achtergrond

Geenstijl

LIVE. RIVM: 1413 coronabesmettingen, 4 nieuwe doden

Gezellig met anderhalve meter afstand de RIVM-site f5'en

De treinen zijn leeg. De kinderen zitten thuis. De vliegtuigen blijven aan de grond. Gedoe over uitvaarten. Alle zzp'ers haten Wiebes. En daar zijn we weer met de update waar we iedere dag minder zin in hebben en tegelijkertijd iedere dag meer naar uitkijken: de RIVM Corona Score. De dagelijkse blik op de groeiende top van de groeiende ijsberg die het aantal coronabesmettingen in Nederland is. De aantallen verschijnen hier zodra iemand met een vitaal beroep bij het RIVM ze doorgeeft. As we speak is er weer een crisisoverleg van het kabinet begonnen. Meer om 19:00 uur bij de Toespraak Van De Minister-President. En houd die economie draaiende!
UPDATE: "Sinds de laatste update zijn 278 mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 1413.

Sinds gisteren zijn 4 pati毛nten overleden aan COVID-19. In totaal zijn er nu 24 mensen gestorven aan de ziekte. De gemiddelde leeftijd van de overledenen is 79 jaar (jongste 59- oudste 94). In totaal zijn 205 pati毛nten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

In de provincie Noord Brabant zijn 108 nieuwe positief geteste personen. In totaal zijn in 554 positief geteste personen in Noord Brabant. Daarna zijn in de provincie Limburg (149), de provincie Utrecht (140) en Zuid Holland (136) de meeste positief geteste personen gemeld."

Corona Updates? Installeer de Stijlloze App

We hebben iets nieuws en het heet pushnotificaties. Gebruiken we niet zo irritant vaak als die clickbaiters van AD, Tele en RTL. Maar is wel nuttig bij levensbedreigende Des Doods Situaties als het coronavirus. Dus installeer de GeenStijl App voor iOS via de App Store en voor Android via de Play Store, en blijf als eerste op de hoogte van de stijlloze #sickbait.

RIVM kaart

RIVM kaart

Mooi

Mooi

Lelijk

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.