achtergrond

Geenstijl

Slecht Ajax verliest van vreselijke schopploeg

2-0 voor de verkeerde

Het Getafe van Madrid tegen het Duivendrecht van Amsterdam. We worden al helemaal in de underdogrol geluld door de media want nou nou nou wat is dat Getafe toch goed. Alsof het kampioenenleger van Ajax (34x landstitel, 19x nationale beker, 9x nationale supercup, 4x Champions League, 1x Europa Cup II, 1x UEFA Cup, 1x UEFA Super Cup, 2x wereldbeker voor clubs) in de broek moet poepen voor die spartaanse schopploeg Getafe (0x landstitel, 0x nationale beker, 0x nationale supercup, 0x Champions League, 0x Europa Cup II, 0x UEFA Cup, 0x UEFA Super Cup, 0x wereldbeker voor clubs). Nee hoor. Dat wordt gewoon heel netjes 1-2 en dan maakt Ajax het volgende week in de eigen Cruijff Kuip vakkundig af. Hup Dusan Tadic en Hakim Ziyech en alle moeders die jullie gebaard hebben! Voetbal kijken LIVE op RTL7, dom meelullen over zaken waar je helemaal geen verstand van hebt kan in de comments en om 21.00 uur nog het toetje: AZ tegen een verzameling alpenkoeien uit Oostenrijk.
UPDATE 37" - Makkertje Blind staat wel lekker met zijn handje omhoog, maar laat zijn mannetje lopen. Doelpuntenmaker is een enorme huilbroek, krijgt een aansteker op zijn schoudertje en doet alsof hij in zijn pens wordt geraakt door de scherven van een dodelijke handgranaat. Wel 1-0 voor Getafe.
UPDATE RUST - Nou, die van Getafe kunnen er inderdaad geen hout van - zeiden we al. Helaas is Ajax nóg slechter, derhalve 1-0. Stervende zwaan Deyverson met z'n bh'tje is trending topic in Nederland en dan weet je het wel.
UPDATE 55" - Haha. Ryan Babel doet op heerlijke wijze Circus Getafe na. Baas. Nu nog ff goed gaan voetballen
UPDATE 81" - Heee zowaar de eerste kansjes van Ajax! Babel kopt niet goed, Van de Beek komt te laat bij een dieptepass
UPDATE 90" - "Ten Hag heeft ruzie met de vierde man over het aantal extra minuten. Het zijn er maar vier." Nou Koert, Ajax kan nog een paar dagen zo blijven klungelen en dan leggen ze er nog geen balletje in.
UPDATE 90+3" - 2-0. Perr Schuurs laat zich even de kaas van het brood eten en besluit dan maar door te gaan jagen het middenveld op - hij is laatste man, weet u wel. Hup, counter, goal. Verder alles goed, Schuurs?
EINDE - Dat van die vervelende schopploeg hadden we helemaal goed voorspeld. Voorts zeiden we 1-2, maar wisten wij veel dat Ajax zó slecht zou zijn. Hakim Ziyech hele avond niet gezien, die zit al met zijn hoofd in Londen. Donny van de Beek wil met zijn grote mond graag naar Real Madrid enzo, maar vanavond was hij gewoon weer niveautje Helmond Sport. Ryan Babel heeft roze haar, maar we moeten vooral om hem lachen - en niet alleen als hij als een aangeschoten worm op de grond ligt te kronkelen. Die Traoré in de spits, leuk hoor en vast een aardige knaap, maar die kan natuurlijk niet voetballen. Zijn vervanger Huntelaar is een oude man van 92. Keeper Varela is de onbetrouwbare variant van Onana. Álvarez en Martínez, iets met vlees noch vis. Makkertje Dest liep na een helftje al op zijn achterste benen te hinkelen. Invaller Perr Schuurs, dat kan écht niet. En waar is in godsnaam de Tadic van vorig jaar?
UPDATE: AZ 1-1

Gisteren in de stad alvast 0-1 gemaakt

Opstelling

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.