrijft deze homo zijn brief niet op maroc.nl? Daar huist de doelgroep waar hij problemen mee schijnt te hebben. Zo’n brief hier plaatsen heeft geen enkele zin, buiten dat je massaal gelijk krijgt, voor zover je daar mee geholpen bent.

DrumPiet | 22-05-20 | 20:22

Gewoon stelselmatig met groepjes homo's wat van dat zand de goot in vegen en wegspoelen. Doelbewust en stelselmatig, maar zorgen voor een marginale pakkans.

Andersdenkend | 22-05-20 | 20:22 | 3

Je hormoontjes niet onder controle?

Tr0l0l0l | 22-05-20 | 20:33

@Tr0l0l0l | 22-05-20 | 20:33: Nog nooit problemen gehad met mijn hormonen. Alleen op deze manier komt er aandacht voor de zaak.

Andersdenkend | 22-05-20 | 21:05

Alle homo’s bewapenen met een jachtgeweer.
En homo’s zelf moeten minder in lederen broeken met weggeknipte kont lopen.

RickTheDick | 22-05-20 | 20:22 | 3

Categorie: vrouw wordt verkracht want ze was zo stom een kort rokje aan te doen

Risingson | 22-05-20 | 20:30

Juist meer in leder broeken toch, qua lokhomo? En DAN dat jachtgeweer pakken

skoftig | 22-05-20 | 20:31

@Risingson | 22-05-20 | 20:30: Ja en nee. Het is volgens velen ook je eigen schuld als je fiets gejat wordt als je hem niet op slot zet. Of als je weggaat en je deur openlaat en de boel wordt leeggehaald.

Is het goed te praten? Nee. Lok je het uit? Niet als je in leuke, vlotte en wat sexy kleding rondloopt. Wel als er vlak voor je eigenlijk iemand met een 18+ waarschuwing zou moeten lopen.

Het kan verstandig zijn om op sommige vlakken gewoon even je hersens te gebruiken.

Teeweetwee | 22-05-20 | 20:48

Beste homo, gaat u maar rustig slapen, uw boodschap is gehoord. De Nederlandse politicus zorgt zo snel mogelijk voor meer allochtone straatcoaches.

Tr0l0l0l | 22-05-20 | 20:20
-weggejorist-
Madame Poitiers | 22-05-20 | 20:20 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Sorry, maar hij heeft het nog steeds niet begrepen.

De meesten van die vriendelijke Marokkanen waar hij het over heeft vinden precies hetzelfde als die jochies. Die jochies zijn de uitvoerders, maar verzinnen die ideeën echt niet zelf.
Er zullen altijd nieuwe jochies zijn zolang we doen alsof de islam vredelievend is en moskeeën gezellig zijn. Oppakken is dus zinloos.

C1O2 | 22-05-20 | 20:19 | 1

Exact dit dus. Ik vertrouw vriendelijke moslims allang niet meer. Taqiyya alom.

kapoerewiet | 22-05-20 | 21:17

Ze hebben al demonstratief handje in handje gelopen op het binnenhof, je dacht dat er echt wat ging veranderen ?

Castor12 | 22-05-20 | 20:19

De politiek zou dat kunnen volgens de auteur, maar de politici die dit willen agenderen worden 'rechtse roeptoeters' bestempeld. Die dichte grens is wel één van de voorwaarden om nog meer saharazand te voorkomen. Natuurlijk moet je ook het huidige Saharazand opvegen en terug sturen naar de Sahara. Maar eerst de kraan dicht, dan pas dweilen.

Joostmochtnietsweten | 22-05-20 | 20:18

Straks ga je nog beweren dat zij zich aan dezelfde wetten moeten houden als wij. Mafkees.

Carbonnetje | 22-05-20 | 20:18

Als u eerst eens links erbij haalt in plaats van de roeptoeters!
Wil er helemaal niet over nadenken.
Vraag Rob en Femke of het niet eens tijd wordt voor geroeptoeter. Vanaf de minaret!

Rest In Privacy | 22-05-20 | 20:17 | 1

Een leuke, treffende opmerking!

Reflectie | 23-05-20 | 01:17

Iedereen met ook maar de geringste ilusie dat er hier ook maar iets gaat veranderen kan ik bij deze teleurstellen. Hoogstens roepen er nog meer politici tot niets verplichtend dat het aftuigen van homo’s “onacceptabel” is in een voortdurend groeiend aantal talkshows.
De olifant in de kamer blijft onbenoemd en reeksen advocaten en jongerenwerkers blijven in dergelijke programma’s benadrukken dat de daders bij nader inzien individueel gevoelige jongens zijn die na een goed gesprek hun fout hebben ingezien. Al blijkt dat laatste meteen de dag daarop al niet meer.

Prinsemarij | 22-05-20 | 20:17 | 1

De herhaling van Flodder blijft actueel, de Sjakies die alles goedpraten, dat is de plaag waaronder wij lijden. Totaal niet rationeel

Ruud5 | 22-05-20 | 22:53
-weggejorist-
BYO | 22-05-20 | 20:16

Valt er uberhaupt iets zinnigs op dit voorval te zeggen. Bijdeze dan : sorry Homo dat wij je geen bescherming kunnen en willen geven want je bent niet belangrijk genoeg voor bonus stropdasje. Het zal hun een bied wezen waar jij mee zit.Verwacht geen empathie en misschien komt jouw tijd dat de hele wereld naar je luistert,tenslotte is de homo man met dat kleine snorretje ook gelukt.Vreemd dat mensen homo's met lief,poëtisch verwarren,tenslotte vonden vele dat in de '40 niet.

ewout56593235 | 22-05-20 | 20:14

Ach ja, de gevolgen van de overheid en het beleid. Wen er maar aan.
Weg met ons.

Is dit nog nieuws? | 22-05-20 | 20:13

Waarom stuurt Beauze Heaumeau zijn brief naar het guurrechtse, roeptoeterige GS, als hij daar toch niet van gediend is? Bij Robo Jetten en Halsema moet hij wezen.

kapoerewiet | 22-05-20 | 20:11 | 8

Wezen zijn kinderen zonder ouders en bij Falsema krijgen ze sowieso nul op het rekest.

Gaat het niet dan? | 22-05-20 | 20:26

@Prinsemarij | 22-05-20 | 20:20: Niet benoemen, niet aanpakken. Zeg, zitten we hier nog op de kleuterschool? Dat is dus wegkijken.

Sitting_targets | 22-05-20 | 20:35

@Sitting_targets | 22-05-20 | 20:14: Lees anders nog eens meneer z'n brief door (nadruk op z'n sneer naar "roeptoeterend rechts") en begrijp waarom ik het zo formuleer.

kapoerewiet | 22-05-20 | 21:15
▼ 5 antwoorden verborgen

Op Joop.nl zijn ze er als de kippen bij als er een homo al maar scheef aangekeken word, Jetten en zijn haat berichten waren groot nieuws maar over die aanvallen in Amsterdam lees ik daar helemaal niks . Waarom zou dat toch zijn ?

Castor12 | 22-05-20 | 20:11 | 1

Het ligt er maar aan uit welke hoek die scheve blik geworpen wordt.

Schoorsteenveger | 22-05-20 | 20:34

Onze Willem heeft ze in ieder geval al een fijn suikerfeest gewenst.
Misschien dat het helpt, of het is een hint om ons op de plaats te zetten waar we horen.

likdoorn | 22-05-20 | 20:09 | 1

Solidariteit met de andere dubbelpaspoortiers is Willem natuurlijk niet vreemd.

The2Amendment | 22-05-20 | 20:39

Roborob, leest u mee?

SterF... | 22-05-20 | 20:07

Uit vonnis 'zaak Wilders:

"De implementatie van het Internationaal Verdrag inzake de uitbanning van alle vormen van rassendiscriminatie uit 1966 (hierna: het IVUR) heeft ertoe geleid dat in 1971 in het Wetboek van Strafrecht artikel 137c werd aangepast en artikel 137d een volledig nieuwe tekst kreeg. Kort gezegd kwam het erop neer dat alleen groepen die gekenmerkt werden door ‘ras’, ‘godsdienst’ of ‘levensovertuiging’ (later ook ‘geslacht’, **‘seksuele gerichtheid’** en ‘handicap’) onder de bescherming van deze strafbepalingen vielen. "

Conclusie: homo's vallen ook onder deze bescherming. Er is hier dus sprake van rassendiscriminatie.
Ik verwacht een optocht met alle BN'ers, Freek ook, Voorgedrukte aangifteformulieren, filmpjes van het OM, schande roepende politici en een woe-den-de Halsema.

pielemuisje | 22-05-20 | 20:06 | 9

@Schoorsteenveger | 22-05-20 | 20:32:
Onder ons. Kunnen wij niet voorzichtig concluderen dat het "blanke patriarchaat" in Noordwest-Europa inmiddels verdwenen is? Een relikwie uit het verleden?

pielemuisje | 22-05-20 | 20:43

@Odin | 22-05-20 | 20:37: Het was van mij een beetje selectief shoppen in termen, maar inderdaad is het qua ernst vergelijkbaar met rassendiscriminatie. Volgens dat vonnis en dat verdrag. In Amsterdam. Nederland.

pielemuisje | 22-05-20 | 20:45

@Odin | 22-05-20 | 20:37: Het verhaal van Jetten was dubbel selectief. Tien jaar doodsbedreigingen en onderduiken wegens een andere mening is blijkbaar prima en hij noemde alleen bedreigingen van witmensen.

5611 | 22-05-20 | 21:00
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik zou zeggen: "Wen maar aan het nieuwe normaal..."

Het is mij nog niet gelukt overigens de laatste 30 jaar, maar toch...

mrXL | 22-05-20 | 20:06

Dit was een mooie 4 mei toespraak geweest ipv dat walgelijke gejank van Grunberg.

Fi-Bu-Bla | 22-05-20 | 20:04

Van Wilders en Baudet blijf je af melkboer.

pegaje | 22-05-20 | 20:04 | 6

@Mark_D_NL | 22-05-20 | 20:22: Houd toch op man. Zou je willen ruilen? Permanente doodsbedreigingen, onderduiken, altijd bewaking om je heen?

5611 | 22-05-20 | 21:04

@Mark_D_NL | 22-05-20 | 20:22: Wilders moet elke dag bang zijn dat ie naar de eeuwige jachtvelden wordt gestuurd.....

Koning BongoBongo | 22-05-20 | 21:12
▼ 3 antwoorden verborgen

Leuk, zo’n links type dat plots ontdekt dat linkse bestuurders er zitten ter meerdere eer en glorie van zichzelf (hallo Frans Timmermans, hallo Femke Halsema) en in het geheel niet voor de burger.

Feitenpliesie | 22-05-20 | 20:03

Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin.

Doe vooral je kraan niet dicht omdat je vloer al nat is. Dweilen doen wij in Nederland gewoon met de kraan open, BEGREPEN?

Dickbutt | 22-05-20 | 20:02

Terwijl homofilie een islamitische uitvinding is. Toen Mo zijn vriend van achter wilde pakken riep zijn 9-jarige vrouw Ho Mo. En sindsdien heten ze zo.

Premier Trutte | 22-05-20 | 20:02 | 5

Gelukkig heb ik geschiedenis gestudeerd.

oldandwise | 22-05-20 | 20:12

@oldandwise | 22-05-20 | 20:12: als u pabo had gedaan kon u minister van mondkapjesworden. Als u geschiedenis hebt gestudeerd en uw hersenen en ruggengraat laat verwijderen kunt u premier worden.

The2Amendment | 22-05-20 | 20:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Alhoewel ik het volledig eens ben met de briefschrijver, mis ik wel iets in dit verhaal. We hebben het over "mensen" (alhoewel dat woord eigenlijk niet van toepassing is) die niet alleen homo's mishandelen en terroriseren, maar feitelijk ook onze cultuur afwijzen keer op keer weer. Landverraad dus.
Wordt het niet eens tijd het als zodanig te bestraffen?

Goofy Goofball | 22-05-20 | 20:01

Als vuurwerk verboden wordt wanneer dit naar agenten gegooid wordt dan moeten we die lijn nu ook consequent doortrekken en al het glas verbieden in dit land....

Mark zit te Dutten | 22-05-20 | 20:00

" Ik ben wel homo, maar ik mag mij niet verweren bij een kwetsende opmerking want een echte kerel kan wel tegen een stootje."

youtu.be/YZdRWxGBP2E?t=120

koter | 22-05-20 | 19:59

Joop.nl en sociaal wetenschappers noemen zo iemand een homonationalist, en U?

lingo star | 22-05-20 | 19:58 | 5

Pim werd flikkerfascist genoemd. Daar stond de kogel op hebben we gemerkt.

Sitting_targets | 22-05-20 | 20:17

@Mark_D_NL | 22-05-20 | 20:06: Aha, de J in Anton J. Mussert staat voor Joop? Dat verklaart een hoop. En dat rijmt.

The2Amendment | 22-05-20 | 20:41
▼ 2 antwoorden verborgen

En waar heeft deze heaumeau de afgelopen decennia op gestemd? Juist ja. Dat is dus het hele probleem in een notedop.

de Voorzittert | 22-05-20 | 19:58 | 1

Geloof die hele D'66 en coc propaganda niet. Zat homo's stemmen Wilders en Baudet.

ZoekEenVrijeNick | 22-05-20 | 20:15

Die Joden gaan flink te keer in Amsterdam.

dik van alster2409 | 22-05-20 | 19:57

En dan toch nog even die sneer naar twee dappere politici die er wel wat aan proberen te doen. Jammer. Wilders ten eerste is niet 'rechts'; zijn partijprogramma is links. Alsof kritiek op het failliet van het multikulideaal apriori rechts zou moeten zijn - hardnekkige denkfout. Ten tweede stellen deze politici wel meer voor dan enkel de grenzen sluiten. Baudet heeft bijvoorbeeld als enige geageerd tegen het rampzalige Marrakech-verdrag.

kapoerewiet | 22-05-20 | 19:57 | 1

Je moet wat om onderscheid te maken, de PVV rechts noemen is wel zo veilig, want als het een "SP maar dan met immigratiestop" wordt genoemd, dan zitten er een aantal mensen toch te twijfelen.
Daarnaast helpt grenzen dicht voor veiligelandiers wel, zij het deels. Er zitten er nu hier al een hoop en het worden er op natuurlijke wijze meer, maar om nou nog meer te importeren is een punt waar je het over kan hebben.

Dezenaamhier | 22-05-20 | 20:25

Het getuigt van zo’n tenenkrommende politieke lafheid om het probleem niet bij naam te durven noemen zoals in dat programma M
Het is een enorm zwaktebod en een klap in het gezicht van iedere ‘fatsoenlijke’ belastingbetaler dat bewust om de hete brij wordt heengedraaid,
door de ‘bewindvoerders’.
Lafheid tekent het politieke landschap, met name het lokale Amsterdamse.

laurentius | 22-05-20 | 19:57

Heel heel lang geleden hadden we hier jeugd die wel eens een streek uithaalden ; dat waren toen nog deugnieten . Met de komst van Marokkaanse jeugd is er een omslag gekomen en zijn we afgegleden van deugnieterij naar criminaliteit . Onze regring laat vooral het respectloze straatterrorisme opbloeien door er niet tegen op te treden omdat anders de integratie wel eens in het geding zou kunnen komen . Onze eigen jeugd ziet wat er allemaal gebeurt door Marokkaanse jeugd en dat de politie er niet alleen geen antwoord op heeft ,maar ook nog eens de aftocht moet blazen . Ze gaan het Mocro gebeuren kopieeren en beginnen ook steeds brutaler en gewelddadiger te worden want waar moet je bang voor zijn ; politie doet toch niets . Zelfs het Mocro taaltje vindt dit soort jeugd wel stoer...... droevig maar waar.

Koning BongoBongo | 22-05-20 | 19:56 | 5

@Koning BongoBongo | 22-05-20 | 21:17: Ook niet verkeerd, pijn in de portemonnee heeft ook een goede corrigerende werking (ervaar ik althans bij CJIB-brieven).

FrankVeer | 22-05-20 | 21:23

@FrankVeer | 22-05-20 | 20:51: Stel dat even voor aan oma Ankie, kan ze alvast een afspraak proberen te maken met Rabat.

MoeHammetmayo | 23-05-20 | 09:28
▼ 2 antwoorden verborgen

An sich een prima stuk, maar het werkt heel simpel: Als je GL, PvdA of D66 stemt heb je geen recht van spreken. Je werkt dan immers pro-actief mee om al dat zand hier naar binnen te laten waaien.

janbehanger | 22-05-20 | 19:56 | 2

Precies! Bek houden en terug de kast in!

Reflectie | 23-05-20 | 01:22

Of VVD, of CDA, of CU.

Allen zijn islamofiele partijen.

Mayka.Lovelace | 23-05-20 | 09:56
-weggejorist en opgerot-
Drenthenier | 22-05-20 | 19:55 | 1

Goede brief. Ik hoop dat je er wat mee bereikt. Houd moed!

Sitting_targets | 22-05-20 | 19:55 | 1

Goed dat u de deuger een hart onder de riem steekt, aangezien hij de realiteit nooit zal willen erkennen.

Reflectie | 23-05-20 | 01:24

De enige straf of maatregel die helpt is niet gevangenisstraf maar beslaglegging en blokkeren van de bankrekening van dader + diens familie die het al of niet stilzwijgend oogluikend toejuicht. Pak ze financieel. Maak ze rechteloos. Ontneem alles.

isitsoornot | 22-05-20 | 19:55 | 1

Hoezo zou doodstraf niet werken? Kan op herhaling is dan minimaal.

Overigens lijken mij denaturaliseren en repatriëren wel een toepasselijke straf.

Mayka.Lovelace | 23-05-20 | 09:54

Mondkapjes en spugen gaat niet samen dus vanaf 1 juni is het weer kalm.

LinkeLotje | 22-05-20 | 19:54

Vegen. Klinkt goed.

Crusher | 22-05-20 | 19:53

Ondanks dat velen nog denken dat Amsterdam een voor homo's liberale koploper is, is dat allang niet meer de realiteit - een gemiddeld dorp in Brabant is vele malen veiliger en toleranter.

Galois256 | 22-05-20 | 19:52 | 3

In China of Rusland ben je ook veiliger, ondanks ons opgestoken vingertje naar dergelijke landen

Fijn_dat_je_er_bent | 22-05-20 | 20:21

Ja, daar krijg je misschien wat flauwe grappen, totdat men je oké vindt. Maar geen klappen.

ZoekEenVrijeNick | 22-05-20 | 20:37

@Fijn_dat_je_er_bent | 22-05-20 | 20:21: mmm dat is gewoon niet waar, Ondanks dit soort straatgeweld heb je in NL als homo een volkomen gelijkwaardige rechtspositie, China en Rusland kennen dat helemaal niet en Rusland is helemaal niet veilig voor gays.

Galois256 | 22-05-20 | 21:10

Blijf erbij je moet ze niet de kans geven om je te bedreigen, ik loop elke dag met mijn hondje en de "jongeren" zeggen niks of netjes goedendag want volgens mij vinden ze mijn hondje niet zo leuk. Doe gvd er iets aan en laat je niet treiteren door brakken van een jaar of 16. En ja ik woon in een kansenwijk maar laat met niet bedreigen door jeugd van welke afkomst dan ook. Ik ga wel het gesprek aan als dat nodig is en heb het geluk dat wij in de wijk haagse beemden in Breda een topclub genaamd Grote Broers en Zussen hebben die wel optreden en handelen als dat nodig is. Verder gaat alles goed en blijf gezond.

pajans | 22-05-20 | 19:52 | 1

Ga op vechtsport of koop een bus hairspray of wat dan ook.
Mijn homovrienden die ik heb zijn ook allemaal vriendelijk en zachtaardig. Maar er moet beslist een manier zijn om jezelf te verdedigen zonder direct een hardliner rascist te worden.

ZZP-er | 22-05-20 | 20:20

Amsterdam wordt bestuurd door GroenLinks en D66, partijen die homo's allang op de trein gezet hebben en waarvan niets verwacht moet worden op gebeid van homorechten, of zelfs bescherming.

smdyasc | 22-05-20 | 19:51 | 3

En Groenlinks, klavers partij, is enorm Antisemitisch. Corbyn is er bijvoorbeeld kind aan tafel.

Mark_D_NL | 22-05-20 | 19:53

Eh ... Kregen die partijen niet altijd het verwijt dat er teveel homo's in zaten ?

oldandwise | 22-05-20 | 19:56

Trein naar het oosten?

The2Amendment | 22-05-20 | 19:57

U bent het zat, wij zijn het zat. Er is een tijd geweest dat ik, vrouw zijnde, dit saharazand ontvluchtte wanneer ik bedreigd werd. Verdrietig was, wanneer ik uitgescholden werd. Geen rok/jurk meer droeg om mezelf op straat te beschermen. Ik ben die jongens, mannen en meiden met een air van saharazand spuugzat. En geef de homo’s die van zich af bijten groot gelijk. Mocht ik weer geconfronteerd worden met dat tuig, ik lust ze rauw. Ik ben het zat.

zijvanhiernaast | 22-05-20 | 19:50 | 4

Dank voor uw tip @ RdeVriesch

zijvanhiernaast | 22-05-20 | 20:14

Zo hoort het.

ZZP-er | 22-05-20 | 20:15
▼ 1 antwoord verborgen

Flikker op met je rechtse roeptoeters.

Frans Laarmans | 22-05-20 | 19:50 | 3

Wat wordt er eigenlijk bedoeld met dat woord Frans ?

Koning BongoBongo | 22-05-20 | 21:54

@Koning BongoBongo | 22-05-20 | 21:54: welk woord?

Frans Laarmans | 22-05-20 | 23:11

@Frans Laarmans | 22-05-20 | 23:11: Hij s leuk.

Gokmaar | 23-05-20 | 08:24

Welk vakje heb je de laatste keer rood ingekleurd op je stembiljet...?

Air van Boven Dorens | 22-05-20 | 19:50 | 2

Heb je het regeltje "dat heeft toch geen zin" gemist?

harry19612 | 22-05-20 | 19:55

En Tevens Amsterdam is een islamitische Stad, zo staat het althans internationaal bekend. Dus da weet je dat er niet veel openbare homo liefde is. Je kan beter naar Warsaw, Krakov, Kiev of Budapest gaan als Homo. Daar kan je tenminste jezelf zijn.

Mark_D_NL | 22-05-20 | 19:50 | 1

Robojet versprak zich een keer dat hij het zo fijn vond dat hij in het homotolerante Madrid handjehandje kon lopen met zijn vriendje. Tsja, daar hebben ze niet zo'n last van mocro's.

5611 | 22-05-20 | 21:16

Goed verwoord.

Gulliver | 22-05-20 | 19:49

"Ik ben geen racist, maar..."

Dat blijft er toch één om in te lijsten.

Erikjan79 | 22-05-20 | 19:49 | 9

EJ. Wat bedoel ik dan?!

Rest In Privacy | 22-05-20 | 20:50

@theo-is-dood | 22-05-20 | 20:17: Hij probeert met die zinsnede acceptabel te blijven voor het politiek correcte kartel. Zinloos, ze doen toch niets.

5611 | 22-05-20 | 21:18

Noodzakelijke disclaimer om de deugbrigade en namecallers voor te zijn. Voor de inhoud van de boodschap kun je over het algemeen alles voor de "maar" overslaan.
Dus: "Ik heb geen hekel aan reaguurders met dubbele voornamen, maar Erikjan79 ...." betekent gewoon "Ik vind reaguurder Erikjan79 een enorme eikel". Wel lekker duidelijk.

Graaisnaaiert | 22-05-20 | 23:03
▼ 6 antwoorden verborgen

Volgens de deugmaffia ben je geen echte homo als je dit soort dingen zegt. Volgens hun wokeness dogma ben je dan een populist die homoseksualiteit misbruikt om deugende groepen in een kwaad daglicht te stellen.

Lafayette | 22-05-20 | 19:49

Het is lang geleden, maar ik kan me nog prima herinneren dat mariniers ooit de Dam schoonveegden van ongewenst gespuis.

Opajoop | 22-05-20 | 19:49 | 2

Dat waren toen dan waarschijnlijk jonge mensen van Nederlandse afkomst?
Want in dat geval had/heeft de overheid geen enkele aarzeling om boetes en straffen uit te delen, en dan zal men geweld gebruiken ook wel 'gepast' vinden.

Zo lang er maar niks 'fout' gedaan/gezegd/geschreven wordt over de "jongeren" zoals ze genoemd worden.

Wering | 22-05-20 | 20:10

@Wering | 22-05-20 | 20:10: Was augustus 1970, de Mariniers joegen de junks en Provo's weg... er waren ook genoeg dienstplichtige militairen die erop af wilden gaan, helaas was de kazerne-commandant ons een slag voor. Veel later (1992) gingen die mariniers nog een keer los, maar nu in Rotterdam www.youtube.com/watch?v=VIfF7z1TMPo

Keyboardspeler | 22-05-20 | 20:52

"Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin. Het Saharazand waait er gewoon overheen. Het Saharazand IS er al overheen gewaaid."

Greet wil ook alle criminele en niet geintegreerden t land uit toch?

sjef-van-iekel | 22-05-20 | 19:49

Tsja. Amsterdam, wat wil je? Wie in Amsterdam blijft wonen heeft klaarblijkelijk geen behoefte aan een veilige leefomgeving. Laat de deugbrigade en hun dobbernegers het maar uitzoeken, vredig slapend onder de halve maan en zich 's ochtends omdraaien als de minarettensirene af gaat. De politiek weet het al jaren en doet er niets aan. Er gaat pas wat gebeuren als de ellende ook bij hun tegen de plinten klotst en dat is nog niet het geval. Halsema haalde pas haar kinderen van school toen de islamitische onverdraagzaamheid niet meer te ontkennen was. Niet dat het veel opleverde, want het zijn nog steeds kudtkinderen geworden. Laat de boel maar escaleren. De middenstand wordt via de verdeling van woningen en parkeervergunningsterreur steeds verder weggedreven en mag wel blijven betalen. De zwembaden zijn niet meer veilig, het OV is al jaren een teringbende, de politie durft niet meer op te treden, vrouwen en meisjes kunnen niet meer over straat, oude vrouwtjes worden stelselmatig overvallen (vermits ze geen kopvod dragen) en alles wat niet vastgeschroefd zit wordt gejat of in de fik gestoken. En u bent een racist. De heaumeau's zitten aan de ontvangende kant, maar naast vele anderen voor wie geen minderhedenbeleid opgetuigd is. De heaumeau's hebben geen extra aandacht nodig, de hele maatschappij heeft dat heel dringend nodig. Trap dat tuig er verdomme eens een keer uit!

Frau Merkel | 22-05-20 | 19:48 | 3

Dat laatste gaat niet gebeuren. Met het huidige politieke klimaat heb je geen vijanden meer nodig. Het enige wat je kan doen is vluchten naar betere oorden. Dat heb ik ruim 5 jaar geleden ook gedaan. Kijk inmiddels vanaf de zijlijn toe hoe Nederland verder de vernieling in gaat.

EmilioEsteves | 22-05-20 | 19:52

In de jaren '80 was dit een prachtig script geweest voor een apocalyptische film. Nu is het een schrijnende beschrijving van de actualiteit.

MickeyGouda | 22-05-20 | 20:20

@EmilioEsteves | 22-05-20 | 19:52: Nog steeds de hoop hebbende dat ik die stap niet meer hoef te zetten (mijn land verlaten op m'n 70e), blijf ik hopen op een politieke aardverschuiving, dat had ik overigens begin 2002 al, maar ja, toen kwam er een links-extremist (die alweer jaren vrij man is, helaas) die schoot hem 6 kogels door het hoofd.
Er hoeft maar niet ''dat'' te gebeuren, waardoor wij een hele andere samenleving krijgen (en dan bedoel ik niet die van Rutte met z'n 1,5m verhaal), nog 10 maanden te gaan en in die tussentijd kan er nog het nodige misgaan.

Keyboardspeler | 22-05-20 | 20:40

20-30 jaar geleden waren er zelden of nooit problemen met homo s.
Nu weer terug naar de middeleeuwen.
Wen er maar vast aan, dit gaat nooit meer over, het zal alleen maar erger worden.

snapal | 22-05-20 | 19:48 | 2

Geef die gasten gelijk jeugdtbs.
Een intensieve antihersenspoeling hebben ze nodig. De achterlijke gedachtes dienen eruit geramd te worden, koste wat het kost.

snapal | 22-05-20 | 19:53

Ik heb niet echt het idee dat de homos nou het probleem zijn hier.

Dezenaamhier | 22-05-20 | 20:18

Poëtisch verwoord. Dat kan je wel overlaten aan homo's.

oldandwise | 22-05-20 | 19:46 | 1

"Wat een geluk voor de leiders dat de mensen niet nadenken"poëtische uitspraak homo Hitler

ewout56593235 | 22-05-20 | 19:53

Die rechtse roeptoeters willen niet alleen de grenzen sluiten maar ook strenger straffen en lieden met twee paspoorten uiteindelijk het Nederlandse paspoort afnemen. Misschien moet je ze eens de kans geven, slechter kan het sowieso niet worden.

witwas | 22-05-20 | 19:46 | 1

Ja, als dat het ''nieuwe normaal'' zou zijn, heb ik daar geen problemen mee.

Keyboardspeler | 22-05-20 | 20:27

Alleen nog maar homoseksuele bruine band Boa's.

rechtsdwalendeautist | 22-05-20 | 19:46 | 1

100 jaar geleden was er ene Ernst Röhm, toen AH nog niks te vertellen had... Ernst was ook homo en wist wel raad met communisten, ze noemden hem ook wel de machinegeweer-man, misschien een tip voor deze @Beauze Heameau

Keyboardspeler | 22-05-20 | 20:25

Ga naar de VS of Australie. Nederland is niet meer veilig voor jullie.
Ik meen dit. Niet grappig bedoeld.
Veel succes daar.

threeheadedmonkey | 22-05-20 | 19:45 | 1

Hard. Maar wel de waarheid. Wie hier aan de macht is is dikke matties met het gajes.

BRR76 | 22-05-20 | 19:51

Zijn er eigenlijk nog dorpies of steden vrij van finnen?

brawler | 22-05-20 | 19:45 | 6

Bergen-Belsen volgens Grunberg

skoftig | 22-05-20 | 20:26

Weinig. Blijkbaar moeten ze meer over het land verdeeld worden dus krijgen ze voorrang op sociale huurwoningen in kleinere plaatsen.

zwarte_weduwe | 22-05-20 | 23:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Leuk stuk maar ik hoop dat deze beste man begrijpt dat Wilders en baudet nog de enige hoop zijn om dit probleem enigszins op te kunnen lossen.

MoltisantiBeer | 22-05-20 | 19:44

Handiger om de brief te richten aan Halsema, de Breij, van Muiswinkel, Jole, ten Broeke cum suis, dan hier op GS plempen. Wij zijn het er wel over eens, maar daar schiet je geen reet (no pun intended) mee op.

NeedIsaymore? | 22-05-20 | 19:43 | 1

Waar.

kapoerewiet | 22-05-20 | 20:06

Top stuk!!!

misty pain | 22-05-20 | 19:42

Alles in dit verhaal klinkt zinnig, maar de schrijver ervan vergeet dat die 'rechtse roeptoeters' zijn belang beter op hun netvlies hebben dan deugend links, Halsema voorop.

MickeyGouda | 22-05-20 | 19:41 | 6

Dan kan hij gewoon in zijn bubbel blijven zitten. Hij krijgt waar hij om gevraagd heeft.

Frau Merkel | 22-05-20 | 19:49

GS zijnde had ik eerst de rode pen gehanteerd. Of beter.. retour afz.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 20:45
▼ 3 antwoorden verborgen

Wollah, die stoffer & blik keek naar mij vriend.

Odin | 22-05-20 | 19:41

Op wie hebt u alle keren gestemd?

squadra | 22-05-20 | 19:41 | 2

Niet op rechtse roeptoeters neem ik aan, en wie zijn billen brandt....

bijna_raak | 22-05-20 | 19:45

Uiteraard heeft hij "fatsoenlijk" op een islamofiele partij gestemd.

Die homo is daarmee onderdeel van zijn eigen probleem.

Mayka.Lovelace | 23-05-20 | 09:44

Ben benieuwd wanneer een homo een gun trekt en tegen die hyenas zegt "make my day"

pajans | 22-05-20 | 19:40 | 5

@jan huppeldepup | 22-05-20 | 19:49: Misschien moet dat dan maar gebeuren. Keerpunt in de historie, zeg maar. Want hoe lullig het ook klinkt, we zijn nog steeds met meer.

marcoplarco | 22-05-20 | 21:14

Dan is het een boze witte Islamofobe man met borderlineachtige trekjes die emotioneel met zijn geaardheid in de knoop zat. Of zoiets zullen ze er dan wel van maken, want onze prachtprinsjes, nee, die zijn lief en heel bijzonder.
Sterke, meneer de beauze heaumeau.

Graaisnaaiert | 22-05-20 | 22:30
▼ 2 antwoorden verborgen

Gewoon uitzetten over de westgrens. Laat het schuim der zee maar met het schuim der natie afrekenen.

Zwartbroek | 22-05-20 | 19:40 | 2

Uw stijl van verwoorden spreekt mij aan.

Sjekkie | 22-05-20 | 20:18

“Een grens is bereikt”; poeh poeh, daar ligt de ministerraad het hele weekend wakker van.

theo-is-dood | 22-05-20 | 19:40

"Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet " Is jij befok? Zij zijn de enigen die nog wat erover zeggen. Stem maar GL, of RobJetten, of Rubberen Mark.
Geëdit.

hotnot | 22-05-20 | 19:39 | 1

Dat heeft ie blijkbaar al jaren gedaan, maar het kwartje valt nog steeds niet.

Der Schnitzeljäger | 22-05-20 | 20:44

Femke Halalsema, kom er maar in!

Pferdefotze | 22-05-20 | 19:39 | 2

Femke vind joden en homo's maar vervelend, het staat de s̶a̶m̶e̶n̶w̶e̶r̶k̶i̶n̶g̶s̶v̶e̶r̶b̶a̶n̶d̶e̶n̶ assimilatie van moslims in de Nederlandse cultuur in de weg, wel voor de bühne krokodillentranen huilen met dodenherdenking maar daarna kunnen de joden/homo's verrekken, walgelijk groenlinks vehikel.

TijdelijkOptimist | 22-05-20 | 20:04

Femke Halsema is moreel inferieur.

Mayka.Lovelace | 23-05-20 | 09:42

Niet miepen stelletje heaumeux! Dit is waarvoor je heb gestemp, dit is wat je krijgt. Stel je voor zeg dat je alles overlaat aan "rechtse roeptoeters", dat kan echt niet hoor. leve Femke!

Zwezerik | 22-05-20 | 19:39 | 2

Hoe weet Ú opeens waar de schrijver van dit stuk op gestemd heeft?
Daarbij heb ik nog geen enkele partij gezien waarvan ik AL hun standpunten ondersteun, of deze partij nou links, rechts, liberaal, godsdienstig of op dieren gericht is.

klimgek | 22-05-20 | 19:51

@klimgek | 22-05-20 | 19:51: Omdat de schrijver het over rechtse roeptoeters heeft, mag je aannemen dat de man op de PVDA of zelfs de VVD heeft gestemd, zoiets roep je niet als je zelf FvD of PVV stemt.

Keyboardspeler | 22-05-20 | 20:15

'Rechtse roeptoeters als Wilders en Baudet willen de grenzen sluiten. Maar dat heeft geen zin. Het Saharazand waait er gewoon overheen. Het Saharazand IS er al overheen gewaaid.'

Dus het had wel zin om op deze heren te stemmen aangaande deze problematiek? Maar het is nu te laat? Dan maar op de partijen stemmen die dit mogelijk hebben gemaakt? Gekke redenering.

Kevf | 22-05-20 | 19:38 | 10

@Normpje | 22-05-20 | 19:49: Meneer blijft in de deugmodus door de enige twee politieke partijen die het probleem WEL willen aanpakken te diskwalificeren. Waarom toch?

theo-is-dood | 22-05-20 | 20:27
▼ 7 antwoorden verborgen

Hulde voor de schrijver! Mijn steun heb je. Ik ben bereid om actie te voeren tegen dit eencellige grafvolk.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 19:37 | 3

@Frau Merkel | 22-05-20 | 19:50:

Inderdaad.

Rest In Privacy | 22-05-20 | 19:52

Eigenlijk wel aandoenlijk dat er nog steeds mensen zijn die geloven dat de politiek hun problemen gaat oplossen.

witwas | 22-05-20 | 19:37 | 1

Naar Polen verhuizen, daar respecteren ze homo's..

Mark_D_NL | 22-05-20 | 19:37 | 3

Alweer een causaal verband met bepaalde middeleeuwse teksten.

Sliptong | 22-05-20 | 19:38

Als priester absoluut.

The2Amendment | 22-05-20 | 19:53

RACIEST1!1!1!!1 Aldus Rutger Groen-Wassink die de problematiek van profiling van jonge jongens met een niet westerse migratie achtergrond scherp veroordeeld. En homo's lokken het zelf uit als dus Rutger. "Homo's weten dondersgoed dat de Koran dat niet toestaat. Dus dit is dan een beetje huilen uit een oog."

Sliptong | 22-05-20 | 19:37

Gewoon al dat zand bedekken met een meter water. Dan is het probleem opgelost.

The2Amendment | 22-05-20 | 19:36 | 1

Goed idee! We bellen koning watermanagement.

Sliptong | 22-05-20 | 19:38

Tip: verhuis naar het oosten. De randstad is al lang opgegeven.

paradoxical | 22-05-20 | 19:36 | 9

@Arachne | 22-05-20 | 21:25: Juist. Hetzelfde zei het Randstad gepeupel over het noorden. Nee, niet over Groningen, maar al die conservatieve, kleine dorpjes. Waar ze altijd een hekel aan homo's hebben. Zo was de teneur.
Echter: hier in ons kleine dorp met 210 inwoners wonen ook enkele homo's, waaronder ook getrouwde stellen. Het halve dorp kwam op hun feestje. NIEMAND heeft een hekel aan gays.
En er wonen NUL (0) aanhangers van die religie van de 'vrede'. Dat scheelt ook een slok op een borrel.

Hunebedbouwer | 22-05-20 | 22:18

De Randtad is al via de A1 en de A28 het noorden en oosten binnengewoekerd. Helaas. En het gaat in een noodtempo, zeker nu dat OV ook nog eens directer is geworden en we niet meer de u-bocht over Amersfoort en Utrecht hoeven te maken voor de meeste bestemmingen. Brrr....

Graaisnaaiert | 22-05-20 | 22:26
▼ 6 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken